|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1111 | |
Raczkowanie
|
Dot.: "Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kc
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez kosaciec Czas edycji: 2011-08-14 o 10:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1112 |
Rozeznanie
|
Dot.: "Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kc
Never ..dla mnie wyglądasz na wychudzoną, nie wiem może to przez pozy które przybierasz...
Widziałam wcześniej zdjęcia Baletnicy czy Dzagi, Moniki Doriska... ![]() ![]() ![]()
#1113 |
Zakorzenienie
|
Eldoradu, Murka wiecie co i ja od dziś postanawiam ważyć się rzadziej
![]() ![]() ![]() ![]() Mureczko cieszę się, że z Tż Ci się tak super układa ![]() ![]() My z Tż jednak nie jedziemy nad wodę, bo jak słońce zachodzi to jest 23 stopnie i za chłodno żeby jechać, ale wieczorkiem może ze znajomymi wyskoczymy nad jeziorko i posiedzimy na plaży ![]()
#1114 |
amor vincit omnia
|
meeedzik małymi krokami do celu
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1115 |
Raczkowanie
|
meedzik, podobnie jak u mnie
![]() ![]()
#1116 |
Raczkowanie
|
witajcie chudzinki
![]() u mnie od rana dietkowo czyli musli z roznymi ziarnami, suszona morelka, rodzynkami, otrebami i mleczkiem ![]() a przed chwila kilka sztuk orzechow, jablko, 5 sliwek malych i maluski plasterek bialego koziego sera wiec jak narazie to mysle ze jest ok ![]() na wadze dzis 56,3 czyli 3,3 do zrzucenia jeszcze ![]() z rana bylo tez rozciaganie 5 minutowe i 600 polbrzuszkow a pogoda za chmurkami wiec zazdroszcze medzikowi sloneczka ![]()
#1117 |
Raczkowanie
|
Ja dzisiaj postanowilam, ze zrobie sobie dzien slodkosci. Na sniadanie zjadlam dwie kromki chleb sojowo slonecznikowego z jajkiem i to wyszlo 235kalorie, potem knopersa 137kcal i jedno male kruche ciasteczko 25kalorii. Na obiad ide do mamy to zjem kruche kaski z dipem, patrzylam na opakowaniu porcja 387kalorii to ja zjem jednego mniej to bedzie 350kalorii. Na podwieczorek zjem cienki kawalek babki piaskowej a Na kolacje zjem pol kawalka sernika 150kalorii. Wyjdzie mi 1100kalorii. Moze nawet pozwole sobie na jakis jeszcze placek. Dzisiaj dalam sobie limit 1500kalorii bo chce ruszyc metabolizm a, ze dzisiaj idziemy na goscine z TZ do moich rodzicow to pozwole sobie na slodkie
![]() No to na tyle narazie. Od jutra juz normalnie 1000 kalorii i slodkie tylko jak juz na 2 sniadanie te ciastka Lu GO. I bede sie wazyla raz w tygodniu. Moze wtedy lepsze efekty zobacze. |
![]() ![]() |
![]() |
#1118 |
Zadomowienie
|
cześć dziewczynki
![]() ostatnio miałam dużo pracy i nie zaglądałam tu często. Z dietką różnie, kwadratowo i podłużnie ;] ale najważniejsze, że waga albo powolutku spada albo stoi w miejscu ![]() Na śniadanko jak zwykle były płatki a na obiad zrobiłam makaron nudle z mieszanką chińska z biedronki i kurczakiem, z dodatkiem sosu chilli - pychotka! Olaoo87 podoba mi się Twój dzisiejszy jadłospis :P |
![]() ![]() |
![]() |
#1119 |
Wieczne Kutango
|
Ojej ale się nie wyspałam
Zasnęłam gdzieś o 6 rano wstałam o 11 zjadłam i poleciałam na siłownię bo jutro zamknięta. Ale nie wiem czy to był dobry pomysł bo od kilku dni mnie boli nogi w kolanie ale z tyłu z tym zgięciu ech. Idę zaraz mieszkanie posprzątać i się kąpać. Zjadłam właśnie przed chwilą obiad. Gosia hmm.. wydaje mi się że żadnych poz nie przybieram ale nie wiem. Jak już nie raz wspominałam mi szybko leci z ramion i z góry i zawsze mi kości widać więc może stąd taka sugestia U mnie też słoneczko świeci i jest gorąco ale co z tego jak i tak w domu siedze
![]() |
#1120 | |
Raczkowanie
|
Witam
![]() Wczoraj ostatni dzień antybiotyku, ale za to rozłożył mnie tak na łopatki, że pół dnia spędziłam w łóżku. Dzisiaj też narazie w łóżku, mogłabym coś produktywnego robić, ale tak mi się nic nie chce, nie mam ochoty się zabierać za cokolwiek, zwalam to na osłabienie... ale może to lenistwo ![]() ![]() ![]() A co do mojego ważenia, to ja też ważę się na razie co dzień, ale będę miała 2 tyg przerwy, a potem chcę się ważyć 2 razy w tygodniu. Poza tym jutro moja babcia robi pierogi ruskie ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1121 |
Raczkowanie
|
A u mnie dzisiaj:
I śniadanie kromka razowca z białym serem i pół łyżeczki miodu, kawałek sernika (pewnie będzie około 150 kcal) II nie był - późno wstałam obiad- trochę mizerii, 2 ziemniaki, smażony filet z piersi ![]() podwieczorek - baton Fitness 90 kcal kolacja - jeszcze nie wiem, ale pewnie się skuszę na kawałek sernika przy ploteczkach + jakiś jogurt czy kanapkę Wydaję mi się, że w 1100 kcal się zmieściłam..ale za dużo słodkiego!! Od jutra będzie lepiej.. ![]() ![]()
![]() |
#1122 |
amor vincit omnia
|
asia w Twoim jadłospisie brakuje dziennej porcji warzyw i owoców
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1123 |
Zadomowienie
|
byłam z Tż nad jeziorem 3h, ładnie słońce grzało ale woda i tak zimna. poleżeliśmy trochę na kocu i powygłupialiśmy się
![]() meeedzik myślę że tak będzie dobrze, sama zobaczysz że z czasem będzie Ci lżej na duszy kiedy nie będziesz się codziennie ważyć ![]() ![]() kotku to na pewno nie chodzi o to że chce dla mnie jak najlepszego, on jest po prostu z charakteru takim .. chamem. przykro mi to mówić ale taka jest prawda, z siostrą miałyśmy z nim tyle przykrych sytuacji że tylko czekamy żeby się wyprowadzić. nie mniej uradowało mnie to że pogadał z Tż, mógł jak zwykle udawać lepszego i nie zwrócić na niego uwagi. a ja też uwielbiam pierogi ruskie, i domowe i kupne pyszne są. może wyślesz mi pocztą kilka? ![]() no dobra idę się zaraz ubierać i idę z Tż na miasto, na lody. a w ogóle to dziś ciągle słucham piosenki Volver - Barcelona. strasznie mi się podoba ![]()
#1124 |
Raczkowanie
|
Eldorado ja też tak kiedyś uważałam,że powinno ważyć sie raz na tydzien.ale teraz myślę,że to zgubne.myslę,że dla lepszej kontroli powinno się ważyć codziennie.oczywiscie nie popadać w paranoje jak waga pokaże pare deko wiecej(wiadomo wystarczy sie napic i juz jest wiecej,lub wypróznić to jest mniej).jak sie ważyłam co tydzien,to na np.we wtorek mówiłam sobie -a dobra zjem wiecej bo do wazenia jest prawie cały tydzień.wczoraj było 54,3 dzis było tyle samo.
Powiem Wam w zaufaniu,że mój mąż śmieje się ze mnie ,że do Was piszę.Ale nie pomysli,że w realu to za bardzo nie mam z kim pogadać o odchudzaniu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1125 |
Raczkowanie
|
Eldo_rado, dzięki za pomoc, od jutra coś z tym zrobię
![]()
![]() |
#1126 | |
amor vincit omnia
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1127 | |||||||
Zakorzenienie
|
Nadrabiam zaległości
![]() Cytat:
![]() Co do NFZ - czekanie w kilkumiesiecznej kolejce to tragedia. Nie zawsze warto czekać. Są badania, ktore leopiej wykonac jak najsybciej. Czesto liczy sie czas. Cytat:
Ja tak mialam w koncowej fazie swojego kilkuletniego zwiazku, ktory wkrotce po tym sie rozpadł. Nie mozna tak-wiesz o tym. Pisalas, że dobrze, ze nie jestes z tym zachowaniem sama, ze jeszcze pare dziewczyn stad tak ma.. To żadne pocieszenie, bo gdy w koncu ktos, kogo tak dreczysz, odejdzie do cebie, to ten sojusz Ci wcale nie pomoze. MUSISZ koniecznie to w sobie zmienic. MUSISZ. Cytat:
Marynarka wydaje mi sie ciut za duza, ale moze to tylko takie zludzenie. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Co do tz- mysle, ze on po prostu boi sie Ciebie komplementować. Jesteś tak śliczna, że moze obawia sie, ze wpadniesz w samozachwyt i mu uciekniesz? Psychika ludzka dziwna jest,,,ale czesto tak włąsnie zachowuje sie osoby niepewne kogos. Moze TZ obawia sie, ze odejdziesz gdy staniesz sie pewna siebie kobieta i dlatego Cie tak nie chwali? Cytat:
Polecam-naprawde pomaga. A jaka ma być tematyka tej ksiażki? |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1128 |
Raczkowanie
|
Eldorado mysle ,że codzienne ważenie pomoże mi kontrolować wagę
|
![]() ![]() |
![]() |
#1129 |
amor vincit omnia
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1130 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję kobitki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Murka no to mam nadzieję, że pogoda dopisze i doczekasz się niespodzianki ![]() ![]() Asia z tą pogodą to jakaś masakra! Rano wstaję ładna pogoda, a po południu już całkiem inna, w ogóle przez ostatnie dni co chwila to pada deszcz to słońce świeci :/ A my byliśmy z Tż na spacerze, kupiliśmy lody Big milki w polewie toffi ![]() ![]() A no i ja kupiłam sobie kukurydzę i właśnie się gotuje ![]() ![]() ![]() AAA i zapomniałabym Tż popstrykał mi dziś trochę zdjęć więc może później wrzucę jakieś ![]()
#1131 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
mialam to juz napisac przy twojej poprzedniej sesji, ale sie powstrzymałam.. Teraz juz muszę. Po pierwsze pytanie-ile masz lat? przemknelo mi gdzies, ze 20 w co nie za bardzo wierze. PO drugie- dlaczego ubierasz sie tak 'kiczowato"? Z taaaaaaaaaaaaaaaaaaką:eee k:figurą powinnaś postawić na klasykę, troszkę zakrywać zbyt szczupłe ramiona, podkreślać to, co najładniejsze, czyli np nogi (które moim zdaniem masz nieziemskie). Sugienka fajna, ale po pierwsze- tego biustonosza nie powinno byc widac! PO drugie-jest za krótka, wyglada jakbys miala na sobie sukienke o rozmiar mniejsza niz powinnas miec. Po trzecie- własnie tak jak ten wieśniak pwoiedzial- jest tak w stylu barbi. Wydaje mi sie, ze jakbys troszke [popracowała nad swoim stylem,. wygladałabys naprawde tak hmm.. gwiazdorsko, a nie tandetnie. NIe obrażaj sie prosze o to, ale jak widze tę ogromna zmiane w tobie i to, jak nie potrafisz tego wyeksponowac w taki hmm niekiczowaty sposob, to az mnie nosi. Dodam pre zdjec z sugestiami strojów dla Ciebie. Może zrozumiesz o co mi chodzi.. Powinnas brac przyklad np ze stylu Victorii Beckham. W tamtej sesji podobałas mi sie w tej sukience w panterke. Tutaj w ogole. Cytat:
Myśle, ze nie... może warto isc na kompromis i wazyc sie na przyklad raz w tygodniu? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1132 |
Raczkowanie
|
meedzik 2 kilo to nie jest tak dużo ;-) ja w akademiku przez 1 rok przytyłam... ponad 10. żenada...
![]() ![]() ![]() ![]() A ja może jednak z TŻ wybiorę się na tego grilla, nie wiem nawet czy pisałam Wam o tym, że wczoraj dostaliśmy od znajomych zaproszenie na grilla ![]() Miłego wieczoru wszystkim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1133 |
Zadomowienie
|
zgadzam się z konstruktywną krytyką sweetish
NeverGoodEnough18 masz ogromny potencjał, którego nie wykorzystujesz, bądź wykorzystujesz w zły sposób.. |
![]() ![]() |
![]() |
#1134 |
Zakorzenienie
|
Murka, gratuluje 10 miesiecy razem
![]() ![]() Ja zaraz zjem obiad- spaghetti mojego TZ ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1135 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkich
![]() Przeczyłam już wiele blogów, artykułów, książek itd itp o odchudzaniu. Stosowałam dietę dukana ![]() ![]() ![]() ![]() zakochałam się. Moją nadzieja powróciła, kiedy przeczytałam jak się tu wspieracie i w ogóle wszystko mnie u was zauroczyło ![]() To może przybliżę wam moją sytuację - 176cm wzrostu, waga 74 kg, figura (kiedyś klepsydry) teraz już chyba kolumna ![]() ![]() Jeszcze raz witam wszystkich i gorąco pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#1136 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkich
![]() Przeczyłam już wiele blogów, artykułów, książek itd itp o odchudzaniu. Stosowałam dietę dukana ![]() ![]() ![]() ![]() zakochałam się. Moją nadzieja powróciła, kiedy przeczytałam jak się tu wspieracie i w ogóle wszystko mnie u was zauroczyło ![]() To może przybliżę wam moją sytuację - 176cm wzrostu, waga 74 kg, figura (kiedyś klepsydry) teraz już chyba kolumna ![]() ![]() Jeszcze raz witam wszystkich i gorąco pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#1137 |
Zadomowienie
|
Hej Kochane. Ja tu tylko na chwilkę. Wczoraj rano wyjechaliśmy nad dzikie jezioro. Piszę od Tżta, sorki jeśli będą bledy. Jest pięknie. Goraco. Wracamy jutro wieczorem. Jutro tez ma byc goraco.
Moje menu wczorajsze: płatki łyżka ziemniaków z kotletem mielonym i mizerią 4cisteczka big milk w czekoladzie 250g. łososia dzikiego z grilla desperados 1 drink dzisiejsze: płatki talerz flaków z 1kanapką chleba białego 1 kanapka chleba białego z szynka i serem żółtym trochę winogrono pół marsa 3cukierki toffii 250g. łososia dzikiego ale wieczorem będzie masakra...przyjeżdżają znajomi i mamy oblewac moje prawko...;( bedzie kiepsko. K.A.R.O.L.I.N.K.O- masz bardzo ladne cialko, wysportowane. Widac, ze cwiczysz- tez tak chcialabym...i sukienka bardzo ladna. Pasuje Ci taki kolorek, ale ja do niej widzialabym jakieś ładne, skromne balerinki...ale ja to ogolnie lubie plaskie buty, tylko na imprezy zaladam szpilki. M.O>n>i>A ciesze, ze weekend udany. Moze maz sie przestraszyl? Mam nadzieje, ze to bedzie stala zmiana, ze zauwazyl, co moze stracic... Widzi jaka ma piekna Kobiete i ze warto to doceniac. Nawet nie wiesz jak sie ciesze jak widze takie radosne i usmiechniete zdjecia. ![]() M.ee.dz.ik- to co zgoda? buziak ode mnie na pojednanie. Duzo razem przeszlysmy i naprawde nie chce zebys przeze mnie odchodzila z forum- mialabym Cie na sumieniu. ![]() Dziekuje dziewczyny za mile slowa odnosnie mojej figury- musze zaczac regularnie robic codziennie brzuszki i powinnam ujarzmic ten brzuszek. Z Wami Mi sie na pewno uda. Dz.a.g.a- jak tam po imprezce? Trzymam za Ciebie mocno kciuki, abys zablysla i olsnila wszystkich gosci...i to szczegolnie ta Pania X ![]() Spadam Kochane, odezwe sie jutro wieczorem. Buziaki dla was wszystkich i udanego dlugiego weekendu- a raczej koncowki weekendu ![]()
![]() |
#1138 |
Wieczne Kutango
|
sweetish jak się komuś nie podoba to nie musisz komentować
![]() Nie będę się ubierac jak 3/4 polskich nastolatek bo grzeczny styl to nie mój styl Po pierwsze sukienka nie jest kiczowata http://www.hm.com/de/product/93654?article=93654-A to ta wcale nie jest krótka a ze mi się podwinęła to nie moja wina Po drugie założyłam ta sukienkę do zdjęcia bo chciałam na szybko zrobić. Biustonosz miałam inny napisałam wyraźnie, że jeszcze nie jestem do końca gotowa nie miałam włosów ułożonych ani butów. Tak mam 20 lat, myślisz, że na codzień latam w szpilkach krótkich miniówach i bluzkach z dekoltem? To śmieszna jesteś W ogóle nie chce mi się tego komentować bo szkoda mojego czasu i nerwów Powiem tylko tyle, że wredność pewnych osób nie zna granic. Nie wiem czy jeszcze napiszę coś w tym wątku bo nie ukrywam, że mnie uraziłaś. Powodzenia dziewczyny ja nie zamierzam już tu pisać sory Aha i jeszcze jedno w szafie mam full marynarek, spodni na kant cygaretek, klasycznych kuferków blazerów itp http://www.hm.com/de/product/93061?article=93061-B http://www.hm.com/de/product/94215?article=94215-A ostatni zakup dalej myslisz ze nie umiem sie ubrać?
![]() ![]() 04.12.13 Ostrzyknięcie ust ![]() ![]() Nałogi http://www.fragrantica.pl/uzytkownicy/6683/ https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1222826 Wiosenna wymiana Edytowane przez NeverGoodEnough18 Czas edycji: 2011-08-14 o 17:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#1139 |
Zakorzenienie
|
Baletnica właśnie wiem, że wiele razem tu przeszłyśmy, nigdy nie widziałam w Tobie wroga i nie wiem czemu ta kłótnia tak wyszła :/ zgoda
![]() Dobra ja spadam, odezwę się jutro bo jedziemy ze znajomymi na plaże ![]() Papapa ![]()
#1140 |
Zadomowienie
|
m...eee...dzi...k- ulżyło Mi. Nie chciałam się z Toba kłocić, chcialam Ci zwrocic uwage, ze masz idealne cialo i ze nei powinnas narzekac. Wyszło inaczej...szkoda. Ale ciesze sie, ze zgoda ;*
dietka 60, 59....58....57...56...55... 54 ![]() Edytowane przez _Baletnica_ Czas edycji: 2011-08-14 o 17:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:45.