|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3241 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Apetyt mamy bez miary, naszym Brzuszkom dogadzamy! marcowo-kwietniowe mamuśki 2
Cytat:
To w sumie będzie chodziło o ok 3tygodnie przechowania gdzie indziej ![]() A co do brzuszka, no jak tylko go faktycznie zauważalnie wypsnie, to dam znać ![]() A biodra mam szerokie.. Biodra Matki Polki ![]() Ale jestem padnięta dziś.. Nie mam pojęcia po czym.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3242 | ||
Rozeznanie
|
Dot.: Apetyt mamy bez miary, naszym Brzuszkom dogadzamy! marcowo-kwietniowe mamuśki 2
śliczna
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a ja jadę na baby show! ![]() jak się cieszę. kupię coś małej, oj kupię ![]() ![]() i wieczorkiem zrobię ten deserek o którym któraś z Was pisała - galaretka z mlekiem skondensowanym. Nie pamiętam jak Wy to nazwałyście ale moja mama mówiła na to ptasie mleczko ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3243 |
Zakorzenienie
|
Zariah, tez zastanawiam sie nad kupnem dopplera - tutaj to koszt ok 35 euro, wiec nie tak duzo, ale moj maz protestuje, bo twierdzi ze bede miala przez to wieksze schizy ...
![]() ![]() 07.03.2012, 20:35 3270g, 47 cm |
![]() ![]() |
![]() |
#3244 |
Wtajemniczenie
|
dzien doberek
![]() anagat to jest ciazowy brzuszek ![]() dzisiaj mam w planie zrobic placuszki dyniowe z racji halloween, bo Tz stwierdzil ze on nie chce dyniowej zupy bo to bedzie zupa krem, on wytnie buzke dla dyni, ja wyjme z niej srodek, wstawimy swieczke i postawimy to straszydlo na podworku, aby przegonila zle dusze....a te dobre zachecila do zabawy...jako ze taka idea tegos wieta tutaj ![]() anagat swoja droga masz dobry plan co do pracy, trzymam kciuki, to straszne z ta dziewczyna Pakistanka. milej niedzielki, ja po zmianie czasu oczywiscie wstalam...o wczorajszej godzinie ![]() ![]() ![]() Zariah baw sie dobrze na baby show...ja tez cos moze kupie...tylko ze jade na car boot, a to troche co innego, ale tez mozna cos znalezc ![]() kurcze pomylilo mi sie ...jutro jest halloween a nie dzis. Edytowane przez MoniaHan Czas edycji: 2011-10-30 o 07:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#3245 |
Wtajemniczenie
|
czesc dziewczyny
niestety wczoraj koles 30min przed umowiona godzina napisal nam sms ze wozek juz sprzedany ![]() ![]() Zariah a kiedy ma egzamin towj tz?uczy sie u instruktora czy ty go uczysz jezdzic? popoludniu do nas znajomi przyjezdzaja z coreczkami na obiad wiec bedzie wesolo ![]() ![]() ![]() ![]() milego dnia wam zycze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3246 | |
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() Wczoraj jak padlam o 24 tak dzis nie moglam sie ruszyc.. ![]() Meble zamontowane ![]() Wczoraj maz sie meczyl z podlaczeniem hydrauliki, dzis bedzie konczyl... Ja juz sobie poprzenosilam wszystko z pudel do szafek i jestem bardzo szczesliwa! ![]() Jednak sie przeforsowalam i pobolewaly mnie wczoraj pachwiny i wewnetrzne uda od tego "latania" ![]() Jak juz sie uporam do konca ze wszystkim, zrobie zdjecie ![]() Mala wiadomo ze denerwujemy sie bardziej, jak mamy wiecej na glowie, ja tez przez ten remont kuchni ciagle chodzilam wkurzona, ale jak nie byc zdenerwowanym jak wszystko jest do gory nogami? A u mnie jeszcze 2,5 latek ktory tez daje czadu i jeczy i ma humorki i czasem po prostu nie moge. Ale ja juz jestem po, tak sie ciesze ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3247 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- Anagat, widzialam fotki - rzeczywiscie brzuszka jeszcze nie widac ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3248 |
Rozeznanie
|
Hejka,
Zia też w 4 miesiącu wózek już będzie w domku ![]() Na maila wrzuciłam moją fotę z dzisiaj rana.. mam wrażenie, że w ciągu ostatnich dni brzuch mega szybko się rozrósł. Muszę się przyzwyczaić, że to już nie ten płaski brzuszek. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3249 |
Zadomowienie
|
Agulka, to gratuluję nowej kuchni
![]() ![]() Wy się pocieszcie tym, że ja w 27-28 tygodniu będę się totalnie przeprowadzać do innego domu tu w Irlandii.. Chociaż mamy już taką wprawę, że nie powinno nam to sprawić najmniejszego problemu ![]() A poza tym mój dom w Polsce, to w tej chwili stan surowy zamknięty na etapie kładzenia instalacji.. Mąż już kanalizę zrobił, robi elektrykę.. itd. itp. A nasz plan jest taki, żeby w lipcu z dzidzią wprowadzić się na parter.. To dopiero będzie hardcore..Przeprowadzka z Irlandii do Polski z 3 miesięcznym dzieckiem i psem..Do domu, który nawet w 1/4 nie będzie wykończony. Trudno, ja jestem zdesperowana!Kuchni to chyba na początku w ogóle nie będziemy mieć. Jedynie szafkę z umywalką i lodówkę.. Może kuchenkę też.. Ja chcę kupić ten thermocud , o którym pisałam wcześniej. On mi zastąpi wiele urządzeń. P.S. czy któraś z już mamusiek podróżowała z takim małym dzieckiem?? Z 4-5 dni nam droga zajmie jak nic... Żeby na spokojnie jechać.. Edytowane przez anagat Czas edycji: 2011-10-30 o 10:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#3250 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3251 |
Zadomowienie
|
Emigra, moja data porodu się nei zmieniła- 9 kwietnia.. Najpierw mi wg. usg w 7+6 właśnie wyszło ,że to było 7+6..
A teraz w przychodni antenatal obliczyli mi ,że było 16+1 we wtorek.. Ogólnie mi to bez znaczenia. Zia ma termin dzień po mnie , a tydzień zmienia jej się dzień wcześniej hehe ![]() Ostatnia miesiączka to 4 lipca.. ale ja mam cykle od 27 do >50 dni , więc wg tego nie bardzo można liczyć.. chociaż jakimś cudem zgadza sie to z wiekiem USG. Pal licho.. od 1 kwietnia zaczynam krucjatę pod tytułem: wychodź dziecino na świat ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3252 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3253 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3254 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3255 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hejka babeczki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3256 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() no cenowo masakra.. a do tego trzeba dokupic fotelik, czyli kolejne 120-150 euro ... ale maz nastawia sie ze 600-700 wydamy. Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#3257 |
Wtajemniczenie
|
wrzucilam fotki na poczte
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3258 | |||
Zakorzenienie
|
Dzis mamy obiadek u tesciow, zmykam, bo to az klatke obok
![]() Cytat:
![]() bo juz mam dosc mycia w lazience ![]() Cytat:
![]() ale Ty jestes silna kobitka dasz rade ![]() A w domku zrobicie sobie wszystko pomalu, jednak zycie bez kuchni jest trudne ![]() To urzadzenie o ktorym pisalas musi byc swietne, po co tyle gratow, uwazam ze warto zainwestowac w jeden porzadny ktory ma tyle funkcji ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- anagat brzus jeszcze maly ale widac juz ![]() Julliczka, Monia sliczne brzuszki ![]()
FILIPEK ![]() ![]() SZYMONEK ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Aguśkaa83 Czas edycji: 2011-10-30 o 11:47 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3259 |
Zakorzenienie
|
ale masz super psa
![]() ![]() Juleczka bardzo młodo wyglądasz ![]() a u mnie 20tg a wg usg 21tg leci juz ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Cytrynka_Wawa Czas edycji: 2011-10-30 o 11:49 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3260 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3261 |
Zakorzenienie
|
Aguska, mnie tez najbardziej irytowalo mycie w lazience, a najgorzej jak juz kuchnia byla tylko wody mi maz nie podlaczyl jeszcze (wracal tak zryty z pracy ze nie mialam serca go prosic) to jak cos gotowalam to latalam do lazienki po wode, albo umyc warzywa czy miecho
![]() brzuszki sliczne, Monia ale piesio sobie znalazl poze do spania ![]() udalo mi sie znalezc moje ulubione portki od pizamy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3262 |
Zadomowienie
|
Monia, ale z Ciebie maleństwo.. Ile ty masz wzrostu?
A brzuszek super ![]() ![]() ![]() A ja wiem, że bez kuchni nie jest lekko ![]() Najbardziej się boję tzw. tymczasów.. Wiecie, kupujecie tanią szafkę, bo to tylko na chwilę. A potem z tej chwili robi się 5 lat;/ więc wolę mieć na początek żarówkę zamiast żyrandola.. A nie tymczasowy żyrandol ![]() Ufff oby nam się udało.. bo jak na razie roboty przed nami jeszcze mnóóóóstwo..A mój mąż wraca w grudniu i pojedziemy dopiero razem.. A u teściów (na przeciw naszego domu) nie bardzo jest się jak zatrzymać.. Bo tylko 3 pokoje.. jeden teściowej, drugi teścia.. a trzeci to salon.. Co drugi miesiąc chora babcia , plus na stałe pies molos(60 kg) i nasz pies.. Nas dwoje i dziecko.. hahaha.. to by był dopiero hardcore ![]() Ja to lubię nawet tak na kupie, ale teść i mąż by zwariowali i się pozabijali ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3263 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3264 |
Zadomowienie
|
Emigra, a serio tak dużo taniej jest w Holandii??
|
![]() ![]() |
![]() |
#3265 |
Wtajemniczenie
|
Moj piesio przechodzil dzis socjalizacje
![]() ![]() pozniej pojechalismy na car boot, a tam mnostwo ludzi i psow i roznych rzeczy i na poczatku Ivor nie wiedzial co sie dzieje, zaczepial ludzi, oni zatrzymywali sie i mowili jaki on cudny, obwachal przechdzace psy i w ogole bylo smiesznie, on jest strasznie gwaltowny wiec zawsze psy sie wkurzaja, duzo bylo dzieci...i reagowal normalnie..tzn wlasciwie wcale nie reagowal ![]() ![]() ![]() julliczka jaka Ty szczuplutka jestes...fajny brzus. anagat mam az 158cm wzrostu ![]() Edytowane przez MoniaHan Czas edycji: 2011-10-30 o 12:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#3266 |
Zadomowienie
|
Julliczka, że niby co Ty chcesz od swojego profilu?? Ja to się już spodziewałam jakiegoś nosa jak u hekatej albo co.. A tu normalny ładny profil..
I kolejna drobinka ![]() Fajny brzusio ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3267 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3268 |
Zadomowienie
|
Mi się np taki podoba wózek.. ktoś sprzadje używkę za 180 e . Drugi za 60 e... a trzeci do uzgodnienia..
Bedę polowała na coś takiego w styczniu.. |
![]() ![]() |
![]() |
#3269 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3270 |
Zakorzenienie
|
bardzo mi sie podoba ten wózek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:07.