|
|||||||
| Notka |
|
| Biżuteria Miejsce dla osób, które robią biżuterię. Tutaj możesz zaprezentować własnoręcznie wykonaną biżuterię, obejrzeć prace innych, podzielić się wiedzą. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#721 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: List do Świętego Mikołaja czyli biżuteryjne spełnienie marzeń! :D
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#722 |
|
Zadomowienie
|
Przyznam się, że ja też dopiero jutro wyślę. Głupio mi bo sama już się cieszę prezentem. Jak widać nakłamałam w liście i wcale nie jestem taka grzeczna hehe.
A teraz zdjęcia Od tajemniczej Iwony z Dąbrowy Górniczej otrzymałam kolczyki wrapkowe z dyndajkami- bardzo podoba mi się ich forma oraz uroczego łośka i czekoladki A kolczyki były zapakowane w bardzo zmyslne pudełeczko ręcznie wykonane. Dziękuję bardzo To ostatnie to moje zdjęcie klucz. Wiem, że mało świąteczne ale to jest przykład jak chciałabym mieć ozdobioną choinkę ![]() zdjęcie z wikipedii
|
|
#723 |
|
Wtajemniczenie
|
No ładnie się zaczyna "kulminacja" prezentów
|
|
|
|
|
#724 |
|
Zadomowienie
|
pomóżcie mi odgadnąć od kogo dostałam, bo naprawdę nie wiem
|
|
#725 |
|
Zadomowienie
|
jeju, jeju jakie cuda
ja tu juz rano na dźwięk dzwonka jak z procy lecę, a tu mi listonosz jakieś rękawiczki, kremy do ryja albo kamyki przynosi ![]() :brzyda l:![]() :brzy dal:
Edytowane przez kofeinaa Czas edycji: 2011-12-14 o 21:57 |
|
|
|
|
#726 |
|
Rozeznanie
|
Ja bym szukała kogoś, kto po losowaniu narzekał na zdjęcie
jak nie dostanę mojego prezenciku, to Ci ukradnę te kolce
|
|
#727 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kolczyki fajne, ale łosiu jest mega
|
|
|
|
#728 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Chociaż Killa nie jest Iwoną, to wiem na pewno, ale może się pod kogoś podszywa bezczelnie?
|
|
|
#729 |
|
Zadomowienie
|
Ja właśnie myślałam, że będzie łatwy do interpretacji, bo jest dużo kolorów do wyboru, i kwiatki i ptaszki i nawet truskaweczki więc pomyślałam że każdy znajdzie tam dla siebie jakis punkt zaczepienia i odniesienia hehe
Łosiu przypomina, że to coraz bliżej święta
|
|
#730 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#731 |
|
Rozeznanie
|
Ja już z ulgą odetchnęłam, bo wysłałam swoje i co będzie to będzie...
|
|
|
|
|
#732 |
|
Raczkowanie
|
Ale piękności dostałyście Dziewczyny!
![]() Stasia, kolce boskie! Dzisiaj niestety cała technika jest przeciwko mnie i jak tylko się uporam z aparatem, a raczej z jego współpracą z komputerem wstawię zdjęcia lepszej jakości. Teraz niestety z komórki... A rano jak głupia wyskoczyłam na balkon w szlafroku jak słońce świeciło i cyknęłam fotki aparatem i nici z tego ;( Oczywiście słodkości były i kilka przydasiów, które na pewno się przydadzą Jeszcze raz dziękuję! Są idealne!!!Znalazłam zdjęcia
Edytowane przez pistiss Czas edycji: 2011-12-14 o 22:29 |
|
|
|
|
#733 |
|
Zadomowienie
|
Ale fajne prezenciki. Zerkam tu czasami, nie mam czasu na komentowanie. Ja w końcu wysłałam, ale po wysłaniu zajrzalam co moja wylosowanka robi - przyznam, że jestem totalnie na bakier od jakiegoś czasu, a nie zaglądalam, bo nie chcialam się sugerowac. I, pomimo, że robi ona w odmiennej ode mnie technice czyli w jakiejś technice w ogóle
, to w jednym z ostatnich wpisów bloga napotkalam kolczyki na tych samych bazach i w podobnym stylu ![]() Aha - ja też nadal czekam, ale cierpliwa jestem bardzo tym razem, pewnie z braku czasu ;-) |
|
|
|
|
#734 |
|
Rozeznanie
|
To i ja się chwalę
I jeszcze raz bardzo dziękuję Ja chyba wiem od kogo mam prezencik, ale dam Wam pozgadywać
|
|
|
|
|
#735 |
|
Zadomowienie
|
Wow, Verha piękna interpretacja zdjęcia
|
|
#736 |
|
Zakorzenienie
|
i moje cuda
stasia poszukam jutro A ja zdjęć wysłałam kilka, tylko w sumie nie wiem którego to jest interpretacja ale jako, że zielony był tylko tu, to stawiam na ten
|
|
#737 |
|
Zadomowienie
|
Chyba lepiej nie dalo się oddac klimatu fotki. Ale też zdjęcie klucz latwiejsze od poprzedniego mega kolorowego
![]() ---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ---------- Myślalam o zdjęciu Frania
|
|
|
|
|
#738 |
|
Rozeznanie
|
Kathinna śliczny wisiorek
a ja zapomniałam dorzucić jeszcze jedno zdjęcie klucz, bo wg niego była robiona bombka!
|
|
|
|
|
#739 |
|
Rozeznanie
|
Kathinna, Twój prezent od Lubomirki, prawda? Śliczny wisior.
|
|
|
|
|
#740 |
|
Zadomowienie
|
Nieee
To Falling in moim zdaniem
|
|
#741 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#742 |
|
Zakorzenienie
|
Piękne prace
miło popatrzeć.Ja znowu opoźnie wrzucenie fot, właśnie wróciłam z pracy - nie ma to jak 16 godzin z rzędu.... obiecuje na jutro ![]() Dla Frania napewno KIlla robiła Dla Verhy - Sol?A dla Kathinny - Falling obstawiam.
Edytowane przez Kasia83 Czas edycji: 2011-12-15 o 08:16 |
|
|
|
|
#743 |
|
Zadomowienie
|
Killa to rzeczywiście Ty?
Mam nadzieję, że ten mój obrazek Cię nie przeraził za bardzo, bo chyba kiepsko go dobrałam jednak ale to tylko zabawa w końcuto jak moge już dziękować?
|
|
#744 |
|
Wtajemniczenie
|
Małgosiu, mogę Ci wysłać zdjęcie klucz, bo przyznaję się bez bicia, że to ja zrobiłam Twój prezent. Cieszę się, że się podoba, bo miałam niezłą zagwozdkę. Było to związane z tym, że większość robię w tej samej technice, więc cokolwiek bym zrobiła, Twoje byłoby lepsze. Postanowiłam więc nauczyć się czegoś nowego i połączyć z czymś, czego niewiele pokazywałam. Stąd ta plecionka w bransoletce i zakładka
A że u Ciebie nie widziałam miedzianych zakładek dostałaś właśnie taką. Bryła surowej lawy jest po to, żebyś wiedziała iż to zakładka tylko do książek od tych najcięższych przedmiotów- jako przeciwwaga ![]() A to link do zdjęcia klucza: http://dekoracje.webm.pl/dekoracje-swiateczne |
|
|
|
|
#745 |
|
Zadomowienie
|
dla pistiss robiła chyba lwica, przynajmniej ja poznaję po kuleczkach we wrapkach, i młotkowaniu. śliczne i zwiewne te kolczyki
![]() dla Verhy też mi się wydaje że Sol - zdjęcie nieziemskie po prostu...a interpretacja obłędna, no prawie ten naszyjnik to kserówka kolorystyczna tego zdjęcia. Piękny a ja się przyznaję dla wisiorka dla naszej organizatorki - śnieżynki - Kathinnki. Moja interpretacja to po prostu zieleń choinki, bo bardziej ta zielenią z preferencji sie kierowałam niż samymi zdjęciami których było kilka .Porównanie do lubomirki mnie zaskoczyło , bo Ona by zrobiła to coś pewnie ze sto razy lepiej.Kati miałam Ci coś surowego zrobić, ale tak mnie podkusiło... i przepraszam za zgniatane oprawki od rzemienia, obudziłam się za późno że nie mam mniejszych do wklejenia i tylko tak mogłam je zamocować. |
|
|
|
|
#746 |
|
Zakorzenienie
|
Dla Staska_stasia robiła wg mnie Mamatosiagosia
Również robi w miedzi.Dla Agave nie wiem ![]() Dla Pistiss może Dagus_gd? Śliczności! Dla Verhy Kama1982, Chimera_mediterana lub Lubomirka Trudno jednak zgadnąć...
|
|
|
|
|
#747 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj chyba faktycznie zmęczona byłam
![]() Sprostuję bo kurka nie zauważyłam jednego naistotniejszego dla mnie wpisu ![]() Przyznaje się do prezentu dla Agave. Bardzo się cieszę, że dotarł i że się podoba ![]() Na początku miałam niezłą zagwozdkę jak połączyć mszystą zieleń z piernikami z lukrowymi gwiazdkami ![]() Widać dobrze, że ubezpieczyłam przesyłkę, pewnie nie doszłaby bez tego w całości :/. Uff
|
|
#748 |
|
Wtajemniczenie
|
Stasia ale śliczne te zaplatajki
Agave ale delikatne, kruche takie jak płateczki śniegowe Franio jaki łosiek fajny a kolczyki ho ho nie wiem, czyżby Killa?Pistiss zaszalałaś z motywem przewodnim a kolczyki śliczniutkie, drobinki takie, mniam... od Lwicy? I u Verhy ta kolia...Hmm, Sol? A cudo Kathiny też obstawiałam Fall- śliczne!Jejku dziewczynki- najpierw strach przed losowaniem, potem męka przy pracy i ból serca czy wylosowance się spodoba. I niby emocje już powinny opaść, ale nie bo oczekiwanie na paczusię jest równie uroczo intrygujące Wymianka lepsza od dopalaczy
|
|
#749 | ||
|
Zakorzenienie
|
na bank Killa. poznaję ten styl. łosiek super
![]() Cytat:
Cytat:
cudeńka od Falll - zreszta juz się przyznała ![]() a ja się ciesze że pierwszy raz nie dostałam jako jedna z pierwszych osób. oczekaiwanie na swoją kolej jest takie niesamowite. juz nie mogę się doczekać i mam nadzieję, że to nie będzie rózga ![]()
Edytowane przez dagus_gd Czas edycji: 2011-12-15 o 09:47 |
||
|
|
|
|
#750 |
|
Rozeznanie
|
Mamama mamamama aaaaaa ma i ja .Siedzę sobie przy śniadanku z dzieciaczkami a tu ktos puda do drzwi więc pierwsza myśl znów ktoś wpuścił jakich "proszących" na klatkę .A tu Pani moja kochana listonosz (a zawsze dzwoni do mnie na domofon),wielkie oczy zrobiłam i az tuptałam z noga na noge nim paczuszkę odebrałam.Córka na mnie jak na wariatkę patrzyła jak rozrywałam koperte na strzępy.Drżąca ręką wydobyłam pudełeczko i oniemiałam jak otworzyłam.
To najpiękniejsze wrapy jakie widziałam i są moje własne, z ukochanym labradorytem.Piękne i misterne .Po prostu słów mi brak .Są przecudne i takie delikatne ![]() Podziwiam kunszt wykonania -bo ja nawet loopka ładnie zrobić nie potrafię a tutaj taka taka misterna praca.Dziekuję moja Mikołajko za cudny prezent .Juz na uszkach się światu prezentuje ![]() W paczuszce znalazły się też pyszności na chłodne zimowe wieczory Link do zdjęcia http://www.rysch.com/kuchnia/makowki_slaskie.htm Ja wiem komu dziękować ,a wy dziewczyny trochę pozgadujcie. Edytowane przez Frydzia Czas edycji: 2011-12-15 o 11:26 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:34.

Od tajemniczej Iwony z Dąbrowy Górniczej otrzymałam kolczyki wrapkowe z dyndajkami- bardzo podoba mi się ich forma oraz uroczego łośka i czekoladki
A kolczyki były zapakowane w bardzo zmyslne pudełeczko ręcznie wykonane. Dziękuję bardzo 

jestem również
nie wiem, czyżby Killa?