|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1321 |
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część VI
|
![]() ![]() |
![]() |
#1322 |
Zakorzenienie
|
do tego mam jeszcze 3 spioszki 2 polspiochy i 2 spodenki na 0-3, do tego z 4 bluzeczki z krotkim i z 4 z dugim tez jakos na 0-3 , 9 sukienek na 0-3
---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ---------- dziewczyny z checia bym Wam pokazala ale to sa ciuszki uzywane nie a super jakosci kupilam je za grosze, uwazam ze nie ma co pokazywac, a pozatym jakiegos dola podlapalam i nie mam ochoty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1323 | ||||||||
Branzoletka
|
Wróciłam ze spacerku po 2 godz. i wcale się nie cieszyłam, bo tak smutno samej
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ładne ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1324 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1325 |
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny za miłe przyjęcie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1326 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() No a aukcję nie wygrałam, może i dobrze, ten kolor niebieski chyba trochę za intensywny... Już wklejam linka do aukcji. Dawałam 1850 i uznałam że więcej nie dam bo do koloru nie byłam przekonana. Mam jeszcze czas, może coś fajnego się trafi ![]() http://allegro.pl/show_item.php?item=2199504597
![]() |
#1327 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1328 |
Zakorzenienie
|
Cześć Kochane
![]() ![]() W takich warunkach to mogę nadrabiać wątek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1329 |
Zakorzenienie
|
No i się Popłakałam
![]() ![]()
#1330 |
Zakorzenienie
|
Ciastuś co się stało?
#1331 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1332 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1333 | ||||
Zakorzenienie
|
agunia82 super, że udało się Wam porozmawiać.c
![]() ![]() branzoletka Kochana współczuję mało udanej wizyty. Lekarka powinna się choć trochę wysilić. Z ciekawości do kogo chodzisz? Cytat:
O kurcze, to rodzice mają teraz zmianę ![]() ![]() Obowiązkowo wypiję ![]() ---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() prince_polo super ciuszki ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1334 | ||||
Branzoletka
|
Cytat:
Przykro mi ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() W przyszłym tyg. muszę ustalić sobie innego myślę o Burchacińskim z Sikornika kiedyś jak tam mieszkałam, to chodziłam do niego i był spoko, może nie jakiś wylewny ale zawsze kulturalny i nigdy się nie poczułam jakbym była intruzem. Nie wiem czy jest fachowcem itd. ale dopóki się nic nie dzieje, to wystarczy mi poprostu ludzkie traktowanie ![]() Muszę też zmienić położną, bo ta z mej przychodni, to też taka niedo....a wiecznie zmęczona, no koszmar jakiś ![]() Zmierzają ku nas siostra tż z chłopakiem swym-świeżo zakochani ![]() ![]() ![]() Jeszcze będe was kątem oka podczytywać-choć nie posiadam przecież konta oka ![]()
![]() Edytowane przez branzoletka Czas edycji: 2012-03-16 o 19:48 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1335 | |
Zakorzenienie
|
dziewczyny głowy do góry
![]() nie martwcie sie prosze, myślcie pozytywnie ![]() Cytat:
mi jakos nie przypadł do gustu, ale wiadomo, ze kazdemu sie podoba cos innego ![]()
![]() |
#1336 |
Zakorzenienie
|
Ewa dzięki za wiadomość
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1337 |
Zakorzenienie
|
![]() strasznie mnie wysypało dzisiaj na twarzy, juz mnie to drazni... pare dni nie moge miec czystej cery bez zadnych pryszczy itp.... ![]()
#1338 |
Zadomowienie
|
branzoletkaoj współczuje takiej wizyty, ja też nie cierpię na nadmiar kasy, ale już przed ciążą mówiłam, że zachodzę tylko jak będę mogła chodzić prywatnie. U mnie jest taki gin że mnie przeraża.. kobiety nadały mu ksywkę "rzeźnik"
![]() agunia, życzę Ci aby po tej rozmowie poszło wszystko ku porozumieniu... łatwo wzajemnie się oskarżać, sztuka żeby się dogadać ![]() anna99302 trochę bym się wkurzyła gdyby mi co wizytę lekarz "płeć"dziecku zmieniał ![]() cocobella, Livia- ślicznie sama mam je na liście, ale jakoś nie mogę na nic się zdecydować...tzn. ja bym się zdecydowała ale to nasze wspólne dziecko i nie mamy wspólnego typu z mężem, jak tak dalej pójdzie to zostanie pierwszy typ Liliana bo na to oboje reflektowalismy zanim dowiedziałam się że jest takie popularne. Emilia211 następny doskonały przyład, że jeśli chcesz żeby traktowali Cię jak człowieka to musisz zapłacić ![]() ivoncia16 też dzisiaj robiłam kotlety jajeczne ![]() ![]() ![]() prince_polo,nie marudaj nawet nie wiesz jak fajnie czyta się Twoje posty jak taka szczęśliwa jesteś ![]() ![]() ![]() Ahawaa witaj ![]() ![]() Norniczka ta zielona bluzeczka mi się podoba, taka wiosenna ![]() ![]() a ja dostałam dzisiaj dwa śliczne ręczniczki z kapturkami jeden różowy, a drugi zielony ![]() ---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- kurcze... połapały doły i ucieły z forum ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1339 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A co ty też masz zamiar w gliwicach rodzić?Wogóle kiedy masz tp? Wogóle to czuje się fatalnie, przeziębienie mnie rozłożyło totalnie, ale nie mam gorączki, gardło mnie mniej boli ale teraz mam kaszel i katar. Masakra, a taka ładna pogoda ma być, a ja jestem zamknięta w 4 ścianach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1340 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
W dodatku jeśli chodzi o małe dzieci i psy, to malutkie dziecko może być odczuwane przez psa jako zagrożenie, np. swojej pozycji w stadzie. Do tego malutkie dzieci wydają wysokie dźwięki, a tego niektóre psy też nie lubią. Oczywiście dobrze znać takie sygnały, jednak mimo wszystko ważne jest zachowanie ostrożności. A jeśli chodzi o machanie ogonem... Kiedyś ugryzł mnie pies (na szczęście miałam gumowce i skończyło się na siniaku) który machał nisko ogonem. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1341 |
Wtajemniczenie
|
hej
u mnie też lipa z humorem, trochę popłakałam bez powodu, siedze sama w domu bo mąż pojechał na mecz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1342 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jednak podstawa w KAŻDYCH kontaktach psa z dzieckiem to ostrożność, moim zdaniem nigdy, ale to przenigdy nie wolno zostawić psa samego z małym dzieciakiem. A głównie dlatego właśnie, że dziecko nie wie, jak prawidłowo zachować się przy psie i często niechcący może zrobić coś, co psa zirytuje. Dzieci nie są delikatne ani trochę. I ja, chociaż psa przyzwyczajam do takich typowo dziecięcych zachowań jak ciągnięcie za ogon, uszy, wsadzanie palców do oczu czy pyska i uważam go za najłagodniejszego psa na świecie, nigdy bym też nie zostawiła dziecka samego z psem. Ale kontrolowane zabawy, kładzenie dziecka przy psie pod dozorem itp. jak najbardziej wchodzą w grę ![]() Jeszcze raz napiszę - podstawa to znać swojego psa i kontrolować co się dzieje
![]() |
#1344 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1345 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() bardzo ładne ![]() Cytat:
![]() co się stało? halo co to za smutaski w piątek wieczorem??? dziewczyny pozdrowienia od Asi już się przeprowadzili i w poniedziałek wieczorem będzie miała internet!!! mam pytanie jaki rozmiar łóżeczka i przewijaka kupujecie chciałam zamówić łóżeczko 124-64-91 a przewijak 70na 50 będzie ok bo gubie się w tych wymiarach ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1346 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- Coś Dziewczyny ewidentnie wisi dziś w powietrzu - ja też złapałam doła ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1347 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Kurde a mi kaszel jakoś nie przechodzi. Owszem jest słabszy, ale mogłby już sobie pójść. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1349 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja też czuje się brzydka i gruba, i zauważyłam że czy jem mniej czy więcej to mam 0,5kg tygodniowo na plusie, ehhh ![]() ---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- idę obejrzeć Gotowe na Wszystko,chociaż pewnie jeszcze gorzej się zdołuje bo ma zginąć mój ulubiony aktor ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1350 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Widać że mamuśki wszystkie nie w humorze, nic nie piszecie... A mnie od godziny strasznie kłuje tam na dole.... i to tak porządnie, aż się już niepokoje.... dosyć mocno, a przecież leże cały dzień. No prawie cały. Martwie się o męża. Wrócił z pracy i mówi że sprejował cały dzień rozpuszczalnikiem na zawnątrz. Nie użył okularów ochronnych ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:17.