|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3301 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Jestes Psyche zboczona
![]() ![]() Cytat:
![]() Z jednej strony dobrze,że po rozstaniu jest obok facet,który Ci poprawia humor i przy którym czujesz się fajnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3302 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Cytat:
![]() ![]() 2. ![]() Cytat:
![]() MP, z tym alkoholem to powiem Ci ze i tak mnie zaskoczylas, bo myslalam ze osoba z takimi przejsciami zdrowotnymi jak Twoje, to w ogole nie moze palic, pic i wąchać niczego tlustego ![]() nic dziwnego, wiekszosc dziewczyn nie ma pojecia o odpowiednich kosmetykach do wlosow, najbardziej trafia mnie jak ide do natury, pani pyta mnie czy w czyms mi pomoc, no to mowie, nie, dziekuje, poradze sobie, szukam jakiejs dobrej odzywki do wlosow, a ona nie odpuszcza poleca mi jedwab na przesuszone koncowki albo jakis nasilikowany badziew ![]() ![]() Cytat:
biore teraz chela mag b6, ale chodzi mi o jakis tanszy zamiennik ![]() Cytat:
![]() 2. ja Cie nie uwazam za wredna osobe ! ![]()
![]() |
![]() |
#3303 |
Zakorzenienie
|
Moniaaaaa, o czym Ty myślisz?!
![]() ![]() Ja mówię o takim do jedzenia, a nie do ssania ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3304 |
Zakorzenienie
|
Bania, najlepsze magnezy to te w postaci asparaginianu magnezu. Nic konkretnego Ci nie poradzę bo w pracy mam same słabo przyswajalne gnioty,które ludzie kupują bo są po prostu tanie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3305 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja lista jest podobnej dlugosci, uwielbiam kosmetyki do wlosow ;p teraz najbardziej kocham linie alterry, jest swietna ![]() ![]() ![]() Cytat:
i jeszcze sobie mysle o tym, ze jak mialam te 18/19 lat, to myslalam sobie, ze od chlopakow ktorzy maja tak 21-25 lat mozna wymagac wiecej ogarniecia zyciowego niz od tych ktorzy sa przed 20stka, a teraz widze, ze to g.wno prawda, to sa takie same dzieciaki ;p a jak widze kumpli z klasy z jakimis naiwnymi pannami z liceum dla ktorych oni sa super wylansowanymi studentami to normalnie klade sie na plecach i tarzam sie ze smiechu ![]() wasi kumple klasy to tez byly takie laczki? ![]() ![]() ![]() mam nadzieje ze moj tz nie mial w klasie kolezanek ktore postregaja go tak jak ja swoich kupli z klasy ;p
![]() |
![]() |
#3306 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3307 | |
Zakorzenienie
|
przecież są tez takie do ssania ktore wychylają główkę z tubki po naciśnięciu trzonka
![]() xD chyba solo się nazywają, takie wodnisto owocowe. je trzeba dobrze zasysac, zboki wy! tez bym ZJADŁA! Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- Honeyyy! ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3308 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kiedyś facet student był obiektem pożadania ![]() ![]() Heloł ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3309 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I 0 to właśnie chodzi.. T. jest w pełni uświadomiony od kiedy jestem sama, ale pokazuje mi, że pora pomyśleć o sobie. Dzisiaj się nabijał, że na zdjęciu studniówkowym miałam większego bica od M ![]() Cytat:
![]() 2. No, bo tutaj jestem cudowna, a czasami potrafię zajść za skórę. Wystarczy, że najpierw coś powiem/zrobię, a potem dopiero przemyślę O proszę! ![]() BŚ, złożyłaś papiery?
![]() |
![]() |
#3310 |
Zakorzenienie
|
Jestem zakwalifikowana na Erasmusa
![]() ![]() A mój facet jedzie do Niemiec ![]() ![]() Z ziajowych ostatnio kocham pomarańczowe mydło pod prysznic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3311 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Muszę kkomuś to sprzedać ![]() Cytat:
![]() Siostra mi kupiła peeling gruboziarnisty Ziai czekoladowy ![]() Dzisiaj go wypróbuję ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3312 |
Zakorzenienie
|
Czyli,że jedziesz,tak?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3313 |
Zakorzenienie
|
BŚ, żeby się zakwalifikować na Erasmusa to chyba czeba mieć średnią powyżej 4 nie?
![]()
![]() |
![]() |
#3314 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Taaaaaaaak! ![]() ![]() ![]() Strasznie się cieszę ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3315 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja właśnie też nie mam ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3316 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3317 |
Zakorzenienie
|
Będziesz pilnowała jak swojego?
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3318 |
Zakorzenienie
|
![]() W sumie to zależy jeszcze jakie miasto ![]() Pora wypić kawę ![]()
![]() |
#3319 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() 2. ![]() ![]() Cytat:
zaje.biscie! wpadam z wodka! ![]() a on do niemiec? ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() teraz mam taki balsam z pompka i jest tak beznadziejny, ze az mnie serce boli ze wydalam na niego 12 zl. klei sie i ma zapach walacy chemią. nie lubie go ![]() wiec kupilam w rosmanie jakies limitowane maslo, bo jakas laska na blogu sie nim zachwycala. wystarczylo mi na 3 dni i tez smierdzialo. no i nie wiem co teraz, jestem w czarnej d.pie i pojde spac nie pobalsamowana ![]()
![]() |
![]() |
#3320 |
Zakorzenienie
|
Bania, ja mogę polecić emulsję Seni z 4% mocznikiem
![]() Jest lekki, szybko się wchłania i nic, a nic nie zapycha mojego dekoltu i plecków ![]()
![]() |
![]() |
#3321 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie, poczytaj sobie warunki ![]() ![]() Hahaha, jedź, jest jeszcze jedno miejsce do Mannheim ![]() Nie wiem czemu wychodzicie z założenia że to jego trzeba pilnować, a nie mnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Mam podobnie z Ziają, fajne produkty ale żadnego szału- kupuję bo cieszę się że to polska firma, ale szału nie ma ![]() Ale ale! Monia testowałaś te nowe kremy do twarzy z olejkami? ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3322 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. BŚ, po prostu KOBIECIE MOŻNA WYBACZYĆ, a facetowi - NIGDY! Chociaż.. w naszym społeczeństwie to facetom wybacza się zdrady i grzeszki, a nas spycha się na margines ![]() 3. A za co mam wyżyć? Potrzebuję OJRO!
![]() |
![]() |
#3323 |
Zakorzenienie
|
OMG, ale ma wpis
![]() Z każdym dniem nienawidzę ją coraz bardziej........ http://www.seamsforadesire.com/ ![]()
![]() |
![]() |
#3324 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() 2. jak mi lekarka zaczęła wymieniać wzystko co powinnam brac to przy 5 sie zgubiłam. Kupie sobie Vitaminer- tak na początek ![]() 3. i tez czuję się staro ![]() Och dziękujemy! ![]() Fajnie, że dogadujesz się z T. Tylko wiesz, Laurka - dystans ![]() ja wczoraj powiedziałam tak do TZta (chodziło mi o calipso lub cos podobnego oczywiście) a on do mnie "to chodź, Mała już śpi" ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Bania ogólnie rzecz biorąc powinnam mieć diete lekkostrawną z dodatkowym ograniczeniem soli i produktów zawierających laktozę. Ale jak pomyślę co bym mogła jeść to masakra. Nie moge pić kawy, alkoholu, jesć tłustych/pieczonych/ostrych rzeczy, surowych jabłek, bananów, pestkowanych owoców, roślin strączkowych, czekolady, itd.... Plus nie przemęczać się więc sex też by odpadał ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ---------- Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3325 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
i Ty która się burzy ze nie cytujemy jej postów! zapytalam Cię jak Ci sie spisuje Jantar ![]() Cytat:
![]() ![]() co oni tam jedza ![]() pewnie pasztet ![]() Cytat:
na jednym zdjeciu wyglada jakby miala w gatkach mini peniska ![]() ![]() a ja uwazam ze jest sliczna ![]() ale nie wszystkie outfity mi sie podobaja ![]() ![]() Cytat:
![]() listy do m obejrzalam dzis tak jak juz pisalam, film typowo babski, wg mnie to obejrzenia w cieplym domu przy owsiance. komedia przy ktorej swietnie sie placze gdy nikt nie widzi, z niewiadomego w sumie powodu, bo wszystkie watki koncza sie happy endem. bardzo przewidywalny, chociaz karolak w ostatniej scenie mnie zagial ;p mam nadzieje, ze zrobia druga czesc, wielkanocna i ktos adoptuje tego chlopca ktory ukradl telefon. MP ja srednio lubie kino, wiec tez czesto tam ni bywam. z wydarzen kulturalnych czesciej zaliczamy kabarety, uwielbiam, gdy zaczynaja sie improwizacje, powstrzymywanie smiechu na scenie ![]() 2. moj mowi wtedy obnizonym tonem glosu : to schyl sie mala xD po czym oboje parskamy smiechem, ubieramy sie i jedziemy do mcdrive :P 3. wyobrazam sobie! 4. a wczesniej Ci sie nie podobala? ![]() ciekawe ile ta dziewczyna ma wzrostu i ile ma lat? ![]() Edit: Jajka po złotówce za sztuke, a ona pisze o robieniu wydmuszek! fakenszit! w tym roku pisanki beda z tamtego roku! xD jeszcze troche i bardziej bedzie sie oplacalo kupno jajek niespodzianek na wielkanocny stol ![]() ![]() to tyle od Ani Żula głosu narodu ![]() ostatnio nie wzielam ze soba sluchawek jak jezdzilam po miescie komunikacja miejska i temat cen jajek jest najbardziej powszechny w tramwajach, autobusach i pociagach ![]() wiecie co, chyba mam siwe wlosy ![]()
Edytowane przez aniabaniaa Czas edycji: 2012-04-05 o 17:13 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3326 |
Zakorzenienie
|
Dobrze, że mnie tutaj zwalniacie, bo byłoby ciężko
![]() I: Kromka pieczywa z wędliną i serem żółtym II: Kilka kostek białej Milki zapite Coca-Colą ![]() ![]() III: Makaron z tuńczykiem, marchewką i groszkiem IV: Kawa V: Pół bułki ze szpinakiem, szynką, pomidorem i wiórkami mozzarelli.
![]() |
#3327 | |
Zakorzenienie
|
Bania,
![]() ![]() Jantar ok!!!!!!!!! Zaj*bisty jest! ![]() Za niecałe 2 tyg. wstawię foto ![]() Ten krem to w aptece ![]() O tej dziewczynie też mówię o urodzie ![]() ![]() Nooooo, chyba, że ktoś ma swoje jajka ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ---------- Cytat:
![]() ![]() Ja mam tą z pomarańczą i brzozą Alterrę i jest super ![]() ![]()
and this is crazy! But here's my indeks so trójka maybe. ![]() Edytowane przez psyhe666 Czas edycji: 2012-04-05 o 18:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3328 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też! Dlatego cieszę się, że wybrałam Lublanę a nie Zurych ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ej i to nie jest taka wieś- tam będzie internet, musicie wszyyystko wiedzieć przecież ![]() Mi się Listo do M podobały bardzo ![]() ![]() ![]() W ogóle świętowałam wczoraj, wysłałam TZta do Niemiec na święta, oblewałam erasmusa, urodziny kolegi, mam kaca milion caly dzień ![]() Cena jajek jest większym oburzeniem niż cena benzyny. PODNIEŚĆ CENĘ JAJEK NA WIELKANOC? To jest atak na suwerenność i polską tradycję! Jak to siwe włosy? ![]() Cytat:
![]() Dokładnie, moja mama ma jakieś tajne dojścia do wiejskich produktów, yummie yummie ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3329 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() 2. jest śliczna. myślisz że się maluje? bo ja myślę że nie ![]() ![]() myślę też że nie wiem jak to zrobiła, ale nie ma ani jednego pryszcza ;p poceszam sie tylko ze laczy nas to, ze mamy wklesle cycki ![]() ![]() to jest alterra z migdalem ? ![]() o nie. teraz mam doła. chcę ją mieć, tą z pomarańczem tez, tez jej nie widzialam ![]() na domiar zlego bylam z tata na przedswiatecznych zakupach spozywczych i to ja placilam, wyciagajac portfel bylam pewna, ze on wyciagnie swoj i oleje moj mily gest, a on zaczal wyciagac, popatrzyl ze ja mam juz wyciagniety, i mowi, o, zaplacisz, no to dobrze. po czym wrzucil drobne harcerzom i poszedl do in medio ![]() i w ten oto sposob, moje klopoty finansowe ktore w magiczny sposob przestaly istniec na jeden dzien - znowu powoli sie pojawiaja ![]()
![]() |
![]() |
#3330 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ale obiecuję, że postaram się jesć zdrowo ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:19.