|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3301 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Jestes Psyche zboczona
![]() Cytat:
Z jednej strony dobrze,że po rozstaniu jest obok facet,który Ci poprawia humor i przy którym czujesz się fajnie |
|
|
|
|
|
#3302 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Cytat:
zamawiam sobei bukiet surowek i zabieram tzowi pierogi z talerza, na tym polega moje jedzenie pierogow z surowkami ![]() 2. Cytat:
MP, z tym alkoholem to powiem Ci ze i tak mnie zaskoczylas, bo myslalam ze osoba z takimi przejsciami zdrowotnymi jak Twoje, to w ogole nie moze palic, pic i wąchać niczego tlustego ![]() nic dziwnego, wiekszosc dziewczyn nie ma pojecia o odpowiednich kosmetykach do wlosow, najbardziej trafia mnie jak ide do natury, pani pyta mnie czy w czyms mi pomoc, no to mowie, nie, dziekuje, poradze sobie, szukam jakiejs dobrej odzywki do wlosow, a ona nie odpuszcza poleca mi jedwab na przesuszone koncowki albo jakis nasilikowany badziew Cytat:
biore teraz chela mag b6, ale chodzi mi o jakis tanszy zamiennik ![]() Cytat:
2. ja Cie nie uwazam za wredna osobe !
|
|
|
#3303 |
|
Zakorzenienie
|
Moniaaaaa, o czym Ty myślisz?!
Ja mówię o takim do jedzenia, a nie do ssania
|
|
|
#3304 |
|
Zakorzenienie
|
Bania, najlepsze magnezy to te w postaci asparaginianu magnezu. Nic konkretnego Ci nie poradzę bo w pracy mam same słabo przyswajalne gnioty,które ludzie kupują bo są po prostu tanie
To nic,że sie prawie nie przyswajają,grunt że tabletka połknięta
|
|
|
|
|
#3305 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja lista jest podobnej dlugosci, uwielbiam kosmetyki do wlosow ;p teraz najbardziej kocham linie alterry, jest swietna ![]() Cytat:
i jeszcze sobie mysle o tym, ze jak mialam te 18/19 lat, to myslalam sobie, ze od chlopakow ktorzy maja tak 21-25 lat mozna wymagac wiecej ogarniecia zyciowego niz od tych ktorzy sa przed 20stka, a teraz widze, ze to g.wno prawda, to sa takie same dzieciaki ;p a jak widze kumpli z klasy z jakimis naiwnymi pannami z liceum dla ktorych oni sa super wylansowanymi studentami to normalnie klade sie na plecach i tarzam sie ze smiechu ![]() wasi kumple klasy to tez byly takie laczki? ja ich kocham, sa dla mnie jak bracia, zupelnie aseksualne obiekty, jak pomysle, ze oni maja zalozyc rodzine, uzywac penisa, brac kredyty, gotowac, prac... ![]() ![]() mam nadzieje ze moj tz nie mial w klasie kolezanek ktore postregaja go tak jak ja swoich kupli z klasy ;p
|
|
|
#3306 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3307 | |
|
Zakorzenienie
|
przecież są tez takie do ssania ktore wychylają główkę z tubki po naciśnięciu trzonka
xD chyba solo się nazywają, takie wodnisto owocowe. je trzeba dobrze zasysac, zboki wy! tez bym ZJADŁA! Cytat:
zostane przy swoim chelacie ---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- Honeyyy! siema
|
|
|
#3308 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mama już dawno eksmitowała moje kosmetyki z łazienki, kitram je w pokoju. Samych żeli pod prysznic mam może z 10 Kiedyś facet student był obiektem pożadania teraz pożadany jest facet wykształcony ze stałą pracą :P Mówimy "nie" uczniakom Heloł
|
|
|
|
|
|
#3309 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I 0 to właśnie chodzi.. T. jest w pełni uświadomiony od kiedy jestem sama, ale pokazuje mi, że pora pomyśleć o sobie. Dzisiaj się nabijał, że na zdjęciu studniówkowym miałam większego bica od M Cytat:
![]() 2. No, bo tutaj jestem cudowna, a czasami potrafię zajść za skórę. Wystarczy, że najpierw coś powiem/zrobię, a potem dopiero przemyślę O proszę! ![]() BŚ, złożyłaś papiery?
|
|
|
#3310 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem zakwalifikowana na Erasmusa
Przyjeżdżacie w przyszłym roku do Słowenii na imprezę? A mój facet jedzie do Niemiec Z ziajowych ostatnio kocham pomarańczowe mydło pod prysznic |
|
|
|
|
#3311 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Muszę kkomuś to sprzedać ![]() Cytat:
Siostra mi kupiła peeling gruboziarnisty Ziai czekoladowy Dzisiaj go wypróbuję
|
|
|
|
#3312 |
|
Zakorzenienie
|
Czyli,że jedziesz,tak?
|
|
|
|
|
#3313 |
|
Zakorzenienie
|
BŚ, żeby się zakwalifikować na Erasmusa to chyba czeba mieć średnią powyżej 4 nie?
|
|
|
#3314 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Taaaaaaaak! ![]() Strasznie się cieszę ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#3315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja właśnie też nie mam I tak się zastanawiam czy by mnie to nie zdyskwalifikowało
|
|
|
|
#3316 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będę Go pilnowała, co Ty na to!
|
|
|
#3317 |
|
Zakorzenienie
|
Będziesz pilnowała jak swojego?
|
|
|
#3318 |
|
Zakorzenienie
|
W sumie to zależy jeszcze jakie miasto No i jakie wynagrodzenie zaproponuje mi BŚ. Pora wypić kawę
|
|
#3319 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tak samo, mam pokitrane w roznych dziwnych miejscach, zapelnionych mam kilka kosmetyczek, sama sie gubie w tym co mam to durne, wstyd mi 2. Cytat:
zaje.biscie! wpadam z wodka! ![]() a on do niemiec? dzizas wyobrazacie to sobie rozmawialiscie o tym ![]() Cytat:
w ogole nie rozumiem za bardzo tej naglej podniety ziają poza tym, ze Monia ma ją bardzo tanio, to fajne teraz mam taki balsam z pompka i jest tak beznadziejny, ze az mnie serce boli ze wydalam na niego 12 zl. klei sie i ma zapach walacy chemią. nie lubie go wiec kupilam w rosmanie jakies limitowane maslo, bo jakas laska na blogu sie nim zachwycala. wystarczylo mi na 3 dni i tez smierdzialo. no i nie wiem co teraz, jestem w czarnej d.pie i pojde spac nie pobalsamowana
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3320 |
|
Zakorzenienie
|
Bania, ja mogę polecić emulsję Seni z 4% mocznikiem
Jest lekki, szybko się wchłania i nic, a nic nie zapycha mojego dekoltu i plecków
|
|
|
#3321 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie, poczytaj sobie warunki Chociaż ja bym chyba nie pojechała na niższym roku ![]() Hahaha, jedź, jest jeszcze jedno miejsce do Mannheim Nie wiem czemu wychodzicie z założenia że to jego trzeba pilnować, a nie mnie ![]() Cytat:
Cytat:
Zresztą on tam będzie samochodem, więc pewnie ze dwa razy się w tym czasie spotkamy Potrzebuję takiego wyjazdu, serio ![]() Mam podobnie z Ziają, fajne produkty ale żadnego szału- kupuję bo cieszę się że to polska firma, ale szału nie ma ![]() Ale ale! Monia testowałaś te nowe kremy do twarzy z olejkami?
|
|||
|
|
|
|
#3322 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. BŚ, po prostu KOBIECIE MOŻNA WYBACZYĆ, a facetowi - NIGDY! Chociaż.. w naszym społeczeństwie to facetom wybacza się zdrady i grzeszki, a nas spycha się na margines ![]() 3. A za co mam wyżyć? Potrzebuję OJRO!
|
|
|
#3323 |
|
Zakorzenienie
|
OMG, ale ma wpis
Z każdym dniem nienawidzę ją coraz bardziej........ http://www.seamsforadesire.com/
|
|
|
#3324 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
w ogóle w kinie byłam ostatnio jak byłam jeszcze w ciazy....2. jak mi lekarka zaczęła wymieniać wzystko co powinnam brac to przy 5 sie zgubiłam. Kupie sobie Vitaminer- tak na początek 3. i tez czuję się staro Och dziękujemy! ![]() Fajnie, że dogadujesz się z T. Tylko wiesz, Laurka - dystans ![]() ja wczoraj powiedziałam tak do TZta (chodziło mi o calipso lub cos podobnego oczywiście) a on do mnie "to chodź, Mała już śpi" Cytat:
![]() Cytat:
![]() Bania ogólnie rzecz biorąc powinnam mieć diete lekkostrawną z dodatkowym ograniczeniem soli i produktów zawierających laktozę. Ale jak pomyślę co bym mogła jeść to masakra. Nie moge pić kawy, alkoholu, jesć tłustych/pieczonych/ostrych rzeczy, surowych jabłek, bananów, pestkowanych owoców, roślin strączkowych, czekolady, itd.... Plus nie przemęczać się więc sex też by odpadał Ograniczam na tyle ile mi się udaje. Ale może faktycznie wezmę się bardziej za siebie ---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
|
#3325 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i Ty która się burzy ze nie cytujemy jej postów! zapytalam Cię jak Ci sie spisuje Jantar i co?!Cytat:
co oni tam jedza ![]() pewnie pasztet xDCytat:
na jednym zdjeciu wyglada jakby miala w gatkach mini peniska moja siostra mowi, ze wyglada jak tranwestyta ![]() a ja uwazam ze jest sliczna ale nie wszystkie outfity mi sie podobaja Cytat:
wiec wybralismy inny zryty film.listy do m obejrzalam dzis tak jak juz pisalam, film typowo babski, wg mnie to obejrzenia w cieplym domu przy owsiance. komedia przy ktorej swietnie sie placze gdy nikt nie widzi, z niewiadomego w sumie powodu, bo wszystkie watki koncza sie happy endem. bardzo przewidywalny, chociaz karolak w ostatniej scenie mnie zagial ;p mam nadzieje, ze zrobia druga czesc, wielkanocna i ktos adoptuje tego chlopca ktory ukradl telefon. MP ja srednio lubie kino, wiec tez czesto tam ni bywam. z wydarzen kulturalnych czesciej zaliczamy kabarety, uwielbiam, gdy zaczynaja sie improwizacje, powstrzymywanie smiechu na scenie ![]() 2. moj mowi wtedy obnizonym tonem glosu : to schyl sie mala xD po czym oboje parskamy smiechem, ubieramy sie i jedziemy do mcdrive :P 3. wyobrazam sobie! 4. a wczesniej Ci sie nie podobala? ![]() ciekawe ile ta dziewczyna ma wzrostu i ile ma lat? ![]() Edit: Jajka po złotówce za sztuke, a ona pisze o robieniu wydmuszek! fakenszit! w tym roku pisanki beda z tamtego roku! xD jeszcze troche i bardziej bedzie sie oplacalo kupno jajek niespodzianek na wielkanocny stol ![]() ![]() to tyle od Ani Żula głosu narodu ostatnio nie wzielam ze soba sluchawek jak jezdzilam po miescie komunikacja miejska i temat cen jajek jest najbardziej powszechny w tramwajach, autobusach i pociagach wiecie co, chyba mam siwe wlosy
Edytowane przez aniabaniaa Czas edycji: 2012-04-05 o 18:13 |
||||
|
|
|
|
#3326 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrze, że mnie tutaj zwalniacie, bo byłoby ciężko
A tak.. panuję nad sytuacją!I: Kromka pieczywa z wędliną i serem żółtym II: Kilka kostek białej Milki zapite Coca-Colą (T. powiedział, że najpierw musi mnie utuczyć, żebym potem mogła z Nim spalać, bo teraz mogę sobie ewentualnie pomarzyć III: Makaron z tuńczykiem, marchewką i groszkiem IV: Kawa V: Pół bułki ze szpinakiem, szynką, pomidorem i wiórkami mozzarelli.
|
|
#3327 | |
|
Zakorzenienie
|
Bania,
Szukam tego zapytania i nie widzę Jantar ok!!!!!!!!! Zaj*bisty jest! Za niecałe 2 tyg. wstawię foto Ten krem to w aptece ![]() O tej dziewczynie też mówię o urodzie Nooooo, chyba, że ktoś ma swoje jajka ---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ---------- Cytat:
![]() Ja mam tą z pomarańczą i brzozą Alterrę i jest super Następnym razem kupię z migdałem
and this is crazy! But here's my indeks so trójka maybe. Edytowane przez psyhe666 Czas edycji: 2012-04-05 o 19:38 |
|
|
|
|
|
#3328 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też! Dlatego cieszę się, że wybrałam Lublanę a nie Zurych Cytat:
)Cytat:
Cytat:
Wiesz, ja wpadłam na ten pomysł niecały tydzień temu Generalnie będę chyba mieszkać w akademiku, albo wynajmę jakieś mieszkanie, dostanę grant z uczelni + liczę na miłość rodziców Chciałabym tam zrobić przy okazji jakieś fajne praktyki w konsulacie/ambasadzie, albo w jakiejś instytucji europejskiej ![]() Ej i to nie jest taka wieś- tam będzie internet, musicie wszyyystko wiedzieć przecież Mi się Listo do M podobały bardzo Dwa dni temu byłam na rewelacyjnym filmie, Histeria- historia wibratora, mega mega mega Dawno tak się nie uśmiałam W ogóle świętowałam wczoraj, wysłałam TZta do Niemiec na święta, oblewałam erasmusa, urodziny kolegi, mam kaca milion caly dzień Cena jajek jest większym oburzeniem niż cena benzyny. PODNIEŚĆ CENĘ JAJEK NA WIELKANOC? To jest atak na suwerenność i polską tradycję! Jak to siwe włosy? ![]() Cytat:
Dokładnie, moja mama ma jakieś tajne dojścia do wiejskich produktów, yummie yummie
|
|||||
|
|
|
|
#3329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moze jeszcze raz sobie zakupie 2. jest śliczna. myślisz że się maluje? bo ja myślę że nie myślę też że nie wiem jak to zrobiła, ale nie ma ani jednego pryszcza ;p poceszam sie tylko ze laczy nas to, ze mamy wklesle cycki to jest alterra z migdalem ? ![]() o nie. teraz mam doła. chcę ją mieć, tą z pomarańczem tez, tez jej nie widzialam ![]() na domiar zlego bylam z tata na przedswiatecznych zakupach spozywczych i to ja placilam, wyciagajac portfel bylam pewna, ze on wyciagnie swoj i oleje moj mily gest, a on zaczal wyciagac, popatrzyl ze ja mam juz wyciagniety, i mowi, o, zaplacisz, no to dobrze. po czym wrzucil drobne harcerzom i poszedl do in medio ![]() i w ten oto sposob, moje klopoty finansowe ktore w magiczny sposob przestaly istniec na jeden dzien - znowu powoli sie pojawiaja
|
|
|
#3330 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jako że jestes chudzinka, to zanim Cię utuczy dystans będzie można zmniejszyc ![]() Cytat:
nie chodzi mi o alkohol itd, bo wiem że bez tego da się żyć ale wiesz jak potwornie nie lubię gotowanego mięsa, bez soli? I chilli do wszystkiego?![]() Ale obiecuję, że postaram się jesć zdrowo Cytat:
|
|||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:28.

zamawiam sobei bukiet surowek i zabieram tzowi pierogi z talerza, na tym polega moje jedzenie pierogow z surowkami
Większość wyników mam w normie ale przy dolnej granicy temu prawdopodobnie się tak czuję
Niestety próby wątrobowe są nieciekawe i np TL moge brać,ale muszę ograniczyć kawę do jednej słabej dziennie, a co najgorsze alkohol do minimum
zawsze to wiedziałam ale przymykałam na to oko... Będę wsuwać Essentiale i mam kupić jakiś zestaw witamin.

To nic,że sie prawie nie przyswajają,grunt że tabletka połknięta 

Piekarnik Laury

Będę Go pilnowała, co Ty na to!

w ogole nie rozumiem za bardzo tej naglej podniety ziają

BLOGUJĘ