Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI - Strona 111 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-04-05, 14:17   #3301
moooniaaaa
Zakorzenienie

Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI

Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, mam ochotę na loda......
Jestes Psyche zboczona

Cytat:
Napisane przez Loriette Pokaż wiadomość
Jest dystans, jest! Jesteśmy bardzo dobrymi znajomymi - póki co to fajnie razem się powygłupiać, pogadać etc. Jeśli miałabym wyjechać do Wrocławia to, to się mija z celem
21 lat.

Skończyłam prasować, ale jestem z siebie dumna
Czy tylko ja mam wrażenie,że wszyscy wokoło mnie sa młodsi,a ja taka stara?

Z jednej strony dobrze,że po rozstaniu jest obok facet,który Ci poprawia humor i przy którym czujesz się fajnie
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-05, 14:23   #3302
aniabaniaa
Zakorzenienie

Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI

Cytat:
Napisane przez adusia1554 Pokaż wiadomość
Obiad: od mamy wczoraj mąż przywiózł pierogi nie mogę się oprzeć i zjem 8 z surówką z pora i surówką z kapusty czerwonej(raz w restauracji podali mi pierogi z bukietem surówek i od tamtej pory zawsze jakąś muszę mieć-lepsza surówka niż śmietana albo tłuszcz)

Tacata- głupszej piosenki nie słyszałam
ja tez tak jem zamawiam sobei bukiet surowek i zabieram tzowi pierogi z talerza, na tym polega moje jedzenie pierogow z surowkami

2.
Cytat:
Napisane przez MalaPikanteria Pokaż wiadomość
Byłam rano u lekarza Większość wyników mam w normie ale przy dolnej granicy temu prawdopodobnie się tak czuję Niestety próby wątrobowe są nieciekawe i np TL moge brać,ale muszę ograniczyć kawę do jednej słabej dziennie, a co najgorsze alkohol do minimum zawsze to wiedziałam ale przymykałam na to oko... Będę wsuwać Essentiale i mam kupić jakiś zestaw witamin.
fajnie, że masz w miare dobre te wyniki, zadbasz do siebie i wszystkie wartosci podskocza, szybko zauwazysz zmiany na zmeczonej twarzy
MP, z tym alkoholem to powiem Ci ze i tak mnie zaskoczylas, bo myslalam ze osoba z takimi przejsciami zdrowotnymi jak Twoje, to w ogole nie moze palic, pic i wąchać niczego tlustego
Cytat:
właśnie uświadomiłaś mi że nie wiem nic o pielęgnacji włosów
nic dziwnego, wiekszosc dziewczyn nie ma pojecia o odpowiednich kosmetykach do wlosow, najbardziej trafia mnie jak ide do natury, pani pyta mnie czy w czyms mi pomoc, no to mowie, nie, dziekuje, poradze sobie, szukam jakiejs dobrej odzywki do wlosow, a ona nie odpuszcza poleca mi jedwab na przesuszone koncowki albo jakis nasilikowany badziew to ja tez nie odpuszczam, mowie ze nie, dziekuje, szukam czegos przede wszystkim bez soli, to ta odwraca sie ode mnie jakas przestraszona i oburzona, idzie do kolezanki, ktora cos tam metkuje, szepta ze przy szamponach stoi jakas dziwna baba i chce odzywki bez soli ! na co obydwie sie oburzaja, wstaja i mnie obserwuja, mierza i najchetniej by mnie zabily plynem do kapieli
Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
A nie lepiej,żeby lekarz wypisał np.:Tardyveron Fol albo Ascover
Z suplementów:
- vita-miner ma 71% żelaza w 1 tabletce, kosztuje niecałe 15zł. za 60tabletek,wystarczy na 2 m-ce.
- vigor complete, np.:20+ ma 91% w 1 tabletce. Ja go biorę,ale nie powiem Ci ile kosztuje bo mam go za free,jednak pewnie więcej niż vita-miner.
- Centrumów w ogóle nie opłaca się kupować bo mają mało żelaza,a sa drogie
Monia, skoro już się trochę wkręciłaś, to podpytam Cię o magnez ;p mogłabyś mi jakiś polecić?
biore teraz chela mag b6, ale chodzi mi o jakis tanszy zamiennik
Cytat:
1. Wszystko, oprócz oliwek Wiesz.. taka kolacja byłaby super - nawet u mnie, ale MŁODY Za to dzisiaj pojechałam do redakcji, bo przegrałam z fotoreporterem zakład o wynik meczu i musiałam kupić mu milkę Zrobiliśmy z naczelnym schemat mojego programu i resztę czasu wygłupiałam się z T Zostałam pobita, wyklepana [jak samochód ;o] i w ogóle!
W ostateczności okazałam się dobrą Laurą i odwiozłam Go do domu, bo nie miał auta
2. A to ci ciekawe...
1. fajnie! ciesze sie, ze nie masz czasu sie dolowac, bo Twoj czas absorbuje pan T.
2. ja Cie nie uwazam za wredna osobe !

aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-05, 14:30   #3303
psyhe666
Zakorzenienie

Moniaaaaa, o czym Ty myślisz?!
Ja mówię o takim do jedzenia, a nie do ssania
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-05, 14:32   #3304
moooniaaaa
Zakorzenienie

Bania, najlepsze magnezy to te w postaci asparaginianu magnezu. Nic konkretnego Ci nie poradzę bo w pracy mam same słabo przyswajalne gnioty,które ludzie kupują bo są po prostu tanie To nic,że sie prawie nie przyswajają,grunt że tabletka połknięta
Stary 2012-04-05, 14:36   #3305
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Bania, szampon w sensie szampon
A ogólnie do włosów mam:
szampon
odżywkę
maskę
Jantara i wodę brzozową i żel dermeny
płynną glicerynę, oliwę z oliwek, olej z pestek winogron, rycynę, naftę z wit. A+E, Alterrę z brzozą i pomarańczą
odżywkę bez spłukiwania
olejek arganowy i jedwab
no i psikacz do prostowania
i jak Ci się spisuje ten Jantar, jesteś zadowolona?
moja lista jest podobnej dlugosci, uwielbiam kosmetyki do wlosow ;p
teraz najbardziej kocham linie alterry, jest swietna jak mialam loki to jakos srednio lubilam ta odzywke z morela, a teraz wlasnie ta jest moja ulubiona. mam jeszcze z granatem. uwielbiam ich zapach i cene w ramach oszczednosci musze przeprowadzic akcje denko
Cytat:
wiesz, ze pomyślalam to samo?
i jeszcze sobie mysle o tym, ze jak mialam te 18/19 lat, to myslalam sobie, ze od chlopakow ktorzy maja tak 21-25 lat mozna wymagac wiecej ogarniecia zyciowego niz od tych ktorzy sa przed 20stka, a teraz widze, ze to g.wno prawda, to sa takie same dzieciaki ;p
a jak widze kumpli z klasy z jakimis naiwnymi pannami z liceum dla ktorych oni sa super wylansowanymi studentami to normalnie klade sie na plecach i tarzam sie ze smiechu
wasi kumple klasy to tez byly takie laczki? ja ich kocham, sa dla mnie jak bracia, zupelnie aseksualne obiekty, jak pomysle, ze oni maja zalozyc rodzine, uzywac penisa, brac kredyty, gotowac, prac...
mam nadzieje ze moj tz nie mial w klasie kolezanek ktore postregaja go tak jak ja swoich kupli z klasy ;p

Stary 2012-04-05, 14:36   #3306
bita smietana
Zakorzenienie

Stary 2012-04-05, 14:44   #3307
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mówię o takim do jedzenia, a nie do ssania
przecież są tez takie do ssania ktore wychylają główkę z tubki po naciśnięciu trzonka
xD

chyba solo się nazywają, takie wodnisto owocowe. je trzeba dobrze zasysac, zboki wy! tez bym ZJADŁA!
Cytat:
Bania, najlepsze magnezy to te w postaci asparaginianu magnezu. Nic konkretnego Ci nie poradzę bo w pracy mam same słabo przyswajalne gnioty,które ludzie kupują bo są po prostu tanie To nic,że sie prawie nie przyswajają,grunt że tabletka połknięta
no wlasnie bez sensu zostane przy swoim chelacie wyczytalam na opakowaniu ze tam jest diglicynian magnezu, cokolwiek to znaczy ;p

---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ----------

Cytat:
Napisane przez bita smietana Pokaż wiadomość
Honeyyy! siema

Stary 2012-04-05, 14:45   #3308
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość
teraz najbardziej kocham linie alterry, jest swietna jak mialam loki to jakos srednio lubilam ta odzywke z morela, a teraz wlasnie ta jest moja ulubiona. mam jeszcze z granatem. uwielbiam ich zapach i cene w ramach oszczednosci musze przeprowadzic akcje denko

wiesz, ze pomyślalam to samo?
i jeszcze sobie mysle o tym, ze jak mialam te 18/19 lat, to myslalam sobie, ze od chlopakow ktorzy maja tak 21-25 lat mozna wymagac wiecej ogarniecia zyciowego niz od tych ktorzy sa przed 20stka, a teraz widze, ze to g.wno prawda, to sa takie same dzieciaki ;p
a jak widze kumpli z klasy z jakimis naiwnymi pannami z liceum dla ktorych oni sa super wylansowanymi studentami to normalnie klade sie na plecach i tarzam sie ze smiechu
wasi kumple klasy to tez byly takie laczki? ja ich kocham, sa dla mnie jak bracia, zupelnie aseksualne obiekty, jak pomysle, ze oni maja zalozyc rodzine, uzywac penisa, brac kredyty, gotowac, prac...
mam nadzieje ze moj tz nie mial w klasie kolezanek ktore postregaja go tak jak ja swoich kupli z klasy ;p
Ja swojej listy kosmetyków nawet nie pisze Mama już dawno eksmitowała moje kosmetyki z łazienki, kitram je w pokoju. Samych żeli pod prysznic mam może z 10

Kiedyś facet student był obiektem pożadania teraz pożadany jest facet wykształcony ze stałą pracą :P Mówimy "nie" uczniakom

Cytat:
Heloł co tam?
Stary 2012-04-05, 14:46   #3309
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:

Z jednej strony dobrze,że po rozstaniu jest obok facet,który Ci poprawia humor i przy którym czujesz się fajnie
Oj Monia, co zrobić.. Czas robi swoje

I 0 to właśnie chodzi.. T. jest w pełni uświadomiony od kiedy jestem sama, ale pokazuje mi, że pora pomyśleć o sobie.
Dzisiaj się nabijał, że na zdjęciu studniówkowym miałam większego bica od M [a to dlatego, ze tak przycisnelam rękę do ciała!]
Cytat:
1. fajnie! ciesze sie, ze nie masz czasu sie dolowac, bo Twoj czas absorbuje pan T.
2. ja Cie nie uwazam za wredna osobe !
1. Nie mam czasu na co?
2. No, bo tutaj jestem cudowna, a czasami potrafię zajść za skórę. Wystarczy, że najpierw coś powiem/zrobię, a potem dopiero przemyślę
Cytat:
O proszę!
BŚ, złożyłaś papiery?

Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni.
Loriette jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-05, 14:48   #3310
bita smietana
Zakorzenienie

Jestem zakwalifikowana na Erasmusa Przyjeżdżacie w przyszłym roku do Słowenii na imprezę?

A mój facet jedzie do Niemiec

Z ziajowych ostatnio kocham pomarańczowe mydło pod prysznic
Stary 2012-04-05, 14:53   #3311
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:
przecież są tez takie do ssania ktore wychylają główkę z tubki po naciśnięciu trzonka
xD

chyba solo się nazywają, takie wodnisto owocowe. je trzeba dobrze zasysac, zboki wy! tez bym ZJADŁA!

Muszę kkomuś to sprzedać
Cytat:
Jestem zakwalifikowana na Erasmusa Przyjeżdżacie w przyszłym roku do Słowenii na imprezę?

Z ziajowych ostatnio kocham pomarańczowe mydło pod prysznic
Jak nas zaprosisz......

Siostra mi kupiła peeling gruboziarnisty Ziai czekoladowy
Dzisiaj go wypróbuję
so trójka maybe.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-05, 14:53   #3312
moooniaaaa
Zakorzenienie

Czyli,że jedziesz,tak?
Stary 2012-04-05, 14:53   #3313
psyhe666
Zakorzenienie

BŚ, żeby się zakwalifikować na Erasmusa to chyba czeba mieć średnią powyżej 4 nie?
so trójka maybe.

Stary 2012-04-05, 14:56   #3314
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:
Jak nas zaprosisz......

Dzisiaj go wypróbuję
Jasne że zaproszę

Cytat:
Czyli,że jedziesz,tak?
Taaaaaaaak!
Strasznie się cieszę

Cytat:
BŚ, żeby się zakwalifikować na Erasmusa to chyba czeba mieć średnią powyżej 4 nie?
Wiesz co zależy na której uczelni, u mnie jest tak że jeśli jest więcej kandydatów na jedno miejsce to patrzą na średnią i różne dodatkowe aspekty- działalność dodatkowa, poziom języka. Ja nie mam średniej powyżej 4
Stary 2012-04-05, 15:00   #3315
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:
Jasne że zaproszę

Taaaaaaaak!
Strasznie się cieszę

Wiesz co zależy na której uczelni, u mnie jest tak że jeśli jest więcej kandydatów na jedno miejsce to patrzą na średnią i różne dodatkowe aspekty- działalność dodatkowa, poziom języka. Ja nie mam średniej powyżej 4
Trzymamy za słowo.....

Ja właśnie też nie mam I tak się zastanawiam czy by mnie to nie zdyskwalifikowało
so trójka maybe.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-04-05, 15:02   #3316
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:

Jadę z Nim Będę Go pilnowała, co Ty na to!

Stary 2012-04-05, 15:05   #3317
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:
Będziesz pilnowała jak swojego?
so trójka maybe.

Stary 2012-04-05, 15:15   #3318
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Będziesz pilnowała jak swojego?
Właśnie tak!
W sumie to zależy jeszcze jakie miasto No i jakie wynagrodzenie zaproponuje mi BŚ.

Pora wypić kawę

Stary 2012-04-05, 15:19   #3319
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja swojej listy kosmetyków nawet nie pisze Mama już dawno eksmitowała moje kosmetyki z łazienki, kitram je w pokoju. Samych żeli pod prysznic mam może z 10

Kiedyś facet student był obiektem pożadania teraz pożadany jest facet wykształcony ze stałą pracą :P Mówimy "nie" uczniakom
1. ja tak samo, mam pokitrane w roznych dziwnych miejscach, zapelnionych mam kilka kosmetyczek, sama sie gubie w tym co mam to durne, wstyd mi
2. dokładnie, zrozumialysmy sie
Cytat:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
zaje.biscie! wpadam z wodka!
a on do niemiec? dzizas wyobrazacie to sobie rozmawialiscie o tym
Cytat:
Dzisiaj go wypróbuję
ja nie widzialam nigdzie peelingu z ziai w ogole nie rozumiem za bardzo tej naglej podniety ziają poza tym, ze Monia ma ją bardzo tanio, to fajne ale ziaje lubie tak sobie, na 10 kupionych produktow, 4/5 jest fajnych, tak mowia moje osobiste statystyki ktore rozkminiam gdy czekam na mpk
teraz mam taki balsam z pompka i jest tak beznadziejny, ze az mnie serce boli ze wydalam na niego 12 zl. klei sie i ma zapach walacy chemią. nie lubie go
wiec kupilam w rosmanie jakies limitowane maslo, bo jakas laska na blogu sie nim zachwycala. wystarczylo mi na 3 dni i tez smierdzialo. no i nie wiem co teraz, jestem w czarnej d.pie i pojde spac nie pobalsamowana

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-05, 15:22   #3320
psyhe666
Zakorzenienie

Bania, ja mogę polecić emulsję Seni z 4% mocznikiem
Jest lekki, szybko się wchłania i nic, a nic nie zapycha mojego dekoltu i plecków
so trójka maybe.

Stary 2012-04-05, 15:37   #3321
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:
Trzymamy za słowo.....

Ja właśnie też nie mam I tak się zastanawiam czy by mnie to nie zdyskwalifikowało
Spoko spoko, jak tylko się tam zaaklimatyzuję to zapraszam

Nie, poczytaj sobie warunki Chociaż ja bym chyba nie pojechała na niższym roku

Cytat:
Hahaha, jedź, jest jeszcze jedno miejsce do Mannheim

Nie wiem czemu wychodzicie z założenia że to jego trzeba pilnować, a nie mnie
Cytat:
Właśnie tak!
W sumie to zależy jeszcze jakie miasto No i jakie wynagrodzenie zaproponuje mi BŚ.

Pora wypić kawę
Wynagrodzenie? O Ty

Cytat:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
zaje.biscie! wpadam z wodka!
a on do niemiec? dzizas wyobrazacie to sobie rozmawialiscie o tym

ja nie widzialam nigdzie peelingu z ziai w ogole nie rozumiem za bardzo tej naglej podniety ziają poza tym, ze Monia ma ją bardzo tanio, to fajne ale ziaje lubie tak sobie, na 10 kupionych produktow, 4/5 jest fajnych, tak mowia moje osobiste statystyki ktore rozkminiam gdy czekam na mpk
teraz mam taki balsam z pompka i jest tak beznadziejny, ze az mnie serce boli ze wydalam na niego 12 zl. klei sie i ma zapach walacy chemią. nie lubie go
wiec kupilam w rosmanie jakies limitowane maslo, bo jakas laska na blogu sie nim zachwycala. wystarczylo mi na 3 dni i tez smierdzialo. no i nie wiem co teraz, jestem w czarnej d.pie i pojde spac nie pobalsamowana
Tak, rozmawialiśmy, stwierdziliśmy że to fajna opcja Zresztą on tam będzie samochodem, więc pewnie ze dwa razy się w tym czasie spotkamy Potrzebuję takiego wyjazdu, serio

Mam podobnie z Ziają, fajne produkty ale żadnego szału- kupuję bo cieszę się że to polska firma, ale szału nie ma

Ale ale! Monia testowałaś te nowe kremy do twarzy z olejkami?
Stary 2012-04-05, 15:48   #3322
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Hahaha, jedź, jest jeszcze jedno miejsce do Mannheim

Nie wiem czemu wychodzicie z założenia że to jego trzeba pilnować, a nie mnie

Wynagrodzenie? O Ty
1. O tam mogłabym jechać!
2. BŚ, po prostu KOBIECIE MOŻNA WYBACZYĆ, a facetowi - NIGDY! Chociaż.. w naszym społeczeństwie to facetom wybacza się zdrady i grzeszki, a nas spycha się na margines
3. A za co mam wyżyć? Potrzebuję OJRO!

Stary 2012-04-05, 16:32   #3323
psyhe666
Zakorzenienie

OMG, ale ma wpis
Z każdym dniem nienawidzę ją coraz bardziej........ http://www.seamsforadesire.com/
so trójka maybe.

Stary 2012-04-05, 16:38   #3324
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:
Listy do M są boskie, też na nich ryczałam,nie przejmuj się

A nie lepiej,żeby lekarz wypisał np.:Tardyveron Fol albo Ascover
Z suplementów:
- vita-miner ma 71% żelaza w 1 tabletce, kosztuje niecałe 15zł. za 60tabletek,wystarczy na 2 m-ce.
- vigor complete, np.:20+ ma 91% w 1 tabletce. Ja go biorę,ale nie powiem Ci ile kosztuje bo mam go za free,jednak pewnie więcej niż vita-miner.
- Centrumów w ogóle nie opłaca się kupować bo mają mało żelaza,a sa drogie
1. Nie byłam na Listach do M w ogóle w kinie byłam ostatnio jak byłam jeszcze w ciazy....
2. jak mi lekarka zaczęła wymieniać wzystko co powinnam brac to przy 5 sie zgubiłam. Kupie sobie Vitaminer- tak na początek
3. i tez czuję się staro
Cytat:
Zrobiłam ZBIOROWĄ INTENCJĘ ZA WIZAŻOWĄ SPOŁECZNOŚĆ
Och dziękujemy!
Fajnie, że dogadujesz się z T. Tylko wiesz, Laurka - dystans
Cytat:
Dziewczyny, mam ochotę na loda......
ja wczoraj powiedziałam tak do TZta (chodziło mi o calipso lub cos podobnego oczywiście) a on do mnie "to chodź, Mała już śpi"

Cytat:
xD
o, qwa! Padlam jak to zobaczyłam
Cytat:
oj, by się działo

Bania
ogólnie rzecz biorąc powinnam mieć diete lekkostrawną z dodatkowym ograniczeniem soli i produktów zawierających laktozę. Ale jak pomyślę co bym mogła jeść to masakra. Nie moge pić kawy, alkoholu, jesć tłustych/pieczonych/ostrych rzeczy, surowych jabłek, bananów, pestkowanych owoców, roślin strączkowych, czekolady, itd.... Plus nie przemęczać się więc sex też by odpadał I kto normalny w moim wieku jest w stanie się tego trzymać? Ograniczam na tyle ile mi się udaje. Ale może faktycznie wezmę się bardziej za siebie

---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ----------

Cytat:
OMG, ale ma wpis
Z każdym dniem nienawidzę ją coraz bardziej........ http://www.seamsforadesire.com/
ej dopiero teraz zauważyłam, że ładna jest

MOJA WYMIANKA
MalaPikanteria jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-05, 17:06   #3325
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Bania, ja mogę polecić emulsję Seni z 4% mocznikiem
Jest lekki, szybko się wchłania i nic, a nic nie zapycha mojego dekoltu i plecków
o nie, pierwsze slyszę, a gdzie to mozna kupić? mocznik jest świetny! moje piętki go kochają!

i Ty która się burzy ze nie cytujemy jej postów! zapytalam Cię jak Ci sie spisuje Jantar i co?!

Cytat:
Tak, rozmawialiśmy, stwierdziliśmy że to fajna opcja Zresztą on tam będzie samochodem, więc pewnie ze dwa razy się w tym czasie spotkamy Potrzebuję takiego wyjazdu, serio
zeyebioza kiedy jedziesz, kiedy wracasz, gdzie bedziesz spala, jadla, ile bierzesz kasy, bagazu, chcemy wiedziec wszystko! juz czekam na posta podsumowujacego wyjazd - choć nie wykluczam, ze bedziesz za nami tak tesknila, za przezyjesz tyle pikantnych historii milosnych, pełnych słowiańskiego wdzięku i uroku,ze bedziesz miala potrzebe siedzenia na wizazu i pisania nam o swojej "diecie" która bedzie pretekstem do tego, zeby pisac nam tu wszystko jak na spowiedzi
co oni tam jedza
pewnie pasztet xD
Cytat:
OMG, ale ma wpis
eeeeeeeeeeeeeee ej Psyhe przeciez w tym ostatnim wpisie wyglada przenajnormalniej, nie gadaj, ze nie ubierasz sie tak latem ;p
na jednym zdjeciu wyglada jakby miala w gatkach mini peniska moja siostra mowi, ze wyglada jak tranwestyta
a ja uwazam ze jest sliczna
ale nie wszystkie outfity mi sie podobaja mimo to lubie tego bloga przy okazji zaraz obczaje katarzyne.t
Cytat:
1. Nie byłam na Listach do M w ogóle w kinie byłam ostatnio jak byłam jeszcze w ciazy....

ja wczoraj powiedziałam tak do TZta (chodziło mi o calipso lub cos podobnego oczywiście) a on do mnie "to chodź, Mała już śpi"

Bania ogólnie rzecz biorąc powinnam mieć diete lekkostrawną z dodatkowym ograniczeniem soli i produktów zawierających laktozę. Ale jak pomyślę co bym mogła jeść to masakra. Nie moge pić kawy, alkoholu, jesć tłustych/pieczonych/ostrych rzeczy, surowych jabłek, bananów, pestkowanych owoców, roślin strączkowych, czekolady, itd.... Plus nie przemęczać się więc sex też by odpadał I kto normalny w moim wieku jest w stanie się tego trzymać? Ograniczam na tyle ile mi się udaje. Ale może faktycznie wezmę się bardziej za siebie

ej dopiero teraz zauważyłam, że ładna jest
1. ee, nie masz czego zalowac! ja sobie sciagnelam na romantyczny wieczor z tzem, bo stwierdzilam, ze 2/3 polski to widzialo i zaliczylo narodowy orgazm, to tez musimy to zobaczyc, jednak moj entuzjazm zostal ostudzony, kiedy dowiedzialam sie ze to film o wigilii wiec wybralismy inny zryty film.
listy do m obejrzalam dzis tak jak juz pisalam, film typowo babski, wg mnie to obejrzenia w cieplym domu przy owsiance. komedia przy ktorej swietnie sie placze gdy nikt nie widzi, z niewiadomego w sumie powodu, bo wszystkie watki koncza sie happy endem. bardzo przewidywalny, chociaz karolak w ostatniej scenie mnie zagial ;p mam nadzieje, ze zrobia druga czesc, wielkanocna i ktos adoptuje tego chlopca ktory ukradl telefon.
MP ja srednio lubie kino, wiec tez czesto tam ni bywam. z wydarzen kulturalnych czesciej zaliczamy kabarety, uwielbiam, gdy zaczynaja sie improwizacje, powstrzymywanie smiechu na scenie

2. moj mowi wtedy obnizonym tonem glosu : to schyl sie mala xD po czym oboje parskamy smiechem, ubieramy sie i jedziemy do mcdrive :P

3. wyobrazam sobie!

4. a wczesniej Ci sie nie podobala?
ciekawe ile ta dziewczyna ma wzrostu i ile ma lat?

Edit: Jajka po złotówce za sztuke, a ona pisze o robieniu wydmuszek! fakenszit! w tym roku pisanki beda z tamtego roku! xD
jeszcze troche i bardziej bedzie sie oplacalo kupno jajek niespodzianek na wielkanocny stol

to tyle od Ani Żula głosu narodu
ostatnio nie wzielam ze soba sluchawek jak jezdzilam po miescie komunikacja miejska i temat cen jajek jest najbardziej powszechny w tramwajach, autobusach i pociagach

wiecie co, chyba mam siwe wlosy

Edytowane przez aniabaniaa
Czas edycji: 2012-04-05 o 17:13
Stary 2012-04-05, 17:53   #3326
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Fajnie, że dogadujesz się z T. Tylko wiesz, Laurka - dystans
Dobrze, że mnie tutaj zwalniacie, bo byłoby ciężko A tak.. panuję nad sytuacją!

I: Kromka pieczywa z wędliną i serem żółtym
II: Kilka kostek białej Milki zapite Coca-Colą (T. powiedział, że najpierw musi mnie utuczyć, żebym potem mogła z Nim spalać, bo teraz mogę sobie ewentualnie pomarzyć )
III: Makaron z tuńczykiem, marchewką i groszkiem
IV: Kawa
V: Pół bułki ze szpinakiem, szynką, pomidorem i wiórkami mozzarelli.

Stary 2012-04-05, 18:36   #3327
psyhe666
Zakorzenienie

Bania, Szukam tego zapytania i nie widzę
Jantar ok!!!!!!!!! Zaj*bisty jest!
Za niecałe 2 tyg. wstawię foto

Ten krem to w aptece

O tej dziewczynie też mówię o urodzie

Nooooo, chyba, że ktoś ma swoje jajka

---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ----------

Cytat:
Znalazłam!
Ja mam tą z pomarańczą i brzozą Alterrę i jest super Następnym razem kupię z migdałem
so trójka maybe.

Edytowane przez psyhe666
Czas edycji: 2012-04-05 o 18:38

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-04-05, 18:51   #3328
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:
2. BŚ, po prostu KOBIECIE MOŻNA WYBACZYĆ, a facetowi - NIGDY! Chociaż.. w naszym społeczeństwie to facetom wybacza się zdrady i grzeszki, a nas spycha się na margines
3. A za co mam wyżyć? Potrzebuję OJRO!
Kobiecie też nie można wybaczyć :P
Ja też! Dlatego cieszę się, że wybrałam Lublanę a nie Zurych

Cytat:
OMG, ale ma wpis
Eee, nie ma szału. Ładna dziewczyna itd, ale nie powala na kolana (tak, to w kontekście rozmowy o lodach )

Cytat:

Bania [/B]ogólnie rzecz biorąc powinnam mieć diete lekkostrawną z dodatkowym ograniczeniem soli i produktów zawierających laktozę. Ale jak pomyślę co bym mogła jeść to masakra. Nie moge pić kawy, alkoholu, jesć tłustych/pieczonych/ostrych rzeczy, surowych jabłek, bananów, pestkowanych owoców, roślin strączkowych, czekolady, itd.... Plus nie przemęczać się więc sex też by odpadał I kto normalny w moim wieku jest w stanie się tego trzymać? Ograniczam na tyle ile mi się udaje. Ale może faktycznie wezmę się bardziej za siebie
W sumie szczerze mówiąc nie wydaje mi się, żeby to był taki straszny problem, wiadomo że wymaga większego wysiłku, ale MP- zdrowie jest najważniejsze!

Cytat:
zeyebioza kiedy jedziesz, kiedy wracasz, gdzie bedziesz spala, jadla, ile bierzesz kasy, bagazu, chcemy wiedziec wszystko! juz czekam na posta podsumowujacego wyjazd - choć nie wykluczam, ze bedziesz za nami tak tesknila, za przezyjesz tyle pikantnych historii milosnych, pełnych słowiańskiego wdzięku i uroku,ze bedziesz miala potrzebe siedzenia na wizazu i pisania nam o swojej "diecie" która bedzie pretekstem do tego, zeby pisac nam tu wszystko jak na spowiedzi
co oni tam jedza
pewnie pasztet xD

1. ee, nie masz czego zalowac! ja sobie sciagnelam na romantyczny wieczor z tzem, bo stwierdzilam, ze 2/3 polski to widzialo i zaliczylo narodowy orgazm, to tez musimy to zobaczyc, jednak moj entuzjazm zostal ostudzony, kiedy dowiedzialam sie ze to film o wigilii wiec wybralismy inny zryty film.
listy do m obejrzalam dzis tak jak juz pisalam, film typowo babski, wg mnie to obejrzenia w cieplym domu przy owsiance. komedia przy ktorej swietnie sie placze gdy nikt nie widzi, z niewiadomego w sumie powodu, bo wszystkie watki koncza sie happy endem. bardzo przewidywalny, chociaz karolak w ostatniej scenie mnie zagial ;p mam nadzieje, ze zrobia druga czesc, wielkanocna i ktos adoptuje tego chlopca ktory ukradl telefon.
MP ja srednio lubie kino, wiec tez czesto tam ni bywam. z wydarzen kulturalnych czesciej zaliczamy kabarety, uwielbiam, gdy zaczynaja sie improwizacje, powstrzymywanie smiechu na scenie

Edit: Jajka po złotówce za sztuke, a ona pisze o robieniu wydmuszek! fakenszit! w tym roku pisanki beda z tamtego roku! xD
jeszcze troche i bardziej bedzie sie oplacalo kupno jajek niespodzianek na wielkanocny stol

to tyle od Ani Żula głosu narodu
ostatnio nie wzielam ze soba sluchawek jak jezdzilam po miescie komunikacja miejska i temat cen jajek jest najbardziej powszechny w tramwajach, autobusach i pociagach

wiecie co, chyba mam siwe wlosy
1. Na razie nie wiem nic Wiesz, ja wpadłam na ten pomysł niecały tydzień temu Generalnie będę chyba mieszkać w akademiku, albo wynajmę jakieś mieszkanie, dostanę grant z uczelni + liczę na miłość rodziców Chciałabym tam zrobić przy okazji jakieś fajne praktyki w konsulacie/ambasadzie, albo w jakiejś instytucji europejskiej

Ej i to nie jest taka wieś- tam będzie internet, musicie wszyyystko wiedzieć przecież

Mi się Listo do M podobały bardzo Dwa dni temu byłam na rewelacyjnym filmie, Histeria- historia wibratora, mega mega mega Dawno tak się nie uśmiałam

W ogóle świętowałam wczoraj, wysłałam TZta do Niemiec na święta, oblewałam erasmusa, urodziny kolegi, mam kaca milion caly dzień :ryczy-smarka:

Cena jajek jest większym oburzeniem niż cena benzyny. PODNIEŚĆ CENĘ JAJEK NA WIELKANOC? To jest atak na suwerenność i polską tradycję!

Jak to siwe włosy?
Cytat:
Dobrze, że mnie tutaj zwalniacie, bo byłoby ciężko A tak.. panuję nad sytuacją!

I: Kromka pieczywa z wędliną i serem żółtym
II: Kilka kostek białej Milki zapite Coca-Colą (T. powiedział, że najpierw musi mnie utuczyć, żebym potem mogła z Nim spalać, bo teraz mogę sobie ewentualnie pomarzyć )
III: Makaron z tuńczykiem, marchewką i groszkiem
IV: Kawa
V: Pół bułki ze szpinakiem, szynką, pomidorem i wiórkami mozzarelli.
Ty powinnaś wiedzieć co sobie dzisiaj zrobiłam na kaca: smażony ser w sosem tatarskim! Odmówiłam tylko frytek, mniam mniam

Cytat:
Nooooo, chyba, że ktoś ma swoje jajka [COLOR="Silver"]
Dokładnie, moja mama ma jakieś tajne dojścia do wiejskich produktów, yummie yummie
Stary 2012-04-05, 18:52   #3329
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Bania, Szukam tego zapytania i nie widzę
Jantar ok!!!!!!!!! Zaj*bisty jest!
Za niecałe 2 tyg. wstawię foto

O tej dziewczynie też mówię o urodzie

Znalazłam!
Ja mam tą z pomarańczą i brzozą Alterrę i jest super Następnym razem kupię z migdałem
1. mowisz moze jeszcze raz sobie zakupie
2. jest śliczna. myślisz że się maluje? bo ja myślę że nie pewnie budzi się w białej koronkowej pościeli i wyglada zaje.biscie, a nie jak ja, pomaranczowe przescieradlo, posciel w myszke miki, czepek na glowie, dwie rozne skarpetki na zmarznietych girkach, jeeaa sam seks łuhuuu
myślę też że nie wiem jak to zrobiła, ale nie ma ani jednego pryszcza ;p poceszam sie tylko ze laczy nas to, ze mamy wklesle cycki

to jest alterra z migdalem ?
o nie. teraz mam doła. chcę ją mieć, tą z pomarańczem tez, tez jej nie widzialam

na domiar zlego bylam z tata na przedswiatecznych zakupach spozywczych i to ja placilam, wyciagajac portfel bylam pewna, ze on wyciagnie swoj i oleje moj mily gest, a on zaczal wyciagac, popatrzyl ze ja mam juz wyciagniety, i mowi, o, zaplacisz, no to dobrze.
po czym wrzucil drobne harcerzom i poszedl do in medio

i w ten oto sposob, moje klopoty finansowe ktore w magiczny sposob przestaly istniec na jeden dzien - znowu powoli sie pojawiaja

Stary 2012-04-05, 18:58   #3330
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:
(T. powiedział, że najpierw musi mnie utuczyć, żebym potem mogła z Nim spalać, bo teraz mogę sobie ewentualnie pomarzyć )
heh... podejście facetów jako że jestes chudzinka, to zanim Cię utuczy dystans będzie można zmniejszyc
Cytat:

W sumie szczerze mówiąc nie wydaje mi się, żeby to był taki straszny problem, wiadomo że wymaga większego wysiłku, ale MP- zdrowie jest najważniejsze!
wiem, że najważniejsze ale tak jak powiedziałam kilka stron wcześniej dopiero teraz dorosłam do tego, żeby o siebie zadbać nie chodzi mi o alkohol itd, bo wiem że bez tego da się żyć ale wiesz jak potwornie nie lubię gotowanego mięsa, bez soli? I chilli do wszystkiego?
Ale obiecuję, że postaram się jesć zdrowo
Cytat:

na domiar zlego bylam z tata na przedswiatecznych zakupach spozywczych i to ja placilam, wyciagajac portfel bylam pewna, ze on wyciagnie swoj i oleje moj mily gest, a on zaczal wyciagac, popatrzyl ze ja mam juz wyciagniety, i mowi, o, zaplacisz, no to dobrze.
po czym wrzucil drobne harcerzom i poszedl do in medio

i w ten oto sposob, moje klopoty finansowe ktore w magiczny sposob przestaly istniec na jeden dzien - znowu powoli sie pojawiaja
brawa dla taty

MOJA WYMIANKA
MalaPikanteria jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości