Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI - Strona 110 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-04-04, 14:39   #3271
moooniaaaa
Zakorzenienie

Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI

Cytat:
Napisane przez MalaPikanteria Pokaż wiadomość
a byłaś ostatnio u lakarza gin?
Ostatnio byłam jakieś 7 m-cy temu
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-04, 16:09   #3272
MalaPikanteria
Zadomowienie

Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Ostatnio byłam jakieś 7 m-cy temu
a to zawse Cię tak kłuło czy tylko ostatnio?
w sumie ja też juz powinnam isć bo bylam daaaawno temu

MOJA WYMIANKA
MalaPikanteria jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-04, 17:05   #3273
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
AAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!! !!!!!!!!! ŚNIEG! WSZĘDZIE BIAŁO!!!

Kupiliśmy Małej stolik i krzesełka do pokoju na zająca, niestety musiała jechać z nami ale wie że w sklepie zostawił to zajączek
Śnieg, zartujesz?! feee...... !
u mnie był w sobote. ide polnaga do sauny, tyry ryry; względne słońce na niebie, po kwadransie wychodze a tam za oknem bialo

heheh to urocze u mnie nigdy nie było takiego zwyczaju zębowej wrózki tez nie chyba podlicze rodzicom te wszystkie okazje z których się wymigali i niech się teraz rozliczają
Cytat:
Kupiłam sobie baletki, takie całkiem proste, szare a'la dresowe, za 29,90 są fajnie uszyte i moja wielka noga nie wygląda wcale na taka wielką

Wiecie co, mam doła od dwóch tygodni wszyscy mi mówią, że chodzę zdenerwowana i wiecznie obrażona co wnioskuja po mojej minie. ALE ja naprawdę jestem ostatnio spokojna, nie podchodzę tak emocjonalnie do wszystkiego, itd. Wiem, że wyraz mojej twarzy zmienił się strasznie, bo: 1. troszkę schudłam i nie mam juz chomikowych polików; 2. chyba jestem przesilona i mam wpadnięte oczy+sińce pod nimi. Dzięki temu naprawdę wyglądam jakbym wiecznie była zła i zioneła ogniem i żaden makijaż tego nie przykryje, tak po prostu jest
* to fajnie, będziesz na pewno zadowolona takie uniwersalne balerinki to absolutny must have, zwłaszcza gdy snieg za oknami
ja dostalam wzglednie dobra kase, wiec tez bylam dzis na mini shoppingu, ale kupilam tylko owoce i doladowanie do telefonu ;p chce buciki
* booze mam to samo. mam taka szara, ziemista cere i jakas zapadnieta twarz musimy sie wyspac! wszystkie!
zadnego mycia okien jutro, zadnego pieczenia mazurkow i malowania pisanek w piatek, zadnego swiecenia jajek w sobote o 7.30, zadnych imprez i alkholu w niedziele, i przede wszystkich - zadnego dyngusa w poniedzialek!
zarzadzam relaks, od teraz ;p
Cytat:
Napisane przez agnesuk Pokaż wiadomość

mój tato był kiedyś ministrantem!!
moj tez! ale jest takim slodziakiem, ze jemu moge to wybaczyc

mojej siostry ex jeszcze pol roku temu byl ministrantem i popierdzielal na kolede w firance
Cytat:
Co się dzieje w mjm można gdzieś w necie oglądać? mam mega zaległości

Wczoraj tak mnie bolał brzuh i kręgosłup od @, że zero ćwiczeń. Ale dzisiaj przymusowo!
1. denerwuje mnie mjm! nie da sie juz tego ogladac ;p jest takie slodko pierdzace ze szok ;p
nie wiem czy jest gdzies na necie, pewnie znajdziesz na vod
je teraz oddalam sie wszystkim sezonom californication, jestem wierna fanka tego serialu, uwielbiam go, zarywam wszystko przez slodkie oczka duchovnego ktory u nas byłby uznany za podstarzalego lovelaso lumpa, a w swoim serialu jest super fajna d.upa ktora bzyka laski w moim wieku

masz @, ale fajnie mi spoznia sie chyba ze sto dni

aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-04, 17:06   #3274
agniesikk
Zakorzenienie

A ja byłam ostatnio u ginekologa, ha, bierzcie przykład, podziwiajcie itp.

Wiecie ile mam w udzie? Dużo Jestem grubym dnem.

W MjM same ciekawostki! Asia nie jest w ciąży, tylko ma torbiel! Artur się wqrwia na amanta Marysi, kazał mu ostatnio przynieść klapki, bo tak u nich przesiaduje! U Budzyńskiego nudy A Mirka ma psychofana! O, co się dzieje!

Edytowane przez agniesikk
Czas edycji: 2012-04-04 o 17:08
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-04, 17:29   #3275
MalaPikanteria
Zadomowienie

Bania więc tak:
- jutro na 10 do lekarza, potem zrobie bigos (heh baaaardzo świątecznie ), prasuję stertę ciuchów
- w piątek piekę babki, dokańczam moją cytrynówę
- w sobotę sprzatam, sprzatam, sprzatam, zrobie sernika, jakąś sałatkę, na 12 ze święconką a wieczorem - będę pić! Urodzinki
- niedziela - śniadanko z mamusią , potem pewnie do chrzesniaka, wieczorem picie
- poniedziałek kac ciąg dalszy chyba wizyta chrzestnego Małej :P
ach te święta....
Nie wyspię się oj nie

MOJA WYMIANKA
Stary 2012-04-04, 17:31   #3276
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość
A ja byłam ostatnio u ginekologa, ha, bierzcie przykład, podziwiajcie itp.

Wiecie ile mam w udzie? Dużo Jestem grubym dnem.

W MjM same ciekawostki! Asia nie jest w ciąży, tylko ma torbiel! Artur się wqrwia na amanta Marysi, kazał mu ostatnio przynieść klapki, bo tak u nich przesiaduje! U Budzyńskiego nudy A Mirka ma psychofana! O, co się dzieje!
Agniesik, co oznacza Twój szyfr użyty w podpisie?
ile masz w udzie?

Mnie denerwuje że Budzyn odwiedza małą Anię i przynosi jej prezenty a Marta się na to godzi i bulwersuje sie na gosie ze jej nie powiedziala, zapomniala juz jak calowala sie z jej mezem i jej nie powiedziala? marta mostowiak
mniejsza z tym, i tak najlepsza jest sytuacja kuby, irka i tego mlodego, ktory jest biologicznym synem irka, a jednoczesnie jego ojcem jest kuba

a ula poznala na przystanku w warszawie laskę, ktora chyba bedzie chciala ja wciagnac do sekty, tak wynika z kulis serialu mjm

Stary 2012-04-04, 17:35   #3277
agniesikk
Zakorzenienie

A no no, zapomniałam o sekcie!

55,5cm

A 0 to nie wiem co Chyba coś, co ma mnie zmotywować, czyli ilość zgubionych kg.
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-04, 17:45   #3278
Loriette
Zakorzenienie

Wróciłam!
JESTEM NAWRÓCONA I OSIĄGNĘŁAM PSYCHICZNA STABILIZACJĘ!
Nawet kupiłam medalik za 10zł, gdzie kasa idzie na kościół Jestem dobrym człowieczkiem! Grzeszyć będę gdzieś po 22 jak Pan Fotoreporter wpadnie z kamerą na skype

Wstałam o 5, ale jestem tak naładowana, że to się w głowie nie mieści. Właśnie postawiłam wodę na warzywka, bo będzie spaghetti z tuńczykiem i warzywami

Agnesuk z biegiem czasu mam wrażenie, że ząbkowanie mojego brata było niczym w porównaniu z tym co jest teraz.. Wredne to takie! Ciekawe po kim.

Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni.
Loriette jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-04, 19:41   #3279
alexis77
Zadomowienie

Przyszłam tylko powiedzieć Wam że Was Kocham i tęsknie za Wami
Dietkę trzymam, ćwiczę i podczytuje w wolnych chwilach urywki bo mam straszne urwanie głowy Masa sprzątania, dziś umyłam wszystkie okna i jeszcze ważne sprawy rodzinne przez co cierpie na brak czasu, jestem już wykończona, brak mi czasu na cokolwiek
alexis77 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-04, 20:29   #3280
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
a to zawse Cię tak kłuło czy tylko ostatnio?
w sumie ja też juz powinnam isć bo bylam daaaawno temu
Zawsze,odkąd pamiętam takie hmm bóle w krzyżu?
Ja idę w wakacje bo wtedy minie rok od cytologii,dzisiaj byłam po receptę i chciałam się zapisać,ale nie wiem kiedy będe miała wakacyjny urlop,a tak umawiają tylko do 17:00,a o 17:00 to ja dopiero wjeżdżam do miasta więc umówię się jak będę wiedziała,tylko że do niego kolejki są 3miesięczne

Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość
1. denerwuje mnie mjm! nie da sie juz tego ogladac ;p jest takie slodko pierdzace ze szok ;p
nie wiem czy jest gdzies na necie, pewnie znajdziesz na vod
je teraz oddalam sie wszystkim sezonom californication, jestem wierna fanka tego serialu, uwielbiam go, zarywam wszystko przez slodkie oczka duchovnego ktory u nas byłby uznany za podstarzalego lovelaso lumpa, a w swoim serialu jest super fajna d.upa ktora bzyka laski w moim wieku

masz @, ale fajnie mi spoznia sie chyba ze sto dni
Ja jestem pochłonięta Prawem Agaty oglądacie?
Serio nie okresujesz się od 100dni? a serio to jak serio to wypadałoby gonić do gina,wiesz

Cytat:
O jaaa jutro szukam na necie odcinków i oglądam!

Cytat:
55,5cm

A 0 to nie wiem co Chyba coś, co ma mnie zmotywować, czyli ilość zgubionych kg.
Agniesik,wstyd,zostaw te marcepanowe zające, to ja mam w udzie 54cm! Wygrzeb napaloną Electrę i ćwicz

Cytat:
Napisane przez Loriette Pokaż wiadomość
Wróciłam!
JESTEM NAWRÓCONA I OSIĄGNĘŁAM PSYCHICZNA STABILIZACJĘ!
Nawet kupiłam medalik za 10zł, gdzie kasa idzie na kościół Jestem dobrym człowieczkiem! Grzeszyć będę gdzieś po 22 jak Pan Fotoreporter wpadnie z kamerą na skype
O jaaa o 22:00 to ja już idę spać,a ta będzie romansować, niesprawiedliwe

Poćwiczyłam z Ewą,już się tak nie męcze jak na początku,chyba nie tak źle ze mną jak myślałam Teraz syrenka, żel rebuild i do spania, zmasowany atak na moje sflaczałe ciało

Edit: tak siedzę i słyszę coś chrapie a to moja kluska wlazła pod kołdre,że ledwo ją widać i pochrapuje jak stary chłop

Edytowane przez moooniaaaa
Czas edycji: 2012-04-04 o 20:31
Stary 2012-04-04, 20:58   #3281
agnesuk
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez Yahoo do agnesuk

hej

zrobiłam przed chwilą hitt 15 gdzie jest co minutę Turbo - meeeega szybkie tempo!
niby 15 a padłam na ryj!!

Cytat:
Napisane przez adusia1554 Pokaż wiadomość
Agnes ja ostatnimi czasy właśnie nie za bardzo chciałam mieć dziecko choć wcześniej bardzo, ale ja 3 lata temu poroniłam i po prostu boję się teraz zajścia w ciążę, choć dbałam o siebie tak jak nigdy w tamtym okresie. Lekarz powiedział mi że tak czasami się zdarza że młody organizm itd.
A kw. foliowy już kupiłam wczoraj to wiem akurat że trzeba brać.

Ząbkowanie ech współczuję ci. pamiętam co to było jak mój bratanek ząbkował.
nie ma co myśleć o tym co było... domyślam się,że to na pewno był ciężki okres w Twoim życiu, ale już się skończył teraz pora zacząć cieszyć się starankami i myśleć jak najbardziej pozytywnie!
Cytat:
Napisane przez karola_plm Pokaż wiadomość
Ja niestety przymusowa przerwa na jakieś 3 dni, przyszedł @, szaro za oknem, okropność. Ale postaram się jakoś przetrwać, żeby od poniedziałku znów ruszyć.. jeszcze intensywnej
dobrze,że mam bezbolesne @, bo wtedy montuję nabój i ćwiczę haha

Cytat:
Agnesuk z jednej strony wiem jak jest naprawdę, ale z drugiej nie mogę patrzec w lustro widzę, że schudłam chociażby po spodniach ( ) ale wyglądam naprawdę okropnie, i tak jak kiedyś przy każdym wyjściu z domu stawałam i szczerzyłam się przed lustrem tak taraz unikam tego jak diabeł święconej wody. I to nie jest moja obsesja, bo te sińce i wory są naprawdę straszne
Pamiętam nasze przeprowadzki, w jednym mieszkaniu robiliśmy remont przed wprowadzeniem się więc wiem co przeżywasz
Moja Mała tez ma jakiś gorszy okres od tygodnia gorzej śpi i jest taka złośnicą, że czasem nie wyrabiam
ojj... wiesz,że ja też mam jakieś sińce pod oczami? też muszę sobie kupić ten świetlik, o którym wspomniała Moniaaa
spokojne, będziemy piękne, bez sińców
mam nadzeje,że te ząbki wyjdą szybko, bo inaczej oszaleje!

Cytat:
Agnesuk z biegiem czasu mam wrażenie, że ząbkowanie mojego brata było niczym w porównaniu z tym co jest teraz.. Wredne to takie! Ciekawe po kim.
Oli będzie nerwowa i niecierpliwa po mamusi!

Cytat:
Napisane przez alexis77 Pokaż wiadomość
Dietkę trzymam, ćwiczę i podczytuje w wolnych chwilach urywki bo mam straszne urwanie głowy Masa sprzątania, dziś umyłam wszystkie okna i jeszcze ważne sprawy rodzinne przez co cierpie na brak czasu, jestem już wykończona, brak mi czasu na cokolwiek
my ciebie teeeeeeeeeeż

agnesuk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-04, 21:17   #3282
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
Ewelka,a miałaś ze mną ćwiczyć!
zostawilam w domu u rodzicow ale chce juz zaczac!!!
Cytat:
jeja Wy tez ostatnio tak źle znosicie @, ja przy ostatnim nie byłam do życia
Ewelka nic straconego, zawsze możesz porobić jakies inne ćwiczenia żeby sie rozruszać
narazie mam @, ja mam tak bolesne miesiaczki ze nie rusze sie za nic w swiecie gin mowila ze wszystko ok, chyba ze w cytologi cos nie tak wyjdzie
Cytat:
55,5cm .
mam tyle samo i czuje sie z tym okropnie. Masakra.
Cytat:
Edit: tak siedzę i słyszę coś chrapie a to moja kluska wlazła pod kołdre,że ledwo ją widać i pochrapuje jak stary chłop

---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ----------

moj wspollokator kupil sobie glosniki, bassy. Co za chore zainteresowanie, i napierdziela caly dzien i noc. Nie rozumiem

---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ----------

ahh i chcialam Wam polecic odzywke garniera volume cos tam. Dawno nie mialam takiej objetosci, az mi glupio ze w to wierze ale w koncu mam wlosy podobne jak w avku
Stary 2012-04-05, 06:56   #3283
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:
oj, ja tak miałam jak byłam w tej pieprz.onej pracy.... Dasz radę my tez Cię kochamy

Cytat:
Napisane przez _Ewelka___ Pokaż wiadomość

moj wspollokator kupil sobie glosniki, bassy. Co za chore zainteresowanie, i napierdziela caly dzien i noc. Nie rozumiem

---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ----------

ahh i chcialam Wam polecic odzywke garniera volume cos tam. Dawno nie mialam takiej objetosci, az mi glupio ze w to wierze ale w koncu mam wlosy podobne jak w avku
mój brat słucha dubstepu, Qlimax itp w pokoju za ścianą pokoiku Małej i mnie roznosi. Mama na dole słucha jakis kawałków disco-polo choć to jakieś wstrętne wersje i nie da się sluchać a nagłośnienie ma konkretne a po sęsiedzku kuzyn jak puści w nocy muzę (taka jak brat ) to ja się budzę....
AAaaaaaa.... Masakra. Myslałam że tylko u mnie są tacy ludzie :P

A odżywkę można by wypróbować

Dziewczynki przyszłam się pochwalić wchodzę przerażona na wagę po moich dniach obżarstwa i co widzę? 56,8 kg

Miłego Dnia Aniołki!

MOJA WYMIANKA
Stary 2012-04-05, 07:28   #3284
moooniaaaa
Zakorzenienie

MP ładnie lecisz z wagą myślisz,że TLII ma z tym coś wspólnego

Cytat:
zostawilam w domu u rodzicow ale chce juz zaczac!!!

Po świętach masz do mnie dołączyć, zrozumiano? Potrzebuję grupy wsparcia

Współlokatorzy w ogóle są chorzy, temat rzeka

Ja aktualnie używam całego zestawu Ziai "wygładzanie", fajny i wali mnie czy ma silikony czy nie itp. grunt,że włosy wyglądają lepiej!
Stary 2012-04-05, 08:36   #3285
psyhe666
Zakorzenienie

Hej

Monia, ile mniej więcej kosztuje ten zestaw Ziai?
Moim włosom przydałoby się wygładzenie, a silikony im nie są straszne

MP, gratuluję wagi!
Widzę, że się ładnie trzymasz Ja sobie kupiłam CLA z zieloną herbatą, bo TLII nie mogę

Ewelka, Agniesikk przy Waszym wzroście 55cm. w udzie nie jest jakieś straszne
Po świętach pewnie się mega zmobilizujecie i zaczniecie ćwiczyć!

Co do współlokatorów... Sama taka jestem Non stop słucham na full disco polo albo Tacata

Alexis, my też za Tobą tęsknimy!!!!

Monia, moja siostra ogląda prawo Agaty... Nie wiem czemu, ale absolutnie mnie nie wciągnął, a nawet więcej...... Strasznie mnie irytuje

Adusia, ja wiem, że się boisz, ale powiem Ci coś... Moja mama przede mną poroniła dwójkę dzieci... I gdyby się bała i nie zdecydowaliby się z moim tatą to mnie by pewnie nie było
Trzymam za Was kciuki!

Loriette, pomodliłaś się za Psyhola żeby w święta nie obżarła się ciastem?

Aaaaaaaaa teraz ciekawostka ode mnie xD
Co Psyhe robiła jak jej nie było? Byłam u babci i u taty, bo chodził po domach obraz Matki Boskiej

Jak sąsiadka wkręciła mojego tatę!
1 kwietnia dostaje smsa od B. mniej więcej o takiej treści 'zadzwoń do mnie pilnie! telefon mi się rozładowuje więc dzwoń na ten nr XXXXXXX'. Tata w szoku co się dzieje, dzwoni i po drugiej stronie linii słyszy 'Ojciec Tadeusz Rydzyk Radio Maryja'
Rozłączył się dzwoni do sąsiadki, a ona się śmieje i mówi, że też dopiero co dzwoniła do Rydzyka

Aaaa, waga stoi i mam problem z wiadomo czym
Ale wymiary mi nieźle poleciały
Talia: 62,5
Udo: 48,5
Biodra: 87
Cycki: 88

U mnie nie ma nigdzie Shape'a z ćwiczeniami
Trudno zostanę przy ćwiczeniach ze stronki, którą podała mi Loriette

---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ----------

Aaaa i kupiłam sobie te kalosze http://allegro.pl/kalosze-gumaki-cza...242040550.html
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-05, 08:37   #3286
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
55,5cm
eeeeee tam , pewnie źle zmierzyłaś, albo zapomniałaś ściągnąć portek
hm. z ud spada najgorzej na pocieszenie powiem Ci, że moja sis ma niewiele mniej a wlaczyly jej sie aspiracje na bycie miss i z duma je sobie powoli realizuje mi sie wydaje ze te laski maja tyle w talii co ona w udzie, ale ciiicho to tylko wam o tym mowie ;p
Cytat:
Wstałam o 5, ale jestem tak naładowana, że to się w głowie nie mieści. Właśnie postawiłam wodę na warzywka, bo będzie spaghetti z tuńczykiem i warzywami

1. a co je Twoj pan reporter, mozeby tak wspolna kolacja
2. e, po Tobie chya nie, Ty nie jestes wredna
Cytat:
nie tesknij, tylko wroc do nas!
i pisz w klubie o co chodzi z tymi sprawami rodzinnymi? jestes w ciazy? xD
Cytat:

Ja jestem pochłonięta Prawem Agaty oglądacie?
Serio nie okresujesz się od 100dni? a serio to jak serio to wypadałoby gonić do gina,wiesz
widxzialam jeden odcinek, podobal mi sie, ale pora emisji jakos do mnie nie przmawia, raczej nie bywam wtedy w domu. ale mysle ze bym sie wkrecila

hehe grubo przesadzilam z tym 100 dni niestety spoznia sie juz ok. tygodnia, z reszta spoznia sie nagminnie . wizyte mialam zaklepana bodajze na 16go, ale mialam byc po @, a w obecnej sytuacji nie jest powiedziane, czy juz bede po, czy jeszcze przed @ czy też w trakcie, co aktualnie jest najbardziej prawdopodobne będę przekladac. ale na pewno pojde

Cytat:
Agniesik,wstyd,zostaw te marcepanowe zające, to ja mam w udzie 54cm! Wygrzeb napaloną Electrę i ćwicz

1. hehehe Monia, jesteś brutalna! :P
2. heeheheheh zwierzęta są świetne a jak ma na imię Moj kot też chrapie, i sadzi takie bąki, że szok
Cytat:

1. oo matko to musi Cię boleć głowa
2. fajnie, sprawię sobie widzę, że nie ma w skladzie soli ani sls więc śmiało może trafić d mnie na polke
apropo wlosow to dzis chcialam skoczyc do fryzjera, ale przydaloby sie posprzatac przed swietami to raz, a dwa, to chyba mam goraczke, strasznie boli mnie gardlo, slabo sie czuje

Stary 2012-04-05, 08:39   #3287
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
Monia, ile mniej więcej kosztuje ten zestaw Ziai?
Moim włosom przydałoby się wygładzenie, a silikony im nie są straszne

Co Psyhe robiła jak jej nie było? Byłam u babci i u taty, bo chodził po domach obraz Matki Boskiej

1 kwietnia dostaje smsa od B. mniej więcej o takiej treści 'zadzwoń do mnie pilnie! telefon mi się rozładowuje więc dzwoń na ten nr XXXXXXX'. Tata w szoku co się dzieje, dzwoni i po drugiej stronie linii słyszy 'Ojciec Tadeusz Rydzyk Radio Maryja'
Rozłączył się dzwoni do sąsiadki, a ona się śmieje i mówi, że też dopiero co dzwoniła do Rydzyka
Ja zamawiam sobie w pracy, więc płace grosze, wyszło może 10-12zeta za szampon, maske i odżywkę Lubimy ziaję

Pamiętam jak u nas chodził taki obraz! W skrzynce pod nim było pełno kasy ej podaj nmam nr do Rydzyka

Nie strasz wiosny kaloszami,trzeba było kupić jakieś seksi sandałki!
Stary 2012-04-05, 08:47   #3288
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczynki przyszłam się pochwalić wchodzę przerażona na wagę po moich dniach obżarstwa i co widzę? 56,8 kg
wow! super! to już fajna waga do ktorej chyba nigdy juz nie wroce;p
Cytat:
Ja aktualnie używam całego zestawu Ziai "wygładzanie", fajny i wali mnie czy ma silikony czy nie itp. grunt,że włosy wyglądają lepiej!
nie wierze w to co widze !
Cytat:
MP, gratuluję wagi!
Widzę, że się ładnie trzymasz Ja sobie kupiłam CLA z zieloną herbatą, bo TLII nie mogę

Co do współlokatorów... Sama taka jestem Non stop słucham na full disco polo albo Tacata
i jak widze na suwaczku ze zaznaczylas sobie spadek, wiec bio cla chyba dziala

tacata o nieeeeee! tz jak chce mnie wkurzyc to wlacza tacata albo welcome do saint tropez, bozeeeeee
wspolczuje Twojej familii!
Cytat:

1. hahahaha nie wiem jak to skomentowac, ale smieszne

Edit: no :| pamniętam! u nas tez byl! nie u mnie w domu, bo my sie w to nie bawimy ale rzeczywiscie jest taka akcja! myslicie ze to ten sam obraz? jezu ta religia mnie przeraza
2. dobre! musze zapamietac na przyszly rok!
Cytat:

Aaaa i kupiłam sobie te kalosze http://allegro.pl/kalosze-gumaki-cza...242040550.html
cooooo Ty, jakie Ty masz wymiary?! jak to zrobiłas?!?!?!?!?! wymarzone!!!!!

kalosze swietne, ale i tak Cie nienawidze za Twoje wymiary

Edytowane przez aniabaniaa
Czas edycji: 2012-04-05 o 08:51
Stary 2012-04-05, 09:01   #3289
psyhe666
Zakorzenienie

Oooooo nieeee! Bania lubię obie piosęki!

Za tydzień kolejne ważenie i mierzenie... Mam nadzieję, że w święta nie polegnę... Tak czy siak lubię tylko białą kiełbasę i dwa ciasta z tego co ma być

Monia, czekam na deszcz, żeby wypróbować moje gumofilce
Moja siostra pracuje w aptece... Ciekawe czy też by miała tak tanio
Dziwnie się czuję mając tylko jeden szampon
so trójka maybe.

Stary 2012-04-05, 09:13   #3290
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
widxzialam jeden odcinek, podobal mi sie, ale pora emisji jakos do mnie nie przmawia, raczej nie bywam wtedy w domu. ale mysle ze bym sie wkrecila

hehe grubo przesadzilam z tym 100 dni niestety spoznia sie juz ok. tygodnia, z reszta spoznia sie nagminnie . wizyte mialam zaklepana bodajze na 16go, ale mialam byc po @, a w obecnej sytuacji nie jest powiedziane, czy juz bede po, czy jeszcze przed @ czy też w trakcie, co aktualnie jest najbardziej prawdopodobne będę przekladac. ale na pewno pojde
2. heeheheheh zwierzęta są świetne a jak ma na imię Moj kot też chrapie, i sadzi takie bąki, że szok
Ja oglądam na tvn player bo w telewizji też nie mam kiedy

A zawsze Ci się tak spóźniał? Duża juz jesteś, powinien się ruegulować

Pikunia w poniedziałek przeżyła szok u fryzjera, zrzuciła trochę sierści i teraz uważa,że jest jej zimno,więc ma towarzysza-koc jak tylko się położy to mama biegnie i ją przykrywa Bąków nie puszcza Raz puściła głośnego to się sama wystraszyła i patrzyła ze wstrętem i zdziwieniem na swój tyłek

Cytat:
Jak zamawiaja z Ziai,a szefowa nie ustawi dla niej marży to tak U nas jakieś 1/3 zamówienia z Ziai wykupuję ja

Dzisiaj:
I: musli z mlekiem 2%, kawa
II: będą 2 parówki i buła, nie bijcie
III: 2 łyżeczki masła orzechowego light, do kawy
IV: pewnie ziemniaki z koperkiem i winiacz
Stary 2012-04-05, 09:53   #3291
adusia1554
Rozeznanie

Hej chudzinki. U mnie na wadze dziś 56,5 kg i to bez większych wyrzeczeń. Tyle co rano ćwiczonka i troche ruchu w pracy, ograniczone słodycze i smażone W życiu tak mało nie ważyłam i pomyśleć że niedługo mam to stracić wielkim brzuchem
Nie myślę już o tym co było, minęło 3 lata także rany się zagoiły. Teraz nie myślę też obsesyjnie o tym żeby zajść. Ale biorę już kw. foliowy i umówiłam się do stomatologa wyleczyć wszystkie ząbki Aha i ostro wzięłam się za ujędrnianie skóry żeby po ciązy jakoś wyglądała bo mam koleżankę która za bardzo o to nie dbała i ma teraz straszną skórę blee!!
Dzisiejsze menu:
śn: kromka razowca z pasztetem roboty taty i ogórkiem i rzeżuchą, kromka razowca z almette ziołowym i pomidorem, zielona herbata
II śn: jabłko duże
Obiad: od mamy wczoraj mąż przywiózł pierogi nie mogę się oprzeć i zjem 8 z surówką z pora i surówką z kapusty czerwonej(raz w restauracji podali mi pierogi z bukietem surówek i od tamtej pory zawsze jakąś muszę mieć-lepsza surówka niż śmietana albo tłuszcz)
Podwieczorek: będę w pracy więc wypiję tylko kubusia
Kolacja: sałatka z fetą i grzanka z razowca

Psyhe superowe kalosze chyba je sobie zaraz kliknę.
Agnes mam nadzieję że Oli już nie długo będzie miała komplet ząbków a ty tylko wspomnienia ząbkowania
Kupiłam bratankowi mega zestaw klocków na zająca już widzę ten bałagan w domu
Tacata- głupszej piosenki nie słyszałam

adusia1554 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-05, 10:17   #3292
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Oooooo nieeee! Bania lubię obie piosęki!

Za tydzień kolejne ważenie i mierzenie... Mam nadzieję, że w święta nie polegnę... Tak czy siak lubię tylko białą kiełbasę i dwa ciasta z tego co ma być

1. ja ichh nie znoszę, jak je słyszę to od razu mam wqrw
i jeszcze mosa mosa..................... ......................... ......
2. ja też nie lubie wielkanocnego jedzenia i w ogole, tych swiat nie lubie ale pewnie polegne, bo bedzie duuuzo ciasta. jedzenia innego niz slodkie nie lubie, od biedy zjem 2 jajka. zawsze kochalam zurek z kielbacha i chlebem, tzn. do czasu kiedy zdalam sobie sprawe z tego ile to ma kalorii, tluszczu i ile pryszczy mi wyskoczy po zjedzeniu takiego talerza
3. zartujesz, masz tylko jeden szampon? w sensie w ogole kosmetykow do wlosow, czy w sensie szamponow szampon tez mam jeden, babydream
Cytat:
A zawsze Ci się tak spóźniał? Duża juz jesteś, powinien się ruegulować

Dzisiaj:
I: musli z mlekiem 2%, kawa
II: będą 2 parówki i buła, nie bijcie
III: 2 łyżeczki masła orzechowego light, do kawy
IV: pewnie ziemniaki z koperkiem i winiacz
1. od kiedy moje tsh postanowiło zostać krejzolem, to tak ;p chociaz długo było tak, ze miałam idealnie uregulowane @. teraz od jakiegos czasu szaleje, ale to jest zwiazane wlasnie z poziomem tsh, a ostatnio cos ciezko dobrac mi odpowiednie dawki tabletek, ktore mialyby mi to tsh uregulowac. i kolo sie zamyka
2. piekne menu, mi chyba sie to @ pojawi lada chwila, bo w ten piekny, pochmurny poranek zjadlam juz tyle co czasami przez caly dzien; z radością mieszam smaki, co wiecej, przed chwila obejrzalam film o bozym narodzeniu mimo ze za dwa dni mamy wielkanoc, byly to listy do m; niby komedia, a ja siedze i wyje

Edytowane przez aniabaniaa
Czas edycji: 2012-04-05 o 10:18
Stary 2012-04-05, 12:04   #3293
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:
MP ładnie lecisz z wagą myślisz,że TLII ma z tym coś wspólnego
może i ma ale przyznam się szczerze że od miesiąca pierwszy raz w życiu ćwiczę i to naprawdę a nie raz w miesiącu. Poatanowiłam, że chce czuć sie lepiej, na noc też w miarę możliwości nie żrę
Cytat:
dzwoni i po drugiej stronie linii słyszy 'Ojciec Tadeusz Rydzyk Radio Maryja'

Rydzyk mnie rozwalił
Ważne, że wymiarki poleciały - to w końcu najbardziej widoczne

Monia ja też chcę Ziaję w takich cenach

Byłam rano u lekarza Większość wyników mam w normie ale przy dolnej granicy temu prawdopodobnie się tak czuję Niestety próby wątrobowe są nieciekawe i np TL moge brać,ale muszę ograniczyć kawę do jednej słabej dziennie, a co najgorsze alkohol do minimum zawsze to wiedziałam ale przymykałam na to oko... Będę wsuwać Essentiale i mam kupić jakiś zestaw witamin.
Monia są jakieś zestawy z żelazem w składzie (Vigor, Centrum ). A tego żelu pod oczy w naszej aptece nie dostałam

---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ----------

Adusia oj tak o skórę dbaj, bo ja trochę to zaniedbałam a teraz z tym walczę

MOJA WYMIANKA
Stary 2012-04-05, 12:54   #3294
psyhe666
Zakorzenienie

Bania, szampon w sensie szampon
A ogólnie do włosów mam:
szampon
odżywkę
maskę
Jantara i wodę brzozową i żel dermeny
płynną glicerynę, oliwę z oliwek, olej z pestek winogron, rycynę, naftę z wit. A+E, Alterrę z brzozą i pomarańczą
odżywkę bez spłukiwania
olejek arganowy i jedwab
no i psikacz do prostowania
so trójka maybe.

Edytowane przez psyhe666
Czas edycji: 2012-04-05 o 12:56
Stary 2012-04-05, 13:24   #3295
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:
Bania, szampon w sensie szampon
A ogólnie do włosów mam:
szampon
odżywkę
maskę
Jantara i wodę brzozową i żel dermeny
płynną glicerynę, oliwę z oliwek, olej z pestek winogron, rycynę, naftę z wit. A+E, Alterrę z brzozą i pomarańczą
odżywkę bez spłukiwania
olejek arganowy i jedwab
no i psikacz do prostowania
właśnie uświadomiłaś mi że nie wiem nic o pielęgnacji włosów

MOJA WYMIANKA
Stary 2012-04-05, 13:35   #3296
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
2. piekne menu, mi chyba sie to @ pojawi lada chwila, bo w ten piekny, pochmurny poranek zjadlam juz tyle co czasami przez caly dzien; z radością mieszam smaki, co wiecej, przed chwila obejrzalam film o bozym narodzeniu mimo ze za dwa dni mamy wielkanoc, byly to listy do m; niby komedia, a ja siedze i wyje
Listy do M są boskie, też na nich ryczałam,nie przejmuj się

Cytat:
Byłam rano u lekarza Większość wyników mam w normie ale przy dolnej granicy temu prawdopodobnie się tak czuję Niestety próby wątrobowe są nieciekawe i np TL moge brać,ale muszę ograniczyć kawę do jednej słabej dziennie, a co najgorsze alkohol do minimum zawsze to wiedziałam ale przymykałam na to oko... Będę wsuwać Essentiale i mam kupić jakiś zestaw witamin.
Monia są jakieś zestawy z żelazem w składzie (Vigor, Centrum ). A tego żelu pod oczy w naszej aptece nie dostałam
A nie lepiej,żeby lekarz wypisał np.:Tardyveron Fol albo Ascover
Z suplementów:
- vita-miner ma 71% żelaza w 1 tabletce, kosztuje niecałe 15zł. za 60tabletek,wystarczy na 2 m-ce.
- vigor complete, np.:20+ ma 91% w 1 tabletce. Ja go biorę,ale nie powiem Ci ile kosztuje bo mam go za free,jednak pewnie więcej niż vita-miner.
- Centrumów w ogóle nie opłaca się kupować bo mają mało żelaza,a sa drogie
Stary 2012-04-05, 13:36   #3297
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:

Loriette, pomodliłaś się za Psyhola żeby w święta nie obżarła się ciastem?
Zrobiłam ZBIOROWĄ INTENCJĘ ZA WIZAŻOWĄ SPOŁECZNOŚĆ
Cytat:

1. a co je Twoj pan reporter, mozeby tak wspolna kolacja
2. e, po Tobie chya nie, Ty nie jestes wredna
1. Wszystko, oprócz oliwek Wiesz.. taka kolacja byłaby super - nawet u mnie, ale MŁODY Za to dzisiaj pojechałam do redakcji, bo przegrałam z fotoreporterem zakład o wynik meczu i musiałam kupić mu milkę Zrobiliśmy z naczelnym schemat mojego programu i resztę czasu wygłupiałam się z T Zostałam pobita, wyklepana [jak samochód ;o] i w ogóle!
W ostateczności okazałam się dobrą Laurą i odwiozłam Go do domu, bo nie miał auta
2. A to ci ciekawe...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-04-05, 13:43   #3298
moooniaaaa
Zakorzenienie

Laura,tylko pamiętaj, z dystansem do T., przyda Ci się trochę odetchnienia do facetów ile on w ogóle ma lat

Chcę już do domu
Stary 2012-04-05, 14:02   #3299
psyhe666
Zakorzenienie

Dziewczyny, mam ochotę na loda......
so trójka maybe.

Stary 2012-04-05, 14:04   #3300
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Laura,tylko pamiętaj, z dystansem do T., przyda Ci się trochę odetchnienia do facetów ile on w ogóle ma lat
Jest dystans, jest! Jesteśmy bardzo dobrymi znajomymi - póki co to fajnie razem się powygłupiać, pogadać etc. Jeśli miałabym wyjechać do Wrocławia to, to się mija z celem
21 lat.

Skończyłam prasować, ale jestem z siebie dumna

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości