|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3271 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
|
|
|
|
|
#3272 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
a to zawse Cię tak kłuło czy tylko ostatnio?
w sumie ja też juz powinnam isć bo bylam daaaawno temu
|
|
|
|
|
#3273 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie był w sobote. ide polnaga do sauny, tyry ryry; względne słońce na niebie, po kwadransie wychodze a tam za oknem bialo ![]() heheh to urocze zębowej wrózki tez nie chyba podlicze rodzicom te wszystkie okazje z których się wymigali i niech się teraz rozliczają ![]() Cytat:
ja dostalam wzglednie dobra kase, wiec tez bylam dzis na mini shoppingu, ale kupilam tylko owoce i doladowanie do telefonu ;p chce buciki * booze mam to samo. mam taka szara, ziemista cere i jakas zapadnieta twarz musimy sie wyspac! wszystkie!zadnego mycia okien jutro, zadnego pieczenia mazurkow i malowania pisanek w piatek, zadnego swiecenia jajek w sobote o 7.30, zadnych imprez i alkholu w niedziele, i przede wszystkich - zadnego dyngusa w poniedzialek! zarzadzam relaks, od teraz ;p moj tez! ale jest takim slodziakiem, ze jemu moge to wybaczyc mojej siostry ex jeszcze pol roku temu byl ministrantem i popierdzielal na kolede w firance Cytat:
nie wiem czy jest gdzies na necie, pewnie znajdziesz na vod je teraz oddalam sie wszystkim sezonom californication, jestem wierna fanka tego serialu, uwielbiam go, zarywam wszystko przez slodkie oczka duchovnego masz @, ale fajnie
|
|
|
#3274 |
|
Zakorzenienie
|
A ja byłam ostatnio u ginekologa, ha, bierzcie przykład, podziwiajcie itp.
Wiecie ile mam w udzie? Dużo Jestem grubym dnem.W MjM same ciekawostki! Asia nie jest w ciąży, tylko ma torbiel! Artur się wqrwia na amanta Marysi, kazał mu ostatnio przynieść klapki, bo tak u nich przesiaduje! U Budzyńskiego nudy Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-04-04 o 18:08 |
|
|
|
|
#3275 |
|
Zadomowienie
|
Bania więc tak:
- jutro na 10 do lekarza, potem zrobie bigos (heh baaaardzo świątecznie - w piątek piekę babki, dokańczam moją cytrynówę ![]() - w sobotę sprzatam, sprzatam, sprzatam, zrobie sernika, jakąś sałatkę, na 12 ze święconką a wieczorem - będę pić! Urodzinki - niedziela - śniadanko z mamusią , potem pewnie do chrzesniaka, wieczorem picie ![]() - poniedziałek kac ciąg dalszy ach te święta.... Nie wyspię się oj nie |
|
|
|
|
#3276 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ile masz w udzie? Mnie denerwuje że Budzyn odwiedza małą Anię i przynosi jej prezenty a Marta się na to godzi i bulwersuje sie na gosie ze jej nie powiedziala, zapomniala juz jak calowala sie z jej mezem i jej nie powiedziala? marta mostowiakmniejsza z tym, i tak najlepsza jest sytuacja kuby, irka i tego mlodego, ktory jest biologicznym synem irka, a jednoczesnie jego ojcem jest kuba a ula poznala na przystanku w warszawie laskę, ktora chyba bedzie chciala ja wciagnac do sekty, tak wynika z kulis serialu mjm
|
|
|
#3277 |
|
Zakorzenienie
|
A no no, zapomniałam o sekcie!
55,5cm A 0 to nie wiem co |
|
|
|
|
#3278 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam!
JESTEM NAWRÓCONA I OSIĄGNĘŁAM PSYCHICZNA STABILIZACJĘ! Nawet kupiłam medalik za 10zł, gdzie kasa idzie na kościół Wstałam o 5, ale jestem tak naładowana, że to się w głowie nie mieści. Właśnie postawiłam wodę na warzywka, bo będzie spaghetti z tuńczykiem i warzywami ![]() Agnesuk z biegiem czasu mam wrażenie, że ząbkowanie mojego brata było niczym w porównaniu z tym co jest teraz.. Wredne to takie! Ciekawe po kim.
|
|
#3279 |
|
Zadomowienie
|
Przyszłam tylko powiedzieć Wam że Was Kocham i tęsknie za Wami
Dietkę trzymam, ćwiczę i podczytuje w wolnych chwilach urywki bo mam straszne urwanie głowy
|
|
|
|
|
#3280 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja idę w wakacje bo wtedy minie rok od cytologii,dzisiaj byłam po receptę i chciałam się zapisać,ale nie wiem kiedy będe miała wakacyjny urlop,a tak umawiają tylko do 17:00,a o 17:00 to ja dopiero wjeżdżam do miasta więc umówię się jak będę wiedziała,tylko że do niego kolejki są 3miesięczne ![]() Cytat:
Serio nie okresujesz się od 100dni? ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Poćwiczyłam z Ewą,już się tak nie męcze jak na początku,chyba nie tak źle ze mną jak myślałam ![]() Edit: tak siedzę i słyszę coś chrapie a to moja kluska wlazła pod kołdre,że ledwo ją widać i pochrapuje jak stary chłop Edytowane przez moooniaaaa Czas edycji: 2012-04-04 o 21:31 |
|||||
|
|
|
|
#3281 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
hej
zrobiłam przed chwilą hitt 15 gdzie jest co minutę Turbo - meeeega szybkie tempo! niby 15 a padłam na ryj!! Cytat:
teraz pora zacząć cieszyć się starankami i myśleć jak najbardziej pozytywnie! Cytat:
haha Cytat:
spokojne, będziemy piękne, bez sińców mam nadzeje,że te ząbki wyjdą szybko, bo inaczej oszaleje! Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3282 | ||
|
Zakorzenienie
|
zostawilam w domu u rodzicow
Cytat:
mam tyle samo i czuje sie z tym okropnie. Masakra. Cytat:
---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- moj wspollokator kupil sobie glosniki, bassy. Co za chore zainteresowanie, i napierdziela caly dzien i noc. Nie rozumiem ![]() ---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- ahh i chcialam Wam polecic odzywke garniera volume cos tam. Dawno nie mialam takiej objetosci ale w koncu mam wlosy podobne jak w avku
|
|
|
#3283 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
a po sęsiedzku kuzyn jak puści w nocy muzę (taka jak brat ) to ja się budzę.... AAaaaaaa.... Masakra. Myslałam że tylko u mnie są tacy ludzie :P A odżywkę można by wypróbować Dziewczynki przyszłam się pochwalić wchodzę przerażona na wagę po moich dniach obżarstwa i co widzę? 56,8 kg Miłego Dnia Aniołki!
|
||
|
|
|
|
#3284 | |
|
Zakorzenienie
|
MP ładnie lecisz z wagą
myślisz,że TLII ma z tym coś wspólnego ![]() Cytat:
Potrzebuję grupy wsparcia ![]() Współlokatorzy w ogóle są chorzy, temat rzeka ![]() Ja aktualnie używam całego zestawu Ziai "wygładzanie", fajny grunt,że włosy wyglądają lepiej!
|
|
|
|
|
|
#3285 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Monia, ile mniej więcej kosztuje ten zestaw Ziai? ![]() Moim włosom przydałoby się wygładzenie, a silikony im nie są straszne ![]() MP, gratuluję wagi! Widzę, że się ładnie trzymasz Ewelka, Agniesikk przy Waszym wzroście 55cm. w udzie nie jest jakieś straszne Po świętach pewnie się mega zmobilizujecie i zaczniecie ćwiczyć! Co do współlokatorów... Sama taka jestem Non stop słucham na full disco polo albo Tacata Alexis, my też za Tobą tęsknimy!!!! ![]() Monia, moja siostra ogląda prawo Agaty... Nie wiem czemu, ale absolutnie mnie nie wciągnął, a nawet więcej...... Strasznie mnie irytuje ![]() Adusia, ja wiem, że się boisz, ale powiem Ci coś... Moja mama przede mną poroniła dwójkę dzieci... I gdyby się bała i nie zdecydowaliby się z moim tatą to mnie by pewnie nie było ![]() Trzymam za Was kciuki! ![]() Loriette, pomodliłaś się za Psyhola żeby w święta nie obżarła się ciastem? ![]() Aaaaaaaaa teraz ciekawostka ode mnie xD Co Psyhe robiła jak jej nie było? Byłam u babci i u taty, bo chodził po domach obraz Matki Boskiej![]() Jak sąsiadka wkręciła mojego tatę! 1 kwietnia dostaje smsa od B. mniej więcej o takiej treści 'zadzwoń do mnie pilnie! telefon mi się rozładowuje więc dzwoń na ten nr XXXXXXX'. Tata w szoku co się dzieje, dzwoni i po drugiej stronie linii słyszy 'Ojciec Tadeusz Rydzyk Radio Maryja' Rozłączył się dzwoni do sąsiadki, a ona się śmieje i mówi, że też dopiero co dzwoniła do Rydzyka Aaaa, waga stoi i mam problem z wiadomo czym Ale wymiary mi nieźle poleciały Talia: 62,5 Udo: 48,5 Biodra: 87 Cycki: 88 U mnie nie ma nigdzie Shape'a z ćwiczeniami ![]() Trudno zostanę przy ćwiczeniach ze stronki, którą podała mi Loriette ---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ---------- Aaaa i kupiłam sobie te kalosze http://allegro.pl/kalosze-gumaki-cza...242040550.html
|
|
|
#3286 | |||||
|
Zakorzenienie
|
eeeeee tam , pewnie źle zmierzyłaś, albo zapomniałaś ściągnąć portek
![]() hm. z ud spada najgorzej mi sie wydaje ze te laski maja tyle w talii co ona w udzie, ale ciiicho to tylko wam o tym mowie ;pCytat:
![]() 2. e, po Tobie chya nie, Ty nie jestes wredna Cytat:
i pisz w klubie o co chodzi z tymi sprawami rodzinnymi? jestes w ciazy? xD Cytat:
hehe grubo przesadzilam z tym 100 dni niestety spoznia sie juz ok. tygodnia, z reszta spoznia sie nagminnie . wizyte mialam zaklepana bodajze na 16go, ale mialam byc po @, a w obecnej sytuacji nie jest powiedziane, czy juz bede po, czy jeszcze przed @ czy też w trakcie, co aktualnie jest najbardziej prawdopodobne będę przekladac. ale na pewno pojde Cytat:
2. heeheheheh zwierzęta są świetne a jak ma na imię Moj kot też chrapie, i sadzi takie bąki, że szok Cytat:
![]() 2. fajnie, sprawię sobie apropo wlosow to dzis chcialam skoczyc do fryzjera, ale przydaloby sie posprzatac przed swietami to raz, a dwa, to chyba mam goraczke, strasznie boli mnie gardlo, slabo sie czuje
|
|
|
#3287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lubimy ziaję Pamiętam jak u nas chodził taki obraz! W skrzynce pod nim było pełno kasy ![]() Nie strasz wiosny kaloszami,trzeba było kupić jakieś seksi sandałki! |
|
|
|
|
|
#3288 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() nie wierze w to co widze !Cytat:
widze na suwaczku ze zaznaczylas sobie spadek, wiec bio cla chyba dziala ![]() tacata o nieeeeee! tz jak chce mnie wkurzyc to wlacza tacata albo welcome do saint tropez, bozeeeeee wspolczuje Twojej familii! Cytat:
![]() Edit: no :| pamniętam! u nas tez byl! nie u mnie w domu, bo my sie w to nie bawimy ale rzeczywiscie jest taka akcja! myslicie ze to ten sam obraz? jezu ta religia mnie przeraza ![]() 2. ![]() Cytat:
cooooo Ty, jakie Ty masz wymiary?! jak to zrobiłas?!?!?!?!?! wymarzone!!!!!kalosze swietne, ale i tak Cie nienawidze za Twoje wymiary
Edytowane przez aniabaniaa Czas edycji: 2012-04-05 o 09:51 |
|||||
|
|
|
|
#3289 |
|
Zakorzenienie
|
Oooooo nieeee! Bania lubię obie piosęki!
Za tydzień kolejne ważenie i mierzenie... Mam nadzieję, że w święta nie polegnę... Tak czy siak lubię tylko białą kiełbasę i dwa ciasta z tego co ma być ![]() Monia, czekam na deszcz, żeby wypróbować moje gumofilce Moja siostra pracuje w aptece... Ciekawe czy też by miała tak tanio Dziwnie się czuję mając tylko jeden szampon
|
|
|
#3290 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A zawsze Ci się tak spóźniał? Duża juz jesteś, powinien się ruegulować ![]() Pikunia Bąków nie puszcza Cytat:
U nas jakieś 1/3 zamówienia z Ziai wykupuję ja Dzisiaj: I: musli z mlekiem 2%, kawa II: będą 2 parówki i buła, nie bijcie ![]() III: 2 łyżeczki masła orzechowego light, do kawy IV: pewnie ziemniaki z koperkiem i winiacz |
||
|
|
|
|
#3291 |
|
Rozeznanie
|
Hej chudzinki. U mnie na wadze dziś 56,5 kg
i to bez większych wyrzeczeń. Tyle co rano ćwiczonka i troche ruchu w pracy, ograniczone słodycze i smażone W życiu tak mało nie ważyłam i pomyśleć że niedługo mam to stracić wielkim brzuchem Nie myślę już o tym co było, minęło 3 lata także rany się zagoiły. Teraz nie myślę też obsesyjnie o tym żeby zajść. Ale biorę już kw. foliowy i umówiłam się do stomatologa wyleczyć wszystkie ząbki Aha i ostro wzięłam się za ujędrnianie skóry żeby po ciązy jakoś wyglądała bo mam koleżankę która za bardzo o to nie dbała i ma teraz straszną skórę blee!!Dzisiejsze menu: śn: kromka razowca z pasztetem roboty taty i ogórkiem i rzeżuchą, kromka razowca z almette ziołowym i pomidorem, zielona herbata II śn: jabłko duże Obiad: od mamy wczoraj mąż przywiózł pierogi nie mogę się oprzeć i zjem 8 z surówką z pora i surówką z kapusty czerwonej(raz w restauracji podali mi pierogi z bukietem surówek i od tamtej pory zawsze jakąś muszę mieć-lepsza surówka niż śmietana albo tłuszcz)Podwieczorek: będę w pracy więc wypiję tylko kubusia Kolacja: sałatka z fetą i grzanka z razowca Psyhe superowe kalosze chyba je sobie zaraz kliknę. Agnes mam nadzieję że Oli już nie długo będzie miała komplet ząbków a ty tylko wspomnienia ząbkowania ![]() Kupiłam bratankowi mega zestaw klocków na zająca już widzę ten bałagan w domu ![]() Tacata- głupszej piosenki nie słyszałam
|
|
#3292 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i jeszcze mosa mosa..................... ......................... ...... 2. ja też nie lubie wielkanocnego jedzenia i w ogole, tych swiat nie lubie ![]() 3. zartujesz, masz tylko jeden szampon? w sensie w ogole kosmetykow do wlosow, czy w sensie szamponow szampon tez mam jeden, babydream ![]() Cytat:
2. piekne menu, mi chyba sie to @ pojawi lada chwila, bo w ten piekny, pochmurny poranek zjadlam juz tyle co czasami przez caly dzien; z radością mieszam smaki, co wiecej, przed chwila obejrzalam film o bozym narodzeniu mimo ze za dwa dni mamy wielkanoc, byly to listy do m; niby komedia, a ja siedze i wyje
Edytowane przez aniabaniaa Czas edycji: 2012-04-05 o 11:18 |
||
|
|
|
|
#3293 | |
|
Zadomowienie
|
może i ma ale przyznam się szczerze że od miesiąca pierwszy raz w życiu ćwiczę i to naprawdę a nie raz w miesiącu. Poatanowiłam, że chce czuć sie lepiej, na noc też w miarę możliwości nie żrę
Cytat:
![]() Ważne, że wymiarki poleciały - to w końcu najbardziej widoczne ![]() Monia ja też chcę Ziaję w takich cenach Byłam rano u lekarza Większość wyników mam w normie ale przy dolnej granicy temu prawdopodobnie się tak czuję Niestety próby wątrobowe są nieciekawe i np TL moge brać,ale muszę ograniczyć kawę do jednej słabej dziennie, a co najgorsze alkohol do minimum zawsze to wiedziałam ale przymykałam na to oko... Będę wsuwać Essentiale i mam kupić jakiś zestaw witamin.Monia są jakieś zestawy z żelazem w składzie (Vigor, Centrum ). A tego żelu pod oczy w naszej aptece nie dostałam ---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ---------- Adusia oj tak o skórę dbaj, bo ja trochę to zaniedbałam a teraz z tym walczę |
|
|
|
|
|
#3294 |
|
Zakorzenienie
|
Bania, szampon w sensie szampon
![]() A ogólnie do włosów mam: szampon odżywkę maskę Jantara i wodę brzozową i żel dermeny płynną glicerynę, oliwę z oliwek, olej z pestek winogron, rycynę, naftę z wit. A+E, Alterrę z brzozą i pomarańczą odżywkę bez spłukiwania olejek arganowy i jedwab no i psikacz do prostowania ![]()
and this is crazy! But here's my indeks so trójka maybe. Edytowane przez psyhe666 Czas edycji: 2012-04-05 o 13:56 |
|
|
|
|
#3295 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3296 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Z suplementów: - vita-miner ma 71% żelaza w 1 tabletce, kosztuje niecałe 15zł. za 60tabletek,wystarczy na 2 m-ce. - vigor complete, np.:20+ ma 91% w 1 tabletce. Ja go biorę,ale nie powiem Ci ile kosztuje bo mam go za free,jednak pewnie więcej niż vita-miner. - Centrumów w ogóle nie opłaca się kupować bo mają mało żelaza,a sa drogie |
||
|
|
|
|
#3297 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wiesz.. taka kolacja byłaby super - nawet u mnie, ale MŁODY Zrobiliśmy z naczelnym schemat mojego programu i resztę czasu wygłupiałam się z T Zostałam pobita, wyklepana [jak samochód ;o] i w ogóle! W ostateczności okazałam się dobrą Laurą i odwiozłam Go do domu, bo nie miał auta 2. A to ci ciekawe...
|
|
|
#3298 |
|
Zakorzenienie
|
Laura,tylko pamiętaj, z dystansem do T., przyda Ci się trochę odetchnienia do facetów
![]() Chcę już do domu
|
|
|
|
|
#3299 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, mam ochotę na loda......
|
|
|
#3300 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 21 lat. Skończyłam prasować, ale jestem z siebie dumna
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:43.

BLOGUJĘ 
zębowej wrózki tez nie 
są fajnie uszyte i moja wielka noga nie wygląda wcale na taka wielką 
i żaden makijaż tego nie przykryje, tak po prostu jest
Jestem grubym dnem.

Piekarnik Laury

myślisz,że TLII ma z tym coś wspólnego 

cooooo Ty, jakie Ty masz wymiary?! jak to zrobiłas?!?!?!?!?! wymarzone!!!!!
i to bez większych wyrzeczeń. Tyle co rano ćwiczonka i troche ruchu w pracy, ograniczone słodycze i smażone