Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz.6 - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-13, 21:35   #661
kamilon
Rozeznanie

GG do kamilon
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Dziewczyny, dziekuje za odzew nie oczekiwalam, ze bedziecie KAZALY mi cos robic, chcialam znac opinie osob, ktore mnie nie znaja i powiedza co mysla obiektywnie. TZ, ktory zna cala sytuacje tez mowi zebym to olala, ze to raczej jest poczucie winy i tyle. Moze i faktycznie, bo ja zawsze mialam tak, ze mi na ludziach zalezalo i dostawalam od nich w twarz (przenosnie ) jedna moja "przyjaciolke" stracilam przez to ze zawsze razem chodzilysmy na imprezy i trzymalysmy sie razem, ja poznalam TZa i dalej pod jej wplywem imprezowalam, do czasu matury- moja mama kategorycznie zabronila mi wychodzic na 1,5 miesiaca przed matura, i ta kolezanka stwierdzila, ze nie wychodze z nia z powodu TZa I poznala inna kolezanke i sie patrzylam jak sie zaprzyjazniaja coraz bardziej, ale w pewnym momencie urwalam kontakt kompletnie, bo nie chcialam byc ta porzucona, chcialam miec jakis WYBOR. I wybralam.

Tylko martwi mnie moje zachowanie i boje sie, ze kiedys przez to zostane sama

Ale jeszcze raz dziekuje za rady kochane

cel I: 55kg

mż-wr
kamilon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 21:36   #662
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez pipson Pokaż wiadomość
biedna mnie tez dziś brzuch boli, bo dostałam @. Ale szczrze mowiac, nie narzekam wyjątkowo, bo odetchnęłam z ulgą, że w ogóle dostałam, byłam juz w niezłym stresie
bolesne @ to tragedia... pół życia miałam lekko to teraz mam za swoje hehe, stresik mówisz?
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 21:37   #663
kamilon
Rozeznanie

GG do kamilon

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
W ogóle to witam

Dzisiaj w pracy tak mnie brzuch rozbolał, że myślałam, że umrę słabo mi się zrobiło, mroczki przed oczami wyskoczyłam do apteki po nospę, wzięłam dwie tabletki i dalej napier.dalał że normalnie chodzić nie mogłam na dodatek jak ktoś coś do mnie mówił to się wq&^iałam, bo nie nie miałam siły odpowiadać jak się cholernie podle czuję Pani kierowniczka kazała mi iść do domu 2 godziny wcześniej... jak mnie zobaczyła to mówi do mnie: "Booooże co Pani taka blada? " no to ja jej mówię, że mnie brzuch boli... no i mnie zwolniła... doszłam jakoś do domu (dobrze, że mam 5 minutek na piechotkę ) i od razu walnęłam się na wyro TŻ poszedł do apteki i kupił mi jakieś tabletki nawet nie wiem jakie pomasował mi brzuch i mi przeszło...

Potem zjadłam obiadek i pojechaliśmy na zakupy do Kauflandu no i 200 zł poszło się j.bać no kosmos jakiś z tymi cenami
na pocieszenie kupiłam sobie dziś orzeszki w czekoladzie cóż, raz się żyje, zjadłam na spółę z TŻ-tem
Bardzo fajna kierowniczka, ze pozwolila Ci isc biedaczysko

A ceny jedzonka to faktycznie przegiecie :/ to jest Polska ...

Orzeszki w czekoladzie

mż-wr
Stary 2012-04-13, 21:38   #664
heroine86
Zakorzenienie

kamilon, jesteś bardzo wartościową osobą, więc na pewno nie zostaniesz sama zresztą, masz nas my Cię kochamy!
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2012-04-13, 21:41   #665
zooska
Zakorzenienie

Ech dziewczyny, u mnie znowu wszystko dobrze,dopóki nie poszłam do swojej kuzynki, a tam kawa ciasteczko, jedno, drugie...ech... !!!
A tak mi dobrze szło!
Muszę jutro iść na imprezę, odstresuję się, z Tż znowu źle, już rady nie daję
Dobranoc!

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 21:47   #666
kamilon
Rozeznanie

GG do kamilon

Cytat:
kamilon, jesteś bardzo wartościową osobą, więc na pewno nie zostaniesz sama zresztą, masz nas my Cię kochamy!
Az mi sie lezka w oku zakrecila

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Ech dziewczyny, u mnie znowu wszystko dobrze,dopóki nie poszłam do swojej kuzynki, a tam kawa ciasteczko, jedno, drugie...ech... !!!
A tak mi dobrze szło!
Dobranoc!
Spokojnie, masz gorsze dni po prostu, duzo stresow i to normalne ze grzeszysz. Jutro postaraj sie utrzymac dietke i bedzie ok
Trzymaj sie kochana, dobranoc

mż-wr
Stary 2012-04-13, 21:55   #667
pipson
Zadomowienie

Cytat:
bolesne @ to tragedia... pół życia miałam lekko to teraz mam za swoje hehe, stresik mówisz?

weź mi nie mow nawet! Myslalam, że oszaleje czekajac na @, a jeszcze jak na zlosc, co wlaczylam tv to byly albo reklamy z bobasami, albo filmy z laskami w ciazy Zawsze bardzo pilnuję antykoncepcji, ale raz nam się zdazylo z moim "zapomnieć w szaleństwie", zostalam u niego na noc, a moje tabletki samotne lezaływ domu. Wiem, że jak się bierze dłgo anty to raczej cieżko zaciązyć, ale jakas paranoja mnie wzięła. aaa, szkoda gadac nawet! Przyjdzie i na to czas.
pipson jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-04-13, 21:55   #668
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamilon Pokaż wiadomość
Bardzo fajna kierowniczka, ze pozwolila Ci isc biedaczysko
Kierowniczkę mam naprawdę spoko

Cytat:
A tak mi dobrze szło!
Dobranoc!
Ehh, Kochana, u mnie też nie za ciekawie, bo zeżarłam orzeszki w czekoladzie no ale przecież nie rzucam diety w diabły... dopiero co były święta, więc ciężko nam się przestawić znów na takie stricte dietkowe jedzenie... ciężkoooo jutro będzie lepiej

eh, Ty to masz się z tym TŻ-tem trzymaj się Kochana! bajjj
Stary 2012-04-13, 21:58   #669
pipson
Zadomowienie

Cytat:
A tak mi dobrze szło!
Dobranoc!

kochana, juz od pewnego czasu obserwuję, że z TŻ Ci się nie układa, sama wiem z autopsji, ze jak się wali to wszystko - i co, chcesz w pewnym momencie się obudzic i stwierdzic "nie dosc ze mi się nie uklada w związku/zyciu zawodowym/czymkolwiek innym, to się zapusciłam, bo nie umiałąm się spiąć" ? Pomyśl, jak poprawiłby Ci się humor, gdybyś w dietce osiągneła cel - i mysl o tym przy kazdym ciastku buziak!
Stary 2012-04-13, 22:00   #670
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Az mi sie lezka w oku zakrecila

Cytat:
weź mi nie mow nawet! Myslalam, że oszaleje czekajac na @, a jeszcze jak na zlosc, co wlaczylam tv to byly albo reklamy z bobasami, albo filmy z laskami w ciazy Zawsze bardzo pilnuję antykoncepcji, ale raz nam się zdazylo z moim "zapomnieć w szaleństwie", zostalam u niego na noc, a moje tabletki samotne lezaływ domu. Wiem, że jak się bierze dłgo anty to raczej cieżko zaciązyć, ale jakas paranoja mnie wzięła. aaa, szkoda gadac nawet! Przyjdzie i na to czas.
Haha ale to tak zawsze jest jak myślimy o czymś, o czym myśleć nie chcemy to zwykle nas to prześladuje złośliwość rzeczy martwych

a mogę spytać jak długo już bierzesz anty?
Stary 2012-04-13, 22:04   #671
kamilon
Rozeznanie

GG do kamilon

Cytat:
kochana, juz od pewnego czasu obserwuję, że z TŻ Ci się nie układa, sama wiem z autopsji, ze jak się wali to wszystko - i co, chcesz w pewnym momencie się obudzic i stwierdzic "nie dosc ze mi się nie uklada w związku/zyciu zawodowym/czymkolwiek innym, to się zapusciłam, bo nie umiałąm się spiąć" ? Pomyśl, jak poprawiłby Ci się humor, gdybyś w dietce osiągneła cel - i mysl o tym przy kazdym ciastku buziak!
dobrze prawisz!

mż-wr

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-13, 22:12   #672
pipson
Zadomowienie

heroine, ojoj, ze sto lat! brałam już w wieku 16 lat, bo miałam bardzo nieregularnie i bolesne miesiączki, raz mialam 60(!) dni przerwy a raz okres po 15 dniach od poprzedniego. Ale wtedy to sie jeszcze nawet z chlopakiem nie całowałam
jakos w ieku 17 lat przestałam je brac, bo mi się okres unormował, poznałam mojego kochanego, od 18stki jestesmy ze sobą i jakos tak od wtedy az do teraz, 3 lata będzie, ciut ponad

---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ----------

Cytat:
dobrze prawisz!
no staram się, w koncu bede prawnikiem Jak Bog da

a tak na serio - staram się po prostu wesprzec zooske słowem, zresztą praiwe to samo co pisałam zelce - ja zaczynam po sobie widziec, że psychika to ponad połowa sukcesu - oduczyłam się pić słodkiego, konsekwentnie wmawiając sobie, że dostane cukrzycy, oduczyłam się jesc czipsów myśląc o tym, że mogę dostać raka, i teraz widzę zmianę w swoim nastawieniu do jedzenia, odkad mowie sobieza kazdym razem gdy siegam po tuczące jedzenie, ze bede miala tlusty brzuch, uda i celluit, spadnie moja samoocena, spadnie moja ocena w oczach innych, bede czuła się zle. Brzmi jak bzdury, ale działa

---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ----------

ale sie dzis nawymadrzalam, a z nauką jestem w lesie! idę więc łyknąć kawę i do nauki, bo goni mnie kolokwium ! Dobrano

Edytowane przez pipson
Czas edycji: 2012-04-13 o 22:10
Stary 2012-04-13, 22:23   #673
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
heroine, ojoj, ze sto lat! brałam już w wieku 16 lat, bo miałam bardzo nieregularnie i bolesne miesiączki, raz mialam 60(!) dni przerwy a raz okres po 15 dniach od poprzedniego. Ale wtedy to sie jeszcze nawet z chlopakiem nie całowałam
jakos w ieku 17 lat przestałam je brac, bo mi się okres unormował, poznałam mojego kochanego, od 18stki jestesmy ze sobą i jakos tak od wtedy az do teraz, 3 lata będzie, ciut ponad
Eee, wcale nie tak długo jakie 100 lat
dobranoc

Ja też już zmykam, bo 05.40 pobudka śpijcie dobrze Kochane kolorowych!!!
Stary 2012-04-13, 23:16   #674
kamilon
Rozeznanie

GG do kamilon

Cytat:

no staram się, w koncu bede prawnikiem Jak Bog da

a tak na serio - staram się po prostu wesprzec zooske słowem, zresztą praiwe to samo co pisałam zelce - ja zaczynam po sobie widziec, że psychika to ponad połowa sukcesu - oduczyłam się pić słodkiego, konsekwentnie wmawiając sobie, że dostane cukrzycy, oduczyłam się jesc czipsów myśląc o tym, że mogę dostać raka, i teraz widzę zmianę w swoim nastawieniu do jedzenia, odkad mowie sobieza kazdym razem gdy siegam po tuczące jedzenie, ze bede miala tlusty brzuch, uda i celluit, spadnie moja samoocena, spadnie moja ocena w oczach innych, bede czuła się zle. Brzmi jak bzdury, ale działa

ale sie dzis nawymadrzalam, a z nauką jestem w lesie! idę więc łyknąć kawę i do nauki, bo goni mnie kolokwium ! Dobrano
Wow, jestes na prawie? Super

I musze wyprobowac Twojej metody z "wmawianiem" sobie roznych rzeczy Mojej mamy znajoma tak wmowila sobie ze jedzenie jest paskudne ze w miesiac schudla 20kg i wyladowala w szpitalu

mż-wr
Stary 2012-04-14, 05:49   #675
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Mojej mamy znajoma tak wmowila sobie ze jedzenie jest paskudne ze w miesiac schudla 20kg i wyladowala w szpitalu
Ty lepiej nie stosuj takich metod

Dzień dobry jesuuuu, wstałam pół godziny za późno

Piję kawę i zmykam do pracy... miłego dnia!!!
Stary 2012-04-14, 08:02   #676
meeedzik
Zakorzenienie

Hej laseczki u mnie już waga całkiem do normy wróciła wczoraj było 47,9 a dziś 47,5 kg ale jak wiadomo weekend, także bez grzeszków się nie obędzie
Wczoraj też dietowo nie było, bo na kolację kakao i buła z karmelem a dziś na śniadanie rogal z masełkiem i też kakao

Kamilon dobrze dziewczyny mówią także kochana nie smutaj, bo sama nie zostaniesz na pewno
Pipson o to widzę miałaś niezłe przeżycia i stresy jak @ się spóźniał ja tak miałam jak byłam w Niemczech, przez dwa miesiące @ nie miałam jak tylko wróciłam poszłam do gina, bo już myślałam, że wiesz... ale Bogu dzięki to przez zmianę klimatu miałam taki zastój. Musiałam brać tabletki na wywołanie, a od tamtej pory mam jak w zegarku
Zoska kochana nie przejmuj się drobnymi potyczkami masz rację idź na jakąś imprezkę i się odstresuj mam nadzieję, że to pomoże
Stary 2012-04-14, 08:34   #677
LosingMyWay
Zadomowienie

Dzien dobry

Wczoraj troche nagrzeszylam, wpadly dwa piwka i troche za duzo na kolacje, ale za to wczesniej bylo 30 min hula hop i 700 skokow na skakance, oraz zaliczylam 2 dzien A6W, wiec nie ma tragedii

Zelka a Ty cwiczysz ?

Cocktail wypelnione

Kamilon Wymien sobie plusy i minusy tej znajomosci i zobaczysz czego jest wiecej. Mysle, ze nie ma sensu kontynuowac znajomosci, przez ktora czujesz sie zle, tym bardziej ze ta dziewczyna tez za bardzo nie zabiega o Ciebie, wiec moim zdaniem lepiej olac i zyc sobie spokojnie

Zooska przepraszam ze tak wprost, ale nie lepiej byloby sie rozstac skoro sie tak meczycie ? Czy za wszelka cene chcesz tego uniknac ? Bo przypuszczam ze jemu tez to nie jest obojetne i tez go to rusza ... Bardzo smutna sytuacja, ale takie trwanie w tym tez raczej nic dobrego nie da, skoro wiecej jest klotni niz normalnej komunikacji. Ja tak tylko wnioskuje z tego co czytam, moze jest inaczej, ale az mi sie cos dzieje jak piszesz jak to Wam sie zle uklada a co do imprezy to idz koniecznie i sie zrelaksuj
LosingMyWay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-14, 08:49   #678
zooska
Zakorzenienie

Kamilon Dziękuję bardzo za pocieszenie. Dopiero przed chwilą przeczytałam Twoje posty, wczoraj nie miałam już siły na nadrabianie. Współczuję Ci sytuacji, ale na pewno dasz sobie radę! Bo jak nie Ty, to kto to zrobi?! Pamiętaj, że masz nas i wszystko na pewno się ułoży!

---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ----------

Cytat:
Ehh, Kochana, u mnie też nie za ciekawie, bo zeżarłam orzeszki w czekoladzie no ale przecież nie rzucam diety w diabły... dopiero co były święta, więc ciężko nam się przestawić znów na takie stricte dietkowe jedzenie... ciężkoooo jutro będzie lepiej
Właśnie, ja sobie powtarzam, że to przez moje rozżarcie się w święta i teraz z trudem mi się przestawić na normalne, zdrowe jedzenie, bez podkradania słodkiego. Dzisiaj skolei mam cały dzień na uczelni od 11 do 18! No w sumie to po lesie łazić będę i robaki zbierać UP Wrocławskie rządzi:/ No i z jedzeniem kiepsko będzie. Wzięłam sobie banana,kiwi,jogurt pitny, już nic więcej w domu nie mam, nawet kanapki sobie zrobić nie mogę A przyjadę do domu o 20 i pewno się rzucę na łatwo dostępne produkty jak słodycze

---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ----------

Pipson Nooo...postaram się, już wczoraj było PRAWIE dobrze, dzisiaj będzie do d.py ale to z powodu całego dnia w lesie z uczelnią:/ ale jutro już musi byc mega dobrze.
Oj te reklamy, zawsze wiedzą, w którym momencie się pokazać, żeby nam stresa zrobić :P Nie chcesz o czyms myśleć, a tu BACH wieeeeelki bobas trzymający tabletki anty na ekranie xD Jeszcze w 3D rączki do Ciebie wyciągnie Trzymaj się!:P

---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ----------

Cytat:

Pół godziny za późno, ale na wizaż to masz czas Miłego dnia!!!

---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ----------

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Hej laseczki u mnie już waga całkiem do normy wróciła wczoraj było 47,9 a dziś 47,5 kg ale jak wiadomo weekend, także bez grzeszków się nie obędzie
Wczoraj też dietowo nie było, bo na kolację kakao i buła z karmelem a dziś na śniadanie rogal z masełkiem i też kakao

Zoska kochana nie przejmuj się drobnymi potyczkami masz rację idź na jakąś imprezkę i się odstresuj mam nadzieję, że to pomoże
Tobie to tak ładnie i szybko wszystko wraca do normy, zazdroszcze !!! Ale to dobrze, dobrze, mniej stresów masz przez to, że na utrzymaniu się trzymasz
Nom, dzisiaj koniecznie pójdę, koleżanka do mnie wieczorem wpada, jakiś make up, winko i na miasto A jutro mam nadzieję na film i dobrą whisky ze znajomymi w domowym zaciszu

Buziaki

---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ----------

LosingMyWay Hej, nic nie szkodzi, ja lubię jak ktoś pyta wprost a nie gada i gada i do sedna dojść nie może. Wiesz...wiadomo, że tak by było najszybciej, ale to do niczego nie prowadzi. Ja wychodzę z założenia, że jeżeli widzę, że warto walczyć, to to robię. Bo nie sztuką jest z czegoś zrezygnować, bo coś sie nie układa. Zaoszczędziłoby mi to mnóstwo nerwów, ale też miałabym żal do siebie. A widze, że Tż tez się stara, widać że mu zależy, bo np. jakiś miesiąc, półtora miesiąca temu, to dziewczyny mi tutaj mówiły, żebym go w ch.lerę zostawiła, bo on się nie stara, ale teraz się stara, robi postępy, więc czekam na rozwinięcie akcji

Dzisiaj ładnie tam z kolacją proszę, bo przyjdę i wprowadzę porządek !

Miłego dnia

---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ----------

Tak w ogóle to na śniadanko zjadłam 1 kromkę Just Fit ze słonecznikiem z plasterkiem sera żółtego, sałatą i pomidorem i mały jogurt malinowy. do tego wypiłam miętę i kawę z łyżeczką cukru i mlekiem 3,2%

Wczoraj na kolację wpadł wieśniak ze szczypiorkiem i jedną kromką tego Just Fita.

Dobra, uciekam dziewczyny do tego lasu, terenówka z uczelni, yeah, uwielbiam to
Nic zjeść nie można, tylko picie i szybko coś wrzucić, ciągle ręce brudne, marznie się, bleeeee! I Wc tam nie ma!!! I na serio będę robaki zbierać Ach, ta biologia. Aaaaj, uciekam!

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-14, 09:34   #679
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

dzien dobryyy
oczywiscie jak na sobote przystało wstałam o 8 myslalam ze pospie bo do 12 w nocy ze znajomymi siedziałama tu nic
przynajmniej dzien mam dłuzszy
Juz nałozyłam Waxa na włoski, zaraz sniadanko a pozniej maska na buzie hennowanie brwi i rzęs, pazurki , peeeling kawowy i bede sie zbierac na body space i solarke

Wczoraj w rossmanie skusiłam sie na świeczke zapachowa Brise w slicznym szklanym rózowiutkim pojemniku, a jak super pachnie

Co do therm line po 2 tyg stosowania zmierzyc sie nie zmierzylam bo nie moge znalezc cm aleeeeee na wadze w kooncu 59
wiem doskonale , ze to nie tylko zasługa therm line , ale tez cwiczen bo z dietka srednio szlo szczerze mowiac, bo jadłam nieregularnie i o wiele za duzo chleba a za malo owocow i warzyw
ale zauwazylam ze regularnie sie wyprozniam, brzuch bardziej płaski boczki mnej wystaja, wiec ogolnie jestem zadowolona

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-14, 09:41   #680
murka04
Zadomowienie

Witam z rana po strasznej nocy Cały czas się budziłam bo kładłam się na tej ręce co mnie boli, no myślałam że mnie szlag trafi. Co się nie ruszyłam to musiałam zmieniać pozycję I dalej boli to cholerstwo, weźcie spróbujcie robić wszystko jedną ręką no masakra Ale jakoś posprzątałam i teraz mogę posiedzieć
U mnie dziś nawet ładna pogoda, ciepło tylko chmury są, ale znając życie to się rozpada
A w ogóle to zawaliłam Turbo Jam przez tą rękę 2dni opuściłam. No ale nie dałabym rady No nic, trudno. Dziś zrobię sobie jakieś ćwiczonka na podłodze i też będzie dobrze

Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie.
murka04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-14, 09:44   #681
LosingMyWay
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
dzien dobryyy
oczywiscie jak na sobote przystało wstałam o 8 myslalam ze pospie bo do 12 w nocy ze znajomymi siedziałama tu nic
Juz nałozyłam Waxa na włoski, zaraz sniadanko a pozniej maska na buzie hennowanie brwi i rzęs, pazurki , peeeling kawowy i bede sie zbierac na body space i solarke

Wczoraj w rossmanie skusiłam sie na świeczke zapachowa Brise w slicznym szklanym rózowiutkim pojemniku, a jak super pachnie

Co do therm line po 2 tyg stosowania zmierzyc sie nie zmierzylam bo nie moge znalezc cm aleeeeee na wadze w kooncu 59
wiem doskonale , ze to nie tylko zasługa therm line , ale tez cwiczen bo z dietka srednio szlo szczerze mowiac, bo jadłam nieregularnie i o wiele za duzo chleba a za malo owocow i warzyw
ale zauwazylam ze regularnie sie wyprozniam, brzuch bardziej płaski boczki mnej wystaja, wiec ogolnie jestem zadowolona
GRATULUJE !! a do jakiej wagi dazysz ?

Zooska jezeli warto walczyc i TŻ tez tak uwaza, to oczywiscie, ze trzeba walczyc!! W takim razie trzymam kciuki zeby sie wszystko poukladalo
LosingMyWay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-14, 09:47   #682
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LosingMyWay Pokaż wiadomość
GRATULUJE !! a do jakiej wagi dazysz ?

Zooska jezeli warto walczyc i TŻ tez tak uwaza, to oczywiscie, ze trzeba walczyc!! W takim razie trzymam kciuki zeby sie wszystko poukladalo

na poczatku do 55 i zobacze jak wtedy bede wygladac i albo bede dalej sie odchudzac, albo zaczne utrzymywac
Ale cwiczyc bede dalej, bo chce ujedrnic ciało i pozbyc sie callulitu na posladkach

Zooska ja także zycze Ci zeby Wam sie wszystko poukładało i zebyscie byli szczesliwi

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-14, 10:21   #683
meeedzik
Zakorzenienie

Zoska ja też się cieszę, że ta moja waga jakoś się utrzymuje, bo na początku to bardzo się bałam, że kg zaczną wracać jak zacznę normalnie jeść ale jest dobrze

A Tobie kochana życzę dziś wspaniałej imprezki no i trzymam kciuki, żeby z Tż wszystko się poukładało
Miłego dnia w lesie

Agunia ja też mam dziś domowe spa rano posprzątałam i wszystko porobiłam, teraz siedzę z olejkiem rycynowym na połowie długości, pazurki już zmyłam, maskę na buźkę położyłam, zaraz biorę się za malowanie pazurków tylko nie wiem jaki kolorek wybrać a później umyję głowę nałożę waxa i będę piękna i pachnąca od razu człowiekowi poprawia się humor
A Tobie GRATULUJĘ spadku wagi

A ja słucham sobie muzyki, przesłuchuję stare płytki i już się nakręciłam na jakąś imprezkę tylko jeszcze nie wiem co będziemy dziś robić, bo znajomi to zawsze wszystko spontanicznie organizują i do ostatniej chwili nie wiadomo co i jak
Stary 2012-04-14, 10:50   #684
kamilon
Rozeznanie

GG do kamilon

Cytat:

Heroine no prooosze Cie metode chce taka zastosowac do chipsow i slodyczy, zezwalasz na to ? nie jestem samobojczynia, zeby zachowac sie jak ta kolezanka mojej mamy :P

Milego dnia w pracy

---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ----------

Meedzik- ciesze sie bardzo, ze waga w normie jestes zywym przykladem, tak jak wczoraj pisalam, ze nie mozna po osiagnieciu celu zaczac sie opieprzac i powiem Ci szczerze, ze Twoje zachowanie mi imponuje i uswiadamia ze nawet szczuple osoby musza dbac o swoja sylwetke. A to prowadzi do wiekszej motywacji i zmniejszenia uczucia "niesprawiedliwosci" na swiecie

POza tym, Agunia, Meedzik- ja dzisiaj tez robie domowe SPA hihihi pazury u rak i nog, ogolic nogi, ogarnac brwi, maseczke jakas zrobie, peeling wieczorem i porzadny balsam nawilzajacy musze znalesc i peeling enzymatyczny na buzie

I Agunia- gratulacje za 59!!!! )) Jak widac cwiczenia to klucz!

Zooska- rowniez zycze udanej imprezy, musisz sie troche pobawic a nie zamartwiac i super ze TZ sie stara, w takim razie macie o co walczyc. To pewnie kryzys. Jak dlugo jestescie ze soba? (Przepraszam umknela mi ta informacja )

Murka - biedna z ta reka jestes nie wiem nawet co Ci napisac pocieszajacego, bo nigdy tak nie mialam

LosingMyWay- wlasnie w glowie zrobilam sobie liste plusow i minusow...wiecej wyszlo minusow, a przewazyl nad tym jeszcze fakt, ze na prawde cholernie zle sie czuje po spotkaniach z nia. I jej ex bardziej zabiega o to zeby zza granicy przyjechac i mnie i TZa zobaczyc, spotkac sie, niz ona. Cos tu jest nie tak.

I poraz kolejny dziekuje dziewczynki za obiektywna ocene sytuacji na prawde mi pomogla

Ja wstalam ok 10... Zostalam brutalnie obudzona. Moja mamusia zaczela gotowac szyjki dla psow , zamknela sie w pokoju i zapomniala. Obudzil mnie smrod spalenizny i coraz wieksze kleby dymu ehhh kochana mamusia
Pozniej poszlysmy posadzic na dzialke 3 drzewka, takze mala rozgrzewke na dzien dobry mialam A przed chwila zjadlam owsianke z mlekiem, 1/4 banana i orzechami

mż-wr
Stary 2012-04-14, 11:35   #685
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez LosingMyWay Pokaż wiadomość
Zelka a Ty cwiczysz ?
ejjj od poniedziałku zacznijmy bo zapomniałam zacznij też będzie mi rażnieej !

---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ----------

Heja Ho idę do Was z nie typowym pytaniem
a Wiec Siostra TŻ 6 maja ma komunie wysłała mi zaproszenie , i teraz nie wiem czy wypada mi iść bo wiecie nie jestem jeszcze jej rodzina a to samo rodzina będzie i po drugie jak bym szła co mam kupić ? czy dać pieniądze ? i w ogolę ile bo nie wiem ile się daje na komunie noi i jak się idzie ubrana na taka imprezę o ile to można tak nazwać
Proszę o jakieś raady
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-14, 11:35   #686
meeedzik
Zakorzenienie

Kamilon dziękuję nawet nie wiesz jak miło się czyta takie słowa kochana jesteś

A ja pazurki już pomalowałam na grrrraaanatowo
Stary 2012-04-14, 12:00   #687
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Coctail- widze spadek wagi w podpisie, nie wiem czy sie chwalilas juz nim czy nie, ale ! gratuluje!
Podpis nie wiem czy aktualny bo mam @ a waga ciagle mi skacze w granicach 55-56kg ;/ Jak sie zatrzymała to sie trzyma uparcie ;/

Cytat:
Aaaaa, no to teraz zajmuj się TŻ-tem rozumiemy pewnie stęskniliście się za sobą bardzo a on jeszcze wyjeżdża?
trzymam za kolokwia
Tak wyjeżdża na 1,5 miesiąca. Trzymaj na pewno sie przyda

Dzięki dziewczyny za wypełnienie ankiety
Ja chyba sie biorę za pisanie pracy
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-04-14, 12:02   #688
Milena001
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
dzien dobryyy

Gratuluje 59 ja tez nie mogę się doczekać takiego wyniku
Skalpel 60x
Turbo wyzwanie 57,5x
Killer 14,5x
Model look 4x, Detocell, Secret 2x
6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x
Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x
Milena001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-14, 12:04   #689
murka04
Zadomowienie

medzik śliczne masz paznokcie jeeju, ja też mam mocne i zdrowe ale nie umiem tak ładnie pomalować i ciągle obcinam
kamilon to od szczepionki ale aż dziwne że 3 dzień i nadal boli. Ale jak nie dotykam ani nie ruszam to jest spoko więc nie umrę
mama niezłą pobudkę Ci zrobiła a ja też będę musiała jechać na działkę jak będzie pogoda i popielić wszystko itp nienawidzę tej roboty
zelka powinnaś iść skoro zaprosiła, co z tego że nie jesteś rodziną jeszcze, jesteście z Tż razem i nie widzę powodu czemu miałabyś nie iść co kupić? Teraz to wszystko tak się zmienia, już nie daję się zegarków Ale myślę że łańcuszek jest zawsze OK, albo może jakiś pierścionek "różaniec", a jak masz chcesz więcej wydać to już coś z elektronicznych, dzieciaki dostają teraz chyba mp4 czy iphony Ale to przesada jak dla mnie.

Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie.
murka04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-14, 12:10   #690
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość
zelka powinnaś iść skoro zaprosiła, co z tego że nie jesteś rodziną jeszcze, jesteście z Tż razem i nie widzę powodu czemu miałabyś nie iść co kupić? Teraz to wszystko tak się zmienia, już nie daję się zegarków Ale myślę że łańcuszek jest zawsze OK, albo może jakiś pierścionek "różaniec", a jak masz chcesz więcej wydać to już coś z elektronicznych, dzieciaki dostają teraz chyba mp4 czy iphony Ale to przesada jak dla mnie.
no właśnie ja nie mam pojęcia co teraz się daje a znów jak bym jej miała kupić iphona to przecież to trochę kosztuje ale znowu potem bedą gadać ze dałam taki skromny prezent a pracuje 2 lata za granicą bo ludzie tacy nie raz są kurde ale znów jak bym jej dała kase to rodzice jej zabiorą , wiec wolała bym coś jej kupic co by używała .
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości