|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#661 |
Rozeznanie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Dziewczyny, dziekuje za odzew
![]() ![]() ![]() Tylko martwi mnie moje zachowanie i boje sie, ze kiedys przez to zostane sama ![]() Ale jeszcze raz dziekuje za rady kochane ![]()
#662 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#663 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() A ceny jedzonka to faktycznie przegiecie :/ to jest Polska ... Orzeszki w czekoladzie ![]()
![]() |
#664 |
Zakorzenienie
|
kamilon, jesteś bardzo wartościową osobą, więc na pewno nie zostaniesz sama
![]() ![]() ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
![]() ![]() |
![]() |
#665 |
Zakorzenienie
|
Ech dziewczyny, u mnie znowu wszystko dobrze,dopóki nie poszłam do swojej kuzynki, a tam kawa ciasteczko, jedno, drugie...ech...
![]() A tak mi dobrze szło! Muszę jutro iść na imprezę, odstresuję się, z Tż znowu źle, już rady nie daję ![]() Dobranoc!
#666 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Trzymaj sie kochana, dobranoc ![]() ![]()
![]() |
#667 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
weź mi nie mow nawet! Myslalam, że oszaleje czekajac na @, a jeszcze jak na zlosc, co wlaczylam tv to byly albo reklamy z bobasami, albo filmy z laskami w ciazy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#668 | |
Zakorzenienie
|
Kierowniczkę mam naprawdę spoko
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() eh, Ty to masz się z tym TŻ-tem ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#669 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
kochana, juz od pewnego czasu obserwuję, że z TŻ Ci się nie układa, sama wiem z autopsji, ze jak się wali to wszystko - i co, chcesz w pewnym momencie się obudzic i stwierdzic "nie dosc ze mi się nie uklada w związku/zyciu zawodowym/czymkolwiek innym, to się zapusciłam, bo nie umiałąm się spiąć" ? Pomyśl, jak poprawiłby Ci się humor, gdybyś w dietce osiągneła cel - i mysl o tym przy kazdym ciastku ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#670 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a mogę spytać jak długo już bierzesz anty? ![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#671 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#672 |
Zadomowienie
|
heroine, ojoj, ze sto lat!
![]() ![]() jakos w ieku 17 lat przestałam je brac, bo mi się okres unormował, poznałam mojego kochanego, od 18stki jestesmy ze sobą i jakos tak od wtedy az do teraz, 3 lata będzie, ciut ponad ![]() ---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- no staram się, w koncu bede prawnikiem ![]() ![]() a tak na serio - staram się po prostu wesprzec zooske słowem, zresztą praiwe to samo co pisałam zelce - ja zaczynam po sobie widziec, że psychika to ponad połowa sukcesu - oduczyłam się pić słodkiego, konsekwentnie wmawiając sobie, że dostane cukrzycy, oduczyłam się jesc czipsów myśląc o tym, że mogę dostać raka, i teraz widzę zmianę w swoim nastawieniu do jedzenia, odkad mowie sobieza kazdym razem gdy siegam po tuczące jedzenie, ze bede miala tlusty brzuch, uda i celluit, spadnie moja samoocena, spadnie moja ocena w oczach innych, bede czuła się zle. Brzmi jak bzdury, ale działa ![]() ---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- ale sie dzis nawymadrzalam, a z nauką jestem w lesie! ![]() ![]()
![]() Edytowane przez pipson Czas edycji: 2012-04-13 o 22:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#673 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() dobranoc ![]() Ja też już zmykam, bo 05.40 pobudka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#674 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() I musze wyprobowac Twojej metody z "wmawianiem" sobie roznych rzeczy ![]() ![]()
![]() |
#675 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzień dobry ![]() ![]() Piję kawę i zmykam do pracy... miłego dnia!!! ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#676 |
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
![]() ![]() ![]() ![]() Wczoraj też dietowo nie było, bo na kolację kakao i buła z karmelem ![]() ![]() Kamilon dobrze dziewczyny mówią ![]() ![]() ![]() Pipson o to widzę miałaś niezłe przeżycia i stresy jak @ się spóźniał ![]() ![]() ![]() Zoska kochana nie przejmuj się drobnymi potyczkami ![]() ![]() ![]()
#677 |
Zadomowienie
|
Dzien dobry
![]() Wczoraj troche nagrzeszylam, wpadly dwa piwka i troche za duzo na kolacje, ale za to wczesniej bylo 30 min hula hop i 700 skokow na skakance, oraz zaliczylam 2 dzien A6W, wiec nie ma tragedii ![]() Zelka a Ty cwiczysz ? ![]() Cocktail wypelnione ![]() Kamilon Wymien sobie plusy i minusy tej znajomosci i zobaczysz czego jest wiecej. Mysle, ze nie ma sensu kontynuowac znajomosci, przez ktora czujesz sie zle, tym bardziej ze ta dziewczyna tez za bardzo nie zabiega o Ciebie, wiec moim zdaniem lepiej olac i zyc sobie spokojnie ![]() Zooska przepraszam ze tak wprost, ale nie lepiej byloby sie rozstac skoro sie tak meczycie ? Czy za wszelka cene chcesz tego uniknac ? Bo przypuszczam ze jemu tez to nie jest obojetne i tez go to rusza ... Bardzo smutna sytuacja, ale takie trwanie w tym tez raczej nic dobrego nie da, skoro wiecej jest klotni niz normalnej komunikacji. Ja tak tylko wnioskuje z tego co czytam, moze jest inaczej, ale az mi sie cos dzieje jak piszesz jak to Wam sie zle uklada ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#678 | |||
Zakorzenienie
|
Kamilon Dziękuję bardzo za pocieszenie. Dopiero przed chwilą przeczytałam Twoje posty, wczoraj nie miałam już siły na nadrabianie. Współczuję Ci sytuacji, ale na pewno dasz sobie radę! Bo jak nie Ty, to kto to zrobi?! Pamiętaj, że masz nas i wszystko na pewno się ułoży
![]() ---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- Pipson Nooo...postaram się, już wczoraj było PRAWIE dobrze, dzisiaj będzie do d.py ale to z powodu całego dnia w lesie z uczelnią:/ ale jutro już musi byc mega dobrze. Oj te reklamy, zawsze wiedzą, w którym momencie się pokazać, żeby nam stresa zrobić :P Nie chcesz o czyms myśleć, a tu BACH wieeeeelki bobas trzymający tabletki anty na ekranie xD Jeszcze w 3D rączki do Ciebie wyciągnie ![]() ---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- Cytat:
![]() ![]() Nom, dzisiaj koniecznie pójdę, koleżanka do mnie wieczorem wpada, jakiś make up, winko i na miasto ![]() ![]() Buziaki ![]() ---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- LosingMyWay Hej, nic nie szkodzi, ja lubię jak ktoś pyta wprost a nie gada i gada i do sedna dojść nie może. Wiesz...wiadomo, że tak by było najszybciej, ale to do niczego nie prowadzi. Ja wychodzę z założenia, że jeżeli widzę, że warto walczyć, to to robię. Bo nie sztuką jest z czegoś zrezygnować, bo coś sie nie układa. Zaoszczędziłoby mi to mnóstwo nerwów, ale też miałabym żal do siebie. A widze, że Tż tez się stara, widać że mu zależy, bo np. jakiś miesiąc, półtora miesiąca temu, to dziewczyny mi tutaj mówiły, żebym go w ch.lerę zostawiła, bo on się nie stara, ale teraz się stara, robi postępy, więc czekam na rozwinięcie akcji ![]() Dzisiaj ładnie tam z kolacją proszę, bo przyjdę i wprowadzę porządek ![]() Miłego dnia ![]() ---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- Tak w ogóle to na śniadanko zjadłam 1 kromkę Just Fit ze słonecznikiem z plasterkiem sera żółtego, sałatą i pomidorem i mały jogurt malinowy. do tego wypiłam miętę i kawę z łyżeczką cukru i mlekiem 3,2% Wczoraj na kolację wpadł wieśniak ze szczypiorkiem i jedną kromką tego Just Fita. Dobra, uciekam dziewczyny do tego lasu, terenówka z uczelni, yeah, uwielbiam to ![]() Nic zjeść nie można, tylko picie i szybko coś wrzucić, ciągle ręce brudne, marznie się, bleeeee! I Wc tam nie ma!!! ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#679 |
Zakorzenienie
|
dzien dobryyy
![]() oczywiscie jak na sobote przystało wstałam o 8 ![]() ![]() ![]() ![]() przynajmniej dzien mam dłuzszy ![]() Juz nałozyłam Waxa na włoski, zaraz sniadanko a pozniej maska na buzie hennowanie brwi i rzęs, pazurki , peeeling kawowy i bede sie zbierac na body space i solarke ![]() Wczoraj w rossmanie skusiłam sie na świeczke zapachowa Brise w slicznym szklanym rózowiutkim pojemniku, a jak super pachnie ![]() Co do therm line po 2 tyg stosowania zmierzyc sie nie zmierzylam bo nie moge znalezc cm ![]() ![]() ![]() wiem doskonale , ze to nie tylko zasługa therm line , ale tez cwiczen bo z dietka srednio szlo szczerze mowiac, bo jadłam nieregularnie i o wiele za duzo chleba a za malo owocow i warzyw ![]() ale zauwazylam ze regularnie sie wyprozniam, brzuch bardziej płaski boczki mnej wystaja, wiec ogolnie jestem zadowolona ![]()
#680 |
Zadomowienie
|
Witam z rana po strasznej nocy
![]() ![]() ![]() ![]() U mnie dziś nawet ładna pogoda, ciepło tylko chmury są, ale znając życie to się rozpada ![]() A w ogóle to zawaliłam Turbo Jam przez tą rękę ![]() ![]() ![]()
#681 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zooska jezeli warto walczyc i TŻ tez tak uwaza, to oczywiscie, ze trzeba walczyc!! W takim razie trzymam kciuki zeby sie wszystko poukladalo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#682 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na poczatku do 55 ![]() ![]() Ale cwiczyc bede dalej, bo chce ujedrnic ciało i pozbyc sie callulitu na posladkach ![]() Zooska ja także zycze Ci zeby Wam sie wszystko poukładało ![]() ![]()
![]() |
#683 |
Zakorzenienie
|
Zoska ja też się cieszę, że ta moja waga jakoś się utrzymuje, bo na początku to bardzo się bałam, że kg zaczną wracać jak zacznę normalnie jeść
![]() ![]() A Tobie kochana życzę dziś wspaniałej imprezki ![]() ![]() ![]() Miłego dnia w lesie ![]() ![]() Agunia ja też mam dziś domowe spa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A Tobie GRATULUJĘ spadku wagi ![]() ![]() ![]() A ja słucham sobie muzyki, przesłuchuję stare płytki i już się nakręciłam na jakąś imprezkę ![]() ![]()
#684 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Milego dnia w pracy ![]() ---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- Meedzik- ciesze sie bardzo, ze waga w normie ![]() ![]() ![]() ![]() POza tym, Agunia, Meedzik- ja dzisiaj tez robie domowe SPA ![]() ![]() ![]() I Agunia- gratulacje za 59!!!! ![]() ![]() Zooska- rowniez zycze udanej imprezy, musisz sie troche pobawic a nie zamartwiac ![]() ![]() Murka - biedna z ta reka jestes ![]() ![]() LosingMyWay- wlasnie w glowie zrobilam sobie liste plusow i minusow...wiecej wyszlo minusow, a przewazyl nad tym jeszcze fakt, ze na prawde cholernie zle sie czuje po spotkaniach z nia. I jej ex bardziej zabiega o to zeby zza granicy przyjechac i mnie i TZa zobaczyc, spotkac sie, niz ona. Cos tu jest nie tak. I poraz kolejny dziekuje dziewczynki za obiektywna ocene sytuacji ![]() ![]() Ja wstalam ok 10... Zostalam brutalnie obudzona. Moja mamusia zaczela gotowac szyjki dla psow , zamknela sie w pokoju i zapomniala. Obudzil mnie smrod spalenizny i coraz wieksze kleby dymu ![]() ![]() Pozniej poszlysmy posadzic na dzialke 3 drzewka, takze mala rozgrzewke na dzien dobry mialam ![]() ![]()
![]() |
#685 |
Zadomowienie
|
ejjj od poniedziałku zacznijmy
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- Heja Ho idę do Was z nie typowym pytaniem ![]() a Wiec Siostra TŻ 6 maja ma komunie wysłała mi zaproszenie , i teraz nie wiem czy wypada mi iść bo wiecie nie jestem jeszcze jej rodzina a to samo rodzina będzie ![]() ![]() ![]() ![]() Proszę o jakieś raady ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#686 |
Zakorzenienie
|
Kamilon dziękuję
![]() ![]() ![]() ![]() A ja pazurki już pomalowałam na grrrraaanatowo ![]() ![]()
#687 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dzięki dziewczyny za wypełnienie ankiety ![]() Ja chyba sie biorę za pisanie pracy ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#688 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
26 lat, 166 cm, cel 58 kg 75 kg lipciec 2015 r (7 miesięcy od porodu) Jest 65,8kg Skalpel 60x Turbo wyzwanie 57,5x Killer 14,5x Model look 4x, Detocell, Secret 2x 6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x |
|
![]() ![]() |
![]() |
#689 |
Zadomowienie
|
medzik śliczne masz paznokcie jeeju, ja też mam mocne i zdrowe ale nie umiem tak ładnie pomalować i ciągle obcinam
![]() kamilon to od szczepionki ale aż dziwne że 3 dzień i nadal boli. Ale jak nie dotykam ani nie ruszam to jest spoko więc nie umrę ![]() mama niezłą pobudkę Ci zrobiła ![]() ![]() ![]() zelka powinnaś iść skoro zaprosiła, co z tego że nie jesteś rodziną jeszcze, jesteście z Tż razem i nie widzę powodu czemu miałabyś nie iść ![]() ![]() ![]()
#690 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:41.