|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#841 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cytat:
![]() ![]() ![]() Monia, aj hejt ju. Dziekuje, dobranoc. Ide cwiczyc silna wole ![]()
![]() |
#842 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Dzień dobry!
![]() Monia ![]() ![]() ![]() Dołączam do Waszej brzuszkowej ekipy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Czekoladko, z co Tobą? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Miłego dnia laseczki! ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
![]() ![]() |
![]() |
#843 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A słodycze super, dobrze że rano nie mam ochoty na słodkie Gorzej by było wieczorem ![]()
26 lat, 166 cm, cel 58 kg 75 kg lipciec 2015 r (7 miesięcy od porodu) Jest 65,8kg Skalpel 60x Turbo wyzwanie 57,5x Killer 14,5x Model look 4x, Detocell, Secret 2x 6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x |
|
![]() ![]() |
![]() |
#844 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Dziekuje Wam ![]() ![]() Kochane jestescie ze pamietalyscie! ![]() Wlasnie po kilku dniach zmagan dokopalam sie i jestem! Powracam ze spuszczona glowa ![]() Mam ciezkie chwile i w pracy i w swojej glowie tak to krotko ujme ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#845 |
Zakorzenienie
|
Monia ale nas tu trenujesz
![]() ![]() Heroine no to super, że też dołączasz do naszej brzuszkowej ekipy ![]() ![]() Ja od dziś spinam pośladki i biere się za siebie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:18 ---------- Poprzedni post napisano o 08:16 ---------- Czekoladko cieszę się, że wróciłaś ![]() ![]() ![]()
#846 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Mój refleks ![]() Kurczę, u mnie dieta ostatnio coś słabo... Ale strasznie mi się żołądek skurczył ! :x I muszę kupić w końcu wagę? Taka zwykła, nie - elektroniczna będzie ok? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#847 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() co sie dzieje kochana? ![]() ![]() ![]() ja juz w pracy siedze ![]() Dzisiaj w planach Body space + 30 min orbitreka i wieczorkiem hula hop ![]() wogole strasznie mi sie ostatnimi czasy chce pic minimum 1,5 litra wody pije w pracy a wdomu jeszcze herbaty i tez wode ![]() ![]()
![]() |
#848 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#849 |
Zakorzenienie
|
MynameIs tak tak, ja już utrzymuję wagę od 10 miesięcy
![]() ![]() ![]() Agunia masz rację, jak już się zacznie ćwiczyć to leci ![]() ![]() Czekoladko ![]() ![]() ![]() ![]()
#850 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
Jestem załamana. Dzis weszłam rano na wagę i przybyło mi 0,8 - jest wiec aktualnie 51,8. Mimo, ze trzymam dietę, w swieta nie przesadzałam, nie przekraczam dziennie 1200 kcal.. no, wczoraj bylo ok 1300, ale umowmy się, ze to i tak nie jest dużo. Nie wiem co juz robic. Nie zawsze mam czas na cwiczenia. Jak myslicie, jesli jem zdrowo i niekalorycznie, ale np wieczorem jem weglodowany, to to moze byc powod, dla ktorego nie chudne, a wrecz przytylam? Proszę, poradzcie mi cos! ![]() dodam, ze dopiero skonczyl mi się okres. Ale wydawało mi się, że woda nie powinna juz trzymac, skoro @ sie wczoraj skonczyl?
![]() Edytowane przez pipson Czas edycji: 2012-04-17 o 10:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#851 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
26 lat, 166 cm, cel 58 kg 75 kg lipciec 2015 r (7 miesięcy od porodu) Jest 65,8kg Skalpel 60x Turbo wyzwanie 57,5x Killer 14,5x Model look 4x, Detocell, Secret 2x 6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x |
|
![]() ![]() |
![]() |
#852 |
Zadomowienie
|
Milena jezuu jaka różnica ! jak schudłaś gratuluje Ci kochana !! silnej woli ! bo ja takiej jak TY nie mam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#853 | |||
Zakorzenienie
|
hej laseczki
![]() Dziś mam troszkę więcej czasu dla Was bo wcześniej wstałam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A wczoraj większość dnia w domu siedzieliśmy bo zimno jak cholera było!!! nie padało ale chmury były takie czarne jakby miało padać. Dobrze, że dziś już słoneczko świeci ![]() ![]() ![]() Kupiłam też sobie słodzik bo mi się kończy, Pringlesy, no i jeszcze tak troche pierdół ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- Cytat:
![]() Zdjęcia dzisiaj porobię ![]() ![]() Co do jedzenia to bardziej słodycze muszę ograniczyć. Nie jem ich jakoś dużo ale widzę że nawet nie duża ilość źle na mnie działa :P fast foody to jadłam tylko dwa razy dopiero więc jeszcze panuję nad sytuacją hehe ![]() ---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ---------- Cytat:
![]() Co do ciuszków to masakra.... nawet nie patrzę na nie bo ceny z kosmosu. Pewnie są też sklepy z normalnymi cenami ale póki co nie zwracałam na nie uwagi bo w sumie ciuszków mam sporo więc dałam sobie na luz. Teraz buty muszę pokupować ale jak byłam w Deichmannie ostatnio to nic ciekawego nie widziałam :/ ---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- Cytat:
Muszę wziąć się za siebie bo na prawdę moment i przytyję. Tylko nie wiem czy dam radę bo mój mąż uwielbia wszystko co kaloryczne i ciągle coś wcina ;/ synuś zresztą też ;/
![]() |
#854 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ---------- Cytat:
![]() Z tym modelowaniem to koniecznie! muszę steper w końcu kupić i wziąć się za moje galaretowate uda! także jak wrócę do PL to będę ćwiczyć ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() za dziewczynami to na prawdę cięzko nadążyć, piszą jak szalone ![]() ![]() Tutaj w Niemczech się wypogodziło dzisiaj, słoneczko pięknie świeci ale ogólnie chyba chłodno jest bo okno otworzyłam to żadna masa gorącego powietrza na mnie nie buchnęła ![]() ---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- aż tak? ![]() ![]() noo ktoś musi ![]() ![]() ![]()
![]() |
#855 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- Cytat:
![]() Madziu ślicznie w tych czarnych a'la Alladynkach wyglądasz ![]() ![]() Heroine jak tam w pracy? dalej latasz tu i tam? czy już może dali Ci w końcu spokój? ![]() Zelka jak wyniki badań bo zapomniałam wcześniej się zapytać????? będziesz miała tą operacje?? Maminka co u Ciebie?? jak dietka? i jak dzieciaczki? BabciaM jak sie czujesz? wszystko dobrze u Ciebie? jak z bratem? lepiej? ![]() ![]() Mureczko ruski już pojechali?? jak ta Wasza koleżanka? grzeczna była do końca? ![]() Zośka jak z TŻ?????? lepiej????????? Czekoladko mam nadzieję że u Ciebie będzie już troszkę spokojniej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#856 |
Raczkowanie
|
Powróciłam
![]() ![]() ![]() Wieczorkiem wszystko nadrobię obiecuję ![]()
#857 |
Zakorzenienie
|
A ja przed chwilą zjadłam 2 naleśniki z nutellą
![]() ![]() ![]() Monia a gdzie tam ![]() ![]() ![]() A co do pogody to u mnie też się trochę wypogodziło, co jakiś czas wychodzi słońce ![]() ![]() ![]() ![]() Dziękuję ![]() ![]() ![]() A w ogóle kupiłam kiedyś roll-on antycellulitowy z garniera i go tak sporadycznie używałam aż się przeterminował ![]() ![]() ![]()
#858 |
Zadomowienie
|
heej
![]() Ja od razu zapowiadam że idę dziś wcześnie spać! Boże jestem nieprzytomna, w sobotę spałam 4h, w poniedziałek 6 i dziś znów 6 ![]() ![]() A ja zapomniałam Wam napisać że u mnie na wadze 50kg ![]() ![]() monia ale pysznie wyglądają te słodycze ![]() A Ty kochana się nie martw bo my nie jesteśmy wcale złe na Ciebie ![]() ![]() ![]() ![]() A Ruscy już dawno pojechali, już nawet zapomniałam o nich ![]() milenko widać różnicę, 11kg jednak robi swoje i Ty jesteś dowodem na to że trzeba tylko cierpliwie walczyć a się uda ![]() ![]() medzik te pół kilo to Ty raz dwa zrzucisz o to się nie martwię ![]() ![]() czekoladko jak jest coś nie tak to zawsze możesz nam tu napisać i się wygadać kochana ![]() ![]() ![]() pipson tak jak milena napisała odczekaj parę dni i się zważ wtedy, podejrzewam że to zwykłe wahania wagi nic więcej, nie martw się ![]() monia to mnie dobiłaś z tymi facetami, nie będzie na kogo popatrzeć i podenerwować Tż! ![]() medzik naleśniki z nutellą ![]() ![]() ![]()
#859 |
Zadomowienie
|
Milena, Monia, Murka, dziekuje za wsparcie
![]() no i nauka. Milego dnia dziewczynki ![]()
![]() |
#860 |
Zakorzenienie
|
Mureczko właśnie wiem, tylko najgorzej jest mi się teraz powstrzymywać przed tymi pysznościami jak do tej pory mogłam jeść wszystko i nie odbijało się to na wadze
![]() ![]() A ja dziś tez taka śpiąca jestem jak nie wiem, a nie położę się spać, bo później w nocy się męczę i usnąć nie mogę. A jak tam kochana Twoje włoski ![]()
#861 |
Zadomowienie
|
pipson bo to tak najtrudniej utrzymać wagę mimo wszystko, później jak już się wyczuje co można jeść to jest ok ale z początku nie
![]() ![]() ![]() medzik wiem że to trudne pamiętam jak ja jesienią tak zaczęłam jeść, ale źle to się skończyło bo przytyłam do 53kg ![]() ![]() No ja bym się położyła chętnie ale mam gegrę do nauki a tak mi się nie chce, zryte tematy o elektrowniach i aż zasypiam nad tą książką ![]() A w sobotę robię zdjęcie włosów, matko jak to miesiąc szybko mija ![]() ![]()
#862 |
Zakorzenienie
|
Mureczko własnie wiem
![]() ![]() ![]() A co do włosów, to strasznie szybko mija ten miesiąc, pamiętam że 25 masz mierzyć ![]() ![]() ![]()
#863 |
Zadomowienie
|
murka, pewnie masz rację
![]() ![]() ![]() ![]() medzik, wax i vitapil działają cuda ![]() ![]() A jak wax i vitapil Ci nie pomogą, to koniecznie zrob sobie badania, bo to może (odpukać) być np jakis niedobór. Ale z tego co ogladałam Twoja galerie, to pazurki masz mocne ![]() ![]() ![]()
![]() |
#864 | ||
Zakorzenienie
|
BiałaCzekoladka Jasne że pamiętamy
![]() Poradzisz sobie ze wszystkim na pewno ![]() ---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ---------- Monia Z tego co opowiadasz to raj tam masz. Wszystko tanie i czyste, totalne przeciwieństwo naszego świata... Z wyglądu fajne słodycze tam mają ![]() ![]() Z Tż do d.py znowu. Wczoraj wrócił z Warszawy i jest masakra po całości, ale co zrobisz. Co do Twojej diety... hm hm hm ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ---------- Tak w ogóle to uczyłam się do 2.30 w nocy, zasnęłam około 3, a pobudka o 6:15... no tragedia. Od 8 zajęcia do 16.30. Cały dzień na uczelni bez żadnych okienek. W dodatku na co drugich zajęciach koło miałam, a reszte 2 wejściówki i 3 prezentacje!!! Mój jadłospis: Śń: owsianka żurawinowa z 5 śliwkami, kawa z mlekiem 3,2% i łyżeczką cukru IIŚń: kanapka z razowego chleba ze słonecznikiem, serkiem topionym,pomidorem,rzodki ewką i sałatą IIIŚń:banan, jabłko IVŚń:jogurt pitny owocowy 400g Obiad(jem teraz, bo właśnie wróciłam):zapiekanka makaronowo(razowy)-ziemniaczana ze szpinakiem,twarogiem i fetą, 3 plasterkami sera żółtego i kapki keczupu ![]()
![]() |
#865 |
Zakorzenienie
|
Pipson właśnie na nic nie narzekam, paznokcie mam zdrowe ( kiedyś jak miałam niedobory witamin to miałam takie plamki białe ) cera też ok, tylko właśnie włosy. Końcówki podcinałam 5 marca, zawsze podcinam u fryzjera jak farbuję, teraz za jakieś 1,5 miesiąca się wybiorę
![]() A w ogóle jutro kolejne stosowanie waxa ![]() ![]() Dziś za sobą mam 100 brzuszków ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ---------- Zoska trzymam kciuki za Ciebie i Tż ![]()
#866 |
Zakorzenienie
|
Meeedzik Dziękuję
![]() ![]()
#867 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
dietka ok - ok 1100-1000 kcal wyliczylam 1.owsianka z owocami 2. dwie kromeczkiz ytniego chleba z szynką z indyka 3. cztery pierogi z kapustą i grzybami, na "sucho" tj bez zadnych skwarkow itp ![]() 4. planuję jajko na twardo z łososiem ![]() 5. serek bieluch a co do poznego chodzenia spac to znam to, oj znam ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#868 |
Zakorzenienie
|
I ja wracam
![]() Dieta lezy na razie ![]() ![]() ![]() Trening czeka, a ja jestem zbyc zmeczona zeby sie zabrac. Dopadlo mnie wiosenne oslabienie chyba. Waga na razie jest bezwstydna 62,7, ale jak juz mowilam mam tragiczny zastoj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#869 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jajko z łososiem... ![]() ![]() Jak Ty możesz jeść sam serek bieluch, mnie nie smakuje^^ Kwestia smaku, ale czuję jakbym jadła kanapkę bez chleba ![]() http://www.tabele-kalorii.pl/kalorie...owakowski.html Ostatnio się rozsmakowałam w tym chlebie, no i oczywiście Just Fit z biedry ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ---------- Paulownia Smażone jabłka, kasza manna na wodzie, jogurty Activia/Jogobella Regularis, herbatki na trawienie, siemie lniane, mega mocna kawa? ---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ---------- Pipson W sensie, że wyliczyłaś mój jadłospis dzisiejszy na te 1200 kcal, czy swój? ![]() ![]() Jutro zaszaleję i wezmę naleśniki na uczelnię. A co, wszamię 2 na II śniadanie, na zimno też będą zjadliwe ![]()
- wege od 8 lat - dbam o włosy i paznokcie - zdrowe odżywianie ![]() ![]() Edytowane przez zooska Czas edycji: 2012-04-17 o 18:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#870 | ||
Zakorzenienie
|
Cześćććććććććććć
![]() ![]() Spaćććć ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Jestem pewna, że zrzucisz nadwyżkę raz dwa ![]() ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:27.