Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz.6 - Strona 28 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-16, 18:25   #811
Eldo_rado
amor vincit omnia

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

meeedzik chudzinko tyle kilogramów zgubiłas a brzuszek płaski, żadnego nadmiaru skóry... marzenie
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 18:37   #812
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Madziu, cudnie wyglądasz! jak zawsze zresztą
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 18:49   #813
Milena001
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
Pokonałam , ale na siłke nie poszłam,pojezdziłam na rowerku i pokręciłam hula hop
aaaa i do sklepu po redsika poszłam zurawionowego

super foteczki, ale fajnie tam macie nad tym jeziorkiem a synuś jaki słodziak

Wpadaj do wro
Na piwko pojdziemy

Witam sie w poniedziałkowy ranek
Leje u mnie od rana ale sie zebrałam w sobie i wzielam ze soba nawet ciuchy na siłownie tzn na body space pojde zaraz bede dzwonic i rezerwowac miejsce a jak nie to na biznie pobiegac troche pojde
widać że dziś Cię energia rozpiera taka chętna z rana do ćwiczeń ja zanim sie wezme to i tak wieczorem ćwicze
Skalpel 60x
Turbo wyzwanie 57,5x
Killer 14,5x
Model look 4x, Detocell, Secret 2x
6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x
Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x
Milena001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 18:50   #814
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamilon Pokaż wiadomość
To ze nie wpisalas to pol biedy, ale nigdzie nie pisalas ze z Wro :P albo cos przegapilam

Na silke chodze do Pure do Renomy tylko nie mam jak zaplacic za ten miesiac i mnei teraz nie wpuszcza, dopiero jak zaplace
Własnie chciałam tez do Pure isc , ale tam nie uznaja kart multisport i do fotness academy smigam albo korona albo arkady

Zrobiłam pizze dukanowska zjadłam na pół z babcia i taka pełna sie czuje ze szok
Poczekam az mi sie ulozy i pojde pocwiczyc w sensie hula hop pokrece, bo na body space byłam i mam dosc

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 19:06   #815
Milena001
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Losing http://allegro.pl/torebka-damska-lis...252650080.html

To ta, czarna

Ja mam troszkę inny styl niż tutaj dziewczyny. Wolę masywne, ciężkie, a przede wszystkim czarne rzeczy

---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ----------

Myślicie, że na drugie śniadanie może być serek twarogowy półtłusty ze szczypiorkiem i rzodkiewką? Taka mała miseczka?
torebka fajna, ważne żeby Tobie się podobała i była Ci przydatna a drugie śniadanie super sama nabrałam ochoty na twarożek jutro nad tym pomyślę

---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ----------

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość

A ja dziś na śniadanie zjadłam pączka z Lidla później kakao, a przed chwilą 6 pierogów z kapustą i grzybami + barszcz taka głodna wróciłam, że nie doczekam się obiadu
A spać mi się chce, że zaraz chyba pójdę w kimę
jak czytam te Twoje posiłki to aż mi ślinka leci

---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ----------

Cytat:
Dzisiejsze menu:
Śń: otręby z jogurtem owocowym, kawa z mlekiem 3,2% i łyżeczką cukru
IIŚń: kromka chleba razowego z paprykarzem warzywnym
Obiad:2 garści makaronu razowego ze szpinakiem z jogurtem naturalnym
Podwieczorek: jogurt pitny Jogobella Regularis
Kolacja: Wieśniak ze szczypiorkiem

Na jutro planuję zapiekankę szpinakową

---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ----------

meeedzik Na tym papierku co go dostałaś według prawa możesz jeździc na lajcie

---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ----------

Odłączyli mi wodę!!! nie mam jak gotować!!!:/
Fajne menu podpatrzę sobie coś

---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ----------

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
no hej kochane
Na wstępie chce Was przeprosić, że nie odpisuje na wszystkie Wasze posty i jedynie o czym pisze to o sobie i Niemcach ale tyle piszecie, że cięzko Was ogarnąć a poza tym mam mało czasu :/ Mam nadzieję że mi to wybaczycie i chcę abyście wiedziały, że czytam wszystko o czym piszecie.
A więc ja dziś wstałam z synkiem po 11 zjedliśmy śniadanko, ogarnęłam mieszkanie ( dobrze, że tu mało mebli i ogólnie wszystkich rzeczy to mniej sprzątania ) wypiłam kawkę i idę się zaraz malować i obiad robić
Pogoda dziś brzydka szaro i zimno ale przynajmniej nie pada Mąż wróci z pracy to pójdziemy trochę na miasto, kupić jakieś jedzenie do domu i popatrzeć co jeszcze ciekawego i w jakich cenach jest w sklepach.
Także zdam Wam relację znowu na temat cen :P Może jakieś fotki uda nam się zrobić uciekam już miłego popołudnia kochane moje

p.s. diety nie trzymam jem co popadnie i czuję, że uda i dupa rośnie muszę się ogarnąć bo w lato ze wstydu na plażę nie wyjdę kopnijcie mnie w dupe, żebym przestała tyle żreć!!!!
Nie przejmuj się nami ja też nie nadążam za dziewczynami Kiepsko z czasem ale staram się do Was zaglądać i Twoje posty szukam jako pierwsze, ciekawi mnie co u Ciebie fajnie tam macie zdjęcia super a synek w ogóle taki przystojniak szkoda że pogoda Ci nie trafiła, może się jeszcze rozpogodzi...u mnie też dziś cały dzień padało do d.u.p.y z taką wiosną...mam nadzieje że chociaż na majówkę się rozpogodzi
Skalpel 60x
Turbo wyzwanie 57,5x
Killer 14,5x
Stary 2012-04-16, 19:13   #816
Milena001
Zadomowienie

Cytat:
Monia dobrze będzie! Taki mały odstęp od diety jeszcze nikomu nie zaszkodził Wyluzujesz się i dobrze, czill z jedzonkiem też jest nam potrzebny!!!
Ale od jutra koniecznie bierz się do roboty, nie ma to tamto. Poluzowałaś troche, to teraz nadrabiaj!!!!!!!!!!!!
giń tłuszczu!!!!!!!!!!

---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ----------

Meeedzik następna która ubóstwia kupne pierogi
Ja zrobiłam Tż na kolację 3 naleśniki takie wielkie z serkiem homogenizowanym Znalazłam serek homo pieczone jabłko Smaczne to to, oblizałam łyżeczkę

---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ----------

Agunia Następna fanka pierogów widzę Hehe, każdy ma inny smak Mi się już przeżarły, bo miałam 2 tygodnie, gdzie jechałam prawie tylko na takowych pierogach, bleah, ile można.

Masz zamiar brać drugie opakowanie Therm Line II ?
Pierogi...też uwielbiam nie mogę się powstrzymać ich nie zjeść jak babcia zrobi

---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ----------

Cytat:
Aha. Hm, ja zastanawiam się nad kupnem jednego opakowania, ale boje się bardzo efektu jojo... Bo mam do zrzucenia jeszcze 2 kg, a to jest dla mnie strasznie trudne. Dieta i ruch juz tak nie działają jak na początku, dlatego zastanawiam się czy nie kupic tego. Jak myślisz?
możesz spróbować, może na Ciebie zadziałają Ja myślę o omega3 Czytałam że pomaga spalać tłuszcz i nie jest drogie Chyba sobie kupie bo coś ostatnio strasznie ciągnie mnie do słodkiego...
Skalpel 60x
Turbo wyzwanie 57,5x
Killer 14,5x
Stary 2012-04-16, 19:16   #817
meeedzik
Zakorzenienie

Eldo ale byś się zdziwiła ile ma zbędnej skóry na brzuchu jakoś na zdjęciach tego nie widać ale ja ją widzę a jak siedzę to mam dwa wały i to własnie tej "luźnej" skóry, gdyby nie ona to już całkiem była bym happy
a właśnie co do brzucha to bardzo pomaga mi robienie brzuszków
Heroine

A ja zjadłam 2 małe kromeczki z pastą jajeczną
A wcześniej pokręciłam hula hop 20 minut i zrobiłam 160 brzuszków

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-04-16, 19:19   #818
Milena001
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Milena jaka zmiana wielki szacun! ślicznie wyglądasz

Monia, teraz to Ty się dietą nie przejmuj wrócisz do Polski to będziemy Cię pilnować do lata zdążysz, bo masz niewiele do zrzucenia a powiedziałabym, że wcale jedynie modelowanie sylwetki Ci zostaje trzymaj się tam i korzystaj z tych niemieckich słodkości no i foteczkiiiiii wklejaj!

A propo maseczek i odżywek do włosów: kupiłam dziś tego sławnego Waxa przeżyję z nim dzisiaj mój pierwszy raz

Kurde, dziewczynki poszukuję jakichś fajnych czarnych spodni rozszerzanych u góry (coś jak alladynki) no i stopniowo zwężane u dołu w takim kroju najlepiej się czuję dodatkowo wyszczuplają w sklepach nic nie mogę znaleźć szukam na allegro, ale coś mi nie idzie polecicie coś?
Dzięki i to jeszcze nie koniec Jeszcze mnie boczki denerwują Zamówiłam sobie to: http://allegro.pl/twister-masazer-wy...223504294.html bo hula-hop nie ogarnę mam nadzieję że pomoże

---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ----------

Cytat:
Eldo ale byś się zdziwiła ile ma zbędnej skóry na brzuchu jakoś na zdjęciach tego nie widać ale ja ją widzę a jak siedzę to mam dwa wały i to własnie tej "luźnej" skóry, gdyby nie ona to już całkiem była bym happy
a właśnie co do brzucha to bardzo pomaga mi robienie brzuszków
Heroine

A ja zjadłam 2 małe kromeczki z pastą jajeczną
A wcześniej pokręciłam hula hop 20 minut i zrobiłam 160 brzuszków
Meedzik robiąc te brzuszki ta skóra Ci się ,,naciąga" ? bo ja też mam taką wiotką....
Skalpel 60x
Turbo wyzwanie 57,5x
Killer 14,5x
Stary 2012-04-16, 19:25   #819
Milena001
Zadomowienie

Cytat:
Milenko ale różnica ślicznie teraz wyglądasz i juz laseczka z Ciebie jak ta lala
Heroine ja takie czarne kupiłam na targu za 25zł to są takie a'la getry na górze poszerzane mam tez dwie pary aladynek takich też czarnych zaraz poszukam jakichś fotek

dziękuje jak widać postępy to się chce odchudzać a spodenki super Też zastanawiam się nad takimi ale jeszcze trochę poczekam

---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ----------

Lece odwalić rowerek i brzuszki
Skalpel 60x
Turbo wyzwanie 57,5x
Killer 14,5x
Stary 2012-04-16, 19:47   #820
zooska
Zakorzenienie

Meeedzik, Aguniaaaaa To spróbuje tego suplementu, w weekend będę miała kaskę to kupię

---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ----------

Cytat:
Napisane przez Milena001 Pokaż wiadomość
na początku poinformuje że wstawiłam jedno zdjęcie ( w tej fioletowej bluzce) które zrobiłam w sobote Waga 61 kg czyli pierwsze zdjęcie po odchudzaniu ale diety nie koniec więc będzie jeszcze więcej zdjęć
Widać różnicę!!! Brawo!!!

---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ----------

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Hej laseczki

Nadrobiłam Was i nie wiem co napisać czytam sobie książkę i piekę bułeczki pełnoziarniste z mąki orkiszowej
Następne co piecze swoje bułeczki
Właśnie, gdzie się podziala BialaCzekoladka ?! Dawno jej tu nie było...

---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ----------

Ech, okazało się, że serek wiejski był przeterminowany i już skwaśnial, musiałam zjeść kromkę chleba razowego z paprykarzem warzywnym i warzywami, do tego resztke serka homogenizowanego z pieczonym jabłkiem. Nie byłam na fit bo mam dużo nauki, właśnie się za nią zabieram, a no w domu 10minut brzuszka zrobiłam. Uciekam

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 19:47   #821
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
dziękuje jak widać postępy to się chce odchudzać a spodenki super Też zastanawiam się nad takimi ale jeszcze trochę poczekam

---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ----------

Lece odwalić rowerek i brzuszki
Jasne ze widac efekty super wyglądasz

Think happy - be happy

M

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-16, 20:13   #822
kamilon
Rozeznanie

GG do kamilon

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
Własnie chciałam tez do Pure isc , ale tam nie uznaja kart multisport i do fotness academy smigam albo korona albo arkady

Zrobiłam pizze dukanowska zjadłam na pół z babcia i taka pełna sie czuje ze szok
Poczekam az mi sie ulozy i pojde pocwiczyc w sensie hula hop pokrece, bo na body space byłam i mam dosc
Karta multisport? A co to? jakas nieogarnieta jestem :/ wlasnie myslalam nad Fitness Academy, chyba tak zrobie jak umowa w Pure mi sie skonczy bo skoro jest w Arkadach to przeciez tak jak do Renomy, a TZowi bardziej pasuje to w Koronie :P

Jak robisz pizze dukanowska?! Bo ja ostatnio slinie sie za pizza z Pizza Hut...i nie wiem ile jeszcze wytrzymam

Meedzik- !!!! jak tylko zobaczylam Twoje zdjecia to od razu poszlam na steper i cwiczyc Chodakowska sliczniusia!

Zooska- tez lubie czarne masywne rzeczy ale tak postanowilam, ze jak za 3 kilo bede robila zakupy to nadam troche koloru mojej szafie

Moj jadlospis:
S: standardowo owsianka z jablkiem i orzechami
IIS: kanakpka z szynka i warzywami
O: 2 x jajko sadzone (male jakies te jajka byly ) + frankfurtera + szpinak + szczypior + plaster sera zoltego
P: nie bylo bo przespalam
cwiczenia
K: koktajl

Zaraz puszcze pawia , jakos niedobrze mi :/

cel I: 55kg

mż-wr
kamilon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 20:15   #823
meeedzik
Zakorzenienie

Milenko własnie tak po ćwiczeniach brzuch robi się taki fajny napięty, ale ja to co chwila przestaję i zaczynam, a muszę zacząć robić regularnie ostatnio nie ćwiczyłam bo święta, później @ a teraz muszę się zabrać, żeby na lato był fajny
No i dziękuję

właśnie gdzie nasza Czekoladka ? Odezwij się kochana, bo tęsknimy
Stary 2012-04-16, 20:19   #824
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
Karta multisport? A co to? jakas nieogarnieta jestem :/
firmy podpisują umowę z benefit systemem i pracownicy dostają karty, które uprawniają do bezpłatnego korzystania z mnóstwa obiektów sportowych.
Stary 2012-04-16, 20:19   #825
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
Karta multisport? A co to? jakas nieogarnieta jestem :/ wlasnie myslalam nad Fitness Academy, chyba tak zrobie jak umowa w Pure mi sie skonczy bo skoro jest w Arkadach to przeciez tak jak do Renomy, a TZowi bardziej pasuje to w Koronie :P

Jak robisz pizze dukanowska?! Bo ja ostatnio slinie sie za pizza z Pizza Hut...i nie wiem ile jeszcze wytrzymam
pizze robiłam z tego przepisu http://magicznakuchnia.blox.pl/2011/...a-faza-II.html

a multisport to karta, ktora mozna sobie zalatwic w pracy, jesli firma ma z systemem benefit podpisana uwowe
masz wtedy nieograniczony dostep do wielu obiektów sportowych
tutaj wszystko o tym jest: http://www.benefitsystems.pl/multisportk.aspx
niestety sama nie moglam sobie zalatwic ale kolezanka na szczescie mi pomogla

ejjj mnie tez cos zmuliło i jakas senna sie zrobiłam biomet niekorzystny

Think happy - be happy

M

Stary 2012-04-16, 20:22   #826
Milena001
Zadomowienie

Cytat:
Milenko własnie tak po ćwiczeniach brzuch robi się taki fajny napięty, ale ja to co chwila przestaję i zaczynam, a muszę zacząć robić regularnie ostatnio nie ćwiczyłam bo święta, później @ a teraz muszę się zabrać, żeby na lato był fajny
No i dziękuję

właśnie gdzie nasza Czekoladka ? Odezwij się kochana, bo tęsknimy
To możemy ćwiczyć razem mam taką ,,ławeczkę" jak Twoja, pożyczyłam od koleżanki, będę ćwiczyć aż mi nie zabierze i robie od 1 kwietnia, codziennie wieczorem 100-110 brzuszków Więcej nie daje rady, na razie
Skalpel 60x
Turbo wyzwanie 57,5x
Killer 14,5x
Stary 2012-04-16, 20:24   #827
meeedzik
Zakorzenienie

Kamilon dziękuje kochana i ciesze się że zmotywowałam chociaż to nie było celowe

Edytowane przez meeedzik
Czas edycji: 2012-04-16 o 20:25
meeedzik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 20:27   #828
kamilon
Rozeznanie

GG do kamilon

MILENKA- roznica kolosalna! co nie zmienia faktu, ze masz sliczna buzie i nawet jak wazylas 72kg to bylas b.ladna

Eldo, Agunia- dziekuje za doinformowanie cos kiedys slyszalam, tez chcialam taka karte bo u mojej mamy w pracy przyslugiwala dzieciom pracownikow, ale za stara jestem na to (((

Steper + Chodakowska+ agrafka na nogi i biust udany dzien

mż-wr
Stary 2012-04-16, 20:30   #829
meeedzik
Zakorzenienie

Milenko no to możemy robić razem ja teraz robię zwykłe brzuszki, bo pożyczyłam kiedyś ciotce tą ławeczkę i tak ćwiczyła, że sprężyna pękła, a niebieskie i czerwone są dla mnie za słabe już
Ja na tej ławeczce ćwiczyłam na minuty, bo nie chciało mi się liczyć na początku robiłam 3 serie po 3 minuty i tak stopniowo zwiększałam, najwięcej to mi wychodziło 6 serii po 5 minut, ale to jak na początku zaczęłam się odchudzać z 65kg

---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ----------

A ja zjadłam kromkę chleba z jajecznicą Tż zrobił jajeczniczkę z cebulką i pieczarkami i nie mogłam się oprzeć

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-16, 20:31   #830
kamilon
Rozeznanie

GG do kamilon

Cytat:
Kamilon dziękuje kochana i ciesze się że zmotywowałam chociaż to nie było celowe
Haha, tez nie wiedzialam ze takiego kopa mi to da, mimo wszystko DZIE-KUUU-JE!

mż-wr
Stary 2012-04-16, 20:33   #831
Eldo_rado
amor vincit omnia

przyjmiecie mnie do brzuszkowej ekipy? w grupie zawsze raźniej!
Stary 2012-04-16, 20:37   #832
Milena001
Zadomowienie

Cytat:
MILENKA- roznica kolosalna! co nie zmienia faktu, ze masz sliczna buzie i nawet jak wazylas 72kg to bylas b.ladna

Eldo, Agunia- dziekuje za doinformowanie cos kiedys slyszalam, tez chcialam taka karte bo u mojej mamy w pracy przyslugiwala dzieciom pracownikow, ale za stara jestem na to (((

Brawo

---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ----------

Cytat:
Napisane przez Eldo_rado Pokaż wiadomość
przyjmiecie mnie do brzuszkowej ekipy? w grupie zawsze raźniej!
Oczywiście Nawet jak nie będzie czasu to chociaż 10 ma być zrobione bo jak się ćwiczy codziennie to szkoda robić sobie przerwę

---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ----------

Cytat:

Dziękuje
Skalpel 60x
Turbo wyzwanie 57,5x
Killer 14,5x
Stary 2012-04-16, 20:39   #833
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
Oczywiście Nawet jak nie będzie czasu to chociaż 10 ma być zrobione bo jak się ćwiczy codziennie to szkoda robić sobie przerwę
jak już robię to nie 10 tylko wiecej, bo na 10 to mi się kłaść na podłogę nie opłaca
Stary 2012-04-16, 20:43   #834
Milena001
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Eldo_rado Pokaż wiadomość
jak już robię to nie 10 tylko wiecej, bo na 10 to mi się kłaść na podłogę nie opłaca
ale mówię o takich dniach gdzie nie będzie na ćwiczenia czasu bo wyjazd czy impreza
Skalpel 60x
Turbo wyzwanie 57,5x
Killer 14,5x
Stary 2012-04-16, 20:50   #835
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
ale mówię o takich dniach gdzie nie będzie na ćwiczenia czasu bo wyjazd czy impreza
a nie, to u mnie tak nie ma. te 2-3min codziennie na pewno znajdę... no chyba, że jestem u TŻ to wiadomo a tak to chociaż te 70-80 zrobię. z tym, ze ja robię zazwyczaj rózne kombinacje i sekwencje- skośne, z pogłebieniem, ale tyle ilościowo wychodzi mniej więcej. codziennie tak robić- zawsze to coś da
Stary 2012-04-16, 20:52   #836
meeedzik
Zakorzenienie

Eldo jasne, że przyjmiemy
Stary 2012-04-16, 21:05   #837
zooska
Zakorzenienie

Mhm...temat brzuchów podjęty! Ja codziennie ze sobą walczę, żeby robić te ćwiczenia na brzuchol,ale często polegam xD
Masakra, jak nie pójdę na fitness to nic nie zrobię

Zrobiłam zapiekanką na jutro na obiadek Do szpinaku dałam twarożek i fetę z jajkiem rozciapałam i jednak śmietana nie miałam jogurtu nat. No nic, mały grzech, smietany 1,5łyżki 12%

Kurde, uczyć się muszę, a nie na wizażu siedzieć!!!

---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ----------

Dobra, koniec tego dobrego. Na serio spadam sie uczyć
Taaaaaa... jasne xD!

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 21:13   #838
meeedzik
Zakorzenienie

Ja zawsze jak mi się nie chce ćwiczyć i mówię sobie, że zrobię chociaż z 20 to mam tak tylko do czasu zaczęcia ćwiczenia jak już zacznę to robię więcej, bo jakoś wtedy lepiej się czuję.
Stary 2012-04-16, 21:33   #839
Milena001
Zadomowienie

Cytat:
Ja zawsze jak mi się nie chce ćwiczyć i mówię sobie, że zrobię chociaż z 20 to mam tak tylko do czasu zaczęcia ćwiczenia jak już zacznę to robię więcej, bo jakoś wtedy lepiej się czuję.
też tak mam robie ale tak sobie mówie że jeszcze trochę i jeszcze trochę i wychodzi 100
Skalpel 60x
Turbo wyzwanie 57,5x
Killer 14,5x
Stary 2012-04-16, 21:57   #840
monika01011986
Zakorzenienie

Dobry wieczór kochane
ja tylko chciałam powiedzieć Wam dobranoc i poinformować że jutro Wam po odpisuję i opiszę co tam dzisiaj porabiałam. Teraz nie mogę bo mąż chce juz spać i się wścieka że przed kompem siedzę. Wrzucę Wam fote dzisiejszych zakupów połowe już zjedliśmy :P pyszne to wszystko takie że masakra :p Pewnie się wkurzycie że Wam smaku narobię ale to tak w formie ćwiczeń Waszych silnych woli :P do jutra kochane buziaki

DSC00405.jpg

p.s.
Milenko obejrzałam fotki i zmiana kolosalna!!!! widać bardzo wyraźnie że sporo schudłaś!!! Ślicznie wyglądasz, ogólnie piękna z Ciebie kobietka Ramiona i brzusio najbardziej widać że schudł!! nóżki to masz i miałaś w sumie szczupłe więc tak nie rzucają się w oczy ale góra pięknie Ci schudła!! Gratuluję

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

Edytowane przez monika01011986
Czas edycji: 2012-04-16 o 22:03
monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości