Kwiecień plecień, bo przeplata: jeszcze panna - już mężata - PM2012, cz. XXII - Strona 112 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-17, 16:52   #3331
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m
Dot.: Kwiecień plecień, bo przeplata: jeszcze panna - już mężata - PM2012, cz. XXII

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
haha a ja przez nią ostatnie wesele spedziłam w aucie spiąc i ogólnie kiepsko sie czułam
Widzisz, tu niestety nie ma reguły. Jednym podchodzi, inni znowu pic jej nie mogą.

Ja jestem niewódkowa totalnie- serio! Na imprezach piję winą lub jakieś wyszukane drinki, ale wódki nie ruszam, bo nie umiem jej pić. Za to na weselu pochłaniałam ją w dużych ilościach i nawet nie zapijałam. TŻ był w szoku. No i czułam się świetnie. Zdecydowanie miałam dobry dzień, ale nie powiem to jedyna wódka, którą tak mogę pić.

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 16:52   #3332
201705121336
Konto usunięte

Dot.: Kwiecień plecień, bo przeplata: jeszcze panna - już mężata - PM2012, cz. XXII

gosiulka my też tyle liczyliśmy na os.moja rodzina na weselach też pije sporo tyle że bada jeszcze inne alko których nie licze chyba styknie
201705121336 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 16:54   #3333
gosiulka22
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Dziekuję
gosiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 16:54   #3334
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wensday21 Pokaż wiadomość
Gosza lukałam poczte super zdjdziekujemy.
ja wróciłam od gina miałam usg i cyto.czy 150 zł za te badania z wizyta to duzo?dodam że miasto małe bo wiadomo że w warszawie np bym zapłaciła duzo wecej
Jak na małe miasto to dużo. A czemu musiałaś za wizytę też płacić? Ja jak idę na usg do swojego grzebalca to płacę tylko za to usg.

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 16:54   #3335
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Żubrówka Biała
My też ja mamy

Jest super

Cytat:
ja wróciłam od gina miałam usg i cyto.czy 150 zł za te badania z wizyta to duzo?dodam że miasto małe bo wiadomo że w warszawie np bym zapłaciła duzo wecej
Mysle, że cena umiarkowana.

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 16:56   #3336
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Melody ja mam 160 cm plus 11 cm obcas
No ja tez jestem chudzina, ale wlasnie ja chce wysokie buciki wiec i tak mi braknie sadzać ze w zanadrzu zostałoby mi tylko 3 cm na obcasik
Ale dziękuje Kochana na prawdę bardzo milo z Twojej strony
Kochana jestes ze wyszlas z taka propozycja

Ech obym jutro cos znalazla

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 16:58   #3337
201705121336
Konto usunięte

oki dzieki za odp .
powiem Ci tak poszłam prywatnie bo nie mam czasu chodzic po te skierowania i jeszcze czekac.zrobił mi jak pisałam cytologie i usg no i zbadał mnie jest wszystko ok.czekam teraz na wyniki cyto
Stary 2012-04-17, 17:00   #3338
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
Biel jak w mordę strzelił.

Dziewczyny wybaczcie. Wiem, że wałkowałyśmy ten temat już setki razy, ale zaczęłam się stresować i się zagubiłam. Mam zarezerwowany dzień na fryzurę i makijaż, ale muszę na 100% dziś lub jutro podać godzinę. Ślub jest o 15:30. Z domu do fryzjera i kosmetyczki mam zaledwie 15 minut drogi i to pieszo. Z domu do kościoła samochodem też jakieś 15 minut. Wiadomo, wyjście z domu, ubranie się itd. Dobrze żebym już po 14 była gotowa. Na którą więc umówić się na włosy i make-up?
Na fryzjera i make up zarezerwuj sobie 3 godzinki. Wiem co mówię A jak Ci czasu zostanie, będziesz spokojniejsza, że wszystko idzie zgodnie z planem. Weź fryzjera na 9.30 lub max na 10 i będzie dobrze. Przygotowania w domu tez Ci wiele czasu nie zajmą. Ja w 15 min byłam ubrana (najwięcej czasu zajęło zapinanie guziczków).

Ale mimo tego, że do fryzjera masz blisko- jedź samochodem. Nigdy nie wiesz jaka będzie pogoda, czy wiatr nie potarga Twojej fryzury. No i po co inni maja cie oglądać jak idziesz w welonie przez miasto

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Ja co prawda tej wódki nie toleruję, ale dobrze że się sprawdziła
To jest to, nie każdy ją lubi. Ale ja po własnych "masowych" doświadczeniach będę jej bronić

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
Stary 2012-04-17, 17:02   #3339
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
oki dzieki za odp .
powiem Ci tak poszłam prywatnie bo nie mam czasu chodzic po te skierowania i jeszcze czekac.zrobił mi jak pisałam cytologie i usg no i zbadał mnie jest wszystko ok.czekam teraz na wyniki cyto
Miesiąc temu też miałam wizytę+usg+cytologię i zapłaciłam 120zł w Krakowie. Prywatnie oczywiście.

Stary 2012-04-17, 17:02   #3340
Agis88
Raczkowanie

Cytat:

Dziewczyny wybaczcie. Wiem, że wałkowałyśmy ten temat już setki razy, ale zaczęłam się stresować i się zagubiłam. Mam zarezerwowany dzień na fryzurę i makijaż, ale muszę na 100% dziś lub jutro podać godzinę. Ślub jest o 15:30. Z domu do fryzjera i kosmetyczki mam zaledwie 15 minut drogi i to pieszo. Z domu do kościoła samochodem też jakieś 15 minut. Wiadomo, wyjście z domu, ubranie się itd. Dobrze żebym już po 14 była gotowa. Na którą więc umówić się na włosy i make-up?
Ja bym sie umowila na 10 do fryzjerki a potem na makijaz. Sama mam slub o 15 i wstepnie zarezerwowalam na 10
Cytat:
my mamy finlandie kolorowa i czysta i wina .zastanawiam sie nad barmanem tylko nie wiem czy sie opłaca na 50 os.doradzcie mi prosze.
To zalezy czy goscie lubia drinki czy nie... Jezeli wiecej niz polowa lubi i bedzie je pic to ja bym wziela
Agis88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 17:05   #3341
Nattiv
Zakorzenienie

Gosza Moja rodzina i rodzina Tż też lubi sobie dobrze wypić na takich imprezach. Dużo Wam w ogóle zostało jeszcze alkoholu?

Stary 2012-04-17, 17:11   #3342
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
oki dzieki za odp .
Tu Ci wierze, że wolałaś iść prywatnie. Ja sie na cenach nie znam, bo akurat do gina chodzę państwowo. No i jak do tej pory sobie chwaliłam, tak dzisiaj czekałam 1,5 godz na swoją kolej, a zapisana byłam na godz. 9
Ale umówiłam się na cyto na za miesiąc, więc też mnie to czeka

Cytat:
Gosza Moja rodzina i rodzina Tż też lubi sobie dobrze wypić na takich imprezach. Dużo Wam w ogóle zostało jeszcze alkoholu?
Zostało nam ok. 50 butelek wódki czystej, 6 koniaku, 6 brandy i ok. 20 butelek wina (bo część tez rozdaliśmy ciotkom, które nam pomagały przy pieczeniu ciasteczek). Z kolorowej wódki zostało może 5 butelek- ale to wzięła teściowa, bo ona kupowała. Kolorowe drinki poszły wszystkie.

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
Stary 2012-04-17, 17:20   #3343
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Zostało nam ok. 50 butelek wódki czystej, 6 koniaku, 6 brandy i ok. 20 butelek wina (bo część tez rozdaliśmy ciotkom, które nam pomagały przy pieczeniu ciasteczek). Z kolorowej wódki zostało może 5 butelek- ale to wzięła teściowa, bo ona kupowała. Kolorowe drinki poszły wszystkie.
No to jeszcze na spory kawałek czasu będziecie mieć procenciki

Stary 2012-04-17, 17:21   #3344
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Wiktusiaczek Pokaż wiadomość
Tadzik był moją zmorą przez bardzo długi czas. Stany zapalne, czerwone krosti, żółte krostki, zaskórniki i cała reszta syfów nie jest mi niestety obca. Z ręką na sercu na trądzik polecam żel Benzacne najmocniejszy. Męczyłam się z trądzikiem 4 lata! Nic nie pomagało, po kilku latach dostałam na powracające stany zapalne antybiotyk i Dalacin C - pomogło, ale po pół roku tadzik powrócił i wtedy dermatolog przepisała Benzacna (nie jest na receptę) i mam cerę w miarę pod kontorlą.
dziękuje zaraz mykam do apteki po ten żel i tonik, mam nadzieję że mi pomoże

Cytat:
Mina teściowej- bezcenna.

Szkoda. Nie dziwię się, że jesteś zła.

Świetne te zestawy prezentów. Uśmiałam się. Najbardziej spodobał mi się ten na romantyczną kolację przy świecach

[/COLOR][/SIZE]

Mnie pomógł pewnego czasu. Bardzo wysusza skórę, ale to pomaga (przynajmniej w moim przypadku) w usunięciu trądziku.
już wolę mieć wysuszoną jak taką jak mam teraz

Cytat:
Napisane przez niusia_87 Pokaż wiadomość
Zrobiłam fotoksiążkę tą o której mówiłam
dumna jestem z siebie, a TŻ nie widział, a jutro zanoszę do wydruku z samego rana będzie ciężkie wstawanie

---------- Dopisano o 02:23 ---------- Poprzedni post napisano o 01:53 ----------

Lepiej po ślubie, to dlatego, że jest jeden akt notarialny mniej i nie trzeba płacić podwójnie. Każdy robi jak uważa. Radzę popytać się u więcej niż jednego źródła, by nie wyjść jak Zabłocki na mydle

---------- Dopisano o 02:26 ---------- Poprzedni post napisano o 02:23 ----------

ewuszkow : Z mieszkaniem, gruntem to 5 lat
a gdzie foto?

Cytat:
Napisane przez sztuczka_magiczka Pokaż wiadomość
Kurczę... tak ostatnio rozmawiałyście o tym, czy stroić klatkę w rodzinnym domu czy nie. Wcześniej się nad tym tak bardzo nie zastanawiałam albo myślałam po cichu, że to taka wiocha na pokaz Ale jak przemyślałam sprawę to doszłam do wniosku, że nie zaszkodzi jak na drzwiach wejściowych przykleję kokardkę z mojej ulubionej już śliwkowej wstążki ? W sumie rodzice mieszkają na parterze to chociaż nie muszę stroić całych pięter

Oj ale teraz się rozmarzyłam jak pomyślałam o TŻowym "wow" jak Cię tata będzie do ołtarza prowadził Ja już dawno podjęłam decyzję, że pójdę do ołtarza z TŻem, bo przecież i tak moją rękę tata już TŻowi oddał no i od ponad 1,5 roku nie mieszkam z rodzicami... Ale to co napisałaś... Powiedz, trudno było ugadać z rodziną i z księdzem (!) że chcecie tak zrobić? Bo to "takie amerykańskie", w polską tradycję już się wpisało odbieranie PM przez TŻów i wspólne błogosławieństwo w jej domu (a przynajmniej zazwyczaj tak jest) a tu taka piękna sprawa... Szczerze to też by mi się coś takiego marzyło - jak zobaczymy się w moim domu przed ślubem i trochę już czasu przed przysięgą spędzimy razem to - jakby nie patrzeć - już trochę ochłoniemy i emocje będą już nie te same Choć nie wiem czy nie padłabym z nadmiaru wzruszeń gdybym pod ołtarzem zobaczyła TŻa wpatrującego się we mnie

Życzę wszystkim miłego dnia
to jest polski zwyczaj

Cytat:
śliczna księga taka pomysłowa a rysunki pierwsza klasa

dzięki za odp kurcze bo nie wiem ile ciasta liczyć na 100 osób i ile owoców (tego nam sala nie zapewnia)
czytałam 20dag na osobę i pytałam znajomych i powiedzieli że w zupełności wystarcza, najwięcej idzie ciasteczek
Cytat:
Napisane przez zubi89 Pokaż wiadomość
Nam restauracja wyliczyła na 34 osoby + paczki oraz poprawiny 16kg ciasta
wg. mnie za dużo chyba że w tym masz torta?
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 17:21   #3345
Dancing_Lady
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Agis88 Pokaż wiadomość
No ile ludzi tyle opini... A jak dlugo go stosujesz? Ja przez pierwsze 2 tygodnie tez nie widzialam poprawy a wrecz pogorszenie ale potem zaczelo sie robic lepiej, w porownaniu z moimi innymi kuracjami antysyfkowymi rezultaty pojawily sie najszybciej...
Chyba 4 tydzień i naprawdę nic nie widzę poprawy, a jedynie pogorszenie. A leczę się od początku stycznia - najpierw samymi maściami, potem jeszcze płyn doszedł, peeling (bodajże z kwasem migdałowym), noi teraz nowa maść + ten antybiotyk i nic - tylko gorzej.

Cytat:
Myślę, że 9:00 jest o.k. Ja mam ślub o 17:00, a fryzjera biorę na 10:00 tylko, że na dzień dzisiejszy do makijażysty mam trochę odległości do pokonania.

I think I wanna marry you...

Dancing_Lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 17:27   #3346
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
No to jeszcze na spory kawałek czasu będziecie mieć procenciki
Ja już od czwartku nie ide spać bez wypicia lampki wina, a czasem ta lampka przeradza się w butelkę

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
Stary 2012-04-17, 17:28   #3347
a u d r e y
Wtajemniczenie

Krakowianki macie jakieś doświadczenia z klubem fryzjerskim Maniewskiego w pasażu 13? Bo szukam alternatywy jeszcze na ślubną fryzurę i chyba podjadę na próbną do nich jeszcze...
Stary 2012-04-17, 17:30   #3348
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Ja już od czwartku nie ide spać bez wypicia lampki wina, a czasem ta lampka przeradza się w butelkę
Tylko się nie rozpij A jak tam noc poślubna? Odbyła się zgodnie z tradycją czy nie mieliście siły?

Stary 2012-04-17, 17:32   #3349
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Tylko się nie rozpij A jak tam noc poślubna? Odbyła się zgodnie z tradycją czy nie mieliście siły?
Związek został należycie skonsumowany

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
Stary 2012-04-17, 17:33   #3350
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:

uuu podziwiam że mieliście jeszcze po weselu siłę
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 17:35   #3351
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
uuu podziwiam że mieliście jeszcze po weselu siłę
Dokładnie. Ja to pewnie nawet kiecki nie zdążę zdjąć i pacnę na łóżko

Stary 2012-04-17, 17:45   #3352
__Paulinka__
Zakorzenienie

Hello

ale u nas piekna pogoda od kilku dni aż niemożliwe

Cytat:
Napisane przez omosia Pokaż wiadomość
Hej laseczki.
Ja mam mega doła już tyle osób dzwoniło, że nie przyjadą na ślub
Ze 130 osób zaproszonych jak będzie 80 to będzie dobrze
Wyć mi się chcę
nie smutaj niech sie w dupe ugryzą!

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
ej dziewczyny moge na chwile wtracic sie z czyms innym?
Bo wlasnie sprzedalam cos na allegro i laska przeslala mi kase przez "plac z allegro" czyli zaplacila przez payU...
jak ja to mam niby wypalacic skoro nie podoalam konta tylko chcialam podac jej go meilowo?
"place z allegro" to naprawde super opcja ! kase masz od razu na koncie w Allego i mozesz sobie ją wyplacic kiedy chcesz na swoje konto ja zawsze tak płace jak coś kupię

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
czy to jest ecru do cholery ??
ja widze biel

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
Dopisałam

To zrobiłam tak, może być?
zaje.biaszczo!

Cytat:
śliczna księga taka pomysłowa a rysunki pierwsza klasa

dzięki za odp kurcze bo nie wiem ile ciasta liczyć na 100 osób i ile owoców (tego nam sala nie zapewnia)
my bylismy u pani co piecze nam ciasta i wyliczyla nam na ok 90 osob na wesele, poprawiny, polterabend i troche na rozdanie to wyszlo 32 blachy. I bedzie jeszcze duzy tort z cukierni. Ja nie mam pojecia czy to duzo czy malo, ale ona piecze bardzo czesto na wesela, wiec chyba sie orientuje

Cytat:
ja place 120 za wizyte i cyto, wiec z usg to dobra cena

Cytat:

myślę, ze na 10 fryzjer i na 12 makeup

---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ----------

Cytat:

__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 17:47   #3353
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
10 kwietnia 2012 r okiem Goszy
Gosza piękna relacja
Gratuluję i życzę Wam wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia

Cytat:
Napisane przez tusia_m Pokaż wiadomość
ja też.... tym bardziej, że jeszcze nigdy nie byłam u profesjonalnej mejkapistki Nawet nie wiem, kogo wziąć....
Dziewczyny z Rybnika i okolic: kogo polecacie jeśli chodzi o fryzurę i makijaż?
Cytat:
Napisane przez Iwa87_18 Pokaż wiadomość
No właśnie ..podpinam się do poszukiwań.. jestem właśnie na tym etapie..
Makijaż : myślałam o Majce Magdziak .. o Baśce L. słyszałam różne opinie znalazłam też inne panią z http://www.micare.pl/ .. nawet nie najgorzej a jaka cena.. jeszcze Monikę Michalik też fajnie maluje.. a tak to nie znam już nikogo innego.
Co do Fryzury chyba będzie czesać mnie sąsiadka.. na co dzień pracuje w starym Laurencie..ale nic pewniego jeszcze się nie zapytałam nawet ;( słyszałam że ta pani z salonu Visage na Chrobrego też fajnie czesze ..w Aldonie też sobie chwalą ale trzeba jechac do salonu nie czeszą w domach raczej także.. jak ktoś woli w domu to
Mnie do ślubu malowała Basia L., ale widziałam też na żywo jak maluje p.Maja - makijaże mi się podobały i poleciłabym obie panie. Nikogo więcej nie znam z okolic Rybnika

A co do fryzjerki to najpierw byłam w jednym salonie na próbnej, ale próbna to była jakaś porażka ... W końcu czesała mnie Basia Kwiatoń - jest z Niedobczyc, dojeżdża do domu, gdyby któraś z Was chciała to mogę na PW podać nr telefonu

Może jakieś namiary znajdziecie jeszcze w tym wątku => https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=72694

---
Pozdrawiam wszystkie PM 2012

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017

Edytowane przez JennyAniolek
Czas edycji: 2012-04-17 o 17:50
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 17:48   #3354
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Tez tak myślałam...kiedyś

Ale nie powiem, największym moim marzeniem po weselu był prysznic. I z przyjemnością pod niego wskoczyłam kiedy już TŻ uporał się z moimi guzikami od sukni, a ja z wyciąganiem wsuwek z fryzury

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
Stary 2012-04-17, 17:52   #3355
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
Niuto PIEKNIE! Pamietam jak balas sie ze sukienka nie zakryje tego co chcialas, ale widzisz? Wszytko jest elegancko! Wygladasz niesamowicie bosko jak BOGINI Grecka
Ale powiem ze kolczyki krysztalowe mi sie pierwsze rzucily w oczka. Ale skoro wolisz krotsze to mysle ze beda tez pienie w calosci wygladac
dzięki

I jeszcze raz wam wszystkim i każdej z osobna

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
ślicznie
wg mnie kolczyki "zdobniejsze" zgrywają sie fajnie z pasem
właśnie też mi się tak wydaje

---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ----------

Cytat:
Właśnie dzwonił do mnie TŻ z wiadomością że o naszą działkę płatności za wesele nie mamy się co martwić bo dostał dziś nie maly prezent przed ślubny cieszymy się strasznie bo przez ostatnie historię z samochodem i moje zakupy nasze finanse nieco się pogorszyły a tak nawet rodziców trochę odciążymy z kosztów.
super, jeden problem z głowy
Stary 2012-04-17, 17:54   #3356
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Ja mam ślub o 15.20, fryzjerka o 9.30. Ja chciałam nawet o 10, ale ona wolała mieć węcej zapasu, też planuję o 14 być gotowa.
Cytat:
Na fryzjera i make up zarezerwuj sobie 3 godzinki. Wiem co mówię A jak Ci czasu zostanie, będziesz spokojniejsza, że wszystko idzie zgodnie z planem. Weź fryzjera na 9.30 lub max na 10 i będzie dobrze. Przygotowania w domu tez Ci wiele czasu nie zajmą. Ja w 15 min byłam ubrana (najwięcej czasu zajęło zapinanie guziczków).
Ok, poczytałam, ochłonęłam, uspokoiłam się (nie wiem skąd ten nagły atak paniki) i was oczywiście posłuchałam. Potwierdziłam fryzjera na 9:30. Dziękuję
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 18:09   #3357
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
Niuto do ciebie mam prośbę. Czy mogłabyś wstawić jedno zdjęcie, na którym widać całą suknię? Góra wygląda bardzo ładnie, ale jestem ciekawa jak całość, a nie mam dostępu do poczty.
W pierszym poście jest nasze zestawienie sukni, a w nim moje zdjęcie z suknią Zajrzyj

---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ----------

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
Przynoszę wieści, że lipcówki mogą odetchnąć z ulga. Czerwcowe panny młode, to jednak Was zaszczyt kopnął

http://www.pudelek.pl/artykul/39628/...yspiesza_slub/

---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ----------

Cytat:
czy to jest ecru do cholery ??
ja nie widzę różnicy z białym dopóki nie stanie faktycznie biel koło ecru
Na zdjęciu wygląda na biel, no ale po pierwsze -jw, a zresztą zależy od monitora - a co sie stało?

---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ----------

Cytat:
no to jeszcze nie po☠☠☠ało mi się tak do końca we łbie jak myślałam, to jest ten kolor co mierzyłam i taki wybrałam
to co wczoraj mierzyłam było zdecydowanie ciemniejsze
już widze, w salonie pochrzaniły

---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ----------

Cytat:
czy któraś chętna na wycieczkę ze mną do salonu w tym tygodniu
na ochrzan? ja zawsze
Stary 2012-04-17, 18:23   #3358
__Paulinka__
Zakorzenienie

CarrieBradshaw86 o mały włos pojechaliśmy do tego Alesundu, kolega dzwonil, ze ma kolezanke ktora ma ostatnie znizkowe bilety za 350 NOK i szybko musimy mu dac znac ile osob, wiec 10 osob od nas chcialo jechac. Zanim do wszystkich zadzwonilismy to minelo z pol godziny, dzwonimy do kolegi, ktory mial te bilety miec i co?? 5 minut temu ktos zawinąl nam je sprzed nosa! zostaly jeszcze te po 500NOK, ale to juz duzo i pewnie nikt juz nie bedzie chcial jechac. Kurde no szkoda straszna
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 18:32   #3359
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agis88 Pokaż wiadomość

A kto bedzie u Ciebie pilnowal domu? Ja wlasnie nie mam takiej osoby bo albo sie nie nadaje albo na weselu...
Tż też mieszka w domu. Obok mieszka rodzina, któa bedzie na weselu. Także musze sie go spytać czy planują kogos kto im popilnuje.

Cytat:
Napisane przez omosia Pokaż wiadomość
Hej laseczki.
Ja mam mega doła już tyle osób dzwoniło, że nie przyjadą na ślub
Ze 130 osób zaproszonych jak będzie 80 to będzie dobrze
Wyć mi się chcę

Cytat:
Dla mnie brawa, za co

Ja tu jestem, bo Was lubię i po 2 latach z Wami miałabym poczuje beznadziejności nie wchodząc na watek

Na poczcie niespodziewanka. A dla Was tutaj mam kiepskawe foto takie, ale jednak mam
Mimo, że niewyraźnie, ślicznie wyglądacie

Cytat:
Jak robiłam taka wstępna rozpiskę, co po kolejny, to na końcu Tż wpisał sen Jak spytałam czy nic więcej nie bedzie, to powiedział, że nie...

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 18:41   #3360
201705121336
Konto usunięte

67dni do ślubu!

chyba dobrze policzyłam
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości