|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kwiecień plecień, bo przeplata: jeszcze panna - już mężata - PM2012, cz. XXII
![]() Na dodatek od niedawna jego chrzestny całkiem zmienił nastawienie do niego i do mnie. Jest miły i w ogóle pomaga TŻ nawet mu zaproponował że mu pracę postara się lepsza załatwić itp. Ja się cieszę bardzo bo przykro mi było jak TŻ widział jakie wsparcie mam w mojej rodzinie a od niego nic. Mam nadzieję że prędko się to wszystko nie zmieni
|
#3122 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kwiecień plecień, bo przeplata: jeszcze panna - już mężata - PM2012, cz. XXII
Cytat:
no to superancko! nic, tylko sie cieszyc |
|
|
|
|
#3123 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() No, a teraz naprawdę idę spać :p (i tulić się do mojego śpiącego już Conrado-Bena 3=====D ( )
|
|
#3124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dobranoc
|
|
#3125 |
|
Zakorzenienie
|
to ja też sie ide tulić
![]() dobranoc
|
|
|
|
#3126 |
|
Raczkowanie
|
Niuto według mnie ten kolczyk w lewym uchu bardziej pasuje do sukienki.
Lubcia Fajny wieczór i super zestawy prezentowe ![]() Madzia2306 śliczna sukienka ![]() ona886 Żona mojego kuzyna związała sznur balonów nad drzwiami i jedynie tak udekorowała mieszkanie. Prosto i efektownie. Kasia kuku za szybkie tygodniowe załatwienie spraw, idziesz jak burza, niedługo przegonisz nie jedną PMkę 2012 ![]() Podoba mi się nowy tytuł na kolejny wątek ![]() Uff... udało się, dogoniłam was po weekendowej nieobecności. W niedzielę miałam spotkanie rodzice, teściowie , ja i Tż. Nawet nie było tak źle jak sądziłam. Oczywiście każdy chciał nas przekonać, że jego pomysł jest najlepszy, zwłaszcza moja mama. Tż jasno określił, że to jest nasz ślub i wszystko będzie jak tego sobie życzymy. Na koniec najlepsza wiadomość: tato będzie mnie odprowadzał do Ołtarza Będzie się musiał trzymać, żeby nie paść, z zachwytu oczywiście ![]() Dobranoc PMki
Za dwadzieścia lat bardziej będziesz żałował tego, czego nie zrobiłeś, niż tego, co zrobiłeś. Więc odwiąż liny, opuść bezpieczną przystań. Złap w żagle pomyślne wiatry. Podróżuj, śnij, odkrywaj.— Mark Twain Edytowane przez Joanna 1227 Czas edycji: 2012-04-17 o 01:12 |
|
|
|
#3127 | ||
|
Zakorzenienie
|
Zrobiłam fotoksiążkę
tą o której mówiłam ![]() dumna jestem z siebie, a TŻ nie widział, a jutro zanoszę do wydruku z samego rana będzie ciężkie wstawanie![]() ---------- Dopisano o 02:23 ---------- Poprzedni post napisano o 01:53 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 02:26 ---------- Poprzedni post napisano o 02:23 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3128 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale jak przemyślałam sprawę to doszłam do wniosku, że nie zaszkodzi jak na drzwiach wejściowych przykleję kokardkę z mojej ulubionej już śliwkowej wstążki ? W sumie rodzice mieszkają na parterze to chociaż nie muszę stroić całych pięter ![]() Oj ale teraz się rozmarzyłam jak pomyślałam o TŻowym "wow" jak Cię tata będzie do ołtarza prowadził Ja już dawno podjęłam decyzję, że pójdę do ołtarza z TŻem, bo przecież i tak moją rękę tata już TŻowi oddał no i od ponad 1,5 roku nie mieszkam z rodzicami... Ale to co napisałaś... Choć nie wiem czy nie padłabym z nadmiaru wzruszeń gdybym pod ołtarzem zobaczyła TŻa wpatrującego się we mnie ![]() Życzę wszystkim miłego dnia
|
|
#3129 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
![]() Wczoraj taka okropna pogoda była a dzisiaj tak ładnie u mnie ![]() Wczoraj polazałam na solarke, były nowe lampy to poszłam tylko na 7 minut. Dzisiaj wstaje a tu koszmar - mam mega buraka na buzi
|
#3130 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Prawie całą noc rozmyślałam nad garniturem Tż i już wiem co mi w nim nie pasuje, mimo, że wygląda w nim bosko. Ale nie bede Tż strofować ![]() Bardzo ładna. Wygląda na delikatniejsza niz ta co jest na zdjęciach all Cytat:
Fajnie, że przymiarka sie udała i masz to co chciałaś Cytat:
![]() Cytat:
Bardzo do Ciebie pasuje.
|
|||
|
|
|
#3131 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Dziewczyny mam prośbę... wpadłam prosić o łaskę Dziś 102 dni do ślubu. Powinnam zabierać się za robienie zestawienia na studniówkę, ale nie mam na to kompletnie czasu. Nie będziecie moje skarby obrażone jeśli zrobię to w niedzielę, ostatecznie w poniedziałek, czyli na 97 lub 96 dni przed ślubem?
|
|
|
|
#3132 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
malwus, patiss - na nowej drodze życia życzę Wam wszystkiego, co najwspanialsze, mnóstwo szczęścia i radości u boku Mężów, zgody, miłości i szacunku przez całe Wasze wspólne życie
No i czekamy na relacje ![]() Kochana, z bijącym sercem czytałam tę relację, normalnie niesamowicie się cieszę, że tak się wszystko pięknie udało!!!! ![]() Szkoda mi tylko trochę, że tego jive'a nie zatańczyliście, ale skoro mówisz, że walc też był fajny, to super ![]() Ja bym się chętnie dowiedziała mniej więcej ile czego poszło z alko, może być na priv, jak będziesz miała chwilę czasu ![]() No to teraz chyba sesja plenerowa, co? Kiedy będzie, a może już się odbyła? ![]() O rany.... ale wiesz, do wesela się na pewno zagoi Gorzej mają Ci, co go mają teraz na ślub zamówionego, chociaż na pewno musi wtedy załatwić jakieś zastępstwo...Cytat:
![]() Cytat:
Chociaż z drugiej strony TŻ ciągle jest teraz w fazie chudnięcia, więc i tak pewnie później byłyby takie koszule przyduże...Cytat:
![]() Cytat:
Koleżanki się postarały, fajnie, że się wszystko tak super udało Zwykle jak sie nie chce z domu wychodzić, to potem jest dobra impreza ![]() No całkiem fajnie Ci powiem Te kule będą bardzo fajnie tak sobie zwisać ![]() My naszą koncepcję dekoracji ciągle zmieniamy, ja już sama nie wiem, co my tam powiesimy... Ostatnio myślę o drzewie, ale skąd wziąć jakie wielkie drzewo? Cytat:
Cytat:
|
|
#3133 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a kolezankami sie nie przejmuj jak nie to nie bez laski[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;33591970]ja miałam problem z trądzikiem tylko przed @ a teraz mam tak że tydzień przed @ mam idealną cerę, a później tak się zaczyna że koszmar i to nie są jakieś typowe stany zapalne chyba bo ten trądzik jest wielkości groszka i po kilku dniach znika i pojawia się w inny miejscu wczoraj wskoczyło mi koło oka i moje oczysko wygląda jak stworka z avatara http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...9QEwBQ&dur=465[/QUOTE] To jak masz taki sporadyczny tradzik to nie polecam antybiotyku bo szkoda zoladka. Najlepiej idz do dermatologa cos na pewno Ci doradzi Cytat:
![]() Cytat:
a tak na serio to podobaja mi sie takie tatoo bo sa inne niz wszystkie![]() Cytat:
Cytat:
Wsparcie rodziny jest bardzo wazne, Tż napewno lepiej sie poczul Ja dzisiaj caly dzien bede sie uczyc na jutrzejsze zaliczenie a potem na ostatni egzamin na moich studiach Powiem Wam ze troche to dziwne uczucie, niby sie czlowiek cieszy ze koniec meki a z drugiej strony zostaje maly smutek ze cos sie konczy... Ze slubnych spraw to rozdalismy kilka zaproszen, narazie nikt sie nie deklarowal wiec nic nie wiadomo, zaklepalam sobie pazurki i wybralismy grawer na obraczki "to wlasnie jest odwaga" . Kiedys bardzo mi sie spodobal a ostatnio przedstawilam kilka propozycji Tztowi i stanelo na tych propozycje mojego Tż nie nadawaly sie na obraczki...W ogole to nie opowiadalam Wam jak sie nam udalo z obraczkami poszlismy do apartu, upatrzylismy wzor ktory pokazalam Wam w inspiracjach cena niby 2300 za komplet, przychodzi co do czego to okazalo sie ze to cena za najizsza probę a z 585 beda kosztowac 4100 padlam normalnie bo tyle kasy nam zostanie aleksandretta pisalas ze jestes z Sando to jak cos moge dac namiary a efektem pochwale sie po weekendzie majowym
Edytowane przez Agis88 Czas edycji: 2012-04-17 o 08:09 |
|||||
|
|
|
#3134 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny, co do strojenia bloków, to w Częstochowie u mojego TŻ jest zwyczaj strojenia wyjścia z bloku, aby Pan Młody też miał ten czas kiedy wszyscy Go podziwiają :P
Ja mieszkałam w domu jednorodzinnym i u nas też jest zwyczaj, że bramę się ozdabia balonami i takimi różnymi ozdobami ( robiłam ozdoby kiedy moja siostra wychodziła za mąż) więc na swój ślub też robię. Już nawet serduszka mi się same wyplatają... |
|
|
|
#3135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
klatke sie ozdabia i jak sie wychodzi to przynajmniej 5 bram robia
|
|
#3136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3137 |
|
Zakorzenienie
|
ja też chcę i też na pewno zrobię a co :P
Kiciu super że tak zaczyna wam się układać ![]() Kurcze cały czas myślę o moim fiolecie buuuuuuuuuuu
|
#3138 | ||
|
Zakorzenienie
|
cześć i czołem Cytat:
P6040022.jpgP6040021.jpg Ale śmieszne takie posty, wtedy chyba nawet sukni nie miałam. Ja to często wracam do swojego postu, w którym dotarła do mnie suknia i za każdym razem mam świeczki w oczach. Cytat:
co robicie z dekoracją dziewczyny z domów jednorodzinnych? tatuaż - boski |
||
|
|
|
#3139 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez Agis88 Czas edycji: 2012-04-17 o 08:57 |
|
|
|
|
#3140 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam się słonecznie. Proszę dzisiaj o garść mocnych turbo-kciuków ![]() Cytat:
Ewentualnie lańsko na doopkę
|
|
|
|
|
#3141 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kciukasy beda ![]() ![]()
|
|
#3142 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
masz ode mnie zezwolenie :P dziewczyny też się nie obrażą na pewno, bo inaczej ![]() Cytat:
![]() Ja planuję zrobić taki jak w załączniku ![]() Co do ubierania domu, koncepcję z balonami na helu wzdłuż drogi znacie, wejście chce ubrać białymi żywymi piwoniami. Zachęta dla złodzieja to jest oczywiście, ale nie będziecie mieć kogoś w domu do pilnowania? Ja bym nie odważyła się domu zostawić bez czyjejś obecności w nim...
Edytowane przez a u d r e y Czas edycji: 2012-04-17 o 09:02 |
|||
|
|
|
#3143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a po jakim czasie Ci zeszło ?
|
|
#3144 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A kto bedzie u Ciebie pilnowal domu? Ja wlasnie nie mam takiej osoby bo albo sie nie nadaje albo na weselu... |
|
|
|
|
#3145 | |
|
Wtajemniczenie
|
Na następny dzień już było ok
tylko nawilżaj żeby nie zeszła skóra.Cytat:
Ale u mnie z reguły się robi tak że własnie raczej prosi się znajomych braci, sióstr czy rodziców.
|
|
#3146 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dziekuje Wczoraj jak Tż opowiedzialam ze ma gratki od Wizazanek to jego wzrok byl bezsenny Pozniej opowiedzialam mu dialog Audrey z Tż ponczo tez nie wiedzial co to Cytat:
![]() Cytat:
Ale tez bym zrezygnowala z rekawiczek nawet w kosciele. Ale jak Ci sie podobaja i Tż to zakladaj ![]() Super ![]() Niuto zaraz wejde obczaic Twoja fotorelacje
|
|||
|
|
|
#3147 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
to już niedługo ![]() piękna mogę prosić PW z info gdzie ją zakupiłaś
|
||
|
|
|
#3148 |
|
Wtajemniczenie
|
A co do ozdob w domu/ogrodu, to ja juz kupilam organze i mam zamiar poupinac girlandy, chce zrobic kule z kwiatow i powiesic, do tego na bramie chce cos udokorowac tylko jeszcze nie wiem czym - moze jakies inspiracje?
A przy wjezdzie do drogi chyba dam balony, zemy podrozni wiedzieli gdzie skrecic |
|
|
|
#3149 | |
|
Zakorzenienie
|
sztuczko możemy zamówić razem
![]() Ja już w zasadzie jestem zdecydowana, czekam na linki od audrey jak już wybierze. Jeśli jesteś już zdecydowana to możesz mi wysłać linka na PW tak żeby mi nie zginął. Cytat:
![]() Dziewczyny niusia_87 kupiła mi ten podkład w Douglasie . Mimo to, jesteście kochane że odpowiedziałyście na moją prośbę. Na was zawsze można liczyć |
|
|
|
|
#3150 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:25.

będę miała szyte bolerko z organzy (takie Rosa Clara 

a tak na serio to podobaja mi sie takie tatoo bo sa inne niz wszystkie
18.08.2010 - zaręczyny