Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz.6 - Strona 131 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-29, 21:34   #3901
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
haha jaka chętna no prosze :

http://bebzol.com/pl/Spalanie-tluszczu.76190.html ło jezusie
A co, trzeba mieć jakąś motywację

O luduuuuuuuu
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-29, 21:38   #3902
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
A co, trzeba mieć jakąś motywację

O luduuuuuuuu
Ide sie połozyć poogladam tv Dobranoc
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-29, 21:49   #3903
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Ide sie połozyć poogladam tv Dobranoc
Ja też już zmykam dobranoc Kochane!
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-29, 22:13   #3904
monika01011986
Zakorzenienie

Czemu jak ja wracam na forum to nikogo juz nie ma? Przeciez to dopiero 23 godzina :P wczesna pora a wy juz śpicie???

Także u mnie z dietką dziś super nie zgrzeszyłam ani troszkę
Będę dziś robić brzuszki przed spaniem i przysiady Jakoś się lepiej czuję, brzuch przestał boleć i mam sporo siły - to pewnie dlatego, że noc jest

Zadzwoniłam do męża bo tak prosił.... no i jaki szczęśliwy już mu przeszło, jest wszystko ok i nawet sobie urlop wziął od 7 do 16 lipca żeby po nas przyjechać Boże ja nigdy facetów nie zrozumiem.... oni chyba mają tak samo okres jak i my tyle, że nie krwawią

---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ----------

Cytat:
Napisane przez LosingMyWay Pokaż wiadomość
Monia A bo jak tak stoję, kręcę i kręcę, to jak skończę to czuję się jakbym zeszła z karuzeli
hehe ja nie mam hh to nie wiem jak to jest ale widzę, że ciekawie

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Monia zapomniałam Ci o tym napisać wcześniej, ale jakoś ciągle zapominam ja zawsze jak jestem w Niemczech to @ mi się przestawia ostatnim razem mi zanikł i też u gina byłam, więc wybierz się jak najszybciej
no pamietam jak okresu nie miałaś, mi pewnie też przez klimat się poprzestawiało i organizm wariuje no ale kurde... za każdym razem tak będzie jak będę przyjeżdżać do Polski ? masakra

---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ----------

Cytat:
No naprawdę są superanckie nogi też

No niech trochę pocierpi, skoro nabroił a potem porozmawiajcie

ja też muszę do gina... tym razem chyba nie uniknę...
dzięki niech Ci będzie z tymi nogami nie będe sie kłócić

noooo troszkę się naczekał zanim zadzwoniłam ale juz jest ok, skończył mu sie okres

ja jutro będę się rejestrować o ile nie zapomnę....
A Ty dlaczego musisz iść?

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-29, 22:18   #3905
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Chciałam się Wam jeszcze pochwalić, że chyba pierwszy raz w życiu jestem w miarę zadowolona z mojej figury Tym razem, w końcu, spadł mi tłuszcz praktycznie tylko z brzucha, bo bałam się, że jak brzuch spadnie to będę miała straszne patyki do tego. No ale w udzie mam 50 cm, więc jestem zadowolona, spodnie wszystkie w nogach pasują, tylko zjeżdżają mi z brzucha i boczków Więc udało mi się W KOŃCU osiagnąć mniej więcej taką figurę jak chciałam, czyli pozbyć się tłuszczu z brzucha nie tracąc w nogach w sumie to nie wiem jak to sie stało, może przez skakankę, bo skacząc nie pozwalałam nogom na odpoczynek i spadek mięśni Teraz oczywiście ćwiczenia będą dalej, żebym nie była flakowata, no i przede wszystkim trzeba wagę utrzymać, więc jak coś to mnie pierzcie po du.psku
no to super!!!! GRATULUJĘ strasznie się cieszę że Ci się udało brawo!!!
50cm w udzie ahh jak ja bym tyle chciała
Ja mam własnie na odwrót... na brzuchu nic a na udach pełno tłuszczu

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-30, 04:47   #3906
tinekk
Zadomowienie

Dzień dobry !

Wstałam dziś dość wczesnie sama z siebie więc poklikam Wam troche, weszłam na ranking i widze ze zoooska ma najmniej wiec jej nadrobię :P

U mnie dziś waga pokazała 49,5 takze ogólnie jestem zadowolona metabolizm ruszył, pewnie dlatego że codziennie jem owsiankę i staram sie jeść wiecej białka, bo wczesniej zauważyłam że w kazdym posiłu przewyżały węgle

Jadę dziś do babci w odwiedziny i już sie boje bo ona zawsze naszykuje pierogów, pączków itp dobrze ze chociaz nie wciska mi tego na siłe i jest w miare wyrozumiała zawsze mówie ze biore na wynos i pakuje do domu z czego brat większości pożre a ja w granicach rozsądku

Kurde żałuje ze i ja sie nie zglosiłam do tego konkursu widze ze superowe nagrody, no nic juz za późno obyście tylko wygrały a później ja bede w jakims startowac.

Mało sie odzywam bo zabiegana jestem, rano o 7 codziennie mam rehabilitacje na kostke, pozniej do pracy smiga i wracam padnieta, za to w pracy mam wiecej luzu i wtedy wchodze nadrobic kliki. Kiedys sie odwdzięczycie

Miłego dnia kochane buziaki

Doklikałam Zosi teraz będę porówno wam klikac z Eldo żebyście szły równym krokiem bo heroine i meeedzik to widze ze są trochę wyżej

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

Edytowane przez tinekk
Czas edycji: 2012-05-30 o 05:16
tinekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-30, 07:20   #3907
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
Także u mnie z dietką dziś super nie zgrzeszyłam ani troszkę
Będę dziś robić brzuszki przed spaniem i przysiady Jakoś się lepiej czuję, brzuch przestał boleć i mam sporo siły - to pewnie dlatego, że noc jest

Zadzwoniłam do męża bo tak prosił.... no i jaki szczęśliwy już mu przeszło, jest wszystko ok i nawet sobie urlop wziął od 7 do 16 lipca żeby po nas przyjechać Boże ja nigdy facetów nie zrozumiem.... oni chyba mają tak samo okres jak i my tyle, że nie krwawią
super, że dietki się trzymałaś! Widzisz, z dietą ok, głowa już nie boli, z mężem porozmawiałaś! Wszystko na dobrej drodze

---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ----------

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
Ja mam własnie na odwrót... na brzuchu nic a na udach pełno tłuszczu
A ja mam otłuszczone ciałko całe Tylko dupa mi urosła Ale to dobrze dobrze, po to składy robiłam ^^ Byłam taaaaaaaaka płaska na tyłku, a teraz to fajną mam, podniesioną i w ogóle

---------- Dopisano o 08:18 ---------- Poprzedni post napisano o 08:16 ----------

Tinekk Dziękuję za kliki
Widzisz, lepiej jesz, to od razu masz efekty oby tak dalej!
Też wcinam teraz owsiankę na śniadanie, otrębów dosypałam i jest super. Muszę do łazienki, tylko Tż zajął
Zaraz pędzę na zaliczenie fizjologii, której się uczyłam tak, że na wizażu siedziałam

---------- Dopisano o 08:20 ---------- Poprzedni post napisano o 08:18 ----------

Uciekam Poklikałam lecę na uczelnię

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-05-30, 07:27   #3908
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Czeko daj znać jak było na spotkaniu
No na spotkaniu fajnie
Okazało sie ze facet od pierwszego spotkania organizacyjnego leci juz z wykładami Takze od poniedziałku bede smigac codziennie
Mam tylko problem bo wyklady sa o 19 udało mi sie to jakos wynegocjowac, bo grupa chciala wczesniej a tak przezemnie jedna wszyscy musza miec pozniej Ale co zrobie? Inaczej tego nie pogodze...
Takze musialam rowniez szefowa prosic czy bede mogla wczesniej konczyc, ewentualnie odrobie to za jakis czas bo normanie pracuje do 19.30
Najwazniejsze ze ruszylam z miejsca i cos juz w tym kierunku poczynilam
Cytat:
Pochwal się kolorkiem włosków
a co to za pomadki? jakie kolorki?
Oj to takie neonowe niemalze róże, takie jasne cukierkowo-pudrowe
Ciezko opisac ten kolor a jeszcze trudniej dostac
Cytat:
O widzę, że Ty też masz problemy z Mbankiem
Tak ja juz stracilam nawet chec walki
Wiesz jak sie u nich konto zamyka?

Aaaaa i przepraszam za brak fot- niebawem beda
Narazie nie mam czasu zeby w ogole farbe polozyc

Mureczka Dzieki lalko Faktycznie masz czym oddychac I brzusio sliczny, szczuplutki

A co do biustow to ja wolalabym swoj o numer mniejszy

Edytowane przez bialaczekoladka
Czas edycji: 2012-05-30 o 07:44
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-30, 08:01   #3909
meeedzik
Zakorzenienie

Hej laseczki a ja nie wytrzymałam i się dziś zważyłam w niedziele było 48,7 a dziś o pół kilo mniej waga pokazała 48,2 kg wystarczy, że przez parę dni trzymałam dietki i już jest spadek obym tego nie zaprzepaściła w week

Losing cieszę się, że akceptujesz swoje ciało i jesteś zadowolona wiek jakie to wspaniałe uczucie no i ja chcę te zdjęcia zobaczyć a miałam pisać, żebyś wrzuciła jakieś w stroju

Cocktail chipsy mi nie podeszły takie jakieś dziwne w smaku są za to smakowały mi tzatziki

Monia cieszę się, że z mężem jest już ok i z dietką też super oby tak dalej

Tinek no widzisz kochana, zaczęłaś lepiej jeść i od razu są rezultaty

Czeko to super, że jakoś to załatwiłaś teraz to już będzie z górki
Później też będziesz musiała się dogadać z szefową jak będziesz miała jazdy, bo to o różnych porach są, ja przeważnie miałam rano.

A ja zmyłam mix kallosa i olejków umyłam łeb i teraz siedzę z waxem
Stary 2012-05-30, 08:27   #3910
bialaczekoladka
Zakorzenienie

A ja oczywiscie poranna pora przywitalam @

Zadłam owsianeczke i zaraz bede sie malowac a za oknem 10stopni

[
Cytat:

Czeko to super, że jakoś to załatwiłaś teraz to już będzie z górki
Później też będziesz musiała się dogadać z szefową jak będziesz miała jazdy, bo to o różnych porach są, ja przeważnie miałam rano.

A ja zmyłam mix kallosa i olejków umyłam łeb i teraz siedzę z waxem
Tez sie ciesze
A jazdy planuje własnie rano zeby miec głowe wypoczetą
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-30, 08:29   #3911
Milena001
Zadomowienie

Cześć dziewczynki chciałam przeprosić, że się nie odzywam ale mam zajętą głowę egzaminami Jeszcze 3 wracam do Was w połowie czerwca Pozdrawiam i gratuluje spadku wagi trzymam kciuki za dalsze spadki....a lato tuż tuż
Skalpel 60x
Turbo wyzwanie 57,5x
Killer 14,5x
Model look 4x, Detocell, Secret 2x
6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x
Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x
Milena001 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-30, 08:43   #3912
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Dzien dobry
Ponadrabiałam Was w koncu ale sie rozpisałyscie

Dzisiaj ciezki dzien przede mna @ dostałam i mnie brzuch boli a musze w robocie siedziec miałam tez isc do dentysty, ale tak sie zle czuje ze musze odpuscic, bo az mi momentami słabo sie robi

Własnie sie zastanawiam czy nie zwolnic sie wczesniej do domu...

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-30, 09:26   #3913
LosingMyWay
Zadomowienie

Dzień dobry

Monia dziękuje Skarbie A Ty ile masz w udzie ? Teraz coś więcej z tego co pisałaś, ale nie pamiętam ile

Medzik dobra kiedyś zrobię i wrzucę Z tymi nago żartowałam hehe nie będę Was straszyć, bo będziecie miały koszmary

Milenka witamy z powrotem

Ja jem drugie śniadanko, tzn. kromkę chleba z makrelą w pomidorach Nie mam się nawet kiedy zważyć, bo cały czas zabiegana jestem, ale dietka ok, mam nadzieję, że nic nie wzrosło. Bo tego utrzymania boję się strasznie, nie potrafie jeść tak, żeby już waga nie spadała ani nie rosła

czbasia co tam u Ciebie ?

Agunia Kochana jak masz tylko mozliwość to się zwolnij, szkoda się męczyć

Edytowane przez LosingMyWay
Czas edycji: 2012-05-30 o 09:30
LosingMyWay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-30, 09:57   #3914
MyNameIs
Raczkowanie

Hej
Nie jestem zbyt aktywna na forum, ale wchodzę od czasu do czasu, żeby obczaić co się dzieje
Przekroczyłam magiczną granicę 60 kg Szło mi to chyba najciężej Czuję się coraz lepiej i zaczynam się inaczej postrzegać. Dziękuję Wam za zainspirowanie i wszystkie rady, które tu znalazłam Dążę dalej do swojego ideału
Teraz jestem w domu - a tu zawsze masakra z jedzeniem Trzymajcie kciuki, żebym nie zgrzeszyła !!!
A wieczorem na basen...
MyNameIs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-30, 10:19   #3915
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Hej laseczki a ja nie wytrzymałam i się dziś zważyłam w niedziele było 48,7 a dziś o pół kilo mniej waga pokazała 48,2 kg wystarczy, że przez parę dni trzymałam dietki i już jest spadek obym tego nie zaprzepaściła w week
Widzisz!!!Super!!!
Ja na wagę nie wchodzę nawet Boję się co pokaże!!!

---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ----------

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
A ja oczywiscie poranna pora przywitalam @

Zadłam owsianeczke i zaraz bede sie malowac a za oknem 10stopni
10stopni?! U mnie 18 ale wiatr jest i się tego tak nie czuje.
Dobrze, że z jazdami wypaliło wszystko! Rób rób, samochód to super rzecz ja mam prawko od 18 roku życia, także 3 lata już śmiagam i nie żałuję, że zrobiłam, nawet jak ludzie wykorzystują mnie jako kierowcę Mam nadzieję, że trafisz na dobrego instruktora jazdy, bo to najważniejsze

---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ----------

Cytat:
Napisane przez Milena001 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki chciałam przeprosić, że się nie odzywam ale mam zajętą głowę egzaminami Jeszcze 3 wracam do Was w połowie czerwca Pozdrawiam i gratuluje spadku wagi trzymam kciuki za dalsze spadki....a lato tuż tuż
Aaale ładnie schudłaś, 59kg Brawo brawo!!!
Ucz się dziewcze, bo to tego świat studiów wymaga

---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ----------

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
Dzien dobry
Ponadrabiałam Was w koncu ale sie rozpisałyscie

Dzisiaj ciezki dzien przede mna @ dostałam i mnie brzuch boli a musze w robocie siedziec miałam tez isc do dentysty, ale tak sie zle czuje ze musze odpuscic, bo az mi momentami słabo sie robi

Własnie sie zastanawiam czy nie zwolnic sie wczesniej do domu...
Wszystkie po kolei dopada @, na mnie będzie czas w poniedziałek Masakra, ciepło jest, krótkie spodenki, bluzeczki, falbaneczki, a tu trzeba się męczyć z morzem czerwonym
Weź tabletki

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-05-30, 10:26   #3916
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Ja jem drugie śniadanko, tzn. kromkę chleba z makrelą w pomidorach Nie mam się nawet kiedy zważyć, bo cały czas zabiegana jestem, ale dietka ok, mam nadzieję, że nic nie wzrosło. Bo tego utrzymania boję się strasznie, nie potrafie jeść tak, żeby już waga nie spadała ani nie rosła
Mnie najlepiej wychodzi utrzymanie i przytycie z redukcją kiepsko, dlatego od ponad miesiąca trzymam się na 58kg, jak nie spadnie do 57 to już zostaję na 58 i będę tylko ćwiczyć Nie wiem, jakoś naturalnie mi to wychodzi... Nie obżeram się, jem dalej to białko na wieczór, tylko na więcej sobie pozwalam słodyczy na utrzymaniu
Ja na IIśń mam jogurt kremowy kawowy z biedronki BON CREME pyyyyyyycha jest!

---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ----------

MyNem Heloł Gratuluję spadku i oby tak dalej będziemy trzymać Wszystkie razem. Odwiedzaj nas w miarę czasu wolnego i tyle
Aaaa, basen

---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ----------

Eldo Klikam Ci

---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ----------

Dla Tż robię zapiekankę makaronowo-ziemniaczaną ze szpinakiem w śmietanie i jajem A ja zjem resztki wczorajszego obiadu Tż, czyli ziemniaki z surówką Colesław (kupna) i 2 kotletami sojowymi (smażone, ale mało tłuszczu ). Kotletów sojowych nie da się przygotować przez usmażenia także...no nic 2 nie zaszkodzą przecież

Stary 2012-05-30, 10:29   #3917
zooska
Zakorzenienie

Ten jogurt wszamałam dzisiaj na II śń, tylko że kawowy. Ma 250g, jest bardzo sycący, 100g ma : 129kcal, 15,1 g cukrów, 3,7 g tłuszczów nasyconych (tu trochę dużo, ale jest po 11 rano ) . także tragedii nie ma, a jest pycha, rzeczywiście kremowy. Na II śń bez owocu się nadaje, bo zapycha ładnie.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg bon creme tarta01.jpg (37,8 KB, 5 załadowań)

Stary 2012-05-30, 10:35   #3918
zooska
Zakorzenienie

Dodaję zdjęcie brzucha do albumu. Było robione po śniadaniu jak coś

Stary 2012-05-30, 10:41   #3919
LosingMyWay
Zadomowienie

Zoska no to moze będę jadła po prostu NORMALNIE Bo jak skończę dietę to się obżeram i pewnie dlatego tyję z powrotem, a zwalam to na utrzymanie a brzuszek ładny, płaski i nie wiem co Ty pierdaczysz, że nie masz wcięcia Wcięcia to nie mam ja Kupuj hula hop, posmigaj troche i brzuszek będzie jak ta lala

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-30, 10:47   #3920
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Dodaję zdjęcie brzucha do albumu. Było robione po śniadaniu jak coś
Fajny masz brzuszek taki płąski, moj to w porównaniu tragedia

Pojechałam jednak do domu...wziełam dwa ibupromy max nic nie pomogło, słabo mi sie robiło, takie nogi jak z waty miałam, normalnie czułam jakbym miała pasc zaraz bo na dodatek u nas jest straszie duszno, wiec uznałam, ze lepiej bedzie jak wróce do domku...Zrobiłam sobie sniadanko, bo w pracy nie zdazyłam nawet zjesc herbatke z cytryna i sie połozyłam, troche mi juz lepiej.

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-30, 10:48   #3921
LosingMyWay
Zadomowienie

W albumie mój brak wcięcia, zapraszam
Stary 2012-05-30, 10:51   #3922
meeedzik
Zakorzenienie

Losing obiecałaś, że w stroju się pokażesz jak schudniesz, czyli już nadszedł ten czas czekam na fotki
Milenko cieszę się, że się odezwałaś no i czekamy na Twój powrót
MyNameIs oczywiście będziemy trzymały kciuki i pisz do nas jak najczęściej
Czeko najlepiej z rana jeździć mam nadzieję, że szybko zdasz
Zoska lecę do albumu oglądać zdjęcia no i Ci klikam
Stary 2012-05-30, 10:51   #3923
mielnus
Wtajemniczenie

Juz wszystko jasne!.... Wiem dlaczego waga mi wczoraj poakzała tylko -0,4 kg Dostalam okres... wszystko zostalo wyjasnione.. MImo ze mam okres to moj brzuszek jakos ladniej wyglada, az mnie to dziwi, czyzby od HH? tak szybko?
Stary 2012-05-30, 10:54   #3924
zooska
Zakorzenienie

Losing Dziękuję, ale i tak uważam że mam brzydki brzuch. Jest strasznie rozlazły, mam boczki i to duże, wcięcia brak, a przy kościach biodrowych jest strasznie szeroki!!!
Tak tak, już hh kupione, codziennie śmigać będę przy jakimś serialu
No, po wyjściu z diety człowiek zaczyna niestety żreć Zjada wszystko, czego nie jadł na redukcji, no i kg wracają
Będziemy Cię wspierać na utrzymaniu

---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ----------

Cytat:
Fajny masz brzuszek taki płąski, moj to w porównaniu tragedia
Ble ble ble, taaa ehe

Cytat:
Pojechałam jednak do domu...wziełam dwa ibupromy max nic nie pomogło, słabo mi sie robiło, takie nogi jak z waty miałam, normalnie czułam jakbym miała pasc zaraz bo na dodatek u nas jest straszie duszno, wiec uznałam, ze lepiej bedzie jak wróce do domku...Zrobiłam sobie sniadanko, bo w pracy nie zdazyłam nawet zjesc herbatke z cytryna i sie połozyłam, troche mi juz lepiej.
Masakra z tym @ Twoim. Mam nadzieję, że niedługo i całkiem będzie dobrze, a jutro niczego już czuć nie będziesz. Bosz, masakrę mamy z tym okresem

---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ----------

Cytat:
W albumie mój brak wcięcia, zapraszam
Weź się palnij w łeb!!! Ładny jest

Stary 2012-05-30, 10:55   #3925
meeedzik
Zakorzenienie

Agunia oj biedna dobrze, że się zwolniłaś mam nadzieję, że tabletki zaraz zadziałają
Zoska idź bo jak Cię kopnę w dooope to zobaczysz śliczny płaski brzuszek a tak na niego narzekasz nie ładnie
Losing teraz lecę do Ciebie oglądać mam nadzieję, że jest zdjęcie w stroju, bo jak nie no
Stary 2012-05-30, 10:55   #3926
zooska
Zakorzenienie

MyName Dodałam do znajomych

Stary 2012-05-30, 10:56   #3927
mielnus
Wtajemniczenie

tez chce zobaczyc
Stary 2012-05-30, 10:58   #3928
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Zoska idź bo jak Cię kopnę w dooope to zobaczysz śliczny płaski brzuszek a tak na niego narzekasz nie ładnie
Jest taaaaaaaaaaaaaki wielki i rozlazły na boki, szerokość szafy trzydrzwiowej, masakra. Płaski to on nawet jest, pomijając oponkę pod pępkiem, ale szeroki jak stąd do Meksyku!

---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ----------

Cytat:
Napisane przez mielnus Pokaż wiadomość
tez chce zobaczyc
To dodaj Losing do przyjaciół
Jak z jadłospisem dzisiaj? Co na obiadek?
Sama wklej a album jakieś zdjęcie pokazujące figurkę, bo to że twarz masz ładną, to już wiemy

Stary 2012-05-30, 11:04   #3929
meeedzik
Zakorzenienie

Zoska nooo taki wieeeelki ten Twój brzuch, że nawet na monitorze mi się nie zmieścił musiałam kursorem ekran przesuwać, żeby zobaczyć cały
Głupoty wygadujesz i tyle
Ja też mam szerokie te kości miednicowe i przez to też boki ile masz cm w brzuszku?

Losing brzuszek marzenie zero boczków chudzinka

To ja dla odmiany dodam zdjęcie włosów
Kolor już chyba się zmył bardziej i wygląda naturalnie, mam nadzieję, że nie zblaknie mi i będzie błyszczący no i odrostu nie będzie widać, to byłabym szczęśliwa
Stary 2012-05-30, 11:05   #3930
mielnus
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość

[/COLOR]

To dodaj Losing do przyjaciół
Jak z jadłospisem dzisiaj? Co na obiadek?
Sama wklej a album jakieś zdjęcie pokazujące figurkę, bo to że twarz masz ładną, to już wiemy
Ja mam wkleic???? Moją twarz widzicie? GDZIE???? Dodalam juz ją do znajomych

u mnie dziś:
sn 7:00- 2 kanapki z szynką
II sn 11:00- kanapka mleczny start
obiad 14:00- brązowy ryz ze wczoraj + 1/2 paczki warzyw na patelnie
przek 17:00 - 2 pomarancze
kolacja 19:00- wiesniak z rzodkiewką i przyprawami, szczypiorkiem

do nocy zielona

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości