|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3661 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Molly Masz super motywację!
Pięknie, no i wszystko ładnie zbilansowane...podziwiam: rolleyes:---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ---------- Monia Biedna Ty ![]() ---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ---------- Gadubi Witamy! ![]()
|
|
#3662 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cytat:
![]() U mnie zawsze albo biały albo rozowy pastelowy kroluje, innych nie uznaje ![]() A swoja droga ja tez dzisiaj klikam Wam jak glupia ![]() Ogarnelam wszytsko i zaraz wychodze na to spotkanie organizacyjne w sprawie prawka, wplace tez odrazu zaliczke no i zobaczymy ![]() A jak bede wracac skocze do Bierdy uzupelnic troche lodwke, pozniej planuje zrobic w pokoju lekkie przemeblowanie No i przy okazji wymyje podlogi poodkurzam i kurze poscieram, powinnam zrobic to w weekend ale oczywiscie mi sie niechcialo
|
|
|
|
|
#3663 | |||
|
Zakorzenienie
|
Heloł!!! Zostajesz z nami na stałe już?
![]() ---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ---------- Dla mnie spoko, A te precelki to też ujdą, bo rano były, zdążyłaś już to spalić ![]() ---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ---------- Cytat:
Poza tym da się przyzwyczaić^^---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ---------- Cytat:
![]() Trzymam kciuki za ocenkę ![]() ---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- Ja walnę dzisiaj na fioletowy ![]() ---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- dziękujemy za kliki! ![]() ---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ---------- Ja zjadłam na obiad miseczkę botwinki z piętką chleba z paprykarzem ^^ Ale malutka ta piętka była, chleb razowy-sojowy ![]() zaraz lecę sałatkę zrobić, ale jak ją będę przygotowywać, to wciągnę jabłko, albo się na coś innego rzucę, bo z zakupów wróciłam z galerii
|
|
#3664 |
|
Zakorzenienie
|
Siema
![]() Wróciłam z pracy, ugotowałam obiad i padam na cyce wymemłana dzisiaj jestem okrutnie boooosz, co za upierdliwy był dzisiaj dzień każdy jakiś taki podminowany no ale dzisiaj nie dało rady Właśnie piję Latte Maccchiato kupiliśmy sobie z TŻ-tem ekspres Tchibo Cafissimo ![]() Zaraz Was nadrobię trochę
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#3665 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Super waga! no i ten Twój brzuch mnie prześladuje cały czas mam go przed oczami nawet na czczo ![]() Cytat:
ja chcę z białymi oprawkami teraz ![]() Cytat:
Cytat:
podziel się ![]() Cytat:
pisz więcej ![]() ![]() uwielbiam czytać blogi ![]() Cytat:
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||||||
|
|
|
#3666 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jesteś miszCZem no i trzymam za dalsze sukcesy ![]() dziękujemy za kliki! Cytat:
ja nie wiem, czy one życia nie mają czy co
|
||
|
|
|
#3667 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3668 |
|
Zakorzenienie
|
Wracam i ja
zaniedbalam watek. Ostatnio mialam zawirowania, gosci, stres w pracy i napady obzarstwaTeraz jem dosc normalnie, raczej zdrowo, zaczelam znow biegac i bardzo mi to poprawia samopoczucie. Dzis rano na wadze 60,6 kg juz jestem pewna ze mi sie uda. Dzis cwiczylam z agrafka - triceps i klatke piersiowa. Jutro rano bieganie - to aeroby, pozniej cwiczenia na uda i biodra, tez z agrafka. |
|
|
|
#3669 |
|
Zakorzenienie
|
Monia, trzymam
by z mężem się jakoś ułożyło ![]() widzę, że waga spada, super ![]() Ty to się lubujesz w tych naleśnikach z Biedrony sama sobie zrób z truskawkami ja właśnie wcinam truskaweczki kupiłam dziś kilogram
|
|
|
|
#3670 |
|
Zadomowienie
|
Hej
![]() Heroine ja myślałam, ze to tylko ja dziś taka jakas podQ.rwiona Wszystko mnie przytłacza, za dużo mam na głowie, sesja, praca licencjacka, same zaliczenia, humor kiepski, cały dzień taka jakaś zdenerwowana jestem ![]() Zważyłam się dzisiaj na swojej wadze, po śniadaniu i w ciuchach i miałam 49,0, później zjadłam omleta, poszłam do koleżanki, zważyłam się i miałam 48,3 to ja już nie wiem, której wadze mam wierzyć. Ale tak czy siak już się nie odchudzam, przechodzę do najgorszej części czyli utrzymanie Teraz tylko ćwiczonka i umiarkowanie w jedzeniu ![]() Mam nadzieję, że mogę z Wami zostać mimo, że już dietę zakończyłam ? ![]() ![]()
|
|
|
|
#3671 |
|
Raczkowanie
|
Ja od dzisiaj biorę się za siebie!!! Wiecznie siedzę to w szkole to na praktykach! I widze że to tyciu sprzyja no i zmęczenie brak snu i od razu oponka gotowa zmęczenie zajadam przechodzę na dietę 1000 kcal i kupiłam rower miejski nie drogi i na gruponie fitness więc działam!! trzymam za was kcuki i wy trzymajcie za mnie chcę być niczym VS angel;phihihi
|
|
|
|
#3672 |
|
Zakorzenienie
|
Cocktail chętnie bym kupiła, ale to dopiero w listopadzie jak z Niemcowni wrócę
i nie sprzedasz do tej pory ![]() A wiecie co się dowiedziałam, teraz tam gdzie jeżdżę zrobili dostęp do internetu bo ostatnio tak mi smutno było, że przez 2 miesiące nie mogłam pisać ani czytać co u Was ![]() Czeko, Zoska a no widzicie, ja już pomalowałam na jakiś dziwny kolor, jakiś brokat w nim jest pełno takich małych drobinek i jest taki jakby pod biały w każdym bądź razie dziwny jest Heroine ja też się czaiłam na białe ale tak jakoś dziwnie się w nich czułam z zeszłego roku mam różowe a teraz kupiłam takie co mają obramówki w panterrrkę później zdjęcie wrzucę ![]() Czeko daj znać jak było na spotkaniu ![]() Ja dziś melduję 300 ścisków agrafką, 40 minut hula hop i 200 brzuszków zawzięłam się niesamowicie i dietki trzymam jak nigdy
|
#3673 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() O której chodzisz spać, że jesz kolację o 18? nie jesz w ogóle chleba? gratuluję spadku wagi i cieszymy się, że dołączasz A ile masz wzrostu? ![]() Cytat:
![]() Pochwal się kolorkiem włosków ![]() a co to za pomadki? jakie kolorki?
|
|||
|
|
|
#3674 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() super, że się odezwałaś! buuuuziaki! Cytat:
![]() Cytat:
szkoda, no ale na pewno będzie 5! zdolniacho Ty nasza ![]() Klikaj klikaj dziękujemy!!!!
|
||||
|
|
|
#3675 |
|
Zakorzenienie
|
Losing ja już prawie rok jestem na utrzymaniu
a dalej się udzielam teraz stopniowo możesz zwiększać kaloryczność ![]() ---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- Ja także dziękuję Wam za klikanie mojeeee kochane
|
#3676 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jasne ze mozesz zostac ![]() Cytat:
moj najlepszy życiowy biznes
|
||
|
|
|
#3677 | ||
|
Zakorzenienie
|
Niestety to prawda
Cytat:
ale dobrze, że wracasz Ale widzę, że te wybryki jedzeniowe nie odbiły się na wadze super, oby tak dalej ![]() No i brawa za ćwiczenia ![]() Cytat:
![]() No ja nie wiem coś wisiało w powietrzu od rana w domu się trochę uspokoiłam kawusia mi pomogła ale Twoje zdenerwowanie jest całkiem zrozumiałe ![]() Gratuluję osiągnięcia celu no i jasne, że zostajesz z nami!
|
||
|
|
|
#3678 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wszyscy po kolei do nas dołączają super Opowiedz coś o sobie ![]() Cytat:
Różowe? Ale słodko :P Ja na białe choruję już od roku i jakoś nigdy nie miałam okazji kupić przymierzałam i dobrze mi w białym kolorze ![]() Brawo za ćwiczenia Podziwiam ilość
|
||
|
|
|
#3679 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki Kochane
![]() A właśnie, zapomniałam przywitać nowe dziewczyny Idę kręcić h.uja h.uja
|
|
|
|
#3680 |
|
amor vincit omnia
|
zjadłam dziś pyszny obiad- salatkę z kurczakiem
mama robiła... zazwyczaj z nimi nie jem, ale dałam się skusić... i nie żałuję! dziękuję za kliki |
|
|
|
#3681 |
|
Zakorzenienie
|
Cocktail a co awaryjne jest Twoje autko ?
ogólnie takie też mi się bardzo podoba i wielkość i w ogóle ![]() Heroine nie sa jakieś perfidnie różowe, bo mają metalowe obramówki takie cieniutkie więc jest ok Ja się właśnie źle czuję w białych, ogólnie nie lubię białego koloru ![]() Zdjęcia okularków i przy okazji lakierowej kolekcji ![]() ![]() ![]()
|
#3682 |
|
Zadomowienie
|
Cocktail a jakie masz autko ?
|
|
|
|
#3683 |
|
amor vincit omnia
|
jakbym miała takie ładne pazurki jak Ty madzia to pewnie tez bym miała tyle lakierów
|
|
|
|
#3684 |
|
Zakorzenienie
|
Seata ibize
![]() Cytat:
Jeju jaka kolekcja lakierów
|
|
|
|
#3685 |
|
amor vincit omnia
|
melduję ćwiczenia z agrafką: 5 x 20 (nogi) + 3 x 20 (ręce)
|
|
|
|
#3686 |
|
Zadomowienie
|
hej ja na chwilkę bo tradycyjnie mam dużo nauki
kupiłam dziś strój kąpielowy Ale w końcu znalazłam górę dobrą i nic mi się nie wylewa a siedzę teraz z olejkiem na włosach, zmyję o 21 gdzieś to zawsze coś byłam na pół godzinki na rowerze, ćwiczenia jeszcze przede mną ale chyba je zrobię późno bo mam jeszcze dużo do nauki a jak się wkurzyłam dziś.. co za poje*** ta szkoła, pamiętacie co się uczyłam z histy cały tydzień co? no i dostałam 4+, czyli nie wyjdzie mi 5 na koniec roku bo mam dwie 4 i dwie 5. pytam się faceta za co mi tego plusa odjął a on do mnie że on mi się nie musi tłumaczyć i jak widać nie jestem taka mądra i nie zasługuję na 5 ;/ tak go nienawidzę, zawsze robi wszystkim na złość a mi to już całkiem wszystko tak ustawia żeby tylko mi zepsuć oceny i wiedział że jak mi postawi 4 to zepsuje. debil pewnie pomyślicie sobie że co ja przeżywam jedną ocenę ale tak jest zawsze i wyobraźcie sobie że człowiek się uczy ciągle a i tak nie dostanie tego na co załugujeDobra wyżaliłam się idę się uczyć z WOSu (mam z tym samym nauczycielem). także tego ![]() monia strasznie mi przykro że znów taka sytuacja jest z mężem, a o co poszło jak można zapytać? bo chyba nie o to właśnie że on nie chce Was tam? pewnie w nerwach to powiedział tak jak zwykle, byliście w Niemczech razem szczęśliwi, sama pisałaś że on się cieszy że ma rodzinę przy sobie mam nadzieję że jakoś sobie to poukładacie, ale najważniejsze żebyś Ty była szczęśliwa i nie robiła nic na siłę trzymaj się kochana ![]() medzik ale zaszalałaś z ćwiczeniami no no! a lakierów masz od zawalenia, ja mam 2 muszę już lecieć, później wpadnę
|
#3687 | |
|
amor vincit omnia
|
Cytat:
![]() ja też znalazłam strój, który mi górą ładnie trzyma i nie wyglądam mega płasko. czekamy na foto |
|
|
|
|
#3688 |
|
Zakorzenienie
|
Eldo dziękuję ślicznie
chociaż na pazurki to nie mam co narzekać ![]() Cocktail haha tyle lakierów a nigdy nie wiem na jaki mam pomalować A myślałam, że autko po naprawie już dobrze śmiga i jest ok ![]() Mureczko kochana nie przejmuj się takim głupkiem Super, że znalazłaś strój ![]() Haha kolekcja lakierów nawet nie wiem kiedy tak się poszerzyła ale ja mam fioła na punkcie malowania paznokci ![]() Eldo noo hehe dokładnie, ja nieraz też jak majtki kupuję a tam rozmiary po 5 razy XL
|
#3689 | |
|
Zakorzenienie
|
Super te okularki
a cena jeszcze fajniejsza ![]() ale kolekcja ![]() Brawo ![]() Cytat:
jak to Eldo mówi, nie ma co przykładać do tego zbytniej wagi a są takie małe, że ledwo poprosimy zdjęcie stroju ![]() no powalony człowiek owocnej nauki
|
|
|
|
|
#3690 |
|
Zakorzenienie
|
Milenko Skarbula co u Ciebie?
dawno nie pisałaś ![]() Dobra poklikałam Wam trochę a teraz uciekam wpadnę jeszcze później ![]() Dziękuję za kliki i bardzo proszę o jeszcze
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:52.

Pięknie, no i wszystko ładnie zbilansowane...podziwiam: rolleyes:

obcięłam wszystkie a teraz biorę się za piłowanie
tylko nie wiem jaki
?

I musiałam pisać ale jakoś poszło 

kupiliśmy sobie z TŻ-tem ekspres Tchibo Cafissimo
no i ten Twój brzuch mnie prześladuje 
za dalsze sukcesy 

kupiłam dziś kilogram
to ja już nie wiem, której wadze mam wierzyć. Ale tak czy siak już się nie odchudzam, przechodzę do najgorszej części czyli utrzymanie
Teraz tylko ćwiczonka i umiarkowanie w jedzeniu 
nie jesz w ogóle chleba?

coś wisiało w powietrzu od rana