|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3901 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cytat:
![]() O luduuuuuuuu
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
|
#3902 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
|
|
|
|
#3903 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też już zmykam
dobranoc Kochane! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#3904 | |||
|
Zakorzenienie
|
Czemu jak ja wracam na forum to nikogo juz nie ma?
Przeciez to dopiero 23 godzina :P wczesna pora a wy juz śpicie??? ![]() Także u mnie z dietką dziś super nie zgrzeszyłam ani troszkę Będę dziś robić brzuszki przed spaniem i przysiady Jakoś się lepiej czuję, brzuch przestał boleć i mam sporo siły - to pewnie dlatego, że noc jest Zadzwoniłam do męża bo tak prosił.... no i jaki szczęśliwy już mu przeszło, jest wszystko ok i nawet sobie urlop wziął od 7 do 16 lipca żeby po nas przyjechać Boże ja nigdy facetów nie zrozumiem.... oni chyba mają tak samo okres jak i my tyle, że nie krwawią ![]() ---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- Cytat:
ja nie mam hh to nie wiem jak to jest ale widzę, że ciekawie Cytat:
no ale kurde... za każdym razem tak będzie jak będę przyjeżdżać do Polski ? masakra ![]() ---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ---------- Cytat:
niech Ci będzie z tymi nogami nie będe sie kłócić noooo troszkę się naczekał zanim zadzwoniłam ale juz jest ok, skończył mu sie okres ja jutro będę się rejestrować o ile nie zapomnę.... A Ty dlaczego musisz iść?
|
|
#3905 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
brawo!!! ![]() 50cm w udzie ahh jak ja bym tyle chciała Ja mam własnie na odwrót... na brzuchu nic a na udach pełno tłuszczu
|
|
#3906 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry !
![]() Wstałam dziś dość wczesnie sama z siebie więc poklikam Wam troche, weszłam na ranking i widze ze zoooska ma najmniej wiec jej nadrobię :P U mnie dziś waga pokazała 49,5 takze ogólnie jestem zadowolona metabolizm ruszył, pewnie dlatego że codziennie jem owsiankę i staram sie jeść wiecej białka, bo wczesniej zauważyłam że w kazdym posiłu przewyżały węgle ![]() Jadę dziś do babci w odwiedziny i już sie boje bo ona zawsze naszykuje pierogów, pączków itp dobrze ze chociaz nie wciska mi tego na siłe i jest w miare wyrozumiała zawsze mówie ze biore na wynos i pakuje do domu z czego brat większości pożre a ja w granicach rozsądku ![]() Kurde żałuje ze i ja sie nie zglosiłam do tego konkursu widze ze superowe nagrody, no nic juz za późno obyście tylko wygrały a później ja bede w jakims startowac. Mało sie odzywam bo zabiegana jestem, rano o 7 codziennie mam rehabilitacje na kostke, pozniej do pracy smiga i wracam padnieta, za to w pracy mam wiecej luzu i wtedy wchodze nadrobic kliki. Kiedys sie odwdzięczycie ![]() Miłego dnia kochane buziaki ![]() Doklikałam Zosi teraz będę porówno wam klikac z Eldo żebyście szły równym krokiem bo heroine i meeedzik to widze ze są trochę wyżej
Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę Dbam o włoski Dążę do idealnej cery Edytowane przez tinekk Czas edycji: 2012-05-30 o 06:16 |
|
|
|
#3907 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widzisz, z dietą ok, głowa już nie boli, z mężem porozmawiałaś! Wszystko na dobrej drodze---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ---------- Cytat:
Tylko dupa mi urosła Ale to dobrze dobrze, po to składy robiłam ^^ Byłam taaaaaaaaka płaska na tyłku, a teraz to fajną mam, podniesioną i w ogóle![]() ---------- Dopisano o 08:18 ---------- Poprzedni post napisano o 08:16 ---------- Tinekk Dziękuję za kliki Widzisz, lepiej jesz, to od razu masz efekty oby tak dalej!Też wcinam teraz owsiankę na śniadanie, otrębów dosypałam i jest super. Muszę do łazienki, tylko Tż zajął ![]() Zaraz pędzę na zaliczenie fizjologii, której się uczyłam tak, że na wizażu siedziałam ![]() ---------- Dopisano o 08:20 ---------- Poprzedni post napisano o 08:18 ---------- Uciekam Poklikałam lecę na uczelnię
|
|
#3908 |
|
Zakorzenienie
|
No na spotkaniu fajnie
Okazało sie ze facet od pierwszego spotkania organizacyjnego leci juz z wykładami Takze od poniedziałku bede smigac codziennie![]() Mam tylko problem bo wyklady sa o 19 udało mi sie to jakos wynegocjowac, bo grupa chciala wczesniej a tak przezemnie jedna wszyscy musza miec pozniej ![]() Takze musialam rowniez szefowa prosic czy bede mogla wczesniej konczyc, ewentualnie odrobie to za jakis czas bo normanie pracuje do 19.30 ![]() Najwazniejsze ze ruszylam z miejsca i cos juz w tym kierunku poczynilam ![]() ![]() Oj to takie neonowe niemalze róże, takie jasne cukierkowo-pudrowe ![]() Ciezko opisac ten kolor a jeszcze trudniej dostac Tak ja juz stracilam nawet chec walki Wiesz jak sie u nich konto zamyka? Aaaaa i przepraszam za brak fot- niebawem beda ![]() Narazie nie mam czasu zeby w ogole farbe polozyc Mureczka Dzieki lalko Faktycznie masz czym oddychac I brzusio sliczny, szczuplutkiA co do biustow to ja wolalabym swoj o numer mniejszy
Edytowane przez bialaczekoladka Czas edycji: 2012-05-30 o 08:44 |
|
|
|
#3909 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
a ja nie wytrzymałam i się dziś zważyłam w niedziele było 48,7 a dziś o pół kilo mniej wystarczy, że przez parę dni trzymałam dietki i już jest spadek obym tego nie zaprzepaściła w week ![]() Losing cieszę się, że akceptujesz swoje ciało i jesteś zadowolona wiek jakie to wspaniałe uczucie no i ja chcę te zdjęcia zobaczyć a miałam pisać, żebyś wrzuciła jakieś w stroju ![]() Cocktail chipsy mi nie podeszły takie jakieś dziwne w smaku są za to smakowały mi tzatziki ![]() Monia cieszę się, że z mężem jest już ok i z dietką też super oby tak dalej ![]() Tinek no widzisz kochana, zaczęłaś lepiej jeść i od razu są rezultaty Czeko to super, że jakoś to załatwiłaś teraz to już będzie z górki Później też będziesz musiała się dogadać z szefową jak będziesz miała jazdy, bo to o różnych porach są, ja przeważnie miałam rano. A ja zmyłam mix kallosa i olejków umyłam łeb i teraz siedzę z waxem
|
#3910 | |
|
Zakorzenienie
|
A ja oczywiscie poranna pora przywitalam @
![]() Zadłam owsianeczke i zaraz bede sie malowac a za oknem 10stopni [ Cytat:
![]() A jazdy planuje własnie rano zeby miec głowe wypoczetą |
|
|
|
|
#3911 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczynki
chciałam przeprosić, że się nie odzywam ale mam zajętą głowę egzaminami Jeszcze 3 wracam do Was w połowie czerwca Pozdrawiam i gratuluje spadku wagi trzymam kciuki za dalsze spadki....a lato tuż tuż
26 lat, 166 cm, cel 58 kg 75 kg lipciec 2015 r (7 miesięcy od porodu) Jest 65,8kg Skalpel 60x Turbo wyzwanie 57,5x Killer 14,5x Model look 4x, Detocell, Secret 2x 6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x |
|
|
|
#3912 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
Ponadrabiałam Was w koncu ale sie rozpisałyscie![]() Dzisiaj ciezki dzien przede mna @ dostałam i mnie brzuch boli a musze w robocie siedziec Własnie sie zastanawiam czy nie zwolnic sie wczesniej do domu...
|
#3913 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Monia dziękuje Skarbie A Ty ile masz w udzie ? Teraz coś więcej z tego co pisałaś, ale nie pamiętam ile ![]() Medzik dobra kiedyś zrobię i wrzucę Z tymi nago żartowałam hehe ![]() Milenka witamy z powrotem ![]() Ja jem drugie śniadanko, tzn. kromkę chleba z makrelą w pomidorach Nie mam się nawet kiedy zważyć, bo cały czas zabiegana jestem, ale dietka ok, mam nadzieję, że nic nie wzrosło. Bo tego utrzymania boję się strasznie, nie potrafie jeść tak, żeby już waga nie spadała ani nie rosła ![]() czbasia co tam u Ciebie ? ![]() Agunia Kochana jak masz tylko mozliwość to się zwolnij, szkoda się męczyć
Edytowane przez LosingMyWay Czas edycji: 2012-05-30 o 10:30 |
|
|
|
#3914 |
|
Raczkowanie
|
Hej
![]() Nie jestem zbyt aktywna na forum, ale wchodzę od czasu do czasu, żeby obczaić co się dzieje ![]() Przekroczyłam magiczną granicę 60 kg Szło mi to chyba najciężej Czuję się coraz lepiej i zaczynam się inaczej postrzegać. Dziękuję Wam za zainspirowanie i wszystkie rady, które tu znalazłam Dążę dalej do swojego ideału Teraz jestem w domu - a tu zawsze masakra z jedzeniem A wieczorem na basen... |
|
|
|
#3915 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja na wagę nie wchodzę nawet Boję się co pokaże!!!![]() ---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- Cytat:
ale wiatr jest i się tego tak nie czuje.Dobrze, że z jazdami wypaliło wszystko! Rób rób, samochód to super rzecz ja mam prawko od 18 roku życia, także 3 lata już śmiagam i nie żałuję, że zrobiłam, nawet jak ludzie wykorzystują mnie jako kierowcę Mam nadzieję, że trafisz na dobrego instruktora jazdy, bo to najważniejsze![]() ---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- Cytat:
Brawo brawo!!!![]() Ucz się dziewcze, bo to tego świat studiów wymaga ![]() ---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- Cytat:
Masakra, ciepło jest, krótkie spodenki, bluzeczki, falbaneczki, a tu trzeba się męczyć z morzem czerwonym ![]() Weź tabletki ![]() ![]()
|
|
#3916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z redukcją kiepsko, dlatego od ponad miesiąca trzymam się na 58kg, jak nie spadnie do 57 to już zostaję na 58 i będę tylko ćwiczyć Nie wiem, jakoś naturalnie mi to wychodzi... Nie obżeram się, jem dalej to białko na wieczór, tylko na więcej sobie pozwalam słodyczy na utrzymaniu ![]() Ja na IIśń mam jogurt kremowy kawowy z biedronki BON CREME pyyyyyyycha jest!![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ---------- MyNem Heloł ![]() ![]() Wszystkie razem. Odwiedzaj nas w miarę czasu wolnego i tyle![]() Aaaa, basen ---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- Eldo Klikam Ci ---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- Dla Tż robię zapiekankę makaronowo-ziemniaczaną ze szpinakiem w śmietanie i jajem A ja zjem resztki wczorajszego obiadu Tż, czyli ziemniaki z surówką Colesław (kupna) i 2 kotletami sojowymi (smażone, ale mało tłuszczu ). Kotletów sojowych nie da się przygotować przez usmażenia także...no nic 2 nie zaszkodzą przecież
|
|
#3917 |
|
Zakorzenienie
|
Ten jogurt wszamałam dzisiaj na II śń, tylko że kawowy. Ma 250g, jest bardzo sycący, 100g ma : 129kcal, 15,1 g cukrów, 3,7 g tłuszczów nasyconych (tu trochę dużo, ale jest po 11 rano
) . także tragedii nie ma, a jest pycha, rzeczywiście kremowy. Na II śń bez owocu się nadaje, bo zapycha ładnie.
|
#3918 |
|
Zakorzenienie
|
Dodaję zdjęcie brzucha do albumu. Było robione po śniadaniu jak coś
|
#3919 |
|
Zadomowienie
|
Zoska no to moze będę jadła po prostu NORMALNIE
Bo jak skończę dietę to się obżeram i pewnie dlatego tyję z powrotem, a zwalam to na utrzymanie a brzuszek ładny, płaski i nie wiem co Ty pierdaczysz, że nie masz wcięcia Wcięcia to nie mam ja Kupuj hula hop, posmigaj troche i brzuszek będzie jak ta lala
|
|
|
|
#3920 |
|
Zakorzenienie
|
Fajny masz brzuszek taki płąski, moj to w porównaniu tragedia
![]() Pojechałam jednak do domu...wziełam dwa ibupromy max nic nie pomogło, słabo mi sie robiło, takie nogi jak z waty miałam, normalnie czułam jakbym miała pasc zaraz bo na dodatek u nas jest straszie duszno, wiec uznałam, ze lepiej bedzie jak wróce do domku...Zrobiłam sobie sniadanko, bo w pracy nie zdazyłam nawet zjesc herbatke z cytryna i sie połozyłam, troche mi juz lepiej.
|
#3921 |
|
Zadomowienie
|
W albumie mój brak wcięcia, zapraszam
|
|
|
|
#3922 |
|
Zakorzenienie
|
Losing obiecałaś, że w stroju się pokażesz jak schudniesz, czyli już nadszedł ten czas
czekam na fotki ![]() Milenko cieszę się, że się odezwałaś no i czekamy na Twój powrót ![]() MyNameIs oczywiście będziemy trzymały kciuki i pisz do nas jak najczęściej ![]() Czeko najlepiej z rana jeździć mam nadzieję, że szybko zdasz ![]() Zoska lecę do albumu oglądać zdjęcia no i Ci klikam
|
#3923 |
|
Wtajemniczenie
|
Juz wszystko jasne!.... Wiem dlaczego waga mi wczoraj poakzała tylko -0,4 kg
Dostalam okres... wszystko zostalo wyjasnione.. MImo ze mam okres to moj brzuszek jakos ladniej wyglada, az mnie to dziwi, czyzby od HH? tak szybko?
|
#3924 | ||
|
Zakorzenienie
|
Losing Dziękuję, ale i tak uważam że mam brzydki brzuch. Jest strasznie rozlazły, mam boczki i to duże, wcięcia brak, a przy kościach biodrowych jest strasznie szeroki!!!
Tak tak, już hh kupione, codziennie śmigać będę przy jakimś serialu ![]() No, po wyjściu z diety człowiek zaczyna niestety żreć Zjada wszystko, czego nie jadł na redukcji, no i kg wracają ![]() Będziemy Cię wspierać na utrzymaniu ---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- Weź się palnij w łeb!!! Ładny jest
|
|
#3925 |
|
Zakorzenienie
|
Agunia oj biedna
mam nadzieję, że tabletki zaraz zadziałają ![]() Zoska idź bo jak Cię kopnę w dooope to zobaczysz śliczny płaski brzuszek nie ładnie ![]() Losing teraz lecę do Ciebie oglądać mam nadzieję, że jest zdjęcie w stroju, bo jak nie no
|
#3926 |
|
Zakorzenienie
|
MyName Dodałam do znajomych
|
#3927 |
|
Wtajemniczenie
|
tez chce zobaczyc
|
#3928 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ---------- To dodaj Losing do przyjaciół ![]() Jak z jadłospisem dzisiaj? Co na obiadek?![]() Sama wklej a album jakieś zdjęcie pokazujące figurkę, bo to że twarz masz ładną, to już wiemy
|
|
#3929 |
|
Zakorzenienie
|
Zoska nooo taki wieeeelki ten Twój brzuch, że nawet na monitorze mi się nie zmieścił
musiałam kursorem ekran przesuwać, żeby zobaczyć cały Głupoty wygadujesz i tyle Ja też mam szerokie te kości miednicowe i przez to też boki ile masz cm w brzuszku?Losing brzuszek marzenie chudzinka ![]() To ja dla odmiany dodam zdjęcie włosów ![]() Kolor już chyba się zmył bardziej i wygląda naturalnie, mam nadzieję, że nie zblaknie mi i będzie błyszczący no i odrostu nie będzie widać, to byłabym szczęśliwa ![]()
|
#3930 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
u mnie dziś: sn 7:00- 2 kanapki z szynką II sn 11:00- kanapka mleczny start obiad 14:00- brązowy ryz ze wczoraj + 1/2 paczki warzyw na patelnie przek 17:00 - 2 pomarancze kolacja 19:00- wiesniak z rzodkiewką i przyprawami, szczypiorkiem do nocy zielona
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:10.

Dobranoc
dobranoc Kochane! 
Przeciez to dopiero 23 godzina :P wczesna pora a wy juz śpicie???
Boże ja nigdy facetów nie zrozumiem.... oni chyba mają tak samo okres jak i my tyle, że nie krwawią 
ja zawsze jak jestem w Niemczech to @ mi się przestawia 

ale juz jest ok, skończył mu sie okres
Teraz oczywiście ćwiczenia będą dalej, żebym nie była flakowata, no i przede wszystkim trzeba wagę utrzymać, więc jak coś to mnie pierzcie po du.psku
ahh jak ja bym tyle chciała

Boję się co pokaże!!!
Nie obżeram się, jem dalej to białko na wieczór, tylko na więcej sobie pozwalam słodyczy na utrzymaniu