|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2161 | |||
Raczkowanie
|
Dot.: Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październ
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ---------- a tak w ogóle to hej hej z rana ![]() mam smaka na zupkę kalafiorową i mamusia już mi gotuje. mniam ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2162 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październ
czesc brzuchatki
![]() ![]() jeden dzien mnie nie bylo a znowu tyle stron do nadrobienia ![]() ja mam mniej czasu bo calky dom na mojej glowie jak mamy niema ![]() wczoraj sie umowilam na usg i za 2 tyg bedziemy podgladac maluszka ![]() a zaraz ide do fryzjera na farbe bo juz nie moge patrzec na moje odrosty ![]() a Wam gratuluje udanych wizyt ![]() ![]() ja jak bylam na wizycie w pon to polozna obliczyla mi 22tyg+3 dni to ja juz wogole zgupialam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2163 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dzien dobry ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2164 |
Zakorzenienie
|
Hey kochane,
my dzisiaj czujemy się już o wiele lepiej, tylko niestety cały czas męczy mnie ten cholerny kaszel ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() poczekam do 15 i zadzwonie do mojego gin. Najchętniej bym poszła ale nie mamy pieniędzy, bo wypłata dopiero 5. Chciałam pożyczyc od mamy ale ona tez do 5 bez grosza ![]() zobaczymy co mi poradzi przez telefon ![]() póki co to wracam do łóżka kochane ![]() Nisia sweet te bodziaki ![]() Sara_m7 gratuluje córeczki ![]() ![]() ![]() katee27 no to kawał chłopa już z Twojego synka, rośnie jak na drożdżach ![]() ![]() Almariel śliczny brzusio, a zdobycz z lumpka świetna ![]() Konczita jestem w szoku!!! masakra jak tak można zrobic, to zwykłe oszustwo!
#2165 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() U mnie teściowie zareagowali podobnie na to, że będzie chłopczyk. Tzn. teściowa powiedziała, że ona to już wyobrażała sobie małą wnusię. ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2166 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Poza tym w aptece są syropki na kaszel dla kobietek w ciąży. Kiedyś jak nie byłam a babka mi wpierała, że jestem to mi taki dała.
![]() |
#2167 |
Zakorzenienie
|
Ufff nadrobiłam
![]() gratuluje udanych wizyt ![]() ![]() widze,że truskawki teraz na topie ![]() ja uwiielbiam ze smietana i cukrem albo koktajl ![]() ![]() ![]() musze sie ogarnac i isc do siostry bo sie na kawe z niia umowilam ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2168 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ---------- Cytat:
![]()
Ślubowaliśmy Aniołkowa mama 10.08.2010r., 10tc Byłam przy Tobie od pierwszego grama... Jagódka Edytowane przez angel166 Czas edycji: 2012-05-30 o 08:29 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2169 | ||||||||
Rozeznanie
|
Hej, hej, hej
![]() I tak się zastanawaim dlaczego. Trochę opuściłam się z piciem wody, bo mam leżeć a nie non stop latać do łazienki. I pije jedną butelkę wody. Pozatym wydaje mi się, że wymywam tą luteine, jak czesto siusiam. Cytat:
![]() ![]() Gratuluje damy ![]() ![]() Cytat:
![]() [1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;34388692] nie wiem co sie ze mna dzieje ale ciągle bym spała.własnie sobie zrobiłam 2,5h drzemke i znowu bym poszła spac ![]() Ja nigdy w dzień nie spałam, nawet na początku ciązy. Chodziłam spać poprostu wcześniej. A od kiedy mam tą luteinę to raz że śpie w ciągu dnia-bo w sumie co w łóżku przez cały dzień robić- to jeszcze wróciły początkowe problemy na twarzy. Sucha skóra, kremy nie pomagają. To wina tego progesteronu ![]() Kupiłam Cetaphil-emulsje do mycia twarzy no i jest trochę lepiej. W aptece pani powiedziała, że mogę stosować. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2170 |
Zakorzenienie
|
Katee śliczna Ty
![]() ![]() Te zdjęcia usg to są 3D? Bo bardzo wyraźnie wszystko widać, ja takich nie miałam.... zresztą jak widziałam moje maleństwo ostatnio to tylko na chwilkę, a wcześniej w 11 tyg. długość ciemieniowo- siedzeniową miał 58 mm to bardzo malusi był. Zakładając według książek, że rośnie ok. 1 cm na tydzień to teraz tę długość ma 13 cm, a ciekawe jak z nóżkami.... Za dwa tygodnie wizyta... już się nie mogę tego połówkowego doczekać ![]() A tak w ogóle - znowu poczułam dzisiaj rano jak się malutek ruszał ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2171 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2172 | |||
Rozeznanie
|
Cześć dziewczęta,
ale miałam straszną noc ![]() A od poniedziałku do pracy miałam wrócić, muszę dać dziś znać dyrektorowi i nie wiem co robić. Chyba po macierzyńskim bez pracy zostanę ![]() Cytat:
Konczi mam nadzieję, że uda Ci się dorwać tą babę i odzyskasz swoje pieniądze ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ---------- Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2173 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2174 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ide dzis do lekarza z malym bo oko mu ropieje strasznie,a potem ide przejsc sie zapytac co z moim mieszkaniem komunalnym bo juz czekam 3 lata,a pozatym wiem ze rozdaja,bo moi znajomi i niektorzy z rodziny tzeta dostali mieszkania,a my dalej sie bujamy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2175 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
a ja jutro mam wizyte.trzymajcie kciuki pliss....
Cała sztuka polega na tym,żeby będąc sobą być kimś wyjątkowym ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez sandra23s Czas edycji: 2012-05-30 o 09:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2176 |
Zakorzenienie
|
Cześć kochane
![]() Nadrobiłam Was przyznam troszke po łebkach bo troche tego było, a od wczoraj popołudnia mnie nie było tutaj ![]() Gratuluje udanych wizyt ![]() Doczytałam że jakaś franca naszą Konczitke w balona zrobiła ![]() Ja nawet na all jak zamawiam i wpłacam na konto to mam obawy bo koleżanka która też jest w ciąży miała problem z kolesiem, który naciągał ludzi, towaru nie wysyłał, potem firme sprzedał komuś innemu i co najgorsze, że policja go nie potrafi namierzyć, a koleżanka jakoś 250zł zapłaciła tylko nie pamiętam co to kupowała. A komentarze miał same pozytywne prawie. Poza tym obskoczyłam dziś biedronke, natachałam sie ciężką siatencje i wiecie co...??? Zapomniałam znowu o truskawkach!!!!! ![]() ![]() Pierdykam już nie ide. Jeszcze w administracji musiałam załatwić i już mnie plecy bolą. Teraz odpoczynek zasłużony ![]() Ale mnie mały kopie ![]() Wczoraj położyłam ręke mężula na brzuchu i tak raz od niechcenia kopnął ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2177 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() kilka dni opuścić wątek to jak popełnić samobójstwo, nie da się później tego nadrobić ![]() ![]()
![]() |
#2178 |
Zakorzenienie
|
Katee ale super fotki, maluszek "ćkuka" ssie chyba na jednym zdjęciu
![]() A pierwszy synek to już wielki chłop widze, no a domek od maluszka cudny ![]() Kurde mój gin jakieś te fotki daremne ostatnio robi. Na następnej wizycie musze sie sprosić żeby mi ładny profil bejbika zrobił bo ostatnio dostałam fotke jakby maluch tyłkiem gołym na skanerze usiadł i se jajca zeskanował :p |
![]() ![]() |
![]() |
#2179 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2180 | |||||
Wtajemniczenie
|
cześć dziewczyny
![]() witam się z rana i zaraz zmykam na dwór kwiatki przesadzać. słońce grzeje to trzeba z niego korzystać ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a teściowym nigdy nie dogodzisz, taki typ ![]() Cytat:
![]() dopiero gdy zaczęłam jej podawać nazwy przynajmniej kilku z nich (Lakcid, Lacidofil, Trilac, Triflora) to pani zrobiła się czerwona jak burak poszła na zaplecze i przyniosła wszystkie, które wymieniłam ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2181 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
a ja kupilam truskawki ale cena tu masakra 2euro za pol kg.a i tak nie sa takie dobre jak w pl. zabieram sie zaraz za pierozki.troche ruskich i troche z truskawkami zrobie.....
![]() |
#2182 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
wczoraj miałam 50 i mi pobierali dwa razy, ale podobno to się różni tym że jest test diagnostyczny i badanie przesiewowe. Cytat:
![]()
![]() |
#2183 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Śliczny synek a i tak najważniejsze zdrówko jest ![]() Tamlin trzymam kciuki za mieszkanie by wszystko pozytywnie udało się załatwić. Konczita przykro mi w związku z tą sprawą na tablicy,nie mam pojęcia jak ludzie mogą być tak bezczelni ![]() Wiem że to niska szkodliwość czynu ale ja i tak zgłosiłabym to na policję. Wczoraj byłam na glukozie i powiem Wam że tak bardzo bałam się badania a nie było trzeba. Fakt że na czczo i byłam bardzo głodna ale na szczęście nic mi się po tym wypiciu nie działo i mamy to za sobą. Dzisiaj idę do koleżanki popołudniu bo mężul cały dzień w pracy więc nie chcę się zanudzić całkowicie.
![]() |
#2184 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
co za pi*** ![]() ![]() ![]() Cytat:
o nastepny do odstrzału ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
a i na 1 strone moglibyśmy też wrzucić wyprawkę zrobiona przez tamlin bo nie ma ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2185 |
Rozeznanie
|
Czy jak na opakowaniu magnezu mam napisane że można brać tylko 1 tabletkę dziennie to muszę się do tego stosować, czy mogę sama sobie zwiekszyć dawkę do np. 2 tabletek? myslicie że zaszkodzi?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2186 |
Zadomowienie
|
jak wam sie podoba ta fototapeta w pokoju mojego syna????
#2187 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale jestem wkurzona. Synek mi wczoraj komputer załatwił. Nadusił mocno na jeden z rogów i matryca poszła. Cholera jasna. Co odłoże trochę to kolejne wydatki ![]() I taka jestem zakręcona, że dzisiaj w Biedronce najpierw kasjerka mnie cofnęła bo zapomniałam ogórka, a potem jakaś babka z kolejki podała mi mój portfel, który zostawiłam na ladzie ![]() ![]() Co do leków w ciąży to na gardło i kaszel dostałam do ssania Isla mint. Nawet pomaga. Ktoś pisał coś o serach pleśniowych. Na pewno podczas karmienia się nie zajadać. I nie jestem pewna czy czasem w ciąży też. Chodzi o tą florę w tej pleśni. Idę robić obiad. Może trochę się uspokoję. Sandra świetna ta fototapeta ![]() Edytowane przez katiem Czas edycji: 2012-05-30 o 10:09 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2188 |
Zakorzenienie
|
no a ja to co??? ![]() ![]() Kiedyś dał mi 2 zdjęcia a teraz tylko jedno ![]() Ale ja sie upomne że chce i ma mi zrobić i dać takie ładne i nie prześwietlone ![]() Śliczna ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2189 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja i tak nie lubię. ![]() Fajna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2190 | |
Wtajemniczenie
|
Ja ja byłam przeziębiona to gin mi pozwolił pić prenalen i ssać sebidin i na szczęście pomogło po 3 dniach, ale ten czosnek z malinami
![]() Co do płci dziecka to u mnie wszyscy zachwyceni, że będzie dziewczynka, babcie szczęśliwe, prababcie jeszcze bardziej, dla mojej babci to będzie pierwszy prawnuk. Mój TŻ jak powiedział kolegom, że jest trochę zawiedziony , że nie będzie synka to oni byli wielce zdziwieni, mówili, że pierwszy raz słyszą, żeby ktoś narzekał na córeczkę ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:32.