|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3961 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cześć chudzinki
Moniś super, że z mężem już lepiej , ale jak schudnę 8-10 kg to w nagrodę sobie kupieMeeedzik, gratulację za spadek wagi. Kochana Ty to masz dobrze parę dni diety i waga wraca na właściwy tor. super ![]() A u mnie dziś z dietą w miarę ok. Rano już godzinny masażyk zaliczony, jeszcze wieczorem ćwiczenia. Teraz czekam, aż synek wstanie i jak się nie rozpada to pójdziemy na spacerek. A jutro się zważę i zmierzę i zrobię podsumowanie maja. a teraz nadrabiam Was dalej i klikam |
|
|
|
#3962 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Molly dziękuję
ja ostatnio sobie za bardzo pofolgowałam i na wadze miałam jakieś 1,5 kg więcej jak zwykle teraz muszę się przypilnować, żeby utrzymać wagę, bo wystarczy chwila nieuwagi i już kg na + ![]() Widzę, że u Ciebie też wszystko dobrze ciekawa jestem tego podsumowania miesiąca co miesiąc tak się mierzysz? Pewnie efekty są zdumiewające i sporo cm leci przez miesiąc ![]() Dziękujemy za kliki
|
#3963 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki
Chcę zobaczyć Twój brzuszek xDWiecie co, mam w talii na czczo 60 cm Poradzicie coś?![]() ---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ---------- Cytat:
|
|
|
|
#3964 |
|
amor vincit omnia
|
melduję ćwiczenia z agrafką: 10 x 20 (nogi) + 5 x 20 (ręce)
i kupiłam dziś serum Eveline jednak, cenowo fajnie wyszło . będe się regularnie smarować MyNameIs też chcę zwalczyć łydki, nie cierpię ich... a chciałabym mieć takie zgrabniutkie jak reszta dziewczyn na wątku
Edytowane przez Eldo_rado Czas edycji: 2012-05-30 o 15:10 |
|
|
|
#3965 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No ja też jestem ciekawa ile jutro będzie cm. Ale ważę się codziennie, miesiąc bez wagi bym nie wytrzymała![]() Właśnie oglądam Rozmiar w dół na Polsat Cafe, ooo matko jak tak można wyglądać. W sumie to motywauje żeby nie obżerać się słodyczami. Ta kobieta jadła 9 kg cukru miesięcznie
|
|
|
|
|
#3966 |
|
Zakorzenienie
|
Molly dziękuję
o włoski dbam już jakoś od lutego i mam nadzieję, że odwdzięczą mi się za to i będą ładnie rosły odstawiłam prostownicę, suszę od czasu do czasu ale tylko zimnym nawiewem no i olejuję, maskuję itp MyNameIs to masz w talii tyle co ja chudzinka Dziękuję mam nadzieję, że jak wyjdzie odrost to nie będzie bardzo widoczny i nie będę musiała już farbować ![]() ---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- Molly napisz koniecznie jak wyniki będę czekać z niecierpliwością Ja pamiętam, że miałam taki okres, że waga stała w miejscu ale za to cm leciały ---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- Eldo za ćwiczenia ![]() Właśnie klikam Ci seryjkę
|
#3967 |
|
Raczkowanie
|
Madziu widać, właśnie że włoski bardzo zadbane i zdrowe, dlatego tak ładnie błyszczą. A masz jakiś cel jeśli chodzi o ich długość?
Oho, moje małe bobo wstało, muszę zmykać. do później |
|
|
|
#3968 |
|
Raczkowanie
|
Taa
Chudzinka - ale jak to nieproporcjonalnie wygląda Chciałabym być po prostu szczupła, ale cała :P Miałam przerwę w ćwiczeniach jakichkolwiek, bo nie mogłam podejmować wysiłku, i teraz boję się, że to co schudłam to przytyję i nabiorę dużej masy mięśniowej ((
|
|
|
|
#3969 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny, czy i ja mogę do was dołączyć?
Postanowiłam (znowu) odrobinę schudnąć, ale potrzebuję wsparcia i przywołania do porządku od czasu do czasu ![]() Już w zeszłym roku niby zaczęłam dietę redukcyjną ale ... tak się redukowałam że z 2-3 kg z zeszłego roku zrobiło się 5-6 kg teraz Na dzień dzisiejszy mój jadłospis jest raczej utrzymaniowy, bo muszę najpierw podkręcić metabolizm, ale widzę efekty, więc pewnie lada dzień przejdę na redukcję. |
|
|
|
#3970 |
|
Zakorzenienie
|
Molly jeszcze raz dziękuję
chciałabym jeszcze z 10 cm dłuższe takie do piersi ![]() MyNameIs na pewno uda Ci się osiągnąć cel trzymam kciuki musisz zabrać się za ćwiczenia tych partii które chcesz odchudzić ![]() Antananariwa witamy opowiedz coś o sobie
|
#3971 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny!
Zosia , masz normalny brzuch , na pewno nie gruby Najpierw wrzucam wam zdjęcie stroju ,który sobie kupiłam . ![]() Synek mi zrobił też zdjęcie w nim ,ale wstyd mi pokazać przy waszych figurach. Ja ważę 60,5 kg przy 164 ,więc Edytowane przez Aisza21 Czas edycji: 2012-05-30 o 16:35 |
|
|
|
#3972 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
póki co klikam im dniami i nocami żeby żadna nie wypadła z rankingu ![]() ---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ---------- Cytat:
ubrałam wiosenne botki, dżinsy, bokserkę i skórę i chwilami było mi jeszcze zimno!!! no masakra jakaś poza tym ciemno i mokro... pada przelotnie deszcz czasami :/ Ooo pokaż spódniczkę Cytat:
no muszę muszę! koniecznie !!! wkurza mnie to już pomału że późno wstaje i nie mam na nic czasu ale CHOLERA nie potrafię wstać wcześniej
|
|
#3973 |
|
Zakorzenienie
|
O nie!
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#3974 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam taką motywację jak rok temu i nawet ćwiczyć zaczęłam wczoraj zrobiłam pierwszy raz 100 brzuszków na kołysce i 50 przysiadów no lipca będę piękna! hahaZ męzem to w ogóle teraz super.... taki kochany przez telefon że szok. Chyba się gdzieś pierdzielnął w pracy w łeb że mu się tak poprzestawiało Taaaa Ty masz otłuszczone oczy i nie widzisz swojego ciała Widziałam zdjęcia i masz sexi nogi śliczną buźkę i płaski brzuszek a że talie masz dużo węższą od bioder to przecież w niczym nie przeszkadza bo Ty masz takie kości miednicowe i nic z tym nie zrobisz przecież Ooo ja też chcę żeby dupa była bardziej odstająca!!! Co za składy robiłaś?? ---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ---------- Cytat:
ale super!!!!! ta FOLIA i przysiady są po prostu BOSKIE !!!! ---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ---------- Ale ładny ten kolorek teraz masz sporo się zmył i wygląda zupełnie jak naturalny !!!! SUPER !!!!! ---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ---------- Cytat:
Pokaż swoje zdjecie i nie wymyślaj !!! na plaży obcym się pokażesz w stroju a nas się wstydzisz???? przeciez my jak rodzina ![]() ![]() Ja swoje zdjęcia w stroju też wrzucałam dziewczynom jak ważyłam 80 pare kg chyba nawet w albumie jeszcze one są nie ma co się wstydzić !
|
|
#3975 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super, że Ci się udało !!!! Jesteśmy z Ciebie dumne !! trzymamy kciuki za Ciebie i pisz koniecznie jak Ci idzie ![]() ---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ---------- Ejj no nie przesadzaj ja mam takie same wcięcie jak Ty z tego co widzę mamy podobną budowę brzucha moim zdaniem taka talia jest też ładna taka delikatna no ale jest przeciez ![]() ---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ---------- Cytat:
śliczna z Ciebie kobietka piękny masz profilek Noo a jakie włosy gęste!!!! super ![]() ---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ---------- Cytat:
dziękuję Ci ślicznie kochana dzisiaj wyszłam na spacer w tych spodniach i faktycznie fajnie się w nich czułam Ty pewnie szybciutko schudniesz i wtedy nakupujesz sobie kilka par nawet ja już mam czerwone, różowe i chabrowe. Chciałabym jeszcze takie soczysto żółte i może zielone Badania robiłam w styczniu i były ok, podejrzewam że to przez zmianę klimatu się tak dzieje, bo jak byłam w Niemczech to się super czułam, a teraz jak wróciłam to własnie ciągle coś mnie nęka. Miałam też teraz bardzo obfity okres i pewnie też troche organizm po dupie dostał. Miałam już 2 razy anemie więc może znowu mi żelaza brakuje. No i głowa juz przestała boleć, pewnie przez tą zmianę pogody mnie bolała bo od dwóch dni deszcz leje i jest zimno :/
|
|
#3976 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i muszę spać a reszta to nie wiem gdzie się szlaja ![]() Cytat:
Ty młotkuuuu raz dwa zrzucisz te kg też w nocy mam więcej energii taka nasza natura :PCytat:
widać wszystko wraca do normy rzeczywiście miał okres mój TŻ miewa Cytat:
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||||
|
|
|
#3977 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
zmiana jadłospisu i od razu mniej na wadze Cytat:
a możesz powiedzieć w jakiej szkole? ![]() z szefową na pewno się dogadasz ![]() Cytat:
no wiadomo, że ciężko dostać jak Czekoladka wszystko wykupuje Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3978 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wszystko wraca na swoje miejsce ![]() Cytat:
bo tak jak pisałam wczoraj te zrazy mają jakiś taki dziwny posmak natomiast tzatziki ![]() Cytat:
Zastanawiałam się co się z Tobą dzieje Mam nadzieję, że dietka okej za egzaminy trzymamy i czekamy na Ciebie! Cytat:
|
||||
|
|
|
#3979 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
motywujące co? teraz pójdzie już z płatka oj w domu rodzinnym to ciężko trzymać dietę ale pilnuj się tam! chyba nie chcesz zaprzepaścić tego co już osiągnęłaś? ![]() Cytat:
tyle razy zastanawiałam się jak smakuje ten jogurt tyle razy miałam go kupić i ciągle wybierałam co innego teraz wiem, że czekałam na czyjąś opinię, czy warto kupić dzięki jeszcze raz usłyszę coś negatywnego na temat Twojego brzucha! ![]() O matko wiecie co? Grzeszycie tu ![]() Cytat:
to chyba jest możliwe, że od hh zresztą, ciesz się! ![]() Cytat:
Wiesz, że na tym zdjęciu w profilu przypominasz mi Kasię Cichopek?
|
||||
|
|
|
#3980 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
weźźźźź aż taki krótki? ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Matkoooooooooooooooooooo
|
||||
|
|
|
#3981 | ||
|
Zakorzenienie
|
sasasasa ![]() Cytat:
u mnie pogoda też taka ni w pięć ni w dziesięć jak wiatr zawieje to zimno jak diabli a jak się wyjdzie na słońce to w kurtce nie można wytrzymać i weź tu się człowieku odpowiednio ubierz ![]() Cytat:
też miałam Zosieńcji przypomnieć jej własne słowa ![]()
|
||
|
|
|
#3982 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
łydki też mam paskudne od biegania jeszcze masywniejsze się zrobiły Cytat:
![]() no to witaj w klubie Cytat:
itd. ![]() Cytat:
Superowy ten strój! i wstawiaj zdjęcie, nie wstydź się :PCytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
#3983 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
.A kolorek też mi się podoba, ciało przy nim wygląda na bardziej opalone. Rany , jak ja ci zazdroszcze ,ze ci tak szybko te odchudzanie idzie , u mnie 2 cm z uda to przez 2 mce spadło . |
|
|
|
|
#3984 | |
|
Zakorzenienie
|
Łał, Ty to dużo robisz
![]() Motywację masz ładną, zazdroszczę... : rolleyes:Ale efekty widać po Twojej wadze...więc...oby tak dalej ![]() ---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- Cytat:
Biodra wielkie jak 150 i nic z tym nie zrobię. To samo...grucha jestem ![]() ---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- QUOTE=Eldo_rado;34407067]i kupiłam dziś serum Eveline jednak, cenowo fajnie wyszło . będe się regularnie smarować [/QUOTE] O, ile dałaś i gdzie? ![]() ---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ---------- Antana Hej A ile ważysz, ile masz wzrostu, ile lat?
|
|
#3985 |
|
Zakorzenienie
|
Aisza śliczny strój
Monia, Heroine dziękuję wreszcie wyszłam z nałogu prostowania włosów no i z kolrku jestem już zadowolona fajnie się zmył i wygląda naturalnie ![]() Ja melduję dziś 50 minut hula hop, 300 ścisków i 200 brzuszków
|
#3986 |
|
Zakorzenienie
|
Aisza Wrzucaj zdjęcie, wrzucaj zdjęcie, wrzucaj zdjęcie!!!
![]() ---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ---------- Monia Dziękuję bardzo za komplementy Widzisz, z mężem już super, teraz prosta droga do szczęścia. Już Ci mówię jak tyłek powiększyłam xD Miałam 92cm w pupie, teraz mam 96 Stawałam w lekkim rozkroku i siadałam tak, jakbym miała usiąść na krześle. Kolana nie wystawały poza linię palców, plecy proste, tułów pochylony do przodu, a pupa ciągnie do tyłu. ---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ---------- Heroine Wariatko Ty thx
|
#3987 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny wróciłam!
Może nie będę opisywać jak wyglądał mój jadłospis przez ostatnie dni, wystarczy jeśli powiem, że była to totalna masakra 60 cm w talii... wow Ja chyba nie będę nigdy wyglądać choć w połowie tak dobrze. Możecie mi powiedzieć jakie ćwiczenia wykonujecie? Rozmawiacie o tych ściskach, agrafkach, a ja nawet nie wiem co to jest. Działają? Ile czego i jak robicie? Mam teraz trochę czasu, to trzeba się za siebie zabrać
|
|
#3988 |
|
Zakorzenienie
|
Zosieńcjo a długo robiłas takie ćwiczenia na pupę zanim zobaczyłaś efekty? Tez bym chciała mieć sterczącą a nie taką płaską
|
#3989 |
|
Zakorzenienie
|
Robiłam jednorazowo 30składów. To tak ponad pół roku, no i fitness, ale efekty już widziałam po 2 miesiącach, że się podniosła i ujędrniła. Tylko robiłam to, jak mi się przypomniało, jestem pewna, że jakbym robiła to codziennie to szybciej by wszystko było.
|
#3990 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() aa reszta mnie nie lubi dlatego uciekają z forum ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ojj a co sie dzieje????
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:20.

, ale jak schudnę 8-10 kg to w nagrodę sobie kupie

ja ostatnio sobie za bardzo pofolgowałam i na wadze miałam jakieś 1,5 kg więcej jak zwykle
teraz muszę się przypilnować, żeby utrzymać wagę, bo wystarczy chwila nieuwagi i już kg na + 

Ale ważę się codziennie, miesiąc bez wagi bym nie wytrzymała

za ćwiczenia
Chciałabym być po prostu szczupła, ale cała :P Miałam przerwę w ćwiczeniach jakichkolwiek, bo nie mogłam podejmować wysiłku, i teraz boję się, że to co schudłam to przytyję i nabiorę dużej masy mięśniowej 
musisz zabrać się za ćwiczenia tych partii które chcesz odchudzić 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
przeciez my jak rodzina

sasasasa
no i z kolrku jestem już zadowolona