Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz.6 - Strona 146 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-01, 16:30   #4351
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Antananariwa własnie obejrzałam Twoje fotki nie wiem kompletnie z czego sie odchudzasz jak dla mnie masz swietna figure

No w koncu w domku i weekend
Słucham sobie muzyczki i zabieram w koncu za sprzatanie, bo z rowerka nici dzisiaj, bo wieje wiatr i sie na deszcz co chwile zbiera

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 16:31   #4352
murka04
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

medzik o to rób rób zdjęcie bo wiesz że ja tu czekam na nie może akurat te 2cm w tydzień urosły

Jednak nie poszłam spać, a teraz to już za późno bo ćwiczyć trzeba

Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie.
murka04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 16:39   #4353
Antananariwa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez LosingMyWay Pokaż wiadomość
Antana tez Cię chcę zobaczyć a nie mogę Cie zaprosić no już się udało :P
Już matko jakie ty masz noooogi

Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość
antana z brzucha kochana z brzucha! wszystko inne mi się podoba tylko ten brzuch, wiem wiem że Wam się podoba no ale wiesz sama jak to jest, każda z nas ma coś takiego nad czym chce popracować a zgłosić zdjęcie moje? no wiesz co wstydziłabyś się
A poza tym odezwała się ta co ma z czego chudnąć! Następny lachon nam tu rośnie na wątku! Talię masz cudowną
Z czego? Z jakiego brzucha? I 3 kg? Znikniesz
U mnie jest z czego bo i nogi, i plecy, to one powodują że talia tak wygląda, bo z przodu już takiego efektu nie ma

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Antana no proszę Cię, z czego Ty się chcesz odchudzać laseczka zgrabniutka jesteś
Jasne że mam, jak patrzę na wasze zdjęcia to mam ochotę skasować swoje

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
No właśnie z czego Ty sie chcesz odchudzać ?
Powiedziała ta która ma Ty to masz talię i obłędne włosy. A w stylizacji na Larę, nie wiem czy nie podobasz mi się bardziej od oryginału

Edytowane przez Antananariwa
Czas edycji: 2012-06-01 o 16:41
Antananariwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 16:52   #4354
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Antananariwa Pokaż wiadomość

Powiedziała ta która ma Ty to masz talię i obłędne włosy. A w stylizacji na Larę, nie wiem czy nie podobasz mi się bardziej od oryginału
No ja mam z czego np z d.upy
dziekuje zawstydzasz mnie
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 16:53   #4355
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Wstałam wcześniej i przyszłam do Was jestem nienormalna

No nie wątpię ale chyba pójdę do babki to się nade mną poznęca
ale ja w kilku wątkach piszę
Ojj ale Ty nas Kochasz wow no ale nic w tym dziwnego, no bo jak mozna nas NIE kochać?

ojj do kobiety to ja bym chyba nie poszła.... byłam kiedyś u takiej jednej.... straszna zołza i nie delikatna! Jakby kurde nie wiedziała że każde badanie jest bolesne, przeciez sama jest kobietą jędza jedna! :/

Dajesz radę w kliku wątkach pisać???? ja pierdziele.... ja pisałam przez kilka dni w wątku o kotach ale nie dałam rady.... musiałam zrezygnować bo czasu brakowało mi

---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ----------

Cytat:
No mogłam taaaa, dobre, pyszne i cudowne zapomniałaś dodać: kaloryczne

no pizzę jadłam, nie ściemniam tylko powiedziałam, że wolę domową :P i zazwyczaj jak już jem to wybieram domową a rzadko jem, więc wiesz :P
noo nie takie kaloryczne, bo gyros smazony na oleju nie jest i jest z kurczaka
Ja domowych pizzy nie lubię :P

Cytat:
Taaaa, ostatni dzień pracy... w sobotę też pracuję odrabiam któryś tam maja
o losie! współczuję

Cytat:
no jesteście piękne, mądre i zaj.ebi.ste
phiii już to wiemy

Cytat:
a wiesz Ty co? śniło mi się, że założyliście nowy wątek
hehehehe widzę, że bardzo chcesz być na rozpoczęciu nowego wątku i aż Ci się to po nocach śni

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 16:55   #4356
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Dziewczyny ale sie ciesze umówiłam sie w końcu do ortodonty już we wtorek mam wizyte

---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ----------

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
ojj do kobiety to ja bym chyba nie poszła.... byłam kiedyś u takiej jednej.... straszna zołza i nie delikatna! Jakby kurde nie wiedziała że każde badanie jest bolesne, przeciez sama jest kobietą jędza jedna! :/
Ej ja tylko do babki chodze do faceta bym nie poszła
Stary 2012-06-01, 16:57   #4357
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
To raz w tygodniu coś da?

ejjj no, nie śmiej się :P sama spróbuj i pie.r.do.lnij nim o podłogę polecam go to tortów

O kurde... ale podczas snu to zrobił? Kręcił się jakoś? też bym się wystraszyła Biedaczek oby mu nic nie było

Dziękujemy i nawzajem! Grzeczna bądź bo nie dostaniesz prezentu

wiesz, że przeczytałam "po baToniku" otwieram i paCZe: balonik czytam raz jeszcze, no pisze balonik a idźźźźźź Ty z tym balonikiem
A to on raz w tygodniu ma tylko dyżury??? myslałam, że częsciej ? :/

Wolę nim nie rzucać bo może się rozpaść na kilka częsci i co wtedy???

Nie podczas snu.... poszedł po jakąś zabawkę i jakoś tak się wywrócił

Byłam grzeczna dostanę prezent??

heheheh głodnemu chleb na myśli Ty to kochasz słodycze co?

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-06-01, 16:59   #4358
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Mmm zrobiłam sobie kawe i dosypałam nesquika :mniam :
Stary 2012-06-01, 17:14   #4359
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aisza21 Pokaż wiadomość

Ja dziś też mam prezent na DD ,bo
zobaczyłam 5 na wadze
A konkretnie 59,8 kg.

Monia , oj biedne te twoje dzieciaczki. Daj znać jak głowka Kolinka . A z uszkiem to obserwuj , najlepiej do lekarza się przejść ,bo ucho jest blisko opon mówzgowych i łatwo się zapalenie robi u dzieci. Mój lekarz mówi,że jak ucho boli to lepiej antybiotyk dać niż czekać na rozwój ewentualnej choroby.

Ale super prezent!!!! gratuluję!!! oby juz ta szóstka nie wróciła

Z Kolinkiem dobrze, nic go nie boli na szczęście, Oskar na ucho juz tez nie narzeka, przestało go boleć
W moim mieście niema żadnego laryngologa, musze jechać 20 km i tylko prywatnie a to koszt 100 zł bo jak bym chciała na książeczkę to 1,5 miesiąca się czeka także póki go nie boli to jest dobrze chyba? poczekam i zobaczę

---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ----------

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Jakiego kremu na stopy używacie?
Ja tego z Oriflame na noc cudowny jest i tani jak barszcz w promocji !!!

W poprzednim katalogu go za 7 zł kupiłam (cena dla konsultantów) i zobacz jakie ma opinie!

http://pl.oriflame.com/products/prod...prodCode=20564

---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ----------

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
Śliczne sa te lakiery z Inglota ostatnio na stoisku z godzine oglądałam lakiery i te cienie wszystkie szkoda tylko, ze takie dorgie sa.

Ooo jakie SPA , ja dzisiaj sobie wieczorkiem zrobie a co tam, na dobry poczatek weekendu
Jak tanm synus sie czuje? mam nadzieje, ze wszystko okej
Piękne są i wszystkie kolory świata do wyboru szkoda własnie że takie drogie :/

A dziękuję synuś dobrze się czuję, główka nie boli

Cytat:
Dobrze , ze synka głowa nie boli, cale szczescie nic mu nie jest
Kochana a Ty koniecznie rejestruj sie do gina nie ma z tym zartów
Nooo całe szczęscie!! przez chwilę bardzo się o niego bałam cud że nic mu się nie stało...
No muszę się zarejestrować, w następnym tygodniu może prywatnie pojadę gdyby nie udało mi sie zarejestrować.

---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ----------

Cytat:
Monia oo tak przypomniałaś mi o fast foodach haha chyba u mnie jest taka sama kolejność albo może nawet fast foody na pierwszym miejscu
Biedny Twój synek mam nadzieję, że dziś już jest wszystko dobrze
Noo i dzię-ku-je-my za baloniki
No właśnie ja chyba jednak bardziej bym wolała zjeść fast fooda niż chipsy także zmieniam kolejność i fast foody wrzucam na 1 miejsce
No biedny niuniek ale jest dziś ok, nie boli go główka
Nie ma za co kochane dzieci mam nadzieję że baloniki się podobały

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-06-01, 17:26   #4360
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
No w sensie, że takie jak z reklamy wyglądają, a ja zawsze z takich brzydkich stron wrzucam

Nie jem za mało, jem co 3 godzinki, normalne porcje, a wczoraj o 21 ostatni posiłek zjadłam...i dalej mnie tak ciągnęło, co gorsza, to z łakomstwa, a nie z czystej potrzeby jedzenia, bo głodna

Jejku...dobrze że się nic nie stało, bo z takiego małego wypadku mogą być same nieszczęścia...!
No bo ja wybieram te duże zdjęcia żebyście dobrze widziały

No ale jakbyś była najedzona to by Cie mniej ciagnęło, musisz może troszkę wiecej jeść na kolację, bo pewnie jesz tyle co twój jeż

Ojj o wypadek to nie trudno u małego dziecka... trzeba mieć oczy dookoła głowy :/

Cytat:
Wariatka, że tesz o tej godzinie w nocy chce Ci się takiego zabiegi upiekszające robić, to podziwiam, jak ja pod wieczór zmobilizować się nie mogę Ale dzisiaj obiecałam piling kawowy i po tym pilingu folię założyć

Dziękujeeeemy za baloniki:cmok :
No bo ja nie mam kiedy sie kąpać wieczorem dzieci nie śpią więc ich nie zostawię samych bo może źle to się skonczyć...... no i muszę robic sobie SPA gdy dzieci już śpią :/

niema za co dziecinko

---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ----------

Cytat:
Napisane przez mielnus Pokaż wiadomość
w dodatku mam popękane naczynka na udach. Dzisiaj kupie sobie w aptece diohespan max może pomoże coś....
Kurde ja też mam kilka jak wypróbujesz ten diohespan to napisz czy pomogło

---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ----------

Cytat:
Napisane przez Eldo_rado Pokaż wiadomość
na jedną noc Was zostawić i tyle nadrabiania!!! ide umyc włoski, płatki na owsiankę się moczą... przy śniadaniu poczytam troszkę a resztę już po powrocie od lekarza
I jak u lekarza??? wszystko ok??

---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ----------

Cytat:
Monia Ty to masz przygody z tym @... współczuję bardzo Ale póki nie pójdziesz do dobrego lekarza, to dalej będziesz mieć problemy... Także raz dwa do gina leć!!!
a no mam w następnym tygodniu pójdę !!! juz na 10000%

---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ----------

Cytat:
Monia ja też nie wychodzę z domu nie pomalowana okropnie się czuję jak nie pomaluję oczu, muszę mieć wytuszowane rzęsy chociaż
ja też!! obowiązkowo

---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ----------

Cytat:
Napisane przez czbasia Pokaż wiadomość
Wczesniej tez tak mialam Na studiach nie zeszxlam nawet do sklepu w akademiku na doł a teraz jak wstaje do pracy to na pol spiaco i naprawde nie mam czasu ani ochoty na makijaz. Masakraa.. Dobrze,ze w pracy sama siedze to rano jak cos upackam sie troche

Haha.. a moj tz powiedziual ze bedzie ze mna na brzuch zakladal. Twierdzi ze na moim wikcie przytył I powiem wam po cichu w sekrecie ze cos jakby cell brzuch opanowal
Kurde ja bym do pracy bez makijażu nigdy nie poszła :P spóźniłabym się do roboty ale pomalowac bym się musiała hahaha
Ja to chyba bardziej zakompleksiona od Ciebie jestem

oooo to będziecie się razem owijać chciałabym to normalnie zobaczyć zrób nam fotkę i wrzuć

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-06-01, 17:45   #4361
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czbasia Pokaż wiadomość
Taaa... teraz jak hipcio wygladam. Zdjec w wolnym czasie wiecej wstawie. W sumie jako tako wygladalam to moja opinia I jak chwilke bede miec to opowiem wiecej Troszke sie działo
Weź Ty nie pier.... głupot!! jaki hipcio!!! Co ty gadasz??? JA tam widzę piękną Pannę młodą i jaką zgrabną!!!

Czekam na relacje z wesela i ślubu

---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ----------

Cytat:
Monia a to przepraszam dla mnie metka i tatar to to samo jest
no wyglądają podobnie ale smakują troszkę inaczej tatar mniej lubię, metkę ubóstwiam

---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ----------

Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość
monia ale ja chcę tak na czczo to zawsze mniej wyjdzie i będzie mi weselej a teraz po obiedzie znów to pewnie będę zła że nic nie spadło do jutra już niedaleko
heheheh Ty to dobra jesteś
Ja bym nie wytrzymała do jutra albo zmierz się dziś i jutro i porównasz

---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ----------

Cytat:
jestem... ale mam doła.

Jestem, uzależniona od zakupów!!! mialam duzo czas do odjazu pociagu i sobie wstapiłam do centrum handlowego... z zamiarek kupienie tych wszystkich tablet na cere skóre włosy itp. No i z nudów weszłąm do jednego do drugiegoo... oczywiscie wyszłam z bluzką;/ i mojemu TŻ kupiłam szaliczek, bo on uwielbia.....
jakbym o sobie czytała..... wiem co czujesz. JA zawsze wydam ostatnie pieniądze na jakąś bluzkę która mi nie potrzebna tak na prawdę i potem chodzę wkurzona bo kasy nie mam nienawidzę siebie za to!!!!!!!!

---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ----------

Cytat:
Napisane przez MyNameIs Pokaż wiadomość
A to nie może być zwykła woda mineralna z butelki tylko powinna być przegotowana, taka z kranu???

Kup, kup ten ekspres Kawka zdrowsza, bo prawdziwa i smak nieziemski Ja ostatnio spijam kawę litrami, nauczyłam się bez mleka i nie mogę się opanować, bo nie ma kalorii
Jeśli po takiej wodzie z butelki odczuwasz jakieś wzdęcia czy bóle brzucha to lepiej nie pić. A jak już to kupuj jakąś dobrą wodę ale to wiąże się z większą kasą. Te tanie wody często to są zwykłe kranówki po których tylko brzuch boli :/
Przegotowana woda choć jest pozbawiona wszelkich minerałów to przynajmniej niema w sobie chemii i lepiej organizm ją toleruje

Kupię na pewno
Powinnaś troche mleka dodawać, nawet takiego 0,5% tł. kawa bez mleka wytrąca z organizmu wapń i mogą zacząć psuć się zęby, kości też dostaną po dupie, zwłaszcza że pijesz dużo tej kawy.

---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ----------

Cytat:
Monia no skarpetki będziesz mogła kupować ja ostatnio kupiłam tak super stopki za 1,19zł bodajże takie ładne a taniutkie a ja uwielbiam stopki chcesz to Ci zrobię zdjęcie często są w promocji
oooo super!!!!! akurat mam mało skarpetek nooo poproszę foteczkę ja tez uwielbiam stopki

---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ----------

Cytat:
Kwesia kto co lubi
No dokładnie bo sam ekspres to akurat ma tu najmniej do "gadania" hehe smak kawy dają przecież kapsułki Kup sobie w saszetce 1 kawkę z Jacobs i 1 saszetkę tej samej kawy z Nescafe I stwierdzisz która Ci bardziej smakuje wiem, że to nie to samo co kawa z ekspresu ale będziesz wiedziała która firma bardziej Ci smakuje

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-01, 17:57   #4362
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:

monia
dobrze że z synkami już ok, moja mała też kiedyś tak spadła na główkę podczas snu, więc wiem jakie to okropne przeżycie. I do gina pędź czym prędzej, bo tak działający organizm potrzebuje pomocy. Mi też kiedyś tak wariował organizm na zmianę klimatu. Jak tylko gdzieś wyjechałam to zaraz dostawałam okres, mogłam nawet 2 dni wcześniej skończyć, a po wyjeździe dostawałam. Ale po powrocie do domu wszystko się uspokajało i wracało do normy.

Może i ja spróbuję z tą folią? Tylko trzeba się będzie ukrywać przed TZ
Wrzuciłam do galerii swoje fotki
Mój synek nie spadł podczas snu bo on spi w kojcu jeszcze on po prostu się o coś przewrócił bo pełno zabawek leżało na podłodze :/
A Twojej malutkiej nic się wtedy nie stało?? kurde podczas snu to musi być straszny szok dla dziecka jak spadnie z łózka
Muszę iść do gina koniecznie.... mi się włąsnie po powrocie do domu nic nie wyregulowało tylko jeszcze gorzej rozregulowało wiem, że będe musiała hormony brać bo inaczej to wątpię że da się to wyregulować zwłaszcza że od lipca znowu jadę do Niemiec.... :/

Noo spróbuj i faktycznie lepiej sie ukrywać przed facetem bo on może tego "nie zrozumieć"

Czemu ja fotek nie widzę????

Cytat:
monia cóż za sen, ja właśnie na gazecie widziałam wołanie o pomoc dla małych dzieci które potrzebują operacji serca, koszmar
Sen głupi jak but !
Ajj szkoda tych dzieci ja na takie rzeczy patrzec nie mogę nawet bo mi się ryczec chce.....

---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ----------

Cytat:
Dziewczyny ale sie ciesze umówiłam sie w końcu do ortodonty już we wtorek mam wizyte

Ej ja tylko do babki chodze do faceta bym nie poszła
A po co do ortodonty? Aparat chcesz sobie założyć?

A ja tam lubię do facetów chodzić są o wiele milsi i bardziej cierpliwi wytłumaczą wszystko powoli i dokładnie

---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ----------

JEZUUU nadrobiłam Was czy mi się wydaje?? padam!!
Chcecie mnie wykończyć??????????????

była moja mama, posiedziała chwilę i poszła. Z dzieciakami dzisiaj mamy wyżerę.... na stole stoją różne ciastka, czekoladki, czipsy, żelki, lody
mam już dość

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-06-01, 18:03   #4363
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
A po co do ortodonty? Aparat chcesz sobie założyć?

A ja tam lubię do facetów chodzić są o wiele milsi i bardziej cierpliwi wytłumaczą wszystko powoli i dokładnie
No chce aparat
Ja tam nie pójde zawsze sie zastanawiam czemu lubią swoj zawód
Stary 2012-06-01, 18:11   #4364
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
A gdzie te platku kupujesz??? ja chcialam zwykle górskie kupic
W każdym supermarkecie

---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ----------

Cytat:
Wrzuciłam do galerii swoje fotki
Zaproś mnie do znajomych!

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 18:36   #4365
meeedzik
Zakorzenienie

Jesssuuu ale się najadłam chyba zaraz pęknę zjadłam dwa rogale z masłem, świeżuteńkie prosto z pieca aż mnie brzuch boli z objedzenia ale pal kij w końcu Dzień dziecka jest także można sobie pozwolić tym bardziej, że jednak dziś nie idziemy na pizzę

Mureczko włoski urosły mi tylko 0,5 cm zrobiłam zdjęcia, to znaczy Tż zrobił zaraz wrzucę
Monia no coś Ty, ja bym w życiu nie poszła do faceta bym chyba umarła ze wstydu na tym fotelu

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-06-01, 18:39   #4366
zelka9o
Zadomowienie

Jezuuuuuuuuu ale Wy tu piszecie jak szalone przeczytałam z grubsza Was . W końcu mam czas by tuu napisać ! bo ostatnio taka zalatana jestem że brakuje mi dnia i czasu
Ale wiecie wciąż stosuje dietę lekarza i w ogole mnie brzuch nie boli :O !!
do tego przestałam pić prawie słodkie wody !! z czego jestem dumna !!

i Witam nowe Dziewuszki
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 18:45   #4367
Antananariwa
Raczkowanie

Cytat:
No ja mam z czego np z d.upy
dziekuje zawstydzasz mnie
Poważnie. Ty masz 1,68m wzrostu? Na zdjęciach wyglądasz na wysoką. Jak schudniesz z d.upy to co z ciebie zostanie? Patyczek

Cytat:
Mój synek nie spadł podczas snu bo on spi w kojcu jeszcze on po prostu się o coś przewrócił bo pełno zabawek leżało na podłodze :/
A Twojej malutkiej nic się wtedy nie stało?? kurde podczas snu to musi być straszny szok dla dziecka jak spadnie z łózka
Małej na szczęście nic się nie stało. Ona tak jakby zjechała po kołdrze na ziemię, z tym że główką w dół. Łóżko na szczęście mamy niewysokie, tak że brzuszek i nogi były na łóżku, ale głową uderzyła w podłogę i huk był taki że myślałam że zawału dostanę. A i ona przestraszyła się dość mocno.

Cytat:
Noo spróbuj i faktycznie lepiej sie ukrywać przed facetem bo on może tego "nie zrozumieć"
No ja wolę jak widzi efekt końcowy, jakoś tak przy nim mi głupio No i niech lepiej myśli że ja taka gładka i pachnąca naturalnie

Cytat:
Czemu ja fotek nie widzę????
Odpowiedz na moje zaproszenie to zobaczysz

Cytat:
No chce aparat
Ja też tylko do kobiet, jakoś nie ufam facetom ginom
Też kiedyś nosiłam aparat, jeśli są wskazania to naprawdę warto

Cytat:
Zaproś mnie do znajomych!
Już

Cytat:
Antananariwa własnie obejrzałam Twoje fotki nie wiem kompletnie z czego sie odchudzasz jak dla mnie masz swietna figure

No w koncu w domku i weekend
Słucham sobie muzyczki i zabieram w koncu za sprzatanie, bo z rowerka nici dzisiaj, bo wieje wiatr i sie na deszcz co chwile zbiera
Nogi, mój kompleks od zawsze, a teraz doszły do tego plecy
Ważyłam już w okolicach 50 kg i wtedy miałam takie fajnie szczupłe uda, no i zaczęłam sobie folgować
Ja też już w domu, po obiedzie, a w zasadzie obiado-kolacji. Frittata pycha Robiłam pierwszy raz i za krótko robiłam warzywa bo miały jeszcze sporo wody, ale i tak było przepyszne. Ale i zgrzeszyłam Poszłam do Lidla zobaczyć czy mają wagi, nie mieli, za to mieli cieplutkie bułeczki, te małe które uwielbiam. No i się skusiłam z masłem i serem żółtym zjadłam. To sobie zrobiłam prezent na dzień dziecka
Antananariwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 18:47   #4368
zelka9o
Zadomowienie

Meedzik dałam Ci głosik
Stary 2012-06-01, 18:48   #4369
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Ja z okazji dnia dziecka zafundowałam sobie pierozki
no i koktailik truskawkowy na kolacyjke wypiłam przed chwilka
Zaraz ide troche pocwiczyc

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-01, 18:52   #4370
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Jesssuuu ale się najadłam chyba zaraz pęknę zjadłam dwa rogale z masłem, świeżuteńkie prosto z pieca aż mnie brzuch boli z objedzenia ale pal kij w końcu Dzień dziecka jest także można sobie pozwolić tym bardziej, że jednak dziś nie idziemy na pizzę

Mureczko włoski urosły mi tylko 0,5 cm zrobiłam zdjęcia, to znaczy Tż zrobił zaraz wrzucę
Monia no coś Ty, ja bym w życiu nie poszła do faceta bym chyba umarła ze wstydu na tym fotelu
ja też chyba ze do tż

Cytat:
Poważnie. Ty masz 1,68m wzrostu? Na zdjęciach wyglądasz na wysoką. Jak schudniesz z d.upy to co z ciebie zostanie? Patyczek

Ja też tylko do kobiet, jakoś nie ufam facetom ginom
Też kiedyś nosiłam aparat, jeśli są wskazania to naprawdę warto

No ja niska jestem Moze przez buty takie wrażenie
Oo długo nosiłaś aparat i jaki?
Stary 2012-06-01, 18:59   #4371
meeedzik
Zakorzenienie

Zelka witaj kochana w końcu jesteś

Dobra dodaję zdjęcia pazurki, skarpetki i włoski

Monia takie łooo :

Włosy, muszę powiedzieć, że już coraz bardziej zaczynają mi się podobać mogłyby być jeszcze dłuższe ale cieszę się, że nie muszę ich wcale prostować i nawet dobrze wyglądają

---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ----------

Zelka dziękuję ślicznie za głosik
Stary 2012-06-01, 19:00   #4372
Lorenail
Raczkowanie

meeedzik masz strasznie ładne włosy czemu ja mam takie dziwne coś a'la Chopen

Mam do Was prośbę gigant. Nie jestem w stanie przeczytać wszystkiego, co stworzyłyście tutaj, a nie udzielam się też jakoś strasznie, ale skoro już tutaj jestem, to chciałabym prosić o jakiś sprawdzony... obiad Taki, który można zrobić na jedną osobą i który nawet takie antytalencie jak ja może samo zrobić. Myślałam o jakiejś surówce i czymś niemięsnym, ale nie bardzo mam pomysł co
Stary 2012-06-01, 19:00   #4373
murka04
Zadomowienie

raaaany madziaaa prze-pię-kne !!! Jeszcze niedawno miałyśmy prawie równe a teraz masz już takie długie, kiedy one tak urosły?! I jakie zdrowe, teraz mogą sobie rosnąć nawet wolniej bo i tak pięknie wyglądają chyba sobie ustawię na tapetę i będę się pogrążać w rozpaczy z powodu moich

Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie.
murka04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 19:06   #4374
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
Zelka witaj kochana w końcu jesteś

Dobra dodaję zdjęcia pazurki, skarpetki i włoski

Monia takie łooo :

Włosy, muszę powiedzieć, że już coraz bardziej zaczynają mi się podobać mogłyby być jeszcze dłuższe ale cieszę się, że nie muszę ich wcale prostować i nawet dobrze wyglądają

---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ----------

Zelka dziękuję ślicznie za głosik
Nie ma za co widze że wysoko jesteśś ajjj długie i Piękne włoski masz !
Stary 2012-06-01, 19:11   #4375
meeedzik
Zakorzenienie

Lorenail dziękuję
A co do obiadu, to ja często robię warzywa na patelnię z jajkiem i wychodzi taki placek jak pizza albo może brokuł + pierś z kurczaka ja też nie jestem kucharzem za dobrym, a to trudne nie jest

Murka no coś Ty, nie są wcale długie, przecież mamy prawie takiej samej długości ile masz cm od czoła? nie przesadzaj kochana, przecież tu Monia i Cocktail to mają piękne ja się przy nich chowam z moimi
Dziękuję ślicznie, bo to bardzo miłe, że ktoś docenia moje włoski, sporo im teraz poświęcam czasu więc powinny się odwdzięczać

Zelka jestem na bezpiecznej pozycji dzięki dziewczynom
Dziękuję ale przy Twoich to ja mam takie ni w 5 ni w 10
Stary 2012-06-01, 19:18   #4376
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
Zelka jestem na bezpiecznej pozycji dzięki dziewczynom
Dziękuję ale przy Twoich to ja mam takie ni w 5 ni w 10
hehe pomagam Tobie i dziewczynom by były jeszcze wyżżej ! Taaaak ! Ty masz teraz cudowne !
Stary 2012-06-01, 19:23   #4377
meeedzik
Zakorzenienie

Zelka za 10 cm to będą moooże cudowne
Dziękuję

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-06-01, 19:34   #4378
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
No chce aparat
A masz taki problem ze zgryzem czy ząbki nie równe?
U mnie w mieście dużo koleżanek nosi aparat, nie które bo muszą, inne bo chcą być modne. Większośc narzeka że strasznie dziąsła i szczęka od aparatu boli.
Pamietam kiedyś jak pocałowałam się z chłopakiem który nosił aparat, jezuuuu jakie to było straszne... do dzisiaj mi nie dobrze na samą myśl i bolą mnie usta od jego drutów hahahaha

No własnie dziwne, że faceci wybierają taki zawód ale mimo wszystko potrafią być świetni w tym co robią

---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ----------

Cytat:
J
eee tam :P niema się czego wstydzić, przeciez to lekarz a że facet no to co :P on widział milion razy już takie rzeczy

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-06-01, 19:36   #4379
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
A masz taki problem ze zgryzem czy ząbki nie równe?
U mnie w mieście dużo koleżanek nosi aparat, nie które bo muszą, inne bo chcą być modne. Większośc narzeka że strasznie dziąsła i szczęka od aparatu boli.
Pamietam kiedyś jak pocałowałam się z chłopakiem który nosił aparat, jezuuuu jakie to było straszne... do dzisiaj mi nie dobrze na samą myśl i bolą mnie usta od jego drutów hahahaha

Aż strasznie krzywych nie mam ale mam wystające trójki i od 4-7 musze wyciagnąć bardziej do łuku Nie wiem czy wiesz o co chodzi

Nie załamuj mnie bo tz ode mnie ucieknie
Stary 2012-06-01, 19:52   #4380
mielnus
Wtajemniczenie

motywujące... moja sasiadk, patrze jak dala rade.. teraz wyglada przepieknie http://www.chudniesz-☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/p...karolina-galek tak wyglada http://www.facebook.com/photo.php?fb..._t=photo_reply

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości