|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4291 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Jak tanm synus sie czuje? mam nadzieje, ze wszystko okej ![]() Wszystkiego najjjjj najjjj z okazjidnia dziecka ![]() ![]() ![]() ![]() Ja juz w pracy, straszna pogoda dzisiaj pada zimno i szaro ![]() ![]()
![]() |
#4292 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Jakiego kremu na stopy używacie? Bo mój już się kończy i zastanawiam się, czy kupować nowy krem, czy smarować pod skarpetki balsamem nawilżającym... Bo skoro kupiłam ten Eveline,to nim się teraz smarować będę, a tamten zostaje w kącie...
![]() Miałam ten krem http://2.bp.blogspot.com/-H7ybs5g8RY...htalgcreme.png bardzo zadowolona z niego byłam, bo mam strasznie przesuszoną skórę na piętach, już się kiedyś tutaj żaliłam, że nie idzie z tymi stopami nic zrobić, bo mogę co kilka dni je pielęgnować (w sensie robić kąpiele, ścierać skórę) a one i tak tracą swój ładny wygląd w 3 dni :/ ---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ---------- Cytat:
![]() A miałam iść się opalać ![]()
![]() |
#4293 |
Zakorzenienie
|
Ooo jessuuu
![]() ![]() ![]() Dziś na wadze o 0,1 więcej, czyli dobrze jest ![]() Pogoda nie za fajna, zero słońca i chłodno, 16 stopni. Gdzie jest kurde lato ![]() ![]() Cocktail haha ja Ciebie też kojarzyłam z gimnazjum, tylko musiałam zobaczyć Twoje zdjęcie ![]() ![]() Noo weźźźź nawet nie gadaj ![]() ![]() ![]() Monia oo tak przypomniałaś mi o fast foodach ![]() ![]() ![]() Biedny Twój synek ![]() ![]() Noo i dzię-ku-je-my za baloniki ![]() ![]() Mureczko no coś Ty, nie możliwe, że masz tyle w talii ![]() ![]() haha chyba będziesz musiała wstawiać zdjęcia z centymetrem ![]() Zoska haha Monia zapomniała dodać, że taką metkę to się na dodatek je z surowym jajkiem ( żółtkiem ) ![]() ![]() Cocktail hahaha lepiej już nie chudnij, bo faktycznie wcale Cię już nie będą zauważać w domu ![]() A co do lakierów to ja też polecam Eveline ![]() ![]() ![]() Zosieńcjo nie ładnie tak się objadać na noc ![]() ![]() Dobra co nieco nadrobiłam ![]() ![]() Idę szykować jakieś śniadanko ![]() Wpadnę później ![]() Dziękuję za kliki i proszę o jeszcze ![]() ---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ---------- Aisza gratuluję ujrzenia 5 z przodu ![]() ![]() ![]() Ja także Wam życzę wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Dziecka ![]() ![]() ![]()
#4294 |
Zakorzenienie
|
Meeedzik Ech, ta pogoda nas rzeczywiście nie rozpieszcza
![]() ![]() Dzisiaj będzie ładnie z jedzonkiem, obiecuję ![]() ![]() Miłego dnia kochana ![]() Klikam od rana wszystkim po kolei ![]() ![]() ![]()
#4295 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Własnie tez myslalam ze sie poopalam i chciałam w niedziele rano na swiebodzki pojechac zobaczyc co tam jest ciekawego a popołudniiu kolezanke do zoo wyciagnac albo do ogrodu japonskiego , ale nie wiem jak to wyjdzie przez ta pogode ![]() ![]() A z ta folia to najpierw balsam pozniej owijacie folia i tak siedzicie? dobrze zrozumiałam? ![]()
![]() |
#4296 | |
Zakorzenienie
|
Agunia Nom, napisz nazwę kremu
![]() ![]() Tak, najpierw balsam, troszkę czekam (w tym czasie myję zęby, czy nakładam krem na buzię ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- Cytat:
![]() Ale jak nie będzie padać, to wybiorę się na plac, muszę uzupełnić zapas bielizny i skarpetek ![]() Może jakaś bluza wpadnie i spodnie ![]() ![]() Zjadłam pół bułki grahamki z serkiem topionym, pomidorem i pieprzem ziołowym i do 20 koniec jedzenia ![]() ![]() ![]() Ale na kolację wymyśliłam już super sałatkę ![]()
![]() |
#4297 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co to za sałatka? ![]()
![]() |
#4298 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lubuję się w sałatkach ![]() Sałatka: wieśniak, 2 rzodkiewki, pomidor, fasolka szparagowa, jajo, szczypiorek, koperek, przyprawy Fasolkę gotuję do miękkości. Do salaterki wsypuję wieśniaka, fasolkę, pokrojone: rzodkiewki, pomidora i jajo. Posypuję wszystko przyprawami z zieleniną. Mieszam. Gotowe ![]() Zajmuje 10 minut (czyli tyle, ile ugotowanie fasolki ![]()
![]() |
#4299 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Zrobie chyba podobna sałatke do Twojej tylko bez fasolki bo nie mam w domu a nie chce mi sie juz dzisiaj isc na zakupy ![]() ![]() aaaaaa przypomniałam sobie ze mam jeszcze truskaweczki w domku zrbie sobie koktailik jak wroce do domku ![]() ![]() ![]() A co do placu, to tam jest bardzo duzo ładnych rzeczy i dobrej jakosci, praktycznie identyczne kiecki jak w pasazach galeriach itp tyle ze o polowe tnsze i bez metki ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4300 |
Zakorzenienie
|
siema
![]() Boże jak mi się spać chce!! ![]() ![]() ![]() Marze, żeby sie położyć i zdrzemnąć tak do 13stej ![]() Pół nocy nie spałam i jeszcze rano o 8 wstać musiałam ![]() Starszego synka uszko przestało boleć i rano sam chciał iść do przedszkola bo dzisiaj dzień dziecka i jakąś zabawe tam mają. Ubrałam go ciepło i poleciał z dziadkiem do przedszkola a to blisko bo 2 minuty drogi ![]() No i młodszy synek też wstał.... wyspał się chyba.... głowa go nie boli, wszystko jest ok ![]() A mnie znowu cycki zaczynają boleć.... ZNOWU !!!!!!!!! tydzień temu okres mi się skończył i już mnie cycki bolą !!!!!!!!!! mam kur.. dość!!!! Nawet nie wyobrażacie sobie jak jestem wkur.....iona! Bo i na wadze znowu więcej!!! znowu 60 z przodu!!! znowu zaczynam puchnąć, tak jak przed okresem ![]() Na dworze leje deszcz i jest ciemno ![]() ![]() ![]() Lecę do wyrka bo zamarzam!!!!! Później Wam po odpisuję bo teraz to mi recę drętwieją normalnie z zimna ![]() ![]() ![]()
#4301 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kochana a Ty koniecznie rejestruj sie do gina ![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4302 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4303 |
Zakorzenienie
|
Monia Ty to masz przygody z tym @... współczuję bardzo
![]() Agunia Na początku wieśniaka bardzo lubiłam, a teraz to... ![]() ![]() A co do placu- ja tam bardzo często kupuję własnie bieliznę i spodnie, bo raczej ciężko mi znaleźć bluzki czy bluzy bez zbędnych nadruków i błyskotek. A za sukienkami nie przepadam, więc nawet nie zwracam uwagi ![]()
#4304 |
amor vincit omnia
|
na jedną noc Was zostawić i tyle nadrabiania!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4305 |
Zakorzenienie
|
Ach, bo my nie próżnujemy
![]() ![]() ![]() Mniam mniam, smaczne śniadanko, ja może jutro owsiankę sobie zrobię ![]() ---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- Uciekam na uczelnię ![]() ![]() Będę po 15 ![]()
![]() |
#4306 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A Wy top zwariowały chyba?? Tyle do nadrabianaoia mam. Teraz w pracy wiec nie mam jak za bardzo ale wracam do domu o 16 i biore sie za odpisuywanie. Milego dzionka pieknoty!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4307 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A gdzie te platku kupujesz??? ja chcialam zwykle górskie kupic
![]() |
#4308 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4309 |
Wtajemniczenie
|
Aisza21 yo... ja mam 54 tak ciasno zpalane bo mi lata...masakra jakas....
#4310 |
Zakorzenienie
|
Monia a to przepraszam
![]() ![]() Dobrze, że z synkami już wszystko w porządku ![]() Zoska masakra z tą pogodą ![]() ![]() ![]() Dość mam normalnie tej pogody. Również życzę miłego dnia ![]() Aa ja śpiąca taka jestem, że usypiam na siedząco ![]() ![]() ![]()
#4311 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4312 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() U mnie też dosłownie leje od rana ![]() Na placu JPII u nas w mieście jakieś imprezy z okazji DD - byłam po paczkę dla synka ze słodyczami (u nas co roku rozdają dzieciom , funduje Biedronka) , wzięłam dwie ![]() Zahaczyłam o sklep dziecięcy , chciałam jakieś samochodziki kupić ,ale nie moglam się zdecydować - chyba z synkiem pójdę ,niech sam sobie wybierze jakiś drobiazg. Kupiłam też agrafkę. Tylko teraz nie wiem ,jak się do niej zabrać. Laski ,może zalinkujecie jakimiś ćwiczeniami? ![]() No i wsunęłam mleczną kanapkę z paczki (w ramach 2 śniadania ) - a co mi tam - od miesiąca nic słodkiego nie jadłam. Muszę też na jakieś jedzeniowe zakupy skoczyć ,ale to juz chyba samochodem ,jak małżon wróci ,bo pada niemilosiernie. Mieliśmy dzisiaj iść na basen (w ramach DD) ,ale dziecko zakatarzone , pogoda do bani ,więc nie wiem ,co z tego wyjdzie. Aaa, no i kupiłam baterię do wagi ,bo coś mi podejrzane te 59kg się wydało . Włożyłam ją i chyba ta waga się zepsuła ???? Raz mi pokazuje 62 raz 58,6 , o co chodzi? A już tak się cieszyłam ,że schudłam ... a teraz już sama nie wiem ile ważę. Bo raczej nie 62 ,ani 58. Muszę się zważyć u rodziców albo wagę sobie kupić. A mam teraz taką z rossmana , a jakie wy macie? Zoska , ja też mam 2 kremy do stóp z avonu , jeden w tubce ,a drugi w słoiku . Bdb są , poczytaj na kwc. Edytowane przez Aisza21 Czas edycji: 2012-06-01 o 11:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4313 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4314 |
Zakorzenienie
|
Monia ja też nie wychodzę z domu nie pomalowana
![]() ![]() Aisza parę stron wcześniej były wrzucane linki i zdjęcia jak ćwiczyć z agrafką ![]() ![]() A co do wagi to faktycznie coś szwankuje :/ ja kupiłam ponad rok temu w Lidlu ![]() ![]()
#4315 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Zoska zdjęcia w stroju będą w przyszłym tygodniu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja tylko na chwilkę, nawet nie zdążyłam Was nadrobic bo tyle napisałyście ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4316 |
Zakorzenienie
|
A ja siedzę i klikam
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- Losing nie ma za co ![]() ![]() ![]()
#4317 |
Zakorzenienie
|
ja uzywam z avonu i mega zadowolon jestem
![]() a przed slubem zafundowalam sobie http://naturalna24.pl/kapiel-parafin...op-p-4337.html fajne.. mega stopki pozniej mialam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4318 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mnie tam nie sposób nie zauważyc ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja też Wam zyczę Wszystkiego Najlepszego z okazji Dnia Dziecka ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4319 |
Zakorzenienie
|
Cocktail haha no widzisz ile nas łączy
![]() ![]() zazdraszczam pierożków ![]() ![]() Taaa trzęsie się ![]()
#4320 |
Raczkowanie
|
O rety, dziewczyny, od rana was nadrabiam
![]() ![]() czbasia wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia, Oby tylko nie brakło wam nigdy cierpliwości i szacunku do siebie ![]() ![]() monia dobrze że z synkami już ok, moja mała też kiedyś tak spadła na główkę podczas snu, więc wiem jakie to okropne przeżycie. I do gina pędź czym prędzej, bo tak działający organizm potrzebuje pomocy. Mi też kiedyś tak wariował organizm na zmianę klimatu. Jak tylko gdzieś wyjechałam to zaraz dostawałam okres, mogłam nawet 2 dni wcześniej skończyć, a po wyjeździe dostawałam. Ale po powrocie do domu wszystko się uspokajało i wracało do normy. zooska masz jeża? ![]() ![]() Może i ja spróbuję z tą folią? Tylko trzeba się będzie ukrywać przed TZ ![]() Ja wczoraj kupiłam sobie baterię do wagi, wymieniłam i dooopa, waga zepsuta ![]() Udało mi się trzymać wczorajszego jadłospisu, choć TZ i córcia kusili chipsami ![]() U mnie dziś śniadania tak jak wczoraj, tylko w I i II zmieniłam kolejność owoców ![]() I śniadanie: owsianka na mleku 2% z otrębami żytnimi i brzoskwinią ![]() II śniadanie: serek homo naturalny z borówkami III śniadanie: 4 kromki chleba pszenno-żytniego z twarogiem z jogurtem naturalnym i rzodkiewką obiad: frittata z 2 jajek z pieczarkami, papryką i pomidorem. kolacja: wieśniak z ogórkiem może? Wrzuciłam do galerii swoje fotki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:53.