Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz.6 - Strona 144 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-01, 08:30   #4291
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Hoho brawo.
Idę do Tż -Popatrz, ładny mam lakier na paznokciach?
-NIE!!!

I poszedł do pokoju, a potem słysze takie HIHIHI, TO JEJ POWIEDZIAŁEM, CO NIE FLOREK?
dziecko Zabawe ma.
rozweseliłam sie od rana

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
To zjedz!! w czym problem???

A ja polecam lakiery Inglota !!!! Są niezastąpione!!! drogie ale mega trwałe http://4.bp.blogspot.com/_-OvjRr_nEM...+kolekcja+.jpg
Najlepszy jest Techno UV niby przezroczysty ale pod lampą UV świeci na biało fajnie to na dyskotekach wygląda
Śliczne sa te lakiery z Inglota ostatnio na stoisku z godzine oglądałam lakiery i te cienie wszystkie szkoda tylko, ze takie dorgie sa.

Cytat:
A mój synuś gdzieś po 22 tak sie przewrócił i głową w podłogę uderzył, że to cud że nic mu nie pękło..... był taki huk że aż się zerwałam z fotela. Pobiegłam do pokoju i mały leżał na podłodze, uderzył się w tył głowy.
Zaczął tak płakać że popłakałam się z nim Boże moje malenstwo kochane, ja nie wiem jak on to zrobił normalnie Przytulił się do mnie i usnął z tego płaczu. Śpi koło mnie i cały czas go obserwuję czy wszystko jest ok. Mam nadzieję że rano nie będzie go główka bolała

Idę się kąpać, nasmarowałam końce włosów tym serum z Oriflame ( jeju jak to pięknie pachnie ) i lecę do wanny się SPAmować golić, depilować, myć włosy, peelingować, scrubować, szorować hehe i maseczkować heheh
Ooo jakie SPA , ja dzisiaj sobie wieczorkiem zrobie a co tam, na dobry poczatek weekendu
Jak tanm synus sie czuje? mam nadzieje, ze wszystko okej

Wszystkiego najjjjj najjjj z okazjidnia dziecka

Ja juz w pracy, straszna pogoda dzisiaj pada zimno i szaro w sam raz na weekend

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 08:34   #4292
zooska
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Jakiego kremu na stopy używacie? Bo mój już się kończy i zastanawiam się, czy kupować nowy krem, czy smarować pod skarpetki balsamem nawilżającym... Bo skoro kupiłam ten Eveline,to nim się teraz smarować będę, a tamten zostaje w kącie...
Miałam ten krem
http://2.bp.blogspot.com/-H7ybs5g8RY...htalgcreme.png

bardzo zadowolona z niego byłam, bo mam strasznie przesuszoną skórę na piętach, już się kiedyś tutaj żaliłam, że nie idzie z tymi stopami nic zrobić, bo mogę co kilka dni je pielęgnować (w sensie robić kąpiele, ścierać skórę) a one i tak tracą swój ładny wygląd w 3 dni :/

---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ----------

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
Ja juz w pracy, straszna pogoda dzisiaj pada zimno i szaro w sam raz na weekend
Okropnie jest na dworze, nie ma co, pogoda wróży piękne słońce na łikend
A miałam iść się opalać

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 08:43   #4293
meeedzik
Zakorzenienie

Ooo jessuuu już siedzę i od godziny Was nadrabiam to był błąd nie wejść po filmie sprawdzić forum a i tak spać nie mogłam.

Dziś na wadze o 0,1 więcej, czyli dobrze jest
Pogoda nie za fajna, zero słońca i chłodno, 16 stopni. Gdzie jest kurde lato toż to pogoda jak w listopadzie a nie czerwcu

Cocktail haha ja Ciebie też kojarzyłam z gimnazjum, tylko musiałam zobaczyć Twoje zdjęcie ale tak na pierwszy rzut oka nie kojarzyłam
Noo weźźźź nawet nie gadaj wyglądałam przeokropnie normalnie wstyd mi za siebie

Monia oo tak przypomniałaś mi o fast foodach haha chyba u mnie jest taka sama kolejność albo może nawet fast foody na pierwszym miejscu
Biedny Twój synek mam nadzieję, że dziś już jest wszystko dobrze
Noo i dzię-ku-je-my za baloniki

Mureczko no coś Ty, nie możliwe, że masz tyle w talii Ty masz jakąś miarkę choojową
haha chyba będziesz musiała wstawiać zdjęcia z centymetrem

Zoska haha Monia zapomniała dodać, że taką metkę to się na dodatek je z surowym jajkiem ( żółtkiem ) ja też nie lubię

Cocktail hahaha lepiej już nie chudnij, bo faktycznie wcale Cię już nie będą zauważać w domu
A co do lakierów to ja też polecam Eveline a te co mówisz, że są po 10zł to są też w małych buteleczkach po 3zł w drogerii pod wierzą

Zosieńcjo nie ładnie tak się objadać na noc widzisz mogłaś zjeść tego tosta to może później byś nie miała tego napadu

Dobra co nieco nadrobiłam więcej nie dam rady
Idę szykować jakieś śniadanko
Wpadnę później
Dziękuję za kliki i proszę o jeszcze

---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ----------

Aisza gratuluję ujrzenia 5 z przodu teraz to już szybko poleci i zanim się obejrzysz osiągniesz cel

Ja także Wam życzę wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Dziecka
Stary 2012-06-01, 08:45   #4294
zooska
Zakorzenienie

Meeedzik Ech, ta pogoda nas rzeczywiście nie rozpieszcza Może od przyszłego tygodnia będzie lepiej...
Dzisiaj będzie ładnie z jedzonkiem, obiecuję No i plus ćwiczenia, folia, piling kawowy, damy radę!
Miłego dnia kochana

Klikam od rana wszystkim po kolei

Stary 2012-06-01, 08:46   #4295
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
Jakiego kremu na stopy używacie? Bo mój już się kończy i zastanawiam się, czy kupować nowy krem, czy smarować pod skarpetki balsamem nawilżającym... Bo skoro kupiłam ten Eveline,to nim się teraz smarować będę, a tamten zostaje w kącie...
Miałam ten krem
http://2.bp.blogspot.com/-H7ybs5g8RY...htalgcreme.png

bardzo zadowolona z niego byłam, bo mam strasznie przesuszoną skórę na piętach, już się kiedyś tutaj żaliłam, że nie idzie z tymi stopami nic zrobić, bo mogę co kilka dni je pielęgnować (w sensie robić kąpiele, ścierać skórę) a one i tak tracą swój ładny wygląd w 3 dni :/

---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ----------

Okropnie jest na dworze, nie ma co, pogoda wróży piękne słońce na łikend
A miałam iść się opalać
Ja z avonu mam zestaw do stóp , krem i jakis płyn, który sie dodaje do wody i moczy w tym stópki, bardzo fajnie działaja, jak wróce do domu napisze Ci dokładnie nazwe jakbys chciała
Własnie tez myslalam ze sie poopalam i chciałam w niedziele rano na swiebodzki pojechac zobaczyc co tam jest ciekawego a popołudniiu kolezanke do zoo wyciagnac albo do ogrodu japonskiego , ale nie wiem jak to wyjdzie przez ta pogode moze sie poprawi

A z ta folia to najpierw balsam pozniej owijacie folia i tak siedzicie? dobrze zrozumiałam?

Think happy - be happy

M

Stary 2012-06-01, 08:54   #4296
zooska
Zakorzenienie

Agunia Nom, napisz nazwę kremu Ja potrzebuję naprawdę silnie nawilżającego... Bo mam straszne problemy z pękającymi piętami, wysuszając się i wyglądają okropnie
Tak, najpierw balsam, troszkę czekam (w tym czasie myję zęby, czy nakładam krem na buzię ) a potem folia, bardzo ściśle i przylegąjąco do ciała

---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ----------

Cytat:
Chciałam w niedziele rano na swiebodzki pojechac zobaczyc co tam jest ciekawego.
Też miałam taki plan...
Ale jak nie będzie padać, to wybiorę się na plac, muszę uzupełnić zapas bielizny i skarpetek
Może jakaś bluza wpadnie i spodnie Koszulek mam deficyt....bosz, ja wszystkiego mam deficyt

Zjadłam pół bułki grahamki z serkiem topionym, pomidorem i pieprzem ziołowym i do 20 koniec jedzenia

Ale na kolację wymyśliłam już super sałatkę

Stary 2012-06-01, 09:02   #4297
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
Agunia Nom, napisz nazwę kremu Ja potrzebuję naprawdę silnie nawilżającego... Bo mam straszne problemy z pękającymi piętami, wysuszając się i wyglądają okropnie
Tak, najpierw balsam, troszkę czekam (w tym czasie myję zęby, czy nakładam krem na buzię ) a potem folia, bardzo ściśle i przylegąjąco do ciała

---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ----------

Też miałam taki plan...
Ale jak nie będzie padać, to wybiorę się na plac, muszę uzupełnić zapas bielizny i skarpetek
Może jakaś bluza wpadnie i spodnie Koszulek mam deficyt....bosz, ja wszystkiego mam deficyt

Zjadłam pół bułki grahamki z serkiem topionym, pomidorem i pieprzem ziołowym i do 20 koniec jedzenia

Ale na kolację wymyśliłam już super sałatkę
Własnie ja jakies ze dwie sukienki chciałam takie zwykle na co dzien i podejrzewam, ze tam taniej byłoby, bo nie mam $$ juz zbyt duzo

Co to za sałatka?

Think happy - be happy

M

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-06-01, 09:05   #4298
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Własnie ja jakies ze dwie sukienki chciałam takie zwykle na co dzien i podejrzewam, ze tam taniej byłoby, bo nie mam $$ juz zbyt duzo

Co to za sałatka?
Na tym placu naprawdę można znaleźć bardzo ładne rzeczy, które wcale nie wyglądają tak... eee "placowo" ?

Lubuję się w sałatkach Więc...proszę:
Sałatka:
wieśniak, 2 rzodkiewki, pomidor, fasolka szparagowa, jajo, szczypiorek, koperek, przyprawy

Fasolkę gotuję do miękkości. Do salaterki wsypuję wieśniaka, fasolkę, pokrojone: rzodkiewki, pomidora i jajo. Posypuję wszystko przyprawami z zieleniną. Mieszam.

Gotowe
Zajmuje 10 minut (czyli tyle, ile ugotowanie fasolki ). Zapycha mega. Robiłam ją zawsze jak miałam na zbyciu fasolkę szparagową (zieloną) i wieśniaka(którym już po prostu rzygam :/ ).

Stary 2012-06-01, 09:11   #4299
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
Na tym placu naprawdę można znaleźć bardzo ładne rzeczy, które wcale nie wyglądają tak... eee "placowo" ?

Lubuję się w sałatkach Więc...proszę:
Sałatka:
wieśniak, 2 rzodkiewki, pomidor, fasolka szparagowa, jajo, szczypiorek, koperek, przyprawy

Fasolkę gotuję do miękkości. Do salaterki wsypuję wieśniaka, fasolkę, pokrojone: rzodkiewki, pomidora i jajo. Posypuję wszystko przyprawami z zieleniną. Mieszam.

Gotowe
Zajmuje 10 minut (czyli tyle, ile ugotowanie fasolki ). Zapycha mega. Robiłam ją zawsze jak miałam na zbyciu fasolkę szparagową (zieloną) i wieśniaka(którym już po prostu rzygam :/ ).
To witaj w klubie, bo ja tak samo mam wisniak tak mi sie przejadł, ze nie moge patrzec chyba ze nawale tyle warzyw ze prawie go nie czuje
Zrobie chyba podobna sałatke do Twojej tylko bez fasolki bo nie mam w domu a nie chce mi sie juz dzisiaj isc na zakupy jutro sie tym zajme

aaaaaa przypomniałam sobie ze mam jeszcze truskaweczki w domku zrbie sobie koktailik jak wroce do domku juz sie doczekac nie moge

A co do placu, to tam jest bardzo duzo ładnych rzeczy i dobrej jakosci, praktycznie identyczne kiecki jak w pasazach galeriach itp tyle ze o polowe tnsze i bez metki ale ja mam głeboko gdzies te wszystkie metki

Think happy - be happy

M

Stary 2012-06-01, 09:12   #4300
monika01011986
Zakorzenienie

siema

Boże jak mi się spać chce!!
Marze, żeby sie położyć i zdrzemnąć tak do 13stej
Pół nocy nie spałam i jeszcze rano o 8 wstać musiałam
Starszego synka uszko przestało boleć i rano sam chciał iść do przedszkola bo dzisiaj dzień dziecka i jakąś zabawe tam mają. Ubrałam go ciepło i poleciał z dziadkiem do przedszkola a to blisko bo 2 minuty drogi
No i młodszy synek też wstał.... wyspał się chyba.... głowa go nie boli, wszystko jest ok
A mnie znowu cycki zaczynają boleć.... ZNOWU !!!!!!!!! tydzień temu okres mi się skończył i już mnie cycki bolą !!!!!!!!!! mam kur.. dość!!!!
Nawet nie wyobrażacie sobie jak jestem wkur.....iona! Bo i na wadze znowu więcej!!! znowu 60 z przodu!!! znowu zaczynam puchnąć, tak jak przed okresem w następnym tygodniu mam zamiar prywatnie się wybrać do gina... noo chyba że się do tej przychodni dodzwonię i mnie zarejestrują ale jak będą długie kolejki to pójdę prywatnie.
Na dworze leje deszcz i jest ciemno a zimno strasznie!!!!!!!! w domu jak mam zimno siedzę w bluzie i legginsach i się trzęsę. Spadam zaraz pod kołderkę. Synuś może jednak się zdrzemnie jeszcze bo on aż tak dużo nie spał więc mam nadzieję że sie położy a ja z nim

Lecę do wyrka bo zamarzam!!!!! Później Wam po odpisuję bo teraz to mi recę drętwieją normalnie z zimna buziaki do potem

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 09:14   #4301
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
siema

Boże jak mi się spać chce!!
Marze, żeby sie położyć i zdrzemnąć tak do 13stej
Pół nocy nie spałam i jeszcze rano o 8 wstać musiałam
Starszego synka uszko przestało boleć i rano sam chciał iść do przedszkola bo dzisiaj dzień dziecka i jakąś zabawe tam mają. Ubrałam go ciepło i poleciał z dziadkiem do przedszkola a to blisko bo 2 minuty drogi
No i młodszy synek też wstał.... wyspał się chyba.... głowa go nie boli, wszystko jest ok
A mnie znowu cycki zaczynają boleć.... ZNOWU !!!!!!!!! tydzień temu okres mi się skończył i już mnie cycki bolą !!!!!!!!!! mam kur.. dość!!!!
Nawet nie wyobrażacie sobie jak jestem wkur.....iona! Bo i na wadze znowu więcej!!! znowu 60 z przodu!!! znowu zaczynam puchnąć, tak jak przed okresem w następnym tygodniu mam zamiar prywatnie się wybrać do gina... noo chyba że się do tej przychodni dodzwonię i mnie zarejestrują ale jak będą długie kolejki to pójdę prywatnie.
Na dworze leje deszcz i jest ciemno a zimno strasznie!!!!!!!! w domu jak mam zimno siedzę w bluzie i legginsach i się trzęsę. Spadam zaraz pod kołderkę. Synuś może jednak się zdrzemnie jeszcze bo on aż tak dużo nie spał więc mam nadzieję że sie położy a ja z nim

Lecę do wyrka bo zamarzam!!!!! Później Wam po odpisuję bo teraz to mi recę drętwieją normalnie z zimna buziaki do potem
Dobrze , ze synka głowa nie boli, cale szczescie nic mu nie jest
Kochana a Ty koniecznie rejestruj sie do gina nie ma z tym zartów

Think happy - be happy

M

Stary 2012-06-01, 09:15   #4302
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Zoska haha Monia zapomniała dodać, że taką metkę to się na dodatek je z surowym jajkiem ( żółtkiem ) ja też nie lubię
to tatar sie je z surowym żółtkiem i cebulą metkę nie widziałam żeby ktos tak jadł

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 09:19   #4303
zooska
Zakorzenienie

Monia Ty to masz przygody z tym @... współczuję bardzo Ale póki nie pójdziesz do dobrego lekarza, to dalej będziesz mieć problemy... Także raz dwa do gina leć!!!

Agunia Na początku wieśniaka bardzo lubiłam, a teraz to... okropny dla mnie jest
A co do placu- ja tam bardzo często kupuję własnie bieliznę i spodnie, bo raczej ciężko mi znaleźć bluzki czy bluzy bez zbędnych nadruków i błyskotek. A za sukienkami nie przepadam, więc nawet nie zwracam uwagi

Stary 2012-06-01, 09:22   #4304
Eldo_rado
amor vincit omnia

na jedną noc Was zostawić i tyle nadrabiania!!! ide umyc włoski, płatki na owsiankę się moczą... przy śniadaniu poczytam troszkę a resztę już po powrocie od lekarza
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 10:00   #4305
zooska
Zakorzenienie

Ach, bo my nie próżnujemy Ja skrobię pracę i wam klikam i odpisuję Ale o 11.15 musze wyjść, a tu jeszcze 1 stronka do napisania

Mniam mniam, smaczne śniadanko, ja może jutro owsiankę sobie zrobię

---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ----------

Uciekam na uczelnię:cmok :
Będę po 15

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-06-01, 10:14   #4306
czbasia
Zakorzenienie

Dzien dobry Wczoraj padłam jak mucha Wypilam trzy piwa u kolezanki i maz nieprzytomna mnie odebral Hehe zartuje, troche wstawiona byłam Ale przyszłam do domu i padłam A dzis zapowiaka sie powtorka z rozrywki Kiedy ja dojde do siebie??
A Wy top zwariowały chyba?? Tyle do nadrabianaoia mam. Teraz w pracy wiec nie mam jak za bardzo ale wracam do domu o 16 i biore sie za odpisuywanie.
Milego dzionka pieknoty!!
czbasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 10:16   #4307
mielnus
Wtajemniczenie

Cytat:
[url] Ile Ty masz lat? Bo chyba gdzieś przeoczyłam
Ja płatki owsiane jem 2 razy w tygodniu w kupnej owsiance "Coś na ząb" Jestem bardzo zadowolona, a kosztuje 90gr
Otręby u mnie w domu (kiedy mieszkałam z mamą to był standard, zawsze ją prosiłam, żeby mi kupiła paczkę).

Ja uda mam genetycznie całe w cellulicie, no i niestety bardzo oporne na chudnięcie. Mam budowę gruszki, dlatego razem z szerokimi biodrami, dostałam szerokie nogi Ale cóż zrobię...na geny nie wpłynę, jedyne co, to staram się o nie dbać
ja mam 24 pracuje i ucze się. Też mam typ gruszki... w dodatku mam popękane naczynka na udach. Dzisiaj kupie sobie w aptece diohespan max może pomoże coś....

A gdzie te platku kupujesz??? ja chcialam zwykle górskie kupic
Stary 2012-06-01, 10:19   #4308
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:
a
Alez nie ma za co Daaj więcej zdjęć i będziemy kwita heheheh
Szczupła jesteś i nie gadaj bzdur!!! Pięknie wyglądasz!!
Czekamy na dalsze relacje ze ślubu i zdjęcia
Taaa... teraz jak hipcio wygladam. Zdjec w wolnym czasie wiecej wstawie. W sumie jako tako wygladalam to moja opinia I jak chwilke bede miec to opowiem wiecej Troszke sie działo

---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ----------

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Kurde, kusisz tą folią jak chol.era jak widać różnicę tak szybko to ja też chcę! przekonałaś mnie jutro jadę na zakupy z mężem do Kauflandu to kupię od razu 3 rolki a co się będę
a powiedz mi, tej folii to jedną warstwę nakładasz? Czy jakoś grubiej się owijasz?
To ja tez od jutra!!!!!!! Tzn od dzis
Stary 2012-06-01, 10:20   #4309
mielnus
Wtajemniczenie

Aisza21 yo... ja mam 54 tak ciasno zpalane bo mi lata...masakra jakas....

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-01, 10:51   #4310
meeedzik
Zakorzenienie

Monia a to przepraszam dla mnie metka i tatar to to samo jest
Dobrze, że z synkami już wszystko w porządku

Zoska masakra z tą pogodą u mnie leje już od godziny i jest 10 stopni
Dość mam normalnie tej pogody.
Również życzę miłego dnia

Aa ja śpiąca taka jestem, że usypiam na siedząco pies śpi na wyrku, chyba zaraz się walnę koło niego i będziemy razem spać
Stary 2012-06-01, 11:01   #4311
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:

No cześśśśśśśśśśśćććććććć Piękna! Przecudownie wyglądałaś chcemy więcej zdjęć ślubne zdjęcia mogę oglądać bez końca a sesja na motorze, ahhhh cudo! no nie mogę z zachwytu!

No i przyjmij serdecznie życzenia na Nowej Drodze Życia! Dużo szczęścia i miłości samych cudownych chwil i wiecznego "zakochania'
A dziekuje Ci bardzo krajanko ma!!! jak sie ogarne to bedzie wiecej info i zdjec
Stary 2012-06-01, 11:09   #4312
Aisza21
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mielnus Pokaż wiadomość
Aisza21 yo... ja mam 54 tak ciasno zpalane bo mi lata...masakra jakas....
Przepraszam,ale nie zrozumiałam

U mnie też dosłownie leje od rana Masakra jakaś.
Na placu JPII u nas w mieście jakieś imprezy z okazji DD - byłam po paczkę dla synka ze słodyczami (u nas co roku rozdają dzieciom , funduje Biedronka) , wzięłam dwie .
Zahaczyłam o sklep dziecięcy , chciałam jakieś samochodziki kupić ,ale nie moglam się zdecydować - chyba z synkiem pójdę ,niech sam sobie wybierze jakiś drobiazg.
Kupiłam też agrafkę. Tylko teraz nie wiem ,jak się do niej zabrać. Laski ,może zalinkujecie jakimiś ćwiczeniami?

No i wsunęłam mleczną kanapkę z paczki (w ramach 2 śniadania ) - a co mi tam - od miesiąca nic słodkiego nie jadłam.

Muszę też na jakieś jedzeniowe zakupy skoczyć ,ale to juz chyba samochodem ,jak małżon wróci ,bo pada niemilosiernie.

Mieliśmy dzisiaj iść na basen (w ramach DD) ,ale dziecko zakatarzone , pogoda do bani ,więc nie wiem ,co z tego wyjdzie.

Aaa, no i kupiłam baterię do wagi ,bo coś mi podejrzane te 59kg się wydało . Włożyłam ją i chyba ta waga się zepsuła ???? Raz mi pokazuje 62 raz 58,6 , o co chodzi? A już tak się cieszyłam ,że schudłam ... a teraz już sama nie wiem ile ważę. Bo raczej nie 62 ,ani 58. Muszę się zważyć u rodziców albo wagę sobie kupić. A mam teraz taką z rossmana , a jakie wy macie?

Zoska , ja też mam 2 kremy do stóp z avonu , jeden w tubce ,a drugi w słoiku . Bdb są , poczytaj na kwc.

Edytowane przez Aisza21
Czas edycji: 2012-06-01 o 11:14
Aisza21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 11:35   #4313
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:
Kurde ja nie wyobrażam sobie wyjść bez make-upu. Nawet na solarium oczy malowałam hahaha i nie chodzi o to żeby zrobić na kimś wrażenie i pięknie wyglądać tylko, ja po prostu bez makijażu strasznie wyglądam... jak potwór i się wstydzę tak ludziom pokazać :P Do sklepu makijaż obowiązkowo nawet na plaże dlatego musze kupić tusz wodoodporny
Wczesniej tez tak mialam Na studiach nie zeszxlam nawet do sklepu w akademiku na doł a teraz jak wstaje do pracy to na pol spiaco i naprawde nie mam czasu ani ochoty na makijaz. Masakraa.. Dobrze,ze w pracy sama siedze to rano jak cos upackam sie troche

---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ----------

Cytat:
On mnie jeszcze nie widział, a już mnie wyśmiał chyba się zaknebluję w łazience na czas założenia tej folii

Haha.. a moj tz powiedziual ze bedzie ze mna na brzuch zakladal. Twierdzi ze na moim wikcie przytył I powiem wam po cichu w sekrecie ze cos jakby cell brzuch opanowal
Stary 2012-06-01, 11:37   #4314
meeedzik
Zakorzenienie

Monia ja też nie wychodzę z domu nie pomalowana okropnie się czuję jak nie pomaluję oczu, muszę mieć wytuszowane rzęsy chociaż

Aisza parę stron wcześniej były wrzucane linki i zdjęcia jak ćwiczyć z agrafką Zoska 2 razy wrzucała i ja
A co do wagi to faktycznie coś szwankuje :/ ja kupiłam ponad rok temu w Lidlu teraz też widziałam, że są po 39,90zł bodajże i jestem z niej zadowolona, ile razy bym nie stanęła to zawsze pokazuje jeden pomiar.
Stary 2012-06-01, 11:44   #4315
LosingMyWay
Zadomowienie

Dzień dobry
Zoska zdjęcia w stroju będą w przyszłym tygodniu Ale ja nawet nie mam stroju, same jakieś stare, dopiero muszę kupić, więc będzie prowizoryczny ooo dzięki, to bedę zamawiać revalid, tylko czekam na przypływ gotówki zamowiłam z aukcji, którą Medzik podała dzięki kochane

Ja tylko na chwilkę, nawet nie zdążyłam Was nadrobic bo tyle napisałyście Muszę dokończyć pracę pisać, bo czas mnie goni No to miłego dnia
LosingMyWay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 11:48   #4316
meeedzik
Zakorzenienie

A ja siedzę i klikam dobrze, że to już końcówka konkursu

---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ----------

Losing nie ma za co mam nadzieję, że na Ciebie też podziała Revalid noo i czekam na foto w stroju
Stary 2012-06-01, 11:53   #4317
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:
Jakiego kremu na stopy używacie?
ja uzywam z avonu i mega zadowolon jestem
a przed slubem zafundowalam sobie http://naturalna24.pl/kapiel-parafin...op-p-4337.html fajne.. mega stopki pozniej mialam
Stary 2012-06-01, 12:00   #4318
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Ooo jessuuu już siedzę i od godziny Was nadrabiam to był błąd nie wejść po filmie sprawdzić forum a i tak spać nie mogłam.

Dziś na wadze o 0,1 więcej, czyli dobrze jest
Pogoda nie za fajna, zero słońca i chłodno, 16 stopni. Gdzie jest kurde lato toż to pogoda jak w listopadzie a nie czerwcu

Cocktail haha ja Ciebie też kojarzyłam z gimnazjum, tylko musiałam zobaczyć Twoje zdjęcie ale tak na pierwszy rzut oka nie kojarzyłam
Noo weźźźź nawet nie gadaj wyglądałam przeokropnie normalnie wstyd mi za siebie

Cocktail hahaha lepiej już nie chudnij, bo faktycznie wcale Cię już nie będą zauważać w domu
A co do lakierów to ja też polecam Eveline a te co mówisz, że są po 10zł to są też w małych buteleczkach po 3zł w drogerii pod wierzą
Kurde ale u nas dzisiaj pogoda no to mamy po rowerach dzisiaj
Mnie tam nie sposób nie zauważyc Wystarczy ze sie przejde po domu to sie podloga trzesie
Cytat:
Monia a to przepraszam dla mnie metka i tatar to to samo jest
Dobrze, że z synkami już wszystko w porządku

Zoska masakra z tą pogodą u mnie leje już od godziny i jest 10 stopni
Dość mam normalnie tej pogody.
Również życzę miłego dnia

Aa ja śpiąca taka jestem, że usypiam na siedząco pies śpi na wyrku, chyba zaraz się walnę koło niego i będziemy razem spać
Medzik ja normalnie też na siedząco zasypiam, bylam u babci to odpływałam. Jeszcze trafiłam ze miala robić pierogi to zostałam i jej pomogłam i wpierdzieliłam chyba z 10 ale takie nieduże

Cytat:
Monia ja też nie wychodzę z domu nie pomalowana okropnie się czuję jak nie pomaluję oczu, muszę mieć wytuszowane rzęsy chociaż

Aisza parę stron wcześniej były wrzucane linki i zdjęcia jak ćwiczyć z agrafką Zoska 2 razy wrzucała i ja
A co do wagi to faktycznie coś szwankuje :/ ja kupiłam ponad rok temu w Lidlu teraz też widziałam, że są po 39,90zł bodajże i jestem z niej zadowolona, ile razy bym nie stanęła to zawsze pokazuje jeden pomiar.
Też mam tą wage z lidla

Ja też Wam zyczę Wszystkiego Najlepszego z okazji Dnia Dziecka
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 12:02   #4319
meeedzik
Zakorzenienie

Cocktail haha no widzisz ile nas łączy
zazdraszczam pierożków może Tż babcia zrobi za niedługo
Taaa trzęsie się
Stary 2012-06-01, 12:05   #4320
Antananariwa
Raczkowanie

O rety, dziewczyny, od rana was nadrabiam pozaznaczałam sobie posty do odpowiedzi ale pewnie tymi odpowiedziami sama ze 3 strony bym nastukała
czbasia wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia, Oby tylko nie brakło wam nigdy cierpliwości i szacunku do siebie Pięknie wyglądałaś, a sesja fantastyczna, uwielbiam oglądać sesje nawiązujące do pasji Młodych

monia
dobrze że z synkami już ok, moja mała też kiedyś tak spadła na główkę podczas snu, więc wiem jakie to okropne przeżycie. I do gina pędź czym prędzej, bo tak działający organizm potrzebuje pomocy. Mi też kiedyś tak wariował organizm na zmianę klimatu. Jak tylko gdzieś wyjechałam to zaraz dostawałam okres, mogłam nawet 2 dni wcześniej skończyć, a po wyjeździe dostawałam. Ale po powrocie do domu wszystko się uspokajało i wracało do normy.

zooska masz jeża? Widzę że ty chyba podobna wariatka do mnie

Może i ja spróbuję z tą folią? Tylko trzeba się będzie ukrywać przed TZ

Ja wczoraj kupiłam sobie baterię do wagi, wymieniłam i dooopa, waga zepsuta Teraz czeka mnie zakup nowej wagi.
Udało mi się trzymać wczorajszego jadłospisu, choć TZ i córcia kusili chipsami ale nie dałam się, choć ciężko było kiedy mała pytała: "mama chces cipsa?"
U mnie dziś śniadania tak jak wczoraj, tylko w I i II zmieniłam kolejność owoców
I śniadanie: owsianka na mleku 2% z otrębami żytnimi i brzoskwinią Nescafe 3w1 i 6 g czekolady gorzkiej z malinami (niby nie powinnam, ale to pół kostki, do tego gorzka, a dzięki temu nie ciągnie mnie tak do słodkiego potem)
II śniadanie: serek homo naturalny z borówkami
III śniadanie: 4 kromki chleba pszenno-żytniego z twarogiem z jogurtem naturalnym i rzodkiewką
obiad: frittata z 2 jajek z pieczarkami, papryką i pomidorem.
kolacja: wieśniak z ogórkiem może?

Wrzuciłam do galerii swoje fotki
Antananariwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości