|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3991 | ||
|
Zakorzenienie
|
Próbować do skutku!!!!!!!
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez Madziorka Czas edycji: 2007-02-16 o 13:24 |
||
|
|
|
#3992 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Próbować do skutku!!!!!!!
Cytat:
Mi Walentynki dobrze minęły. Dzisiaj starasznie mnie bolą plecy, to typowe dla mnie objawy @. Pozdrawiam Was cieplutko z mojego zimnego ,mokrego miasteczka ![]() JolineczkoTrzymam kciuki!!!! |
|
|
|
|
#3993 |
|
Rozeznanie
|
Madziorka o której jutro będziesz w novum, bo ja tez mam wizyte, bede od 14tej
|
|
#3994 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
moja mam pracuje w aptece jako pomoc, twierdzi, ze to fajna praca (praca farmaceuty )ja też mieszkam niedaleko Wrocka. fajne to nowe centrum otworzyli, byłam w tamtą sobotę i wyrwałam niezłe ciuszki, za nieduża kaskę zglądaj do nas jak najczęściej
|
|
|
#3995 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a gdzie dokladnie mieszkasz??Ostatnio nie wiem czego czasami od 2 dni lekko kreci mi sie w glowie i tak jakby slabo mi bylo ale zaraz przechodzi od czego to moze byc czyzby pogoda swirowala?M@dzia a czy czasem kolo Ciebie nie ma Jaroszówki? |
|
|
|
|
#3996 | |
|
Zakorzenienie
|
Próbować do skutku!!!!!!!
wiecie co dziewuszki - chyba powoli mnie lapie obsesja ciazy. Tzn chcialabym oczywiscie byc w ciazy, ale jest gorzej - przeczytalam juz setki artykulow jakie sa objawy ciazy, itp... A przeciez to dopiero pierwszy cykl staran, ech...ale sie nakrecilam. Juz nie wspomne o tym ze stale (czyli 20 razy dziennie) podczytuje ten wateczek...Oczywscie za Wszystkie trzymam kciuki
![]() Cytat:
Jakie nowe centrum?? Ja nic nie wiem
Edytowane przez Madziorka Czas edycji: 2007-02-16 o 13:25 |
|
|
|
|
#3997 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie powiem, że nie ma koło mnie Jaroszówki bo jest Cytat:
. poczekaj jak się od nas uzależnisz niach niach życzę powodzenia w staraniach
|
|
|
#3998 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie co coraz nas wiecej i gubie sie juz z kad ktora z nas jest
moze jakies zestawienie miast heheM@dzia no co Ty !!Ja bylam tam trenowalam woltyzerke 7 lat
|
|
|
|
#3999 |
|
Zadomowienie
|
nazywa się Factory outlet, na ul. Granicznej
|
|
#4000 |
|
Zakorzenienie
|
a w wawie otworzyli "Złote tarasy" ja jeszcze nie byłam.
|
|
|
|
#4001 |
|
Zadomowienie
|
zmykam teraz kochane, bo oczka mi się zamykają.
stosunkowo przyjemnej nocy życzę jolineczka myślę o Tobie
|
|
#4002 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie dziewczyny!
Wpadłam tu tylko na chwilę, bo padam na twarz i będę się zbierać spać. Przede wszystkim witam nowe staraczki Życzę Wam rychłego zafasolkowania, ale też cierpliwości, bo ta jest bardzo potrzebna przy staraniach Jolineczko, trzymam za Ciebie kciuki. Kiedy tylko będziesz mogła, napisz co u Ciebie. A jeżeli nie będziesz mogła, powiedz Przemkowi, żeby coś napisał. Dobranoc Pchły na noc Karaluchy pod poduchy
|
#4003 |
|
Zakorzenienie
|
Jukolku ale ty zmieniasz sobie obrazki, chyba lubisz swoje nowe autko?
Ja męża zapisuje na ponowne badania na srode ale nie do novum tylko do Lim w hotelu Mariott pojde z nim bo srode mam wolne. Moge męża męczyc bo egzamin na prawo jazdy zdał za 1 razem na autobusy |
|
|
|
#4004 |
|
Raczkowanie
|
Dochodzę do wniosku,że też mam obsesję ciąży.Cały czas o tym myślę,mierzę temkę,wiem,że to paranoja,ale nie potrafię się z tego wyzwolić.teraz tak sobie myślę,że po ślubie to się człowiek nie powinien już zabezpieczać i niech się dzieje wola Niebios,dzidzię i tak się wychowa,a to świadome macieżyństwo jak na razie żadnej z nas na dobre nie wyszło.Co o tym myślicie?A tak z innej beczki to bardzo się cieszę,że do was dołączyłam.
|
|
|
|
#4005 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale juz ten avatar ustawiam na jakis czas uwielbiam moje autko i jestem z niego dummmmna
|
|
|
|
|
#4006 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale Wam zazdroszcze my z TZ jedziemy do kuzynow do Polkowic na weekend
|
|
|
|
|
#4007 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4008 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję wam bardzo za wsparcie. Sytuacja wygląda źle
Jestem (jeszcze) w 5tc. Ciąża jest zagrożona. Pęcherzyk jest malutki i lekarz nie wie czy się utrzyma, zarodka prawie nie widać... Dał 50% szans. Dostałam zastrzyk i receptę na DUPHASTON i nospe. Ciągle plamię. Najbliższe dni będą decydujące. Na szczęście mogę leżeć w domu, tylko musze leżeć. Jestem przygotowana na najgorsze. To okrutne mieć świadomość, że się traci własne dziecko, część siebie i drugiej kochanej osoby. Najgorszemu wrogowi tego nie życzę... Pozostaje mi czekać, brać lekarstwa i się modlić. Ja nie winię Boga za to co się dzieje. Wiem, że wszystko jest po coś i wiem, że moje teraźniejsze cierpienie ma jakiś sens. Kiedyś się dowiem jaki. Całuje Was mocno. Teraz nie będę zaglądała tak często, ale pamiętajcie, że mysle o Was. Tutaj na forum znajduję zawsze wsparcie i pomoc, mogę również podzielić się z wami dobrymi wiadomościami. Może następny post będzie zawierał dobre wiadomości... Czas pokaże. |
|
|
|
#4009 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4010 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(a jeżeli chodzi o wcinanie się, to jedyną osobą w tym wątku, która to robi, jestem ja. Proszę mnie wyrzucić jak coś, nie obrażę się).
|
|
#4011 |
|
Zakorzenienie
|
zrobiłam test jedna gruba krecha
Joolineczko trzymam kciuki by wszystko zakończyło się dobrze leż odpoczywaj i nie denerwuj się, a my tu będziemy trzymać kciuki
|
#4012 |
|
Zakorzenienie
|
Jolineczko dużo odpoczywaj, dbaj o siebie, trzymam kciuki, żeby z fasolcią wszystko było ok. Cały czas jestem myślami z Tobą
A ja wczoraj rano zrobiłam test i oczywiscie wyszła wyrazna jedna krecha Czeka mnie teraz sprawdzenie drożoności jajowodów ![]() ![]()
|
|
|
|
#4013 |
|
Zakorzenienie
|
*misia* i Yoolia nie smutajcie sie z powodu jednej krechy, kolejny cykl przed wami gorących przytulanek może w tym cyklu wstrzelićie sie w ten dzien i się uda głowa do góry trzeba próbować do skutku tak jak nasz wątek ma nazwe nie poddawać sie.
|
|
|
|
#4014 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie z ranka
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#4015 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() żołnierzyki są ok, pęcherzyki są, pękają, czyli ze mną jest coś nie tak to mnie najbardziej dobija
|
|
|
|
|
#4016 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Jukolku fajny masz avatarek
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#4017 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4018 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, a ja po południu w srode do ginki swojej ide.Jajnik lewy mnie dzis pobolewa tempka nie spada a @ narazie nie widac pewnie przyjdzie za pare dni.
|
|
|
|
|
#4019 |
|
Wtajemniczenie
|
Dorwałam dzisiaj miesięcznik "twoje dziecko". Jest tam artykuł jak przygotować się do ciąży. Rada dla mężczyzn to pić nie więcej niż 3 kawy dziennie (a tą 3 najlepiej zastąpić sokiem pomarańczowym), jeść dużo fasoli i wołowiny bo zawierają cynk (jesli nie lubią tych potraw to powinni łykać je w tabletkach). Niedobór cynku zmniejsza ilość nasienia i co mnie troszkę zdziwiło to facet powinien łykać witaminę C min 60 g, a jeśli pali to najmniej 100 mg (wit. ta poprawia stan plemników)
|
#4020 |
|
Zakorzenienie
|
Yoolia, z Tobą wszytsko jest oki, tylko mi się wydaje że psychika jednak gra duża role za bardzo chcecie i organizm płata nam wsyztskim figla moze odpuście sobie na troche i co ma byc to będzie wiem ze to nie jest łatwe bo przy karzdym terminie @ mysli sie czemu sie spóźnia i wogule i a może teraz sie udało a @ przychodzi za pare dni i jestesmy zdołowane wiem bo wiele razy juz u mnie tak było, tylko tyle ze u mojego męża jest prawdopodobnie brak plemników, ale to musimy potwierdzic. Yoolio nie załamuj sie bedzie dobrze.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:47.

) i moze dzis gdzies pojdziemy
a tak poza tym witamy wsrod nas
coz jeszcze napisac robilam test owu jedna krecha.No i mierze rano temperature ale chyba nic ona mi nie da.To mozliwe abym miala tem 36.1
Buziaki

moja mam pracuje w aptece jako pomoc, twierdzi, ze to fajna praca (praca farmaceuty