Próbować do skutku!!!!!!! - Strona 134 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-02-15, 18:31   #3991
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Próbować do skutku!!!!!!!

Cytat:
Napisane przez celka2000 Pokaż wiadomość
A my wczoraj opdpuscilismy sobie swietowanie. Bylismy we wtorek w kinie (Dlaczego nie ) i moze dzis gdzies pojdziemy Wczoraj pewnie bylo mnostwo ludzie wszedzie
TZ dostal brelok ten z Allegro - spodobal mu sie

A tak wracajac do tematu temperatury - wszedzie jest napisane ze temepratura po zaplodnieniu skacze do ponad 37 st i przez 2-3 tyg sie utrzymuje na takim poziomie. Mam pytanko: czy to faktycznie jest 37 st? Czy u kazdego indywidualnie i zalezy ile stopni ktos ma regularnie po owulacji? Moje temp. po owulacji maja ok 36,6-36,8. Przed: 36,1-36,4.
Witaj moje kolerzanka ze staranek miała bardzo niskie tempki nawet poniezej 35,4 i wtedy kiedy zaciązyła miała na wysokosci 36,4 - 36,5 wiec nie ma reguły. Ja powinna @ dostac 28dc a dzis tempka mi skoczyła na 36,5 a miałam ostatnio od kilku dni 36,2-36,3

Cytat:
Napisane przez jukol Pokaż wiadomość
Joan to kupe czasu sie staracie a tak poza tym witamy wsrod nas
Dzis TZ tez o dziwo o 16 skonczyl prace i na dodatek kupil az 10 paczkow co on taki dobry a dzis mija nam 300 dni od slubu Jestem padnieta ... ta pogoda dobija.Zarejestrowalam sie w Urzedzie Pracy coz jeszcze napisac robilam test owu jedna krecha.No i mierze rano temperature ale chyba nic ona mi nie da.To mozliwe abym miala tem 36.1 Buziaki
EDIT:Jolineczka mam nadzieje ze wszytko ok !!Trzymam kciuki
Jukolku morzliwe, moja kolerzanka która obecnie jest ciężarówką miała tempki jeszcze niższe 35,4 i jeszcze niższe a zaciążyła ja czasem tez mysle ze mam za niskie tempki zwłasza w drugiej fazie ale widac taki mój urok he he.

Edytowane przez Madziorka
Czas edycji: 2007-02-16 o 13:24
Nikita_Wawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-15, 18:50   #3992
frida26
Rozeznanie

Dot.: Próbować do skutku!!!!!!!

Cytat:
Napisane przez marta8117 Pokaż wiadomość
pytałyście czym się zajmuję,itp.więc już odpowiadam.mam 25 lat,mężatką jestem od dwóch.Z zawodu jestem farmaceutką,mieszkamy w okolicach Wrocławia.
Ale super masz ,że jesteś farmaceutką. Pracę zawsze znajdziesz nie mówiąc o własnej Aptece.
Mi Walentynki dobrze minęły. Dzisiaj starasznie mnie bolą plecy, to typowe dla mnie objawy @. Pozdrawiam Was cieplutko z mojego zimnego ,mokrego miasteczka
JolineczkoTrzymam kciuki!!!!
frida26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-15, 19:27   #3993
bb-m
Rozeznanie

Madziorka o której jutro będziesz w novum, bo ja tez mam wizyte, bede od 14tej
bb-m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-15, 19:29   #3994
m@gd@len@
Zadomowienie

GG do m@gd@len@ Send a message via Skype™ to m@gd@len@

Cytat:
witam Was serdecznie!Przepraszam,że tak długo się nie odzywałam,pewnie już mnie zapomniałyście?Otóż nie miłam zbyt dużo czasu,ponieważ to były te dni!konkretnie się tym razem staraliśmy,więc mam nadzieję(jak co miesiąc),że tym razem się uda!trzymajcie kciuki
trzymam kciukaski

Cytat:
pytałyście czym się zajmuję,itp.więc już odpowiadam.mam 25 lat,mężatką jestem od dwóch.Z zawodu jestem farmaceutką,mieszkamy w okolicach Wrocławia.
farmaceutka fiufiu. moja mam pracuje w aptece jako pomoc, twierdzi, ze to fajna praca (praca farmaceuty )
ja też mieszkam niedaleko Wrocka. fajne to nowe centrum otworzyli, byłam w tamtą sobotę i wyrwałam niezłe ciuszki, za nieduża kaskę
zglądaj do nas jak najczęściej
Stary 2007-02-15, 19:31   #3995
jukol
Zakorzenienie

GG do jukol Send a message via Skype™ to jukol

Cytat:
Wkoncu ktos z moich okolic a gdzie dokladnie mieszkasz??

Ostatnio nie wiem czego czasami od 2 dni lekko kreci mi sie w glowie i tak jakby slabo mi bylo ale zaraz przechodzi od czego to moze byc czyzby pogoda swirowala?

M@dzia a czy czasem kolo Ciebie nie ma Jaroszówki?

Olinek

Paulinka
jukol jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-15, 19:33   #3996
celka2000
Zakorzenienie

Próbować do skutku!!!!!!!

wiecie co dziewuszki - chyba powoli mnie lapie obsesja ciazy. Tzn chcialabym oczywiscie byc w ciazy, ale jest gorzej - przeczytalam juz setki artykulow jakie sa objawy ciazy, itp... A przeciez to dopiero pierwszy cykl staran, ech...ale sie nakrecilam. Juz nie wspomne o tym ze stale (czyli 20 razy dziennie) podczytuje ten wateczek...Oczywscie za Wszystkie trzymam kciuki

Cytat:
Napisane przez m@gd@len@ Pokaż wiadomość
ja też mieszkam niedaleko Wrocka. fajne to nowe centrum otworzyli, byłam w tamtą sobotę i wyrwałam niezłe ciuszki, za nieduża kaskę
zglądaj do nas jak najczęściej

Jakie nowe centrum?? Ja nic nie wiem

Edytowane przez Madziorka
Czas edycji: 2007-02-16 o 13:25
celka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-15, 19:41   #3997
m@gd@len@
Zadomowienie

Cytat:
Ostatnio nie wiem czego czasami od 2 dni lekko kreci mi sie w glowie i tak jakby slabo mi bylo ale zaraz przechodzi od czego to moze byc czyzby pogoda swirowala?

M@dzia a czy czasem kolo Ciebie nie ma Jaroszówki?
ja też się ostanio tak właśnie czuję, kręci mi się w głowie, jakby mnie mdli i mam ogromne problemy z koncetracją

nie powiem, że nie ma koło mnie Jaroszówki bo jest

Cytat:
wiecie co dziewuszki - chyba powoli mnie lapie obsesja ciazy. Tzn chcialabym oczywiscie byc w ciazy, ale jest gorzej - przeczytalam juz setki artykulow jakie sa objawy ciazy, itp... A przeciez to dopiero pierwszy cykl staran, ech...ale sie nakrecilam. Juz nie wspomne o tym ze stale (czyli 20 razy dziennie) podczytuje ten wateczek...Oczywscie za Wszystkie trzymam kciuki
20 razy dziennie, a cóż to jest . poczekaj jak się od nas uzależnisz niach niach
życzę powodzenia w staraniach

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-02-15, 19:41   #3998
jukol
Zakorzenienie

wiecie co coraz nas wiecej i gubie sie juz z kad ktora z nas jest moze jakies zestawienie miast hehe
M@dzia no co Ty !!Ja bylam tam trenowalam woltyzerke 7 lat

Olinek

Paulinka
Stary 2007-02-15, 19:48   #3999
m@gd@len@
Zadomowienie

Cytat:
Jakie nowe centrum?? Ja nic nie wiem
nazywa się Factory outlet, na ul. Granicznej
Stary 2007-02-15, 19:50   #4000
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

a w wawie otworzyli "Złote tarasy" ja jeszcze nie byłam.
Stary 2007-02-15, 19:55   #4001
m@gd@len@
Zadomowienie

zmykam teraz kochane, bo oczka mi się zamykają.
stosunkowo przyjemnej nocy życzę

jolineczka myślę o Tobie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-02-15, 20:17   #4002
KasikB
Rozeznanie

GG do KasikB

Witajcie dziewczyny!

Wpadłam tu tylko na chwilę, bo padam na twarz i będę się zbierać spać.
Przede wszystkim witam nowe staraczki Życzę Wam rychłego zafasolkowania, ale też cierpliwości, bo ta jest bardzo potrzebna przy staraniach

Jolineczko, trzymam za Ciebie kciuki. Kiedy tylko będziesz mogła, napisz co u Ciebie. A jeżeli nie będziesz mogła, powiedz Przemkowi, żeby coś napisał. I pamiętaj, nie martw się na zapas. Niedawno moja koleżanka z pracy miała plamienia i leżała w domu. Od jakiegoś czasu wróciła do pracy, z czego wnoszę, ze sytuacja opanowana. Zobaczysz, wszystko będzie dobrze. Pamiętam o Tobie.

Dobranoc
Pchły na noc
Karaluchy pod poduchy

http://www.suwaczek.pl/cache/090aadb4fe.png
KasikB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-15, 20:32   #4003
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Jukolku ale ty zmieniasz sobie obrazki, chyba lubisz swoje nowe autko?

Ja męża zapisuje na ponowne badania na srode ale nie do novum tylko do Lim w hotelu Mariott pojde z nim bo srode mam wolne. Moge męża męczyc bo egzamin na prawo jazdy zdał za 1 razem na autobusy
Stary 2007-02-15, 20:42   #4004
marta8117
Raczkowanie

Dochodzę do wniosku,że też mam obsesję ciąży.Cały czas o tym myślę,mierzę temkę,wiem,że to paranoja,ale nie potrafię się z tego wyzwolić.teraz tak sobie myślę,że po ślubie to się człowiek nie powinien już zabezpieczać i niech się dzieje wola Niebios,dzidzię i tak się wychowa,a to świadome macieżyństwo jak na razie żadnej z nas na dobre nie wyszło.Co o tym myślicie?A tak z innej beczki to bardzo się cieszę,że do was dołączyłam.
marta8117 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-15, 20:50   #4005
jukol
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nikita_Wawa Pokaż wiadomość
Jukolku ale ty zmieniasz sobie obrazki, chyba lubisz swoje nowe autko?

Ja męża zapisuje na ponowne badania na srode ale nie do novum tylko do Lim w hotelu Mariott pojde z nim bo srode mam wolne. Moge męża męczyc bo egzamin na prawo jazdy zdał za 1 razem na autobusy
cos nie moglam sie zdecydowac ale juz ten avatar ustawiam na jakis czas uwielbiam moje autko i jestem z niego dummmmna

Olinek

Paulinka
Stary 2007-02-15, 20:57   #4006
jukol
Zakorzenienie

Cytat:
Jukolku no to super ze macie wreszcie autko i że Tobie sie podoba.A twoj avantur mi sie podoba. Ja z mężem na weekend na mazurki jedziemy troche sobie odpoczniemy od naszej warszawy.
No wkoncu mamy autko i tescie tez
Ale Wam zazdroszcze my z TZ jedziemy do kuzynow do Polkowic na weekend

Olinek

Paulinka
Stary 2007-02-15, 21:18   #4007
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
No wkoncu mamy autko i tescie tez
Ale Wam zazdroszcze my z TZ jedziemy do kuzynow do Polkowic na weekend
My do Nidzicy jedziemy. a w Polkowice mojego taty firma ma fabryke
Stary 2007-02-15, 21:19   #4008
jolineczka
Wtajemniczenie

Dziękuję wam bardzo za wsparcie. Sytuacja wygląda źle
Jestem (jeszcze) w 5tc. Ciąża jest zagrożona. Pęcherzyk jest malutki i lekarz nie wie czy się utrzyma, zarodka prawie nie widać... Dał 50% szans.
Dostałam zastrzyk i receptę na DUPHASTON i nospe. Ciągle plamię. Najbliższe dni będą decydujące. Na szczęście mogę leżeć w domu, tylko musze leżeć. Jestem przygotowana na najgorsze.
To okrutne mieć świadomość, że się traci własne dziecko, część siebie i drugiej kochanej osoby. Najgorszemu wrogowi tego nie życzę...
Pozostaje mi czekać, brać lekarstwa i się modlić. Ja nie winię Boga za to co się dzieje. Wiem, że wszystko jest po coś i wiem, że moje teraźniejsze cierpienie ma jakiś sens. Kiedyś się dowiem jaki.
Całuje Was mocno.
Teraz nie będę zaglądała tak często, ale pamiętajcie, że mysle o Was. Tutaj na forum znajduję zawsze wsparcie i pomoc, mogę również podzielić się z wami dobrymi wiadomościami. Może następny post będzie zawierał dobre wiadomości... Czas pokaże.
jolineczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-15, 21:27   #4009
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jolineczka Pokaż wiadomość
Jestem (jeszcze) w 5tc. Ciąża jest zagrożona. Pęcherzyk jest malutki i lekarz nie wie czy się utrzyma, zarodka prawie nie widać... Dał 50% szans.
Dostałam zastrzyk i receptę na DUPHASTON i nospe. Ciągle plamię. Najbliższe dni będą decydujące. Na szczęście mogę leżeć w domu, tylko musze leżeć. Jestem przygotowana na najgorsze.
To okrutne mieć świadomość, że się traci własne dziecko, część siebie i drugiej kochanej osoby. Najgorszemu wrogowi tego nie życzę...
Pozostaje mi czekać, brać lekarstwa i się modlić. Ja nie winię Boga za to co się dzieje. Wiem, że wszystko jest po coś i wiem, że moje teraźniejsze cierpienie ma jakiś sens. Kiedyś się dowiem jaki.
Całuje Was mocno.
Teraz nie będę zaglądała tak często, ale pamiętajcie, że mysle o Was. Tutaj na forum znajduję zawsze wsparcie i pomoc, mogę również podzielić się z wami dobrymi wiadomościami. Może następny post będzie zawierał dobre wiadomości... Czas pokaże.
Joolineczko wiem jak sie czujesz, moja siostra cioteczna dwa razy poroniła, lekarz jej powiedział ze w jej przypadku do ciąży w pierwszym trymestrze nie ma co sie przywiązywać bo czasem tak bywa, ale głowa do góry leż dużo i wypoczywaj nic po prostu nic nie rób i zobaczysz zagrożenie minie a jeśli nie to sie nie załamój bedzie dobrze. Myślami jestemy z Tobą

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-02-15, 23:20   #4010
martini.
Zakorzenienie

Cytat:
Całuje Was mocno.
Jolineczko jestem Waszą stałą podglądaczką (życzliwą oczywiście), nie wiem, co teraz czujesz. Chciałam tylko napisać, że myślami jestem z Tobą.

(a jeżeli chodzi o wcinanie się, to jedyną osobą w tym wątku, która to robi, jestem ja. Proszę mnie wyrzucić jak coś, nie obrażę się).
martini. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-16, 05:34   #4011
*misia*
Zakorzenienie

zrobiłam test jedna gruba krecha
Joolineczko trzymam kciuki by wszystko zakończyło się dobrze leż odpoczywaj i nie denerwuj się, a my tu będziemy trzymać kciuki
Stary 2007-02-16, 06:56   #4012
Yoolia
Zakorzenienie

GG do Yoolia

Jolineczko dużo odpoczywaj, dbaj o siebie, trzymam kciuki, żeby z fasolcią wszystko było ok. Cały czas jestem myślami z Tobą

A ja wczoraj rano zrobiłam test i oczywiscie wyszła wyrazna jedna krecha a dziś przylazała @

Czeka mnie teraz sprawdzenie drożoności jajowodów
Yoolia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-16, 08:30   #4013
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

*misia* i Yoolia nie smutajcie sie z powodu jednej krechy, kolejny cykl przed wami gorących przytulanek może w tym cyklu wstrzelićie sie w ten dzien i się uda głowa do góry trzeba próbować do skutku tak jak nasz wątek ma nazwe nie poddawać sie.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-02-16, 08:35   #4014
kindzia1984
Wtajemniczenie

Witajcie z ranka

Cytat:
Dzis TZ tez o dziwo o 16 skonczyl prace i na dodatek kupil az 10 paczkow co on taki dobry a dzis mija nam 300 dni od slubu Jestem padnieta ... ta pogoda dobija.Zarejestrowalam sie w Urzedzie Pracy coz jeszcze napisac robilam test owu jedna krecha.No i mierze rano temperature ale chyba nic ona mi nie da.To mozliwe abym miala tem 36.1 Buziaki
Jukolku zalezy gdzie mierzysz tempkę. Z moich obserwacji wynika, że w ustach jest nizsza tempka jak w P lub O
Cytat:
Napisane przez Madziorka Pokaż wiadomość

może jest jakiś oddział ale z tego co sie orientuje to baaaardzo dużo par przyjeżdża z całej Polski do tej kliniki więc może jest to reklama Novum w Warszawie.
Nie to napewno nie było w Warszawie bo adres był Chełmiec a to zaraz k. Nowego Sącza. Coś słyszałam, że tam jakąś przychodnie gin otworzyli ale nigdy wcześniej się tym nie interesowałam. Może to tylko zbieg okoliczności, że taka sama nazwa albo faktycznie jakiś oddział tutaj mają. Napewno nie jet tak rozbudowana kliniką jak w W-wie ale z tego co wyczytałam z ulotki to najważniejsze badanka tam robią. Jak się dopytam co i jak to dam znać
Cytat:
witam Was serdecznie!Przepraszam,że tak długo się nie odzywałam,pewnie już mnie zapomniałyście?Otóż nie miłam zbyt dużo czasu,ponieważ to były te dni!konkretnie się tym razem staraliśmy,więc mam nadzieję(jak co miesiąc),że tym razem się uda!trzymajcie kciuki
Witaj! Trzymamy kciuki

Nowosądeczanki
Nasze pragnienia zawsze się modlą,
choćby wargi milczały.

[Augustyn z Hippony]
kindzia1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-16, 08:38   #4015
Yoolia
Zakorzenienie

GG do Yoolia

Cytat:
*misia* i Yoolia nie smutajcie sie z powodu jednej krechy, kolejny cykl przed wami gorących przytulanek może w tym cyklu wstrzelićie sie w ten dzien i się uda głowa do góry trzeba próbować do skutku tak jak nasz wątek ma nazwe nie poddawać sie.
najgorsze jest to, że muszę zrobić to badanie HSG do 11dc czyli już w przyszłym tygodniu

żołnierzyki są ok, pęcherzyki są, pękają, czyli ze mną jest coś nie tak to mnie najbardziej dobija
Stary 2007-02-16, 08:49   #4016
kindzia1984
Wtajemniczenie

Jukolku fajny masz avatarek

Cytat:
Gratulacje dla mężusia i trzymam kciuki za dobre wyniki TŻa. Wspieraj go, żeby tak strasznie się nie stresował i dał z siebie wszystko
Cytat:
Całuje Was mocno.
Jolka kochanie odpoczywaj. Wszystko sie jakoś ułoży Tylko się nie poddawaj i myśl pozytywnie bo to duzo pomaga
Cytat:
Napisane przez martini. Pokaż wiadomość
Jolineczko jestem Waszą stałą podglądaczką (życzliwą oczywiście), nie wiem, co teraz czujesz. Chciałam tylko napisać, że myślami jestem z Tobą.

(a jeżeli chodzi o wcinanie się, to jedyną osobą w tym wątku, która to robi, jestem ja. Proszę mnie wyrzucić jak coś, nie obrażę się).
Wcinaj się kiedy i ile chcesz. Wcale Cie nie wyganiamy. Fajnie jak ktoś z "zewnątrz" nas wspiera
Cytat:
Napisane przez *misia* Pokaż wiadomość
zrobiłam test jedna gruba krecha
Joolineczko trzymam kciuki by wszystko zakończyło się dobrze leż odpoczywaj i nie denerwuj się, a my tu będziemy trzymać kciuki
Cytat:
Napisane przez Yoolia Pokaż wiadomość
Jolineczko dużo odpoczywaj, dbaj o siebie, trzymam kciuki, żeby z fasolcią wszystko było ok. Cały czas jestem myślami z Tobą

A ja wczoraj rano zrobiłam test i oczywiscie wyszła wyrazna jedna krecha a dziś przylazała @

Czeka mnie teraz sprawdzenie drożoności jajowodów
Dziewczynki prosze mi sie tutaj nie załamywać. A tak soją drogą jak Wy to znosicie jak się Wam tak strasznie wydłuża cykl. Mój najdłuższy to chyba 30 albo 31 dni

Nowosądeczanki
choćby wargi milczały.

[Augustyn z Hippony]
Stary 2007-02-16, 08:53   #4017
Yoolia
Zakorzenienie

GG do Yoolia

Cytat:
Napisane przez kindzia1984 Pokaż wiadomość
Dziewczynki prosze mi sie tutaj nie załamywać. A tak soją drogą jak Wy to znosicie jak się Wam tak strasznie wydłuża cykl. Mój najdłuższy to chyba 30 albo 31 dni
moje cykle są raczej regularne 28-30dni
Stary 2007-02-16, 08:57   #4018
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kindzia1984 Pokaż wiadomość
Jukolku fajny masz avatarek

Gratulacje dla mężusia i trzymam kciuki za dobre wyniki TŻa. Wspieraj go, żeby tak strasznie się nie stresował i dał z siebie wszystko

Jolka kochanie odpoczywaj. Wszystko sie jakoś ułoży Tylko się nie poddawaj i myśl pozytywnie bo to duzo pomaga

Wcinaj się kiedy i ile chcesz. Wcale Cie nie wyganiamy. Fajnie jak ktoś z "zewnątrz" nas wspiera

Dzieki za gratulacje dla męża. A co do badania to już go zapisałam na środe do Limu podobno przed badnaiem lekarz jeszcze bada będe musiałą męża na to przygotować a potem razem idziemy do pokoiku żeby oddać materiał genetyczny do Badania , a ja po południu w srode do ginki swojej ide.Jajnik lewy mnie dzis pobolewa tempka nie spada a @ narazie nie widac pewnie przyjdzie za pare dni.
Stary 2007-02-16, 08:59   #4019
kindzia1984
Wtajemniczenie

Dorwałam dzisiaj miesięcznik "twoje dziecko". Jest tam artykuł jak przygotować się do ciąży. Rada dla mężczyzn to pić nie więcej niż 3 kawy dziennie (a tą 3 najlepiej zastąpić sokiem pomarańczowym), jeść dużo fasoli i wołowiny bo zawierają cynk (jesli nie lubią tych potraw to powinni łykać je w tabletkach). Niedobór cynku zmniejsza ilość nasienia i co mnie troszkę zdziwiło to facet powinien łykać witaminę C min 60 g, a jeśli pali to najmniej 100 mg (wit. ta poprawia stan plemników)

Nowosądeczanki
choćby wargi milczały.

[Augustyn z Hippony]
Stary 2007-02-16, 09:00   #4020
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Yoolia Pokaż wiadomość
moje cykle są raczej regularne 28-30dni
Yoolia, z Tobą wszytsko jest oki, tylko mi się wydaje że psychika jednak gra duża role za bardzo chcecie i organizm płata nam wsyztskim figla moze odpuście sobie na troche i co ma byc to będzie wiem ze to nie jest łatwe bo przy karzdym terminie @ mysli sie czemu sie spóźnia i wogule i a może teraz sie udało a @ przychodzi za pare dni i jestesmy zdołowane wiem bo wiele razy juz u mnie tak było, tylko tyle ze u mojego męża jest prawdopodobnie brak plemników, ale to musimy potwierdzic. Yoolio nie załamuj sie bedzie dobrze.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości