|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1201 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Ogłaszamy koniec obijania-przed nami czas pieluszek przewijania - Mamusie XI-XI
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() brawo: ![]() brawo ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:26 ---------- Poprzedni post napisano o 08:20 ---------- tak jak to pisała DeKajka zacznie się wtedy, gdy jej nie będzie na wizażu ![]() ![]() Witam mamuśki ![]() Nocka do ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ---------- Cytat:
![]() gratulacje ![]()
![]() |
#1202 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ogłaszamy koniec obijania-przed nami czas pieluszek przewijania - Mamusie XI-XI
![]() ![]() ![]() ![]() kolejny maluszek, no nie mogę ![]() ![]() ![]() to co za tydzien rodzimy ![]() Nie moge do poludnia nie ma TŻ i Tomka i jakos tak pusto, dziwnie nie jestem przyzwyczajona, nawet bajki puscilam w tv, a tu ni ema kto ogladac ![]() pojechali do TŻ taty na cmentarz, a potem pojedziemy do mojego taty na cmentarz |
![]() ![]() |
![]() |
#1203 |
Zakorzenienie
|
Witam Dziewczynki !!!
![]() No i mamy listopad ![]() Kasiu- piękny opis i czekamy na zdjecie Nelci !!! ![]() Gratuluje nowym mamusią !!! ![]() Zaczęło się na całego !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! ![]() ........................ Życzę udanego dnia Kochane ![]()
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce ![]() 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1204 |
Zadomowienie
|
Witam serdecznie!
Gratuluję nowym mamusiom ![]() ![]() Ja dziś leniuchuje w domu - wczoraj cmentarze objechalismy, dziś wolne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1205 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1206 |
Zakorzenienie
|
czesc dziewczynki
u mnie znow fatalna nocka mialam przez 2 godz skurcze wiec nie spalam i ciszaaaaaaa gratuluje dzieciakow pozniej nadrobie ---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- jejkuuuu ja czuje ze bedzie tu dzis ciszaaaa jak nigdy my poki co siedzimy w dom u tz idzie do kosciola pozniej jedziemy na cmentarza do pra babci niuni iii do mojej mamy juz nie moge sie doczekac nareszcie wychodzimy z domuuuuuuuu |
![]() ![]() |
![]() |
#1207 |
Raczkowanie
|
jestem i ja, dzis mnie M. po 7 obudzil myslalam ze zabije
![]() ![]() ![]() U nas sie nie obchodzi wsyztskich swietych (a nawet gdyby to i tak nikogo tu nie mam) wiec boire sie za sprzatanie Filipa pokoju i sypialni ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1208 |
Rozeznanie
|
Witam w 38 tygodniu
![]() Kasia cudowny opis,dziękuję Ci,bo też będę miała cc i dałaś mi nadzieję,że będzie dobrze ![]() Gratuluję nowym mamusiom cudownych dzieciaczków ![]() Moi poszli do kościoła i na cmentarz do rodziny męża,a później jedziemy do mojej mamy na obiadek.Ja wybieram się tylko na grób taty,bo nie chcę się forsować,a ostatnio coś brzuch i krocze mnie częściej pobolewa.Bardzo chce dotrzymać do 14 listopada,boję się porodu naturalnego z zaskoczenia. |
![]() ![]() |
![]() |
#1209 |
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny!
średnio się dziś wyspałam, coś mnie pobolewa w prawym boku, a wiem że Michaś siedzi bardziej po lewej bo tam go ciągle wyczuwam. Rano w ogóle brzuch mnie pobolewał jak na okres ; / dawno nie miałam takiego uczucia... ja już przeprowadzona do rodziców, jutro zaczniemy pomału przygotowywać nowe mieszkanie na remont, który mam nadzieję szybko pójdzie, i w końcu spokojnie będę mogła czekać na rozwiązanie. Na razie czeka nas życie na kartonach u moich rodziców ; p |
![]() ![]() |
![]() |
#1210 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry i gratulacje dla rodziców maluszków, które tak niespodziewanie się wczoraj pojawiły!
![]() ![]() ![]() Mnie zostało jeszcze 8 dni do terminu wg OM, a jestem już taka zniecierpliwiona... ![]()
proście, a będzie wam dane ![]() Edytowane przez meiadeleite Czas edycji: 2012-11-01 o 09:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#1211 |
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny
![]() Od wczoraj jestem okropnie zła. Mój Marcin miał zostać 3 tygodnie dłużej w pracy żeby potem być przy porodzie. Wczoraj się okazało że było dużo chętnych na zostawanie i nie ma już miejsca. A miał obiecane że zostanie, bo mówił prezesowi, że ma mu się Dziecko urodzić w grudniu i nie może jechać na swoją zmianę...Czy zostanie czy nie to i tak nie pojedzie, bo powiedział, że mnie samej nie zostawi i nie wytrzymał by w Holandii wiedząc, że ja rodzę... Najgorsza jest kwestia finansowa, bo z wypłaty, która będzie 10 listopada musimy przeżyć do 10 lutego...Ciężko będzie. A potem jak pojedzie w styczniu to tylko raz na 3 tyg bo potem ma mieć operację na żylaki i znów parę miesięcy bez kasy...Muszę dzisiaj zrobić listę co jest nam niezbędne na te 3 miesiące i jakie mamy inne wydatki. W sumie to w grudniu jeszcze dostanie za 3 dni to będzie z 500 zł to zawsze coś... No i jeszcze wczoraj mi powiedział żebym się tak bardzo nie martwiła bo w tej firmie to się zmienia z godziny na godzinę...Jutro ma jeszcze dzwonić do prezesa czy by się nie dało żeby został bo 24 listopada to już nie pojedzie. Może się uda...Oby...Tylko będę wiedzieć w piątek po południu a jak zostanie to muszę zrobić 100 pierogów, usmażyć mielone, upiec udka i zrobić zakupy na paczkę...Mogę się poświęcić...Byle tylko został... |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1212 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() o ja cie ale radocha ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Gratluje dziewczeta noworozpoczetych tygodni!!i czekam na kolejne maluchy ![]() ja dzis do 15 sama a potem przyjezdza do mnie na 3 dni kumpela z synem bo brat z bratowa wykechali do wroclawia.panicznie balam sie nocy czy sie nic nie zacznie bo bylam sama ale ufffffffffffff poszlo gladko.teraz kuzwa latam do pieca i boje sie za kazdym ruchem choc z drugiej str sobie tlumacze ze co ma byc to bedzie-Wy probujecie przyspieszyc i nic nie idzie wiec wydaje mi sie ze nie powinno nic sie wydarzyc-oby!! no to lece szufle dorzucic ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1213 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dobry ![]() Aaaaaaaaale fajnie zrobili nam na uczelni ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1214 |
Zakorzenienie
|
Marti w sumie to nawet dokładnie nie wiemy jak to z tym jest bo mój mąż pracuje w polskiej firmie ale na warunkach holenderskich...Któryś kolega mówił, że jak dał chorobowe to dostał jakieś pieniądze ale nie z firmy tylko od głównego prezesa bo żeby dostać chorobowe z Holandii to musiałby tam mieć operacje i tam chodzić do lekarza...A jak się nie zna języka to nie za bardzo...Inaczej jak ktoś zna bo to sie kalkuluje bo pierwsze 2 dni chorobowego są bezpłatne a pozostałe 100%
|
![]() ![]() |
![]() |
#1215 |
Zadomowienie
|
hejo
![]() ale super wiadomości, gratuluje świeżo upieczonym mamusiom, i czekam na kolejne ! ![]() ja wczoraj poszlam z tymi koleżanki , i po jakiś 15 min , przyszedł też TŻ do kolegi. I tak oto byliśmy w jednej knajpie a siedzieliśmy w 2óch oddzielnych stolikach ![]() U mnie narazie nic sie nie dzieje, Melcia się wypina strasznie dziś. Zamiast się cisnąć do wyjścia ![]()
![]() 30.11.2012 r. - godz. 18:35 ,60 cm i 3800 g szczęścia ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1216 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
oczywiscie jak wróciłam ze szpitala to ciuchy porozwalane, rzeczy poprzestawiane.... i zamiast odpoczac to pierwsze musiałam posprzatac bo mnie w☠☠☠☠ia takie cos.
![]() |
#1217 |
Zakorzenienie
|
A mój mąż to właśnie lubi jak jest czysto i jak ja jeszcze studiowałam a on wracał wcześniej z pracy albo był w domu to sprzątał...Teraz też jak jest w domu to sprząta, a ja najwyżej kurze ścieram i ciuchy składam po praniu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1218 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
mnie tez mega w☠☠☠☠ia takie rozwalanie. Przyjdzie i pozostawia na stole w duzym pokoju wszystko...no masakra ![]() widze ze mamy ten sam problem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1219 |
Raczkowanie
|
A ja wlansie sprawdzilam konto i zabrali mi jakies dodatkowe oplaty na jakie nie liczylam, i jestem zla jak osa
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1220 |
Zadomowienie
|
wydaje mi się,że... ja to sie chyba do zwiazku nie nadaje. Mi jest chyba najlepiej samej...
![]() ![]() |
![]() |
#1221 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1222 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() wow ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1223 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1224 |
Zakorzenienie
|
36 tydzień to 9 miesiąc? A ciąża donoszona 37 ??
#1225 |
Zakorzenienie
|
Wydaje mi sie ze 36 startuje 9 miesiąc a donoszona to nie wiem
![]()
#1226 |
Zakorzenienie
|
9 miesiąc zaczyna się od 36
![]() a z tym donoszeniem to ja sama już nie wiem ![]() myślałam że jak już to skończone 38 ale tutaj co chwila co innego czytam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1227 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny
![]() Wczoraj przed snem moja Niunia tak się wierciła, że ją ukołysałam do spania ![]() ![]() mmm12345 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() agaczilla21 mam nadzieję że wszystko się jednak ułoży ![]() MiciaKicia jacy wspaniałomyślni na tej uczelni ![]() ![]() ![]()
#1228 | |
Zakorzenienie
|
meyka87 i mmm12345 gratulacje!!
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() agaczilla21 na pewno wszystko będzie w porządku, w końcu poród to nie fanaberia. Myślę że szef twojego męża powinien to zrozumieć. Póki co się nie stresuj ![]() Wyprawiłam M na wyjazd, odespałam kawałek zarwanej nocy, i zastanawiam się co ze sobą dziś zrobić. Po cmentarzach trochę mi się chodzić nie chce, bo zimno. Poza tym ciuchy mi się skończyły (tzn. ich zakres ![]() Swoją drogą, jak tak czytam o waszych kłopotach ze spaniem - ja mam wręcz przeciwnie. Owszem budzę się 2-3 razy w ciągu nocy, ale potem do rana śpię jak zabita. Do 10-11tej. Aż mi wstyd, bo mi życie przez to ucieka i czas :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1229 |
Rozeznanie
|
2 godziny snu to stanowczo za mało
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1230 |
Zadomowienie
|
poszlabym ale deszcz pada
![]() w ogole wiecie co ? Ja nie rozumiem tych facetow. Wczoraj wypili se tam w tym barze i potem ni stad ni z owad patrzymy jeden przychodzi z rozwalonym okiem ,drugi z roztargana koszulką . Bo zaczal jeden dodrugiego burzyc bez powodu zadnego ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:07.