|
|
#2881 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013cz. V
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2882 | |
|
Zadomowienie
|
kasia86: Mały łakomczuszku, najwyżej się nie przyznawaj heheh
Cytat:
http://moda.allegro.pl/biustonosz-ci...936350065.html coś w tym stylu, i myślę, że też się nada. Ale jak będę gdzieś z malutką wychodzić to wolałabym mieć coś z kształtem, bo w takim to jestem płaska jak deska... ![]() aaa i dziękuję za gratulacje
Edytowane przez Villga Czas edycji: 2013-01-21 o 19:25 |
|
|
|
|
|
#2883 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Koniecznie musisz opisać wszystko ze szczegółami. Ja myślałam nad SR, żeby nieco mężowi przypomnieć, że dziecko jest malutkie, delikatne a nie jak on sądzi, że klocek, który dużo zniesie. Specyficzny jest. W każdym razie, co do karmienia piersią zgadzam się. Co do dylematu, co zrobić z mlekiem... no właśnie - dlatego ja nie miałam laktatora. Bo po co mi. Dopiero jak wróciłam do pracy, to odciągałam i ręcznie, a wcześniej nie było potrzeby za bardzo.
|
|
|
#2884 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tak nawiasem to wiecie - ja grubsze widziałam w Morzu yhmmm .... oby nie ew moge im taki sam upiec, ale cos bym jeszcze zjadla .... mam ochote na Placki Ziemniaczane chyba jutro sobie zrobie ![]() obym ich nie
|
|
|
|
|
|
#2885 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ---------- Cytat:
|
|
|
|
#2886 |
|
Zakorzenienie
|
Malusi brzuszek - fajowy, ale jak termin na 20.04 to jeszcze ma dużo czasu, żeby urosnąć.
|
|
#2887 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziękuje za wszystkie miłe słowa odnośnie brzucholka mojego ![]() Cytat:
![]() Liwka za magiczny 9ty miesiąc Proszę Cię przypomni mi ten wózio co Ty masz to brałaś na czarnej ramie czy na fioletowej?? Bo ja właśnie stoję przed dylematem czy wziąść na czarnej czy na turkusowej... A Wy jak myślicie?? Który wybrać??
|
|
|
#2888 | ||||||
|
Kniaginia
|
Jak Ty teraz TAK wyglądasz, to jak wyglądasz bez ciąży?
Cześć i gratuluję dziewczynki! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
|
#2889 |
|
Wtajemniczenie
|
Turkusowa rama jest śliczna
------ Dziś rzeczywiście ślisko na chodnikach, a ja sie wybrałam z rana na glukozę i na lumpki. Szłam tiptopami jak dziadki, ale co tam. Dla małego znalazłam piękny kombinezonik - misia za 1 zł (któraś z nas pokazywała taki różowy), ja mam bezowy dla chłopaczka, własnie się pierze. Jak wracałam to po raz pierwszy ustąpiono mi miejsca w tramwaju - w końcu widać tą moją ciąże jak mam zimową kurtką, także cieszyłam się strasznie ![]() Co do glukozy pielęgniarka dała mi dzis to spróbować a ja mówie: Dobre Ja odkąd w ciązy to mam ochotę na słodkie, jem dosyc sporo batoników, słodzę więcej, więc pasowało mi. Choć cały kubeczek z czasem coraz gorzej sie piło...ale dałam radęAha, najważniejsze mam już wyniki - glukoza W NORMIE Już się bałam, że kolejny problem się dołoży, ale jest dobrze. No i żelazo poszło do góry Edytowane przez Demeter Czas edycji: 2013-01-21 o 19:46 |
|
|
|
|
#2890 |
|
Zadomowienie
|
Ja bym chyba wersje turkusową wybrała.
Dziewczyny, zakupiłam taką oto sukienkę na choinkę z pracy męża. Takie tańce i poczęstunek. Jak myślicie, rajstopy w kolorze cielistym, czy cienkie czarne czy czarne kryjące? |
|
|
|
|
#2891 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja bym wybrala czarne kryjące i czarne buty.
|
|
|
#2892 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
![]() Zaraz nadrobie więcej bo widze że dużo stron a mam chyba mało czasu ![]() No więc u mnie wszystko ok, miałam USG i mały ma.. 2,5 kg nie wiem jakim cudem taki kolos... jeszcze gin mówił że USG nie jest dokładne ale później zbadał mi brzuch i stwierdził że faktycznie jest to dzidziuś na 2,5 kg.. ale mam się też przygotować że będę rodzić w 37tc więc może tak dużo nie przytyje w środe zaczynamy 32 tc a tu taki duży łobuz już ![]() Na skurcze mam zwiększony fenoterol co 6 godzin także jak tylko przestanę się po nim trząś to zaczne od nowa ![]() na szczęście szyjka zamknięta, no i mały cały i zdrowy |
|
|
|
|
#2893 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Luna wrzucałaś fotkę ze ślubu? bo chyba mi umknęła...
|
|
|
#2894 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
niby glukoza nie taka zła ale ja bym chyba drugi raz nie dała rady tego wypić. Jak sobie tylko przypomnę to![]() ![]() Cytat:
)))
|
|
|
|
#2895 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Lunka, podhodowałaś Małego ![]() ![]()
|
|
|
#2896 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale muszę iść bo mam kupon 50zł Cytat:
|
|
|
|
#2897 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziękuje.. ![]() Cytat:
Współczuję... A co do paciorkowca, to nie przejmuj się, mi ginka wypisując skierowanie, odrazu powiedziała żeby się nie przejmować bo większości pacjentek wychodzi.
|
|
|
#2898 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale super! Co do enoterolu to kiepsko no ale już tylko trochę zostało, najważniejsze że Mały zdrowy (;A my skończyliśmy z panelami w przedpokoju O właśnie... a powiedzcie mi do czego jest maść cynkowa? Bo taką w sklepie dzisiaj dostałam
|
|
|
#2899 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no wielkie dla Wielkiego Człowieka ja pierdziuuuu mowie wam zrobiłam se Kisiel Wiśniowy !!!!! aaaa Niebo w Gębie |
|
|
|
|
|
#2900 |
|
Raczkowanie
|
Jeśli chodzi o glukoze to problemow z wypiciem nie bylo, z tym dalam rade. Natomiast pol godziny po wypiciu wymioty i po badaniu. Pewnie jeszcze bede musiala to powtorzyc.
Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
|
#2901 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Moi teściowie zawsze płakali, ale duperele to sobie kupowali w tvp Mango ![]() Teraz ich "dostało". Teść żyrował sąsiadowi 20tys. zł... sąsiad przestał płacić i zrobiło się 38 tysi ich życie, ale wychowanie (zachowanie) szokujące.
|
|
|
#2902 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny co ja nasluchalam sie na SR. Akurat dzis bylo o nacieciu krocza, vacum, kleszczach itd itp. Powiem Wam, ze jak polozna pokazywala na lalce jak glowka sie rodzi i jak wklada polozna reke zeby kontrolowac jak krocze sie naciaga, masuje krocze dodatkowo i jezeli jest malo rozciagliwe to jak nacina
I wygladalo to, no nie wiem, skojarzylo mi sie ewidentnie z bydlem hodowlanym... Generalnie ja nie jestem jakas anty nacienciom, nigdy nie bylam, jezeli trzeba to trzeba, ani sie go nie boje jakos szczegolnie ani nic. Ale ten widok tej reki na tej glowce, jak babka pokazywala jakie krocze duze bedzie i ze jeszcze bedzie tam wpychala palce dodatkowo i masowala rozciagajac skore ... bezcenne ...
|
|
|
|
|
#2903 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
podłączam się do chlastania ![]() Cytat:
za glukozę!widzę, że dzisiaj krakowskie lumpki zostały zaatakowane przez ciężarówki chodzące tip topami ![]() Cytat:
i chyba jednak cienkie... o ile nie umarzniesz bo wtedy zimowe, kryjące ![]() ![]() u lalala! Duży smyk! A kiedy miałaś ostatnie ważenie synka? o tak! kisiel z jabłkiem! muszę sobie zrobić!
|
|
|
|
#2904 |
|
Rozeznanie
|
Tez mialam najwiekszy problem wlasnie po. Powiem Ci, ze z wypiciem luz, ze spokojem, woda z cukrem. Ale jednak zoladek na czczo i zaczelo mi buszowac i jakos jezdzic w nim, ale na szczescie nie bylo wymiotow. Malo brakowalo.
|
|
|
|
|
#2905 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#2906 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ---------- ja bym to wypiła bez problemów większych gdyby to było w małym kubku, a dostałam to w kubku jak kufel na piwo także piłam piłam piłam i już nie mogłam więcej bo po prostu byłam taka pełna, zwykła szklanka picia dla mnie na raz to dużo a nie taki kufel dopiero, no ale wypiłam jakoś na siłe łykami iiii potem było fuuu źle i niedobrze, ale wytrwałam 2 godziny, ale siedziałam waucie i co chwile otwierałam drzwi zeby zaczerpnac swiezego powietrza, a zimno wtedy było brrr |
|
|
|
|
|
#2907 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jutro lecę do lidla, zobaczymy, może i ja coś kupię. Jakieś rajtuzki dla małego bym chciała chociaż z jedną parę pasuje mieć chyba no nie?? Gratki! Dzięki ![]() Cytat:
Luna0 za wizytę duży chłopczyk z tego Twojego lokatora![]() Cytat:
![]() Noooo nadrobiłam Was, proszę nie piszcie tyle, bo nic nie robię tylko przed lapkiem siedzę...masakra ![]() Powiedzcie mi jeszcze jedną rzecz. W tym tyg planuję się zabrać za dzidziowe pranie. Jaki płyn do prania najlepszy?? I do płukania?? Jelp jest ok?? Czy macie jakieś inne typy??
|
|
|
#2908 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i byłam rano na badaniach i mam wyniki a więć -hemoglobina bez zmian, czyli 10,9 (brałam zelazo ponad miesiąc dobry a mam dokaldnie taki sam wynik jak ostatnio, zdaje mi sie ze nie jest to najgorszy wynik, dobrze ze sie nie pogorszył, ale chyba bardziej zaczne dbac o siebie w tym kierunku) - i oprócz tam innych odchylen, typu hematokryt, leukocyty, erytrocyty, neutrofile to jeszcze w moczu mi wyszły :kryształy szczawianu wapnia-liczne ;/ hmmm Edytowane przez mariolci Czas edycji: 2013-01-21 o 20:50 |
|
|
|
|
|
#2909 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
momentalnie wizualizacja przed oczami no ale żeby nie było ze was zaniedbałam - kolejna dawka humoru Mąż siedzi przy komputerze, za jego plecami żona. Żona mówi: - Puść mnie na chwilkę, teraz ja sobie poserfuję po internecie. - Moja droga... Czy ja Ci wyrywam gąbkę z ręki, jak zmywasz naczynia?! |
|
|
|
|
|
#2910 |
|
Zakorzenienie
|
jeżu... coraz bardziej truchleję... Villga, czarne kryjące
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:52.

wiec może mnie nie zabija 

i do tego jeszcze + 23 kg