![]() |
#1021 |
Konto usunięte
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXV
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#1022 |
Zakorzenienie
|
i moczyć nie trzeba? No to może faktycznie to nie jest takie skomplikowane
![]() ![]()
#1023 |
Zakorzenienie
|
Madzia ja też bym pewnie chciała jechać
ale jak jest lepiej to dobrze ![]() Guciu no takie są moje odczucia zamrażarka jest fajna w niej, jest też opcja szybkiego mrożenia w 30 minut np kostki lodu ![]() ale to wysuszanie wkurza mnie najbardziej wszystko musze mieć w pudełkach albo opakowane folią ![]() już nie mówiąc o tym, że strasznie miękką obudowę mam i mam całą obitą w takiej linii, bo otwieram ją do okna i jak było otwarte parę razy puknęłam ![]() ale ja ostatnimi czasy wybredna jestem co doi sprzętu bo mam wrażenie, że wszystko co kupujemy, to utrudniamy sobie tym życie wszystkie meble mam wenge - każde prószko widać, kurz muszę ścierać codziennie, półkę po telewizorem mam szklaną, zetrę kurz, co po kilku goidzinach od nowa ![]() płytę gazową mam szklaną, błyszczącą - przekleństwo- niech się zbije ![]() no i płytki w łazience mam takie brzoskwiniowe aaa każdy mój ciemny kłak widać ![]() Ola bez przerwy maca telewizor - wszędzie paluchy... chciałam go powiesić, to mąż się uparł na ten stolik na tv a kosztował 1000 zł a teraz go nie chce sprzedać ![]() może jakbym z dzieckiem w domu siedziała jakoś bym to przełknęła... pościerałabym te kurze codziennie i finito ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1024 |
Zakorzenienie
|
Guciu nie trzeba moczyć
![]() ![]() Aguś tak czy siak byś nie przełknęła, jakbyś była przez większość dnia w domu to jeszcze bardziej by cię te paprochy wkurzały. Ja mam też meble wenge i przeklinam dzień w którym sobie wymyśliłam taki kolor ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1025 |
Zakorzenienie
|
aguś z tym wysuszaniem mnie zaskoczyłaś bo tego chciałam uniknąć...
no nic zobaczę co mąż znajdzie ![]() Co do mebli to ja mam wengę i jestem bardzo zadowolona - żadnego kurzu nie widać - to znaczy tak normalnie, wystarczy raz na tydzień zetrzeć, a czasem i dłużej nie są ścierane. podłogi też ciemne i też nie narzekam ![]() Ale tu chyba wszystko zależy od umiejscowienia mieszkania tzn czy jest np od ulicy itp. nasze wybory póki co uznaję za dobre ![]()
#1026 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#1027 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Gucia ja nie pomogę w lodówkach, bo mam zabudowaną. Ale powodzenia, mam nadzieję, że traficue na tą jedyną ![]() Madzialenka o rany! ale bym się przestraszyłą widząc tą krew z oka, zaraz bym byłam na izbie. Nie zawadzi sprawdzić przecież czy wszystko ok. No i niech Majka tak nie szaleje ![]() Jakoś nie mam dziś weny do pisania. Włąśnie wyszły ode mnie koleżanka z córeczką. Dziś były przepychanki na maksa, no ale niech się dzieci uczą prawdziwego życia ![]()
#1028 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1029 |
Zakorzenienie
|
ja fasolki też nie moczę bo zazwyczaj kupuję fasolkę "świeżą" tzn, sprzedają w takich siateczkach i one nadają się od razu do gotowania
![]() ![]() tak czy siak trzeba będzie spróbować, masz racje - nie ma co się zniechęcać ![]()
#1030 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#1031 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() gucia raz na tydzień? marzę o takim rozwiązaniu ![]() panele mam jasne i też chcemy zmienić na ciemne w ogóle trzeba zrobić wylewkę bo miały byc równo a skrzypią france... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1032 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ja mam deskę - ale akurat tego rodzaju drewna co my mamy nie polecam bo się rysuje i jest bardzo miękka - ale tego nie wybieraliśmy, tylko zastaliśmy, choć wygląda bardzo ładnie ![]()
![]() |
#1033 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja ciemnych paneli nie chcę, brat ma i dopiero kurz widać
![]() |
#1034 |
Zakorzenienie
|
A propos tego no frost - bo ja się mocno na to uparłam bo stwierdziłam, że w 21 wieku nie będę rozmrażać lodówki
![]() Ale jak Wy myślicie? bez sensu to jest? do tego chciałam tę komorę na warzywa i owoce o której Iwka pisała ![]() ale coś widzę dałam się zwieść reklamom.... ![]()
"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków! Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły" Edytowane przez Gucia0987 Czas edycji: 2013-01-29 o 14:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#1035 |
Zakorzenienie
|
ja mam ciemne meble w salonie i wszystko widać..ale olewam to
![]() W sypialni mam jasne i wycieramy tylko w sobotę, to lubię ![]() ![]() Ja lodówki nie rozmrażam a lodu w niej nie mam ![]()
![]() |
#1036 |
Zakorzenienie
|
spedziłam dziś w gabinecie dyr 1.5h najpierw pomagalam jej zrobić ankiete a potem obdzwonila wszystkie przedszkola szukając mi etatu - jutro dzowni do reszty gdzie nie zastala dyr, cholernie to miłe bylo siedzieć i sluchać co o mnie myśli
![]() ![]() ![]() ide was nadrabiac ---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ---------- GUCIA no frost!!!!!!! koniecznie!!
![]() |
#1037 |
Zakorzenienie
|
Martunia trzymam mocno! Aż się łza w oku kręci czytając o zaangażowaniu dyrektorki! Dobra z niej kobieta.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1038 |
Zakorzenienie
|
Martucha trzymam mocno, musi się udać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1039 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1040 |
Zakorzenienie
|
ja bym chciała takie panele - to znaczy chcemy podłogę drewniana taka orzechową
a jeżeli chodzi o panele/podłogę my kupiliśmy nasze panele za 60zł/m2 a drewno już było za 80 zł z tym że te są ładne i porządne bo mają ponad 1 cm grubości gdzie zwykłe panele ok 6 mm zobaczymy, na razie mamy kilka remontów w planach ale pierwsze chcemy zrobic między meblami w kuchni płyki bo mam taki szary laminat na wymiar nałożony i w niektórych miejscach odchodzi ![]() no i meble kuchenne chciałabym przedłużyć o jeden pion |
![]() ![]() |
![]() |
#1041 |
Zakorzenienie
|
Bzyczko u nas ze składkami było kilka pomysłów, ze dwa razy pomysł wypalił (na licu) a inne zostały spalone - ludzie dowiadywali się komu ewentualnie można dać kawę, bo nie każdy sobie tego życzy, ale są i tacy którzy wręcz oczekują... a innym jest po prostu miło. Zależy od Waszego podejścia do sprawy (czyli gazet z miejsca bym odrzuciła
![]() Marta miło z jej strony ![]() ![]() Hej! Powoli nadrobiłam ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1042 |
Zakorzenienie
|
Martusia trzymam mocno kciuki - musi sie udac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1043 |
Zakorzenienie
|
deska desce nie równa, tak jak panel panelowi. Jednak nikt mi nie powie że nie warto dać kasę na deski na podłogi i że lepsze panele
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1044 | |||
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() W dokumencie tożsamości nie masz adresu, nie musisz też nosić ze sobą niczego go potwierdzającego. W Polsce za kilka lat zniosą obowiązek meldunku w ogóle. Gdyby Cię zatrzymali i wylegitymowali sprawdzą sobie w bazie danych, nie bój się ![]() ![]() I też mam kartkę A4 z adresem ![]() ![]() ![]() A maleństwu - wyrabiasz dowód w ambasadzie, wystarczy akt urodzenia, wniosek i opłata plus zdjęcie (na stronie ambasady znajdziesz info). Cytat:
![]() Cytat:
Ana - jak egzaminy?
"A teraz szybko, zanim dotrze do nas, że to bez sensu. Tako rzecze ja, król Julian!" Never regret something that once made you smile Edytowane przez iwka28 Czas edycji: 2013-01-29 o 18:58 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1045 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1046 |
Zakorzenienie
|
dziękuję, że pytasz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1047 |
Zakorzenienie
|
Nie mogłam się zalogować
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1048 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a nie chcesz dojezdac do mnie do pracy? ![]() dzis sie okazalo ze jedna moja pani jest w ciazy! i zwolnilo sie miejsce! kurcze, fajnie fajnie cieszymy sie z nia ale przez najblizsze tygodnie czekaja nas nadgodziny a potem musze kogos przyjac.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1049 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
wtedy myśleliśmy, że wybierając "po środku" będzie dobrze ![]() Cytat:
to ja mam taką lodówkę z tymi szufladami właśnie mogę Ci pokazać tę "chrupką" sałatę badziewie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1050 |
Zakorzenienie
|
ktosia baja india Ana Samba Iwka sliwenka Katunia
dziękuje!! india ja mojego no frosta tez bym nie oddala.. 21 wiek a ja musze lodowke rozmrazac? no way! a jedzonko zawsze mam w pojemniczkach - bo jest higieniczniej, od zawsze tak bylo czy mieszlam z rodzicami czy sama.. inne rzeczy też przykrywam żeby się zapachy nie mieszały.. Ana kciuki za egzaminy! bzyczka uwielbiam deski te stareeeee no to jest podloga!!!! nasi przyjaciele maja - cyklinowali etc no bajecznie to wygląda!! iwka kciuki za sily do dzialania! Katunia szybko kogos znajdziesz? rozumiem ze rekrutacja nalezy do twoich obowiazkow ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:17.