|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4381 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:)
A ja mam dzisiaj doła.
Jak zwykle przed @ PMS szaleje! dzisiaj gryzę, warczę i nienawidzę jestem opuchnięta, gruba i niepotrzebnie sie szarpię z tym wszystkim. Dużo wyrzeczeń muszę mieć, żeby schudnąć chociaż kilka dag. Bessęsu ![]() Nie, spoko, tak tylko piszę. Trzymam dietę, choć mam ogromna ochotę na chipsy i kebaba ![]() I mnóstwo pracy mam. Jak na złość same spotkania, ech. Jutro będzie lepiej. hmm..
|
#4382 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny pędzicie jak burza z tymi kilogramami
![]() Furry Sue ma racje,ja też jak widze jak kg wam spadają to mam większą motywacje Wszystkich zaraziłam odchudzaniem...w pracy dziewczyny zaczeły owsianke kupować...nawet moja siostra się stara(długo to nie potwa bo ona kocha jedzenie) Ostatnio przyjezdzam z pracy siadam do mojej skromnej porcji i słysze "ja też się odchudzam...już 3 dni nie jem chleba"spoglądam na jej tależ a tam klopsik,kotlet,ziemniaki. ..godzina 19....mówie do niej "widze że świetnie Ci idzie" a ona "no coś zjesc chyba musze" ---------- Dopisano o 08:19 ---------- Poprzedni post napisano o 08:17 ---------- Cytat:
|
|
#4383 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i tak jak ty zaraziłam zdrowym żywieniem kilka osób cieszy mnie to bo już po nich widać ze schudły.
|
|
#4384 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie wstałam i moja waga pokazała 84,1
kilogram mniej Nie wiem jak u Was dziewczyny z tą wiosną ale w Wawie za oknem szaro buro
|
|
|
|
#4385 |
|
Zakorzenienie
|
Mi sie na szczescie koncz i waga tez drgela w dol....minimalnie. Chociaz rano poazala 86.4 poczym 87.2 i 88.7
,oge sobie wybrac
|
|
|
|
#4386 | |||||
|
Rozeznanie
|
Hey
Cytat:
to jesteśmy właściwie w tym samym miejscuCytat:
) no i obrywają ci co są najblizej![]() Cytat:
![]() skończyło się alarmem na cały dom, zamknięciem okna i sprawdzeniem czy aby na pewno gdzieś na ścianie nie czai się kolejny ![]() Cytat:
martha22 trzymaj się Cytat:
Ja wcinam jogurt z musli, daktylami itd. - jem to prawie co dzień a mi się nie nudzi szkoda, że obiady zaczynają![]() ---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ---------- Jestem zadowolona bo wczoraj kupiłam śliczną miętową sukienkę no dla mnie to tunika bo przed kolano sukienek nie noszę przez moje mega uda w każdym razie wzięłam ją w lumpku (jeszcze z metką ) ale pewna byłam, że na mnie za mała (tak mam tak czasem, że kupuje coś, bo się w tym zakocham i leży ) iiii wlazłam!
|
|
#4387 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki
![]() Uwielbiam kolor miętowy, pokaaaaaa tunikę
|
#4388 |
|
Zakorzenienie
|
Ja widze po spodniach że schudłam,szczególnie w pasie,moim przekleństwem są uda
![]() Chyba zaczne intensywniej ćwiczyć na steperze,wymagająca nie jestem ale 2 cm mogłyby z ud zejść ![]() Zamierzam wyskoczyć na wiosne w obcisłych wranglerach więc muszę...muszę...muszę...; ) Wiecie my chyba coraz więcej i częsciej myślimy i rozmawiamy o dziecku...koleżanka mi kiedys mówiła że ona się odchudzała przed ciążą i dzięki temu w ciąży tak duzo nie utyła hmmm nie wiem ile w tym prawdy...ja najbardziej boje się że przytyje i ciężko będzie mi zgubic a z drugiej strony mam już 28 lat a mąż 31 więc chyba najwyższy czas na dziecko ![]() ---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ---------- ---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ---------- Jestem zadowolona bo wczoraj kupiłam śliczną miętową sukienkę no dla mnie to tunika bo przed kolano sukienek nie noszę przez moje mega uda w każdym razie wzięłam ją w lumpku (jeszcze z metką ) ale pewna byłam, że na mnie za mała (tak mam tak czasem, że kupuje coś, bo się w tym zakocham i leży ) iiii wlazłam! [/QUOTE]Mięta
|
#4389 |
|
Zadomowienie
|
heja banana!
ogolnie nikt nie chcial na Ciebie najezdzac, mamy prawo do swpjej opini. Kazda z Nas wyrazila swoje zdanie i na tym skonczmy ta dyskusje. Ja juz po sniadanku, zaraz se biore za domowe porzadki, a pozniej orbitrek o 12 bo po poludniu mam gosci. Waga stoi w miejscu, wiec nie jest zle, patrzac, ze za 4 dni okres i moje w wizty w wc nie sa wcale fajne Normalnie nigdy tak nie mialam ![]() Jutro z rana czeka mnie wyjazd do mojego domu, wiec ten weekend mam pewnosc - bedzie dietetyczny
|
#4390 |
|
Zadomowienie
|
U mnie wiosny brak szaro , ponuro i zimno
![]() Kurcze od kilku dni mam problem z pójściem do toalety czuje się jakaś zatkana próbowałam już czerwonej herbaty i nic... zielona tez pije z 5 dziennie plus woda mineralna i nic ...
|
|
|
|
#4391 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4392 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry !
Przespałam 10 h i mogłabym dalej ... Nie wiem co sie ze mna dzieje Załapałam oczywiście postweekendowy wzrost - jakżeby mogło być inaczej i jest 78 znowu ... Hmmmm trudno lutowe odchudzanie odchudzaniem nazwać. Jestem troche sfrustrowana swoją postawa A inna sprawa że jak Furry i kwiatuszek bardzo doceniam Wasza obecnośc ... Nie mam tez złudzen że gdyby nie ciągłe odchudzanie z utytego - to już bym nadrobiła to co poszło na początku
|
|
|
|
#4393 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4394 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Lolita Ja ćwiczę na stepperze spadły mi z uda 3cm w miesiąc
|
|
#4395 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[/QUOTE]Niestety spalania tłuszczu miejsowego nie ma ![]() Ja startowałam w ciąży z 93 kg Zbieram się na siłkę
|
|
|
|
|
#4396 |
|
Zakorzenienie
|
Nie dostrzegam wiosny - ale ja słyszę
Ptaszki ćwierkaja .... Może kefir i kapuste kiszona jedzcie? Biore sie za śniadanie i do roboty Okazało sie ze musze zdać w kwietniu duży egzamin z niemieckiego ... I postanowiłam przy okazji rozważyć certyfikat od razu (tj maj -czerwiec, bo w kwietniu sa próbne)...Troche mnie ilość gramatyki przeraża i mówienie ... Tj mówienie bezbłędne Ale trzeba to w końcu zrobić i mieć z głowy...Wiec wiosna z gramatyka niemiecka
|
|
|
|
#4397 | |
|
Zadomowienie
|
ja niestety nie kupie tego w UK nie wiem czym innym mogę sobie pomoc, codziennie jem tez jogurt naturalny... wiec nie powinno być problemu a jednak jest
![]() ---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- Cytat:
Milej nauki
|
|
|
|
|
#4398 | |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Luty mnie jednak zaskoczyl Myslalam, ze nic nie schudne a tu w ostatnim tygodniu mi 1 kg poszedl Dziś nie wierzylam wlasnym oczom ale kolejny spadek - 77,5 kgCytat:
Musze sie starac zeby nie przytyc tego co schudlam ostatnio![]() Niunia, pająki .... bleeee nienawidze ich Pokaż tunikę![]() Tycha114, no juz chyb nie jest szaro buro bo widze ze sloneczko zza chmurek wychodzi ![]() no i spadku gratuluje!!
|
|
|
|
|
#4399 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny - wszystkie które macie problem z zaparciami - powiedzcie mi co myślicie o lewatywie. od razu piszę ze nigdy tego nie robiłam i nie jestem ani za ani przeciw. po prostu temat mnie zainteresował. ostatnio trafiłam na stronę pewnej kobiety która to od lat praktykuje i pisze o wielu dodatnich stronach lewatyw. co wy na to ?
|
#4400 |
|
Zakorzenienie
|
No dobra, więc piszę
Od dnia 13.02 do dziś (czyli dwa tygodnie) Talia -2cm (razem -9cm) , Brzuch na wysokości pępka -3cm (razem -12cm), Biodra -2cm (razem -11cm) Udo -2cm (razem -7cm) Waga w tydzień -1kg |
|
|
|
#4401 |
|
Raczkowanie
|
Kwiatuszek dzięki, faktycznie 10 kg nam zostało i teraz musimy na prawdę walczyć bo też przypuszczam, że nie będzie łatwo. A granica między 8 a 7 dla mnie jest szczególnie ważna bo wydaje mi się, że to taki wyznacznik, takie przejście od mega grubaska do szczupłości. Jak jest 7 z przodu to jest zaokrąglona figura ale już nie mega potężna. Ja właściwie to też bym chciała 65 ważyć tak jak Ty ale jak będzie 68-72 to będzie mega sukces, bo jak ważyłam 112 to był dla mnie kosmos i marzyłam żeby ważyć chociaż tyle co mama czyli 92 a teraz już ją pobiłam i to o ile
Niuuunia to teraz gonimy Furry i Joanne bo kwiatuszka to już nie dogonimy raczejJa wlaśnie robie owsiankę i zmykam na śniadanko.
Start: 01.01.2012 Cel I:112, 109, 106, 103 - zaliczony! Cel II:101, 98, 95, 92 - zaliczony! Cel III:89(88), 86, 83, 80 - zaliczony! ![]() Cel IV:77, 74, 71, 68 - "Odchudzanie to jedyna gra, gdzie wygrywa ten co traci!" |
|
|
|
#4402 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4403 |
|
Zakorzenienie
|
Lewatwa to nie jest dobre rozwiazanie bo tak jak i leki nagminnie stosowane rozleniwiaja jelita.
|
|
|
|
#4404 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale pytalismy lekarza - i podobno stosowana regularnie doprowadza do jeszcze wiekszego rozleniwienia jelit i wszystkiego...W efekcie poza sytuacjami uwarunkowanymi medycznie -medycyna nie poleca tego ... Ja też preferuje zdrowe normlane metody ... W ciagu diety to wiadomo że jakoś super nie bedzie - powiem wam że jak teraz jadłam tak normalnie (tj generalnie wiekszosć posiłków dietetycznych ale tez codziennie cos wpadało normalnego ale w ilosciach rozsądnych) to problemow nie było .. do 2 razy dziennie chodziłam .. Dziwne bo warzyw jakoś super dużo nie jadłam - za to tłuszczy było wiecej na pewno (ale słodyczy , chipsów zero).. Edytowane przez Joanna XL Czas edycji: 2013-02-27 o 09:42 |
|
|
|
|
#4405 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- Cytat:
|
|
#4406 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż niewiadomo jak to ze mną bedzie Coś w tym jest co piszesz o granicznej wartosci 7 sprzodu Ostatnio jak zobaczyłam zdjęcia z wesela w święta to Kolejna sesja będzie na Wielkanoc zapewne - i fajnie byłoby widzieć różnicę ..
|
|
|
|
|
#4407 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ---------- Cytat:
przecież w jelitach jest największe wchłanianie więc należało by dbać o higienę jelit.---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- dziewczyny wklejam wam cytat tej babki która jest zwolenniczką lewatyw. co o tym sądzicie? JESTEM ZWOLENNICZKĄ LEWATYWY PONIEWAŻ: - pozbyłam się silnych bólów głowy; - poprawiłam pracę mojej wątroby; - poprawiłam pracę jelit i układu trawiennego; - pozbyłam się zespołu jelita drażliwego; - pozbyłam się stanów depresyjnych; - pozbyłam się stanów nerwowych; - pozbyłam się alergii; - pozbyłam się wyprysków (które dla mnie były pierwszą oznaką, że moje jelito potrzebuje pomocy); - poprawiło się moje ogólne samopoczucie; - poprawiła się moja jasność umysłu, przybyło mi energii; - czuję się po prostu jak nowo narodzona.
|
|
#4408 |
|
Rozeznanie
|
Martha i Lolita zmieniam zdanie to nie miętowy chociaż bym chciała
to z całą pewnością morski. Wiecie w szoku jestem, bo rozmiar 38 Wybaczcie jakość zdjęcia
|
#4409 |
|
Zakorzenienie
|
ja w ciąży piłam olejek rycynowy, ponoć miał przyspieszyć poród, a była tylko sraczka
|
|
|
|
#4410 |
|
Zakorzenienie
|
I dodac trzeba juz bez lewatywy nigdy sama sie ie wyproznii...jako sluzba zdrowia podziekuje serdecznie...
pozbyla sie tych rzeczy bo se regularnie wyproznia a mozna to zrobic bez tak drastycznych i silnych metod. Niunia slicznie
Edytowane przez anulciak85 Czas edycji: 2013-02-27 o 09:59 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:58.

jestem opuchnięta, gruba i niepotrzebnie sie szarpię z tym wszystkim. 

cieszy mnie to bo już po nich widać ze schudły. 
,oge sobie wybrac
także pół dziąsła mam rozwalonego i nie ma szans żebym coś dziś zjadła bo mnie boli i nie mam ochoty w ogóle. Jak zjadłam obiad przed wizytą tak o tym żyje. Ale cóż jutro jest nowy dzień więc może będzie lepiej

) iiii wlazłam!