Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:) - Strona 147 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-27, 07:13   #4381
martha22
Raczkowanie

Dot.: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:)

A ja mam dzisiaj doła.

Jak zwykle przed @ PMS szaleje! dzisiaj gryzę, warczę i nienawidzę jestem opuchnięta, gruba i niepotrzebnie sie szarpię z tym wszystkim.
Dużo wyrzeczeń muszę mieć, żeby schudnąć chociaż kilka dag. Bessęsu

Nie, spoko, tak tylko piszę. Trzymam dietę, choć mam ogromna ochotę na chipsy i kebaba
I mnóstwo pracy mam. Jak na złość same spotkania, ech.

Jutro będzie lepiej. hmm..
Stary 2013-02-27, 07:19   #4382
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Dziewczyny pędzicie jak burza z tymi kilogramami
Furry Sue ma racje,ja też jak widze jak kg wam spadają to mam większą motywacje
Wszystkich zaraziłam odchudzaniem...w pracy dziewczyny zaczeły owsianke kupować...nawet moja siostra się stara(długo to nie potwa bo ona kocha jedzenie)
Ostatnio przyjezdzam z pracy siadam do mojej skromnej porcji i słysze "ja też się odchudzam...już 3 dni nie jem chleba"spoglądam na jej tależ a tam klopsik,kotlet,ziemniaki. ..godzina 19....mówie do niej "widze że świetnie Ci idzie" a ona "no coś zjesc chyba musze"

---------- Dopisano o 08:19 ---------- Poprzedni post napisano o 08:17 ----------

Cytat:
Napisane przez martha22 Pokaż wiadomość
A ja mam dzisiaj doła.

Jak zwykle przed @ PMS szaleje! dzisiaj gryzę, warczę i nienawidzę jestem opuchnięta, gruba i niepotrzebnie sie szarpię z tym wszystkim.
Dużo wyrzeczeń muszę mieć, żeby schudnąć chociaż kilka dag. Bessęsu

Nie, spoko, tak tylko piszę. Trzymam dietę, choć mam ogromna ochotę na chipsy i kebaba
I mnóstwo pracy mam. Jak na złość same spotkania, ech.

Jutro będzie lepiej. hmm..
Ja też lada chwila @ dostane
Stary 2013-02-27, 07:37   #4383
kwiatuszek2 3
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lolita25 Pokaż wiadomość
Dziewczyny pędzicie jak burza z tymi kilogramami
Furry Sue ma racje,ja też jak widze jak kg wam spadają to mam większą motywacje
Wszystkich zaraziłam odchudzaniem...w pracy dziewczyny zaczeły owsianke kupować...nawet moja siostra się stara(długo to nie potwa bo ona kocha jedzenie)
dla mnie dzięki forum i wsparciu od was 1 raz w życiu tak długo jetem na diecie, zazwyczaj moje odchudzanie kończyło sie po 3 dniach a teraz już 3 miesiące mojego dietkowania mijają

i tak jak ty zaraziłam zdrowym żywieniem kilka osób cieszy mnie to bo już po nich widać ze schudły. ale są i też takie czarne owce które wypatrują mojego jo-jo....ale o tym już kiedyś pisalam
cel III 69,68,67,2,66,65-23,1 kg
cel IV 65,64,63,62

kwiatuszek2 3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-27, 07:39   #4384
Tycha114
Raczkowanie

Właśnie wstałam i moja waga pokazała 84,1 kilogram mniej

Nie wiem jak u Was dziewczyny z tą wiosną ale w Wawie za oknem szaro buro
Tycha114 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-27, 07:40   #4385
anulciak85
Zakorzenienie

Mi sie na szczescie koncz i waga tez drgela w dol....minimalnie. Chociaz rano poazala 86.4 poczym 87.2 i 88.7 ,oge sobie wybrac
Stary 2013-02-27, 07:48   #4386
Niuuniiaaa
Rozeznanie

Hey

Cytat:
Napisane przez kasiuuuunia333 Pokaż wiadomość

U mnie dzień się zaczął cudownie bo zobaczyłam dziś na wadze 7 z przodu co prawda 79,8 ale kolejna granica pobita i strasznie się cieszę ale na tym cały entuzjazm się kończy bo miałam dziś wizytę u dentysty i wyrywałam zęba. Na fotelu myślałam, że ducha wyzionę bo nie mogła mi go wyciągnąć, rozłupywała go i w ogóle horror, krew mi się po brodzie lała także pół dziąsła mam rozwalonego i nie ma szans żebym coś dziś zjadła bo mnie boli i nie mam ochoty w ogóle. Jak zjadłam obiad przed wizytą tak o tym żyje. Ale cóż jutro jest nowy dzień więc może będzie lepiej
Wielkie to jesteśmy właściwie w tym samym miejscu ja nawet nie włażę już na wagę co dzień, bo boje się, że tam znów jest 8 eh

Cytat:
Napisane przez ogolnie Pokaż wiadomość
Nie obraziłam się, ale wkurzyłam po prostu.
Muszę odreagować, bo jeszcze napyskowałam lubemu
I czuję się podle.
Eh ja też złość przenoszę na innych dość często (jestem cholerykiem ) no i obrywają ci co są najblizej

Cytat:
Napisane przez Furry Sue Pokaż wiadomość
Jaka zima, u nas już wiosna, od jutra do piątku ciągiem 6 stopni - przynajmniej moja Osobista Pogodynka tak mówi aż rozważę jednak ten jutrzejszy rower...
A w ogóle, to zorientowałam się, że od kilku godzin mam okno uchylone i mi nie zimno

wiosna!!!

Dobrej nocy, dziewczynki
Ja też tak sobie siedziała, okno otwarte chyba 2 godziny a tu nagle mega czarny, wielki pająk na ścianie
skończyło się alarmem na cały dom, zamknięciem okna i sprawdzeniem czy aby na pewno gdzieś na ścianie nie czai się kolejny

Cytat:
Napisane przez kwiatuszek2 3 Pokaż wiadomość

ps. kurka jak ja bym się kawy napiła

a tak w ogóle to DZIEŃ DOBRY DZIEWCZYNKI ja jak zwykle nie mogę spać
dzisiaj warzywka na parze...kurcze jak ja się nie mogę doczekać kiedy wbiję zęby w kurczaczka i wypiję kawwwwwwwwwkę
No właśnie brak kawy podczas oczyszczania - już się widzę na tym odwyku

martha22 trzymaj się

Cytat:
Ostatnio przyjezdzam z pracy siadam do mojej skromnej porcji i słysze "ja też się odchudzam...już 3 dni nie jem chleba"spoglądam na jej tależ a tam klopsik,kotlet,ziemniaki. ..godzina 19....mówie do niej "widze że świetnie Ci idzie" a ona "no coś zjesc chyba musze"
Hehehe jakaś nowa dieta

Ja wcinam jogurt z musli, daktylami itd. - jem to prawie co dzień a mi się nie nudzi szkoda, że obiady zaczynają

---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ----------

Jestem zadowolona bo wczoraj kupiłam śliczną miętową sukienkę no dla mnie to tunika bo przed kolano sukienek nie noszę przez moje mega uda w każdym razie wzięłam ją w lumpku (jeszcze z metką ) ale pewna byłam, że na mnie za mała (tak mam tak czasem, że kupuje coś, bo się w tym zakocham i leży ) iiii wlazłam! właśnie wyschła po praniu i pokusiło mnie żeby zobaczyć

"Wiara czyni cuda, lecz tylko walka daje efekty."

10.2012
nie palę
nie piję gazowanego
Niuuniiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-27, 07:54   #4387
martha22
Raczkowanie

Dzięki

Uwielbiam kolor miętowy, pokaaaaaa tunikę

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-02-27, 07:59   #4388
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Ja widze po spodniach że schudłam,szczególnie w pasie,moim przekleństwem są uda
Chyba zaczne intensywniej ćwiczyć na steperze,wymagająca nie jestem ale 2 cm mogłyby z ud zejść
Zamierzam wyskoczyć na wiosne w obcisłych wranglerach więc muszę...muszę...muszę...; )
Wiecie my chyba coraz więcej i częsciej myślimy i rozmawiamy o dziecku...koleżanka mi kiedys mówiła że ona się odchudzała przed ciążą i dzięki temu w ciąży tak duzo nie utyła hmmm nie wiem ile w tym prawdy...ja najbardziej boje się że przytyje i ciężko będzie mi zgubic a z drugiej strony mam już 28 lat a mąż 31 więc chyba najwyższy czas na dziecko

---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ----------

---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ----------

Jestem zadowolona bo wczoraj kupiłam śliczną miętową sukienkę no dla mnie to tunika bo przed kolano sukienek nie noszę przez moje mega uda w każdym razie wzięłam ją w lumpku (jeszcze z metką ) ale pewna byłam, że na mnie za mała (tak mam tak czasem, że kupuje coś, bo się w tym zakocham i leży ) iiii wlazłam! właśnie wyschła po praniu i pokusiło mnie żeby zobaczyć[/QUOTE]
Mięta Pokaż
Stary 2013-02-27, 08:05   #4389
miiilenka
Zadomowienie

heja banana!

ogolnie nikt nie chcial na Ciebie najezdzac, mamy prawo do swpjej opini. Kazda z Nas wyrazila swoje zdanie i na tym skonczmy ta dyskusje.

Ja juz po sniadanku, zaraz se biore za domowe porzadki, a pozniej orbitrek o 12 bo po poludniu mam gosci. Waga stoi w miejscu, wiec nie jest zle, patrzac, ze za 4 dni okres i moje w wizty w wc nie sa wcale fajne Normalnie nigdy tak nie mialam

Jutro z rana czeka mnie wyjazd do mojego domu, wiec ten weekend mam pewnosc - bedzie dietetyczny

CI
ASTKO-minuta w ustach,godzina w żołądku,całe życie w biodrach

http://www.youtube.com/watch?v=j6QogAYG2ck LILU - SŁODKICH SNÓW
miiilenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-27, 08:08   #4390
Kinia_Sw
Zadomowienie

U mnie wiosny brak szaro , ponuro i zimno
Kurcze od kilku dni mam problem z pójściem do toalety czuje się jakaś zatkana próbowałam już czerwonej herbaty i nic... zielona tez pije z 5 dziennie plus woda mineralna i nic ...
Kinia_Sw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-27, 08:11   #4391
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Cytat:
Napisane przez Kinia_Sw Pokaż wiadomość
U mnie wiosny brak szaro , ponuro i zimno
Kurcze od kilku dni mam problem z pójściem do toalety czuje się jakaś zatkana próbowałam już czerwonej herbaty i nic... zielona tez pije z 5 dziennie plus woda mineralna i nic ...
Ja też mam ten sam problem...chyba zakupie liśc senesu

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-27, 08:13   #4392
Joanna XL
Zakorzenienie

Dzień dobry !

Przespałam 10 h i mogłabym dalej ... Nie wiem co sie ze mna dzieje

Załapałam oczywiście postweekendowy wzrost - jakżeby mogło być inaczej i jest 78 znowu ... Hmmmm trudno lutowe odchudzanie odchudzaniem nazwać.

Jestem troche sfrustrowana swoją postawa Nie pozostaje nic innego jak stwierdzić że w marcu będzie lepiej czas ruszyc sie z tego 78 bo już nudne jest

A inna sprawa że jak Furry i kwiatuszek bardzo doceniam Wasza obecnośc ... Nie mam tez złudzen że gdyby nie ciągłe odchudzanie z utytego - to już bym nadrobiła to co poszło na początku
Joanna XL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-27, 08:16   #4393
anulciak85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Joanna XL Pokaż wiadomość
Dzień dobry !

Przespałam 10 h i mogłabym dalej ... Nie wiem co sie ze mna dzieje

Załapałam oczywiście postweekendowy wzrost - jakżeby mogło być inaczej i jest 78 znowu ... Hmmmm trudno lutowe odchudzanie odchudzaniem nazwać.

Jestem troche sfrustrowana swoją postawa Nie pozostaje nic innego jak stwierdzić że w marcu będzie lepiej czas ruszyc sie z tego 78 bo już nudne jest

A inna sprawa że jak Furry i kwiatuszek bardzo doceniam Wasza obecnośc ... Nie mam tez złudzen że gdyby nie ciągłe odchudzanie z utytego - to już bym nadrobiła to co poszło na początku
Mam to samo...Musze sie spiac bo do komunii mlodego chcialam miec 80kg ale jest to coraz mniej realne bo narazie jest konstans...
Stary 2013-02-27, 08:19   #4394
Niuuniiaaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez martha22 Pokaż wiadomość
Dzięki

Uwielbiam kolor miętowy, pokaaaaaa tunikę
Cytat:
Chyba zaczne intensywniej ćwiczyć na steperze,wymagająca nie jestem ale 2 cm mogłyby z ud zejść
Mięta Pokaż
Dziewczyny może wieczorem uda mi się cyknąć fotkę nie jest jakoś wielce elegancka na wielkie wyjścia ale mnie urzekła

Lolita Ja ćwiczę na stepperze spadły mi z uda 3cm w miesiąc

10.2012
nie palę
nie piję gazowanego
Stary 2013-02-27, 08:20   #4395
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Zamierzam wyskoczyć na wiosne w obcisłych wranglerach więc muszę...muszę...muszę...; )
Wiecie my chyba coraz więcej i częsciej myślimy i rozmawiamy o dziecku...koleżanka mi kiedys mówiła że ona się odchudzała przed ciążą i dzięki temu w ciąży tak duzo nie utyła hmmm nie wiem ile w tym prawdy...ja najbardziej boje się że przytyje i ciężko będzie mi zgubic a z drugiej strony mam już 28 lat a mąż 31 więc chyba najwyższy czas na dziecko

---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ----------

Jestem zadowolona bo wczoraj kupiłam śliczną miętową sukienkę no dla mnie to tunika bo przed kolano sukienek nie noszę przez moje mega uda w każdym razie wzięłam ją w lumpku (jeszcze z metką ) ale pewna byłam, że na mnie za mała (tak mam tak czasem, że kupuje coś, bo się w tym zakocham i leży ) iiii wlazłam! właśnie wyschła po praniu i pokusiło mnie żeby zobaczyć
Mięta Pokaż[/QUOTE]

Niestety spalania tłuszczu miejsowego nie ma U mnie też najwięcej z pasa i talii idzie, z bioder najwolniej

Ja startowałam w ciąży z 93 kg przytyłam ok. 12 kg, jak się racjonalnie odżywia w ciąży to się nie przytyje (co nie znaczy ze można spuchąć, nabrać wody itd, ale to raczej szybko spada.

Zbieram się na siłkę

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-27, 08:24   #4396
Joanna XL
Zakorzenienie

Nie dostrzegam wiosny - ale ja słyszę Ptaszki ćwierkaja ....

Może kefir i kapuste kiszona jedzcie?

Biore sie za śniadanie i do roboty Okazało sie ze musze zdać w kwietniu duży egzamin z niemieckiego ... I postanowiłam przy okazji rozważyć certyfikat od razu (tj maj -czerwiec, bo w kwietniu sa próbne)...
Troche mnie ilość gramatyki przeraża i mówienie ... Tj mówienie bezbłędne
Ale trzeba to w końcu zrobić i mieć z głowy...Wiec wiosna z gramatyka niemiecka
Stary 2013-02-27, 08:29   #4397
Kinia_Sw
Zadomowienie

Cytat:
Ja też mam ten sam problem...chyba zakupie liśc senesu
ja niestety nie kupie tego w UK nie wiem czym innym mogę sobie pomoc, codziennie jem tez jogurt naturalny... wiec nie powinno być problemu a jednak jest

---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ----------

Cytat:
Nie dostrzegam wiosny - ale ja słyszę Ptaszki ćwierkaja ....

Może kefir i kapuste kiszona jedzcie?

Biore sie za śniadanie i do roboty Okazało sie ze musze zdać w kwietniu duży egzamin z niemieckiego ... I postanowiłam przy okazji rozważyć certyfikat od razu (tj maj -czerwiec, bo w kwietniu sa próbne)...
Troche mnie ilość gramatyki przeraża i mówienie ... Tj mówienie bezbłędne
Ale trzeba to w końcu zrobić i mieć z głowy...Wiec wiosna z gramatyka niemiecka
zajadę do pl sklepu może będą mieć kiszona kapustę cały słoik chyba zjem zęby mi pomogło... mam brzuch jak balon....

Milej nauki
Kinia_Sw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-27, 08:30   #4398
sunshine16
Zakorzenienie

Witajcie

Luty mnie jednak zaskoczyl Myslalam, ze nic nie schudne a tu w ostatnim tygodniu mi 1 kg poszedl Dziś nie wierzylam wlasnym oczom ale kolejny spadek - 77,5 kg

Cytat:
Napisane przez miiilenka
Jutro z rana czeka mnie wyjazd do mojego domu, wiec ten weekend mam pewnosc - bedzie dietetyczny
Ja też wyjeżdżam na weekend tylko problem tkwi w tym, że ja nie mam takiej pewności Musze sie starac zeby nie przytyc tego co schudlam ostatnio

Niunia, pająki .... bleeee nienawidze ich Pokaż tunikę

Tycha114, no juz chyb nie jest szaro buro bo widze ze sloneczko zza chmurek wychodzi
no i spadku gratuluje!!
sunshine16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-27, 08:34   #4399
kwiatuszek2 3
Rozeznanie

dziewczyny - wszystkie które macie problem z zaparciami - powiedzcie mi co myślicie o lewatywie. od razu piszę ze nigdy tego nie robiłam i nie jestem ani za ani przeciw. po prostu temat mnie zainteresował. ostatnio trafiłam na stronę pewnej kobiety która to od lat praktykuje i pisze o wielu dodatnich stronach lewatyw. co wy na to ?
cel IV 65,64,63,62

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-27, 08:35   #4400
nadalka
Zakorzenienie

No dobra, więc piszę
Od dnia 13.02 do dziś (czyli dwa tygodnie)
Talia -2cm (razem -9cm) , Brzuch na wysokości pępka -3cm (razem -12cm), Biodra -2cm (razem -11cm) Udo -2cm (razem -7cm)

Waga w tydzień -1kg
Stary 2013-02-27, 08:36   #4401
kasiuuuunia333
Raczkowanie

Kwiatuszek dzięki, faktycznie 10 kg nam zostało i teraz musimy na prawdę walczyć bo też przypuszczam, że nie będzie łatwo. A granica między 8 a 7 dla mnie jest szczególnie ważna bo wydaje mi się, że to taki wyznacznik, takie przejście od mega grubaska do szczupłości. Jak jest 7 z przodu to jest zaokrąglona figura ale już nie mega potężna. Ja właściwie to też bym chciała 65 ważyć tak jak Ty ale jak będzie 68-72 to będzie mega sukces, bo jak ważyłam 112 to był dla mnie kosmos i marzyłam żeby ważyć chociaż tyle co mama czyli 92 a teraz już ją pobiłam i to o ile

Niuuunia to teraz gonimy Furry i Joanne bo kwiatuszka to już nie dogonimy raczej

Ja wlaśnie robie owsiankę i zmykam na śniadanko.

Cel I:112, 109, 106, 103 - zaliczony!
Cel II:101, 98, 95, 92 - zaliczony!
Cel III:89(88), 86, 83, 80 - zaliczony!
Cel IV:77, 74, 71, 68 -

"Odchudzanie to jedyna gra, gdzie wygrywa ten co traci!"
kasiuuuunia333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-27, 08:37   #4402
nadalka
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny - wszystkie które macie problem z zaparciami - powiedzcie mi co myślicie o lewatywie. od razu piszę ze nigdy tego nie robiłam i nie jestem ani za ani przeciw. po prostu temat mnie zainteresował. ostatnio trafiłam na stronę pewnej kobiety która to od lat praktykuje i pisze o wielu dodatnich stronach lewatyw. co wy na to ?
ja jeżeli mam mega zaparcie to używam czopków glicerynowych, w ekstremalnych sytuacjach olejek rycynowy i wszystko pójdzie w niepamięć
Stary 2013-02-27, 08:38   #4403
anulciak85
Zakorzenienie

Lewatwa to nie jest dobre rozwiazanie bo tak jak i leki nagminnie stosowane rozleniwiaja jelita.
Stary 2013-02-27, 08:40   #4404
Joanna XL
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam w rodzinie fana- troche słyszałam o tym - i wg ludzi którzy to robią jest super - tj tego stopnia oczyszczenia naturalnie nie osiagnisz itd ...

Ale pytalismy lekarza - i podobno stosowana regularnie doprowadza do jeszcze wiekszego rozleniwienia jelit i wszystkiego...W efekcie poza sytuacjami uwarunkowanymi medycznie -medycyna nie poleca tego ...

Ja też preferuje zdrowe normlane metody ... W ciagu diety to wiadomo że jakoś super nie bedzie - powiem wam że jak teraz jadłam tak normalnie (tj generalnie wiekszosć posiłków dietetycznych ale tez codziennie cos wpadało normalnego ale w ilosciach rozsądnych) to problemow nie było .. do 2 razy dziennie chodziłam .. Dziwne bo warzyw jakoś super dużo nie jadłam - za to tłuszczy było wiecej na pewno (ale słodyczy , chipsów zero)..

Edytowane przez Joanna XL
Czas edycji: 2013-02-27 o 08:42
Stary 2013-02-27, 08:44   #4405
kwiatuszek2 3
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez nadalka Pokaż wiadomość
No dobra, więc piszę
Od dnia 13.02 do dziś (czyli dwa tygodnie)
Talia -2cm (razem -9cm) , Brzuch na wysokości pępka -3cm (razem -12cm), Biodra -2cm (razem -11cm) Udo -2cm (razem -7cm)

Waga w tydzień -1kg

---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ----------

Cytat:

Niuuunia to teraz gonimy Furry i Joanne bo kwiatuszka to już nie dogonimy raczej

.
oj kasiunia nie mów hop zanim nie skoczysz....jeszcze nie powiedziane ze mogę jakiś przestój zaliczyć i wtedy mnie dogonicie.....a póki co to uciekam
cel IV 65,64,63,62

Stary 2013-02-27, 08:45   #4406
Joanna XL
Zakorzenienie

Cytat:
Kwiatuszek dzięki, faktycznie 10 kg nam zostało i teraz musimy na prawdę walczyć bo też przypuszczam, że nie będzie łatwo. A granica między 8 a 7 dla mnie jest szczególnie ważna bo wydaje mi się, że to taki wyznacznik, takie przejście od mega grubaska do szczupłości. Jak jest 7 z przodu to jest zaokrąglona figura ale już nie mega potężna. Ja właściwie to też bym chciała 65 ważyć tak jak Ty ale jak będzie 68-72 to będzie mega sukces, bo jak ważyłam 112 to był dla mnie kosmos i marzyłam żeby ważyć chociaż tyle co mama czyli 92 a teraz już ją pobiłam i to o ile

Ja wlaśnie robie owsiankę i zmykam na śniadanko.
Gońcie , gońcie ... Spróbuje uciekać Chociaż niewiadomo jak to ze mną bedzie
Coś w tym jest co piszesz o granicznej wartosci 7 sprzodu Ostatnio jak zobaczyłam zdjęcia z wesela w święta to A było osiemdziesiąt pare jeszcze .... Teraz czuje że jest lepiej - aczokolwiek dopóki zdjęć nie zrobie sobie to nie wiadomo Kolejna sesja będzie na Wielkanoc zapewne - i fajnie byłoby widzieć różnicę ..
Stary 2013-02-27, 08:53   #4407
kwiatuszek2 3
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez nadalka Pokaż wiadomość
ja jeżeli mam mega zaparcie to używam czopków glicerynowych, w ekstremalnych sytuacjach olejek rycynowy i wszystko pójdzie w niepamięć
słyszalam też że olej lniany pomaga

---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ----------

Cytat:
Ja mam w rodzinie fana- troche słyszałam o tym - i wg ludzi którzy to robią jest super - tj tego stopnia oczyszczenia naturalnie nie osiagnisz itd ...

Ale pytalismy lekarza - i podobno stosowana regularnie doprowadza do jeszcze wiekszego rozleniwienia jelit i wszystkiego...W efekcie poza sytuacjami uwarunkowanymi medycznie -medycyna nie poleca tego ...

Ja też preferuje zdrowe normlane metody ... W ciagu diety to wiadomo że jakoś super nie bedzie - powiem wam że jak teraz jadłam tak normalnie (tj generalnie wiekszosć posiłków dietetycznych ale tez codziennie cos wpadało normalnego ale w ilosciach rozsądnych) to problemow nie było .. do 2 razy dziennie chodziłam .. Dziwne bo warzyw jakoś super dużo nie jadłam - za to tłuszczy było wiecej na pewno (ale słodyczy , chipsów zero)..
wieszc co ja też problemów nie mam , a nawet jak coś jest nie tak to wystarczy że otręby pojem i jest ok. ja o tych lewatywach tylko teoretycznie piszę. chość jednak zastanawiają mnie te zlogi w jelitach , bo przecież zanieczyszczone jelita to chory organizm przecież w jelitach jest największe wchłanianie więc należało by dbać o higienę jelit.

---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ----------

dziewczyny wklejam wam cytat tej babki która jest zwolenniczką lewatyw. co o tym sądzicie?

JESTEM ZWOLENNICZKĄ LEWATYWY PONIEWAŻ:
- pozbyłam się silnych bólów głowy;
- poprawiłam pracę mojej wątroby;
- poprawiłam pracę jelit i układu trawiennego;
- pozbyłam się zespołu jelita drażliwego;
- pozbyłam się stanów depresyjnych;
- pozbyłam się stanów nerwowych;
- pozbyłam się alergii;
- pozbyłam się wyprysków (które dla mnie były pierwszą oznaką, że moje jelito potrzebuje pomocy);
- poprawiło się moje ogólne samopoczucie;
- poprawiła się moja jasność umysłu, przybyło mi energii;
- czuję się po prostu jak nowo narodzona.

cel IV 65,64,63,62

Stary 2013-02-27, 08:55   #4408
Niuuniiaaa
Rozeznanie

Martha i Lolita zmieniam zdanie to nie miętowy chociaż bym chciała to z całą pewnością morski.
Wiecie w szoku jestem, bo rozmiar 38 nie leży tak jak powinna więc poczeka na lepsze czasy ale się w nią mieszczę Wybaczcie jakość zdjęcia
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0293.jpg (163,8 KB, 25 załadowań)

10.2012
nie palę
nie piję gazowanego
Stary 2013-02-27, 08:58   #4409
nadalka
Zakorzenienie

Cytat:
słyszalam też że olej lniany pomaga
ja w ciąży piłam olejek rycynowy, ponoć miał przyspieszyć poród, a była tylko sraczka
Stary 2013-02-27, 08:58   #4410
anulciak85
Zakorzenienie

I dodac trzeba juz bez lewatywy nigdy sama sie ie wyproznii...jako sluzba zdrowia podziekuje serdecznie...
pozbyla sie tych rzeczy bo se regularnie wyproznia a mozna to zrobic bez tak drastycznych i silnych metod.

Niunia
slicznie

Edytowane przez anulciak85
Czas edycji: 2013-02-27 o 08:59
anulciak85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości