|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4381 |
Raczkowanie
|
Dot.: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:)
A ja mam dzisiaj doła.
Jak zwykle przed @ PMS szaleje! dzisiaj gryzę, warczę i nienawidzę ![]() Dużo wyrzeczeń muszę mieć, żeby schudnąć chociaż kilka dag. Bessęsu ![]() Nie, spoko, tak tylko piszę. Trzymam dietę, choć mam ogromna ochotę na chipsy i kebaba ![]() I mnóstwo pracy mam. Jak na złość same spotkania, ech. Jutro będzie lepiej. hmm..
#4382 | |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny pędzicie jak burza z tymi kilogramami
![]() Furry Sue ma racje,ja też jak widze jak kg wam spadają to mam większą motywacje ![]() Wszystkich zaraziłam odchudzaniem...w pracy dziewczyny zaczeły owsianke kupować...nawet moja siostra się stara(długo to nie potwa bo ona kocha jedzenie) Ostatnio przyjezdzam z pracy siadam do mojej skromnej porcji i słysze "ja też się odchudzam...już 3 dni nie jem chleba"spoglądam na jej tależ a tam klopsik,kotlet,ziemniaki. ..godzina 19....mówie do niej "widze że świetnie Ci idzie" a ona "no coś zjesc chyba musze" ![]() ---------- Dopisano o 08:19 ---------- Poprzedni post napisano o 08:17 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4383 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() i tak jak ty zaraziłam zdrowym żywieniem kilka osób ![]() ![]()
![]() |
#4384 |
Raczkowanie
|
Właśnie wstałam i moja waga pokazała 84,1
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nie wiem jak u Was dziewczyny z tą wiosną ale w Wawie za oknem szaro buro ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4385 |
Zakorzenienie
|
Mi sie na szczescie koncz i waga tez drgela w dol....minimalnie. Chociaz rano poazala 86.4 poczym 87.2 i 88.7
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4386 | |||||
Rozeznanie
|
Hey
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() skończyło się alarmem na cały dom, zamknięciem okna i sprawdzeniem czy aby na pewno gdzieś na ścianie nie czai się kolejny ![]() Cytat:
![]() martha22 trzymaj się ![]() Cytat:
![]() Ja wcinam jogurt z musli, daktylami itd. - jem to prawie co dzień a mi się nie nudzi ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ---------- Jestem zadowolona bo wczoraj kupiłam śliczną miętową sukienkę no dla mnie to tunika bo przed kolano sukienek nie noszę przez moje mega uda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4387 |
Raczkowanie
|
Dzięki
![]() Uwielbiam kolor miętowy, pokaaaaaa tunikę ![]()
#4388 |
Zakorzenienie
|
Ja widze po spodniach że schudłam,szczególnie w pasie,moim przekleństwem są uda
![]() Chyba zaczne intensywniej ćwiczyć na steperze,wymagająca nie jestem ale 2 cm mogłyby z ud zejść ![]() Zamierzam wyskoczyć na wiosne w obcisłych wranglerach więc muszę...muszę...muszę...; ) Wiecie my chyba coraz więcej i częsciej myślimy i rozmawiamy o dziecku...koleżanka mi kiedys mówiła że ona się odchudzała przed ciążą i dzięki temu w ciąży tak duzo nie utyła hmmm nie wiem ile w tym prawdy...ja najbardziej boje się że przytyje i ciężko będzie mi zgubic ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ---------- ---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ---------- Jestem zadowolona bo wczoraj kupiłam śliczną miętową sukienkę no dla mnie to tunika bo przed kolano sukienek nie noszę przez moje mega uda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mięta ![]() ![]()
#4389 |
Zadomowienie
|
heja banana!
ogolnie nikt nie chcial na Ciebie najezdzac, mamy prawo do swpjej opini. Kazda z Nas wyrazila swoje zdanie i na tym skonczmy ta dyskusje. Ja juz po sniadanku, zaraz se biore za domowe porzadki, a pozniej orbitrek o 12 bo po poludniu mam gosci. Waga stoi w miejscu, wiec nie jest zle, patrzac, ze za 4 dni okres i moje w wizty w wc nie sa wcale fajne ![]() ![]() Jutro z rana czeka mnie wyjazd do mojego domu, wiec ten weekend mam pewnosc - bedzie dietetyczny ![]()
#4390 |
Zadomowienie
|
U mnie wiosny brak szaro , ponuro i zimno
![]() Kurcze od kilku dni mam problem z pójściem do toalety czuje się jakaś zatkana próbowałam już czerwonej herbaty i nic... zielona tez pije z 5 dziennie plus woda mineralna i nic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4391 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4392 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry !
Przespałam 10 h i mogłabym dalej ... Nie wiem co sie ze mna dzieje ![]() Załapałam oczywiście postweekendowy wzrost - jakżeby mogło być inaczej i jest 78 znowu ... Hmmmm trudno lutowe odchudzanie odchudzaniem nazwać. Jestem troche sfrustrowana swoją postawa ![]() ![]() A inna sprawa że jak Furry i kwiatuszek bardzo doceniam Wasza obecnośc ... Nie mam tez złudzen że gdyby nie ciągłe odchudzanie z utytego - to już bym nadrobiła to co poszło na początku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4393 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4394 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Lolita Ja ćwiczę na stepperze spadły mi z uda 3cm w miesiąc ![]()
![]() |
#4395 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Niestety spalania tłuszczu miejsowego nie ma ![]() ![]() Ja startowałam w ciąży z 93 kg ![]() Zbieram się na siłkę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4396 |
Zakorzenienie
|
Nie dostrzegam wiosny - ale ja słyszę
![]() Może kefir i kapuste kiszona jedzcie? Biore sie za śniadanie i do roboty ![]() Troche mnie ilość gramatyki przeraża i mówienie ... Tj mówienie bezbłędne ![]() Ale trzeba to w końcu zrobić i mieć z głowy...Wiec wiosna z gramatyka niemiecka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4397 | |
Zadomowienie
|
ja niestety nie kupie tego w UK nie wiem czym innym mogę sobie pomoc, codziennie jem tez jogurt naturalny... wiec nie powinno być problemu a jednak jest
![]() ---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- Cytat:
Milej nauki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4398 | |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Luty mnie jednak zaskoczyl ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Niunia, pająki .... bleeee nienawidze ich ![]() ![]() Tycha114, no juz chyb nie jest szaro buro bo widze ze sloneczko zza chmurek wychodzi ![]() no i spadku gratuluje!! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4399 |
Rozeznanie
|
dziewczyny - wszystkie które macie problem z zaparciami - powiedzcie mi co myślicie o lewatywie. od razu piszę ze nigdy tego nie robiłam i nie jestem ani za ani przeciw. po prostu temat mnie zainteresował. ostatnio trafiłam na stronę pewnej kobiety która to od lat praktykuje i pisze o wielu dodatnich stronach lewatyw. co wy na to ?
#4400 |
Zakorzenienie
|
No dobra, więc piszę
Od dnia 13.02 do dziś (czyli dwa tygodnie) Talia -2cm (razem -9cm) , Brzuch na wysokości pępka -3cm (razem -12cm), Biodra -2cm (razem -11cm) Udo -2cm (razem -7cm) Waga w tydzień -1kg |
![]() ![]() |
![]() |
#4401 |
Raczkowanie
|
Kwiatuszek dzięki, faktycznie 10 kg nam zostało i teraz musimy na prawdę walczyć bo też przypuszczam, że nie będzie łatwo. A granica między 8 a 7 dla mnie jest szczególnie ważna bo wydaje mi się, że to taki wyznacznik, takie przejście od mega grubaska do szczupłości. Jak jest 7 z przodu to jest zaokrąglona figura ale już nie mega potężna. Ja właściwie to też bym chciała 65 ważyć tak jak Ty ale jak będzie 68-72 to będzie mega sukces, bo jak ważyłam 112 to był dla mnie kosmos i marzyłam żeby ważyć chociaż tyle co mama czyli 92 a teraz już ją pobiłam i to o ile
![]() Niuuunia to teraz gonimy Furry i Joanne ![]() ![]() Ja wlaśnie robie owsiankę i zmykam na śniadanko.
Start: 01.01.2012 Cel I:112, 109, 106, 103 - zaliczony! ![]() Cel II:101, 98, 95, 92 - zaliczony! ![]() Cel III:89(88), 86, 83, 80 - zaliczony! ![]() Cel IV:77, 74, 71, 68 - ![]() "Odchudzanie to jedyna gra, gdzie wygrywa ten co traci!" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4402 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4403 |
Zakorzenienie
|
Lewatwa to nie jest dobre rozwiazanie bo tak jak i leki nagminnie stosowane rozleniwiaja jelita.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4404 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale pytalismy lekarza - i podobno stosowana regularnie doprowadza do jeszcze wiekszego rozleniwienia jelit i wszystkiego...W efekcie poza sytuacjami uwarunkowanymi medycznie -medycyna nie poleca tego ... Ja też preferuje zdrowe normlane metody ... W ciagu diety to wiadomo że jakoś super nie bedzie - powiem wam że jak teraz jadłam tak normalnie (tj generalnie wiekszosć posiłków dietetycznych ale tez codziennie cos wpadało normalnego ale w ilosciach rozsądnych) to problemow nie było .. do 2 razy dziennie chodziłam .. Dziwne bo warzyw jakoś super dużo nie jadłam - za to tłuszczy było wiecej na pewno (ale słodyczy , chipsów zero).. Edytowane przez Joanna XL Czas edycji: 2013-02-27 o 08:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4405 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4406 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Coś w tym jest co piszesz o granicznej wartosci 7 sprzodu ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4407 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- dziewczyny wklejam wam cytat tej babki która jest zwolenniczką lewatyw. co o tym sądzicie? JESTEM ZWOLENNICZKĄ LEWATYWY PONIEWAŻ: - pozbyłam się silnych bólów głowy; - poprawiłam pracę mojej wątroby; - poprawiłam pracę jelit i układu trawiennego; - pozbyłam się zespołu jelita drażliwego; - pozbyłam się stanów depresyjnych; - pozbyłam się stanów nerwowych; - pozbyłam się alergii; - pozbyłam się wyprysków (które dla mnie były pierwszą oznaką, że moje jelito potrzebuje pomocy); - poprawiło się moje ogólne samopoczucie; - poprawiła się moja jasność umysłu, przybyło mi energii; - czuję się po prostu jak nowo narodzona.
![]() |
#4408 |
Rozeznanie
|
Martha i Lolita zmieniam zdanie to nie miętowy chociaż bym chciała
![]() Wiecie w szoku jestem, bo rozmiar 38 ![]() ![]() ![]()
#4409 |
Zakorzenienie
|
ja w ciąży piłam olejek rycynowy, ponoć miał przyspieszyć poród, a była tylko sraczka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4410 |
Zakorzenienie
|
I dodac trzeba juz bez lewatywy nigdy sama sie ie wyproznii...jako sluzba zdrowia podziekuje serdecznie...
pozbyla sie tych rzeczy bo se regularnie wyproznia a mozna to zrobic bez tak drastycznych i silnych metod. Niunia slicznie ![]() Edytowane przez anulciak85 Czas edycji: 2013-02-27 o 08:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:12.