|
|
#2671 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXV
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Fotki wyszły fajne, kilka mi się naprawdę podoba. W pakiecie mamy 10 ujęć, a wybralismy 25 Po pierwszym przejrzeniu zostało 100, potem kolejny sort i coś koło 60. Masakra. O dziwo to ja szybko odrzucałam kolejne zdjęcia a tż mówił ,,zostaw, zostaw" Kilka było takich że powiedziałam ,,po południu idę na siłownię"
|
||||
|
|
|
#2672 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajne plany na święta i na pewno naładujesz baterie. Z tego samego powodu w końcu też zdecyddowałam się na wyjazd do teściowej, kilka dni w innym miejscu dobrze mi zrobi, bo musze odciąć się od pracy. I super, że jesteście po rozmowach. Koleżanka zrozumie, że to nie przelewki i pewnie się zmobilizuje. Ja muszę przyznać, że z moją jest znacznie lepiej. Jestesmy po poważnej rozmowie, no cóż miesiącu bez premii, ale efekty są i bardzo się z tego cieszę i wiem, że z każdym dniem będzie bardziej zaangażowana i współpraca się rozwinie.Laski czy wy tez macie problem z wizażem? że niby jakiś zawirusowany, mi co chwile program coś blokuje. Gold już nie mogę się doczekać pokoiku, znając Twoje zdolności będzie super
|
|
#2673 |
|
Zakorzenienie
|
India mi cały czas wywala że wirusy :/
|
|
#2674 |
|
Zakorzenienie
|
Iwka ale ja sie nie nakrecam tylko nie moge uwierzyc ze takie rzeczy dzieja sie w XXI wieku... Ja i tak bede rodzic w de a tu jest zupelnie inne podejscie do pacjenta
|
|
|
|
#2675 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
już mnie to wkurza. Na innych forach tak nie ma ![]() Na pokoik będzie trzeba trochę jeszcze poczekać
|
|
|
|
|
#2676 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj tak, aż nie nadążam ogarniać tego myślami ostatnio naraz były 3 ekipy elektryk, od okien, od parapetów - nie wiedzialam jak się nazywam...A przed tynkami musimy jeszcze tyle zrobić, że boję się że się nie wyrobimy tym bardziej, ze nie może być mrozu do większości rzeczy ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Fotel cudny Fajnie, ze szpital wybrany to jakiś prywatny?
|
|||
|
|
|
#2677 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Gold śliczny fotel. |
|
|
|
#2678 |
|
Zakorzenienie
|
gold zdolniacha
|
|
|
|
#2679 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chociaż trójca jak trójca. Gorzej jak się z kumplami z LO spotkam. Spotkania z tą dwójką (czasem trójką) zawsze są cieżkie ![]() mówiłam Ci, że po cheesburgerze Ci nic nie będzie ![]() Lekarstwo! ![]() przykro mi, że tak się wycierpiałaś i cieszę się, że szybko Ci przeszło! Brawa dla Pata. jak an pierwszy dzień sam w przedszkolu był bardzo dzielny! Cytat:
Cieszę się że szpital wybrany ![]() i czekam na fotki! Cytat:
![]() ![]() zazdroszczę wyjazdu! Oderwiesz się od wszystkiego - super! Cytat:
![]() Witajcie poweekendowo! U nas ten weekend mega spokojnie i leniwie. W piątek przyjechała teściowa, pojechała po 13 w sobotę a my władowaliśmy się na kanapę i tak już zostaliśmy do poniedziałku ![]() Mieliśmy się spotkać ze znajomymi, ale coś im wypadło więc nie robiliśmy nic przez 2 dni. Jedliśmy, piliśmy, królikowaliśmy i odpoczywaliśmy ![]() Zjedliśmy po 1,5l lodów na głowę, a co! Jedna zła rzecz, zepsuł nam się laptop ![]() a ja dzisiaj idę sobie zrobić hybrydowe pazury ![]()
|
|
#2680 |
|
Zakorzenienie
|
ktosia Pat tez najpierw sie nauczyl rozbierac teraz szlifuje ubieranie
a synowa mam cudowna niema to tamto ![]() ![]() a co do pan w szpitalu to wlasnie takie teksty to standard i u nas w szpitalu tez niby ratuja dzieci.. a tam jeszcze takiego oddzialu nie bylo (teraz jest) ale wyszlam z zalozenia ze skoro nic sie zlego nie dzialo.. to nie ma powodu do obaw jak cos to najwyzej do specjalistycznego centrum nie jest daleko..gold ciesze sie ze fotki wybrane czekam na jakies probki ![]() ![]() india u mnie z wizazem roznie czasem wyskakuje ze wirus czasem nie... Gucia to milego hybrydowania zycze super leniwy weekend ![]() iwka zazdroszcze wyjazdu a wirus na bank jakis jest.... ja juz super - wu ma to paskudztwo od wczoraj.. teraz lezy... ehsss bosko...
|
|
#2681 |
|
Zakorzenienie
|
Martucha ale Was dopadło! Mam nadzieje, że wu już dzisiaj poczuje się lepiej! No i mam nadzieje, że Pat tego od Was nie złapie!
|
#2682 |
|
Zakorzenienie
|
goldi to super że się obrócił, nie jak mój uparciuch
|
#2683 |
|
Zakorzenienie
|
Witam poweekendowo
![]() Nasz weekend bardzo miły W sobotę co prawda najpierw obowiązki, ale potem przemiłe popołudnie. Wczoraj totalne lenistwo, troszkę udekorowaliśmy chałupkę świątecznie, a po południu odwiedziła nas kuzynka i zaprosiła na wesele![]() A w sobotę przyjeżdża mój brat ![]() Guciu mam nadzieję, że uda sie jednak odzyskać zdjęcia! No i cieszę się, że weekend udany! Lenistwo też czasem jest potrzebne Marta ![]() Bidulki, ale was rozłożyło! Zdrówka! |
|
|
|
#2684 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja w sobote lezalam, uczylam sie, Pat byl w teatrze na przedstawieniu dla dzieci i co.. i wszyscy sie patrzyli na to co pokazuja panie a ten jako jedyny o wszystko pytal - wu mowil ze mamy obok byly poskladane - (dzieci z rodzicami siedza na scenie) no i pytal o wszytsko co sie dzieje na temat itd.. potem sie pieknie bawil na tej scenie, super musze czesciej znajdowac takie przedstawienia![]() a teraz zbieram ekipe i idziemy na koncert Bednarka w kwietniu - zdajemy sobie sprawde ze srednia wieku bedzie niska ale idziemy na sam koncert a potem przeniesiemy sie gdzies indziej fajnie bedzie sie spotkac
|
|
|
#2685 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
moja teściowa przyjeżdża na święta, zawsze my do niej jeździmy, ale że został miesiąc do rozwiązania to stwierdziłam, że nigdzie się nie ruszam. Tż w dodatku rozpoczął głodówkę, skończy w niedzielę a w poniedziałek będzie jeść tylko grejfruty, więc nie musze szykować duzo jedzenia ![]() no właśnie szkoda, że tż umówił się że odbiór po świętach, nie dość że czekaliśmy 4 tygodnie na samo ogladanie tego co wyszło, to teraz jeszcze tydzień.... nie wiem czy nie zadzwonić do foto, żeby sie sprężył, bo teściówka przyjeżdża ![]() no, ciesze się ale jak sobie przypomnę ból po laparo to już wolę żeby mnie nie cieli ![]() Cytat:
My wczoraj byliśmy na urodzinach i dostałam największy kawałek torta ![]() szkoda, że nie dostałam jeszcze na wynos ![]() A teraz szukam rzeczy na All i irytuje mnie że nie mogę kupić wszystkiego u jednego sprzedwacy tzn. mogę ale to się o dziwo nie opłaca ![]() I jeszcze pisałam Wam o tym że zamówiliśmy stół. Potem sprzedawca wysłał nam próbki oklein i okazało się że żadna nie pasuje do krzeseł jakie mamy! Więc trzymajcie kciuki, że odda nam kasę (tak się deklarował ) bo w weekend znalazłam inny stół który ma identyczne wybarwienie co krzesła... |
||
|
|
|
#2686 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2687 | |
|
Zakorzenienie
|
Czeszko
![]() U nas tez weekend spokojnie, w sobote grill, a w niedziele blogie lenistwo slonko pieknie swieci ale wiatr jest taki ze nie zdecydowalismy sie na zaden spacer... a dzisiaj o 16,20 wizyta... masakra...Cytat:
ja wlasnie mysle co by tu zrobic dobrego i zebysmy potem tego nie musieli jesc przez tydzien, bo jest nas tylko dwoch... a ja mam ostatnio taki apetyt ze cos ugotuje, zjem kilka lyzek i mi sie odechciewa... i potem albo tz konczy albo sie wyrzuca bo ja nie moge przelknac ehsss....
|
|
|
|
|
#2688 |
|
Zakorzenienie
|
Gold-fish super zrobiłaś 'coś' z niczego
Masz talent, nie ma co ![]() Samba trzymam kciuki za wizytę Zazdroszczę grilla ![]() u nas też wietrznie- 3 dzień... a dziś nawet 'aż' 3 stopnie ![]() Ktosia fajnie, że się umie rozbierać, mniej roboty przy kąpieli ![]() Moja to się wije, wyje, bo ona nie ma czasu na przebieranki ![]() A my w pt wyjeżdżamy do pl ![]() Ciekawe jak młodzież będzie się zachowywać, bo przez pół roku nie podróżowała tyle h.... już się boję i móżdżę co by wziąć do torby żeby ją czymś zająć... A fotelik się młodej podoba, oglądała w nim bajki jak świeżo co przyszedł
Edytowane przez *Agatek* Czas edycji: 2013-03-25 o 14:38 |
|
|
|
#2689 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() moj Pat zasnął dziś na dywanie między dziećmi - siedzac w kole o 12.08 i przynieśli mu leżak i tak spal do 14 do podweczorku dzieci się bawily a on spal (a cicho w czasie zabawy nie jest oj nie) ale jest postep dziś beze mnie i nie plakal
|
|
|
#2690 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() miły weekend za wami, fajnie tak czasem poleniuchowac ![]() a co lapkowi dolega? tak po prostu się zepsuł? Cytat:
a na Bednarka idzcie, przecież to wasze klimaty. odmłodzicie się troche ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Niech mnie któraś kopnie!!! Muszę napisać artykuł i przygotować szkolenie, a nie mam weny
|
|
#2691 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2692 |
|
Zakorzenienie
|
Co tu taka cisza? Wszystkie wybyły na koncert Justysia Bimbra czy co?
A co to jest - ma 100 metrów, 1000 nóg i nie ma włosów łonowych? Pierwszy rząd na koncercie Justina Bibera |
|
|
|
#2693 |
|
Zakorzenienie
|
hej
Marta - trzymam mocno kciuki za Pata,widze coraz lepiej sobie radzi dzielny chlopak.Gold - super fotel!! Moje dziecko chyba za duzo przebywa ze mna w przedszkolu... Caly weened mowi do mnie PROSZE PANI, DZIEKUJE PANI... bawi sie i nagle "prosze pani moze zbudiwac pociag", zjadl zupe i mowi "dziekuje pani"... taki z niego przedszkolak haha A mnie wziely zatoki na maksa! Padam dzis na twarz, jeszcze gardlo boli... a jutro 10godz w pracy Edytowane przez Katunia:) Czas edycji: 2013-03-25 o 21:29 |
|
|
|
#2694 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
walec mnie przejechał zatoki zawaloneboli mnie glowa, oczy zeby i wszytsko na raz ![]() Goldi fajny ten fotel... zazdroszcze zdolnosci ja to nawet guzika ładni enie umiem przyszyc
|
|
|
#2695 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć laski
jaka u mnie poboda - masakraMoje wizja grzania się w Święta w promieniach slonca oddala się w trybie błyskawicy, jak spadnie śnieg to pewnie nie pojedziemy, bo to jednak kawalek drogi jest i w dodatku krętej, więc w śniegu nam się nie uśmiecha (i pewnie gigantycznych korkach). Ja pierdziele Marta - sama bym poszła na jego koncert, myślę, że będzie wyluzowana publiczność Sambuś - gdzieś Ty tego grila dorwala aaaa kiełbaska z grila!!! Ktosia - zabilaś mnie Tak w ogóle to jestem mistrzem kuchni - upiekłam swój pierwszy chleb na zakwasie ![]() zeżarliśmy połowę jeszcze ciepłą.
|
#2696 |
|
Zakorzenienie
|
Anika, Katunia to chyba ten wirus co tu na wizażu wywala, bo mi właśnie przeszło z zatok i męczy mnie kaszel straszny, a do wczoraj ledwo mówiłam - dzisiaj już lepiej z mówieniem ale kaszel nadal dokucza i to tak że całą noc nie spałam tylko się męczyłam na kanapie w salonie.
|
|
#2697 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() idziemy idziemy to nasze klimaty wiec idziemy Dpisac i to juz!!!! Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Tobie życze zdrowka ![]() a widzę że Tom z przyzwyczajenia leci ![]() slyszalam wlasnie o takich przypadkach ![]() ![]() to tak jak czasem dzieci do nas mamo z automatu musi się nauczyć przestawiać ale da rade ![]() Cytat:
Cytat:
po drugie jaka by publiczność nie byla idziemy w duzym gronie wiec sie fajnie pobawimy ![]() a po trzecie no brawo mistrzu!!! super pieklas w blasze czy maszynce taki prawdziwy?
|
|
|
#2698 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Koncert na pewno będzie udany! ![]() ![]() Cytat:
![]() A dlaczego mąż zaczyna głodówkę? To jakoś ideologicznie, czy tak po prostu? I nie je nic, zupełnie nic? Trzymam kciuki za stół! I co, udalo się odzyskać pieniążki? Cytat:
Cytat:
Pisz, pisz! Zobaczysz jaką będziesz miała satysfakcję!! ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Trzymaj się i zdrowiej kochana! Cytat:
ja mam takie same zdolności do szycia jak Ty, nie przejmuj się Ja znalazłam na to sposób, a dokładniej mam od tego ludzi ![]() Cytat:
oooo chlebek brzmi obłędnie! Szczegóły proszę ![]() Dzień dobry, Wczoraj cały dzień w biegu. Po pracy do domu, na szybki obiad, później do mojej sis na pazury i do domu ściągnęliśmy przed 22. A dzisiaj lekka powtórka z rozrywki, bo mamy spotkanie wspólnoty. zobaczymy co to będzie ![]() mój kot dzisiaj oszalał. Pół nocy przez nią nie spałam. Stała pod drzwiami od łazienki i jęczała. No myślałam, że coś jej zrobię. W końcu wstałam (kilkukrotnie), to ją wpuściłam do łazienki, to ją wywalałam i tak w kółko. Nie wiem ile ta "zabawa" trwała, ale w końcu 15 min ciszy, przysypiałam to poszła jeść... a dokładniej szurać miską... później się jeszcze kilkukrotnie przebiegła po mieszkaniu uderzając w szklany stół, żeby w końcu pójść się położyć. Nie wiem co jej odbiło. Jak wychodziliśmy do pracy nie raczyła wstać, ba! nie podniosła nawet głowy. Mam nadzieje, że to jednorazowy wybryk
|
|
#2699 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() co mowil informatyk na komputer? spotkanie wspolnoty jak to sympatycznie brzmi ![]() ![]() ![]() Meruda dala czadu ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (1 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:26.

kiedy planujecie urzadzac pokoik? na razie maluch bedzie spal z wami w sypialni czy od razu w

Jestem pod wrażeniem!

ostatnio naraz były 3 ekipy
tym bardziej, ze nie może być mrozu do większości rzeczy 

Zazdroszczę grilla