![]() |
#2671 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXV
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Fotki wyszły fajne, kilka mi się naprawdę podoba. W pakiecie mamy 10 ujęć, a wybralismy 25 ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2672 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajne plany na święta i na pewno naładujesz baterie. Z tego samego powodu w końcu też zdecyddowałam się na wyjazd do teściowej, kilka dni w innym miejscu dobrze mi zrobi, bo musze odciąć się od pracy. I super, że jesteście po rozmowach. Koleżanka zrozumie, że to nie przelewki i pewnie się zmobilizuje. Ja muszę przyznać, że z moją jest znacznie lepiej. Jestesmy po poważnej rozmowie, no cóż miesiącu bez premii, ale efekty są ![]() Laski czy wy tez macie problem z wizażem? że niby jakiś zawirusowany, mi co chwile program coś blokuje. Gold już nie mogę się doczekać pokoiku, znając Twoje zdolności będzie super ![]()
![]() |
#2673 |
Zakorzenienie
|
India mi cały czas wywala że wirusy :/
![]() |
#2674 |
Zakorzenienie
|
Iwka ale ja sie nie nakrecam tylko nie moge uwierzyc ze takie rzeczy dzieja sie w XXI wieku... Ja i tak bede rodzic w de a tu jest zupelnie inne podejscie do pacjenta
|
![]() ![]() |
![]() |
#2675 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Na pokoik będzie trzeba trochę jeszcze poczekać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2676 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() oj tak, aż nie nadążam ogarniać tego myślami ![]() ![]() A przed tynkami musimy jeszcze tyle zrobić, że boję się że się nie wyrobimy ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Fotel cudny ![]() Fajnie, ze szpital wybrany ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2677 |
Zakorzenienie
|
Cześć
Gold śliczny fotel. |
![]() ![]() |
![]() |
#2678 |
Zakorzenienie
|
gold zdolniacha
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2679 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chociaż trójca jak trójca. Gorzej jak się z kumplami z LO spotkam. Spotkania z tą dwójką (czasem trójką) zawsze są cieżkie ![]() mówiłam Ci, że po cheesburgerze Ci nic nie będzie ![]() ![]() ![]() przykro mi, że tak się wycierpiałaś i cieszę się, że szybko Ci przeszło! Brawa dla Pata. jak an pierwszy dzień sam w przedszkolu był bardzo dzielny! ![]() Cytat:
Cieszę się że szpital wybrany ![]() i czekam na fotki! ![]() Cytat:
![]() ![]() zazdroszczę wyjazdu! Oderwiesz się od wszystkiego - super! Cytat:
![]() Witajcie poweekendowo! U nas ten weekend mega spokojnie i leniwie. W piątek przyjechała teściowa, pojechała po 13 w sobotę a my władowaliśmy się na kanapę i tak już zostaliśmy do poniedziałku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jedna zła rzecz, zepsuł nam się laptop ![]() ![]() a ja dzisiaj idę sobie zrobić hybrydowe pazury ![]() ![]()
![]() |
#2680 |
Zakorzenienie
|
ktosia Pat tez najpierw sie nauczyl rozbierac teraz szlifuje ubieranie
![]() ![]() ![]() ![]() gold ciesze sie ze fotki wybrane czekam na jakies probki ![]() ![]() india u mnie z wizazem roznie czasem wyskakuje ze wirus czasem nie... Gucia to milego hybrydowania zycze ![]() ![]() iwka zazdroszcze wyjazdu ![]() ja juz super - wu ma to paskudztwo od wczoraj.. teraz lezy... ehsss bosko...
![]() |
#2681 |
Zakorzenienie
|
Martucha ale Was dopadło! Mam nadzieje, że wu już dzisiaj poczuje się lepiej! No i mam nadzieje, że Pat tego od Was nie złapie!
#2682 |
Zakorzenienie
|
goldi to super że się obrócił, nie jak mój uparciuch
![]()
#2683 |
Zakorzenienie
|
Witam poweekendowo
![]() Nasz weekend bardzo miły ![]() ![]() A w sobotę przyjeżdża mój brat ![]() ![]() Guciu mam nadzieję, że uda sie jednak odzyskać zdjęcia! No i cieszę się, że weekend udany! Lenistwo też czasem jest potrzebne ![]() Marta ![]() Bidulki, ale was rozłożyło! Zdrówka! |
![]() ![]() |
![]() |
#2684 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja w sobote lezalam, uczylam sie, Pat byl w teatrze na przedstawieniu dla dzieci i co.. i wszyscy sie patrzyli na to co pokazuja panie a ten jako jedyny o wszystko pytal - wu mowil ze mamy obok byly poskladane - (dzieci z rodzicami siedza na scenie) no i pytal o wszytsko co sie dzieje na temat itd.. potem sie pieknie bawil na tej scenie, super ![]() ![]() a teraz zbieram ekipe i idziemy na koncert Bednarka w kwietniu - zdajemy sobie sprawde ze srednia wieku bedzie niska ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2685 | ||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() moja teściowa przyjeżdża na święta, zawsze my do niej jeździmy, ale że został miesiąc do rozwiązania to stwierdziłam, że nigdzie się nie ruszam. Tż w dodatku rozpoczął głodówkę, skończy w niedzielę a w poniedziałek będzie jeść tylko grejfruty, więc nie musze szykować duzo jedzenia ![]() no właśnie szkoda, że tż umówił się że odbiór po świętach, nie dość że czekaliśmy 4 tygodnie na samo ogladanie tego co wyszło, to teraz jeszcze tydzień.... nie wiem czy nie zadzwonić do foto, żeby sie sprężył, bo teściówka przyjeżdża ![]() no, ciesze się ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() My wczoraj byliśmy na urodzinach i dostałam największy kawałek torta ![]() ![]() ![]() A teraz szukam rzeczy na All i irytuje mnie że nie mogę kupić wszystkiego u jednego sprzedwacy ![]() ![]() I jeszcze pisałam Wam o tym że zamówiliśmy stół. Potem sprzedawca wysłał nam próbki oklein i okazało się że żadna nie pasuje do krzeseł jakie mamy! Więc trzymajcie kciuki, że odda nam kasę (tak się deklarował ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2686 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#2687 | |
Zakorzenienie
|
Czeszko
![]() U nas tez weekend spokojnie, w sobote grill, a w niedziele blogie lenistwo ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2688 |
Zakorzenienie
|
Gold-fish super zrobiłaś 'coś' z niczego
![]() ![]() Samba trzymam kciuki za wizytę ![]() ![]() u nas też wietrznie- 3 dzień... a dziś nawet 'aż' 3 stopnie ![]() Ktosia fajnie, że się umie rozbierać, mniej roboty przy kąpieli ![]() Moja to się wije, wyje, bo ona nie ma czasu na przebieranki ![]() A my w pt wyjeżdżamy do pl ![]() ![]() Ciekawe jak młodzież będzie się zachowywać, bo przez pół roku nie podróżowała tyle h.... już się boję i móżdżę co by wziąć do torby żeby ją czymś zająć... A fotelik się młodej podoba, oglądała w nim bajki jak świeżo co przyszedł ![]()
Edytowane przez *Agatek* Czas edycji: 2013-03-25 o 13:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#2689 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() moj Pat zasnął dziś na dywanie między dziećmi - siedzac w kole ![]() ![]() ![]() ![]() ale jest postep dziś beze mnie i nie plakal ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2690 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() miły weekend za wami, fajnie tak czasem poleniuchowac ![]() a co lapkowi dolega? tak po prostu się zepsuł? Cytat:
a na Bednarka idzcie, przecież to wasze klimaty. odmłodzicie się troche ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Niech mnie któraś kopnie!!! Muszę napisać artykuł i przygotować szkolenie, a nie mam weny ![]()
![]() |
#2691 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2692 |
Zakorzenienie
|
Co tu taka cisza? Wszystkie wybyły na koncert Justysia Bimbra czy co?
![]() ![]() ![]() A co to jest - ma 100 metrów, 1000 nóg i nie ma włosów łonowych? Pierwszy rząd na koncercie Justina Bibera ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2693 |
Zakorzenienie
|
hej
Marta - trzymam mocno kciuki za Pata,widze coraz lepiej sobie radzi ![]() Gold - super fotel!! Moje dziecko chyba za duzo przebywa ze mna w przedszkolu... Caly weened mowi do mnie PROSZE PANI, DZIEKUJE PANI... bawi sie i nagle "prosze pani moze zbudiwac pociag", zjadl zupe i mowi "dziekuje pani"... taki z niego przedszkolak haha A mnie wziely zatoki na maksa! Padam dzis na twarz, jeszcze gardlo boli... a jutro 10godz w pracy ![]() Edytowane przez Katunia:) Czas edycji: 2013-03-25 o 20:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#2694 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
walec mnie przejechał ![]() boli mnie glowa, oczy zeby i wszytsko na raz ![]() ![]() ![]() Goldi fajny ten fotel... zazdroszcze zdolnosci ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2695 |
Wtajemniczenie
|
cześć laski
![]() ![]() ![]() Moje wizja grzania się w Święta w promieniach slonca oddala się w trybie błyskawicy, jak spadnie śnieg to pewnie nie pojedziemy, bo to jednak kawalek drogi jest i w dodatku krętej, więc w śniegu nam się nie uśmiecha (i pewnie gigantycznych korkach). Ja pierdziele ![]() Marta - sama bym poszła na jego koncert, myślę, że będzie wyluzowana publiczność ![]() Sambuś - gdzieś Ty tego grila dorwala aaaa kiełbaska z grila!!! Ktosia - zabilaś mnie ![]() ![]() Tak w ogóle to jestem mistrzem kuchni - upiekłam swój pierwszy chleb na zakwasie ![]() ![]()
#2696 |
Zakorzenienie
|
Anika, Katunia to chyba ten wirus co tu na wizażu wywala, bo mi właśnie przeszło z zatok i męczy mnie kaszel straszny, a do wczoraj ledwo mówiłam - dzisiaj już lepiej z mówieniem ale kaszel nadal dokucza i to tak że całą noc nie spałam tylko się męczyłam na kanapie w salonie.
![]() |
#2697 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() idziemy idziemy to nasze klimaty wiec idziemy ![]() pisac i to juz!!!! Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Tobie życze zdrowka ![]() a widzę że Tom z przyzwyczajenia leci ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
po drugie jaka by publiczność nie byla idziemy w duzym gronie wiec sie fajnie pobawimy ![]() a po trzecie no brawo mistrzu!!! super ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2698 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Koncert na pewno będzie udany! ![]() ![]() Cytat:
![]() A dlaczego mąż zaczyna głodówkę? To jakoś ideologicznie, czy tak po prostu? I nie je nic, zupełnie nic? Trzymam kciuki za stół! I co, udalo się odzyskać pieniążki? Cytat:
Cytat:
Pisz, pisz! Zobaczysz jaką będziesz miała satysfakcję!! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Trzymaj się i zdrowiej kochana! Cytat:
![]() ja mam takie same zdolności do szycia jak Ty, nie przejmuj się ![]() Ja znalazłam na to sposób, a dokładniej mam od tego ludzi ![]() Cytat:
oooo chlebek brzmi obłędnie! Szczegóły proszę ![]() Dzień dobry, Wczoraj cały dzień w biegu. Po pracy do domu, na szybki obiad, później do mojej sis na pazury i do domu ściągnęliśmy przed 22. A dzisiaj lekka powtórka z rozrywki, bo mamy spotkanie wspólnoty. zobaczymy co to będzie ![]() mój kot dzisiaj oszalał. Pół nocy przez nią nie spałam. Stała pod drzwiami od łazienki i jęczała. No myślałam, że coś jej zrobię. W końcu wstałam (kilkukrotnie), to ją wpuściłam do łazienki, to ją wywalałam i tak w kółko. Nie wiem ile ta "zabawa" trwała, ale w końcu 15 min ciszy, przysypiałam to poszła jeść... a dokładniej szurać miską... później się jeszcze kilkukrotnie przebiegła po mieszkaniu uderzając w szklany stół, żeby w końcu pójść się położyć. Nie wiem co jej odbiło. Jak wychodziliśmy do pracy nie raczyła wstać, ba! nie podniosła nawet głowy. Mam nadzieje, że to jednorazowy wybryk ![]()
![]() |
#2699 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2700 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() co mowil informatyk na komputer? spotkanie wspolnoty jak to sympatycznie brzmi ![]() ![]() ![]() Meruda dala czadu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:15.