![]() |
#2641 |
Konto usunięte
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXV
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#2642 | ||
Zakorzenienie
|
Guciu dziękuję
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Zdrówka! Dziękuję! ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2643 |
Zakorzenienie
|
Martus napisz mi prosze jak nazywa sie twoj fryzjer
bo sie zapuisałam do goscia ktory pracuje w warszawie... Ji nie wiem czy to nie ten sam chyba nie ale...
![]() |
#2644 |
Zakorzenienie
|
umarłam i jestem w piekle...
krótkie streszczenie - wczoraj młody beze mnie płakał ale sie szybko uspokoił, niestety mieliśmy przywitanie wiosny wiec na hollu sie spotkaliśmy i sie rozbeczał i juz mnie nie puścił.. potem byliśmy u dentysty młody tylko otworzył buzie nie dal nic zrobić więcej ma jedno male zwapnienie w bruździe wiec mamy intensywniej czyścic ale jest super, lakierowanie w 3 4 i 5 roku życia, elektryczna szczoteczka w 5 roku życia, wędzidełko do podcięcia przed tym jak jedynki zaczną sie ruszać i moze stale mu sie trochę zejdą.. o 20 zaczął mnie boleć brzuch położyłam małego kolo siebie włączyłam mu bajki i powiedziałam ze sie źle czuje i żeby leżał tata zaraz wroci - miałam nadzieje że zaśnie - i wiecie ze do 21.30 leżał i oglądał bajki i nie zszedł... jak wu wrócił - ja spałam - pat sie ucieszył i zapytał czy juz może isc spać bo mama kazała mu leżeć dopóki tata nie przyjdzie ![]() borok ![]() o 22 mnie zmogło - oszczędzę wam opis ale zamieszkałam na kibelku z miska w ręce bo nie było innego wyjścia - do 4 rano... na szczęście przyjaciółka mnie zastąpiła w pracy wiec miałam urlop - wu zawiózł młodego do rodziców i przed chwila zwlokłam sie z łóżka... z tego co dziewczyny mi pisały to w mojej grupie 3 dzieci dziś wymiotowało, a świadek ślubny dzwonił że ich córa -chrześnica męża w szpitalu bo jakiś rota panuje.. jak dobrze że Pat szczepiony - mimo że jest wiele mutacji to wierze że jakby co nie przejdzie tego jakoś mocno... jutro wu idzie z mlodym do teatru na przedstawienie dla dzieci od 1.5 do 5 lat miałam isc ja ale wole nie.. w niedziele urodziny chrześniaka... musze sie uczyc na egzamin z terapii a nie mam weny nadrobie was jutro... idę leżeć
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2013-03-22 o 18:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#2645 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Jeszcze ma być zimno, strasznie się dłuży ten czas.... Moja córa na dodatek zaczęła wstawać 6-7 ![]() ![]() Śliweńka dobrze, że jednak nie wskoczyłaś, bo wiesz, woda lodowata ![]() Bzyczka wybaczamy Ci tej głowy ![]() ![]() Marta brawo dla Pata ![]() ![]() Anika ale drobniutka jesteś ![]() Ktosia bardzo ładne kompleciki ![]() ![]() Myszka uff dobrze, że to odkręciłaś... na szczęście jeszcze można trafić na normalnych sprzedawców ![]() ![]() Gold-fish nie ma za co, wysłałam to, co także dostałam od dziewczyn z wizażu ![]() Marta doczytałam... kuruj się ![]() A Patryk- zatęsknił za Tobą widać, ale myślę, że jemu to minie ![]()
Edytowane przez *Agatek* Czas edycji: 2013-03-22 o 18:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#2646 |
Zakorzenienie
|
Ktosiu czapeczki piękne....
Martucha ło jej, ale Cię wzięło ![]() U mnie intensywnie... jak wyszłam z domu przed 7 wróciłam po 18. Praca do 12, potem zastąpienie mamy w pracy, działka - mierzenie kuchni, druga ekipa mierzenie parapetów zew. i byliśmy jeszcze zamówić parapety wewnętrzne ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2647 |
Zakorzenienie
|
KLIWUS MIALAM PYTAC O twoj żakiet z podwijanymi rekawami..
gdzie kupiłas? MARTUS A TO NIE ![]()
![]() |
#2648 |
Zakorzenienie
|
ta stara marynarke co np na fotkach z kolobrzegu ja widac? bo innej z podwinanymi nie mam
![]() w pretty girl ja kupilam - ciagle sa w sprzedazy zauwazylam, tylko dlugoscia i kolorystyka sie roznia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2649 |
Zakorzenienie
|
Martucha zdrowia!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#2650 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
o widzisz..... w rybniku mam najblizszy... laski padłam leże i kwiczę ![]() męzowi musze pokazać bo on sobie nie radzio z włosami Natalki ![]() http://kobieta.onet.pl/dziecko/male-...ny-kucyk/55l2r
![]() ![]() |
![]() |
#2651 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2652 |
Zakorzenienie
|
Gumka jest na róże od odkurzacza i w ostatnim momencie tatuś zsuwa ją na włosy
![]() ![]()
![]() |
#2653 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2654 |
Zakorzenienie
|
Dzięki za miłe słowa co do mojego dzieła
![]() Agatek muszę najpierw złapać tą moją modelkę ![]() Marta zdrówka! Oby Pat się nie zaraził! Anika padłam z filmiku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2655 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() U nas tez wiosny brak, co dzień pada śnieg ![]() Dziś skończyliśmy remont, po świętach będą montować szafę, więc jeszcze trochę na kartonach pożyjemy, ale przynajmniej kurz znikł. martucha dużo zdrowia ![]() anika u mnie w tesco też były jakieś kolorowe płaszczyki Ana na budowie się dzieje, fajnie ![]() Samba mi też brakuje słońca. Nie wiem czy w ciągu całej zimy było chociaz 10 słonecznych dni-bardzo wątpie |
![]() ![]() |
![]() |
#2656 |
Zakorzenienie
|
Agatek to u nas Karo ma już długie że obcinałam, myślę czy do fryzjera nie iść
![]()
#2657 |
Zakorzenienie
|
Bzyczko, Marta zdrówka.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2658 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
ja mialam jeszcze o jakims mocnym alkoholu ale musialabym jechac sama! bylo zaznaczone do warszawy na bankiet promujacy ![]() ![]() kocham cie!! Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ---------- no jednak to nie on ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Samba Ktosia baja Madzia dziekuje ![]() dzis juz lepiej ![]() ![]() ale wieczorem bylam juz taka slaba (na szczescie od rana bez rewolucji) wiec poprosilam meza o cheesburgera - wiem ze slaby pomysl ale miala taka ochoteeee ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2659 |
Zakorzenienie
|
Marta
![]() Cieszę sie, że już Ci lepiej! A co do szpitala, masakra ![]() ![]() Dzień dobry! Dzisiejszy dzień zaczął się o 6:30 ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2660 | ||
Zakorzenienie
|
Witam!
Cytat:
![]() ![]() ![]() Marta dobrze, że już lepiej ![]() ---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2661 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A teraz muszę się pochwalić http://myclassicmodernlife.blogspot.com/ porwałam się z motyką na słońce i uszyłam coś ![]() Wczoraj byliśmy z tż w tym drugim szpitalu ![]() ![]() ![]() Edytowane przez gold-fish Czas edycji: 2013-03-23 o 10:21 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2662 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#2663 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() pochwal sie koniecznie fotkami!! no i fajnie ze szpital wybrany ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2664 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#2665 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
fotel ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2666 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
boska jest ta moja synowa boska ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
nie to bylo o czyms jeszcze innym ![]() ![]() musze poczytac o tym rekomenduj ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2667 |
Zakorzenienie
|
ja wam powiem ze jestem przerazona jak czytam na mamuskach wrzesniowych jak potrafia traktowac kobiete w szpitalu... kilka z dziewczyn bylo z jakimis plamieniami czy innymi komplikacjami i po postu masakra jak dla mnie...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2668 | |
Wtajemniczenie
|
Cześć laski
![]() ![]() Z dobrych wieści - miałam pogadankę z szefem nt. mojej koleżanki, potem z nią, w skócie - jak się nic nie zmieni to się pożegnamy. Atmosfera może teraz super nie jest, ale może w końcu zacznie się skupiać na tym co robi. Gold - jestem pełna podziwu ![]() Tak na marginesie bardzo mi podoba ten pokoik z zielonym i pomarańczowym. Trochę kolorystycznie mi się z Żabciowym kojarzy, który zresztą też mi się bardzo podobał. Martuś - zdrówka, u mnie epidemia jakiegoś wirusa, kilka osób w ogóle było na zwolnieniach, koleżanka wylądowała w szpitalu, część chodziła do pracy ale chora. Do tego w komunikacji miejskiej chyba zacznę maskę nosić, bo normalnie cholery buzi nie zasłaniają jak kaszlą. Albo w kapturze będę siedzieć ![]() Cytat:
![]() ![]() Nie myśleliście o wstawieniu łóżeczka do sypialni przynajmniej przez jakiś czas, potem możesz myśleć o innym mieszkaniu ![]()
![]() |
#2669 | |
Zakorzenienie
|
Martucha dużo sił i zdrówka
![]() Cytat:
![]() za niecały miesiąc lecę z TZem do Szkocji ![]()
![]() |
#2670 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Piękny fotel! ![]() Ale super, że ten drugi szpital okazał się przyjemniejszy! Bardzo sie cieszę! Wybór chyba musiał być jednoznaczny ![]() Czekam na fotki! Cytat:
![]() U mnie podobna sytuacja, bo jak mówiłam, że będę rodzić w P. to się dziwili, że czemu tak, że w K. lepiej dla dziecka, bo tam jest sprzęt w razie jakby coś było z maluszkiem. Tylko co z tego, że w K. jest sprzęt, jak nie ma go kto obsłużyć, bo wszyscy specjaliści z tego szpitala uciekli i jak coś faktycznie z maluszkiem dzieje się nie tak to i tak wiozą do Poznania. Do niedawna w szpitalu w K. teksty "tak cię boli, a jak d**y dawałaś to cie nie bolało?" były na porządku dziennym ![]() A synowa, no cóż, po rodzicach zdolna ![]() ![]() ![]() Edytowane przez ktosia86 Czas edycji: 2013-03-23 o 19:27 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:46.