![]() |
#4831 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz. I
lady dzieki. Czyli jest nadzieja, ze jeszcze od okresu odsapne.
Technologia jest super, ale z drugiej strony nieprzyjemne momenty tez bywaja, jak wczoraj. Albo kiedy podgrzewasz wode w wannie i kobieta glosem zabojczo podobnym do tesciowej oglasza na cale mieszkanie, ze kapiel gotowa. Skad ona tutaj! - az z tz podskoczylismy. aga moj tz nie zaluje sobie dotykania piersi. Zwlaszcza, ze nienal przez cala ciaze nie pozwalalam, poniewaz byly tak wrazliwe, ze az bolaly. Wrocilysmy z dlugiego spaceru, po drodze kupilam warzywa i owoce prosto z pola, a u celu wyprawy byla ekologiczna ferma kurza i tam kupilam jajka i mieso z piersi i udka. Teraz juz mi kiszki marsza z glodu graja, ale Yae ma pierwszenstwo. |
![]() ![]() |
![]() |
#4832 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz. I
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() widzę, że japonskie tesciowe w niczym nie róznią sie od poslich, ja bym chyba zawału dostała ![]() zaczyna znowu sypaaaaaaaaaaaaac ![]() ![]() ![]() ![]() ale mi dziec spał, ho ho ho- jedzonka były w nocy dwa, wstał przed 8, tak można miec dziecko ![]() a mnie gardlo boli jak jasny piernik ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4833 |
Wtajemniczenie
|
hej hej!
dziewczyny, ja was w życiu nie nadrobię! ![]() ![]()
![]() |
#4834 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jednak jest zbyt gadatliwa i wieczorem jakby sie miala nagle pojawic z nowa gadtka, to ani ja, ani tz nie wytrzymalibysmy tego. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4835 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A już myślałam, że tylko mój tak ma ![]() ![]() Raz mu się chyba zapomniało, zaczął się dobierać do cycek to później mówił, że się troszkę mleczka napił ![]() ![]() meneq to zazdroszczę |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4836 |
Zakorzenienie
|
Witam sie
![]() U Nas dzis kiepska noc ;/ ehh znowu nie wyspana jestem, zjadlam wlasnie sniadanko i zamiast cos porobic w domu to oczywiscie wizaz ![]() co do testowania to ja juz nawet nie pamietam kiedy zrobilam test ale nigdy nie zapomne pierwszych slow jakie powiedzialam na 2 kreseczki "ja pie...." hehe ![]() a na forum odezwalam sie chyba 2 dni po testowaniu ![]() Wisienko piekna z Was rodzinka ![]()
#4837 |
Zakorzenienie
|
U mnie jeszcze seksu nie bylo, minęło wczoraj 6 tyg ale Tz ma 2 zmianę i nie mam kiedy do gina się wybrać.
Dzisiaj czeka nas szczepienie, tylko czekam az Tz wstanie i jedziemy. Az się boję. Moja mała dzisiaj spala od 20 do 4, potem do 6 no a potem to już problem z zasnieciem.
#4838 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A ja dwie kreseczki ujrzałam 25maja-robiąc test dobrze wiedziałam jaki będzie jego wynik ![]() ![]() ![]() Pierwsze moje drażniące objawy ciąży to była podwyższona temperatura i odrzut od zapachu kawy ![]() ach fajne takie wspomnienia...
![]() |
#4839 |
Zakorzenienie
|
wspomnienia... u mnie było tak,że podejrzewałam zatrucie. Bo rzygałam jak kot od dwóch dni. Drażnił mnie zapach ogórków małosolnych, które de facto uwielbiam! Wszędzie je czułam- te ogórki.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4840 | |||
Zakorzenienie
|
Powoli nadrabiam
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ja chodzę, ale mam takiego lumpa wielkiego, ogromną halę, żeby go przejrzeć całego to ze 4 godziny by trzeba, młody jeździ w wózku z tatą a ja grzebię ![]() Piękne dziewczyny w klubie, super zdjęcia z chrzcin, na prawdę śliczne jesteście. Ja mam taką zawieszkę do wózka http://www.sklepy24.pl/sklep/zabawko...o-wozka/442249 młodemu się podoba ![]() Wczoraj pierwszy raz SAM zasnął w łóżeczku! Co prawda był mega zmęczony, zajęło mu to 30 minut ale SAM ![]() Teraz leży w łóżeczku, słucha karuzeli i coś tam pyskuje ![]() Idę nadrabiać dalej ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4841 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4842 |
Zakorzenienie
|
Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz. I
Nadrobilam was z telefonu ale nie umiem sie polapac jak tu sie odnosi
![]() Mala teraz mi sie przypmnialo ze ja jednak tez 25 robilam test bo 26 to byl dzien mamy i jechalam robic zdjecia na slub i musialam nosic te ciezkie torby..... My dzis na szczepienie na rota jedziemy.... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4843 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz. I
Szaja swietne te zabawki
![]() ![]() Wisienko, slicznie wygladacie ![]() Zosia dziś pobila rekord w ilosci nocnych przebudzen! Dokladnie co godzine, czyli ucinalysmy sobie 20 min drzemki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4844 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a mieszkamy w jednym domu, wiec mozesz sobie wyobrazic... czasami mi para uszami idzie.... Meneq a mam pytanie- bedziesz uczyc małą polskiego? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4845 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
co do drugiego to nie było też dawno j1987 Cytat:
![]() Cytat:
![]() co do karmienia na żądanie to u nas wygląda to tak, że Mały płacze, nie można go uspokoić niczym, ma czystą pieluchę i jak wkłada sobie rączki do buzi i tak dziwnie merda główką. Nie patrzę już teraz na zegarek, chociaż dziś w nocy pobudki były równo co 2,5 h, za to w dzień jest już różnie. Wstaliśmy, Kubuś zjadł, potem "mówił" do mnie jak ja jadłam, potem znów zjadł i teraz śpi w wózku, odkryłam, jaki to wspaniały usypiacz ![]() fewcia Ty próbowałaś usypiać Małą w wózku? |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4846 | |
Zakorzenienie
|
Black, bo wczoraj zapomniałam- mała cały tatuś
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ---------- Cytat:
moja kolezanka usypiała synka tylko w wózku, potem mały miał 3 lata i inaczej nie umiał zasnac wieczorem, nogi dyndały daleko poza wózkiem a ona nim dryndała na prawo i lewo bo inaczej był płacz... u mnie wózek tylko na dwór jest ![]() ---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- http://demotywatory.pl/4096237 jaki mały ma zaciesz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4847 |
Zakorzenienie
|
Hej Kobietki mam pytanie, mozna w biedronce kupic torbe izotermiczną ?? :p
Debrah, noo mi sie porobily po proodzie rozstepy, ale nie sa takie widoczne... ale wlasnie musze zaczac je smarowac ta mascią, bede robic tak wlasnie ze na noc ta mascia a w dzien balsam. Tak jak w ciazy na noc oliwka a w dzien balsam;p acha, moje pierwsze objawy ciazy- wysypka na obu dłoniach ! ;]
![]() |
#4848 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
też się nad tym zastanawiam patrząć na Blankę... próbowałam,ale nie działa, więc wózek tylko na dwór będzie... ech... taka mi się trafiła mała terrorystka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4849 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ktoś tutaj mi narobił chęci wklejając gazetkę biedronkową na tę komodę z koszykami ![]() ![]() ![]() 8-go lece do biedronki ![]() Dziewczyny, zarzuciłam Was trochę fotkami w klubie - mam nadzieję, że się nie pogniewacie ![]() Mało mam czasu, żeby coś z Wami popisać. Nie wiem jak Wy to robicie, że macie na to czas- dajcie mi jakąś receptę ![]() ![]() Wszystkie Wasze dzieciaczki w klubie przesłodkie i przecudowne ![]() silver, trzymam kciuki za Darie, żeby w końcu głowkę podnosiła, nam się udało w załączeniu dowód ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4850 |
Lurker ;)
|
Mala tez mnie odrzucalo jak czulam kawe i.... Tza
![]() My tez sie nie przejmowalismy wpadka wczesniej ![]() ![]() ![]() ![]() meneg jestem prawie 7 tyg po porodzie i krwawie juz tydzien, na poczatku bylo lekkie teraz mocniejsze sporo i tez zastanawiam sie czy to juz okres... Dolaczam sie do pytania o naczynka. Mam cale nogi w nich ![]() Co do tykania cyckow u mnie bylo wrecz odwrotnie, TZ co chwile chcial macac jak karmilam, a ja mowilam ze one sa teraz kluseczki :P O dzis temat w Rozmowach w toku o babkach wstydzacych sie swojego ciala po ciazy.
#4851 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4852 |
Zakorzenienie
|
Hej kochane
![]() Wlaśnie jem sniadanko,Daria śpi w łóżeczku, Tż polazł na siłownie a ja biorę się za nadrabianie a tyle tego jest że ![]() ![]()
#4853 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() U mnie pierwszym objawem ciąży (wtedy jeszcze nie wiedziałam, że zaciążyłam) było okropne ssanie w żołądku. Jadłam i jadłam, a i tak ciągle mnie ssało ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4854 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na jaki temat masz ten esej? Cytat:
![]() Moje dziecko ma źle w głowie po tym chrzcie jak Boga kocham... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4855 |
Zakorzenienie
|
A co się dzieje?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4856 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4857 | |
Konto usunięte
|
Mnie też, zatoki zawalone do tego :/
Cytat:
Fajne ![]() Po raz kolejny mam wrażenie, że osoba która proponuje tematy w tv zagląda notorycznie na wizaż - nie powiem, ile razy miałam tak, że walnęłam na forum temat a krótko potem w tv był... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4858 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() no i wszystko jasne dlaczego nie ma wiosny ![]() Cud , miód i orzeszki ![]() ![]() ![]() ![]() O jej ale mieliście przeżycia.... Ja też uważam że ta baba się o to prosiła... no i ewidentnie ktoś wiedział że ma tyle cennych rzeczy w mieszkaniu... Cytat:
![]() ![]() Lecę dalej nadrabiać ![]()
![]() |
#4859 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() silver pewnie nie czytałaś mojego posta o tej wysypce? Bo mam wrażenie, że ja miałam taką samą jak Ty... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4860 |
Zakorzenienie
|
heloł
![]() jestem na 146 stronie i dzielnie nadrabiam ![]() TŻ siedzi już drugi tydzień w domu i nawet na wizaż czasu nie mam ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:58.