|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: To już V wątek przed nami. A tytuł jego zabrzmi: | |||
Wrześniowo-październikowe zaciążone, są ciągle zbudynione |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
We wszystkich domach kolędowanie, a u nas w Gwiazdę było przytulanie |
2 | 4,08% |
Zbudynienie sięga zenitu, a my tu na co dzień pitu pitu |
4 | 8,16% |
Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzuszki |
28 | 57,14% |
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. V |
15 | 30,61% |
Głosujący: 49. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2071 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. IV
Cytat:
![]()
14.09.2013 Filipek 01.02.2016 Leoś ![]() Edytowane przez rubinka25 Czas edycji: 2013-04-09 o 13:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2072 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- Ale jak to?to przez te bole brzucha? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2073 |
Rozeznanie
|
Uciekam szykować obiadek
![]()
#2074 |
Zakorzenienie
|
Nie, bóle brzucha to oddzielna rzecz, a moja wrodzona wada serca, którą miałam skontrolować, to inna zupełnie ... Z brzuchem na razie czekam może samo przejdzie. Normalnie 7 nieszczęść
#2075 |
Zakorzenienie
|
Właśnie ja znam samych Tomków cwaniaków
![]() A ginka mi powiedziała, że mi ładnie brzuszek rośnie ![]() Za 2 tygodnie jestem zapisana na połówkowe, będzie to 21tydzień ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2076 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do lozeczka, moze takie http://allegro.pl/lozeczko-biale-z-s...138220451.html ? u nas podobnie, tyle ze my sie wyniesiemy do salonu, bo pokoj zajma dziewczynki. ja mloda na poczatku kapalam w sypialni bo moja mikroskopijna lazienka to uniemozliwiala ![]() ![]() ![]() wiec znam ten bol, bo lozeczko bedzie w pokoju a czas spedzamy w salonie, wiec chce kupic kosz/kolyske na pierwsze pol roku bo bedzie z nami, pozniej zrobie jej wyjazd do pokoju. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2077 | |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Byłam dzisiaj u fryzjera i od razu lepiej się czuję ![]() ![]() Jutro jeszcze henna brwi i rzęs (bo jestem bardzo jasną blondynka i wyglądam jak truposz) i będzie pięknie ![]() Dziewczyny bo nie ma żadnych przeciwwskazań do farbowania henną, prawda? Papalinka nie martw się ![]() W szpitalu dokładnie cie zbadają i będą mieli na obserwacji, na pewno się uspokoisz. Cytat:
![]() ![]() Właśnie gotuję pomidorówkę (moja ulubiona zupa w ciąży ![]() ![]()
Edytowane przez rusałka_1 Czas edycji: 2013-04-09 o 13:41 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2078 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2079 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak ![]() ![]() jeszcze nie wiemy gdzie... ale może grecja hiszpania ![]() polujemy na jakiegoś lasta... mamy zamiar lecieć na początku maja ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2080 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
My w piatek tez po Usg pojdziemy po pierwszy wspolny zakup dla dzidzi ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- Cytat:
Zazdroszcze..Tez byl z checia pojechala..najlepiej na jakas z greckich wysp...niestety fundusze nie pozwola nam na to:/a raczej ich brak ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2081 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny potrzebuje waszej porady.. jest w hm bluzka za 19,90 (nie z ciazowek) i teraz nie wiem ktory rozm. wziac. pierwsza ubiore tez pozniej ale boje sie, ze jest za bardzo obcisla jak na ciaze i nie ponosze jej dlugo a tej drugiej chyba juz nie ubiore po ciazy.. i teraz nie wiem..
ps. mam dziwna mine na tym drugim foto :P
#2082 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ciepły, europejski rejon odpada, bo raczej nie będzie nas stać, ale Polska jak najbardziej. Myśłałam o tym, żeby sobie zrobić przedłużony weekend majowy i pojechac albo w Bieszczady połazić, albo gdzieś gdzie i pozwiedzam, i się pobyczę ![]() A lipcu albo sierpniu pojechałabym gdzieś nad wodę poleżeć plackiem na słońcu ![]() A w ogóle jestem zła na rodziców, bo mieli teraz wiosna budować domek nad jeziorem - w jakichś zamierzchłych czasach kupili działkę koło Boszkowa, postawili tam przyczepę i tak straszy. O pięciu co najmniej lat zarzekają się, że wreszcie coś z klopem postawią i dalej nici... a tak na to liczyłam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() U mnie w łazience wanna jest na stopniu i głęboka, wiec byłoby mi bardzo niewygodnie kąpać, a blat przy umywalce mam za mały, żeby tam przewijak położyć, więc nawet wanienka na stojaku nie zda egzaminu. Za to w kuchni miejsca sporo, a ponieważ połączona z pokojem to i ciepło. Wiesz moja sypialnia raczej się na pokój dziecka nie nadaje - jest w niej przejście do garderoby, jedno okno, które jest wyjściem na balkon, a za cienką ścianą przygłusi sąsiedzi. Abstrahując od koloru ścian (ciemnoczekoladowe), ogólnie to jest dość ciemne i ciasne pomieszczenie, za to śpi się w nim genialnie ![]() Co do kołyski, to też o tym myślałam, jeśli nie znajdę sensownego łóżeczka na kółkach, to będę kombinowała z kołyską w saloonie... [QUOTE=rusałka_1;40217535]Byłam dzisiaj u fryzjera i od razu lepiej się czuję ![]() ![]() Jutro jeszcze henna brwi i rzęs (bo jestem bardzo jasną blondynka i wyglądam jak truposz) i będzie pięknie ![]() Dziewczyny bo nie ma żadnych przeciwwskazań do farbowania henną, prawda? [QUOTE] Nie ma, najwyżej słabiej chwyci ![]() Bosz, po raz pierwszy tak zgłodniałam, ze wyszłam z pracy do sklepu i właśnie wcinam parówki z bułą i serkiem wiejskim... szef dziwnie na mnie patrzy ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2083 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no i S za bardz cie z tylu opina bo ci sie stanik odznacza ![]() Edytowane przez bajka1807 Czas edycji: 2013-04-09 o 13:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2084 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dużej różnicy między nimi nie widać, w obu wyglądasz dobrze. Ja bym wzięła drugą, bo jest bardziej "rozwojowa" ![]() Później najwyżej wykorzystasz ją mniej wyjściowo ![]()
![]() |
#2085 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szczególnie, ze tak od razu po urodzeniu nie zrzucisz i jeśli będziesz karmiła piersią, to raczej Ci przybędzie w obwodzie niż zmaleje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2086 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2087 |
Zakorzenienie
|
bajka hahah nie mialam tego na celu :P
dzieki dziewczyny, kupie ta wieksza ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- wyduldalam caly sok naraz ![]() ---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ---------- hahaha nie moge ze swojej miny na zdjeciu :P no i sorki za malo wyjsciowy look ![]() ---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- hahaha nie moge ze swojej miny na zdjeciu :P no i sorki za malo wyjsciowy look ![]()
#2088 |
Zakorzenienie
|
tyle to moj syn na raz wypija...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2089 | |
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() Zazdraszczam Ci, też już bym chciała żeby mi w końcu powiedzieli jaka płeć. A co do Pepco, to też zauważyłam ten nawał różu. W ogóle dziewczynkowych jest całe multum, a chłopiecych stosunkowo niedużo ![]() W tym kolorze i fasonie jest Ci ślicznie. Ale gwarantuję, że po 2 praniach ta koszulka nada się tylko na szmaty. Jakość jest fatalna. Miałam taką indygo - wyglądała ładnie od razu po zakupie - ale szybko żałowałam każdego wydanego na nią grosza. Bo taka znowu tania to też nie jest. Zrobiliśmy dziś w końcu zakupy w Decoralu ![]() ![]() ![]()
pachnę Edytowane przez your Angel Czas edycji: 2013-04-09 o 14:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2090 |
Zakorzenienie
|
Landan farcie jeden, dobrze Ci bez make upu. Zazdroszczam. Ja zaraz chyba polecę się chociaż wytuszować bo małża przestraszę jak wróci
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2091 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2092 |
Konto usunięte
|
bojatoja - gratulacje!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#2094 |
Zakorzenienie
|
wrocilam ..ale mi nogi spuchly
![]() bojatoja chlopak ![]() bylam dzis w hm i widzialam boskie rzeczy na synka.. ehh chcialabym Tomusia... kupilam bio oil i juz go rozdziewiczylam :P o co wam chodzi z tym dobrze? jak kazda bez makijazu wygldam baaardzo niewyjsciowo delikatnie mowiac ale dziekuje i tak ![]()
30. 08. 2013 - Julia ![]() Edytowane przez ladanseuse14 Czas edycji: 2013-04-09 o 15:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#2095 | |
dryfuję słowami
|
Marika, jest na pierwszej stronie
![]() Cytat:
![]() ewuszka w kiepską grupę z tym wyjazdem trafiłaś. wszystkie się budują, kupują mieszkania, remontują i jedyne wyjazdy do albo do sklpeu po materiały ![]() poleciła mi gin i gabinet żeby wykonać USG połówkowe i jak tam zadzwoniłam i usłyszałam cene to mroczki przed oczami ujrzałam, bagatela 300zł! aż mi się słabo zrobiło ![]() miałam tam iść, ale wcześniej zapisałam się do innego lekarza z polecenia kuzynki i chyba jej (lekarce) ściemnie, że nie było miejsc i pójde do niego. koleś też ma świetne opinie na tym portalu znanylekarz, odpowiada pacjentom co rzadko sie zdarza,a cena normalniejsza bo 100zł z resztą ta przychodnia, którą mi ona poleciła to ponoć nadroższa w Łodzi. no z takimi cenami to się nie dziwie. małżowi wyłali zaświadczenie o dochodach z pracy i znów złe ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2096 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() on ma jakiś zapach? widziałam te body w h&m fajne są ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2013-04-09 o 15:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2097 |
Zakorzenienie
|
kaska ma, bardzo bardzo znosny a wrecz ladny jak dla mnie
![]() tak, chcialabym synka ![]() ![]()
![]() |
#2098 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() może w poniedziałek się dowiesz kto tam siedzi u Ciebie-mi się wydaje, że dziewczynka ![]()
![]() |
#2099 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2100 |
Zakorzenienie
|
po Tobie jakoś widzę Ciebie z taką małą blond dziewczynką
![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:48.