Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. IV - Strona 70 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: To już V wątek przed nami. A tytuł jego zabrzmi:
Wrześniowo-październikowe zaciążone, są ciągle zbudynione 0 0%
We wszystkich domach kolędowanie, a u nas w Gwiazdę było przytulanie 2 4,08%
Zbudynienie sięga zenitu, a my tu na co dzień pitu pitu 4 8,16%
Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzuszki 28 57,14%
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. V 15 30,61%
Głosujący: 49. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-09, 13:18   #2071
rubinka25
Rozeznanie

Dot.: Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. IV

Cytat:
Napisane przez ewuszkaaa Pokaż wiadomość
Czy któraś z Was wybiera się na wakacje w II trymestrze? Np. w jakiś ciepły europejski rejon?
My raczej w tym roku na tyłkach siedzimy. Mamy plan w tym roku zmienić auto na większe i nowsze, a do tego cały czas zastanawiamy się nad kupnem mieszkania. Nasz problem jednak polega nie na tym czy nas stać na mieszkanie, ale na tym, że nie wiemy czy chcemy tu spędzić "resztę życia". W każdym razie przez to nie myślimy o wakacjach w tym roku.

01.02.2016
Leoś

Edytowane przez rubinka25
Czas edycji: 2013-04-09 o 13:22
rubinka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-09, 13:26   #2072
policzanka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bojatoja Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny

Teraz będziemy intensywniej myśleć nad jakimś imieniem. Na razie w głowie siedzi nam Tomek
Ja chciałabym Tymka a mój mąż Stasia

Ja chciałam tylko sobie nogi wysmarować na wesele, ale chyba odpuszcze sobie te balsamy brązujące

My się nigdzie nie wybieramy. Budujemy się więc oszczędzamy
Moj Tz to TomekCzłowiek o złotym sercu

---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ----------

Cytat:
Napisane przez papalinka83 Pokaż wiadomość
Wróciłam od kardiologa. Dostałam opieprz na maksa i skierowanie na oddział kardiologiczny, kobieta mnie nastraszyła i w ogóle była bardzo nieprzyjemna. Próbowałam zadzwonić do jakiegoś szpitala, ale muszę pojechać osobiście, bo przez telefon nic nie załatwię...szok
Ale jak to?to przez te bole brzucha?
policzanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-09, 13:27   #2073
rubinka25
Rozeznanie

Uciekam szykować obiadek

01.02.2016
Leoś
rubinka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-09, 13:33   #2074
papalinka83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez policzanka Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ----------

Ale jak to?to przez te bole brzucha?
Nie, bóle brzucha to oddzielna rzecz, a moja wrodzona wada serca, którą miałam skontrolować, to inna zupełnie ... Z brzuchem na razie czekam może samo przejdzie. Normalnie 7 nieszczęść

Pawełek 20.03.2015
papalinka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-09, 13:34   #2075
bojatoja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez policzanka Pokaż wiadomość
Właśnie ja znam samych Tomków cwaniaków Ale chyba nie ma co się tym kierować. Zawsze podobało mi się to imię. Mam brata Tomka.

A ginka mi powiedziała, że mi ładnie brzuszek rośnie Szkoda bo ostatni raz do niej poszłam, bo nie będzie przyjmować w szpitalu. Teraz będę chodziła do jakiegoś faceta.
Za 2 tygodnie jestem zapisana na połówkowe, będzie to 21tydzień
bojatoja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-09, 13:38   #2076
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vea7 Pokaż wiadomość
Matę mogłabym dostać o ile kupiłabym kompatybilną z nią nianię - znajomi mogą oddać matę, natomiast niani nadal używają. A jak siebie znam, to będę wariacji na punkcie dziecka dostawała i latała co chwile - myślę, że mata to po prostu kilka dodatkowych chwil snu dla mnie

Co do łóżeczka, to ze względu na układ mieszkania
Generalnie moja sypialnia nadaje się tylko do spania... no może nie tylko, ale głównie Resztę czasu spędzam w pokoju z aneksem, gdzie jest i jaśniej i cieplej. Jeśli dzieć będzie spał z nami w sypialni, to w dzień chciałabym mieć go ze sobą w pokoju, bo sypialnię od pokoju oddziela gruba na ok 15 cm ściana nośna i absolutnie nie słychać co się tam dzieje poza tym chciałabym mieć Małe na oku
Drugi temat to miejsce - o ile w sypialnie wygospodaruje stałe miejsce na łóżeczko, tak w pokoju będzie trudno, wiec wolałabym mieć możliwość przejścia z dzieciem do pokoju bez konieczności posiadania dwóch łóżeczek.
Po trzecie, ze względu na wielkość łazienki, Młode bedzie najprawdopodobniej kąpane w kuchni, a dokałdniej aneksie - tylko tam mam odpowiednio duży blat, żeby rozłożyć sobie przewijak, wanienkę itp... no i dostęp do bieżącej wody. Najwygodniej byłoby mi więc Małe wykąpać w kuchni i od razu włożyć do łóżeczka, a potem pojechać z nim do sypialni.
i tak sobie wykombinowałam, że wszystko to się generalnie ma szansę udać, o ile łóżeczko będzie mobilne
jesli masz mate i wystarczy nianie kupic to kupuj, spokoj wazniejszy

co do lozeczka, moze takie http://allegro.pl/lozeczko-biale-z-s...138220451.html ? u nas podobnie, tyle ze my sie wyniesiemy do salonu, bo pokoj zajma dziewczynki. ja mloda na poczatku kapalam w sypialni bo moja mikroskopijna lazienka to uniemozliwiala wanienka na stelaz i cacy. pozniej kapalam ja w kuchni na stole a teraz to wsadzam wanienke do brodzika, bo poki co mam plytki, ale juz kupiony jest gleboki, czeka tylko na start remontu

wiec znam ten bol, bo lozeczko bedzie w pokoju a czas spedzamy w salonie, wiec chce kupic kosz/kolyske na pierwsze pol roku bo bedzie z nami, pozniej zrobie jej wyjazd do pokoju.
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-09, 13:40   #2077
rusałka_1
Zakorzenienie

Cześć

Byłam dzisiaj u fryzjera i od razu lepiej się czuję Odnowiona i ładniejsza
Jutro jeszcze henna brwi i rzęs (bo jestem bardzo jasną blondynka i wyglądam jak truposz) i będzie pięknie
Dziewczyny bo nie ma żadnych przeciwwskazań do farbowania henną, prawda?

Papalinka nie martw się
W szpitalu dokładnie cie zbadają i będą mieli na obserwacji, na pewno się uspokoisz.

Cytat:
Zaraz nadrobie co naskrobałyście z rana
Ale najpierw Wam się pochwale, że na dzisiejszym USG ginka potwierdziła, że będzie chłopczyk Małego już zbytnio nie dało się zmierzyć, ale o ile dobrze pamiętam to waży zabójcze 260gram
Zakochałam się

Po wizycie weszłam do pepco, żeby mu coś kupić, ale nic nie wybrałam. Dla chłopców jest mały wybór a dla dziewczynek różu co nie miara. Nawet skarpetki wydawały mi się za duże jak na takiego bobasa. Eh a tak chciałam mu coś kupić
Gratulacje!!! Jaki duży już jest twój chłopczyk

Właśnie gotuję pomidorówkę (moja ulubiona zupa w ciąży) i piekę mielonego na obiad

Jaś, 22.10.2013 r.

Edytowane przez rusałka_1
Czas edycji: 2013-04-09 o 13:41
rusałka_1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-04-09, 13:45   #2078
dirtymagic85
Zadomowienie

Cytat:
Ale najpierw Wam się pochwale, że na dzisiejszym USG ginka potwierdziła, że będzie chłopczyk Małego już zbytnio nie dało się zmierzyć, ale o ile dobrze pamiętam to waży zabójcze 260gram
Zakochałam się

Po wizycie weszłam do pepco, żeby mu coś kupić, ale nic nie wybrałam. Dla chłopców jest mały wybór a dla dziewczynek różu co nie miara. Nawet skarpetki wydawały mi się za duże jak na takiego bobasa. Eh a tak chciałam mu coś kupić
Boja toja gratuluję synka! Ja nie wiem jak ja wytrzymam jeszcze ten tydzień do swojego usg....i na bank też pojedziemy po badaniu kupić coś dzidziusiowi, to będzie mój pierwszy zakup, tak specjalnie z tżem czekamy do usg
dirtymagic85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-09, 13:52   #2079
Brydzia_
Zakorzenienie

Cytat:
Czy któraś z Was wybiera się na wakacje w II trymestrze? Np. w jakiś ciepły europejski rejon?

tak ja
jeszcze nie wiemy gdzie... ale może grecja hiszpania
polujemy na jakiegoś lasta... mamy zamiar lecieć na początku maja

Brydzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-09, 13:54   #2080
policzanka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dirtymagic85 Pokaż wiadomość
Boja toja gratuluję synka! Ja nie wiem jak ja wytrzymam jeszcze ten tydzień do swojego usg....i na bank też pojedziemy po badaniu kupić coś dzidziusiowi, to będzie mój pierwszy zakup, tak specjalnie z tżem czekamy do usg

My w piatek tez po Usg pojdziemy po pierwszy wspolny zakup dla dzidzi o ile oczywiscie sie nam pokarze

---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ----------

Cytat:
Napisane przez Brydzia_ Pokaż wiadomość
tak ja
jeszcze nie wiemy gdzie... ale może grecja hiszpania
polujemy na jakiegoś lasta... mamy zamiar lecieć na początku maja

Zazdroszcze..Tez byl z checia pojechala..najlepiej na jakas z greckich wysp...niestety fundusze nie pozwola nam na to:/a raczej ich brakmoze kiedys....
policzanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-09, 13:55   #2081
ladanseuse14
Zakorzenienie

dziewczyny potrzebuje waszej porady.. jest w hm bluzka za 19,90 (nie z ciazowek) i teraz nie wiem ktory rozm. wziac. pierwsza ubiore tez pozniej ale boje sie, ze jest za bardzo obcisla jak na ciaze i nie ponosze jej dlugo a tej drugiej chyba juz nie ubiore po ciazy.. i teraz nie wiem..

ps. mam dziwna mine na tym drugim foto :P
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20130409_143629.jpg (77,4 KB, 88 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20130409_145040.jpg (78,3 KB, 81 załadowań)
Stary 2013-04-09, 13:58   #2082
vea7
Zakorzenienie

Cytat:
Ja bym chciała, tylko nei mogę się zdecydować dokąd
Ciepły, europejski rejon odpada, bo raczej nie będzie nas stać, ale Polska jak najbardziej. Myśłałam o tym, żeby sobie zrobić przedłużony weekend majowy i pojechac albo w Bieszczady połazić, albo gdzieś gdzie i pozwiedzam, i się pobyczę
A lipcu albo sierpniu pojechałabym gdzieś nad wodę poleżeć plackiem na słońcu
A w ogóle jestem zła na rodziców, bo mieli teraz wiosna budować domek nad jeziorem - w jakichś zamierzchłych czasach kupili działkę koło Boszkowa, postawili tam przyczepę i tak straszy. O pięciu co najmniej lat zarzekają się, że wreszcie coś z klopem postawią i dalej nici... a tak na to liczyłam

Cytat:
Napisane przez papalinka83 Pokaż wiadomość
Wróciłam od kardiologa. Dostałam opieprz na maksa i skierowanie na oddział kardiologiczny, kobieta mnie nastraszyła i w ogóle była bardzo nieprzyjemna. Próbowałam zadzwonić do jakiegoś szpitala, ale muszę pojechać osobiście, bo przez telefon nic nie załatwię...szok
Miałam dopytać co się dzieje, ale doczytałam, że wrodzone... kurcze, oby było dobrze

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
jesli masz mate i wystarczy nianie kupic to kupuj, spokoj wazniejszy

co do lozeczka, moze takie http://allegro.pl/lozeczko-biale-z-s...138220451.html ? u nas podobnie, tyle ze my sie wyniesiemy do salonu, bo pokoj zajma dziewczynki. ja mloda na poczatku kapalam w sypialni bo moja mikroskopijna lazienka to uniemozliwiala wanienka na stelaz i cacy. pozniej kapalam ja w kuchni na stole a teraz to wsadzam wanienke do brodzika, bo poki co mam plytki, ale juz kupiony jest gleboki, czeka tylko na start remontu

wiec znam ten bol, bo lozeczko bedzie w pokoju a czas spedzamy w salonie, wiec chce kupic kosz/kolyske na pierwsze pol roku bo bedzie z nami, pozniej zrobie jej wyjazd do pokoju.
Widzisz, mogę albo dostać matę albo gniazdo i tak dumam... normalnie osiołkowi w żłoby dano

U mnie w łazience wanna jest na stopniu i głęboka, wiec byłoby mi bardzo niewygodnie kąpać, a blat przy umywalce mam za mały, żeby tam przewijak położyć, więc nawet wanienka na stojaku nie zda egzaminu. Za to w kuchni miejsca sporo, a ponieważ połączona z pokojem to i ciepło.

Wiesz moja sypialnia raczej się na pokój dziecka nie nadaje - jest w niej przejście do garderoby, jedno okno, które jest wyjściem na balkon, a za cienką ścianą przygłusi sąsiedzi. Abstrahując od koloru ścian (ciemnoczekoladowe), ogólnie to jest dość ciemne i ciasne pomieszczenie, za to śpi się w nim genialnie Ale całego dnia bym nie chciała spędzić. W ogóle mieszkanie bedzie cięzko do dziecka przystosować - prędzej je zmienimy, niż przystosujemy, bo sypialnia jak wyżej, za to pokój jest połączony z kuchnią (nie bardzo jest jak rozdzielić) i przez to, ze ma większość mebli na wymiar i na stałe wbudowanych, trudno byłoby np. wstawić tam dodatkową szafę na nasze ewentualne ubrania.

Co do kołyski, to też o tym myślałam, jeśli nie znajdę sensownego łóżeczka na kółkach, to będę kombinowała z kołyską w saloonie...

[QUOTE=rusałka_1;40217535]Byłam dzisiaj u fryzjera i od razu lepiej się czuję Odnowiona i ładniejsza
Jutro jeszcze henna brwi i rzęs (bo jestem bardzo jasną blondynka i wyglądam jak truposz) i będzie pięknie
Dziewczyny bo nie ma żadnych przeciwwskazań do farbowania henną, prawda? [QUOTE]

Nie ma, najwyżej słabiej chwyci

Bosz, po raz pierwszy tak zgłodniałam, ze wyszłam z pracy do sklepu i właśnie wcinam parówki z bułą i serkiem wiejskim... szef dziwnie na mnie patrzy

WYMIENIĘ

2012... liczenie poszło w koperczaki

vea7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-09, 13:58   #2083
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladanseuse14 Pokaż wiadomość
dziewczyny potrzebuje waszej porady.. jest w hm bluzka za 19,90 (nie z ciazowek) i teraz nie wiem ktory rozm. wziac. pierwsza ubiore tez pozniej ale boje sie, ze jest za bardzo obcisla jak na ciaze i nie ponosze jej dlugo a tej drugiej chyba juz nie ubiore po ciazy.. i teraz nie wiem..

ja bym brala M i teraz ty mi sie bedziesz po nocy snila

no i S za bardz cie z tylu opina bo ci sie stanik odznacza
Mel B 14/14 ✓

Edytowane przez bajka1807
Czas edycji: 2013-04-09 o 13:59
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-09, 14:00   #2084
rusałka_1
Zakorzenienie

Cytat:

Dużej różnicy między nimi nie widać, w obu wyglądasz dobrze.
Ja bym wzięła drugą, bo jest bardziej "rozwojowa"
Później najwyżej wykorzystasz ją mniej wyjściowo

Jaś, 22.10.2013 r.

rusałka_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-09, 14:00   #2085
vea7
Zakorzenienie

Cytat:

Wiesz co, jak dla mnie pierwsza jest za mała w biuście - marszczy się- brałabym drugą
Szczególnie, ze tak od razu po urodzeniu nie zrzucisz i jeśli będziesz karmiła piersią, to raczej Ci przybędzie w obwodzie niż zmaleje

WYMIENIĘ

Stary 2013-04-09, 14:01   #2086
dirtymagic85
Zadomowienie

Cytat:

Moim zdaniem weź tą luźniejszą, teraz na wiosnę sporo w niej pochodzisz, a po ciąży też nie wiadomo w jakim tempie wrócisz do figury sprzed ciązy, więc luzy zatuszują, jak będzie co, a jak schudniesz i tak, to przecież lata się teraz w takich oversizach.
dirtymagic85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-09, 14:13   #2087
ladanseuse14
Zakorzenienie

bajka hahah nie mialam tego na celu :P

dzieki dziewczyny, kupie ta wieksza najwyzej pozniej bedzie do pracy na was zawsze mozna liczyc usiadlam sobie i pije sok z wyciskanych grapefruitow a pozniej ide po bluzke i bio oil

---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ----------

wyduldalam caly sok naraz cale 0,4

---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ----------

hahaha nie moge ze swojej miny na zdjeciu :P no i sorki za malo wyjsciowy look brak makijazu nieulozone wlosy etc. ogolnie zauwazylam, ze stanik, ktory kupilam 1.5 tyg temu jest juz maly.. :ek: 80C a zawsze bylo male 75B z push upem.. to ja sie dziwie, ze rozstepy mam jak tak szybko mi rosna..

---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ----------

hahaha nie moge ze swojej miny na zdjeciu :P no i sorki za malo wyjsciowy look brak makijazu nieulozone wlosy etc. ogolnie zauwazylam, ze stanik, ktory kupilam 1.5 tyg temu jest juz maly.. :ek: 80C a zawsze bylo male 75B z push upem.. to ja sie dziwie, ze rozstepy mam jak tak szybko mi rosna..
Stary 2013-04-09, 14:19   #2088
83monia
Zakorzenienie

Cytat:
[/COLOR]wyduldalam caly sok naraz cale 0,4[COLOR="Silver"]
tyle to moj syn na raz wypija...

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-09, 14:31   #2089
your Angel
czyli Endżi

Cytat:
Zakochałam się

Graty!

Zazdraszczam Ci, też już bym chciała żeby mi w końcu powiedzieli jaka płeć.
A co do Pepco, to też zauważyłam ten nawał różu. W ogóle dziewczynkowych jest całe multum, a chłopiecych stosunkowo niedużo

Cytat:
dziewczyny potrzebuje waszej porady..
W tym kolorze i fasonie jest Ci ślicznie. Ale gwarantuję, że po 2 praniach ta koszulka nada się tylko na szmaty. Jakość jest fatalna. Miałam taką indygo - wyglądała ładnie od razu po zakupie - ale szybko żałowałam każdego wydanego na nią grosza. Bo taka znowu tania to też nie jest.

Zrobiliśmy dziś w końcu zakupy w Decoralu Ale będę miała bajeczne kolory w salonie i sypialni W sypialni indygo oraz złamaną odrobiną ciepła biel a w salonie burgund/wiśnię i też "ciepłą" biel. Namiętnie szperam po Allegro żeby znaleźć fajne drobiazgi do dekoracji wnętrz, uwijemy sobie piękne gniazdko

Edytowane przez your Angel
Czas edycji: 2013-04-09 o 14:32
your Angel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-09, 14:38   #2090
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

Landan farcie jeden, dobrze Ci bez make upu. Zazdroszczam. Ja zaraz chyba polecę się chociaż wytuszować bo małża przestraszę jak wróci

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-09, 14:45   #2091
vea7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
Landan farcie jeden, dobrze Ci bez make upu. Zazdroszczam. Ja zaraz chyba polecę się chociaż wytuszować bo małża przestraszę jak wróci
Czekaj, czekaj, ja dopiero teraz wyczaiłam, że ona bez makupu jest... idę się schować... ja gorzej z makijażem wyglądam

WYMIENIĘ

Stary 2013-04-09, 14:47   #2092
201704210903
Konto usunięte

bojatoja - gratulacje!!!
201704210903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-09, 14:54   #2093
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

Bojatoja i ja też gratuluję chłopa !

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-09, 15:10   #2094
ladanseuse14
Zakorzenienie

wrocilam ..ale mi nogi spuchly

bojatoja chlopak
bylam dzis w hm i widzialam boskie rzeczy na synka.. ehh chcialabym Tomusia...

kupilam bio oil i juz go rozdziewiczylam :P

o co wam chodzi z tym dobrze? jak kazda bez makijazu wygldam baaardzo niewyjsciowo delikatnie mowiac ale dziekuje i tak
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20130409_142355.jpg (90,3 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20130409_142149.jpg (102,7 KB, 27 załadowań)

Edytowane przez ladanseuse14
Czas edycji: 2013-04-09 o 15:12
ladanseuse14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-09, 15:11   #2095
inwersja
dryfuję słowami

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość

Inwersja
a jak ty masz na imię?Mama faktycznie kreatywna
Marika, jest na pierwszej stronie

Cytat:

wzięłabym większą, i tak na brzuchu potem się rozciągnie i w żadnej nie pochodzisz później, a 19,90 tyłka nie urywa

ewuszka w kiepską grupę z tym wyjazdem trafiłaś. wszystkie się budują, kupują mieszkania, remontują i jedyne wyjazdy do albo do sklpeu po materiały

poleciła mi gin i gabinet żeby wykonać USG połówkowe i jak tam zadzwoniłam i usłyszałam cene to mroczki przed oczami ujrzałam, bagatela 300zł! aż mi się słabo zrobiło
miałam tam iść, ale wcześniej zapisałam się do innego lekarza z polecenia kuzynki i chyba jej (lekarce) ściemnie, że nie było miejsc i pójde do niego. koleś też ma świetne opinie na tym portalu znanylekarz, odpowiada pacjentom co rzadko sie zdarza,a cena normalniejsza bo 100zł
z resztą ta przychodnia, którą mi ona poleciła to ponoć nadroższa w Łodzi. no z takimi cenami to się nie dziwie.

małżowi wyłali zaświadczenie o dochodach z pracy i znów złe na druku z niewłaściwego banku, choć specjalnie dzwonił do nich i potwiedział, że ma być druk z Millennium. oni powiedzieli, że jest a przyszedł z pekao. kur.... co za firma!! to już drugi raz, teraz trzeci raz będą musieli ten sam dokument wystawiać, a my czekać aż z Warszawki przyjdzie. mieliśmy jutro iść do banku i gówno! normalnie ja bym ich pałą tam potraktowała ręce i nogi opadają
Stary 2013-04-09, 15:12   #2096
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
bojatoja chlopak
bylam dzis w hm i widzialam boskie rzeczy na synka.. ehh chcialabym Tomusia...
chłopaka byś chciała?
Cytat:
kupilam bio oil i juz go rozdziewiczylam :P
on ma jakiś zapach?
widziałam te body w h&m fajne są do mnie znowu wołały te wszystkie sukieneczki geterki itd. dla dziewczynki ale Miko raczej by nie był szczęśliwy w takich ubrankach

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2013-04-09 o 15:14
kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-09, 15:18   #2097
ladanseuse14
Zakorzenienie

kaska ma, bardzo bardzo znosny a wrecz ladny jak dla mnie
tak, chcialabym synka i jal zawsze przed ciada zachwycalam sie malymi sukieneczkami tak jak widze teraz synkowe rzeczy to
Stary 2013-04-09, 15:25   #2098
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
tak, chcialabym synka i jal zawsze przed ciada zachwycalam sie malymi sukieneczkami tak jak widze teraz synkowe rzeczy to
no to mnie znowu w sklepach ciągnie do tych rzeczy dla dziewczynke, dla chłopców ogólnie jest mniej ubranek w Zarze np prawie wszystko dla dziewczynki
może w poniedziałek się dowiesz kto tam siedzi u Ciebie-mi się wydaje, że dziewczynka

Stary 2013-04-09, 15:27   #2099
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
no to mnie znowu w sklepach ciągnie do tych rzeczy dla dziewczynke, dla chłopców ogólnie jest mniej ubranek w Zarze np prawie wszystko dla dziewczynki
może w poniedziałek się dowiesz kto tam siedzi u Ciebie-mi się wydaje, że dziewczynka
po brzuszku czy po wygladzie? czy po prostu przeczucie
Stary 2013-04-09, 15:28   #2100
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
po brzuszku czy po wygladzie?
po Tobie jakoś widzę Ciebie z taką małą blond dziewczynką

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości