Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.13 - Strona 97 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 14 części naszego wątku ??
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.14 0 0%
Mamusie MAJ-CZERWIEC2013, cz.14 - Pierwsze maluszki na świecie już mamy 2 4,55%
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.14 - Witamy na świecie pierwsze maluszki 2 4,55%
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.14 - Czas zacząć rozpakowywanie 3 6,82%
Dwa maluszki na świecie już mamy, na kolejne niecierpliwie czekamy. V-VI 2013 cz.14 8 18,18%
Zima przestała nas maltretować - chyba czas się rozpakować! Mamy V-VI 2013 cz.14 9 20,45%
Zima minęła, wiosna nadchodzi; długie czekanie już nam nie grozi. Mamy V-VI 2013 c.14 4 9,09%
Czas leci jak szalony, niedługo nasz poród upragniony. Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.14 1 2,27%
Przed porodem stracha mamy, ale dzielnie się wspieramy. Mamy V-VI 2013 cz.14 5 11,36%
Kolejnych porodów nadchodzi czas co cieszy ale i przeraża nas! Mamy V-VI 2013 cz.14 1 2,27%
Do dnia porodu już całkiem blisko ale jesteśmy gotowe na wszystko. V-VI 2013 cz.14 8 18,18%
Wielkie brzuszki już widać z dala, lecz jeszcze nie chcemy iść do szpitala. V-VI 2013 1 2,27%
Głosujący: 44. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-11, 10:36   #2881
humpback
Zakorzenienie

Dot.: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.13

Cytat:
Napisane przez Paulina87
hej wam, u nas chyba ok, biore Adolac na skurcze, dzis dali mi ostatnia dawke leku na rozwoj plucek.. nie wiem kiedy wyjde,, moze jutro a moze dopiero w poniedzialek. lekarze chyba wola poczekac az zaczne 34tydzien a dzisiaj 32 +5 chce juz wyjsc, musze chociaz rzeczy do szptala spakowac iskonczyc pranie wyprawki, zaskoczyla nas ta cala sytuacja.. rakze wy tez sie szykujcie buziaki
odpoczywajcie, najważniejsze że z małą OK

Cytat:
Napisane przez diabli
najgorsze jest to, ze wydrukowane kupony czesto zostawiasz w domu, samochodzie i nie masz kiedy trzeba...a ta aplikacja w komorce jest zawsze i ciezko sobie odmowic.
ja zawsze chowam te kupony do portfela bo portfel częściej mam ze sobą, a telefonu czasem zapominam

Cytat:
Napisane przez anoxee
No to też będę małpa i co by nie tylko mi poszło w boczki, to powiem, że jak ktoś zapomniał kuponów w domu, a nie ma aplikacji, to podchodzi do kasy i ładnie prosi o kupony rabatowe i pani bez problemu wydaje całą rabatową kartę rozpustową
jaka małpa, toż to pomoc potrzebującym, poza tym dobrze wiedzieć

Cytat:
Napisane przez anoxee
No i powinnaś dostać w dziób! Wolałabym nie wiedzieć o tych kuponach do Mc. Z buta mam 10-15 minut, a autem... 3? No i o ile McFlurry nie zrobiło na mnie wrażenia, tak lody 2 w cenie 1 już owszem. Ty niedobra Ty!
a bij, byle nie w brzuch, a na osłodę sobie zaserwuję coś dobrego z maka
humpback jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-11, 10:37   #2882
justyna_g4
Zakorzenienie

Dot.: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.13

Justi wszystkiego co najlepsze!

Cytat:
Napisane przez szprotka_mada Pokaż wiadomość
A weźźźź... Smaka mi narobiłaś...
Wczoraj pojechaliśmy z Mężem do Lidla po lody w 8-mio paku (te Lidlowe z migdałami ). Ale niestety nie było, więc wzięłam sobie pojedynczego, bo mój szanowny stwierdził, że nie chce. I co?!? Zeżarł mi dziadyga 2/3 loda a później nie chciał mnie raz jeszcze zawieść do Lidla... I tak oto nadal mam niespełnione pragnienie pochłonięcia loda!

Idę się położyć, bo coś mi słabo dzisiaj...
Mój robi to samo. Jak mam na coś smaka to się go pytam czy też chce. On zazwyczaj nie, a jak już otworzę to zaraz daj spróbować i kończy się na tym, że zjada conajmniej połowę.

Ostatnio "kupił mi kiwi" ale przecież całego koszyka nie zjem. Wiec jak jadłąm to jemu też obierałam i jadł. Widzę, że robią się już miekkie i pytam sie go czemu sobie nie zje na co on "bo kupiłem tobie". Nosz kurde obrać mu się nie chce leniowy.

A w pon kupiłam sobie sorbecik truskawkowy, ale dzielnie nie zjadłam całego na raz tylko na 3 dni mam. Na dziś została mi ostatnia porcja.

Cytat:
Napisane przez diabli Pokaż wiadomość

aaa, golebie zaczynaja gruchac, czas wystawic pana gawrona ("czy co to za ptaszysko) i niech robi porzadek. to osiedle mnie wkurza. mieszka tu wiekszosc starszych osob i babcie dokarmiaja golebie. one sraja, gruchaja na parapecie tak, ze nie da sie spac...buduja na balkonach gniazda, znosza jaja. ciesze sie, ze zmieniam lokal
To jest masakra. Pamiętam to z Krk.
Ale powiem Ci, że to pikuś w porównaniu do tego co ja mam za płotem. Mieszkam praktycznie w centrum miasteczka ( 24tys mieszkańców) i baba za płotem ma chyba 50 kur, kaczek, perliczek itp. Karmi je zepsutymi owocami i warzywami ze swojego warzywniaka, one chodza po całym ogrodzie, nie jedzą tego, to gnije, a jak słońce się pojawi fermentuje. U nas w ogrodzie nie da się nawet usiać popoludniu czy grila zrobić bo się niedobrze robi. Okan tylko na chwilę otwieram bo przecież musze wietrzyć. Najgorsze że chyba nic się nie da z tym zrobić. JA postanowiłam poruszyć tą sprawę, napisałam maila do urzędu miasta czy tak może być i co ja moge z tym zrobić. Odpisali mi, że sprawa została przekazana do straży miejskiej, że mają zbadać, ale nie sądze, że coś zrobią. A jak mała się urodzi to nawet nie bede miała jak dać ją spać na pole bo chyba nie do tego smrodu...

Cytat:
Napisane przez vil84 Pokaż wiadomość
Hahah no w zyciu nie myslalam ze tak bedzie, bylam pewna ze kilka dni z lozka bede wstawac placzac z bolu. Ale ogolnie mam jakos na sama koncowke szczescie, najbardziej bolesne rzeczy typu wyciaganie drenow itp poszly latwo. Albo to fakt ze po tylu miesiacach unieruchomienia ciagnie mnie strasznie do powrotu do zycia czekamy wlasnie na meza i wypis, wiec na razie nie mowili o zaleceniach ale rana sie ladnie goi a szwy sa rozpuszczalne. Bardziej mnie rana po jednym drenie boli

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Ale Ty jesteś dzielna. To wszystko co przeszłaś...nie dziwię się, że chcesz już do życia wrócić. Pewnie adrenalina i szczęśćie Cię napędza.

Cytat:
Napisane przez Paulina 87 Pokaż wiadomość
hej wam, u nas chyba ok, biore Adolac na skurcze, dzis dali mi ostatnia dawke leku na rozwoj plucek.. nie wiem kiedy wyjde,, moze jutro a moze dopiero w poniedzialek. lekarze chyba wola poczekac az zaczne 34tydzien a dzisiaj 32 +5 chce juz wyjsc, musze chociaz rzeczy do szptala spakowac iskonczyc pranie wyprawki, zaskoczyla nas ta cala sytuacja.. rakze wy tez sie szykujcie buziaki

Super że się poprawiło. Trzymam kciuki, żeby było wszytsko ok i żebyś szybko wyszła.

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png

Edytowane przez justyna_g4
Czas edycji: 2013-04-11 o 10:41
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-11, 10:39   #2883
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez humpback Pokaż wiadomość
nie cierpię gołębi, jak już urodzi się Ignacy i przygarniemy kota to mam nadzieję że kotek poprzegania te pasożyty z parapetów
ja juz tez ich nie lubie. na poczatku mieszkania tutaj cieszylam sie jak glupia, gdy na balkonie pojawily sie 3 patyczki na krzyz - zaczatek gniazdka. balkon byl w strasznym stanie, wiec pozwolilam na stworzenie porodowki :P pani golebiowa przynosila kolejne patyczki. w koncu zniosla 1 jajo, pozniej 2.przeplotlam nawet barierke zeby sie jajca na dol nie skulaly kiedy male wykluly sie codziennie rano mamuska dostawala ode mnie muesli, podczas wielkiej burzy wystawilam stare wiaderko zeby mogly sie w nim schowac fajne bylo obserwowanie jak rosna, tata i mama je dokarmiaja, ucza latac (takie biegajace nieporadne sepiki, ktore za nic nie mogly wzbic sie w gore )
kiedy staly sie doroslymi golebiami nadal chcialy nas odwiedzac i coraz czesciej to je zastawalam w dwuznacznych sytuacjach (golab na golebiu i gruchaja jak szalone! chcesz je przegonic, a one patrza na ciebie tymi swoimi malymi oczkami jakbys im co najmniej przeszkadzala! )
w koncu wyszorowalismy caly balkon domestosem, wywalilismy gniazdo i zaczelismy je przeganiac. tz wyrzucal kolejne jajka...
dzis mam juz taka niechec do tych ptakow, ze najchetniej kupilabym jakis pistolet na kulki i pokazala im kto tu rzadzi non stop obsrane parapety...wiosna pomogl nam plastikowy kruk, mam nadzieje, ze teraz bedzie podobnie, bo balkon po remoncie i nie zycze sobie pasozytow
tz wymyslil motto golebia: nie daj sie-zesraj sie! i cos w tym jest...przeganiasz go z jednego parapetu to leci na drugi, ty biegniesz do drugiego pokoju, a on leci do kuchni
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_1116.jpg (104,8 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_1117.jpg (111,2 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_1118.jpg (107,8 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_1120.jpg (108,8 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_1125.jpg (144,2 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_1126.jpg (122,9 KB, 6 załadowań)
diabli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-11, 10:40   #2884
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sharpnowaja Pokaż wiadomość
dziewczyny dowiedziałam się że jak chce żeby TŻ był ze mną przy porodzie to muszę zapłacić za to 500 zł czy takie coś jest legalne?
najlepsze że jakbym chciała np. swoją położną to też płacę jako za poród rodzinny + kasa dla położnej. Masakra jakaś
to nie jest legalne
Cytat:
Napisane przez whatIthink Pokaż wiadomość
A jak to nic nie da, to można postraszyć, że powiadomisz NFZ, że pobierają nielegalne opłaty...
Ja bym nie straszyła a powiadomiła
Cytat:
Napisane przez niunka045 Pokaż wiadomość

Justi wszystkiego najlepszego

Cytat:
Napisane przez whatIthink Pokaż wiadomość
a... no, siostra przychodzi

Justi... wszystkiego najlepszego!!! łatwego porodu i zdrowego maluszka kończysz 25 lat? (że tak niedyskretnie spytam).

nie, 23 lata
Cytat:
Napisane przez xal Pokaż wiadomość
Justi wszystkiego naj

Cytat:
Napisane przez candace1 Pokaż wiadomość
Nie - lepiej poszukać szpitala gdzie nie ma takiech idiotycznych zasad.
Albo zadzwonić i próbować się dagadać bo na pewno nie iść tam i się kłócić w zaawansowanej ciąży a potem tam rodzić - o to mi chodziło.

-----------------------
Dzień dobry.
Justi kochana wszystkiego co najlepsze - spełnienia marzeń. Szybkiego i bezbolesnego porodu:roza :
Dokładnie

dziękuję

Cytat:
Napisane przez banka26 Pokaż wiadomość
Justi Wszystkiego co najlepsze, duzo usmiechu i szczescia oraz spelnienia wszystkich marzen

co do opłat w szpitalu to w Gliwicach rodzinny oczywiście bezpłatny a na wszystko inne dostaje się paragon

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-11, 10:43   #2885
axella
Zakorzenienie

GG do axella

sharp-nie przygarnęłam..jeszcze (???)nie..
choć najchętniej zrobiłabym to dawno temu

Vil-suuuper że wracacie

uwaga uwaga, wstaje w polowie ncy,nie spie do 8 po czym zasypiam na tyle,że nie zdaze juz zaniesc siusków

ZUZIAK 7.05.2013
axella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-11, 10:50   #2886
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
kiedy staly sie doroslymi golebiami nadal chcialy nas odwiedzac i coraz czesciej to je zastawalam w dwuznacznych sytuacjach (golab na golebiu i gruchaja jak szalone! chcesz je przegonic, a one patrza na ciebie tymi swoimi malymi oczkami jakbys im co najmniej przeszkadzala! )
w koncu wyszorowalismy caly balkon domestosem, wywalilismy gniazdo i zaczelismy je przeganiac. tz wyrzucal kolejne jajka...
dzis mam juz taka niechec do tych ptakow, ze najchetniej kupilabym jakis pistolet na kulki i pokazala im kto tu rzadzi non stop obsrane parapety...wiosna pomogl nam plastikowy kruk, mam nadzieje, ze teraz bedzie podobnie, bo balkon po remoncie i nie zycze sobie pasozytow
tz wymyslil motto golebia: nie daj sie-zesraj sie! i cos w tym jest...przeganiasz go z jednego parapetu to leci na drugi, ty biegniesz do drugiego pokoju, a on leci do kuchni
w krakowie tyle tego dziadostwa się pląta, że ja odczuwam tylko instynkty mordercze w stosunku do gołębi. najlepsza jest moja koleżanka która kiedyś po jakiejś imprezie jadła pikantnego kebaba, trochę jej spadło na ulicę i zaraz jakiś gołąb podleciał i zeżarł to co spadło. ale chyba źle zareagował na pikantne, bo tak go poskręcało że w końcu padł..
Stary 2013-04-11, 10:53   #2887
axella
Zakorzenienie

GG do axella

tż dzwoni spytać,czy może wziąć nockę (22-14)3.05 czy wtedy będę rodzić

czyli chce być z nami
ale jeśli termin mu przypasuje

pod koniec miesiąca zaczynam starania bedzie pełnia,ciepło-więc duuużo spacerów i sprzątanka

ZUZIAK 7.05.2013

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-04-11, 11:01   #2888
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez axella Pokaż wiadomość
sharp-nie przygarnęłam..jeszcze (???)nie..
choć najchętniej zrobiłabym to dawno temu
dajcie sobie czas przecież na zmiany potrzeba czasu, więc jeśli on chce być z wami i się zmienić to niech sobie to dokładnie przemyśli..nie zapomnij też o kwestii alimentów
Stary 2013-04-11, 11:04   #2889
xal
Zakorzenienie

Cytat:
pod koniec miesiąca zaczynam starania bedzie pełnia,ciepło-więc duuużo spacerów i sprzątanka
U mnie dzisiejszy spacer zaowocował wzmożoną aktywnością młodej po powrocie do domu. Wyspała się wybujana na spacerze to miała więcej siły po soczku

xal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-11, 11:05   #2890
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Cytat:
dajcie sobie czas przecież na zmiany potrzeba czasu, więc jeśli on chce być z wami i się zmienić to niech sobie to dokładnie przemyśli..nie zapomnij też o kwestii alimentów
póki co jestem rozdarta..
z jednej strony teraz jest..fajnie..ale teraz ię stara,więc nie jest "prawdziwym sobą"
z drugiej wiem,co potrafi jak coś mu nie pasuje

więc póki co zobaczymy.. we wtorek widzimy się na cały dzień.. trochę się obawiam

ale dam rade,najtrudniejszze za mną

---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ----------

Cytat:
Napisane przez xal Pokaż wiadomość
U mnie dzisiejszy spacer zaowocował wzmożoną aktywnością młodej po powrocie do domu. Wyspała się wybujana na spacerze to miała więcej siły po soczku
też bym poszła na spacer ale od razu mam twardy brzuch i nie wiem czemu

ZUZIAK 7.05.2013
Stary 2013-04-11, 11:07   #2891
szprotka_mada
Wtajemniczenie

Cytat:
Będzie dobrze!

Cytat:
Napisane przez cloche Pokaż wiadomość
połóż się, może nawet kawkę sobie zapodaj? ja w moje słabsze dni piję, żeby dobić chociaż do ciśnienia 90/60
Poleżałam przy otwartym balkonie i lepiej mi się zrobiło. Na tyle, że chyba nie będę czekała na obecność Męża w domu, tylko wskoczę do wanny i się oporządzę przed wizytą...

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość

Ostatnio "kupił mi kiwi" ale przecież całego koszyka nie zjem. Wiec jak jadłąm to jemu też obierałam i jadł. Widzę, że robią się już miekkie i pytam sie go czemu sobie nie zje na co on "bo kupiłem tobie". Nosz kurde obrać mu się nie chce leniowy.
Skąd ja to znam... A później się drze, że to ja marnuję owoce, które On mi przywozi etc, etc... No, ale średnio mi idzie przejedzenie 4kg jabłek i pomarańczy które nakupił... Co innego jak siądę, zacznę obierać, to i On potrafi sporo zjeść, a tak to rączki do pupki przyrosły i ciężko samemu obrać... A mi już zbrzydły.. Bananka bym wchłonęła... Albo śliweczkę...

Kubuś

ex-aparatka
góra- 30.06.10- 17.11.11
dół- 01.09.10- 26.08.11

koszt leczenia- 6225 zł

szprotka_mada jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-11, 11:09   #2892
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:
tż dzwoni spytać,czy może wziąć nockę (22-14)3.05 czy wtedy będę rodzić

czyli chce być z nami
ale jeśli termin mu przypasuje

Ja na Twoim miejscu pozwoliłabym mu być przy porodzie. A nie może wyjśc z pracy jak sie zacznie?? Mój planuje powiedzieć kierownikowi, że jak zadzwonię to wychodzi. Inni już tak robili.

A co do powrotu to ja bym zaczekała. Wiem, że to trudne, ale wolałabym zobaczyć czy się troszczy o Ciebie i o małą jak już sie urodzi, czy chce się nią zajmować itd. Jakby się sprawdził to dałabym mu OSTATNIĄ definitywnie szanse. Zrobisz jak chcesz i przypuszczam, że nie jest to łatwe ale jesteśmy z Tobą.

Laura

Stary 2013-04-11, 11:13   #2893
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Cytat:
Ja na Twoim miejscu pozwoliłabym mu być przy porodzie. A nie może wyjśc z pracy jak sie zacznie?? Mój planuje powiedzieć kierownikowi, że jak zadzwonię to wychodzi. Inni już tak robili.

A co do powrotu to ja bym zaczekała. Wiem, że to trudne, ale wolałabym zobaczyć czy się troszczy o Ciebie i o małą jak już sie urodzi, czy chce się nią zajmować itd. Jakby się sprawdził to dałabym mu OSTATNIĄ definitywnie szanse. Zrobisz jak chcesz i przypuszczam, że nie jest to łatwe ale jesteśmy z Tobą.
powiem tak,dawanie "ostatniej" szansy to głupota..
tych "ostatnich szans" bylo bardzo,bardzo duzo..

póki co na to nie idę,bo wiem jak to się skończy
nie da się zmienić w kilka dni..

poczekamy,zobaczymy... poki co są telefony

kawa+czekolada na śniadanko

ZUZIAK 7.05.2013
Stary 2013-04-11, 11:16   #2894
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez axella
póki co jestem rozdarta..
z jednej strony teraz jest..fajnie..ale teraz ię stara,więc nie jest "prawdziwym sobą"
z drugiej wiem,co potrafi jak coś mu nie pasuje

więc póki co zobaczymy.. we wtorek widzimy się na cały dzień.. trochę się obawiam

ale dam rade,najtrudniejszze za mną

dacie radę z Zuzią najważniejsze żeby mała miała spokojny dom pełen miłości
Stary 2013-04-11, 11:17   #2895
colorblue
Zakorzenienie

Witam się

Justi sto lat!!!:-*

Vil super,że już do domku idziecie

Paulina trzymaj się tam!!!

Ja byłam dzisiaj u lekarza:-/
Przez 3 dni męczyło mnie gardło i katar,we wtorek było już super. Gardło praktycznie odpuściło,a tu wczoraj zaczęło drapać,zaczęłam kaszleć. Wieczorem juz w piersiach aż piekło. nawet przy oddechu.
Poszłam i co???
Zapalenie krtani i tchawicy:-(

min sierpnień 520/1000
Minuty lipiec 610/1000
Minuty CZERWIEC : 1205 /1000
Minuty MAJ: 1005 min/1000
colorblue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-11, 11:25   #2896
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Cytat:
dacie radę z Zuzią najważniejsze żeby mała miała spokojny dom pełen miłości
dokładnie

ile centymetrow wyzej musi byc materacyk pod glowka
bo nie wiem na ile zlozyc recznik lub kocyk pod niego?

macie już obijacze na szczeble? bo ja nie wiem czy kupic już,dla takiego maleństwa

---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ----------

Cytat:
Napisane przez colorblue Pokaż wiadomość
Witam się

Vil super,że już do domku idziecie

Paulina trzymaj się tam!!!

Przez 3 dni męczyło mnie gardło i katar,we wtorek było już super. Gardło praktycznie odpuściło,a tu wczoraj zaczęło drapać,zaczęłam kaszleć. Wieczorem juz w piersiach aż piekło. nawet przy oddechu.
Poszłam i co???
zdrowiej szybciutko!!!

---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ----------

niedługo kolejny maluszek na wątku

eeeey,ja chcę urodzić 27/28.. jest jakaś lista zyczeń by się udało?

ZUZIAK 7.05.2013
Stary 2013-04-11, 11:26   #2897
nuna2
Zakorzenienie

Dziewczyny wyszłam na 10 minut na spacer
Jak cudownie.... To pachnące powietrze, 16 stopni... Wiem, że żaden wyczyn ale kurde taka szczęśliwa
Stary 2013-04-11, 11:28   #2898
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Cytat:
Napisane przez nuna2 Pokaż wiadomość
Jak cudownie.... To pachnące powietrze, 16 stopni... Wiem, że żaden wyczyn ale kurde taka szczęśliwa
u mnie stopni z 12
ale we wtorek jak jade do ginka ma byc 16,moge zalozyc nie-zimowe buty i nie-zimowa kurtke

ZUZIAK 7.05.2013
Stary 2013-04-11, 11:30   #2899
Veronic
Wtajemniczenie

Cytat:
dobrze, że już lepiej
spokojnie, jeszcze zdążysz wszystko poszykować

---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ----------

Cytat:
fajnie
u mnie nie dość, że pogoda fatalna- zero słońca, same chmury, to brzuch non stop twardy i boli więc leżę...
Veronic jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-11, 11:30   #2900
Dziodzio
Raczkowanie

Hej Dziewczyny,
Jestem jedną z "zaginionych" mamuś Mój termin porodu to 03 maja, będziemy mieli córeczkę Aleksandrę. Możecie uaktualnić moje dane ;-)

Trochę zaginęłam bez wieści, ale mam nadzieję że teraz gdy już nie pracuję będę miała więcej czasu, także na aktywność internetową ;-)
Dziodzio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-11, 11:34   #2901
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Cytat:
Napisane przez Dziodzio Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny,
Jestem jedną z "zaginionych" mamuś Mój termin porodu to 03 maja, będziemy mieli córeczkę Aleksandrę. Możecie uaktualnić moje dane ;-)

Trochę zaginęłam bez wieści, ale mam nadzieję że teraz gdy już nie pracuję będę miała więcej czasu, także na aktywność internetową ;-)
hejo!!!!
masz termin 3dni przede mną,torba już spakowana ?

lubię jak zaginione wracają

ZUZIAK 7.05.2013
Stary 2013-04-11, 11:37   #2902
Veronic
Wtajemniczenie

Cytat:
Hej Dziewczyny,

hej
najlepiej napisz do Jenny, żeby Cię przywróciła na aktualną listę
Veronic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-11, 11:41   #2903
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez colorblue
Poszłam i co???
oj zdrówka życzę

Cytat:
Napisane przez axella
ale we wtorek jak jade do ginka ma byc 16,moge zalozyc nie-zimowe buty i nie-zimowa kurtke
ja dziś jadę do gina w lekkich półbutach i będę mniej ważyć, bo dotychczas ważyłam się zawsze w kozakach

Cytat:
Napisane przez Dziodzio
Hej Dziewczyny,
hej hej witam z powrotem i Ciebie i Olę

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-04-11, 11:43   #2904
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:
Poszłam i co???
Dużo zdrówka

Cytat:
Też bym poszła ale samej mi się nie chce, a Tż przed 10 pojechał sobie do braciszka i jeszcze nie wrócił. Pewnie zje obiad i do pracy pojedzie...
Wogóle ostatnio mnie wkurza..

Cytat:
Hej Dziewczyny,

Witaj

Laura

Stary 2013-04-11, 11:46   #2905
Ag_nes
Wtajemniczenie

GG do Ag_nes

Hej
Justi wszystkiego naj w szczególności szcześliwego rozwiązania

Cytat:
Idziemy do domku na obchodzie stwierdzili ze radze sobie super, maly zdrowy wiec jesli chcemy mozemy wyjsc juz dzis - pewnie ze chcemy
Ale mnie wzruszają Twoje posty Super że idziecie do domku, pogodę Wam zamówiłam W co ubierasz małego ?
Co do laktacji to ja też miałam problem, przyszła z czasem, pomógł laktator. Ważne żebyś się nie frustrowała, ale widzę że masz do tego baaaardzo zdrowe podejście

Cytat:
Napisane przez potterka Pokaż wiadomość

My wczoraj byliśmy na wizycie. Rafał waży juz jakieś 2250 g, ilość wód ok, łożysko też, po weekendzie majowym odstawiamy leki
Nie muszę już leżeć plackiem, ale mam uważać kolejna wizyta 24.04
Ty też będziesz mieć Rafała ? jak ja kocham to imię gratuluję udanej wizyty

Cytat:
powiem tak,dawanie "ostatniej" szansy to głupota..
tych "ostatnich szans" bylo bardzo,bardzo duzo..

póki co na to nie idę,bo wiem jak to się skończy
nie da się zmienić w kilka dni..

poczekamy,zobaczymy... poki co są telefony

kawa+czekolada na śniadanko
Mądrze Ala gadasz, on nie musi być Twoim partnerem, żeby udowodnić że jest dobrym ojcem. Może dziecko go zmieni ale musi zrozumieć że rodzina to nie tylko obowiązek , to zaszczyt o który czasem trzeba zawalczyć. Niektórzy całe życie walczą o rodzinę, latami starają się o dziecko a on co.. dostał na tacy zaradną babkę, dziecko i nie umiał tego docenić. Jak go potrzymasz na dystans to może zmądrzeje. Ale ja go nie przekreślam, bo życie pisze takie historie, którym nikt nie dawał szans na happyend a jednak ...
Stary 2013-04-11, 11:50   #2906
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kamciatka Pokaż wiadomość
U mnie dziś znów 13 na plusie I love wiosna
Lecę do kosmetyczi, potem do gin, już się za widokiem mojego synka stęskniłam, a on coś ostatnio leniwy
Ja się jutro dowiem ile na plusie

Cytat:
Napisane przez sharpnowaja Pokaż wiadomość
no ja się właśnie zastanawiałam czy w ogóle brać szlafrok. Bo u mnie w szpitalu też straszny gorąc i obawiam się że nie będę go nawet używać a zajmuje mi pół torby.

Justi wszystkiego najlepszego
Ja mam cienki i biorę w razie jakbym miała gdzieś pójść do wolałabym w szlafroku

Dziękuję
Cytat:
Napisane przez szprotka_mada Pokaż wiadomość
Justi- wszystkiego najpiękniejszego! Szczęścia, radości i uśmiechu na każdy dzień! Dużo miłości i spełnienia marzeń! No i of kors szybkiego, bezbolesnego porodu!

A my z Kubusiem świętujemy dzisiaj zaczęcie 32 tc!

i za 32t!
Cytat:
Napisane przez cloche Pokaż wiadomość
aaaaaaaa, Justi !!!!!!!!!!! wszystkiego najlepszego!!!

Cytat:
Napisane przez Kinga_20 Pokaż wiadomość
JUSTI Wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń tych dużych i tych małych, lekkiego porodu i niech dzieciaczek chowa się dobrze

Cytat:
Idziemy do domku na obchodzie stwierdzili ze radze sobie super, maly zdrowy wiec jesli chcemy mozemy wyjsc juz dzis - pewnie ze chcemy

Justi wszystkiego najcudowniejszego

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Cudowna wiadomość tak czułam po tym jak Cię wczoraj zobaczyłam

dziękuję
Cytat:
Napisane przez ada32 Pokaż wiadomość
Justi 100 lat 100 lat

Cytat:
Napisane przez vvgh Pokaż wiadomość
Justi wszystkiego dobrego i Cudnego, zdrowego Maluszka!!!

Cytat:
Napisane przez ankaaa206 Pokaż wiadomość
Justi 100 lat i przede wszystkim łatwego, krótkiego bez żadnych komplikacji porodu i zdrowia dla maluszka!

Cytat:
Napisane przez lonely_lady Pokaż wiadomość
Później może pojedziemy obejrzeć ten wózek, bo facet ma kilka wózków QUINNY
może w końcu wybierzemy jakąś brykę dla Wiktorka

coś widziałam, że Justi ma chyba dzisiaj urodzinki

Zdrówka, Szczęścia, Pomarańczy, niech Ci Mężuś nago tańczy
Justi kochana wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń i oczywiście lekkiego i szybkiego porodu
no to trzymam aby wózek okazał się idealny dla Was

dziękuję

Stary 2013-04-11, 11:50   #2907
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Cytat:
Napisane przez Ag_nes Pokaż wiadomość
Hej

Ale mnie wzruszają Twoje posty Super że idziecie do domku, pogodę Wam zamówiłam W co ubierasz małego ?
Co do laktacji to ja też miałam problem, przyszła z czasem, pomógł laktator. Ważne żebyś się nie frustrowała, ale widzę że masz do tego baaaardzo zdrowe podejście

Ty też będziesz mieć Rafała ? jak ja kocham to imię gratuluję udanej wizyty

Mądrze Ala gadasz, on nie musi być Twoim partnerem, żeby udowodnić że jest dobrym ojcem. Może dziecko go zmieni ale musi zrozumieć że rodzina to nie tylko obowiązek , to zaszczyt o który czasem trzeba zawalczyć. Niektórzy całe życie walczą o rodzinę, latami starają się o dziecko a on co.. dostał na tacy zaradną babkę, dziecko i nie umiał tego docenić. Jak go potrzymasz na dystans to może zmądrzeje. Ale ja go nie przekreślam, bo życie pisze takie historie, którym nikt nie dawał szans na happyend a jednak ...

no właśnie poczekam by zobaczyć co będzie jak będzie Zuzanka..

Zuzanka mogłaby się zbierac pomału

ZUZIAK 7.05.2013

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-04-11, 11:53   #2908
nuna2
Zakorzenienie

Cytat:
u mnie stopni z 12
chociaż trochę przez to lżejsze będziemy Ja idę w środę i też liczę na Adidasy i jakieś lżejsze wdzianko
Cytat:
Napisane przez Veronic Pokaż wiadomość
dobrze, że już lepiej
spokojnie, jeszcze zdążysz wszystko poszykować

---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ----------

fajnie
u mnie nie dość, że pogoda fatalna- zero słońca, same chmury, to brzuch non stop twardy i boli więc leżę...
kurcze No to lepiej leżeć U mnie gin ostatnio stwierdził, że lepiej, to wyszłam na chwilę, bo tak to siedziałam w domu a mięśnie się zastały...
Cytat:
Hej Dziewczyny,

hej zabłąkana owieczko Gratuluję córci

Cytat:
Dużo zdrówka

Też bym poszła ale samej mi się nie chce, a Tż przed 10 pojechał sobie do braciszka i jeszcze nie wrócił. Pewnie zje obiad i do pracy pojedzie...

Witaj
chyba wchodzimy w taki okres,,irytejszon".:hahah a:
Ja wyszlam do sąsiadki, bo była na zewnątrz z 2latką... Mała tak dawno mnie nie widziała(jakieś 5 msc temu) że strasznie się mnie wstydzi

Pisałam do tej margot o te koszule i czekam na odpowiedź, bo podałam jej jakie kolory mnie interesują, żeby nie było surprise
Stary 2013-04-11, 12:03   #2909
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
ja dziś robię sobie samotny wieczór z synkiem mąż umówił się na wieczór z bratem i kolegą, a ja sobie pojadę do gina, maka, wezmę kąpiel z książką jak lubię i będzie cudnie-leniwie
Stary 2013-04-11, 12:03   #2910
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Justi kochana! stoooo laaaaaat! zycze zdrowka, spelnienia tych najfajniejszych marzen, lekkiego porodu, kasy...i ogromnego tortu, ktory nie pojdzie w boczki

Cytat:
Napisane przez Mysia mysz Pokaż wiadomość
podepne się wszystkiego naj Justi !

Cytat:
Napisane przez Veronic Pokaż wiadomość

JUSTI WsZYSTKIEgo NAJLEPSZzeeGO !!

Cytat:
trzymaj się
Cytat:
Napisane przez anoxee Pokaż wiadomość
Justi, jeszcze raz najlepsze życzenia!!

Cytat:
Napisane przez Tity Pokaż wiadomość
Justi 100 lat

Cytat:
Justi wszystkiego co najlepsze!

Cytat:

Poszłam i co???

i zdrówka dla Ciebie
Cytat:
Napisane przez Ag_nes Pokaż wiadomość

Nadrobiłam!

Dziękuję bardzo za wszystkie życzenia, mam nadzieję, że żadnej z Was nie pominęłam

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości