Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.13 - Strona 119 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 14 części naszego wątku ??
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.14 0 0%
Mamusie MAJ-CZERWIEC2013, cz.14 - Pierwsze maluszki na świecie już mamy 2 4,55%
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.14 - Witamy na świecie pierwsze maluszki 2 4,55%
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.14 - Czas zacząć rozpakowywanie 3 6,82%
Dwa maluszki na świecie już mamy, na kolejne niecierpliwie czekamy. V-VI 2013 cz.14 8 18,18%
Zima przestała nas maltretować - chyba czas się rozpakować! Mamy V-VI 2013 cz.14 9 20,45%
Zima minęła, wiosna nadchodzi; długie czekanie już nam nie grozi. Mamy V-VI 2013 c.14 4 9,09%
Czas leci jak szalony, niedługo nasz poród upragniony. Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.14 1 2,27%
Przed porodem stracha mamy, ale dzielnie się wspieramy. Mamy V-VI 2013 cz.14 5 11,36%
Kolejnych porodów nadchodzi czas co cieszy ale i przeraża nas! Mamy V-VI 2013 cz.14 1 2,27%
Do dnia porodu już całkiem blisko ale jesteśmy gotowe na wszystko. V-VI 2013 cz.14 8 18,18%
Wielkie brzuszki już widać z dala, lecz jeszcze nie chcemy iść do szpitala. V-VI 2013 1 2,27%
Głosujący: 44. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-12, 16:01   #3541
diabli
Zakorzenienie

Dot.: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.13

Cytat:
Napisane przez MoTyleKsw Pokaż wiadomość
Gdyby się okazało, że jest wszystko OK na najbliższej wizycie to może wyjadę do teściowej i tam sobie w spokoju posiedzę...
Tylko gorzej jak zacznę tam rodzić
Zastanawiamy się też nad wyprowadzeniem się z domu.
Bo odkąd babcia umarła rodzice są tutaj na wsi, żeby się oderwać. Jak wracają do miasta i zamyka się tata w domu to jest masakra. A tu sobie wyjdzie na dwór, na ogród i ta jego nerwica jest mniejsza - tylko, że ja cierpię...jak on dostaje ataku nerwicy - wizje, że umrze, ciśnienie mu skacze, głowa go boli, serce go boli. Nic nie pisałam, ale odkąd babcia nie żyje był chyba u 10(kardiolog,neurolog,psy chiatra,chirurg i już sama nie wiem co jeszcze) lekarzy w tym ze 20 razy na IP a przez 48 lat unikał lekarzy jak ognia. Wszystkie wizyty prywatnie, wszystkie badania prywatnie - nic. Zdrowy. Jedynie albo aż - nerwica. I leki na niego nie działają...I chyba na jakiś czas to my wyprowadzimy się do miasta
Musiałam się wypisać nawet bez odezwu, bo już bez kitu nie wytrzymuję...
I nie żałować mnie proszę bo będę beczeć
zycze duuuuuzo cierpliwosci. nerwica jest straszna...o ile moj tz mial nerwice, to wiem o czym mowie. jemu nie pomagaly syropy i inne cuda. dopiero bellergot, ale to pewnie za slabe ziolowe tabletki dla Twojego taty. zwalilo mu sie za duzo na glowe. najlepszym lekarstwem bedzie zajecie, niech kopie w ogrodku, myje samochod, remontuje, moze cos pomaluje? musi przestac myslec.
diabli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 16:02   #3542
axella
Zakorzenienie

GG do axella
Dot.: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.13

Cytat:
Napisane przez Magiusa Pokaż wiadomość
Ja też nie, ale że nie mam w domku nic do obiadu prócz jajek i frytek to zaczęłam szukać co mogę zrobić i znalazłam jajeczne kotlety
http://www.mojegotowanie.pl/przepisy...eczne_ulubione
łooo.paste jajeczną bym zjadła
daj znaka jak w smaku,moze kiedyś spróbuję

ZUZIAK 7.05.2013
axella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 16:06   #3543
MoTyleKsw
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maarchewka Pokaż wiadomość
Ktos wie ile sprzedawca placi prowizji allegro?? to jest % od kwoty ??
4 proc.

Cytat:
To trzymaj się tam - niech się wszystko ułoży jak najlepiej

Biedna, wypłacz się jak czujesz, że musisz, wiesz to naprawde pomaga i wygadaj się i nam i komu chcesz to też jest ulga.

O ile ja pamiętam to wcale nie było nic o tym, że nie masz mówić o TŻ, tylko po prostu my Cię dopingowałyśmy do zmiany...ale przecież każda z nas chce wiedzieć co u Ciebie i jak i czy sobie radzisz.

Idę dziś robić kotlety jajeczne- pierwszy raz, mam nadzieję, że wyjdą.
A poza tym TŻ mi niespodziankę zrobił. Przyszła do niego paka kurierem, odebrałam i jak z nim później rozmawiałam ( bo zawsze jak jest w pracy to raz sobie rozmawiamy) to mu mówię, że coś przyszło i mam nadzieję, że zamawiał. Na co on mi odparł, że mam otworzyć, bo to dla mnie niespodzianka ( jakoś mimo, że jesteśmy małżeństwem nie otwieram jego paczek czy listów, jeśli mnie sam nie poprosi) i okazało się, że mi zamówił poduszkę do siedzenia po porodzie Kochany
Brawo dla męża!!!
My też nie otwieramy, szanujemy prywatność korespondencji

Dzięki dziewczyny za rady
Rodzice właśnie wrócili od znajomych psychiatrów, kobitka jest ordynatorem a mąż lekarzem w szpitalu w mieście obok i od poniedziałku tata idzie do szpitala Zrobią mu wszystkie badania, będzie miał pod ręką psychologów i psychiatrów i może sam się troszkę uspokoi jak kolejni mu powiedzą, że to nerwica lękowa a nie tętniak, guz mózgu ewentualnie nawracający zawał

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpre6ydpfblirzx.png

Jestem W Niebie.

Kocham Was

MoTyleKsw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 16:08   #3544
sharpnowaja
Zakorzenienie

Witam w 38 tc
Jestem jeszcze bardziej chora. Cholera całą ciążę się broniłam przed choróbskami to mnie na końcówce dopadło. Tzn mam tylko katar i mam nadzieję że przejdzie. Normalnie to bym zażyła sudafed i po sprawie no ale przecież w ciąży nie wolno, więc dziś mam dawkę domowych sposobów. Mam nadzieję że jutro będzie lepiej.

vil cudownie się czyta Twoje wypowiedzi. Mam nadzieję że moja malutka też będzie taka grzeczna Synuś jest cudowny czekam na więcej zdjęć

maluska trzyma mocno kciuki czyli niedługo następny maluszek

diabli za materacyk
Stary 2013-04-12, 16:08   #3545
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pawie_oczko Pokaż wiadomość
a zapraszamy! ten pies ma teraz może ze 2 miesiące, z racji tego, że mieszkamy jeszcze w bloku, jest u teściów, a dostaliśmy go za darmo od handlarza, który akurat nie potrzebował piesków, a chciał się ich pozbyć jak najszybciej. Więc w ogóle jest on taką miłą nieplanowaną niespodzianką , a imię przypadkowo wymyślił brat Tż - nie miałam na niego wpływu .
cudna niespodzianka w dziecinstwie marzylam o bernardynie, nowofunlandzie, bernenskim albo hovavarcie piekne psy

Cytat:
Na szczęście Nelly mi nikt nie mówi, a Nel mówi moja szwagierka choć już zwracałam jej uwagę, że to będzie NELA, na końcu A!
ja tez chce zwykla prosta "polska" Nele z A na koncu hehe. bez udziwnien. ale starsze osoby pytaja czy to bedzie Aniela albo Kornelia
Stary 2013-04-12, 16:09   #3546
MoTyleKsw
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez diabli Pokaż wiadomość
zycze duuuuuzo cierpliwosci. nerwica jest straszna...o ile moj tz mial nerwice, to wiem o czym mowie. jemu nie pomagaly syropy i inne cuda. dopiero bellergot, ale to pewnie za slabe ziolowe tabletki dla Twojego taty. zwalilo mu sie za duzo na glowe. najlepszym lekarstwem bedzie zajecie, niech kopie w ogrodku, myje samochod, remontuje, moze cos pomaluje? musi przestac myslec.
No właśnie też to robi - kopie sobie u nas, naprawia samochód - tylko wszystko jest chwilowe bo zaraz go głowa boli, słabo mu, albo mówi, że serce mu za szybko bije i liczy sobie tętno.
Leki dostał, bierze, z tym, że nie działają...
A takie co mają zacząć działać potrzebują czasu tak jakby się uaktywnić do 3 tyg.
Boi się, że umrze jak dziadek i babcia - nagle.

Właśnie teraz mi przypomniałaś jak jeździłaś ze swoim na IP na ekg bo miał za wysokie ciśnienie. To samo tata...
I jemu też się za dużo zwaliło na głowę...

Jestem W Niebie.

Kocham Was

Stary 2013-04-12, 16:09   #3547
pawie_oczko
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez axella Pokaż wiadomość
skad ja sie pytam masz arbuza w środku zimy?

wiem,że tematu tz miałam nie poruszać,ale dzś zrobił cos tak słodkiego,że padłam,rozklejam sę i miękne okrutnie.. eh..

czemu nie był taki "przed" ?
musze zakopać sie w wyrku z wyłączonym telefonem by nie zrobic nic głupiego

nie ma dzis nic fajnego w tv
nie rób nic głupiego! żebyś później nie żałowała, niech robi takie słodkości przez dłuższy czas a nie raz i nie mięknij, ani nie rozklejaj się
Stary 2013-04-12, 16:10   #3548
MoTyleKsw
Zakorzenienie

Będzie dobrze, musi być
Będzie wiosna!!!

Jestem W Niebie.

Kocham Was

Stary 2013-04-12, 16:11   #3549
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Cytat:
Napisane przez sharpnowaja Pokaż wiadomość
Witam w 38 tc
Jestem jeszcze bardziej chora. Cholera całą ciążę się broniłam przed choróbskami to mnie na końcówce dopadło. Tzn mam tylko katar i mam nadzieję że przejdzie. Normalnie to bym zażyła sudafed i po sprawie no ale przecież w ciąży nie wolno, więc dziś mam dawkę domowych sposobów. Mam nadzieję że jutro będzie lepiej.

vil cudownie się czyta Twoje wypowiedzi. Mam nadzieję że moja malutka też będzie taka grzeczna Synuś jest cudowny czekam na więcej zdjęć

maluska trzyma mocno kciuki czyli niedługo następny maluszek

diabli za materacyk

sztachnij się chrzanem
przepłucz woda morską albo sola fizjologiczną..mi pomaga..

oby minęło jak najszybciej

ZUZIAK 7.05.2013
Stary 2013-04-12, 16:12   #3550
pawie_oczko
Wtajemniczenie

Cytat:
boję się,że teraz będzie aniołem,jak przed ciążą a potem.. potem znów będzie taki jaki był,z tej złej strony
to mi pozwala nadal trzymać go na dystans..

---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ----------

Mysia-no włąśnie...

że tak powiem,jestem w doopie,ale niech wszystko dzieje sie samo,ja usiądę z popcornem i poptrze na to z boku
Axella mam wrażenie, że to Ty sama wyznaczasz mu granice na ile może sobie pozwolić. Więc to jak będzie się zachowywał dużo zależy od Ciebie wg mnie.
Stary 2013-04-12, 16:13   #3551
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Cytat:
nie rób nic głupiego! żebyś później nie żałowała, niech robi takie słodkości przez dłuższy czas a nie raz i nie mięknij, ani nie rozklejaj się
nie robię nic głupiego

staram się trzymać poziom!
wprawdzie póki co jest to poziom podłogi ale może byc tylko lepiej

ZUZIAK 7.05.2013

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-12, 16:14   #3552
becik_4
Zadomowienie

Dziewczyny powiedzcie mi czy mozliwe ze odwolali w kielcach warsztaty mamo to ja ? Bo weszlam teraz na strone i nie ma kielc ani zadnego maila nie wyslali a przeciez sie rejestrowalam wiec maja kontakt jak tu sie mozna dowiedziec jest jakis kontakt z nimi? Mialy by 23 kwietnia
becik_4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 16:15   #3553
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Cytat:
Axella mam wrażenie, że to Ty sama wyznaczasz mu granice na ile może sobie pozwolić. Więc to jak będzie się zachowywał dużo zależy od Ciebie wg mnie.
póki co trzymam wszystko pod kontrolą..dając jemu i sobie złudne poczucie "wolności"..
ehw doopie mam już ten temat. wiem czego chcę i wiem,że to nierealne..
moze zmieni to czas,może nie.
najwazniejszy jest Zuziak-łobuziak i jej szczęście, bo przenigdy nikt jej nie skrzywdzi,a już na pewno nie własny ojcec..

ZUZIAK 7.05.2013
Stary 2013-04-12, 16:17   #3554
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
ja też właściwie to dziwnie się czuje, strasznie dużo emocji na raz, z jednej strony podniecenie, że to już tak blisko, z drugiej strach przed nieznanym, wszystko się zmieni..., z trzeciej radość, że to w końcu już i jeszcze pewnie milion innych rzeczy
na pewno wszystko sie zmieni, ale kazda mamuska mowi, ze dziecko to najpiekniejsze co ja spotkalo...wiec cos w tym musi byc moja siostraczesto powtarza, ze nie wie co robila w wolnym czasie skoro tyle go miala przed dzieckiem teraz jest tak zorganizowana, ze nie moze pojac jak mogla miec tyyyle czasu i tego nie zauwazac

Cytat:
Napisane przez humpback Pokaż wiadomość
biedna Nelka - jeszcze się nie urodziła, a już ją katują dietą
niech troche przystopuje z rosnieciem, jak to ktoras napisala "zacznie inwestowac w twardy dysk, a nie obudowe" bo tatus obawia sie, ze lozeczko moze byc za slabe

---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ----------

Cytat:
tez chcę arbuziaka :<

przyjechał,przytulił,dał buzi w brzuch bo tęskni i kocha i pojechał do pracy..

ale się trzymam.. chcę już być PO i mieć swój mózg,i nie beczeć o wszystko...
niech sie stara, ale nie tylko emocjonalnie...musi w koncu stac sie glowa rodziny i stanac na wysokosci tatusiowo-partnerskiego obowiazku.
Stary 2013-04-12, 16:18   #3555
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:
To jest stała kwota plus % ale to zaleznie od arytkułów. Jest gdzieś na allegro taka tabelka ile od jakiej kategorii.

Cytat:
Napisane przez vvgh Pokaż wiadomość
Wszystko w porządku, Jurek nadal głową na dół A teraz mam wizytę za 2 tyg. , a potem już co tydzień. Ciekawe do kiedy

Kolejna udana wizyta

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 16:20   #3556
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
Byłaś na bezpiecznym maluchu ?

przedstawiam Pannę Mysię Do Tulania dla Zuziaka
nie w Bielsku nie bylo zadnych wczesniejszych warsztatow, mamo to ja to pierwsze i jedyne na jakich bylam.

piekna myszka
Stary 2013-04-12, 16:22   #3557
justyna_g4
Zakorzenienie

Ale jestem tąpnięta dzisiaj. Słonko mi ślicznie świeci do pokoju,a ja najchętniej poszłabym spać. Jeszcze w lewej pachwinie mnie kłuje...

Laura

Stary 2013-04-12, 16:23   #3558
maarchewka
Zakorzenienie

Cytat:
4 proc.

Mojego TZta wczoraj po szkole rodzenia jakieś takie małe przerażenie ogarnęlo.. Zaczął mówić, ze niedługo będzie dziecko i będzie tylko ryczec i srac non stop i że będzie masakra.. I się mnie pyta czy on sobie tam dłużej nie moze posiedzieć, np. do skonczenia 18 roku życia??
chyba bym nie dała rady psychicznie

Wojtek
maarchewka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 16:23   #3559
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
normalnie, razem z tymi opaseczkami w pudełku..

moja babcia ma na pamiątke kamienie i się chwali nimi.
kto to w ogóle daje takie rzeczy?!

co do łożyska-tez podobno pytaja czy się chce?
ale na cholerke?????
ze tez nie wpadlam na to zeby wyniesc swoj wyrostek "corko zobacz, to moja tarczyca" bleeee.

lozysko sobie mozesz ugotowac i zjesc albo zrobic z niego jakis super krem
Stary 2013-04-12, 16:23   #3560
axella
Zakorzenienie

GG do axella

mam takie o trampki,dokładnie ten kolor: http://butynaobcasach.pl/userdata/gf...051f511198.jpg
i zastanawiam się czy nie będę dziwakiem jak jutro w nich się wybiore,i we wtorek do gina?

ZUZIAK 7.05.2013
Stary 2013-04-12, 16:25   #3561
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xal Pokaż wiadomość
Wróciłam do domku, nadrobię jak odpocznę ...
Jak wracałam to mi facet wyjechał z podporządkowanej, zatrąbiłam to zahamował, chciałam wyprzedzić lewym to zajechał i zahamował. Jeszcze nie ochłonęłam do końca, ale mam rejestrator jazdy, obejrzałam w domu, że całe zajście i tablice ładnie widać to zadzwoniłam na komendę i mam zgrać na płytę i złożyć zawiadomienie.
Gdyby nie to, że przy hamowaniu mi się pasy napięły i w brzuch wbiły to może bym i odpuściła, ale chyba normalnie doniosę na idiotę bo zasłużył!
donos, niech wariat placi az strach z Toba zadzierac hehe
Stary 2013-04-12, 16:25   #3562
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Cytat:
ze tez nie wpadlam na to zeby wyniesc swoj wyrostek "corko zobacz, to moja tarczyca" bleeee.

lozysko sobie mozesz ugotowac i zjesc albo zrobic z niego jakis super krem

co do łożyska to dziękuję,że napisałaś co napisałaś.. przynajmniej więcej dziś już nic nie zjem

ZUZIAK 7.05.2013
Stary 2013-04-12, 16:26   #3563
maarchewka
Zakorzenienie

Cytat:
mam takie o trampki,dokładnie ten kolor: http://butynaobcasach.pl/userdata/gf...051f511198.jpg
i zastanawiam się czy nie będę dziwakiem jak jutro w nich się wybiore,i we wtorek do gina?

ja chodze w podobnych i ludzie na mnie palcami nie pokazują

Wojtek
maarchewka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-04-12, 16:28   #3564
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Cytat:
ja chodze w podobnych i ludzie na mnie palcami nie pokazują
ale gówniara w pomarańczowych butach z brzuchem może dziwnie wyglądać
jakoś mi wisiało zwykle co ktoś pomysli,teraz mam jakiegos schizka

ZUZIAK 7.05.2013
Stary 2013-04-12, 16:28   #3565
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
zalezy jaka kategoria i prog cenowy

http://allegro.pl/help_item.php?item=102
Stary 2013-04-12, 16:29   #3566
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:

Mój Tz już od tygodnia w trampkach chodzi...także myślę, że nie będziesz dziwnie wyglądać.
JA czekam na baletkową pogodę.

Laura

Stary 2013-04-12, 16:30   #3567
cloche
Zakorzenienie

Cytat:
witam
dziewczyny nie wiem jak Wy to robicie, Mysia i inne, ale kuuuurna ja nie mam sily chodzic. kazdy krok jest jakas kara. ledwo dokulalam sie dzisiaj do mamy, musialam nadzorowac prace remontowe...niby kawalek, 10min spacerkiem, ale naprawde doszlam ledwo zywa. polezalam sobie, zebralam sily i powtorka z rozrywki - powrot do domu. matko, nie dosc ze sapie jak lokomotywa, to jeszcze wszystko mnie boli. podczytam Was troche, ale ide lezec. od dzisiaj leze i pachne. dosc szalenstw, bo to nie na moje zdrowie...sciany zagipsowane, braki po futrynie wyprofilowane i wyszlifowane jest super. jutro malowanko
oj tam, nie przejmuj się! widocznie spacery to nie "twój sport" aktualnie
ja np. jak idę na budowę (jakieś 15 minut normalnym krokiem), to też zadyszki dostaję. ale za to podłogi szoruję pierwszorzędnie i to nie takie smyranie mopem, a porządne, wielokrotne szorowanie płytek po fugowaniu, wycieranie kleksów farby, klejów itp itd... widać takie moje powołanie w tej ciąży
cloche jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-04-12, 16:34   #3568
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
Idę dziś robić kotlety jajeczne- pierwszy raz, mam nadzieję, że wyjdą.
A poza tym TŻ mi niespodziankę zrobił. Przyszła do niego paka kurierem, odebrałam i jak z nim później rozmawiałam ( bo zawsze jak jest w pracy to raz sobie rozmawiamy) to mu mówię, że coś przyszło i mam nadzieję, że zamawiał. Na co on mi odparł, że mam otworzyć, bo to dla mnie niespodzianka ( jakoś mimo, że jesteśmy małżeństwem nie otwieram jego paczek czy listów, jeśli mnie sam nie poprosi) i okazało się, że mi zamówił poduszkę do siedzenia po porodzie Kochany
dla tz kochany! i jaki fajny prezent wymyslil. niewielu facetow pomyslaloby zeby az tak troszczyc sie o krocze kobitki hehe. pewnie mu jakas kolezanka w pracy doradzila
aaa i narobilas mi ochoty na kotlety jajeczna, zrobie sobie moze jutro.

---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ----------

Cytat:
Ja też nie, ale że nie mam w domku nic do obiadu prócz jajek i frytek to zaczęłam szukać co mogę zrobić i znalazłam jajeczne kotlety
http://www.mojegotowanie.pl/przepisy...eczne_ulubione
a ja je jadlam juz w przedszkolu i baaardzo lubie duuuzo szczypiorku i sa pycha. ogolnie robie takie kotleciki z roznych warzyw. zawsze to jakies urozmaicenie.

---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ----------

Cytat:
Dzięki dziewczyny za rady
Rodzice właśnie wrócili od znajomych psychiatrów, kobitka jest ordynatorem a mąż lekarzem w szpitalu w mieście obok i od poniedziałku tata idzie do szpitala Zrobią mu wszystkie badania, będzie miał pod ręką psychologów i psychiatrów i może sam się troszkę uspokoi jak kolejni mu powiedzą, że to nerwica lękowa a nie tętniak, guz mózgu ewentualnie nawracający zawał
super. ale w nerwicy ciezko jest cokolwiek wytlumaczyc moj tz zapieral sie, ze mu nerwice wmawiaja, a on przeciez ma cos z sercem...czytal o roznych objawach i sam sie nakrecal. do konca nie wiem co mu dolegalo, ale ja wersje nerwicy przyjelam do wiadomosci hehe.
Stary 2013-04-12, 16:36   #3569
komiksowa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gosiulka22 Pokaż wiadomość
Ja mojego uwielbiam jest mega kochany i uwielbia sie przytulać, czasem jak siedzi u mnie na kolanach i mała kopie w brzuszku to on warczy bo nie wie co to takiego tam mam
Ciekawe co na to mała

Cytat:
witam
dziewczyny nie wiem jak Wy to robicie, Mysia i inne, ale kuuuurna ja nie mam sily chodzic. kazdy krok jest jakas kara. ledwo dokulalam sie dzisiaj do mamy, musialam nadzorowac prace remontowe...niby kawalek, 10min spacerkiem, ale naprawde doszlam ledwo zywa. polezalam sobie, zebralam sily i powtorka z rozrywki - powrot do domu. matko, nie dosc ze sapie jak lokomotywa, to jeszcze wszystko mnie boli. podczytam Was troche, ale ide lezec. od dzisiaj leze i pachne. dosc szalenstw, bo to nie na moje zdrowie...sciany zagipsowane, braki po futrynie wyprofilowane i wyszlifowane jest super. jutro malowanko
Ja też nie wiem. Wróciłam od ginki, spojenie łonowe tak boli, że szłam, jakbym miała kupę w gaciach Do tego jeszcze kręgosłup Mam się oszczędzać. Tylko nie wiem, jak już oszczędniej się oszczędzać, nie chcę leżeć wentylem do góry

Cytat:
Napisane przez Mysia mysz Pokaż wiadomość
moje nawet nie wiem czy potrafią syczeć a drapią drapak 3 kocurki
Mój kot potrafi drapać wszystko tylko nie drapak Drapak to złoooo.

Cytat:
no i mamusie syneczkow - uwaga na fontanny za kazdym razem jak sciagniecie pieluche miejcie w poblizu tetre, zeby zdazyc ja narzucic inaczej chlopcy sikaja i na metr hehe.
No właśnie, dobrze, że o tym piszesz. Właśnie skończyłam "Język niemowląt" i tam było napisane, żeby fifola zasłaniać jedną ręką, a drugą zmieniac pieluchę (jeśli nie chce się mieć złotego deszczu na twarzy ).

Cytat:
Napisane przez Katate Pokaż wiadomość
Jestem w szpitalu. Rano wysokie cisnienie i puls, do tego doszła biegunka. Myslalam ze to juz. Dostalam kroplowki, antybiotyk na paciora. Ale czuje ze jeszcze bez malego stad wyjde. Zobaczymy ...
Ooooo...może to już. 3maj się tam

Cytat:
hehe ciekawe co sie stanie jak wozek wypatrza kibice innego klubu
Cytat:

nie ma dzis nic fajnego w tv
A książki?

Cytat:

przyjechał,przytulił,dał buzi w brzuch bo tęskni i kocha i pojechał do pracy..
:
Axella super czytać takie wieści. Może się chłop wyrabia. Zabrałaś go w końcu na to USG? Ja bym zabrała (mimo wszystko).

Cytat:

nosek - przy katarze polecala aspiratory (frida), na codzien gruszke z malenka koncowka, zassac powietrze na zewnatrz i wciagnac co trzeba. nie pomopowac dziecka i jeszcze miala patent na codzienna koze dyzurujaca, ale kurcze wylecialo mi z glowy czym ja sie usuwalo
No jak to czem? Ustem

Cytat:
Super małż!

A ja wróciłam od ginki i co...chyba miała gorszy dzień. Zrobiła mi USG, oczywiście g....mi pokazała. Ochrzaniła mnie, że się spinam, jak mi wkłada paluchy do pipy (mówiąc wulgarnie). A co kurna, mam się przeciągnąć i zanucić piosenkę Nawet nie wiem, ile mały waży Za szybko ją pochwaliłam. Głupi NFZ. Dlaczego lekarze prywatnie potrafią być mili, a w NFZ zawsze jakieś jazdy i pretensje do całego świata ech....
Stary 2013-04-12, 16:40   #3570
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sharpnowaja Pokaż wiadomość
Witam w 38 tc
kuruj sie, bo idzie wioooosnaaaa! szkoda czasu na choroby. chcesz jechac na porodowke z glutami po pas? no i jak przec? hehe

---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ----------

Cytat:
No właśnie też to robi - kopie sobie u nas, naprawia samochód - tylko wszystko jest chwilowe bo zaraz go głowa boli, słabo mu, albo mówi, że serce mu za szybko bije i liczy sobie tętno.
Leki dostał, bierze, z tym, że nie działają...
A takie co mają zacząć działać potrzebują czasu tak jakby się uaktywnić do 3 tyg.
Boi się, że umrze jak dziadek i babcia - nagle.

Właśnie teraz mi przypomniałaś jak jeździłaś ze swoim na IP na ekg bo miał za wysokie ciśnienie. To samo tata...
I jemu też się za dużo zwaliło na głowę...
a ja jak czytam to jakbym pisala te historie jakis czas temu...tz tez w kolko mierzyl cisnienie. doprowadzal mnie tym do szalu. lezal przed tv, wszystko ok i za chwile znow sciskal nadgarstek... serce mu walilo, w nocy nie mogl spac. a przeszlo, w sumie nawet nie wiem kiedy. dorzuccie mu jakies witaminy, aspargin (magnez potas) do tych lekow nerwicowych. podobno jak organizm jest w dolku witaminowym to tez sie takie cuda dzieja. u tz wszystko zaczelo sie od niedoleczonej grypy...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości