|
|
#4831 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
|
|
|
|
#4832 | |
|
Rozeznanie
|
Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
Cytat:
A wiec tak na wstepie Chcialam skromniutko, najlepiej tylko swiadkow w ogole,ale dobra- tz chcial swoja "najblizsza" rodzine (czytaj- ode mnie bylo 6 osob, a od niego 27) ;] Jako,ze jemu zalezy,zeby w przyszlosxi brac koscielny,no to tutaj mialo byc slub,potem obiadek,torcik ciasto w restauracji i wsio:p Nie chcialam popijawy,to wzielismy z tej knajpy chyba 6 pollitrowych karafek wina(wiecej nie poszli-obrzydliwe bylo) :p No ale ojciec TZ,ze tak nie moze byc,blablabla. I wyszlo na to,ze tydzien przed slubem kombinowalismy stoly,ja robilam zarcie,kupilismy chyba 40x 0,5l wody i u tesciunia w domku bylo after part. Zenada,niepotrzebnie podwojne koszta... Gdybym wiedziala,to bym nie brala glupiej knajpy,tylko remize,zarlo i po sprawie, mialby tesciunio pochlej party... by bylo,o wiele taniej... A koszta to:knajpa z tego co pamietam to 2800 chyba z tortem juz,obraczki TZ chcial porzadniejsze,bo ja chcialam z all jakies taniochy![]() ale nie pamietam ile,ok 3,4 tysi mysle after party bez wodki jakies 600 zeta, fryzure sama se zrobilam,sukienke kupilam w new yorkerze na letniej wyprz( hahaha wysmiejecie mnie) za ... 20 zeta, a buty rowniez z wyprz za 30 zeta poszalalam. TZtowy gajerek kosztowal juz 600 zl ;] Wiec widzisz, gdybym to ja miala organizowac,to na pewno bym taniuuutko wyszla na tym Fewciu,kciuki za Blankowe bioderka Sylwietta za szczepienie. Dzieki dziewczyny za cmoki i przytulaski Illusion, jak wyrzucalam TZtowi,ze sie malym nie zajmuje nigdy rano,to bralam za przyklad Twojego malzona Dobrze,ze go do pionu postawilas
|
|
|
|
|
#4833 |
|
Zakorzenienie
|
Idziemy do ortopedy....
|
|
|
|
#4834 |
|
Rozeznanie
|
Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
Juz doczytalam, ze Bartulo Syliettowy to dzielny kawal kloca
Lady,dobranoc Aha, Illusion, pewnie ze gadalam z moim TZtem. Albo wpuszcza jednym uchem i drugim wypuszcza,albo przewraca oczami i mowi do Marcina " ale ta mama dzisiaj marudzi i marudzi"
|
|
|
|
#4835 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Byłyśmy na spacerku ale musiałyśmy wrócić bo ZNÓW zaczeło padać
Cytat:
![]() Dziękuję ![]() Cytat:
Albo np jak już wstanie do Darii i da jej w nocy mleko (bo go o to poproszę) to już uspać jej NIE UŚPI! Tylko się kładzie i zasypia szybciej od Darii. A ja ją potem muszę usypiać Faceci.... Obrączki śliczne. A Twój golasek słodki Tak ciepło macie w mieszkaniu że w samej pieluszce śpi? Cytat:
Kurde ale pędzimy w tym wątku. Masakra Cytat:
![]() No właśnie...co z tą ikonką? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
przy następnych dzieciaczkach nam się uda ![]() A co do ślubu cywilnego (ja nie Bokeh ale odpowiem ). Myśmy płacili w urzędzie 80zł za ślub, Ja za sukienke i buty dałam w sumie około 200zł, Fryzjer,50zł Tż za garnitur i buty dał 350 zł, płacilismy za sale 100 zł/os , gości mieliśmy 14 osób, aha no i obrączki ale to wiadomo że każdy sobie wybiera takie na jakie stać...my mamy proste ,klasyczne ![]() fotografa nie mieliśmy, zdjęcia robiliśmy sami i filmiki też. Chyba wszystko. Także nas to wyszło naprawdę tanio. Cytat:
![]() Fewcia, TRZYMAMY Z DARIĄ KCIUKI za bioderka ![]() Hope ja myślę że możecie wykorzystać te obrączki do cywilnego ![]() idę nadrabiać dalej
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-06-06 o 17:57 |
|||||||
|
|
|
#4836 |
|
Wtajemniczenie
|
trzymamy mocno! mam nadzieje, że wrócicie z dobrymi wiadomościami!!!
|
|
#4837 |
|
Lurker ;)
|
Fewcia
![]() Nomen poka te kiecke ![]() Co do nosidel womar ja nawet dzis wklejalam maja takiego ergonomika http://allegro.pl/womar-nosidlo-nosi...275628031.html jak dla mnie ok, zastanawiam sie nad nim.
|
#4838 |
|
Zakorzenienie
|
nancy, cala, niby z glowy, ale to kpina jakas....
|
|
|
|
#4839 |
|
Wtajemniczenie
|
no wiadomo, że dla Ciebie to strata czasu... ale cóż poradzisz..
|
|
#4841 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Maila podaj to podanie Ci wyślę ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
24 stopnie mam w mieszkaniu
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4842 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Obrączki sliczne, IGI cudowny, swoją droga ciepło musicie miec ze tak spiocha na golasa ![]() Cytat:
Cytat:
bedzie dobrze, nie ma innej mozliwosci Bartunio bardzo dziękuje za wszystkie kciuki i co miałam jeszcze pisac???? aaaa wiem, po tych wszystkich komentarzach w klubie aż czuje sie zawstydzona, nigdy nie uważalam sie za ładną a tym bardziej piękną, na dodatek spartoliła mi baba fryzure bo zupełnie inaczej miała wyglądac a tak mi wlosy sciągneła, że myslałam, ze mi skóre zedrze ogólem- wróciłam od fryzjera i byłam skłonna wsadzac głowe pod kran i isc w rozpuszczonych ![]() BLACK- cofnełam sie, bo musiałam przegapic Twojego posta- obrączki fajoskie, rzadko spotykam sie z czerwonym złotem ![]() LADY- to sie dzisiaj wyspisz ![]() SZAJA dzisiaj na zakupach szaleje? ooooooo ciekawe co tym razem wypatrzy za grosze
|
||||||
|
|
|
#4843 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
masakierosAle skąd wiesz że to już na noc? Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() No gdybyś wiedziała to byś się nie uczyła. Co za bałwan ![]() Cytat:
za wagę. Ale twardziel z niego ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() A u nas 19-20. Brrrr ziiiimno.
|
|
#4844 |
|
Zakorzenienie
|
Illusion, same 5 :/
U nas w mieszkaniu tez 24stopnie i to jest zdecydowanie za goraco!! Kuba spi w samym krotkim bodziaku, bo inaczej mokry :/ |
|
|
|
#4845 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wyśpij się, słodkich snów! ![]() Misiek stękacz vel jęczydełko śpi, ja idę wreszcie coś zjeść. Jutro mama przykedzie i mnie troszkę odciąży |
|||
|
|
|
#4846 | ||||||
|
Zadomowienie
|
To nosidełko zafirro womara wygląda w porządku
No i facet obrzydliwy-rzygać się chce![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja też obiad, źle się wyraziłam z tym weselem Doskonale Cię rozumiem. Mój TŻ też, że po co robić po łebkach a kasy na weselicho nie ma... A z zaręczynami to wymyslił sobie, że są ważne rok i trzeba brać ślub więc na pierścionek też nie mam co liczyć A też nie chcę jakiegoś super, dla mnie może być nawet z automatu z kulkami, liczy się gest...Cytat:
Kurcze, jaka to sprawiedliwość? Ci co balowali mają tą samą ocenę co matki małych dzieci co kują co nocach?Cytat:
No to Bartulo zasłużył sobie na wielkie oklaski od wizażowych cioć![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nie dają kasy to i wódy kropli nie zobaczą Dziękuję Ci bardzo za szczegółowe wyliczenia Jesteś taka sama jak ja: ja na studniówkę wszystko sama, sukienka z lumpa za 5 zł przerabiałam (czyt. doszyłam koronkę ). A chciałabym zobaczyć tą Twoją sukienkę. Wcale Cię nie wyśmieję, tylko powiem, że zaradna jesteśO kurcze, to obrączki są takie drogie? Gdzie ja byłam jak mózgi rozdawali? :OMocno, mocno, mocno trzymam kciuki!!! O, też fajnie wyliczone Dobrze, że ta urzędowa opłata jakaś znośna (nie to co trzeba by dać księdzu ).
|
||||||
|
|
|
#4847 |
|
Zakorzenienie
|
TżBokeh widzę cie
|
|
|
|
#4848 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4849 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, a takie nosidełko? http://allegro.pl/nosidelko-ergo-car...234436509.html
|
|
|
|
#4850 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Mogę tylko współczuć Może ona sobie nie zdaje sprawy że Ty to tak odbierasz ?? My obrączki robiliśmy u złotnika ze starych obrączek mojego taty i mojej babci. Sa już porysowane to wiadome, tego się nie uniknie, ale grawerka wygląda jak w dniu ich odebrania
|
|||||
|
|
|
#4851 |
|
Zakorzenienie
|
Powodzenia
|
#4852 |
|
Wtajemniczenie
|
hej dziewczyny
juz chyba ok po szczepieniach, noc byla nawet ok ![]() ale za to mlody strasznie marudny w dzien, nie spi juz prawie wcale ciagle raczki albo zabawianie, zycia nie mam juz ![]() dzisiaj ledwo jedna drzemke na godzine sobie ucial za to zasnal bez problemu chyba zabkuje, dlatgeo taki rozdrazniony jest tak mi sie wydaje, bo dziasla rozpulchnione
12.01.2013 Edytowane przez blogerka Czas edycji: 2013-06-06 o 19:30 |
|
|
|
#4853 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś u nas temat obrączek i co?? na str wizaż u góry reklama obrączek (chyba nas czytają)
![]() edit. już mi się gdzieś straciła ta reklama,ale może któraś z Was też widziała
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-06-06 o 19:29 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4854 | |
|
Zakorzenienie
|
Ale ma piękne oczy Ciekawe czy jak nimi będziemy, to bedziemy pamiętać czego nie lubiałyśmy u naszych ![]() ![]() Wiecie mi się też wydaje, że dużo sytuacji wynika przez nasze nadinterpretowanie. T. coś powie, my to odbieramy w jakiś sposób, a ona może nie mieć tego wcale na myśli. Ale to pewnie w jakimś 1% tak jest Hmm ciekawe czy nasze można nie pamiętam...Cytat:
|
|
|
|
|
#4855 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie tylko tu na wizazu, ale zauwazylam ze na wielu innych stronach, odpowiadaja tematycznie temu czego szukam w necie i stronom ktore przegladam
|
|
#4856 |
|
Zakorzenienie
|
Haha, Silver, no cóż - nie od dziś wiadomo, że wizaż jest wyznacznikiem aktualnych trendów reklamowych i dyskusyjnych.
![]() Ja akurat reklam nie widzę, bo mam Adblockera i kocham go całym sercem.
|
|
|
|
#4857 |
|
Lurker ;)
|
Mowie do TZa- to kiedy slub bo aukcja z kiecka sie niedlugo konczy. Pyta za ile, mowie 12 dni- to zamow
|
#4858 |
|
Zakorzenienie
|
Little, ale kiecka jest cudowna!
Ile kosztuje? Naprawdę piękna, bierz. Najwyżej poczeka chwilę.
|
|
|
|
#4859 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A to całkiem możliwe Cytat:
![]() za szczepienie i wagę ![]() Cytat:
![]() W końcu dziś nie padało a teraz idą taaaaakie ciemne chmury i pewnie bedzie burza ![]() lubię burzę, ale tylko jak w domu jestem
|
|||
|
|
|
#4860 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Był jakiś? ![]() Cytat:
od tego jesteśmy przecież. Nigdzie nie idź!Cytat:
![]() Uff. Mały już śpi. Zdążyliśmy się z tż pokłócić.. Jejku jak on potrafi mi sprawić przykrość tym co mówi
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:24.

10 kawałków!!! Kobieto ja tu o 2 myślę
za szczepienie. 

ja się zastanawiam czy Deli, ze względu na sytuację, jest w stanie poprowadzić kolejną część wątku 
a niby 17 ma wejść ustawa. Już mam przygotowane podanie o te dodatkowe 2 tygodnie. Jutro mam dać koleżance z pracy bo się na kawkę umówiłyśmy a ona 17 czerwca da w pracy do realizacji.

maja takiego ergonomika 

nawet mu powieka nie drgneła przy szczepieniu.... twardziel mi rosnie
ogólem- wróciłam od fryzjera i byłam skłonna wsadzac głowe pod kran i isc w rozpuszczonych 
Gdzie ja byłam jak mózgi rozdawali? :O

od tego jesteśmy przecież. Nigdzie nie idź!