|  2013-06-06, 17:37 | #4831 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-10 Lokalizacja: Kraków 
				 | 

Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV

| 
|     | 
|  2013-06-06, 17:37 | #4832 | |
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2008-10 Lokalizacja: Pomorze 
				 | 

Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV

Cytat: 
   A wiec tak na wstepie  Chcialam skromniutko, najlepiej tylko swiadkow w ogole,ale dobra- tz chcial swoja "najblizsza" rodzine (czytaj- ode mnie bylo 6 osob, a od niego 27) ;] Jako,ze jemu zalezy,zeby w przyszlosxi brac koscielny,no to tutaj mialo byc slub,potem obiadek,torcik ciasto w restauracji i wsio:p Nie chcialam popijawy,to wzielismy z tej knajpy chyba 6 pollitrowych karafek wina(wiecej nie poszli-obrzydliwe bylo) :p No ale ojciec TZ,ze tak nie moze byc,blablabla. I wyszlo na to,ze tydzien przed slubem kombinowalismy stoly,ja robilam zarcie,kupilismy chyba 40x 0,5l wody i u tesciunia w domku bylo after part. Zenada,niepotrzebnie podwojne koszta... Gdybym wiedziala,to bym nie brala glupiej knajpy,tylko remize,zarlo i po sprawie, mialby tesciunio pochlej party... by bylo,o wiele taniej... A koszta to:knajpa z tego co pamietam to 2800 chyba z tortem juz,obraczki TZ chcial porzadniejsze,bo ja chcialam z all jakies taniochy   ale nie pamietam ile,ok 3,4 tysi mysle  after party bez wodki jakies 600 zeta, fryzure sama se zrobilam,sukienke kupilam w new yorkerze na letniej wyprz( hahaha wysmiejecie mnie) za ... 20 zeta, a buty rowniez z wyprz za 30 zeta  poszalalam. TZtowy gajerek kosztowal juz 600 zl ;] Wiec widzisz, gdybym to ja miala organizowac,to na pewno bym taniuuutko wyszla na tym   Fewciu,kciuki za Blankowe bioderka   Sylwietta  za szczepienie. Dzieki dziewczyny za cmoki i przytulaski     Illusion, jak wyrzucalam TZtowi,ze sie malym nie zajmuje nigdy rano,to bralam za przyklad Twojego malzona  Dobrze,ze go do pionu postawilas   | |
|     | 
|  2013-06-06, 17:45 | #4833 | 
| Zakorzenienie | 

Idziemy do ortopedy....    | 
|     | 
|  2013-06-06, 17:48 | #4834 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2008-10 Lokalizacja: Pomorze 
				 | 

Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV

Juz doczytalam, ze Bartulo Syliettowy to dzielny kawal kloca    Lady,dobranoc   Aha, Illusion, pewnie ze gadalam z moim TZtem. Albo wpuszcza jednym uchem i drugim wypuszcza,albo przewraca oczami i mowi do Marcina " ale ta mama dzisiaj marudzi i marudzi"   | 
|     | 
|  2013-06-06, 17:50 | #4835 | |||||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2012-11 Lokalizacja: Śląsk 
				 | 

Byłyśmy na spacerku ale musiałyśmy wrócić bo ZNÓW zaczeło padać   Cytat: 
    Dziękuję  Cytat: 
  Albo np jak już wstanie do Darii i da jej w nocy mleko (bo go o to poproszę) to już uspać jej NIE UŚPI! Tylko się kładzie i zasypia szybciej od Darii. A ja ją potem muszę usypiać  Faceci.... Obrączki śliczne. A Twój golasek słodki   Tak ciepło macie w mieszkaniu że w samej pieluszce śpi? Cytat: 
 Kurde ale pędzimy w tym wątku. Masakra  Cytat: 
  No właśnie...co z tą ikonką?  Cytat: 
  Cytat: 
  przy następnych dzieciaczkach nam się uda  A co do ślubu cywilnego (ja nie Bokeh ale odpowiem  ). Myśmy płacili w urzędzie 80zł za ślub, Ja za sukienke i buty dałam w sumie około 200zł, Fryzjer,50zł Tż za garnitur i buty dał 350 zł, płacilismy za sale 100 zł/os , gości mieliśmy 14 osób, aha no i obrączki ale to wiadomo że każdy sobie wybiera takie na jakie stać...my mamy proste ,klasyczne  fotografa nie mieliśmy, zdjęcia robiliśmy sami i filmiki też. Chyba wszystko. Także nas to wyszło naprawdę tanio. Cytat: 
      Fewcia, TRZYMAMY Z DARIĄ KCIUKI za bioderka  Hope ja myślę że możecie wykorzystać te obrączki do cywilnego    idę nadrabiać dalej 
				__________________ Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-06-06 o 17:57 | |||||||
|     | 
|  2013-06-06, 17:50 | #4836 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2007-01 
				 | 

trzymamy mocno! mam nadzieje, że wrócicie z dobrymi wiadomościami!!!    
				__________________ 11.01.2013- Julia, nasze największe szczęście   Być Mamą- bezcenne  | 
|     | 
|  2013-06-06, 17:50 | #4837 | 
| Lurker ;) Zarejestrowany: 2011-07 
				 | 

Fewcia   Nomen poka te kiecke  Co do nosidel womar ja nawet dzis wklejalam ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) maja takiego ergonomika http://allegro.pl/womar-nosidlo-nosi...275628031.html  jak dla mnie ok, zastanawiam sie nad nim. 
				__________________ It's okay I got lost on the way But I'm a supergirl And supergirls don't cry | 
|     | 
|  2013-06-06, 17:55 | #4838 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-10 
				 | 

nancy, cala, niby z glowy, ale to kpina jakas....

| 
|     | 
|  2013-06-06, 17:56 | #4839 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2007-01 
				 | 

no wiadomo, że dla Ciebie to strata czasu... ale cóż poradzisz..    
				__________________ 11.01.2013- Julia, nasze największe szczęście   Być Mamą- bezcenne  | 
|     | 
|  2013-06-06, 18:03 | #4841 | |||||||
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2005-09 
				 | 

Cytat: 
  Życzę Ci żebyś szybko miała okazję do jej nałożenia  Cytat: 
  Cytat: 
  Maila podaj to podanie Ci wyślę  Cytat: 
 Cytat: 
   Cytat: 
  Cytat: 
  24 stopnie mam w mieszkaniu 
				__________________ Igorek - 02.01.2013 r. | |||||||
|     | 
|  2013-06-06, 18:07 | #4842 | ||||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2012-05 Lokalizacja: Małopolskie 
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
  radykalnie ale skutecznie  Cytat: 
   Cytat: 
  kocham cie coraz bardziej  Obrączki sliczne, IGI cudowny, swoją droga ciepło musicie miec ze tak spiocha na golasa  Cytat: 
  Cytat: 
  bedzie dobrze, nie ma innej mozliwosci  Bartunio bardzo dziękuje za wszystkie kciuki  ciotki są niezawodne  wlasnie sie wyspał i pożera stópki    kooooocham ten widok  wybaczcie kochane, że wszystkich kciukasowych cytatów nie zaznaczam, ale gdybym teraz jeszcze musiała sie cofac w ich poszukiwaniu to przy mojej obecnej predkosci neta zeszłoby mi do jutra...  i co miałam jeszcze pisac???? aaaa wiem, po tych wszystkich komentarzach w klubie aż czuje sie zawstydzona, nigdy nie uważalam sie za ładną a tym bardziej piękną, na dodatek spartoliła mi baba fryzure bo zupełnie inaczej miała wyglądac a tak mi wlosy sciągneła, że myslałam, ze mi skóre zedrze  ogólem- wróciłam od fryzjera i byłam skłonna wsadzac głowe pod kran i isc w rozpuszczonych    BLACK- cofnełam sie, bo musiałam przegapic Twojego posta- obrączki fajoskie, rzadko spotykam sie z czerwonym złotem  LADY- to sie dzisiaj wyspisz  SZAJA dzisiaj na zakupach szaleje? ooooooo ciekawe co tym razem wypatrzy za grosze   | ||||||
|     | 
|  2013-06-06, 18:17 | #4843 | |||||||
				 | 

Cytat: 
  masakieros Ale skąd wiesz że to już na noc?  Cytat: 
     Cytat: 
  Cytat: 
  No gdybyś wiedziała to byś się nie uczyła. Co za bałwan  Cytat: 
  za wagę. Ale twardziel z niego     Cytat: 
 Cytat: 
  A u nas 19-20. Brrrr ziiiimno. 
				__________________ Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. | |||||||
|     | 
|  2013-06-06, 18:34 | #4844 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-10 
				 | 

Illusion, same 5 :/ U nas w mieszkaniu tez 24stopnie i to jest zdecydowanie za goraco!! Kuba spi w samym krotkim bodziaku, bo inaczej mokry :/ | 
|     | 
|  2013-06-06, 18:56 | #4845 | |||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-08 
				 | 

Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Wyśpij się, słodkich snów!   Misiek stękacz vel jęczydełko śpi, ja idę wreszcie coś zjeść. Jutro mama przykedzie i mnie troszkę odciąży   | |||
|     | 
|  2013-06-06, 18:59 | #4846 | ||||||
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2006-05 
				 | 

To nosidełko zafirro womara wygląda w porządku  Chociaż firma już spalona za te wisiadła  No i facet obrzydliwy-rzygać się chce  Cytat: 
  Dzięki bardzo za odpowiedź. Wychodzi na to, że pierdoły najwięcej pożerają kasy  Cytat: 
 Ja też obiad, źle się wyraziłam z tym weselem   Doskonale Cię rozumiem. Mój TŻ też, że po co robić po łebkach a kasy na weselicho nie ma... A z zaręczynami to wymyslił sobie, że są ważne rok i trzeba brać ślub więc na pierścionek też nie mam co liczyć  A też nie chcę jakiegoś super, dla mnie może być nawet z automatu z kulkami, liczy się gest... Cytat: 
  Kurcze, jaka to sprawiedliwość? Ci co balowali mają tą samą ocenę co matki małych dzieci co kują co nocach?  A idź Ty! Cytat: 
  No to Bartulo zasłużył sobie na wielkie oklaski od wizażowych cioć  Cytat: 
  Albo do tej spódnicy góry szuka-w każdym sklepie zakłada ją i ściąga  Cytat: 
  Nie dają kasy to i wódy kropli nie zobaczą   Dziękuję Ci bardzo za szczegółowe wyliczenia  Jesteś taka sama jak ja: ja na studniówkę wszystko sama, sukienka z lumpa za 5 zł przerabiałam (czyt. doszyłam koronkę  ), włosy do połowy zakręcone, bo czasu nie było (resztę spiełam  ). A chciałabym zobaczyć tą Twoją sukienkę. Wcale Cię nie wyśmieję, tylko powiem, że zaradna jesteś  O kurcze, to obrączki są takie drogie?  Gdzie ja byłam jak mózgi rozdawali? :O Mocno, mocno, mocno trzymam kciuki!!! O, też fajnie wyliczone  Widać, że TŻci nie potrafią się ubrać taniej od nas  Dobrze, że ta urzędowa opłata jakaś znośna (nie to co trzeba by dać księdzu  ). | ||||||
|     | 
|  2013-06-06, 19:02 | #4847 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2012-05 Lokalizacja: Małopolskie 
				 | 

TżBokeh widzę cie    | 
|     | 
|  2013-06-06, 19:09 | #4848 | 
| Zakorzenienie | 

| 
|     | 
|  2013-06-06, 19:09 | #4849 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2011-05 Lokalizacja: Warmia. :) 
				 | 

Dziewczyny, a takie nosidełko? http://allegro.pl/nosidelko-ergo-car...234436509.html

| 
|     | 
|  2013-06-06, 19:23 | #4850 | |||||
| Zakorzenienie | 

Cytat:   Cytat: 
   Cytat: 
  Cytat: 
   Cytat: 
 Mogę tylko współczuć  i powiedzieć, byś się tym nie przejmowała. Może ona sobie nie zdaje sprawy że Ty to tak odbierasz ?? My obrączki robiliśmy u złotnika ze starych obrączek mojego taty i mojej babci. Sa już porysowane to wiadome, tego się nie uniknie, ale grawerka wygląda jak w dniu ich odebrania   | |||||
|     | 
|  2013-06-06, 19:27 | #4851 | 
				 | 

Powodzenia   
				__________________ Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. | 
|     | 
|  2013-06-06, 19:28 | #4852 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2009-06 Lokalizacja: wrocław / kiełczów 
				 | 

hej dziewczyny juz chyba ok po szczepieniach, noc byla nawet ok  ale za to mlody strasznie marudny w dzien, nie spi juz prawie wcale  ciagle raczki albo zabawianie, zycia nie mam juz  dzisiaj ledwo jedna drzemke na godzine sobie ucial za to zasnal bez problemu chyba zabkuje, dlatgeo taki rozdrazniony jest tak mi sie wydaje, bo dziasla rozpulchnione 
				__________________ 12.01.2013 Edytowane przez blogerka Czas edycji: 2013-06-06 o 19:30 | 
|     | 
|  2013-06-06, 19:28 | #4853 | 
				 | 

Dziś u nas temat obrączek i co?? na str wizaż u góry reklama obrączek (chyba nas czytają)    edit. już mi się gdzieś straciła ta reklama,ale może któraś z Was też widziała   
				__________________ Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-06-06 o 19:29 | 
|     | 
|  2013-06-06, 19:31 | #4854 | |
| Zakorzenienie | 

Ale ma piękne oczy    Przystojniak   Ciekawe czy jak nimi będziemy, to bedziemy pamiętać czego nie lubiałyśmy u naszych   Wiecie mi się też wydaje, że dużo sytuacji wynika przez nasze nadinterpretowanie. T. coś powie, my to odbieramy w jakiś sposób, a ona może nie mieć tego wcale na myśli. Ale to pewnie w jakimś 1% tak jest   Hmm ciekawe czy nasze można  nie pamiętam... Cytat: 
   na pewno     | |
|     | 
|  2013-06-06, 19:32 | #4855 | |
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2009-06 Lokalizacja: wrocław / kiełczów 
				 | 

Cytat: 
 nie tylko tu na wizazu, ale zauwazylam ze na wielu innych stronach, odpowiadaja tematycznie temu czego szukam w necie i stronom ktore przegladam   
				__________________ 12.01.2013 | |
|     | 
|  2013-06-06, 19:32 | #4856 | 
				 | 

Haha, Silver, no cóż - nie od dziś wiadomo, że wizaż jest wyznacznikiem aktualnych trendów reklamowych i dyskusyjnych.   Ja akurat reklam nie widzę, bo mam Adblockera i kocham go całym sercem.   | 
|     | 
|  2013-06-06, 19:41 | #4857 | 
| Lurker ;) Zarejestrowany: 2011-07 
				 | 

Mowie do TZa- to kiedy slub bo aukcja z kiecka sie niedlugo konczy. Pyta za ile, mowie 12 dni- to zamow   A po chwili- kurde w miesiac kasy nie odlozymy   
				__________________ It's okay I got lost on the way But I'm a supergirl And supergirls don't cry | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2013-06-06, 19:42 | #4858 | 
				 | 

Little, ale kiecka jest cudowna!   Ile kosztuje? Naprawdę piękna, bierz.  Najwyżej poczeka chwilę.   | 
|     | 
|  2013-06-06, 19:42 | #4859 | |||
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
 A to całkiem możliwe    Cytat: 
   za szczepienie i wagę  Cytat: 
  W końcu dziś nie padało    byłam na spacerku   a teraz idą taaaaakie ciemne chmury i pewnie bedzie burza  lubię burzę, ale tylko jak w domu jestem   | |||
|     | 
|  2013-06-06, 19:49 | #4860 | |||
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2013-01 Lokalizacja: Silesia 
				 | 

Cytat: 
  Był jakiś?  Cytat: 
   od tego jesteśmy przecież. Nigdzie nie idź! Cytat: 
  Uff. Mały już śpi. Zdążyliśmy się z tż pokłócić.. Jejku jak on potrafi mi sprawić przykrość tym co mówi   | |||
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:28.

ja się zastanawiam czy Deli, ze względu na sytuację, jest w stanie poprowadzić kolejną część wątku
 ja się zastanawiam czy Deli, ze względu na sytuację, jest w stanie poprowadzić kolejną część wątku 

nawet mu powieka nie drgneła przy szczepieniu.... twardziel mi rosnie
  nawet mu powieka nie drgneła przy szczepieniu.... twardziel mi rosnie