|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1951 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamu
Cytat:
Do forum podchodzę po prostu inaczej niż Ty- jeżeli coś piszę i się z kimś dzielę swoim życiem w jakiś sposób to liczę się z tym, że ktoś może obiektywnie coś napisać. Jak opisywałam swoje problemy z Tztem i dziewczyny pisały o nim burak, b*c i inne rzeczy też mi nie było miło- ale pisałam to po to, aby uzyskać obiektywną opinię, a nie słodkie misiaczki buziaczki i całuski z zapewnieniami ze to najwspanialszy mężczyzna na świecie i mimo takich słów doceniłam takie opinie milion razy bardziej niż osób, które w jakis sposób są ze mną związane prywatnie i na żywo. A skoro według Ciebie troska i rada abyś może zwolniła trochę tempo jest bawieniem się w lekarza, czym mogę zrobić krzywdę to utwierdzam się w przekonaniu, że nie do konca umiesz czytać ze zrozumieniem. A więc biegaj, skakaj, lataj, pływaj!
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu.. ![]() ![]() 3470g, 54cm
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1952 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.1
hej'
jakby sie ktos pytal - zyje i nie rodze. Nie bede juz chyba na biezaco. Ogarniam co sie da do czwratku Dzis obudzilo mnie jezdzenie po jelitach - jak tak dalej pojdzie, lewatywa przed cc nie bedzie potrzebna, bo juz od dzis dzieje sie jak po lewatywie. ![]() Ghia to mnie uspokoilas ![]() ![]()
#1953 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.1
O to, to
![]() ![]() Ale tak a propos - ja tam bym się z chęcia pobawiła w doktora ![]() muszę wykorzystać fakt wczorajszego odkrzaczania
#1954 |
Wtajemniczenie
|
SAMMI na nogach mam zielony, niebieski, fioletowy, czerwony i blekitny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1955 |
Wtajemniczenie
|
Odp: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.18
Cześć Piekne!
Ghia- wspanialy opis porodu ![]() ![]() Ewusia- piękny Tymus ![]() Mam skleroze i nie wiem co komu mialam pisac, bo oczywiście z telefonu pisze. Bylismy dzis z kluskiem na spacerku, myslalam ze mi brzuch odpadnie ![]() ![]() ![]() Dziewczyny które karmia piersią- zawsze odbijacie potem? Oczywiście gratuluje wszystkich wizyt i tygodni! Nie obijac sie- rodzimy laseczki! Wczoraj byla u nas polozna i juz nie mamy szwow :p A dzis moj romantyczny tz na spacerze mowi do mnie: jak dobrze, ze juz nie jestes takim pingiwnem ![]() Fajnie mi woda pochodziła z organizmu, nie mam juz fionowatych stóp i kostek, teraz mam jakbym niedozywiona byla ![]() No i przy kp bardzo szybko sie macica obkurcza
![]() |
#1956 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamu
Cytat:
![]() składek co prawda też nie wpłacałam, ale biorąc pod uwagę nasze kłopoty finansowe mam nadzieję, że mi darujesz? ![]() ![]()
![]() |
#1957 |
Zakorzenienie
|
Rockyyy- rozumiem cię doskonale. Ja też ostatnio tak jakoś czuję się wyobcowana, mimo że znajomych i rodzinę mam blisko. Czasem teraz w ciąży sama nie mam ochoty, ale częściej, to ja jakoś teraz "nie pasuję" do towarzystwa. Wyszliśmy ostatnio ze znajomymi. Wszyscy się śmiali, pili piwko, a mnie w zasadzie pytali tylko o to jak się czuję, czy puchną mi stopy itd. Można ze mną rozmawiać jak kiedyś o wszystkim, ale każdy rozmawia tylko o ciąży. Z jednej strony ich częściowo rozumiem, ale z drugiej po porodzie będzie jeszcze ciężej się spotkać. Nie wiem kiedy znowu poczuję się znowu tak naprawdę "w towarzystwie".
|
![]() ![]() |
![]() |
#1958 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1959 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Sama napisałaś, że znamy Cię z kilku postów, no to na ich podstawie wnioskujemy i radzimy. To po diabła piszesz, że masz skurcze w nocy skoro zgodnie z opinią lekarza wiesz, że jest wszystko ok ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1960 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale ci w ogóle fajnie, że już tak z hanią wypracowujecie swój rytm... i spacerki ![]() ![]()
![]() |
#1961 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Myszolka nikt tu Ci źle nie życzy.Szczerze dziewczyny Ci radziły zebyś zwolniła tempo.Lekarz lekarzowi nie jest równy i czasem moze sie mylić.Tyle tu u nas jest przypadków ze szyjka sie skraca itp. i lekarze każą dziewczynom leżec.I nie jestesmy lekarzami ale te objawy co opisujesz są niepokojące a Ty piszesz ze boisz sie wczesniejszego porodu.....Więc warto by sobie pewne słowa wziąść do serca i przemyslec.Nikt Cie nigdy nie oskarżył ze jesteś wyrodną matką itp. [QUOTE=Neni1984;41601699]Ale o czym ten filmik? ![]() Z porodówki? ![]() ![]() /QUOTE] Niee tak ostro to nieee ![]() Sara robi rewolucje w baniaczku ![]()
![]() |
#1962 | |
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Odp: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII
Cytat:
![]() ![]() Na razie spacery tylko jak tz ma wolne, bo sama niestety nie dam rady z wozkiem... ![]() Futro tez testowalo wozek juz w terenie :p
![]() ![]() |
![]() |
#1963 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Oczywiście, że pewnymi informacjami nie powinno się dzielić na forum, ale Ty przekazujesz nam głównie informacje o tym, że "brzusio boli", "w planach na dziś mam to i tamto", "chyba szybko urodzę ![]() Mój lekarz też nie zalecił mi leżenia, ale po informacji, że szyjka jest skrócona zaprzestałam spacerów i obowiązki ograniczyłam do minimum (na prawdę się da - mi też nie ma tu kto pomóc). Dla lekarza jesteś kolejną pacjentką, a Twoje dziecko ma tylko jedną szansę otrzymać wszystko co najlepsze od Ciebie! I też tylko od Ciebie zależy czy to dostanie ![]() Kółka wzajemnego adoracji nie będę komentowała ![]() Edytowane przez Neni1984 Czas edycji: 2013-07-02 o 14:17 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1964 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja nie mam zadnej kolezanki na moim etapie jakby, wiec Cię doskonale rozumiem.. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Super, że się docieracie z Hanią jeżeli chodzi o kp ![]() Cytat:
![]() ![]()
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1965 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VI
hahaha, ale sprytny piesek
![]()
#1966 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ghia fajny opis,podnosi na duchu ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1967 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jeszcze go dobudzać będziesz musiała ![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1968 | |
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1969 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VII
Cytat:
![]()
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1970 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1971 | |||
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ja teraz jestem cała szczęśliwa bo pierogi ruskie zajadam, mniaaam ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1972 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VI
Cytat:
![]() ![]()
Tomuś 21,07,2005 ![]() Antoś ,6,09,2013 ![]() Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego sie pragnie." |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1973 |
Zakorzenienie
|
Karolajn
![]() ![]() ![]()
#1974 |
Konto usunięte
|
Odp: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.18
Dziewczyny ja tylko z doskoku....
Młody mi wczoraj odmówił piersi ;( Masakra, musimy walczyć. Na szczęście pije moje mleko, tyle, że odciągnięte. Dziewczyny, nie przejmujcie się kg i jedzcie, co chcecie, bo jak będzie kp, to jest naprawdę sporo ograniczeń :/ Truskawki i kilka innych owoców, wiele warzyw, nie można jeść wiele słodyczy, nie każdy rodzaj mięsa... Korzystajcie! I trzymam kciuki za kolejne porody ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1975 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiadomo, że na spacerki tylko z tżtem, musisz uważać teraz na brzuch ![]() A Twój esio mnie zabił, hahaha padłam, jaki pasażer na gapę ![]() Cytat:
![]() Moje znajome są na etapie publikowania na fb informacji o świeżo zdobytym licencjacie, to co je obchodzi mój 8 miesiąc ![]() A co do długów ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1976 |
Wtajemniczenie
|
Ewusia super, że już jesteście w domku. Tymuś Cudo!
Chwilę mnie nie było, a tu taki raban ![]() Przepraszam, nie rozumiem dlaczego nie dostałam numeru konta na które uiszcza się wpłaty za forum? ![]()
#1977 | |
Zakorzenienie
|
Ze mnie żadna laska, więc mnie nie wyzywaj
![]() Cytat:
![]() Zazdroszczę powrotu do normalnych wymiarów ![]() A TŻ - no cóż-szczery ![]() Każdy nasz TŻ na pewno odetchnie z ulgą jak się odpingiwnimy ![]() Rockyy rozumiem Cię, bo ja też u siebie w mieście nie mam koleżanek ![]() ![]() Edytowane przez Neni1984 Czas edycji: 2013-07-02 o 14:32 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1978 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41602306]Dziewczyny ja tylko z doskoku....
Młody mi wczoraj odmówił piersi ;( Masakra, musimy walczyć. Na szczęście pije moje mleko, tyle, że odciągnięte. Dziewczyny, nie przejmujcie się kg i jedzcie, co chcecie, bo jak będzie kp, to jest naprawdę sporo ograniczeń :/ Truskawki i kilka innych owoców, wiele warzyw, nie można jeść wiele słodyczy, nie każdy rodzaj mięsa... Korzystajcie! I trzymam kciuki za kolejne porody ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] No nic, trzeba słuchać bardziej doświadczonych ![]() ![]() A co do Artiego - spokojnie, pewnie leniuszek się z niego zrobił chwilowo, bo wiadomo, że z butli łatwiej... ale jesteś w tej kwestii jak widać tak uparta, że na pewno za niedługo mały całkiem załapie ![]()
#1979 | ||
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41602306]Dziewczyny ja tylko z doskoku....
Młody mi wczoraj odmówił piersi ;( Masakra, musimy walczyć. Na szczęście pije moje mleko, tyle, że odciągnięte. Dziewczyny, nie przejmujcie się kg i jedzcie, co chcecie, bo jak będzie kp, to jest naprawdę sporo ograniczeń :/ Truskawki i kilka innych owoców, wiele warzyw, nie można jeść wiele słodyczy, nie każdy rodzaj mięsa... Korzystajcie! I trzymam kciuki za kolejne porody ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] To trzymam ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Odnośnie numeru konta to dam na 1ej stronie więc będziecie miały łatwy dostęp. ![]() Jak któraś nie zapłaci to mam Wasze numery telefonów więc będę dzwonić jako dział windykacyjny ![]()
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#1980 |
Zadomowienie
|
o jej a tu nawet kłotnie się pojawiły
![]() Myszolka tak nikt nie jest lekarzem każda tylko DORADZA pisze to co wie...jeżeli ktoś pyta-doradzają-ja też mam takiego lekarza ze szkoda słów nawet nie wiem ile dzidziuś wazy , dziś też pytałam co i jak bo ona za wiele nie powie. Wiec zawsze o radę pytam dziewczyny na forum nie które miały tak jak ja inne nie no ale po to jest forum ![]() Ja już prawie też nic nie robię dziś te cieżkie zakpy ![]()
Tomuś 21,07,2005 ![]() Antoś ,6,09,2013 ![]() Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego sie pragnie." |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:28.