Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz. 20! - Strona 24 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-21, 08:03   #691
Katerine2
Raczkowanie

Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz

Cytat:
Napisane przez lachryma Pokaż wiadomość
Neni rodzi !! !!

ma 7 cm rozwarcia i pisze, że ból urywa jej tyłek.

kciuki dla NENI
Trzymaj się Neni i przyj mocno

Hafcika nie było jednak ale tak mnie zoladek boli ze hej, to z przejedzenia.
Wczoraj się zastanawiałam jak wygladaja te skurcze na gorze brzucha, ja do tej pory stwierdzam ze nie miałam zadnych skurczy tylko to co czuje u góry brzucha to niunia się wypycha bo miejsca mało a wagowo galanta wiec musi to bolec jako tako
Katerine2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-21, 08:12   #692
dzoan
Zakorzenienie

Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz

Cytat:
dzoan, ja sie nie wpycham w kolejke, grzecznie czekam na swoja kolejke a to, ze moja partnerka mnie zostawila... no coz, mam jeszcze meza
haha spoko.. ja się nie obrażę poza tym masz jeszcze całą niedzielę by do niej dołączyć

kurde śniadanie to będzie biedne.. resztka chleba spleśniała.. po jednej małej kajzerce nam zostało.. ja mam jeszcze serek wiejski, więc porcja wystarczająca.. a mąż niech sobie radzi.. jak się wprost nie powie, że czegoś brakuje, to facet się nie domyśli..

dzoan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-21, 08:31   #693
karolajn1987
Wtajemniczenie

Odp: Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 201

Cytat:
Neni rodzi !! !!

kciuki dla NENI
Dajesz!! Kciuki

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-07-21, 08:35   #694
yevele
Zadomowienie

Cytat:
Neni rodzi !! !!

kciuki dla NENI
ooooo!
Stary 2013-07-21, 08:41   #695
Samantha7
Zakorzenienie

Cytat:
Neni rodzi !! !!

kciuki dla NENI
zeby szybko poszło i tyłek został na swoim miejscu

Masakra jak sie nasprzatlam. Stwierdziłam, ze now or never. Jutro czyli dzis przychodzi Tz brat , a w domu taki syf, ze makabra wiec lipa by była bo ja mam zawsze jak w muzeum wiec nie chce se reputacji psuć

Mały to jakiegoś świra dostawał nie wiem chyba sie wkurzył, ze matka sie rusza za duzo. Do tego jak przykleklam zeby śmieci na szufelke zamieścić to mi poszedł taki skurcz czy jakis promien od tylka kręgosłupa az do szyji. Dygam sie zebym nie miała jakiegoś ucisku na nerw jak będę rodzic. Mojej mamie mowę odebrało podczas porodu i nie mogła potem mówić przez kilka godzin po porodzie. Przerażają mnie takie rzeczy

Moj Tz sie nie wkurza, ze siedzę na Wizazu. Go wkurza jak mu mowie, ze którejś Tz to zrobił to czy tamto, a on taki beee jest.
Ostatnio mu wygarnelam, ze jest taki, ze mi stop nawet 15min.nie chce pomasowac, a ja mu syna noszę i mi ciezko i mowie, ze En Tz w podzięce to iPad kupił jej, a moj Tz dosłownie sie obraził na mnie i powiedział, ze kobiety to rozne rzeczy zmyslaja i ze my tu specjalnie tak sie przechwalamy, a to ściema jest

Także ńie chwalić sie Tztami bo nie wierze Wam

Moja galeria pazurkowa https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=611423
Samantha7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-21, 08:41   #696
jakierka
Zadomowienie

Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz. 20!

Witam sie mamusie

Neni, przyj!!! Trzymam aby szybko poszlo!

Ja mialam kiepska noc, wieczorem brzuch napiety i co jakis czas czulam bole jak na @, do tego bylam jakas ociezala i marudna. Wzielam nospe i niby lepiej, choc teraz nie czuje zeby brzuch byl bardzo miekki. Moze Edziu teraz tak duzo przybiera w nocy

Zycze Wam fajnego dnia i za kolejne maluszki

Stary 2013-07-21, 08:43   #697
stokrotka24
Zakorzenienie

Dzień dobry
Cytat:
Neni rodzi !! !!

kciuki dla NENI
wow powodzenia dasz radę
Cytat:
Napisane przez dzoan Pokaż wiadomość
Witam się wieczorkiem I co urodziła już któraś??

Wróciliśmy ok. 22 z RODOS Jestem tak obżarta, że nie mogę się ruszyć. Zjadłam karkówkę, kiełbaskę, chlebek, sałatki, grillowany ser pleśniowy, plastry cukinii, mieszanka warzyw, do tego namieszałam z owocami: winogrona, czereśnie, czerwona porzeczka, agrest zielony, czerwony.. plus trochę słonecznika, chipsów.. plus woda z miętą i cola.. tylko haft mógłby mnie uratować
ale pyszności się najadłaś
Cytat:
Napisane przez jakierka Pokaż wiadomość

Dziewczyny, wspolczuje Wam tego, ze musicie pilnowac TZtow odnosnie picia. Wiadomo, ze im sie tez cos od zycia nalezy, ale nam kobietom tuz przy porodzie trudno to zrozumiec i to tylko zwieksza nasz stres. Ja na szczescie nie musze sie o to bac, bo moj TZ nie pije w ogole, ale mam nadzieje, ze zadna z Was nie bedzie w sytuacji ze zacznie rodzic a TZ bedzie niezle wstawiony
powiem ci szczerze, że ja nigdy z moim nie miałam takiego problemu, on raczej z tych siedzących w domu, ale ostatnio tak się skumał ze znajomymi z pracy i ciągle gdzieś na piwo wychodzi akurat przed moim porodem. Jakby się zdarzyła taka sytuacja, że byłby wstawiony a ja rodzę to jadę sama, dzwonię po przyjaciółkę a on może pomarzyć o rodzinie.

Cytat:
byliście razem na pizzy, tzn. że już lepiej pomiędzy Wami?
pogadaliśmy, doszliśmy do wspólnych wniosków i ustaleń a jak się dalej zachowa to zobaczymy. I tak mam wielki żal, bo jesteśmy ze sobą 10 lat i nigdy takich numerów mi nie robił, zawsze mogłam na niego liczyć

po wczorajszej ostrej pizzy strasznie mnie w nocy suszyło. I śniło mi się, że rodzę oczywiście ale w sumie to ani dziecka nie widziałam ani brzucha nie miałam i wszystkich na około pytałam czy już urodziłam. A dzisiaj rano zaliczyliśmy dziabanko

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-21, 08:59   #698
Samantha7
Zakorzenienie

Jakierka - moze porodzik Ci sie szykuje

Moj Tz tez nie pije w ogóle. Czasami sobie marzymy jaki dom byśmy chcieli mieć i Tz mowi, ze by chciał mieć taki man cave i śmieje sie z niego, ze by miał za barem rozne rodzaje mleka poustawiane zamiast jakis trunków % Moj Tz to mlekowy freak wiec wiem, ze bedzie sie do mojej dojarni próbował podłączyć

Stokrotka - mi sie wydaje,ze to taka obronna reakcja Tztow , ze oni sie boja trochę, ze ich życie sie skończy i bedą tylko w kupie i pieluchach.
Zobaczysz zmieni mu sie

Mały znów mi pecherz chce wygryzc. Chyba ma juz zeby

Stary 2013-07-21, 09:03   #699
aremalgos
Rozeznanie

Dzień dobry

Cytat:
Napisane przez paulinka777 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczynki!
Wpadłam tylko się przywitać z domku
Wypisali nas dzisiaj po 18, wróciliśmy, szybkie rozpakowanie, pierwsza kąpiel Malutkiej i zaraz będziemy z Mężem cieszyć się sobą i Naszym Skarbem obok
Nie nadrabiałam, ale jutro wpadnę na parę chwil- może uda mi się spisać relację.

Gratuluję Wszystkim Nowo Rozpakowanym Mamusiom Za te po terminie trzymam mocno kciuki- wiem co to za ból!
brawo brawo

Cytat:
Neni rodzi !! !!

kciuki dla NENI

Cytat:
Napisane przez idzia111 Pokaż wiadomość
POWITAJMY NA ŚWIECIE SYNECZKA ADRIANY]

DZIŚ O GODZINIE 14:50 PRZYSZEDŁ NA ŚWIAT KACPEREK, 3800 g I 55 cm, PORÓD SN

WITAJ

p.s. dostałam od niej info jakis czas temu, ale byłam poza domem, wiec przekazuje teraz, wysyłam jej gratulacje w naszym imieniu

Cytat:
Napisane przez Samantha7 Pokaż wiadomość
J

Stary 2013-07-21, 09:09   #700
magolina
Wtajemniczenie

Dzień dobry

Chyba nie ma sie co chwalić tygodniami bo tu takie emocje porodowe no ale ja się witam z Adasiem w 37 tc

Cytat:
Napisane przez idzia111 Pokaż wiadomość
POWITAJMY NA ŚWIECIE SYNECZKA ADRIANY]

DZIŚ O GODZINIE 14:50 PRZYSZEDŁ NA ŚWIAT KACPEREK, 3800 g I 55 cm, PORÓD SN

WITAJ

p.s. dostałam od niej info jakis czas temu, ale byłam poza domem, wiec przekazuje teraz, wysyłam jej gratulacje w naszym imieniu
Gratulacje witam Kacperka na świecie

Cytat:
Napisane przez paulinka777 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczynki!
Wpadłam tylko się przywitać z domku
Wypisali nas dzisiaj po 18, wróciliśmy, szybkie rozpakowanie, pierwsza kąpiel Malutkiej i zaraz będziemy z Mężem cieszyć się sobą i Naszym Skarbem obok
Nie nadrabiałam, ale jutro wpadnę na parę chwil- może uda mi się spisać relację.
super, że już w domku

Cytat:
Wróciliśmy ok. 22 z RODOS Jestem tak obżarta, że nie mogę się ruszyć. Zjadłam karkówkę, kiełbaskę, chlebek, sałatki, grillowany ser pleśniowy, plastry cukinii, mieszanka warzyw, do tego namieszałam z owocami: winogrona, czereśnie, czerwona porzeczka, agrest zielony, czerwony.. plus trochę słonecznika, chipsów.. plus woda z miętą i cola.. tylko haft mógłby mnie uratować
No to piona
Ja się wczoraj tak nażarłam na grillu u teściów - to samo oprócz owoców, tylko ja się dopchałam jeszcze ciastem i wypiłam dwa browary bezalko. a w domu poprawiłam zimnym arbuzem w nocy spać nie mogłam z przejedzenia

Cytat:
Napisane przez malaczarnakejt Pokaż wiadomość
Dzień dobry! wczoraj miałam pogadanke z mężem. Zły na moje siedzenie na wizazu i stąd taka nerwowa... Trochę muszę się ukrywać bo przecież z Was nie zrezygnuje!
jeszcze doszła z mojej strony sprawa teściowej, bo wraca do Polski i nie wiadomo, czy nie zawita w Warszawie 1 sierpnia. A jak nie 1 to 10 i sie zdenerwowalam, że ona ma swoje plany i nie zapyta, czy nam pasuje...
Ale mąż mnie zapewnił, że jeżeli nie będziemy ogarnieci w tym czasie, to ją powstrzyma przed przyjazdem. Z drugiej strony głupio tak, no ale obiecał.
Zobaczymy jak będzie. Ja chce wypracować jako taki rytm dnia z Fi najpierw. I nie potrzebuję dodatkowych nerwów. A niestety wizyty teściowej mnie stresuja. Wiecie, że dopiero po remoncie spędzam czas w salonie? wcześniej czułam, że nie jest to moje miejsce... Po roku malzenstwa się przekonalam. Ale i tak meble jeszcze nie zmienione więc nie ma dla mnie ideału. No ale postęp jest.

Przepraszam za żale z rana. Zajrze w wolnej chwili:-*
No nie dziwne, że Ci wizyta teściowej nie pasuje - będziesz po porodzie i starała się ogarniać wszystko z Fi a tu jeszcze teściowa na głowie

Cytat:
Neni rodzi !! !!

kciuki dla NENI
Aaaaaaa NENI kciuki

Cytat:

Moj Tz sie nie wkurza, ze siedzę na Wizazu. Go wkurza jak mu mowie, ze którejś Tz to zrobił to czy tamto, a on taki beee jest.
Ostatnio mu wygarnelam, ze jest taki, ze mi stop nawet 15min.nie chce pomasowac, a ja mu syna noszę i mi ciezko i mowie, ze En Tz w podzięce to iPad kupił jej, a moj Tz dosłownie sie obraził na mnie i powiedział, ze kobiety to rozne rzeczy zmyslaja i ze my tu specjalnie tak sie przechwalamy, a to ściema jest

a to sobie znalazł wytłumaczenie.

Miłej niedzieli
magolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-21, 09:11   #701
surka
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 201

Cytat:
Wiecie mój też potrafi mi wygarnąć wizaż.. zwłaszcza jak czas nas goni albo dużo roboty, albo po tym jak ja mu wypomnę jego grę przeglądarkową...I wkurza mnie to strasznie..ale ja mam przynajmniej dobre argumenty, że mam z kim porozmawiać o ciąży, problemach z nią związanych, macierzyństwie, wygadać się, pożalić, pochwalić, radować, posłuchać dobrych rad, powymieniać poglądami itd..... itp.... A on co- gra jedynie dla rozrywki, niczego nie wnosząc do naszej rodziny.. Jeszcze, żeby go chociaż w tej wojennej grze nauczyli jak taktycznie przebrać dziecku pieluchę, by nawet tego nie spostrzegło

---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ----------

I na naszym wizażu nry tel są potrzebne do kontaktu w razie, gdyby któraś trafiła do szpitala, bo martwimy się o nasze ciąże, zdrowie i dzieciątka.. a u nich by powiedzieć "ty słuchaj, ktoś cię atakuje, odeprzyj atak, wejdź na deserta'
Hahaha

Cytat:
zeby szybko poszło i tyłek został na swoim miejscu

Masakra jak sie nasprzatlam. Stwierdziłam, ze now or never. Jutro czyli dzis przychodzi Tz brat , a w domu taki syf, ze makabra wiec lipa by była bo ja mam zawsze jak w muzeum wiec nie chce se reputacji psuć

Mały to jakiegoś świra dostawał nie wiem chyba sie wkurzył, ze matka sie rusza za duzo. Do tego jak przykleklam zeby śmieci na szufelke zamieścić to mi poszedł taki skurcz czy jakis promien od tylka kręgosłupa az do szyji. Dygam sie zebym nie miała jakiegoś ucisku na nerw jak będę rodzic. Mojej mamie mowę odebrało podczas porodu i nie mogła potem mówić przez kilka godzin po porodzie. Przerażają mnie takie rzeczy

to skoro wymyślamy to i ją chyba pochwałę mojego tz

Cytat:

Moj Tz tez nie pije w ogóle. Czasami sobie marzymy jaki dom byśmy chcieli mieć i Tz mowi, ze by chciał mieć taki man cave i śmieje sie z niego, ze by miał za barem rozne rodzaje mleka poustawiane zamiast jakis trunków % Moj Tz to mlekowy freak wiec wiem, ze bedzie sie do mojej dojarni próbował podłączyć

Stokrotka - mi sie wydaje,ze to taka obronna reakcja Tztow , ze oni sie boja trochę, ze ich życie sie skończy i bedą tylko w kupie i pieluchach.
Zobaczysz zmieni mu sie

Już sobie to wyobrażam, z 1 piersi maluch z 2 tz Hahaha

surka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-21, 09:15   #702
madi82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Katerine2 Pokaż wiadomość
Trzymaj się Neni i przyj mocno

Hafcika nie było jednak ale tak mnie zoladek boli ze hej, to z przejedzenia.
Wczoraj się zastanawiałam jak wygladaja te skurcze na gorze brzucha, ja do tej pory stwierdzam ze nie miałam zadnych skurczy tylko to co czuje u góry brzucha to niunia się wypycha bo miejsca mało a wagowo galanta wiec musi to bolec jako tako
ja mam te górne...jest to bardzo nieprzyjemne. Strasznie brzuch twardy górą i w tym momencie jeszcze skrzywiony na prawo...ja nie wiem co to za pozycję przyjął mój syn:/

Cytat:
dzoan, ja sie nie wpycham w kolejke, grzecznie czekam na swoja kolejke a to, ze moja partnerka mnie zostawila... no coz, mam jeszcze meza
to może spiknij się z Domciątkiem teraz

Cytat:
Wiecie mój też potrafi mi wygarnąć wizaż.. zwłaszcza jak czas nas goni albo dużo roboty, albo po tym jak ja mu wypomnę jego grę przeglądarkową...I wkurza mnie to strasznie..ale ja mam przynajmniej dobre argumenty, że mam z kim porozmawiać o ciąży, problemach z nią związanych, macierzyństwie, wygadać się, pożalić, pochwalić, radować, posłuchać dobrych rad, powymieniać poglądami itd..... itp.... A on co- gra jedynie dla rozrywki, niczego nie wnosząc do naszej rodziny......:
mi mój wizazu nigdy nie wypomniał, chyba widzi, że dzięki Wam mam jakąś wiedzę

Cytat:
Neni rodzi !! !!

kciuki dla NENI
no mówiłam by sie na dzis skusiła i jednak udało sie nie ugosci tesciowej

Nenii dawajjjjjj dasz rade kochanaaaa

Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość
Witam z rana.
Noc przespana, siku raz o 6 rano więc do nocnych chyba się nie zalicza, objawów zbliżającego się porodu 0.
Dziś jedziemy na festyn bo mąż potrzebuje slomkowy kapelusz a tam tego pełno.

mi twardniał brzuch w nocy, ale wszystko przeszło...

Cytat:
Dzień dobry! wczoraj miałam pogadanke z mężem. Zły na moje siedzenie na wizazu i stąd taka nerwowa... Trochę muszę się ukrywać bo przecież z Was nie zrezygnuje!
jeszcze doszła z mojej strony sprawa teściowej, bo wraca do Polski i nie wiadomo, czy nie zawita w Warszawie 1 sierpnia. A jak nie 1 to 10 i sie zdenerwowa...

hmm ale czemu zły na wizaz...ze duzo siedzisz??

Witajcie w tą piękną niedzielkę!
Czekamy na porodziki, u mnei to powoli idzie:/ ale czuję normalnie, ze jak nie dziś to niebawem....obym się nie rozczarowała...

PS. A gdzie Domciątko!!!!!!?!!!!! ?

---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ----------

Cytat:
Napisane przez magolina Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Chyba nie ma sie co chwalić tygodniami bo tu takie emocje porodowe no ale ja się witam z Adasiem w 37 tc

Miłej niedzieli
Chwal się! nie ma że tylko porodziki! TYgodnie też są ważne!!!

gratulacje za piękny już tydzień

Cytat:

wyobraziłam to sobie hehehe

28.07.2013r.
madi82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-21, 09:16   #703
jakierka
Zadomowienie

Cytat:
Mam nadzieje, ze jeszcze nie, bo mam termin dopiero na 16.08

Magolina, za 37tc Wlasnie przypomnialas mi, ze tez z Edziem rozpoczelismy 37tc

Wiec witamy sie w 37tc
Stary 2013-07-21, 09:20   #704
madi82
Zakorzenienie

Pozdrawiam nocne "Mat(r)ki" te karmiące, pielęgnujące i nieśpiące

Cynamonka uśmiałam sę jak to mąz utulił rozżalonego, nakarmionego, z czysta pieluchą Adasia hehe

Ennn pewnie teraz odsypiasz pobudki Tomasza modela naszego?

Perse, Czarowniczka
i reszta która pisałą pozdróki dla Was!!!

---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ----------

Cytat:

Wiec witamy sie w 37tc
Witamy witamy

W takim razie wszystkim gratuluję dziś rozpoczętych tygodni!

---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ----------

Samantha a Ty nie pędzisz do spanka, Ty to jestes nocny MArek

28.07.2013r.
madi82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-21, 09:21   #705
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko
Re: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz.

Hej hej.
Jestem, co prawda jesCze z łóżka i komórki nadaje, ale jestem.
U mnie tradycyjnie nic.

Neni
trzymaj die dzielnie, i Jak bedziesz krzyczeć, to coś fajnego, jakieś super hasła, aby cię zapamiętali.

Edytowane przez domciatko
Czas edycji: 2013-07-21 o 09:47
domciatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-21, 09:22   #706
Samantha7
Zakorzenienie

Magolina za nowy tydzien.

Ja tez zapomnialam, ze witam sie w 39tyg. Za tydzien dokladnie w niedziele bedzie moj TP

Dziewczyny chwalcie Tztow ile wlezie

Musialam sie do lozka zatramsportowac bo nie moglam sie wysikac tak ten wampir mi tam gmera , ze wyc sie chce, a Tz mowi o jej, ale to sa takie skurcze czy co ci jest

Stary 2013-07-21, 09:25   #707
surka
Zakorzenienie

Odp: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz.

Gratuluje skończonych tygodni

Stary 2013-07-21, 09:30   #708
Samantha7
Zakorzenienie

Cytat:

Wiec witamy sie w 37tc
Oh to nie lepiej nie rodz jeszcze. Tfu tfu

za tydzien

Madi - trafilas. Straszny ze mnie marek az czasem sie zmuszam zeby isc wczesniej spac, a to i tak zazwyczaj sie konczy liczeniem baranow , lazeniem pic, siku i tak za 3h moze zasypiam. No a potem spie do 12-1 i jeszcze potrafie zjesc sniadanie i znow pojsc spac. Tak jak dzis tzn.wczoraj. Wstalam po 1 zjadlam i tak mnie zgielo, ze usnelam i o 5sie obudzilam
Masakra

Stary 2013-07-21, 09:32   #709
fiazo
Zakorzenienie

Dzień dobry.dziś zamierzam odpalić kompa.jakoś sobie radzimy w domu,ale jest ciężko mi wrócić do pełni sił,juz nie raz sie przesililam

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-21, 09:36   #710
Samantha7
Zakorzenienie

Ah i zapomnialabym

Dzoann przez te fale radiowe wczoraj balam sie zasnac. Ja sie takich rzeczy boje , ze cos uslysze. Albo jak tv sniezy i szumi to mnie strach ogarnia.
Bylo wiecej horrorow sie w zyciu naogladac.
Dlatego wiecie nie pozwalam mojej mlodszej 14lat sis ogladac nic z takich rzeczy. Po co se psychike nadwyrezac.

Cos mi zoladek boli :/

Stary 2013-07-21, 09:36   #711
fiazo
Zakorzenienie

Musiałam zrobić prania bo nawet nie miałam w co przebrac syna.prasowanie nie dla mnie.dzis bede prosic tesciowa bo nie dam rady

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-21, 09:43   #712
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:

hahah, ja jak mojemu coś o wizazu mówię to się patrzy na mnie jak na wariatkę, ale nie ma nic przeciwko ze siedzę tu
Cytat:

Ja mialam kiepska noc, wieczorem brzuch napiety i co jakis czas czulam bole jak na @, do tego bylam jakas ociezala i marudna. Wzielam nospe i niby lepiej, choc teraz nie czuje zeby brzuch byl bardzo miekki. Moze Edziu teraz tak duzo przybiera w nocy

.
współczuję kiepskiej nocy

Cytat:

Zobaczysz zmieni mu sie

no mam nadzieję, że tak jest, jego znajomi to sami prawie bez mężów/żon i dzieci, wiec czasu maja dużo a tu niestety rodzina i obowiązki. Ja wszystko rozumiem każdy ma jakiś znajomych ale trzeba umieć zachować umiar i znać granice. Zobaczymy jak będzie jak mały się urodzi. "Plusem" jego zachowania piątkowego jest wysprzątane mieszkanie, powieszony obraz na który czekałam 2 miesiące, zainteresowanie szukaniem lampki dla małego i nawet o pampersy się dopytywał

Cytat:
Napisane przez magolina Pokaż wiadomość
Dzień dobry

za 37 tc

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-21, 09:48   #713
tweedledee
Zakorzenienie

Neni, trzymam kciuki!!!
Ja na razie nie nadrabiam, tylko podczytuję, żeby byc na bieżąco
Stary 2013-07-21, 09:51   #714
idzia111
Zakorzenienie

Cytat:
Neni rodzi !! !!

kciuki dla NENI

P.S. i nie ugości teściowej

Cytat:
Wiecie mój też potrafi mi wygarnąć wizaż.. zwłaszcza jak czas nas goni albo dużo roboty, albo po tym jak ja mu wypomnę jego grę przeglądarkową...I wkurza mnie to strasznie..ale ja mam przynajmniej dobre argumenty, że mam z kim porozmawiać o ciąży, problemach z nią związanych, macierzyństwie, wygadać się, pożalić, pochwalić, radować, posłuchać dobrych rad, powymieniać poglądami itd..... itp.... A on co- gra jedynie dla rozrywki, niczego nie wnosząc do naszej rodziny.. Jeszcze, żeby go chociaż w tej wojennej grze nauczyli jak taktycznie przebrać dziecku pieluchę, by nawet tego nie spostrzegło

---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ----------

I na naszym wizażu nry tel są potrzebne do kontaktu w razie, gdyby któraś trafiła do szpitala, bo martwimy się o nasze ciąże, zdrowie i dzieciątka.. a u nich by powiedzieć "ty słuchaj, ktoś cię atakuje, odeprzyj atak, wejdź na deserta'

Kto do pary z Neni?

fiazo a co Ci napisali na wypisie? Jakie komplikacje ciążowe? Super, że juz w domku jestes

Edytowane przez idzia111
Czas edycji: 2013-07-21 o 09:52
idzia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-21, 09:52   #715
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Re: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe

Cytat:
Napisane przez domciatko Pokaż wiadomość
Hej hej.
Jestem, co prawda jesCze z łóżka i komórki nadaje, ale jestem.
U mnie tradycyjnie nic.

Neni
trzymaj die dzielnie, i Jak bedziesz krzyczeć, to coś fajnego, jakieś super hasła, aby cię zapamiętali.

Domcia, dziś w kościele bylo o ciazy Sary, więc już niedługo

Filipiśko

malaczarnakejt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-21, 09:59   #716
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko
Dot.: Odp: Dot.: Re: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sier

Cytat:
Domcia, dziś w kościele bylo o ciazy Sary, więc już niedługo

malaczarna
tak czy inaczej to niedlugo)
jak nie zechce wyjsc, to my ja siłą wyciągniemy.
także do 27 lipca będzie z nami, tak czy inaczej

domciatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-21, 10:05   #717
sarna405
Zadomowienie

Hejka
O NENI się rozkreciła klask i:
zeby szybko poszło

---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ----------

co do skurczów na górze to ja miałam wiec nawet nie wiedizalam ze to skurcz Antoś mi się napinał tak jakby dupke wypinał nagle brakowało mi tchu tak mnie jakoś dusił ale nie bolało a na ktg takie wielkie skurcze były dlatego mnie zostawili...tak jak pisałam nie wiedziałam że to skurcz a w domu mialam tak dosyć czesto
ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego sie
pragnie."
sarna405 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-07-21, 10:10   #718
karolajn1987
Wtajemniczenie

a my się witamy po nocce
Hania dziś kończy miesiąc
i jedziemy na działke, bo tz ma wolne będę podczytywać porodziki
Stary 2013-07-21, 10:14   #719
sarna405
Zadomowienie

mój mąż co do Wizażu nie raz mówi ze naczytam sie a później mnie bierze-w sensie ze zaczynam mieć objawy takie ze zaczynam rodzić bo was się naczytam o waszych porodach bo mu opowiadam która urodziła i jak...tylko dziwnie reagował ze dodaję zdjęcia
ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego sie
pragnie."
sarna405 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-21, 10:14   #720
surka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fiazo Pokaż wiadomość
Dzień dobry.dziś zamierzam odpalić kompa.jakoś sobie radzimy w domu,ale jest ciężko mi wrócić do pełni sił,juz nie raz sie przesililam
Pamiętaj, żeby się nie przesilać. Przecież nie musisz mieć mieszkania na błysk. Rób tylko to co konieczne, a i tak staraj się, żeby robił to tz.

Cytat:
Napisane przez karolajn1987 Pokaż wiadomość
a my się witamy po nocce
Hania dziś kończy miesiąc
i jedziemy na działke, bo tz ma wolne będę podczytywać porodziki
gratuluje skończonego miesiąca

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości