|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#691 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz
Cytat:
![]() ![]() Hafcika nie było jednak ale tak mnie zoladek boli ze hej, to z przejedzenia. Wczoraj się zastanawiałam jak wygladaja te skurcze na gorze brzucha, ja do tej pory stwierdzam ze nie miałam zadnych skurczy tylko to co czuje u góry brzucha to niunia się wypycha bo miejsca mało a wagowo galanta wiec musi to bolec jako tako
![]() |
#692 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz
Cytat:
![]() ![]() kurde śniadanie to będzie biedne.. resztka chleba spleśniała.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#693 | |
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 201
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() |
![]() |
#694 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#695 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Masakra jak sie nasprzatlam. Stwierdziłam, ze now or never. Jutro czyli dzis przychodzi Tz brat , a w domu taki syf, ze makabra wiec lipa by była bo ja mam zawsze jak w muzeum wiec nie chce se reputacji psuć ![]() Mały to jakiegoś świra dostawał nie wiem chyba sie wkurzył, ze matka sie rusza za duzo. Do tego jak przykleklam zeby śmieci na szufelke zamieścić to mi poszedł taki skurcz czy jakis promien od tylka kręgosłupa az do szyji. Dygam sie zebym nie miała jakiegoś ucisku na nerw jak będę rodzic. Mojej mamie mowę odebrało podczas porodu i nie mogła potem mówić przez kilka godzin po porodzie. Przerażają mnie takie rzeczy ![]() Moj Tz sie nie wkurza, ze siedzę na Wizazu. Go wkurza jak mu mowie, ze którejś Tz to zrobił to czy tamto, a on taki beee jest. Ostatnio mu wygarnelam, ze jest taki, ze mi stop nawet 15min.nie chce pomasowac, a ja mu syna noszę i mi ciezko i mowie, ze En Tz w podzięce to iPad kupił jej, a moj Tz dosłownie sie obraził na mnie ![]() ![]() Także ńie chwalić sie Tztami bo nie wierze Wam ![]()
![]() |
#696 |
Zadomowienie
|
Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz. 20!
Witam sie mamusie
![]() Neni, przyj!!! ![]() ![]() Ja mialam kiepska noc, wieczorem brzuch napiety i co jakis czas czulam bole jak na @, do tego bylam jakas ociezala i marudna. Wzielam nospe i niby lepiej, choc teraz nie czuje zeby brzuch byl bardzo miekki. Moze Edziu teraz tak duzo przybiera w nocy ![]() Zycze Wam fajnego dnia i ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#697 | |||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
pogadaliśmy, doszliśmy do wspólnych wniosków i ustaleń a jak się dalej zachowa to zobaczymy. I tak mam wielki żal, bo jesteśmy ze sobą 10 lat i nigdy takich numerów mi nie robił, zawsze mogłam na niego liczyć po wczorajszej ostrej pizzy strasznie mnie w nocy suszyło. I śniło mi się, że rodzę oczywiście ale w sumie to ani dziecka nie widziałam ani brzucha nie miałam i wszystkich na około pytałam czy już urodziłam. A dzisiaj rano zaliczyliśmy dziabanko ![]()
![]() |
#698 |
Zakorzenienie
|
Jakierka - moze porodzik Ci sie szykuje
![]() Moj Tz tez nie pije w ogóle. Czasami sobie marzymy jaki dom byśmy chcieli mieć i Tz mowi, ze by chciał mieć taki man cave i śmieje sie z niego, ze by miał za barem rozne rodzaje mleka poustawiane zamiast jakis trunków % ![]() ![]() Stokrotka - mi sie wydaje,ze to taka obronna reakcja Tztow , ze oni sie boja trochę, ze ich życie sie skończy i bedą tylko w kupie i pieluchach. Zobaczysz zmieni mu sie ![]() Mały znów mi pecherz chce wygryzc. Chyba ma juz zeby ![]()
#699 | |||
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#700 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Chyba nie ma sie co chwalić tygodniami bo tu takie emocje porodowe ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja się wczoraj tak nażarłam na grillu u teściów - to samo oprócz owoców, tylko ja się dopchałam jeszcze ciastem i wypiłam dwa browary bezalko. a w domu poprawiłam zimnym arbuzem ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Miłej niedzieli ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#701 | |||
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 201
Cytat:
Cytat:
to skoro wymyślamy to i ją chyba pochwałę mojego tz ![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#702 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Nenii dawajjjjjj dasz rade kochanaaaa ![]() Cytat:
Cytat:
Witajcie w tą piękną niedzielkę! Czekamy na porodziki, u mnei to powoli idzie:/ ale czuję normalnie, ze jak nie dziś to niebawem....obym się nie rozczarowała... PS. A gdzie Domciątko!!!!!!?!!!!! ? ---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ---------- Cytat:
gratulacje za piękny już tydzień ![]() wyobraziłam to sobie hehehe |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#703 |
Zadomowienie
|
Mam nadzieje, ze jeszcze nie, bo mam termin dopiero na 16.08
![]() Magolina, ![]() ![]() Wiec witamy sie w 37tc ![]()
#704 | |
Zakorzenienie
|
Pozdrawiam nocne "Mat(r)ki" te karmiące, pielęgnujące i nieśpiące
![]() Cynamonka uśmiałam sę jak to mąz utulił rozżalonego, nakarmionego, z czysta pieluchą Adasia hehe Ennn pewnie teraz odsypiasz pobudki Tomasza modela naszego? ![]() Perse, Czarowniczka i reszta która pisałą pozdróki dla Was!!! ---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- Cytat:
![]() W takim razie wszystkim gratuluję dziś rozpoczętych tygodni! ---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- Samantha a Ty nie pędzisz do spanka, Ty to jestes nocny MArek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#705 |
Zakorzenienie
|
Re: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz.
Hej hej.
Jestem, co prawda jesCze z łóżka i komórki nadaje, ale jestem. U mnie tradycyjnie nic. Neni trzymaj die dzielnie, i Jak bedziesz krzyczeć, to coś fajnego, jakieś super hasła, aby cię zapamiętali. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez domciatko Czas edycji: 2013-07-21 o 09:47 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#706 |
Zakorzenienie
|
Magolina
![]() Ja tez zapomnialam, ze witam sie w 39tyg. Za tydzien dokladnie w niedziele bedzie moj TP ![]() Dziewczyny chwalcie Tztow ile wlezie ![]() Musialam sie do lozka zatramsportowac bo nie moglam sie wysikac tak ten wampir mi tam gmera , ze wyc sie chce, a Tz mowi o jej, ale to sa takie skurcze czy co ci jest ![]()
#707 |
Zakorzenienie
|
Odp: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz.
Gratuluje skończonych tygodni
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#708 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Madi - trafilas. Straszny ze mnie marek az czasem sie zmuszam zeby isc wczesniej spac, a to i tak zazwyczaj sie konczy liczeniem baranow , lazeniem pic, siku i tak za 3h moze zasypiam. No a potem spie do 12-1 i jeszcze potrafie zjesc sniadanie i znow pojsc spac. Tak jak dzis tzn.wczoraj. Wstalam po 1 zjadlam i tak mnie zgielo, ze usnelam i o 5sie obudzilam ![]() Masakra
![]() |
#709 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.dziś zamierzam odpalić kompa.jakoś sobie radzimy w domu,ale jest ciężko mi wrócić do pełni sił,juz nie raz sie przesililam
|
![]() ![]() |
![]() |
#710 |
Zakorzenienie
|
Ah i zapomnialabym
Dzoann przez te fale radiowe wczoraj balam sie zasnac. Ja sie takich rzeczy boje , ze cos uslysze. Albo jak tv sniezy i szumi to mnie strach ogarnia. Bylo wiecej horrorow sie w zyciu naogladac. Dlatego wiecie nie pozwalam mojej mlodszej 14lat sis ogladac nic z takich rzeczy. Po co se psychike nadwyrezac. Cos mi zoladek boli :/
#711 |
Zakorzenienie
|
Musiałam zrobić prania bo nawet nie miałam w co przebrac syna.prasowanie nie dla mnie.dzis bede prosic tesciowa bo nie dam rady
|
![]() ![]() |
![]() |
#712 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() no mam nadzieję, że tak jest, jego znajomi to sami prawie bez mężów/żon i dzieci, wiec czasu maja dużo a tu niestety rodzina i obowiązki. Ja wszystko rozumiem każdy ma jakiś znajomych ale trzeba umieć zachować umiar i znać granice. Zobaczymy jak będzie jak mały się urodzi. "Plusem" jego zachowania piątkowego jest wysprzątane mieszkanie, powieszony obraz na który czekałam 2 miesiące, zainteresowanie szukaniem lampki dla małego i nawet o pampersy się dopytywał Cytat:
![]()
![]() |
#713 |
Zakorzenienie
|
Neni, trzymam kciuki!!!
Ja na razie nie nadrabiam, tylko podczytuję, żeby byc na bieżąco ![]()
#714 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() P.S. i nie ugości teściowej ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Kto do pary z Neni? fiazo a co Ci napisali na wypisie? Jakie komplikacje ciążowe? Super, że juz w domku jestes ![]()
http://suwaczek.com/20090905040820.png http://www.suwaczki.com/tickers/w4sqyx8dzy726s9y.png Edytowane przez idzia111 Czas edycji: 2013-07-21 o 09:52 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#715 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Re: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#716 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Re: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sier
Cytat:
tak czy inaczej to niedlugo ![]() jak nie zechce wyjsc, to my ja siłą wyciągniemy. także do 27 lipca będzie z nami, tak czy inaczej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#717 |
Zadomowienie
|
Hejka
![]() O NENI się rozkreciła ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- co do skurczów na górze to ja miałam wiec nawet nie wiedizalam ze to skurcz ![]() ![]()
Tomuś 21,07,2005 ![]() Antoś ,6,09,2013 ![]() Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego sie pragnie." |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#718 |
Wtajemniczenie
|
a my się witamy po nocce
![]() Hania dziś kończy miesiąc ![]() i jedziemy na działke, bo tz ma wolne ![]() ![]()
![]() |
#719 |
Zadomowienie
|
mój mąż co do Wizażu nie raz mówi ze naczytam sie a później mnie bierze-w sensie ze zaczynam mieć objawy takie ze zaczynam rodzić bo was się naczytam o waszych porodach bo mu opowiadam
![]() ![]()
Tomuś 21,07,2005 ![]() Antoś ,6,09,2013 ![]() Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego sie pragnie." |
![]() ![]() |
![]() |
#720 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:52.