![]() |
#2941 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.3.
mnie nie bylo, wiec nawet nie zauwazylam awarii
![]() ---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ---------- Cytat:
Wiem, ona sie musi strasznie meczyc ![]() Na kiedy masz kolejna wizyte u lekarza? szukalas juz moze jakiegos alergologa?
Moja dziewczynka Edytowane przez Moderna Czas edycji: 2013-10-15 o 13:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2942 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego GT-S6310N przy użyciu Tapatalk now Free |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2943 |
Zakorzenienie
|
Edytowane przez monicca1989 Czas edycji: 2013-10-15 o 14:49 Powód: bez o :D |
![]() ![]() |
![]() |
#2944 | |
Zakorzenienie
|
moze podpytaj lekarza o zmiane leku antyhistaminowego? byc moze inny mialby lepsze dzialanie?
---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2945 | ||
Zakorzenienie
|
hahaha
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() cdn. Edytowane przez kasia86bgo Czas edycji: 2013-10-15 o 14:20 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2946 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego GT-S6310N przy użyciu Tapatalk now Free ---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ---------- Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
#2947 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co dostaje oprocz mleczka? masz moze typ, co spowodowalo wysypanie na buzce? ahh nie, pisalas, ze ja wysypalo w druim miesiacu zycia... a ten bebilon pepti? myslalas moze o nim jako sprawcy?
Moja dziewczynka Edytowane przez Moderna Czas edycji: 2013-10-15 o 14:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2948 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego GT-S6310N przy użyciu Tapatalk now Free Edytowane przez Villga Czas edycji: 2013-10-15 o 14:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2949 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moze Nutramigen bylby lepszy? moze dlatego sie drapie jeszcze? doczytalam, ze dajesz 2 tygodnie dopiero, a swiad jest juz dluzej, tak? ehhh tak bardzo chcialabym wam pomoc, ale w alergiach cizeko jest znalezc sprawce ![]()
Moja dziewczynka Edytowane przez Moderna Czas edycji: 2013-10-15 o 14:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2950 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#2951 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() macha jak dzięcioł ... ![]() TAK !!! no ale maja szczescie ze juz działa MiLuś się obudził !!! po 1,15 :P idem sie poprzytulac ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2952 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a tak jeszcze podpytam, jaka ona nosi czapeczke? bawelniana, z welna?
Moja dziewczynka Edytowane przez Moderna Czas edycji: 2013-10-15 o 14:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2953 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego GT-S6310N przy użyciu Tapatalk now Free |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2954 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() daj prosze znac, jak bedziesz wiedziec cos nowego, mam nadzieje, ze w jakis magiczny sposob bedzie lepiej ![]()
![]() |
#2955 | |||
Zakorzenienie
|
9,90
Cytat:
uff- chociaż jedna ![]() Bzinka ma Sophie Cytat:
Cytat:
![]() |
#2956 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() podasz namiary książek bo zapisałam ale nie wiem gdzie ![]() a tansze są niz np w empiku? Ceclor, truskawkowy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() w nocy też lepiej żeby nie spał za wiele bo powinien ćwiczyć wzrok w ciemnościach ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dobra reszte nadgonie na tablecie bo maruda się obudziła, ciężki ma dziś dzień... ja też bo psychicznie mam już dość tego siedzenia całymi dniami w domu a fizycznie jestem chora coraz bardziej ![]() mały 4 dzień na atybiotyku ale szału z poprawą nie ma... chyba mu kupie dziś inhalator ![]() Pochwaliłam się w sobote na Fb że mały zaczyna raczkować, chociaż wczoraj się cofnął i leżał prawie cały czas na brzuchu, dziś znów na kolankach ale z krokami ciężej ![]() ![]() ostatnio też prawie usiadł z brzucha ale nogi mu się na koniec zaplątały i się wywrócił ![]() Nestelle przypomniało mi się, bo ostatnio jak szłam z małym do góry to na ziemi leżał nietoperz, żywy ![]() ![]() ![]() U mnie tyle że wczoraj była u mnie moja jedyna przyjaciólka (siedziałyśmy do 12) i mnie poniosło z piwami 2,5 szt (wiem szał ![]() ![]() ![]() oprócz tego szlak mnie trafia bo młody podczas snu często się przewraca na brzuszek i wtedy głowa do góry i bek, za nic w świecie tak spać nie będzie chociaż bardzo chce bo przed zaśnięciem przewraca się milion razy ![]() następnie- gaworzą wasze dzieci? Bo mój ani hu hu, czasami tylko aaa,eee,ahh ale żadnych większych "słow". Czytałam że jak dziecko się rozwija motorycznie to werbalnie idzie mu gorzej i chce w to wierzyć... chociaż czytałam, czytałam i dotarłam też do informacji że jak dziecko śpi z wysuniętym językiem (a mój śpi) to źle (nie wiem czemu) i już się schizy zaczynają... ![]() aa i jeszcze wczoraj była teściowa, stwierdziła ze dziecka nie wolno łaskotać!!! i każdy mi to lekarz powie, bo były przypadki że dzieci umierały. No więc ja zamarłam, wmurowało mnie bo my gilgotamy ciągle... od razu internet i co się okazało-zabobon! ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2957 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego GT-S6310N przy użyciu Tapatalk now Free |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2958 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() dobrze, ze nietoperzowi nic sie nie stalo, takie fajne te wzierzatka ![]() z laskotkami dobre dobre ![]() ![]() my tez laskoczemy i moj maluch to uwielbia ![]() A my od jakiegos czasu robimy samolocik, maluch do gory i na moja glowe ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2959 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Są tańsze przykład Pan pierdziołka za 8 z groszami a normalnie kosztuje 14zł. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2960 | |||||
Zakorzenienie
|
aaaaaaa
![]() ![]() teraz tylko wojewodzkiego i koniki pony ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() no ja tez ..chcialam troszke dom ogarac bo sterty rosna ale sie nie da ..... ![]() zabawki fajne ![]() oj tam oj tam ![]()
![]() |
#2961 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() co do gaworzenia i wysunietych wnioskach ....nie czytaj juz nic lepiej ![]() ![]() co do macierzynstwa - ja tam do teraz nie wiem co to -na czym ono polega ![]() ![]() ![]() a historia z nietoperkiem ![]() no nic moja ninka plywa , roszek ...spi a kuba zaraz konczy szkole .....ehhhhh maratony ![]()
![]() |
#2962 |
Zakorzenienie
|
Panika- wstawiam tu bo na fb zginie speszjal for ju: http://kobieceinspiracje.pl/3469,sow...i-pluszak.html
#2963 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Zabawki fajne. A te kulki to na później już??? ![]() Cytat:
Na pewno mu się przypomni ![]() Mój cały czas śpi na brzuchu więc nie pomogę. Mati coś tam sobie stęka ale jeszcze nic konkretnego. A o tym zabobonie nie słyszałam. Dobre ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ---------- na allegro o taki: http://allegro.pl/show_item.php?item=3591264884
Julka http://www.suwaczki.com/tickers/km5s8ribxx95kciz.png Mateusz http://www.suwaczki.com/tickers/zrz6hdge1k1rja4i.png Edytowane przez nati_85 Czas edycji: 2013-10-15 o 15:52 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2964 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A u nas można po mszy chrzcić i w sobotę też my tak chrzciliśmy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ehh odpisuję z godzinę już i zapomniałam co chciałam dodać od siebie ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2965 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() też przed snem się żali okropnie... Cytat:
![]() Cytat:
![]() kochana w każdej książce jest że mama powinna być ZRELAKSOWANA no więc stosuje się do poleceń ![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2966 |
Zadomowienie
|
hehe fajnie jak wizaz nie działa, bo jest mało do nadrabiania
![]() Despa chyba kupię tą czapkę, zazdrość mnie zżera od wczoraj .... ![]() ![]() P.S. Widziałam tez fajne czapki sowy w C&A w gal.kazimierz w sobotę, ale były już tylko rozmiary od 80 niestety...
Nasza kochana córeczka Hania ![]() 04.04.2013 ![]() Mój BLOG, zapraszam ![]() Edytowane przez bzinka Czas edycji: 2013-10-15 o 17:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#2967 |
Zakorzenienie
|
LunaO my miałyśmy żyrafkę ale "zgubiłyśmy" właśnie zamówić muszę drugą. Zanim mała zaczęłam się nią na dobre interesować bo teraz by się bardzo przydała bo już zaczynała ładnie przygrzać jej nogi u w kąpieli ją zalewała
![]() Ale powiem wam że to jest chamst.... poszłam z mała na szczepienie i zostawiłam wózek z zabawkami po wyjściu tych lepszych nie było ![]() Co do Anielki marudy tata ją nosi na rękach sporo i już na niego krzyczę że ma tyle jej nie nosić bo później ja nic nie mogę robić bo ona płacze bo tylko na ręce chce ale właśnie przed chwilą zaczęła swoje lamenty dałam cycka minuta dwie i śpi więc nie sądzę by usnęła dziś przed 21 ![]() Generalnie myślę i od ponad dwóch tygodni tłumaczę ją że to właśnie ten lęk separacyjny bo kto ją nie weźmie to płacze praktycznie choć nie zawsze na chrzcinach była aniołkiem i wszyscy nei mogli się nadziwić że taka grzeczna ani nie zapłakała ani nie zapiszczała nic kompletnie ![]() oldzinx u nas właśnie chrzest był po mszy no ale obecność na mszy obowiązkowa i z 15 minut wcześniej mieliśmy być by zając miejsc w pierwszej ławce w razie potrzeby można było wejść tam do księdza ![]() idę nadrabiać no i maruda się obudziła ale pospała ![]()
http://s1.suwaczek.com/200812234229.png http://s5.suwaczek.com/200303043435.png Anielka ![]() Edytowane przez oliwka__ Czas edycji: 2013-10-15 o 19:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#2968 |
Zakorzenienie
|
kup, fajna jest, jeszcze miśki są fajne
#2969 |
Zakorzenienie
|
LunaO moje dziecko początkowo wołało maaaammmmmmaaaam później tatata a teraz "edzio" "edzie" "edzi"
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2970 | ||||
Wtajemniczenie
|
Rzeczywiście nieco pechowo... A za kasę kupicie coś fajnego
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A w deszczu w wózku chyba najfajniej ![]() Witam się wieczorową porą ![]() Dziś ponoć ostatni taki ładny dzień, to sobie pospacerowaliśmy, nawet poczytałam na ławce w ostatnich promieniach słońca ![]() ![]() Teraz Krzyś drzemkuje, ja po szczawiowej ![]() Z pęknięciem za uszkiem na razie nie pójdę do lekarza - będę ciągle smarować Bepanthenem i poobserwuję jeszcze. Boję się, że w przychodni może coś złapać, sezon jesienny w końcu. A to nie takie pilne, daję sobie powiedzmy tydzień na próbę podleczenia.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:30.