![]() |
#2731 | |||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.3.
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() sto lat sto lat niech żyje nam ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez Agateczka* Czas edycji: 2013-10-13 o 16:26 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2732 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja nie mam nikogo na wsi, NIKOGO...! ![]() Silikonowy podobno łatwiej czyścić. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Kasia - toś poszalała ![]() ![]() Hej ![]() ![]() Krzyś drugi dzień nie robi kupci. Może dlatego, że od piątku nie jadł słoiczka..? Dziś dostał groszek - który nota bene zrobił furorę chyba większą, niż marchewka! ![]() ![]() Pogoda nadal piękna, kocham taka jesień, a park wygląda przecudownie ![]()
![]() |
#2733 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziś dostał parę łyżeczek banana - mina bezcenna ![]() ![]() i dziś pierwszy raz żółtko miętosił, hm... następny raz w słoiku bo wszystko na podłodze haha. czekamy na tż'ta który wraca z poznania z pierwszych zajęć.
![]() |
#2734 |
Wtajemniczenie
|
Skończyłam posta, sprawdziłam Juniorowi pieluchę i musiałam zaprać spodenki, bodziaka i bujaczek
![]() ![]() ![]()
#2735 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2736 |
Wtajemniczenie
|
Hej!
no to obaliłaś moją teorię (ale prawie) ![]() ![]() ![]() że tak powiem szczupła pupka nie daje wszystkiego :P
![]() |
#2737 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To dobrze.. wszystko zalezy od dziecka... Mój wymuszacz jest i spi, ale ma trudnosci z zasnieciem czesto... taki typ.. nie wiem... Nie zmienie tego.. ![]() Ostatnio uslyszalam od znajomej tekst:...'' i co spi wam maly w lozeczku... ja odp. ze nie..a ona to tak myslalam..bo nie kladziecie go i nie uczycie... ''(ale znawczyni, latwe to nie?? ) ehhh Cytat:
![]() Na szczescie go nie wzielo, dalam aspiryne i zaraz go wysmaruje czyms ![]() Jak maly zasnie kupuje ten gryzak chyba ok... nie pamietam gdzies link widzialam tego co dziewczyny zamawialy.. http://allegro.pl/kidsme-silikonowy-...518259252.html
![]() |
#2738 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Oparcie mam tylko w mojej mamie, która chętnie z wnusią zostaje mimo że pracuje czasami 10,11 godz. - kochana jest ![]() ---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ---------- Cytat:
![]() ----------------------- Tasia34 widzę że już po temacie ![]()
15-07-2006 ![]() od 13-04-2013 najszczęśliwsza mama na świecie http://suwaczki.slub-wesele.pl/201304134865.html Edytowane przez anika_s Czas edycji: 2013-10-13 o 18:47 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2739 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() padłam (rozwaliłaś mi system) Cytat:
Cytat:
Ty się tu pode mnie nie podpinaj, co.... si,si
![]() |
#2740 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#2741 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() fajowy wierszyk Kuba na pewno da radę -3mam ![]() aż mi się ''gimnazjum''przypomniało , jak z psiapsiółką też takie wierszyki pisałyśmy np o Panu od Sztuki '' Janusz Janusz nie daj sie, zmień skarpety umyj SIĘ '' ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no więc jutro Powinno mi się udać chociaż ciut nadrobic, z rana żem sama z Milusiem tylko w domu, a po południu idę do MaCaDonalda, - bo tam za free WiFi - a muszem na kompa SFORmatowanego dac kilka programow, i potrzebuje dostepu do neta, wiec moze wtedy reszte sie uda ![]() no wiec Dobrej Nocy ![]() Edytowane przez kasia86bgo Czas edycji: 2013-10-13 o 20:05 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2742 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2743 | ||||
Zakorzenienie
|
[QUOTE=anika_s;43243746]
A DZIS MAMY PÓŁ ROCZKU ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() U Filipa też głównie jak plastelina tylko kilka razy była rzadka. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2744 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja kiedyś dziwiłam się że Jakub wysiedział w bujaczku moje mycie włosów, czesanie, suszenie (a bujaczka w tamtym czasie nie znosił). Nawet nie pisnął. A potem prałam... WSZYSTKO, kąpałam.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2745 |
MBZ♥
|
Dam Wam szansę do rana--bo idę nadrobić-- na witanie fanfarami, kFiatami, buziakami, czerwonym dywanem i co tam jeszcze macie w repertuarze
![]() ![]() Lecę czytać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2746 | |||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A Ty widzisz filmik? Bo ja myślałam, że jak ktoś nie ma fb to nie widzi. Cytat:
![]() Cytat:
A jak wypiłaś winko to odciągałaś mleko i wylewałaś? Cytat:
![]() czy aby na pewno o to słowo Ci chodziło ![]() ![]() Dziękuje bardzo za wszystkie odpowiedzi. Panika no mój rzadko siedzi. Bo jak tylko się obudzi to ciągle w ruchu. Witam się wieczorową porą. Ja nie wiem co w moje dzieci dzisiaj wstąpiło. Ale nie mogły dzisiaj zasnąć. Julkę udało mi się uśpić o 21 a Mati jeszcze rządzi i nie wygląda na zmęczonego. ![]() ![]()
Julka http://www.suwaczki.com/tickers/km5s8ribxx95kciz.png Mateusz http://www.suwaczki.com/tickers/zrz6hdge1k1rja4i.png Edytowane przez nati_85 Czas edycji: 2013-10-13 o 21:29 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2747 |
MBZ♥
|
Nadrabianie vol 1
Demeter super, że Włóczykij wrócił ![]() Moderna i jak stoliczek? ![]() Oliwko mi chodziło o zupki dla maluszków ![]() ![]() Zdrówka dla Anielki. I mam nadzieję, że chrzciny udane ![]() Oldzinx, ja mam 164cm ![]() Dragusiu widze, że emotki przypasowały ![]() Jola, dalej trzymam ![]() ![]() ze wzrostem to poszalałaś ![]() A warunki w szpitalu pozazdrościć. Tylko i tak oddałybyśmy wszelakie wygody by tylko Maluszki nie chorowały... Monicca ja daję ziele ang, listek laurowy, pieprz w ziarenku i inne zioła ![]() ![]() Broszurowa to raczej z miękkich. MamoNastuni też mogłam poczekać na Męża ze skłądaniem ale za bardzo kusiło ![]() Komentarzami się nie przejmuj ![]() Despa przyznaj się, że masz jakichś pomagierów w domu bo normalnie jak możesz mieć tyle czasu ![]() Agatko ja tęskniłam w sobie za Tobą ![]() Tasiu też ubieram na cebulkę ![]() I u nas też nie ma to jak pierdyknąć oballem z łóżeczka ![]() Luna, mam nadzieję, że lek pomoże ![]() Nestelle, przejrzałaś mnie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- Nadrabianie vol 2 Tasiu i jak montowanie suszary? ![]() Nestelle, nie bawię się z Tobą bo oszukujesz-Twoja doba nie trwa 24 godziny-no nie ma bata na Mariolę ![]() Kasia coś było na rzeczy z tym rodzeństwiem dla Milusińskego? ![]() Pani, Teściowa to na długo? ![]() ![]() Klementyna, powód edycji ![]() Demeter to ile będzie trwać wątek zależy tylko i wyłącznie od nas ![]() ![]() Jola ![]() Luna przecież był ślub ![]() A z mlekiem chodziło nie o przygotownie tylko o zmianę składu-dodali skrobię i stąd to wytrącanie się:/ Nati ![]() ![]() Sorce, hej hej ![]() MamoNastuni, Roszpunka budzi się ok 8-9 ![]() DLa Solenizantów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2748 |
MBZ♥
|
Nadrabianie vol 3
Pani obserwuj te placki-ale mam nadzieję, że to nic poważnego ![]() ![]() Fajny relaksik ![]() Alliw, krzesełko to chicco polly 2w1 ![]() Tasiu, nic tak nie cieszy jak chichrołki dziecka co? ![]() Oliwko oby Twój post o wieczności był proroczy ![]() ![]() Oldzinx ![]() ![]() Malpko ![]() ![]() Ewka, silikonowy bo z siatką to się pochlastać idzie ![]() Kasia ale mi zrobiłaś smaka na malibu ![]() Oldzinx, no wiesz-patologikos żeby dziecku kaszki wyjadać ![]() ![]() ![]() Nati jak Roszpunka siękręci raz na plecki, raz na brzunio to się zdarzy, że uleje:/ Nestelle jestem pod wrażeniem Roszkowego spanka ![]() I witam Cię chlebem, solą i czym tam chcesz ![]() ![]() Maria, foty chcę zobaczyć jak się prezentowałaś ![]() Mam nadzieję, że Róża już spokojniejsza ![]() Demeter spróbuj prenalen ten syrop ![]() w fotoklubie Moderna podała link o lekach i o przenikaniu do pokarmu ![]() Eluśka, współczuję chorego TŻ ![]() ![]() Dragusiu zdarzają się plasteliniaki oraz bardziej wolne kupsztale ![]() ![]() U nas teraz banan wiedzie prym nad innymi owocami, no może jeszcze maliny robią taką furorę ![]() Tasiu to Cię Krzyś urządził z praniem ![]() Eluśka, a siedzenie przy łóżeczku i głaskanie może by pomogło? ![]() ![]() Bo takie zostawienie na wypłakanie to raczej niedobry pomysł:/ taki maluszek nie zrozumie tego i potem sygnał dla niego:po co płakać jak i tak nikt nie przyjdzie, nie pomoże, nie utuli:/ Anika, a jak Hachiko-Chahiko? ![]() Moi Rodzice, Sis i Jej Przyjaciółka też zakochani w Roszpunce ![]() teściowa szkoda gadać ![]() Ufff nadrobiłam ![]() Za nami cudny weekend we Troje ![]() jesień jak chce ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2749 |
Zakorzenienie
|
Wybiegajac w przyszlosc, jaki krem na zimno (i mroz)? Te na kazda pogode chyba odpadaja ze wzgledu na wode na pierwszym miejscu w skladzie (przynajmniej bd) ale czego szukac?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2750 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
BYou- przejrzałaś mnie- ale ![]()
![]() |
#2751 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
Hejka!
Mnie też cały weekend nie było, liczę na godne powitanie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
A biały, czy była jakaś w białym oprócz PM? ![]() Oj laski, uśmiałam się przez Was przed snem ![]() ![]() ![]() I proszę o radę: dziecko mnie gryzie jednym zębem podczas karmienia. Do łez. Moich. Zaciska zęba, odsysam go wtedy, mówię, że nie wolno i za chwilę karmię znów. Boli cholernie, aż boję się go karmić. Macie jakąś radę na to? Próbowałam dziś karmić przez nakładkę, ale był ryk, nie chciał zassać.
![]() |
#2752 | |||
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() Cytat:
![]() U nas też tak często było, że nagle przestawał się bawić siedział i się nie ruszał na bujaczku, to znaczyło właśnie kupę. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Piękny weekend był, oby więcej takich. Wczoraj byliśmy w odwiedzinach u mojej koleżanki, która ma 2 miesięczne i 2 letnie dziecko. Nie mogłyśmy się nagadać tyle jej nie widziałam. Po za tym mamy 2 dolną jedynkę, wyszła 3 dni temu. ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2753 | |||
Zakorzenienie
|
wow. i co on z nim robi?
Cytat:
Cytat:
wypisałam sobie wczoraj z dzieciowj gazety, że poniżej 7 stopni ma być wazelina lub maść cholesterolowa. I te będziemy stosować (choć ta maść to jeszcze dla mnie czarna magia). Mojemu Młodemu nie służą kremy drogeryjne ![]() ![]() rajuuu współczuję... i dlatego ja nie tęsknię za zębiskami Torresinka.... Cytat:
![]() ![]() BYou, no właśnie Wy jecie, Despowa Emila je... heh. no na razie mój je tylko eko-jabłka i eko-gruchy. ale to nie ta radość co przy nektarynie... Moje dziecko wczoraj i przedwczoraj urządziło histerie przed spaniem. Nigdy dotąd tego nie było. Jak dla mnie ewidentnie przebodźcowany przez t. BYou, dawaj historię o t. daleko od niej mieszkacie? a od Twoich rodziców?
![]() ![]() |
![]() |
#2754 | |
Wtajemniczenie
|
a dziekuję
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ---------- dzis czeka mnie wizyta w urzedzie bo jeszcze becikowego nie załatwiłam ![]()
![]() |
#2755 |
Zakorzenienie
|
czesc
![]() czytam ,czytam i uwierzyc nie moge .... ![]() ze niby dla mnie wrzaski ,oklaski ? ze niby kochacie i tesknicie ? ze kwiaty na powitanie przynosicie ? o dzieki ,dzieki ...przestancie ... juz mi sie z ta radoscia ,fanfarami nie narzucajcie ![]() ![]() ehhh co za pogoda ? nic mi sie nie chce .... Roszek spi ,Jakub w szkole -elegacnki ![]() troszke pamietniczka ![]() ![]() w sobote Kuba mial znowu turiej pilki -swietie mu poszlo ![]() a potem przyjechal braciszek z dziewczyna w ciazy .jest juz prawie w 8 mies - slicznie wyglada . moj tz wykazal sie dyplomacja i kultura i stwierdzil -zwracajac sie do mnie "ze ja przy niej bylam oooogroooomna...." ![]() ![]() ![]() ![]() przyjechal potem ze sushi -wiec wybaczylam ![]() ![]() potem poszlismy na parapetowke - byly 3 niemowlaki - moj , 2,5 miesieczna kasia i 5 miesieczna wera . moj- okazalo sie -ze najdluzszy (co nie dziwi ) i najszczuplejszy . dziewczynki sa okazaaale . byly tez starszaki -wiec krzyki ,smiechy , gonitwa po domu .... ktos spadl ze schodow ,ktos przewrocil sie o wlasne nogi ,Kuba popuscil w spodnie ze smiechu ![]() a Ninka wbila sobie flet w podniebienie ![]() ide nadrabiac .....
#2756 |
Wtajemniczenie
|
witanko!
FANFAR, pokłon, FANFAR, klęk na kolana! Chryste! Flet w podniebienie? Krew? Musiało ją to cholernie boleć!
![]() |
#2757 | |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Fanfary dla wszystkich dawno niewidzianych mamuś ![]() ---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ---------- Cytat:
Ale smarowalabym bardzo cieniutka warstwa, gdyz grubsza warstwa nosi ze soba straszny dyskomfort ![]() Kiedys moj lekarz mi pokazal jak powinnam smarowac skore wazelina, to byla to taka mini kropelka wazeliny na cale moje przedramie, po nasmarowaniu skora miala sie nie świecić ![]()
![]() |
#2758 | ||||
Zakorzenienie
|
ja też - techniem bałdzo bałdzo, no ale kompem trza sie dzielić
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() fajowe ![]() Cytat:
eh juz sie czujem jak jakis krasnoludek :P Cytat:
![]() ![]() ![]() haha nie miał wyjśćia - widać ze był porażony szybkościa i zwinnościa Milusia ![]() ![]() ![]() nigdzie mi nie odchodzic :P bo beda ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2759 | |
Zadomowienie
|
Hej! JUz nie wiem, komu fanfary, komu gratki
![]() ![]() ![]() ![]() U nas wszystko OK (nie musicie gratulować i fanfarować ![]() Cytat:
Laseczki, wyprowadzcie mnie z bledu, jesli sie mylę - w tygodniu dajemy sloiczki (mamy skonczone 6 miesiecy) - 2 razy z mieskiem, 2 razy z rybą, reszta warzywa same (do tego co drugi dzień poł żóltka)? Do tego jemy owoce z kidsme (banan, gruszka, brzoskwinia, nektarynka) i ze sloiczków. Oprocz tego cycuś. No i będzie raz dziennie kaszka. Mam cos jeszcze wprowadzić? Jakies picie? Oprócz mleczka Hania nic innego jeszcze nie piła. Acha ach i jeszcze jedno - co robimy po zakończeniu ekspozycji na gluten? Czyli jak jest poniżej 7 stopni, to trzeba smarować buźkę kremem? Mi pediatra powiedziała, że jak będzie poniżej 5st to żeby wtedy zacząc zakładac rajstopki pod spodnie. Przygotowujemy się do chrztu za 2 tyg, mamy białe body i rajstopki, do tego pudrowo różową sukienkę z różami tiulowymi, na to białe futerko i kozaczki białe chanelki pikowane. No i białą czapę/opaskę kremową z h&m. Jeszcze nie mierzyłam Hani tego zestawu ale chyba będzie ok ![]()
Nasza kochana córeczka Hania ![]() 04.04.2013 ![]() Mój BLOG, zapraszam ![]() Edytowane przez bzinka Czas edycji: 2013-10-14 o 08:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2760 |
MBZ♥
|
![]() ![]() Pani, temat t. jest dłuuuuugi, ciągnie się od ślubu ![]() ![]() A t. już pojechała czy jeszcze gości?? Moi Rodzice i teściowie mieszkają od nas ok 220 km. Co nie przekszadza moim nas odwiedzać, spędzać z nami święta, wpadać na weekend na grzyby. Teściowie nie byli ni razu ![]() ![]() Monicca ![]() Nestelle, zamknij Męża w piwnicy za ten tekst haniebny ![]() ![]() Nince nic nie jest? ![]() Córko współczuję tego podgryzania ![]() ![]() Od rana w łóżeczku słychać było mamamamamama ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:40.