|
|
#4711 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: MY STYLE DIARY po polsku II
wzbacycie zamiesyanie ,ale probowalam cos napisac z dzieckiem na kolanach
chzba sie nie uda, ale ogolnie to wszztkie dzis zestawz super. |
|
|
|
#4712 | |||
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Nasteczka,rozowiutka,Mags ,mmaggie,Eire dziekuje;*!
a torba prezent ale nie z polski![]() Cytat:
najbardziej spodobal mi sie zolty i zielony uwielbiam takie wiosenne kolorkI![]() Cytat:
![]() uwielbiam Twoj styl i juz zapisalam te zestawy do folderu u mnie na komp ![]() ale zapytam ![]() skad zolta torba, szary long, czerwone kolczyki kulki i czerwony long ?wsyzstkie Twoje zestawy sa modne, a zarazem dziewczece i lekkie i do tego kolorowe co lubie![]() Cytat:
znowu mnie powalilas tymi zestawami rzeczywiscie wygladasz jak modelka, masz idealna figure, juz chwalilam,ale tunika i sukienka jeszcze lepiej wygladaja na Tobie niz leza ![]() a to kilka moich ![]() 1.biala zwiewna spodnica, japonki w grochy na kaczuszce, bialy long i na to top w grochy,biale serducha, i torbeczka retro 2.szary long w paseczki, serducha,rurki, szara torba,biale peep toe 3.bialy long z guziczkami, sweter z bufkami,biale serca,peep toe,fendi 4.spodniczka w kropy,biale peep ,bialy long, pasek,kulka,torebeczka retro |
|||
|
|
|
#4713 |
|
Konto usunięte
|
super_karo... nie obraź się, bo przecież ja się tam na modzie nie znam i w ogóle nie powinnam się wypowiadać. Twoje zestawy są bardzo łądne, ale takie trochę... nudne. Nie wiem, brakuje im jakiegoś smaczku.
|
|
|
|
#4714 | |||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Kochane, dziekuje Wam wszystkim za opinie ![]() Paulina bluzka ma rozmiar S wiec jest dobra, ma taki specyficzny kroj "lejacy" i prawdopodobnie sprawia wrazenie zbyt duzej. Gdybym wziela xs to nie weszlaby mi na biodra... super_karo najbardziej podoba mi sie zestaw z szarym dlugim topem i szara torba...
|
|
#4715 |
|
Zadomowienie
|
super_karo najbardziej podoba mi się drugi zestaw
Cała reszta fajna, ale z ostatniego zestawu wyeliminowałabym pasek. Całośc jest taka delikatna, a pasek mi tu burzy harmonię
|
|
|
|
#4716 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
gdzie kupilas ta biala bluzeczke z 2 zdjecia??? szukam dokladnie takiej tylko granatowej zestawy mi sie strasznie podobaja ale najbardziej 2 i 4
|
|
|
|
|
#4717 |
|
Raczkowanie
|
anwen bluzeczka jest z lumpa, dałam za nią aż 6zl
ciesze sie, ze ci sie podobaja.Bardzo podobne tylko z mniejszym dekoltem sa w H&M (przynajmniej w Bydgoszczy i Toruniu)
|
#4718 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jednak chyba zrezygnowałabym albo z korali albo ze wstążeczki albo to albo to.sabcia-myszka mogłabyś mi podać całkowitą długość tego białego paska z Orsaya? byłabym wdzięczna. Fajna ta czarna kiecka! a jak materiał? nie jest zbyt gruby na taką pogodę? |
||
|
|
|
#4719 |
|
Raczkowanie
|
praline zarowno tunika jak i czarny pasek sa z H&M,
tunika 39,- pasek 49,- całkowita długość paska to ok 84cm, napisalam "okolo" bo ten pasek po rozlozeniu nie jest prosty, tylko delikatnie skreca, aby lepiej wygladal w taii; rozmiar S
|
#4720 |
|
Zakorzenienie
|
Eire:
dziękuję Ci ślicznie za odp. Znalazłam na allegro podobny pas, ale o długośći 110cm Skoro noszę rozmiar XS-S to na bank będzie on za długi ;/
|
|
|
|
#4721 |
|
Wtajemniczenie
|
Emilka
bardzo fajne zestawy. Mam tylko pytanko, skąd ta żółta torba? Jest super. ![]() Eire zestawy z żółtą i zieloną bluzką są świetne. ![]() Pozdrawiam |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4722 | |||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
super !!!!i w sumie ja tez bym zalozyla szara torbe ale z ta czarna bardzo dobrze wyglada...przelamuje ta szarosc-bardzo piknie Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
taka szara mi mi sie bardzo przydala....moze tez na nia trafie
|
|
|
#4723 |
|
Wtajemniczenie
|
Pokazujecie naprawdę piękne zestawy!
Pokazywałam się już kiedyś, teraz jeszcze raz. Zestawy na szybko. Zdjęcia rozmazane, bo słaba bateria w aparacie. - z szortami - wczorajszy; - ze spódnicą - na egazmin; - z koszulą w kratkę - dzisiejszy. Buty się nie zmieściły, więc załączam osobne zdjęcie. Proszę o komentarze, chociaż w porównaniu z niektórymi z Was wypadam blado...
|
#4724 |
|
Przyczajenie
|
NasteCzka --------->Rewelacja - szczególnie wstążka
|
|
|
|
#4725 |
|
Wtajemniczenie
|
Muron- ojej dziękuje pięknie
Maramarka- Tobie również Eire- wszystkie zestawy dla mnie bomba a w szczególności przypadł mi do gustu z żółtą tuniką- ładnie skomponowany, śliczny, żywy kolorek. Emilka- oh my good! świetne zestawy, ten z czerwonym longiem boskiii!, świetny pomysł ze wstążeczką- bardzo dziewczęcy. Sabcia- myszka- śliczna szara sukienka, muszę ją mieć, bo odkąd zobaczyłam na Tobie dominuje moje myśli hihi a powinnam skupić się na finansach- za parę dni mam egzamin łee Super- karo- super zestaw nr -2- sliczny long z koronkąJ |
|
|
|
#4726 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zestaw z żółtą bluzeczką jest bardzo fajny zarówno jeden jak i drugi
|
|
#4727 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
. Jestem na MSD po raz pierwszy i wklejam swoj pierwszy zestaw.Z pytaniami: Czy nie za bardzo mnie ta cala "kombinacja" pogrubia ?Czy w ogole mozna w nim wyjsc? prosze o szczere opinie .P.S.Przepraszam za niewyrazne zdjecia.
|
#4728 | |||
|
Raczkowanie
|
anies5 zestawy masz świetne! Bez dwóch zdań
![]() Cytat:
![]() zestawik rewlelacyjny! Ładne masz te drewniaczki bardzo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() slodzia ładne zestawy, jednak mało w moim stylu, najbardziej podoba mi sie przed ostatni z szortami ![]() Nasteczka ładnie, ale chyba nigdy cie nie widziałam tak skromniusio ubranej ![]() Emilka Wszystkie zestawy rewelecyjne, najlepsze moim zdaniem pierwszy w spodnicy bialej, z białym grzybem oraz z szarą tunika i zoltymi dodatkami ![]() ![]() Eire wszystko super! ale zolta tunika wygrywa ![]() Oto moje trzy Kombinacje z bialą spódnica
|
|||
|
|
|
#4729 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ładna spódniczka Najbardziej mi sie podoba zestaw środkowy Bluzeczka z 1 zestawu jakoś mi tu nie pasuje...Tak samo ten ostatni zestaw, coś mi tu nie gra... Ale ten srodkowy z zielona bluzeczka jest suuuper![]() ![]()
|
|
#4730 |
|
Raczkowanie
|
super karo - bardzo fajne proste stonowane zestawy, idealne na popoldniowy wypad z przyjaciolka na zakupy
![]() Mala kroweczka o imieniu - bomba koszulka i szorty, niby wsio gra , ale zastanawiam sie czy te szorty pasuja do twojej figury, czy nie powinny byc troche dluzsze...to tylko moja opinia, wiec moge sie nie znac Zalozylabym do tego jakis pasek.
Edytowane przez 001Justyna Czas edycji: 2007-05-24 o 19:53 Powód: dodalam opinie o Malej kroweczce o imieniu |
|
|
|
#4731 |
|
Wtajemniczenie
|
A K ciesze się, że Ci sie podobają moje drewniaczki
![]() A to dzisiejszy... przywdziałam sukienkę hihih
|
|
|
|
#4732 |
|
Zakorzenienie
|
001Justyna dzieki za opinie
.Wiesz mam wrazenie ze moj tylek no i uda wyglada w tych szortach jakos tak przysadziscie moze jeszcze ktoras z wizazanek sie wypowie ?
|
#4733 |
|
Zakorzenienie
|
joanna uwazam ze fajnie wygladasz ale zamiast bialego paska dalabym czerwony
.
|
#4734 |
|
BAN stały
|
joanna453
Ladna sukienka (pasuje ci zrszta) no i butki. Ale torebka ... Nie podoba mi sie laczenie torebki z butami w tym samym kolorze (ten temat jest juz raczej passe) zwlaszcza jesli jest to czerwony
|
|
|
|
#4735 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Nie jest zle. NIe ma pzreciez TYLKO jednego wariantu - obcisłych szortow. Mnie te spodenki podobałyby sie jeszcze barzdeij, gdyby mialy kroj bombki. Czyli na samym dole byłyby lekko zwezone, marszczone. |
|
|
|
|
#4736 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Przede wszystkim muszę pochwalić bluzeczkę- bardzo ładna. Ale zmierzając do Twojego pytania, odnośnie czy Cie ta kombinacja pogrubia, na tyle ile widze na 2 zdjęciu, rzeczywiście pupa jest podkreślona. Ja wyobrażam sobie Ciebie w czymś bardziej dopasowanym |
|
|
|
|
#4737 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4738 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mala kroweczka o imieniu, A_K- nie za dużo byłoby czerwonego? dziękuje za sugestie
|
|
|
|
|
#4739 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
.i znowu wpadal mi w oko twoja torebka w tej to sie chyba zakochalam.z kad i za ile?
|
|
|
#4740 |
|
Wtajemniczenie
|
Maramarka- dziękuje
torebke kupiłam w zwykłym, nie firmowym sklepie gracias za sugestie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:38.

uwielbiam takie wiosenne kolorkI
i ta brazowa torba jest sliczna! aa i ten z grzybkiem tez super !

Skoro noszę rozmiar XS-S to na bank będzie on za długi ;/
pozdrawionkaa
eco-friendly life style