MY STYLE DIARY po polsku II - Strona 158 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-05-24, 14:50   #4711
SarahMoon
Zadomowienie

Dot.: MY STYLE DIARY po polsku II

wzbacycie zamiesyanie ,ale probowalam cos napisac z dzieckiem na kolanach
chzba sie nie uda, ale ogolnie to wszztkie dzis zestawz super.
SarahMoon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-24, 15:30   #4712
super_karo
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

Nasteczka,rozowiutka,Mags ,mmaggie,Eire dziekuje;*!

Cytat:
Napisane przez mmaggiee Pokaż wiadomość
super_karo 1 zestaw wedlug mnie najlepszy skad torba?
a torba prezent ale nie z polski

Cytat:
Napisane przez Eire Pokaż wiadomość
a teraz kilka moich:

1. zestaw plazowy zrobilo sie tak cieplo, ze paradowanie w tubie nie jest czyms dziwnym
2. ta sama tuba ispodenki, ale na wierzchu bialy t-schirt z bufkami i glebokim dekoltem
3. z zólta tunika i szerokim paskiem w talii. Niestety mam na zdjeciu brazowe spodnie, bo nie mam jeszcze czarnych, ale sie czaje na jedne takie z Reserved
4. Zielony long z wycieciem na plecach i rozcietymi rekawami. Z ta bluzka zrobilam mala modyfikacje. Otoz jest to rozmiar S ale niestety dekolt w tym rozmiarze przekraczal moje atuty fizyczne () tak wiec postanowilam pod spod wszyc czarna koronke, zeby go troche zmiejszyc. Myslicie, ze ona pasuje? Wg mnie jest calkiem oki
bardzo fajne zestawy najbardziej spodobal mi sie zolty i zielony uwielbiam takie wiosenne kolorkI

Cytat:
Napisane przez *Emilka* Pokaż wiadomość
Dziewczyny, jako że chwytam się wszystkich możliwych rzeczy, aby tylko oderwać się od nauki, postanowiłam, że zrobie parę zdjęć
wklejam efekty, nie mialam weny, więc zestawy nie sa jakieś rewelacyjne

1 podobny juz wklejałam, zmieniłam tylko dół - spódnice i buty
2 i 3 szary long + żólte dodatki
4 ten sam szary long + czerwone korale i kolczyki i grzyb
5 czerony long
6 dzisiejszy

sama nie wiedziałam, że mam tyle kolorów w szafie
oo znowu wstawilas zestawy i wszystko bardzooo mi sie podobaja
uwielbiam Twoj styl i juz zapisalam te zestawy do folderu u mnie na komp

ale zapytam
skad zolta torba, szary long, czerwone kolczyki kulki i czerwony long?

wsyzstkie Twoje zestawy sa modne, a zarazem dziewczece i lekkie i do tego kolorowe co lubie

Cytat:
Napisane przez sabcia-myszka Pokaż wiadomość
najbardziej podoba mi sie ten z zoltymi dodatkami i ta brazowa torba jest sliczna! aa i ten z grzybkiem tez super !

oto kilka moich z nowymi nabytkamimusiam wam pokazac zebyscie ocenily troche podobne do siebie
1. w samej sukience jest tak urocza ze nawet sama wyglada fajnie zakochalam sie w niej! musze dokupic do niej jakies fajne legginsy

2. szara sukienka kimono + dodatki

3. ta sama bez paska i ze spodniami

4. sukienka z dodatkami
cudownie!
znowu mnie powalilas tymi zestawami rzeczywiscie wygladasz jak modelka, masz idealna figure, juz chwalilam,ale tunika i sukienka jeszcze lepiej wygladaja na Tobie niz leza

a to kilka moich

1.biala zwiewna spodnica, japonki w grochy na kaczuszce, bialy long i na to top w grochy,biale serducha, i torbeczka retro
2.szary long w paseczki, serducha,rurki, szara torba,biale peep toe
3.bialy long z guziczkami, sweter z bufkami,biale serca,peep toe,fendi
4.spodniczka w kropy,biale peep ,bialy long, pasek,kulka,torebeczka retro
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 10.JPG (25,6 KB, 224 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 11.JPG (25,4 KB, 242 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 6.JPG (28,8 KB, 244 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 9.JPG (29,6 KB, 243 załadowań)
super_karo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-24, 16:07   #4713
91584e3a0ddee98d7bf35013566e27d0b839b1c7
Konto usunięte

super_karo... nie obraź się, bo przecież ja się tam na modzie nie znam i w ogóle nie powinnam się wypowiadać. Twoje zestawy są bardzo łądne, ale takie trochę... nudne. Nie wiem, brakuje im jakiegoś smaczku.
91584e3a0ddee98d7bf35013566e27d0b839b1c7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-24, 16:19   #4714
Eire
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Mags1983 Pokaż wiadomość
Pasuje super Sama tak robie ze względu braków małych atutów fiycznych

Pozatym najbardziej podoba mi się zestaw 2 oraz ostatni zielony
Cytat:
Napisane przez NasteCzka Pokaż wiadomość
Dziękuje dziewczyny za miłe słowa

Ostatnio mam manię na żółty kolor więc :

Eire wszystkie zestawy fajniutkie, ale zestaw z żółtą bluzką bardzo mi się spodobał, taki letni, no i oczywiście zielona bluzeczka ekstra (uwielbiam zielony)

Emilka również zestaw z żółtymi dodatkami bardzo mi się spodobał i ta kokardeczka :ślina: oddaj hehe, ten paseczek z reserved? w kształcie kokardki też uroczy
Cytat:
Napisane przez natallkaa Pokaż wiadomość
Eire ładne zestawy ale najlepszy wg mnie to 2 chociaż 4 mocno go goni super ten zielony long a koronka pasuje jak najbardziej
Cytat:
Napisane przez Ania17 Pokaż wiadomość
Świetne zestawy , zwłaszcza ten z żółtą tuniką
Cytat:
Mags 1983, Eire, Nasteczka, Sabcia, Iwona200 dziękuję Wam bardzo za miłe opinie

Eire zestaw z żółta tuniką mistrz ta biała bluzeczka tez jest sliczna fajny pomysł z tą koronką, pasuje jak najbardziej

Nasteczka tak, pasek jest z Re

Sabcia obie sukienki sliczne bardziej podoba mi się chyba szara, super wygląda z tym białym paskiem i torbą
Cytat:
Napisane przez Paulinaaa_ Pokaż wiadomość
Eire, zestaw z zolty jest rewelacyjny bardzo mi sie podoba wygladasz tak radosnie i swiezo zestaw numer 1 tez wpadl mi w oko a co do zielonego, bluzka wyglada jakby byla za duza :P ale moze, ze widze

Emilka, wygralas zestawen numer 2 piekny jest

Sabcia
, czarna sukieneczka cudo, swietnie sie w niej prezentujesz, w szarej tez ale czarna to moja nowa milosc :P
Cytat:
Napisane przez SarahMoon Pokaż wiadomość
wzbacycie zamiesyanie ,ale probowalam cos napisac z dzieckiem na kolanach
chzba sie nie uda, ale ogolnie to wszztkie dzis zestawz super.
Cytat:
Napisane przez super_karo Pokaż wiadomość
Nasteczka,rozowiutka,Mags ,mmaggie,Eire dziekuje;*!

bardzo fajne zestawy najbardziej spodobal mi sie zolty i zielony uwielbiam takie wiosenne kolorkI

a to kilka moich

1.biala zwiewna spodnica, japonki w grochy na kaczuszce, bialy long i na to top w grochy,biale serducha, i torbeczka retro

Kochane, dziekuje Wam wszystkim za opinie ciesze sie, ze podobaja sie wam zestawy.
Paulina bluzka ma rozmiar S wiec jest dobra, ma taki specyficzny kroj "lejacy" i prawdopodobnie sprawia wrazenie zbyt duzej. Gdybym wziela xs to nie weszlaby mi na biodra... a to jest long

super_karo najbardziej podoba mi sie zestaw z szarym dlugim topem i szara torba...

avatarek ze strony: e-avatarki.mylog.pl
Eire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-24, 16:23   #4715
Milky_quartz
Zadomowienie

super_karo najbardziej podoba mi się drugi zestaw Cała reszta fajna, ale z ostatniego zestawu wyeliminowałabym pasek. Całośc jest taka delikatna, a pasek mi tu burzy harmonię
Milky_quartz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-24, 16:24   #4716
anwen
Zadomowienie

GG do anwen

Cytat:
najbardziej bezapelacyjnie podoba mi sie zielona tunika i wielka torba takze z 1 zestawu świetnie razem wygladaja poza tym wg mnie lepiej wyglada zestaw 3 bez paska niz 2 z paskiem (fajna bluzka z tego zestawu)

a teraz kilka moich:

1. zestaw plazowy zrobilo sie tak cieplo, ze paradowanie w tubie nie jest czyms dziwnym
2. ta sama tuba ispodenki, ale na wierzchu bialy t-schirt z bufkami i glebokim dekoltem
3. z zólta tunika i szerokim paskiem w talii. Niestety mam na zdjeciu brazowe spodnie, bo nie mam jeszcze czarnych, ale sie czaje na jedne takie z Reserved
4. Zielony long z wycieciem na plecach i rozcietymi rekawami. Z ta bluzka zrobilam mala modyfikacje. Otoz jest to rozmiar S ale niestety dekolt w tym rozmiarze przekraczal moje atuty fizyczne () tak wiec postanowilam pod spod wszyc czarna koronke, zeby go troche zmiejszyc. Myslicie, ze ona pasuje? Wg mnie jest calkiem oki

gdzie kupilas ta biala bluzeczke z 2 zdjecia??? szukam dokladnie takiej tylko granatowej
zestawy mi sie strasznie podobaja ale najbardziej 2 i 4
anwen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-24, 16:31   #4717
Eire
Raczkowanie

anwen bluzeczka jest z lumpa, dałam za nią aż 6zl ciesze sie, ze ci sie podobaja.
Bardzo podobne tylko z mniejszym dekoltem sa w H&M (przynajmniej w Bydgoszczy i Toruniu)

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-05-24, 16:31   #4718
praline
Zakorzenienie

Cytat:
najbardziej bezapelacyjnie podoba mi sie zielona tunika i wielka torba takze z 1 zestawu świetnie razem wygladaja poza tym wg mnie lepiej wyglada zestaw 3 bez paska niz 2 z paskiem (fajna bluzka z tego zestawu)

a teraz kilka moich:

Fajny zestaw z zółtą tuniczką. Gdzie kupiłaś tunik i czarny pasek? mam do Ciebie ogromną prośbę- czy mogłabyś zmierzyć mi całkowitą długość paska?

Cytat:
Dziewczyny, jako że chwytam się wszystkich możliwych rzeczy, aby tylko oderwać się od nauki, postanowiłam, że zrobie parę zdjęć

5 czerony long
6 dzisiejszy

Podoba mi się szary z żóltymi dodatkami
Jednak chyba zrezygnowałabym albo z korali albo ze wstążeczkialbo to albo to.
sabcia-myszka
mogłabyś mi podać całkowitą długość tego białego paska z Orsaya? byłabym wdzięczna.
Fajna ta czarna kiecka! a jak materiał? nie jest zbyt gruby na taką pogodę?
praline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-24, 16:40   #4719
Eire
Raczkowanie

praline zarowno tunika jak i czarny pasek sa z H&M,
tunika 39,-
pasek 49,- całkowita długość paska to ok 84cm, napisalam "okolo" bo ten pasek po rozlozeniu nie jest prosty, tylko delikatnie skreca, aby lepiej wygladal w taii; rozmiar S

Stary 2007-05-24, 16:50   #4720
praline
Zakorzenienie

Eire:
dziękuję Ci ślicznie za odp. Znalazłam na allegro podobny pas, ale o długośći 110cm Skoro noszę rozmiar XS-S to na bank będzie on za długi ;/
praline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-24, 16:54   #4721
mm111111
Wtajemniczenie

Emilka
bardzo fajne zestawy. Mam tylko pytanko, skąd ta żółta torba? Jest super.

Eire
zestawy z żółtą i zieloną bluzką są świetne.
Pozdrawiam
mm111111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-24, 17:05   #4722
Maramara
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez joanna453 Pokaż wiadomość
Sabcia- myszka- pewnie jakby mój zobaczył Ciebie z figurą modelki, nawet by zapomniał pewne, że koło niego stoję heheh

Maramarka- dziękuję, następnym razem bardziej wyeksponuje torebkęJ

Emilka- dziękuję

Eire - dziękuję za komplemencik, Twój zestawik tez mi się bardzo podoba w sumie bardzo podobny do mojego, fajna torebusiaJ

DZisiejszy na uczelnie
jak zwykle bardzo ladnie...

Cytat:
Napisane przez slodziaa Pokaż wiadomość
Doszłam do wniosku, że też umieszcze kilka swoich zestawów
Jesli tylko znajde czas to postaram sie cos wiecej wstawic pozdrawionkaa
zestawy bardzo sexy-nie moj styl tak do konca ale podoba mi sie-nie tylko TZ-owi sie spodobasz hihihi

Cytat:
Napisane przez NasteCzka Pokaż wiadomość
A to mój dziesiejszy, taki codzienny
super !!!!i w sumie ja tez bym zalozyla szara torbe ale z ta czarna bardzo dobrze wyglada...przelamuje ta szarosc-bardzo piknie

Cytat:
Justa kochana dawno Cie tu nie bylo dziekuje bardzo mi milo ze podobaja CI sie moje zestawy:0 staram sie zeby byly coraz lepsze

paulinka bardzo dajnie prezentujesz sie w tej ksozuli z bufkami i czerwonych dodatkach wszystko do siebie pasuje

nasteczko jak zwykle cudo! oddaj figure !! wsystko na Tobie lezy rewelacyjnie, a ten zestawik z tunika w pasy fajny wiosenny

anies ,to ja moze Ciebie tez zostawie na deser ale chyba nie bedzie to dziwne jak powiem ze wszystko mi sie podobalo absolutne cudo! rewelacyjna tunika z pierwszego i ten pasek! fajne szare rurki(skad?) i bialy long(skad, bo sliczny) a do tego trenczosukienka jest bardzo stylowa i elegancka, jest uszyta jak dla Ciebie,wiec nos wiosna jak najczesciej narzutka rowniez ladna no i czarny +zolty i ostatnia tunika -chyba to wystarczy zaisuje zdjecia do Twojego folderu

a teraz cos ode mnie

1.zielona tunika z kieszonkami(przepraszam ze jeszcze z metka ) ,biale rurki ,zielona torba

2.biala tunika z guziczkami,pasek,kulka,bi ale peep toe

3.ta sama wersja tylko bez paska

4.bluzka w granatowe grochy,grant torebka,biale peep

5.czarny long ,i zolte dodatki

i tyle
wszystkie zestawy na piateczke...super torba z koleczkami i to serdko z H&M ....caly czas na nie choruje.

Cytat:
Oto mój dzisiejszy zestaw do pracy
Biała dzianinowa tuniczka, zakiet, spodnie z lumpka i dwa kolory torebki, nie wiem , która lepsza...Pewnie czarna ale ja i tak pojde z czerwona Uwielbiam ten kolor Wersje z żakietem i bez
z czerwona torba rewelka....bardzo ladnie

Cytat:

a teraz kilka moich:

zolta tunika i pasek powala na kolana i ten z czerwonymi koralami i biala bluzeczka.... super zestaw...zreszta wszystkie mi sie podobaja.

Cytat:

5 czerony long
6 dzisiejszy

masz umiejetnosc laczenia kolorow....ja to jestem taka ze kolory lacze z czarnym albo bialym...a twoje zestawy bardzo mi sie podobaja.

Cytat:
Napisane przez sabcia-myszka Pokaż wiadomość
najbardziej podoba mi sie ten z zoltymi dodatkami i ta brazowa torba jest sliczna! aa i ten z grzybkiem tez super !

oto kilka moich z nowymi nabytkamimusiam wam pokazac zebyscie ocenily troche podobne do siebie
1. w samej sukience jest tak urocza ze nawet sama wyglada fajnie zakochalam sie w niej! musze dokupic do niej jakies fajne legginsy

2. szara sukienka kimono + dodatki

3. ta sama bez paska i ze spodniami

4. sukienka z dodatkami
super zakupy bardzo mi sie podoba ta czarna zreszta szara tez super i taniutko taka szara mi mi sie bardzo przydala....moze tez na nia trafie

eco-friendly life style
Maramara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-24, 17:56   #4723
corka_rosy
Wtajemniczenie

Pokazujecie naprawdę piękne zestawy!
Pokazywałam się już kiedyś, teraz jeszcze raz. Zestawy na szybko. Zdjęcia rozmazane, bo słaba bateria w aparacie.

- z szortami - wczorajszy;
- ze spódnicą - na egazmin;
- z koszulą w kratkę - dzisiejszy.

Buty się nie zmieściły, więc załączam osobne zdjęcie.
Proszę o komentarze, chociaż w porównaniu z niektórymi z Was wypadam blado...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg aPIC01215.JPG (96,2 KB, 128 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg aPIC01220.JPG (63,5 KB, 49 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg aPIC01233.JPG (111,2 KB, 117 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg aPIC01236.JPG (105,9 KB, 107 załadowań)

21.04.2013.
corka_rosy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-24, 17:58   #4724
Anna_H
Przyczajenie

NasteCzka --------->Rewelacja - szczególnie wstążka
Anna_H jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-24, 18:05   #4725
joanna453
Wtajemniczenie

Muron- ojej dziękuje pięknie

Maramarka- Tobie również

Eire- wszystkie zestawy dla mnie bomba a w szczególności przypadł mi do gustu z żółtą tuniką- ładnie skomponowany, śliczny, żywy kolorek.

Emilka- oh my good! świetne zestawy, ten z czerwonym longiem boskiii!, świetny pomysł ze wstążeczką- bardzo dziewczęcy.

Sabcia- myszka- śliczna szara sukienka, muszę ją mieć, bo odkąd zobaczyłam na Tobie dominuje moje myśli hihi a powinnam skupić się na finansach- za parę dni mam egzamin łee

Super- karo
- super zestaw nr -2- sliczny long z koronkąJ

Bloguję
joanna453 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-24, 18:14   #4726
Mags1983
Zakorzenienie

GG do Mags1983

Cytat:
Napisane przez corka_rosy Pokaż wiadomość
Pokazujecie naprawdę piękne zestawy!
Pokazywałam się już kiedyś, teraz jeszcze raz. Zestawy na szybko. Zdjęcia rozmazane, bo słaba bateria w aparacie.

- z szortami - wczorajszy;
- ze spódnicą - na egazmin;
- z koszulą w kratkę - dzisiejszy.

Buty się nie zmieściły, więc załączam osobne zdjęcie.
Proszę o komentarze, chociaż w porównaniu z niektórymi z Was wypadam blado...

Zestaw z żółtą bluzeczką jest bardzo fajny zarówno jeden jak i drugi
Stary 2007-05-24, 18:16   #4727
Mala kroweczka o imieniu
Zakorzenienie

hej dziewczyny. Jestem na MSD po raz pierwszy i wklejam swoj pierwszy zestaw.
Z pytaniami:
Czy nie za bardzo mnie ta cala "kombinacja" pogrubia?
Czy w ogole mozna w nim wyjsc?

prosze o szczere opinie.

P.S.Przepraszam za niewyrazne zdjecia.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg S5008756.JPG (81,3 KB, 324 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg S5008759.JPG (76,7 KB, 180 załadowań)
Mala kroweczka o imieniu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-24, 18:26   #4728
A_K
Raczkowanie

GG do A_K

anies5 zestawy masz świetne! Bez dwóch zdań

Cytat:
Hey
Mój dzisiejszy Nie wiem czy połączenie sukienki ze spodniami jest dobre ale mi się podoba A Wam? Miała być sama sukienka ale tak brzydko i chłodno jest na zewnątrz, że zrezygnowałam
ładnie, mi sie podoba! czerwona torebka śweitnie ozywia
Cytat:

DZisiejszy na uczelnie
zestawik rewlelacyjny! Ładne masz te drewniaczki bardzo

Cytat:
a teraz cos ode mnie

1.zielona tunika z kieszonkami(przepraszam ze jeszcze z metka ) ,biale rurki ,zielona torba

2.biala tunika z guziczkami,pasek,kulka,bi ale peep toe

3.ta sama wersja tylko bez paska

4.bluzka w granatowe grochy,grant torebka,biale peep

5.czarny long ,i zolte dodatki

i tyle
Z zielona tunika podoba mi sie najbardziej! piekna ta zielen! Czwarty i piąty jeszcze mi przypadly najbardziej do gustu

Cytat:

a to kilka moich

Czwarty ostatni mnie urzekl i pierwszy z biala kiecką najbardziej!

slodzia ładne zestawy, jednak mało w moim stylu, najbardziej podoba mi sie przed ostatni z szortami

Nasteczka ładnie, ale chyba nigdy cie nie widziałam tak skromniusio ubranej

Emilka
Wszystkie zestawy rewelecyjne, najlepsze moim zdaniem pierwszy w spodnicy bialej, z białym grzybem oraz z szarą tunika i zoltymi dodatkami

Eire wszystko super! ale zolta tunika wygrywa

Oto moje trzy Kombinacje z bialą spódnica
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg wiz1..jpg (40,1 KB, 67 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wiz2.jpg (43,3 KB, 93 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wiz3.jpg (41,5 KB, 76 załadowań)
A_K jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-24, 18:36   #4729
Mags1983
Zakorzenienie

GG do Mags1983

Cytat:
Napisane przez A_K Pokaż wiadomość

Z zielona tunika podoba mi sie najbardziej! piekna ta zielen! Czwarty i piąty jeszcze mi przypadly najbardziej do gustu

slodzia ładne zestawy, jednak mało w moim stylu, najbardziej podoba mi sie przed ostatni z szortami

Emilka
Wszystkie zestawy rewelecyjne, najlepsze moim zdaniem pierwszy w spodnicy bialej, z białym grzybem oraz z szarą tunika i zoltymi dodatkami

ładna spódniczka Najbardziej mi sie podoba zestaw środkowy Bluzeczka z 1 zestawu jakoś mi tu nie pasuje...Tak samo ten ostatni zestaw, coś mi tu nie gra... Ale ten srodkowy z zielona bluzeczka jest suuuper
Stary 2007-05-24, 18:41   #4730
001Justyna
Raczkowanie

super karo - bardzo fajne proste stonowane zestawy, idealne na popoldniowy wypad z przyjaciolka na zakupy

Mala kroweczka o imieniu - bomba koszulka i szorty, niby wsio gra , ale zastanawiam sie czy te szorty pasuja do twojej figury, czy nie powinny byc troche dluzsze...to tylko moja opinia, wiec moge sie nie znac Zalozylabym do tego jakis pasek.

Edytowane przez 001Justyna
Czas edycji: 2007-05-24 o 18:53 Powód: dodalam opinie o Malej kroweczce o imieniu
001Justyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-24, 19:15   #4731
joanna453
Wtajemniczenie

A K ciesze się, że Ci sie podobają moje drewniaczki

A to dzisiejszy...
przywdziałam sukienkę hihih
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg today...........jpg (36,0 KB, 409 załadowań)

Bloguję
Stary 2007-05-24, 19:18   #4732
Mala kroweczka o imieniu
Zakorzenienie

001Justyna dzieki za opinie.
Wiesz mam wrazenie ze moj tylek no i uda wyglada w tych szortach jakos tak przysadziscie .A jestem raczej szczupla w tych okolicach.

moze jeszcze ktoras z wizazanek sie wypowie?
Stary 2007-05-24, 19:19   #4733
Mala kroweczka o imieniu
Zakorzenienie

joanna uwazam ze fajnie wygladasz ale zamiast bialego paska dalabym czerwony.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-05-24, 19:20   #4734
BellyDancerka
BAN stały

joanna453
Ladna sukienka (pasuje ci zrszta) no i butki.
Ale torebka ... Nie podoba mi sie laczenie torebki z butami w tym samym kolorze (ten temat jest juz raczej passe) zwlaszcza jesli jest to czerwony
BellyDancerka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-24, 19:22   #4735
BellyDancerka
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Mala kroweczka o imieniu Pokaż wiadomość
Z pytaniami:

prosze o szczere opinie.

Nie jest zle. NIe ma pzreciez TYLKO jednego wariantu - obcisłych szortow.
Mnie te spodenki podobałyby sie jeszcze barzdeij, gdyby mialy kroj bombki. Czyli na samym dole byłyby lekko zwezone, marszczone.
BellyDancerka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-24, 19:25   #4736
joanna453
Wtajemniczenie

Cytat:
Z pytaniami:

prosze o szczere opinie.

No to ja sie wypowiem
Przede wszystkim muszę pochwalić bluzeczkę- bardzo ładna. Ale zmierzając do Twojego pytania, odnośnie czy Cie ta kombinacja pogrubia, na tyle ile widze na 2 zdjęciu, rzeczywiście pupa jest podkreślona. Ja wyobrażam sobie Ciebie w czymś bardziej dopasowanym

Bloguję
Stary 2007-05-24, 19:26   #4737
A_K
Raczkowanie

GG do A_K

Cytat:
A to dzisiejszy...
Ja bym zrezygnowała z paska bialego spróbowała ew. z czerownym lub czarnym. Wydaje mi sie jednak, ze bez paska bylo by najlepiej
A_K jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-24, 19:31   #4738
joanna453
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez BellyDancerka Pokaż wiadomość
joanna453
Ladna sukienka (pasuje ci zrszta) no i butki.
Ale torebka ... Nie podoba mi sie laczenie torebki z butami w tym samym kolorze (ten temat jest juz raczej passe) zwlaszcza jesli jest to czerwony
wiedziałam, że dostanie mi się za to łączenie po głowie hihih, ale jak tu zmienić przyzwyczajenia

Mala kroweczka o imieniu, A_K- nie za dużo byłoby czerwonego?
dziękuje za sugestie

Bloguję
Stary 2007-05-24, 19:41   #4739
Maramara
Rozeznanie

Cytat:
Z pytaniami:

prosze o szczere opinie.

szorty super..bardzo mi sie podobaja moze nie sa za krotkie ale szeroki pasek doda smaczku...bedzie super.

Cytat:
Napisane przez A_K Pokaż wiadomość

Emilka Wszystkie zestawy rewelecyjne, najlepsze moim zdaniem pierwszy w spodnicy bialej, z białym grzybem oraz z szarą tunika i zoltymi dodatkami

z zielona koszula bosko bardzo mi sie podoba zreszta jak wszystkie zestawy nie przekombinowane ale maja cos w sobie.widze jestes milosniczka spodnic-ale dobrze bo swietnie sie w nich prezetujesz

Cytat:
A K ciesze się, że Ci sie podobają moje drewniaczki

A to dzisiejszy...
bardzo ladnie....pasek bialy idealnie....a jezeli juz pasek czerwony to zamienila bym torebke na biala----ale tak jest supcio.i znowu wpadal mi w oko twoja torebka w tej to sie chyba zakochalam.z kad i za ile?

eco-friendly life style
Maramara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-24, 19:45   #4740
joanna453
Wtajemniczenie

Maramarka- dziękuje
torebke kupiłam w zwykłym, nie firmowym sklepie dałam za nią 49 zł
gracias za sugestie

Bloguję
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości