|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1981 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ah po ślubie będzie życie, łóżko będzie głośno skrzypieć! PM2014 cz.25
Cytat:
![]() Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e
|
|
#1982 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() P.S mogłabyś pisać czarnym kolorem bo szary się źle czyta ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a buty bardzo ładne, trening czyni mistrza
|
||||
|
|
|
#1983 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() co do 1tanca: dla mnie mixy sa zalosne, oklepane,nie wiem jak to moze bawic,mnie nigdy nie bawilo.. a jak slysze nie badz taki szybki bil albo znow sie zepsules to mi sie goraco robi. malo smieszne. kiedys kolezanka moja powiedziala ze mixy sa super bo goscie sie nie nudza tak jak przy zwyklej piosence..ale od kiedy przepraszam 1taniec jest dla gosci..? :/ Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez missmalezji Czas edycji: 2014-02-28 o 06:46 |
|
|
|
|
#1984 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam jedne, które są wysokie, ale tak mega wygodne, że przetańczyłam w nich praktycznie całe wesele, mając je 12 godzin na nogach ![]() Cytat:
![]() A co powiecie o tych:
|
|
#1985 |
|
Rozeznanie
|
Witam Was serdecznie
Wlasciwie to ostatnio przepadlam i nie bylo mnie w ogole na watku, nie podczytywalam, nie zagladalam.... przyznaje sie Mam nadzieje, ze mnie jeszcze pamietacie i nie wyrzucacie Witam wszystkie Nowe PM Postaram sie lepiej sprawowac, obiecuje |
|
|
|
#1986 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja zamówiłam na allegro.Z La Body nie chcę bo są dość drogie i białe, nie farbują na pomarańczowo. Cytat:
Oby były! Cytat:
![]() Cytat:
Moje platformy kosztowały 60 zł ale niepotrzebnie kupowałam baleriny za ponad 200 zł. W tym obcasie 7-8 cm dałabym radę całą noc. Cytat:
marlenqa22 spoko butki, a jak z wygodą? Ja kiedyś kupiłam buty w Deichmannie za 49 zł, obcas 7 cm i to najwygodniejsze buty jakie miałam, na obcasie. Rozwalają mi się i strasznie nad tym ubolewam.Na trening za późno, mogłam zacząć zaraz po oświadczynach a nie 3 miesiące przed ślubem
|
|
#1987 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Cytat:
Cytat:
|
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1988 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
U tamtej kuzynki nie było żadnego kieliszka w bucie tylko wlali tą wódkę bezpośrednio do buta ![]() Cytat:
Mixy na pierwszy taniec są dla mnie okropne i żenujące. Cytat:
Babcia Tż zaproponowała, że później zostanie z nimi w domu, bo i tak będzie na weselu do max 22. Więc cała kochana dzieciarnia pójdzie spać do niej. |
|||||
|
|
|
#1989 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#1990 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bez platformy odpada mi stopa ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ceny faktycznie masakryczne ![]() Co do mixów tańców, to dla mnie są tak żenujące, że masakra ![]() W życiu bym nie zrobiła z siebie czegoś takiego Poza tym, ja mam takie podejście,że ten PIERWSZY taniec jako mąż i żona, powinien być romantyczny, pełen uczuć i emocji, a nie jakieś wygłupy na parkiecie i robienie z siebie błazna / wystarczy na filmikach popatrzeć, zwłaszcza na panów, jakie miny robią/. |
|||
|
|
|
#1991 | |
|
Zadomowienie
|
Śliczne, kradnę
właśnie jestem na etapie poszukiwania bukietów z frezją i w takiej kolorystyce ![]() Cytat:
A ja wczoraj pokazałam welony teściowej, chyba nie do końca jej się podobały Podpytywała czy można jeszcze oddać, wymienić, no chyba że takie chciałam i mi się podobają. Tż powiedział, że ładne Nie wiem tylko czy 280 cm to jednak troszkę nie za dużo i czy świadkowa ogarnie temat z tym welonem. Moja mama mówi, że mam nie skracać bo to właśnie w tym cały urok, że się tak ciągnie z tyłu.
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1992 |
|
Rozeznanie
|
Świat Katarzyny ja też idę w platformach bo tylko w nich wytrzymuje. Paris witaj znów :-* Co do tańca to pytałam swój zespół czy wybrać coś szybszego żeby się goście nie wynudzili a oni na to " daj spokój, pierwszy taniec jest dla was, goście będą mieli wszystkie pozostałe. Jeszcze nikt nie zasnął w 3 minuty przy pierwszym tańcu, a jak zaśnie to go rozruszamy przy drugim ;-)"
Sent from my C6903 using Wizaz Forum mobile app |
|
|
|
#1993 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1994 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do miksów-lubie teatr, skecze, wygłupy, ale to nie jest odpowiedni czas i miejsce. My będziemy mieć albo walca albo foxtrota, zależy jak moje kochane nogi pozwolą. I zastanawiamy się nad opcją zaproszenia świadków, rodzeństwa i rodziców, żeby stopniowo dołączyli. Bo nie wiem, czy damy radę tańczyć te parę minut tak na widoku-mam straszne kompleksy z powodu tego jak się ruszam w tańcu... ALE całkowicie się z Tobą zgadzam-ten jeden taniec jest dla Młodych nie dla zabawiania gości.
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
|
#1995 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ---------- Cytat:
![]() Już sobie je wyszukałam na Zalando Ale one cenowo wychodzą tak jak La Boda w granicach 300 zł, chyba, że ja znów źle poszukałam
|
|
|
#1996 | |||
|
Zakorzenienie
|
74,98 za 100 sztuk.
Cytat:
Cytat:
Kochana! Trzeba ćwiczyć Buciki bardzo mi się podobają.Cytat:
Edytowane przez magdalenka_w_86 Czas edycji: 2014-02-28 o 09:13 |
|||
|
|
|
#1997 |
|
Wtajemniczenie
|
Cena zależy od koloru, czarne są już za 170 zł. Ja zapłaciłam 262 zł z przesyłką. Pomarańczowego koloru w moim rozmiarze nie znalazłam taniej.
|
#1998 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() O te kupiłam: http://butterfly-dodatkislubne.pl/we...gami-p-29.html http://butterfly-dodatkislubne.pl/we...ami-p-272.html Edytowane przez iLoNuS_ktl Czas edycji: 2014-02-28 o 09:17 |
|
|
|
|
#1999 |
|
Zakorzenienie
|
Na co dzień też chodzę na obcasach ale takich 5-8 cz i w takich mi najwygodniej. W butach na platformie bolą mnie nogi.
Wczoraj pytaliśmy kuzynkę Tż czy chciałaby czytać na naszym ślubie- bardzo się ucieszyła
|
|
|
|
#2000 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2001 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2002 | |||
|
BAN stały
|
Witam się w ten paskudny poranek
Cytat:
Ale tylko na ślub, wesele mam zamiar przetańczyć bez platformy![]() Cytat:
za umowęW październiku o tej porze jest już ciemno ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2003 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ewentualnie tym będę rzucać na oczepinach ![]() ---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ---------- Cytat:
Wolałabym coś konkretniejszego...Za tydzień jadę na przymiarkę to podejmę decyzję
Edytowane przez iLoNuS_ktl Czas edycji: 2014-02-28 o 09:31 |
||
|
|
|
#2004 |
|
Zakorzenienie
|
hej
witam nowe PMki ![]() ![]() co do prowadzenia przez tatę do ołtarza to kiedyś też myślałam nad tym, ale mój TŻ stanowczo powiedział, że to on chce mnie prowadzić jako swoją żonę więc ustąpię mu w tej kwestii ![]() co do dzieci to zawsze jak się pojawia ten temat mówię to samo-nie wyobrażam sobie aby dzieci rodzeństwa TŻ mogłoby zabraknąć, dzieciaki uwielbiają nas a my ich i są częścią naszej rodziny a wesele to impreza rodzinna zamówiliśmy pokoje w hotelu, więc po prostu jak będą śpiące to pójdą na górę i tyle nie boję się, że rozwalą zabawę, że się będą plątać pod nogami itd , ich rodzice są ogarnięci w tym temacie i przypilnują dzieciaki natomiast pociech znajomych nie zapraszamy ale nikt nie ma tego za złe mam przynajmniej taką nadzieję, żadnych niemiłych głosów nie było ![]() co do butów na platformie to jeśli mam w nich tańczyć to tylko takie dla mnie istnieją w tych bez zaraz mnie bolą stopy ostatnio obeszłąm z 10 sklepów w poszukiwaniu lakierek nude na platformie i min 1o cm obcasem i nie znalazłam Dziewczyny, dołączę się do PMek, które mają przejścia ze świadkowymi, moja kilka dni temu oświadczyła, że bardzooo mnie przeprasza, ale ma taki natłok pracy i się okazało, że w każdą sobotę będzie pracowała i nie jest w stanie mi zorganizować panieńskiego a w dodatku się na nim nie pojawi z dziewczynami mają taką grupę na fb gdzie się dzielą pomysłami itd i tam też im to napisała a na koniec dodała "mam nadzieję, że sobie poradzicie" - koleżanka mi przekazała jasne, że sobie poradzą, ale czuję się trochę głupio i jest mi najzwyczajniej w świecie przykro, bo jeśli ja bym miała być świadkową to bym stanęła na głowie by móc się na tym panieńskim pojawić no cóż...ogólnie temat tej świadkowej to dłuższa historia, może napiszę w klubie potem.. nie cytujcie proszę
|
#2005 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Justynkie, wydaje mi się, jakbyś codziennie przez 3 miesiące ćwiczyła chodzenie w obcasach(tylko nie w domu) to się nauczysz i przyzwyczaisz
|
|
|
|
|
#2006 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Co do świadkowej, przykro mi
|
|
#2007 |
|
Konto usunięte
|
Justynkie czekaj bo się zgubiłam, to wystąpisz w tych pomarańczowych, których zdjęcie wrzucałaś wczoraj czy w baletkach?
Madzixx niefajna sytuacja, przykro mi |
|
|
|
#2008 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() chcesz zabić urok tego welonu? ![]() Po drugie nie pokazuj nic teściowej, już o tym pisalam, ale gdy ja pokazalam sukienke na poprawiny to jedyny jej komentarz to - długa?! naprawde taką chcialaś? niestety ale tak to już jest, że każda z bab (PM, mama, teściowa) ma jakąś tam wizje ślubu w głowie i nie ma sposobu by te wizje pogodzić madzix - i takie wpisy przestzrgają mnie przed wyborem świadkowej, kurcze jeszcze sie nie zdecydowalam, bo wiem ze przez ten czas dużo może sie jeszcze wydarzyć... jak sie wybiera z rodzeństwa/kuzynostwa chyba jest troche inaczej gdy wybiera się świadkową wśród koleżanek... ehh... ja trzymam kciuki aby wszystko sie wyjasnilo ![]() klaaudynaaaaaaaaaa - potrzebuje cie
Edytowane przez swiat_katarzyny Czas edycji: 2014-02-28 o 10:13 |
|
|
|
|
#2009 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
40 minut samego zakładania i cierpień... Nienawidzę kupować/przymierzać/zakładać ciuchów ![]() Współczuję Ci, na mnie wczoraj obraziła się przyszła-niedoszła druhna... Sama mi mówi, że nie wie czy w ogóle będzie na moim ślubie, a wali focha, że ją uwaga "wykluczyłam z kręgu druhen" ![]() Zresztą to ta, której facet jak jechaliśmy z zaproszeniem do nich walnął tekstami: "no jak już musicie to wejdźcie na 5 minut", "przejechaliście 300 km, żeby nam walentynkę dać??" <--- facet, który niby jest przyjacielem Tż Cytat:
To trzecie buty
Edytowane przez enzunio Czas edycji: 2014-02-28 o 10:12 |
||
|
|
|
#2010 |
|
Konto usunięte
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:54.

b) będzie niesprzyjająca pogoda i do tego w październiku o 16:30 jak wyjdziemy z Kościoła chyba jeszcze jasno ? 

ostatnio obeszłąm z 10 sklepów w poszukiwaniu lakierek nude na platformie i min 1o cm obcasem i nie znalazłam
z dziewczynami mają taką grupę na fb gdzie się dzielą pomysłami itd i tam też im to napisała a na koniec dodała "mam nadzieję, że sobie poradzicie" - koleżanka mi przekazała