Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014 cz.27 - Strona 150 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-05-21, 11:31   #4471
enzunio
BAN stały

Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014

Cytat:
Napisane przez adziia13 Pokaż wiadomość
Wstawię Wam jedno zdjęcie, na razie jedyne jakie mam.
Pewnie później je usunę.

PS. wyszłam trochę jak królik, bo już wtedy płakałam

Dziewczyny powiedzcie jak zrobić, Tż będzie stał przy ołtarzu, ja będę wchodziła z tatą przy Canon in D Pachelbela. No i mam moje druhny i moich drużbów i jeszcze dziewczynkę z chłopcem, którzy mają nieść obrączki (albo samą dziewczynkę jeśli chłopcu się odwidzi). No i pytanie jest takie: Czy drużbowie mają stać przy Tż, a druhny iść (jako pierwsze) same, potem dziewczynka z obrączkami i ja z tatą?? Czy druhny mają iść z drużbami (nie są to pary), potem dziewczynka i ja z tatą? Czy druhny mają stać po jednej stronie, drużbowie po drugiej a przede mną i tata ma iść tylko ta dziewczynka??

EDIT: Pytanie życia Czyli problemy enzunia
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-21, 11:34   #4472
Sunrise28
Rozeznanie

Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014

Cytat:
Pewnie później je usunę.

Żaden królik, wyglądałaś prześlicznie
Sunrise28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-21, 11:38   #4473
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Pewnie później je usunę.

aaaaaa, jak pięknie

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-21, 11:42   #4474
niulka_1985
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość

Ja widziałam taką kolejność na ślubie znajomych:
1. Druhny + drużbowie.
2. Dzieci z obrączkami.
3. Młoda Para.
niulka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-21, 11:43   #4475
enzunio
BAN stały

Cytat:
Napisane przez niulka_1985 Pokaż wiadomość
1. Druhny + drużbowie.
2. Dzieci z obrączkami.
3. Młoda Para.
Ooo dzięki, to już jakiś trop

Jeszcze zapomniałam napisać, że jedno dziecko będzie sypało kwiatki prawdopodobnie Ale jak miałam odmówić
PS. Dobrze, że więcej ich nie ma, bo by się biły pewnie

Edytowane przez enzunio
Czas edycji: 2014-05-21 o 11:44
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-21, 12:01   #4476
Kishlaczkowa
Zadomowienie

alloffkowa kciuki zaciśnięte, daj znać jak się wszystko skończyło

adziia13 wyglądałaś zjawiskowo

enzunio mi najbardziej podoba się opcja:
  1. Druhny (same dziewczyny, w odstępie co 1/1,5m powolnym krokiem).
  2. Dzieci z obrączkami.
  3. Ty z tatą.
Niech drużbowie (panowie) stoją przy Panu Młodym, uwielbiam taki widok

"Nie wierzę takim obrońcom przyrody,
u których miłość do przyrody przeniknięta jest
nienawiścią do człowieka."

Kishlaczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-21, 12:08   #4477
ane3kaa
Zakorzenienie

Cytat:

Dziewczyny powiedzcie jak zrobić, Tż będzie stał przy ołtarzu, ja będę wchodziła z tatą przy Canon in D Pachelbela. No i mam moje druhny i moich drużbów i jeszcze dziewczynkę z chłopcem, którzy mają nieść obrączki (albo samą dziewczynkę jeśli chłopcu się odwidzi). No i pytanie jest takie: Czy drużbowie mają stać przy Tż, a druhny iść (jako pierwsze) same, potem dziewczynka z obrączkami i ja z tatą?? Czy druhny mają iść z drużbami (nie są to pary), potem dziewczynka i ja z tatą? Czy druhny mają stać po jednej stronie, drużbowie po drugiej a przede mną i tata ma iść tylko ta dziewczynka??

u mnie bedzie tak:
1. TZ pójdzie przed ołtarz
2. Świadkowie
3.Siostrzeniec i siostrzenica
4. Ja z tatkiem
ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-21, 12:14   #4478
niulka_1985
Zadomowienie

Cytat:
Ooo dzięki, to już jakiś trop

Jeszcze zapomniałam napisać, że jedno dziecko będzie sypało kwiatki prawdopodobnie Ale jak miałam odmówić
PS. Dobrze, że więcej ich nie ma, bo by się biły pewnie
Zobacz to: http://www.youtube.com/watch?v=d4X-b9NINrc
Stary 2014-05-21, 12:43   #4479
bardorja
Zadomowienie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez niulka_1985 Pokaż wiadomość
1. Druhny + drużbowie.
2. Dzieci z obrączkami.
3. Młoda Para.
Cytat:
Napisane przez Kishlaczkowa Pokaż wiadomość
  1. Druhny (same dziewczyny, w odstępie co 1/1,5m powolnym krokiem).
  2. Dzieci z obrączkami.
  3. Ty z tatą.
Niech drużbowie (panowie) stoją przy Panu Młodym, uwielbiam taki widok
ja bym widziala to tak:
drużbowie stoją za panem młodym, naprzeciwko pana młodego druhny
dziewcyznka sypiąca kwiatki
dzieci z obrączkami
Ty z tatą

dziewcyznka sypiąca kwiatki idzie na lewo
dzieci z obrączkami na prawo
tatuś wita się z panemmłodym i 'przekazuje'ciebie wkłada twoją dłoń w dłoń młodego.

powrót:
dziewczynka z kwiatuszkami razem z dziećmi ktore trzymały obrączki sypią kwatki na powrót, druhny i drużbowie razem ida obok siebie, wy na końcu, wychodząc tworzycie kąt rozwarty od str fotografa druhny po prawej, drużbowie po lewej wy po środku przed wami dzieci. piękna fota!

ale poleciałam hehe

Daję z siebie 200%
bardorja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-21, 12:50   #4480
Panna Izabela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Liana Pokaż wiadomość
A ja wszystko na ostatnią chwilę jak zawsze
właśnie rozchadzam kolejne buty z La Body w grubych skarpetach
jutro wkleję zdjęcia
to buty z La Body trzeba rozchadzać ??

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
Parafia idealna
dokładnie

Cytat:
Napisane przez bardorja Pokaż wiadomość
hahah a ja mialam pisac ze wlasnie zostaly nam-dziedwczynmom z 30.08
101 dalamtyńczyków do ślubowania
dokładnie, a jutro studnioweczka!

Cytat:

U mnie będzie prawdopodobnie tak:
tż z drużbą przy ołtarzu, druhna z moim braciszkiem, a potem ja z tatą, albo odwrotnie (druhna z małym na końcu)

Z wstawionego filmiku: gdyby nie welon, pomyliłabym pmkę z druhnami, po drugie, przysięga w wykonaniu pmki mi się nie podobała - dla mnie, choć wzorowo, to właśnie za wzorowo powiedziała słowa przysięgi, jakby grała, nie widziałam prawdziwych emocji tylko jakby pod publikę , ale to moje zdanie. Za to mega mi się spodobały skrzypce jako tło przysięgi, sama bym tak chciała

http://www.suwaczek.pl/cache/97014df637.png

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010
Panna Izabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-21, 12:56   #4481
basiczek24
Wtajemniczenie

Andzia, piękne błogosławieństwo, aż się poryczałam.
Dziewczyny jestem szczęśliwa, bo załatwiliśmy jednego dnia i usc i protokół a tak się bałam że za późno się za to zabieramy.
Któraś pytała o obrączki, niestety nie pokażę bo do odbioru mamy około 20 czerwca będą dzwonić ale Pani powiedziała że na pewno się wyrobią do naszego ślubu.

Jestem mamą
basiczek24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-21, 12:56   #4482
niulka_1985
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Panna Izabela Pokaż wiadomość

Z wstawionego filmiku: gdyby nie welon, pomyliłabym pmkę z druhnami, po drugie, przysięga w wykonaniu pmki mi się nie podobała - dla mnie, choć wzorowo, to właśnie za wzorowo powiedziała słowa przysięgi, jakby grała, nie widziałam prawdziwych emocji tylko jakby pod publikę , ale to moje zdanie. Za to mega mi się spodobały skrzypce jako tło przysięgi, sama bym tak chciała
To był tylko przykład "ustawienia" czy kolejności wchodzenia do kościoła - reszta nieważna
Stary 2014-05-21, 12:57   #4483
aniuska18032
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez activelifestyle Pokaż wiadomość

Kupiłam także sukienkę na poprawiny Miała być długa, ale jak zobaczyłam tę na wystawie to bardzo mi się spodobała. Jest droga jak na moją kieszeń, ale moja mama powiedziała, że bardzo ładnie wyglądam i że jeśli mi się podoba i dobrze się w niej czuję to mi ją zakupi Sukienka w załączniku Nie na mnie, bo już nie mam siły się dzisiaj w nią ubrać. Cały dzień chodziłyśmy po sklepach Sukienka w kolorze pudrowego różu i ma błyszczący dół (zrobiłam też zbliżenie, ale kiepsko widać). Cieszę się też, bo moja mama kupiła sobie sukienki - na wesele i na poprawiny, a także moja siostra. Także wszystkie trzy jesteśmy już prawie gotowe
Super, że masz buciki
Sukienka zjawiskowo się prezentuje

Cytat:
Napisane przez karolinuuusia Pokaż wiadomość
u nas niby wszystko ok, samo przeszło do normalności, ale powiedziałam TŻ że jak złapiemy czasu to sobie pogadamy poważnie, bo tak być nie może, dziś już za późno jest, ledwo co wróciłam do domu, zmęczeni jesteśmy, dziękuję za miłe słowa, kochane jesteście, buziaki
u nas będzie dobrze, a nawet jeszcze lepiej!

nawet zjadłam pyszną kolację zrobioną przez TŻa
Super, porozmawiajcie na spokojnie jak będziecie mieli czas

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Proszę o trzymanie kciuków za tż, ma dziś wizytę u chirurga ( podczas remontu przewiercił sobie palec na wylot) i być może będzie miał zabieg
O matko! Na samą myśl mam ciarki trzymam mocno kciuki żeby wszystko było ok

Cytat:
Nie nadrabiam, za dużo do czytania!!

Wczoraj byliśmy u księdza, w czwartek przed ślubem mamy próbę Możemy strzelać tubami (jeszcze nigdy tego ksiądz nie widział, ale nie ma nic przeciwko, może mnie tata prowadzić, może iść dziecko z obrączkami, życzenia pod kościołem, czytanie może czytać nasz przyjeciel iiii... opłata jest CO ŁASKA!! a nawet nie musimy dawać nic (ale damy oczywiście), a zapłacić można przed mszą, po msy, kiedy będziemy chcieli).

Byliśmy też na sali, wszystko ustalone, opłaty za serwowanie tortu dla nas nie ma, rzeczy możemy przywieźć już rano, mimo, że doba hotelowa od 14 jest, menu mamy powiększone o 1,5 kawałka mięsa na osobę, bez zmiany ceny, tort będzie bez rac (oby pani nie zapomniała), układ stołów jaki zaproponowałam jest ok i pani się nie czepiała, że jest mniej osób niż w umowie
Dzisiaj jedziemy płacić 30 %
Super fajnego macie księdza, dobrze, że już takie szczegóły macie dopięte

Cytat:
Napisane przez Sunrise28 Pokaż wiadomość
1. Pani z USC da Ci od razu 3 egzemplarze

2. Jest to zaświadczenie o braku przeciwwskazań do zawarcia małżeństwa. Zobacz czy w USC do którego się wybierzecie jest kasa, jeśli nie musisz opłacić 84 zł przelewem (za akt małżeństwa).
O matko, mnie też to czeka i ja szczerze tego nie ogarniam . Bierzemy ślub w miejscowości w której się urodziliśmy to wtedy akty chrztu i te zaświadczenia dostaniemy w jednym miejscu? Kościół należy do do tego USC u nas mieście W końcu za co się płaci bo też już zgłupiałam, na różnych stronach inaczej piszą....
Narazie idziemy po odpisy aktu chrztu bo są w innym kościele. A te dokumenty z USC to najwcześniej trzy miesiące przed ślubem prawda?
Bo spotkanie mamy teraz w księdzem ale dopiero 30 maja będą 3 miesiące do ślubu, więc doniesiemy mu te dokumenty.

Cytat:
Pewnie później je usunę.

jezu jakaś Ty piękna

Zaręczczeni od listopada 2011

Nasz Wielki Dzień - 30.08.2014

Fotografia Anna Kolebuk
aniuska18032 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-21, 12:59   #4484
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bardorja Pokaż wiadomość
ja bym widziala to tak:
drużbowie stoją za panem młodym, naprzeciwko pana młodego druhny
dziewcyznka sypiąca kwiatki
dzieci z obrączkami
Ty z tatą
enzunio ja bym to własnie tak zrobiła, tylko najpierw puściłabym dzieciaki z obrączkami a później z kwiatkami Nie wiem dlaczego, dla tak mi sie jakoś bardziej podoba

30.08.2014
Nasz Dzień

Ad rem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-21, 13:05   #4485
activelifestyle
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez karolinuuusia Pokaż wiadomość
dobrze wytłumaczyłaś, te miasteczko ma swój USC, więc obierzemy z miasta w którym się urodziliśmy akty urodzenia i zaniesiemy je do miasteczka, w którym bierzemy ślub dziekuje
nie ma za co Jesteśmy tu po to, żeby sobie pomagać

Cytat:

Ja bym zrobiła tak:
1) TŻ do ołtarza razem z drużbami.
2) Druhny, które staną przy drużbach i odejdą na swoje miejsca.
3) Dopiero później jak już się poustawiają wchodzą dzieci, a za nimi Ty z tatą

Może być jeszcze tak, że TŻ wejdzie sam, a po nim druhny i drużbowie razem. Na ich wejście mało kto zwraca uwagę Najważniejsza jesteś TY i to na CIEBIE ludzie zwrócą uwagę Więc to czy wejdą od razu razem, czy tak jak wypisałam w punktach nie ma wielkiego znaczenia. Ważne jest aby przed Tobą i tatą szły te dzieciaczki
i tak bym to widziała
activelifestyle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-21, 13:07   #4486
Sunrise28
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez aniuska18032 Pokaż wiadomość
O matko, mnie też to czeka i ja szczerze tego nie ogarniam . Bierzemy ślub w miejscowości w której się urodziliśmy to wtedy akty chrztu i te zaświadczenia dostaniemy w jednym miejscu? Kościół należy do do tego USC u nas mieście W końcu za co się płaci bo też już zgłupiałam, na różnych stronach inaczej piszą....
Narazie idziemy po odpisy aktu chrztu bo są w innym kościele. A te dokumenty z USC to najwcześniej trzy miesiące przed ślubem prawda?
Bo spotkanie mamy teraz w księdzem ale dopiero 30 maja będą 3 miesiące do ślubu, więc doniesiemy mu te dokumenty.
Zaświadczenie jest ważne 3 miesiące i musi być ważne w dniu ślubu, więc najwcześniej po zaświadczenie możecie iść 30 maja. Jednakże któraś z dziewczyn uczulała tutaj na forum, że Ksiądz ma 5 dni na wysłanie informacji do USC, że ślub się odbył. I dobrze by było gdyby to zaświadczenie ważne było wtedy. Czyli u Ciebie to jakiś 4-6 czerwca.
Jeśli bierzecie ślub w miejscowości w której się urodziliście to po prostu idziecie w tej miejscowości do USC oboje (zadzwoń i zapytaj czy wasze akty są w bazie u nich - jeśli tak to nie musicie aktów wyciągać ani brać ze sobą jeśli macie w domu- jeśli nie, to wam ściągnie te akty i też nie musicie ich wyciągać ani brać ze sobą jeśli macie w domu).
Za zaświadczenie się nie płaci Płaci się natomiast w dniu wypełniania wniosku o zaświadczenie za sporządzenie aktu małżeństwa 84 zł - w kasie USC(jeśli mają) bądź przelewem.

Akt chrztu - każde z Was musi wziąć ze swojego kościoła. Akt chrztu nie ma nic wspólnego z zaświadczenie z USC.
Jeśli któreś bądź oboje z Was nie jest z kościoła w którym bierzecie ślub to dopilnujcie by na akcie była adnotacja o bierzmowaniu (Ksiądz może potem kazać donosić takie zaświadczenie).

Edytowane przez Sunrise28
Czas edycji: 2014-05-21 o 13:10
Stary 2014-05-21, 13:13   #4487
aniuska18032
Zakorzenienie

Cytat:
Zaświadczenie jest ważne 3 miesiące i musi być ważne w dniu ślubu, więc najwcześniej po zaświadczenie możecie iść 30 maja. Jednakże któraś z dziewczyn uczulała tutaj na forum, że Ksiądz ma 5 dni na wysłanie informacji do USC, że ślub się odbył. I dobrze by było gdyby to zaświadczenie ważne było wtedy. Czyli u Ciebie to jakiś 4-6 czerwca.
Jeśli bierzecie ślub w miejscowości w której się urodziliście to po prostu idziecie w tej miejscowości do USC oboje (zadzwoń i zapytaj czy wasze akty są w bazie u nich - jeśli tak to nie musicie aktów wyciągać ani brać ze sobą jeśli macie w domu- jeśli nie, to wam ściągnie te akty i też nie musicie ich wyciągać ani brać ze sobą jeśli macie w domu).
Za zaświadczenie się nie płaci Płaci się natomiast w dniu wypełniania wniosku o zaświadczenie za sporządzenie aktu małżeństwa 84 zł - w kasie USC(jeśli mają) bądź przelewem.

Akt chrztu - każde z Was musi wziąć ze swojego kościoła. Akt chrztu nie ma nic wspólnego z zaświadczenie z USC.
Jeśli któreś bądź oboje z Was nie jest z kościoła w którym bierzecie ślub to dopilnujcie by na akcie była adnotacja o bierzmowaniu (Ksiądz może potem kazać donosić takie zaświadczenie).
Dzięki! Teraz wszystko już wiemy

A co sądzicie o tych butach? http://www.mosquito-sklep.pl/6956-th...-a742-blue.jpg i http://www.mosquito-sklep.pl/6954-la...-a742-blue.jpg

Zaręczczeni od listopada 2011

Nasz Wielki Dzień - 30.08.2014

Fotografia Anna Kolebuk

Edytowane przez aniuska18032
Czas edycji: 2014-05-21 o 13:19
aniuska18032 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-21, 13:17   #4488
cude
Zadomowienie

karolinuuusia, alucior dobrze mówi
Dostaniecie 3 formularze, z aktami urodzenia możecie iść do USC jednego z Was, ale opłata musi być zrobiona do USC, do którego Wasze dokumenty pójdą po ślubie.
Jak powiecie, że do ślubu konkordatowego formularze, to Pani na pewno się kapnie o co chodzi

adziia13, wyglądałaś cudownie!
cude jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-21, 13:18   #4489
say-hello
Zakorzenienie

adzia pięknie wyglądałaś i sala jaka cudowna
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-21, 13:22   #4490
cude
Zadomowienie

Sunrise28 nie wiem czy dobrze zrozumiałam... Poszliśmy do USC, dostliśmy 3 formularze. To zaświadczenie o braku przeciwskazań trzeba mieć oddzielne, same formularze nie wystarczą? Ksiądz nic nam nie wspominał na ten temat.
cude jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-21, 13:29   #4491
activelifestyle
Rozeznanie

Cytat:
Ja o tym mówiłam i ksiądz przypominał mi o tym 2 razy Jest nawet taka informacja u mnie w USC, że ksiądz ma 5 dni na dostarczenie dokumentów do USC i należy wziąć to pod uwagę w wyliczaniu dni do odebrania zaświadczenia o braku przeciwwskazań Także najwcześniej należy iść 95 dni przed ślubem

cude - ten formularz w 3-ech egzemplarzach z USC to zaświadczenie.... Po jednej stronie jest zaświadczenie o braku przeciwwskazań, a po drugiej zaświadczenie stanowiące podstawę do sporządzenia aktu małżeństwa
activelifestyle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-21, 13:31   #4492
201605100
Konto usunięte

Enzuno ja zrobiłabym tak na niulka pisała tylko wiadomo, zamiast PM Ty z tatą ]

Adziia super wyglądałaś

Cude te formularze to właśnie zaświadczenie macie już wszystko z USC teraz z tym sruuu do księdza
201605100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-21, 13:35   #4493
Le_lena
Raczkowanie

Anesthesia - tak TŻ jest mistrzem a z autka się bardzo cieszę, bo będzie pod kolor wszystkiego, a do tego jest robione ręcznie i jest tylko 500 sztuk takich na świecie

KaMilka - wyobraź sobie , że lista gości była wertowana i czytana pięćset razy , a goście o których TŻ zapomniał noszą to samo nazwisko co on - więc są dosyć bliską rodziną
Najlepsze jest to, że gdy zapytałam jak sobie o nich przypomniał to usłyszałam: "Bo jechała taka skoda jak ma wujek Krzysiek i sobie przypomniałem"
Daaaaamn! Dzięki Bogu, że ta skoda tam jechała
A fryzjerka? Generalnie pisałam do niej ponad tydzień temu, i jakoś ostatnio - a ona wiadomości czyta i nie odpisuje. Nie chcę tarabanić jej telefonem, bo wiem, że bardzo dużo pracuje i na telefon umówione jesteśmy w ostateczności. Wszystko dogadywałyśmy przez FB.
Wiem też , że nie tylko ja mam problem się z nią skontaktować - boję się , bo ma czesać nas trzy - mamę, świadkową i mnie.
Wychwaliłam ją do dziewczyn, że będą mega zadowolone a teraz mam kiche. Dobrze, że do ślubu jeszcze tyle czasu to w razie W znajdę zastępswo... Poczekam do piątku i wtedy będę dzwonić.

Ad rem - ślub w tym samym dniu i nic Wam nie powiedzieli jak dawaliście zaproszenie? Osoba towarzyszaca? Żartujesz ? Brzydko

enzunio - bomba za załatwienie spraw z księdzem i salą!
Rewelka!

adziia - cudownie

Przychodzę się przywitać - z tematów ślubnych na razie cisza
Niebawem będziemy dzwonić o nauki i czekam na info kiedy będą zaproszenia - po dodrukowaniu zapomnianych przez TŻta

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-05-21, 13:37   #4494
myboyismine
Zakorzenienie

Cytat:
Pewnie później je usunę.

myboyismine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-21, 13:38   #4495
Lusiija
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez KaMilka4891 Pokaż wiadomość

Ja też przy TŻ nabrałam pokory, mocno się przy nim uspokoiłam, moje koleżanki czasami mi mówią, że kiedyś byłam inna, taki Shogun teraz tak mam jak same jesteśmy i
Ja sama się zastanawiam czasami jaka teraz jestem i czy czasami nie bardziej nijaka..

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Planowana data porodu: 1 lipca 2020
Lusiija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-21, 13:40   #4496
Sunrise28
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez cude Pokaż wiadomość
Sunrise28 nie wiem czy dobrze zrozumiałam... Poszliśmy do USC, dostliśmy 3 formularze. To zaświadczenie o braku przeciwskazań trzeba mieć oddzielne, same formularze nie wystarczą? Ksiądz nic nam nie wspominał na ten temat.
Formularz to właśnie jest zaświadczenie
Stary 2014-05-21, 13:47   #4497
Blondi2989
Blond forever!

Adzia, ślicznie wyglądałaś!

TŻ był wczoraj u nas na sali - miał dla mnie same dobre wieści, oprócz tego, że na sali nie można palić zimnych ogni
Trudno.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-05-21, 13:54   #4498
myboyismine
Zakorzenienie

my na weekendzie bylismy na naszj sali i niby w ofercie miały byc dekoracje, a prawie ich nie będzie. Tylko kwiaty na stole PM+ świeczniki na stołach dla gości. A myślałam, że kwiaty na stołach dla gości też będą.

Wszystkie macie na całej sali kwiaty?? bo już nie wiem czy domawiać czy zostawić tak jak jest..
myboyismine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-21, 13:57   #4499
Lusiija
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez myboyismine Pokaż wiadomość
my na weekendzie bylismy na naszj sali i niby w ofercie miały byc dekoracje, a prawie ich nie będzie. Tylko kwiaty na stole PM+ świeczniki na stołach dla gości. A myślałam, że kwiaty na stołach dla gości też będą.

Wszystkie macie na całej sali kwiaty?? bo już nie wiem czy domawiać czy zostawić tak jak jest..
Ja mam na całej z jakimiś kwietnikami i na stolach wszystkich w cenie sali. Plus nasz inaczej

---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ----------

Ale tak naprawdę to nie wiem po co. Ja bym nie domawiala. Tyle kasy się wydaje na głupoty a i tak na to nikt nie zwraca uwagi

Planowana data porodu: 1 lipca 2020
Lusiija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-21, 14:07   #4500
niulka_1985
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez myboyismine Pokaż wiadomość

U nas trzeba dokupić oddzielnie, tzn. restauracja współpracuje z jakimś studio florystycznym - trzeba się umówić z nimi na spotkanie i ustalić dekorację.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości