|
|
#2071 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część III :)
Cytat:
do domu to jeszcze, ale do szpitala to chce najtansze by nie bylo szkoda jak cos wyrzucic---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ---------- Cytat:
kolorowych snow
|
||
|
|
|
#2072 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
) ja muszę też się ulożyć chociaż ciężko będzie zasnąć;/ dobrze, że chociaż kizia mizia jest to jest sie do kogo odezwać
|
|
#2073 |
|
Wtajemniczenie
|
weszłam na 16dniową pogodę dla łeby i początek sierpnia jak dla mnie wymarzony
![]() ---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ---------- też chyba będę się zbierać do spania, bo jutro będę nieprzytomna.... wyjadłam stare chipsy paprykowe i zgaga mnie piecze
|
#2074 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2075 |
|
Zakorzenienie
|
Tez jakos czesto nie ogladam tv
To dobrej nocki Wam zycze, ja jeszcze troszke posiedze sobie .
|
|
|
|
#2076 | ||||
|
Zadomowienie
|
Kiara biedulko trzymaj się.
Justana piekne zdjęcia Cytat:
Cytat:
Cytat:
i on nie miał żadnych nóżek ![]() A do mnie jednak przemawia dodatkowa szuflada choćby za cenę tego dodatkowego sprzątania kurzu hi hi Cytat:
:P Edytowane przez paulina119a Czas edycji: 2014-07-24 o 23:57 |
||||
|
|
|
#2077 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Widzialam podobne przewijaki jak pokazalas, na allegro i w opisie bylo info ze sa nozki, najlepiej jak cos dopytac ![]() ---------- Dopisano o 00:16 ---------- Poprzedni post napisano o 00:04 ---------- Ja tez juz bede uciekac Dobranoc |
|
|
|
|
#2078 |
|
Zadomowienie
|
Zmykam i ja.
Dobranoc
|
#2079 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja miałam przewijak bez nóżek i zdarzyło się, że się zsunął z łóżeczka więc takie nóżki są na prawdę bardzo ważne. Jeśli chodzi o kleszcze to u nas lekarze najpierw zlecają badanie krwi, niestety robi się je jakiś czas od ugryzienia, wcześniej każą obserwować. Ogólnie uważam, że powinno sie robić takie badanie na bolerioze raz na jakiś czas- ponieważ bolerioza często daje objawy dopiero po jakimś czasie i można ich w ogóle nie skojarzyć z ugryzieniem. |
|
|
|
|
#2080 |
|
Zakorzenienie
|
Hej! Noni powróciły nocne biegania do wc...a już spokój był
![]() U nas dziś szaro na dworzu, ale przyjemnie. Ela bardzo ładne koszule, ale w tej cenie to ja chcę dwie Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2081 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
to było w szpitalu w Rudze Śląskiej - Goduli. Było o tym bardzo głośno w ubiegły wtorek jeśli dobrze pamiętam. Sam szpital ponoć ok, ratują mega wcześniaki, ale ja mam raczej awersję, bo znajoma leżała tam już tydzień przed porodem i wywoływali jej poród tak długo, aż w końcu urodziła martwe dziecko Begie,ja też proponuję parawan. Rozwiązanie jest stosunkowo niedrogie, a każdy może mieć swój kąt. Może właśnie w tym małym byłaby ta sypialnia plus łóżko, a Tosi wydzielić z tego dużego? a ewentualnie podzielenie płytami karton-gipsowymi? To jest stosunkowo niedrogi koszt, a doraźnie się sprawdzi. Cytat:
![]() Kiara, pytałaś, czy śmierdzi z tego kosza. Nie śmierdzi, bo jest klapka, poza tym aż tak szybko te pieluchy nie przepuszczają zapachów, no a jak dasz na dno ręcznik jednorazowy nasączony własnie jakimś olejkiem eterycznym to już w ogóle jest spoko luz i przy okazji antybakteria ![]() u mnie dziś chłodek, zobaczymy, jak reszta dnia. Wolałabym, żeby jednak słońce wyszło. Oczywiście w zdrowych granicach, a nie, że znów trzydzieści stopni i uda mi się ocierają o siebie spocone |
|||
|
|
|
#2082 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie tez chlodno i przyjemnie, jade znowu do ikei bo wymyslilam, ze musimy kupic regal na ksiazki wtedy pozbede sie ich z sypialni i bede miala miejsce na ☠☠☠☠☠☠☠y dzieciece przy lozeczku, a juz i tak ksiazki leza gdzie sie da tyle ich jest wiec najwyzszy czas na wiekszy regal, naszla mnie ta mysl o 5 rano ![]() Mielego dnia Ps. Jak sie objawiaja te skurcze Hicksa.?
Edytowane przez Kostka09 Czas edycji: 2014-07-25 o 08:34 |
|
|
|
|
#2083 | ||
|
Rozeznanie
|
hejka dziewczyny, dziś dzień kolejny nużący, spaaaaaaaać
![]() dzisiaj przebudziłam się o 5 rano i tak sobie myślę jak ja to będę robić później, chodziłam jak zombie i marzyło mi się żeby juz szybko zrobić siku i wrócić do łóżka podziwiam jak wstajecie tak wcześnie i juz potem nie śpicie. Chyba w końcu dopada mnie zgaga, w sumie nie wiem bo nigdy nie miałam ale zjadłam ciacho z rana i tak mnie lekko gardełko piecze i tak mi się wydaje, że to to:PCytat:
z tym urodzeniem martwego dzidziusia to jakiś koszmar, jak to możliwe ![]() Cytat:
zdjęciami to ja mogłabym się chwalić i chwalić hiihi za mną szuflada też przemawia, to zawsze dodatkowe miesjce, a przy małym mieszkaniu każdy wykorzystany kąt to zbawienie. Bez szuflady kurzyłoby sie pod łóżeczkiem więc na jedno mi się widzi wychodzi ![]() koszulki fajne, trzeba będzie sobie sprawić ale poczekam już na wypłatę bo ostatnio konto wyczyściłam
|
|
#2084 |
|
Wtajemniczenie
|
Asystent ciążowy - mam i ja ;-)
Hicks to takie nieregularne skurcze podobne do pierwszych porodowych... i przechodzą po nospie podobno
|
#2085 |
|
Zakorzenienie
|
Glukoza to zło. Wypić z cytryna można bez większego problemu. Za to 40 min później zemdlalam. Siedzę i czekam na drugie pobranie. Modle się by juz było ok bo jeszcze do domu muszę dotrzeć.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2086 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2087 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#2088 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale skąd mieć pewność, że w innym nie było żadnych przypadków ? nigdy nie wiadomo... o objawach skurczów Hicksa wczoraj Rosalie pisała, bo też ją pytałam jak się objawiły. Przepraszam, pozwolę sobie zacytować ją, byś nie musiała szukać ![]() "bolem i uczuciem ciezkosci w podbrzuszu.Najpierw podbrzusze bolalo mnie dosc mocno bez przerwy, pozniej bol ustepowal i powracal co jakis czas, srednio jakies 5min przerwy bylo, teraz tez jak stoje/siedze/leze w jednej pozycji to wracaja, ale wystarczy sie troche przekrecic i juz jest ok "---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- Cytat:
Trzymaj się |
|||
|
|
|
#2089 | |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry!
![]() Wczoraj tak mnie nakręciłyście na wyprawkę, że dzisiaj od rana buszuję po allegro, kupiłam już body na długo rękaw i rajstopki. Btw - jak się sprawdzają rajstopki u niemowlaka? Cytat:
) też nie, tylko to pieczywo paskudne! Musiałam przerzucić się na jedną kromeczkę rano, żeby mieścić się w normie. A głodna przez to jestem jak smok. Na szczęście lekarz pozwolił mi przegryzać kabanosy w międzyczasie.aleksandretta, bidulo, oby chociaż wyniki były ok!
|
|
#2090 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2091 | |
|
Wtajemniczenie
|
mój latał w rajstopkach, chociaż na początek mu nie kupowałam bo był w śpiochach albo pajacykach alo tylko body bo to lato było.... teraz nie wiem..... może też powinnam kupić na zimę? ale nie wiem czy dam radę ubrać takie małe nóżki w obcisłe rajstopy...... chyba jednak sobie daruję.... ale potem jak najbardziej
chcoiaż teraz dziewczyna to mogę szaleć i kupować legginsy ![]() ---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ---------- dziś 5 rocznica ślubu, drewniane gody
|
|
#2092 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę, że szaleństwo wyprawkowe trwa
I słusznie, bo przecież mamy już coraz mneij czasu, a sądzę, że na samej końcówce to będziemy marzyły tylko o tym, żeby urodzić, a nie latać po sklepach za wyprawką![]() Ja upatrzyłam sobie takie łóżeczko ![]() http://allegro.pl/piekne-biale-lozec...419756856.html Z konkretniejszych rzeczy mamy już: Leżaczek bujaczek Tiny Love ![]() Pościel do łóżeczka: ![]() Do kompletu kocyk ![]() Rożek ![]() I fasolkę do karmienia ![]() Poza tym duuużo ubranek Zrobiłam napaść na internetowego Smyka jak była wyprzedaż![]() Ostatnio udało mi się też dorwać na wyprzedaży w Biedronce słynne kocyki Wzięłam 3![]() Mebelki zaczniemy kupować jak już będzie je gdzie wstawić, czyli skończymy remont
|
#2093 |
|
Zadomowienie
|
ela - stu lat razem!
planujesz coś specjalnego?melleczka - cudna ta pościel, też chciałabym białe łóżeczko ale nie takie typowo białe tylko raczej bielone, bo takie mamy meble w 3 pokoju, dziwne z tym na pewno będzie ciężko
|
#2094 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
Ja nie kupuję rajstopek, ubrać ciężko, jak się ufajda trzeba całe dziecko rozbierać, krępują ruchy jednak, potem jak będzie raczkować, to będzie ciepło, pewnie na następną jesień kupię, moze na wiosnę jakieś cienkie. Teraz stawiam na bodziaki, śpiochy i pólśpiochy (takie spodenki ze stópkami). Sukienki, nawet bawełniane i proste ruszą pewnie od wiosny. Ela, ty chudzinko jak chipsy zjesz, to i tak nie będzie widać, gratuluję rocznicy ![]() Rosalie, jak ruchy? u mnie też teraz spokojniej w dzień, ale wieczorem daje czadu ![]() Mi na glukozie bylo najgorzej przez pierwszą godzine, potem już tylko czekałam, zeby się porządnie napić wody. Czasem oglądam filmy i seriale na ☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠. Paulina, łatwiej przejechać odkurzaczem i mopem pod łóżeczkiem, niż w ciskać się pomiędzy te małe szczebelki. Ja mam jednego kota a itak pełno kłaków i kurzu wszędzie. Ja chcę teraz sobie wszystko uprościć jak tylko się da, żeby na szmacie pół dnia nie siedzieć. Wczoraj siedziałam z synem nad jeziorem, nie chciał wracać do domu, kopał doły na brzegu, dziś też mu obiecałam, że pójdziemy po przedszkolu.
|
#2095 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pościel jest sto razy ładniejsza na żywo, bo na zdjęciu kolory takie blade
|
|
#2096 |
|
Wtajemniczenie
|
melleczka, bardzo mi się podoba łóżeczko i opcja przyczepienia do nóżek kółeczek, zastanowię się nad tym
|
#2097 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2098 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny!
Jak zwykle od rana produkujecie, fajnie wiedzieć, że tu jesteście Uciekam do nauki, póki zapał mi nie siada, ale macham do Was sprzed monitora na powitanie
|
#2099 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja na razie przeglądam dziennie allegro i zapisuję sobie wybrane rzeczy, ale niedługo trzeba będzie ruszyć z zakupami
|
|
|
|
|
#2100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:53.

do domu to jeszcze, ale do szpitala to chce najtansze by nie bylo szkoda jak cos wyrzucic
w rece bulka z pasztetem i melisa heh a tv wlaczony na domo +
17.08.2013 r.

Ale za to makarony pełnoziarniste robię sobie takie, że przedtem jadałam gorsze, aż mi kiszki marsza grają na samą myśl 
23.06.2011