80 kilo na liczniku...Łosz cholera! - Strona 37 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-08-15, 08:36   #1081
izula1987
Raczkowanie

Dot.: 80 kilo na liczniku...Łosz cholera!

Dzień dobry!
U mnie od rana deszczowo, a nawet od wczoraj wieczoremTaka pogoda zawsze mobilizuje mnie do porządków w domu. Wczoraj ogarnęłam całą kuchnię, a dziś mnie czeka prasowanie i łazienka, żeby jutro mieć mniej roboty. Już po śniadanku: oczywiście owsianka i kawka.
Co do piwka, to wczoraj też mi się chciało i nawet w lodówce było jedno bezalkoholowe( ostatnio tylko takie kupuje, bo ma mniej kalorii), ale wystarczyło jedno zdanie do męża" Jak chcesz to możesz wypić moje piwko" i długo na reakcję nie trzeba było czekać
Ale zbliża się urlop wielkimi krokami, więc na pewno jakiś reds żurawinowy mi wpadnie
A teraz ide myć zęby i do prasowania

Jest 93 kg 15.07.2014r.
I cel: 85 kg
II cel: 78 kg
III cel: 70 kg
izula1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-15, 09:36   #1082
Celebrinfea
Wtajemniczenie

Dzień dobry ja zaczęłam chlebkiem razowym i awokado. Co dalej obaczymy. Dostałam z powrotem płyty Ewy i jeszcze Paulę chyba wdrożę Humor generalnie dziś lepszy. Na dodatek tż też wdraża rekonstrukcję mięśni tak więc mam wsparcie wszystko coby młodej wpoić zdrowy styl
Celebrinfea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-15, 10:06   #1083
casia_85
Raczkowanie

Witam Was, czy mogę do Was dołączyć? Potrzebuję pobudzić moją motywację do zrzucenia paru kilo, której niestety ostatnio mi brak
Coś o sobie.... Mam 176 cm i 78 kg na liczniku, chciałabym na dobry początek zejść do wagi sprzed ciąży tj. 70 kg
3 lata temu byłam na diecie Dukana na której udało mi się schudnąć 18 kilo, z wagi 81 do 63 kg! Teraz startuję na nowo, już nie z Dukanem bo jest to jednak dieta bardzo ciężka i przekonałam się później że nie zdrowa. Teraz chcę postawić na zdrowe odżywianie i ćwiczenia. Jednak od kilku miesięcy przez mój słomiany zapał- zaczynam i po paru dniach wracam do starych nawyków. Dlatego postanowiłam odnaleźć grupę osób, z którymi będę mogła porozmawiać i wzajemnie się motywować, wymieniać przepisami itp. Mam nadzieję że mnie przyjmiecie pozdrawiam!
casia_85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-15, 10:43   #1084
bakus13
Rozeznanie

lora nie przejmuj sie kasowaniem, mnie sie tez zdaza zwlaszcza na tel

celebrie oooo awokado tylko gdzie ja jutro je dorwe zeby zrobic fajne grzanki

u mnie dzisiaj kroluje twarog, bulki, ogonowka, talerz z warzywami jak papryka, pomidor bez skory, ogorki, rzodkiewki.
W planie akcja szukanie zaginionych butow jesiennych skoro niemal codziennie w nocy leje i woda nie wsiaka w ziemie. Jula bedzie zachwycona robiac balagan, a pozniej ukladajac na nowo rzeczy do lozka-mam malo miejsca i duzo rzeczy trzymam w komorze na posciel Gora jak nic prosi sie o dokonczenie i nowe meble...
bakus13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-15, 11:09   #1085
blondi0602
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez asia_z Pokaż wiadomość
ja wzięłam takie z miodem i maliną. Polubiliśmy piwa lokalne, więc od czasu do czasu próbujemy sobie Zresztą na etykiecie przeczytałam, że warzone w Browarze na Jurze, czyli u mnie (swoją drogą polecam Jurajskie)

ja Was dziewczyny podziwiam za Waszą determinację, bo ja przez te stresy jednak trochę odpuściłam. Chociaż staram się pilnować, to nie zawsze się to udaje.

Jak dziadek, trudno powiedzieć. Rano nie spał, był zainteresowany, nawet mówił co nieco, no ale nie poznał nas. Jakaś tam poprawa jest, chociaż cudu nie ma co oczekiwać. Jednak lekarka bardzo sceptycznie podchodzi do pomysłu zabrania go do domu, zwłaszcza że musi być karmiony przez sondę, bo sam nie za bardzo już jest w stanie
Dla mnie smakowe piwa są za słodkie Chociaż kiedyś piłam wiśnie w piwie i było pyszne:d a tak to najbardziej lubie tyskie i desperadosa Jurajskiego nie piłam, ale jak go gdzieś zobacze to wezmę na próbę
Asia, z tego co piszesz to dziadkowi chyba bardziej doskwiera ta demencja niż udar mój raz po szpitalu nie chciał jeść w ogóle, ale babcia mu zrobiła taką awanturę, że się biedak musiał zabrać do jedzenia poprostu wtedy siadła mu psychika i to pomogło,ale nie zawsze tak jest
Asia, powiem Ci że mi trochę motywacja siada .. bo już jestem prawie 3 miesiąc na diecie, oczywiście mam wpadki, większe lub mniejsze, ale podsumowując 3 mce to schudłam 4 kilo i jeden wrócił nie poddam się, ale jednak liczyłam na większe efekty i trochę siebie sama zawiodłam, myślałam że w tym czasie będę już miała 7 z przodu, a ciągle jest 8

U mnie dzisiaj tost z makrelą i kawa 224 kal
Wracam na dobre tory

Cesia85 witam jeśli chcesz to napisz o sobie coś więcej pisz z nami jak najczęściej noo i 18 kilo to imponujący wynik a jaki dunkan jest to wiemy wszyscy także mż i wr jest najlepsze
“Always, always, always believe in yourself, because if you don't, then who will, Sweetie? So keep your head high, keep your chin up, and most importantly, keep smiling, because life's a beautiful thing and there's so much to smile about.”

jeśli nic się nie zmieni - to nic się nie zmieni
blondi0602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-15, 11:26   #1086
izula1987
Raczkowanie

Witaj Casia Cieszę się bardzo, że nowe dziewczyny dołączają do nas. Z własnego już doświadczenia powiem, że to forum mi pomaga. Zaglądam tu, spowiadam się z grzeszków i mogę napisać co myślę o diecie, bo na co dzień nie za bardzo chcę np. męża tym zanudzać, chociaż i tak mnie wspiera jak umie
Moje plany troszkę uległy zmianie. Poprasowałam i miałam ćwiczyć, ale córa wymyśliła robienie babeczek i pierwszy raz sama chciałam je zrobić i niby wszystko wyszło ok oprócz tego, że mi się wylały Bo genialna mama za dużo napakowała do foremek, ale i tak córa wsuwa więc chyba nie jest tak źleOczywiście nikomu obcemu bym ich nie pokazała
Idę już ćwiczyć, nie ma zmiłuj

Jest 93 kg 15.07.2014r.
I cel: 85 kg
II cel: 78 kg
III cel: 70 kg
izula1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-15, 11:28   #1087
lora113
Raczkowanie

Dziewczyny! Jestem przeszczesliwa! Uwierzycie ze wcześniej nosiłam rozmiar 42 a teraz 38 jestem taka zadowolona! A oprócz tego zaczepil mnie mega przystojny facet coś do mnie powiedział po niemiecku i ja mówię że tylko po angielsku a on mówi ze on po angielsku kiepsko i czy jestem turystka ize chciał mi powiedzieć ze wygladam perfekcyjnie, pięknie i ze nie widział tak pięknej dziewczyny tutaj hahahaha co za rozkosz dla uszu hahaha :P

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

www.tardless.blogspot.com
lora113 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-08-15, 12:13   #1088
casia_85
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez blondi0602 Pokaż wiadomość
dla mnie smakowe piwa są za słodkie chociaż kiedyś piłam wiśnie w piwie i było pyszne:d a tak to najbardziej lubie tyskie i desperadosa jurajskiego nie piłam, ale jak go gdzieś zobacze to wezmę na próbę:d
asia, z tego co piszesz to dziadkowi chyba bardziej doskwiera ta demencja niż udar mój raz po szpitalu nie chciał jeść w ogóle, ale babcia mu zrobiła taką awanturę, że się biedak musiał zabrać do jedzenia poprostu wtedy siadła mu psychika i to pomogło,ale nie zawsze tak jest
asia, powiem ci że mi trochę motywacja siada .. Bo już jestem prawie 3 miesiąc na diecie, oczywiście mam wpadki, większe lub mniejsze, ale podsumowując 3 mce to schudłam 4 kilo i jeden wrócił nie poddam się, ale jednak liczyłam na większe efekty i trochę siebie sama zawiodłam, myślałam że w tym czasie będę już miała 7 z przodu, a ciągle jest 8

u mnie dzisiaj tost z makrelą i kawa 224 kal
wracam na dobre tory

cesia85 witam jeśli chcesz to napisz o sobie coś więcej pisz z nami jak najczęściej noo i 18 kilo to imponujący wynik a jaki dunkan jest to wiemy wszyscy także mż i wr jest najlepsze
g

---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ----------

Cytat:
Dla mnie smakowe piwa są za słodkie Chociaż kiedyś piłam wiśnie w piwie i było pyszne:d a tak to najbardziej lubie tyskie i desperadosa Jurajskiego nie piłam, ale jak go gdzieś zobacze to wezmę na próbę
Asia, z tego co piszesz to dziadkowi chyba bardziej doskwiera ta demencja niż udar mój raz po szpitalu nie chciał jeść w ogóle, ale babcia mu zrobiła taką awanturę, że się biedak musiał zabrać do jedzenia poprostu wtedy siadła mu psychika i to pomogło,ale nie zawsze tak jest
Asia, powiem Ci że mi trochę motywacja siada .. bo już jestem prawie 3 miesiąc na diecie, oczywiście mam wpadki, większe lub mniejsze, ale podsumowując 3 mce to schudłam 4 kilo i jeden wrócił nie poddam się, ale jednak liczyłam na większe efekty i trochę siebie sama zawiodłam, myślałam że w tym czasie będę już miała 7 z przodu, a ciągle jest 8

Wracam na dobre tory

Cesia85 witam jeśli chcesz to napisz o sobie coś więcej pisz z nami jak najczęściej noo i 18 kilo to imponujący wynik a jaki dunkan jest to wiemy wszyscy także mż i wr jest najlepsze
Dziękuję blondi Ja jestem mamą 9 miesięcznego synka który zajmuje cały moj czas- jestem na macierzynskim.Ciężko mi znaleźć ostatnio chwilę w ciągu dnia na ćwicZENIa, po całym dniu marze żeby się położyć ale teraz postanowiłam- wracam do ćwiczeń i nie ma wymowek! A ćwiczę na orbitreku oraz dywanówki, z jillian michaels głównie ,czy ćwiczy któraś z Was z nią ?
Stary 2014-08-15, 12:37   #1089
MascarpOOne
BAN stały

GG do MascarpOOne

Bakuś
W sumie pomyślę No ale to dopiero jak będę miała dzidzię ... Teraz mam 20 lat to jeszcze przez 3 lata wolałabym nie mieć... Ale jak się przytrafi to też fajnie

Jakie magiczne pigułki jak można spytać?

gosiafx Mój mi nawet uszu przekłóć nie pozwala ale... nie jest mi to jakoś potrzebne do szczęścia to tam się nie wykłócam specjalnie o to

Co do dziewczynek robiłam tak samo jak one ;D Co nie na wierzchu to sprzątnięte

asia_z no wiadomo, że chcielibyście mieć go w domu... Ale stać was w razie co na wynajęcie pielęgniarki ?

Mój dziadek wynajmował przed śmiercią prababci teraz w kwietniu i za każdy dzień płacił 150-200 zł.

Lora113 Nie no co do faceta ja raczej twierdzę, że związek to sztuka kompromisu... I trzeba się liczyć nawzajem ze swoimi uczuciami...

Co do tatuażu cytat dobry bo kiedy człowiek przestaje marzyć to tak jakby przestawał żyć

No to piękny symbol w sumie nadzieja, rodzina i miłość to podstawy życia.

izula1987 Ja jeszcze na psychotropach więc jeszcze długoo się nie napiję bo tak od razu po odstawieniu też nie można :/

Celebrinfea Dziecko najważniejsze !!!

Ja dzisiejszy dzień zaczęłam od płatków kukurydzianych (nie słodzonych) z świeżutkim jabłuszkiem i brzoskwinią pokrojonymi w kosteczkę + mały serek brzoskwiniowy homogenizowany

casia_85 : Dukan to masakra, dobrze, że z niego zrezygnowałaś. Witaj po jasnej stronie mocy

izula1987 Ja zaraz chwytam za żelazko i dzisiaj poprasuję ;-)

lora113 Ja nosiłam 44 a teraz 39 i też pamiętam jakim szczęściem była ta zmaina

casia_85: Na ten moment trenuję z : Mel B, StylowoTV, i moje własne treningi. Później dodam Paulę kiedy zacznie mi trochę bardziej zależeć na mięśniach
MascarpOOne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-15, 13:34   #1090
bakus13
Rozeznanie

casia luknij sobie na yt treningi z Paula ona synka w wieku przedszkolnym i dzidzie mala https://www.youtube.com/results?sear...e+z+Paul%C4%85

mascarpone kwas foliowy i inne witaminy oraz hormony

Mysle nad nalesnikami zapytam mame czy tez bedzie jesc, bo wtedy bedzie sens robic ciasto. Mala gwiazdka oczywiscie bedzie chetna zwlaszcza ze szpinakiem i serem oraz bananami wymieszanymi z jogo polane bardzo gorzka czeko linda.
Stary 2014-08-15, 14:10   #1091
casia_85
Raczkowanie

Bakus dzięki, wieczorem sobie podejrzę filmiki bo teraz jestem na telefonie.Lora ja marzę o rozmiarze 38,taki nosilam kiedy schudlam na dukanie i mam sporo ubrań w tym rozmiarZe,teraz noszę 40/42 :-(
Dziewczyny macie jakieś fajne przepisy na dania z cukinii? Mam jej sporo z własnego ogródka i chciałabym zrobić coś oprócz placków...
Stary 2014-08-15, 14:17   #1092
MascarpOOne
BAN stały

GG do MascarpOOne

[QUOTE=bakus13;47713755]casia luknij sobie na yt treningi z Paula ona synka w wieku przedszkolnym i dzidzie mala https://www.youtube.com/results?sear...e+z+Paul%C4%85

mascarpone kwas foliowy i inne witaminy oraz hormony

Mysle nad nalesnikami zapytam mame czy tez bedzie jesc, bo wtedy bedzie sens robic ciasto. Mala gwiazdka oczywiscie bedzie chetna zwlaszcza ze szpinakiem i serem oraz bananami wymieszanymi z jogo polane bardzo gorzka czeko linda. [/QUOTE

Druga dzidzia w planach ?
Stary 2014-08-15, 14:21   #1093
Evelina1989
Raczkowanie

hej dziewczyny u mnie ładna słoneczna pogoda choc troche powiewa.
Dziś od 7 rano sprzątam cały dom bo zaraz mam gości. Zapowiedzieli się wczoraj o 22 ze dziś wpadna wię nawet nie mialam czasu wczoraj posprzątac. Upiekłam ciasto "pychotke" i nie wiem czy uda mi się jej oprzeć. Ten weekend to bd totalna porażka dziś goscie a jutro do rodziców na 25 rocznice ślubu. Mama dziś cały dzien w kuchni pichci więc raczej jutro też nieodchudzę się...

---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ----------

Blondi sukienka jest błękitna a ja jestem blondynka
Evelina1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-15, 14:28   #1094
MascarpOOne
BAN stały

GG do MascarpOOne

Cytat:
Napisane przez Evelina1989 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny u mnie ładna słoneczna pogoda choc troche powiewa.
Dziś od 7 rano sprzątam cały dom bo zaraz mam gości. Zapowiedzieli się wczoraj o 22 ze dziś wpadna wię nawet nie mialam czasu wczoraj posprzątac. Upiekłam ciasto "pychotke" i nie wiem czy uda mi się jej oprzeć. Ten weekend to bd totalna porażka dziś goscie a jutro do rodziców na 25 rocznice ślubu. Mama dziś cały dzien w kuchni pichci więc raczej jutro też nieodchudzę się...

---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ----------

Blondi sukienka jest błękitna a ja jestem blondynka
Podziwiam, ja gości zapowiadających się o 22 pewnie bym spławiła ;D Ale to ja i mój podły charakterek
Stary 2014-08-15, 15:01   #1095
blondi0602
Raczkowanie

Ewela! to idealnie! będziesz wyglądała ślicznie jak lalka barbi!

Casia_85
, wreszcie mamy mamę chłopca! powiedz nam jak ma na imię tak to same małe księżniczki

Lora! jak cudownie! wg mnie takie niespodziewane komplementy są najszczersze no i poprawiają humor na cały dzień a rozmiar super ! pozytywnie zazdraszczam

Ja uwielbiam zgrillowaną cukinie z włoskimi przyprawami na patelni bez tłuszczu a ostatnio robiłam spagetti z grilowanym kurczakiem i cukinią i też było mniam
“Always, always, always believe in yourself, because if you don't, then who will, Sweetie? So keep your head high, keep your chin up, and most importantly, keep smiling, because life's a beautiful thing and there's so much to smile about.”

jeśli nic się nie zmieni - to nic się nie zmieni
blondi0602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-15, 15:35   #1096
casia_85
Raczkowanie

Blondi, mój synek to Patryk Czy Ty też jesteś mamą?
Dziewczynki,przeczytałam wczesniej że niektóre z Was spisują plan posiłków na kolejny dzień,czy trzymacie się tego planu i czy pomaga?
Stary 2014-08-15, 15:51   #1097
bakus13
Rozeznanie

mascarpone taaa, od dawna ale dopiero od jakiegos czasu biore te wszystkie zeby za jakies pol roku bylo szansa na zajscie.

casia nadziej miesem i zapiecz, zrob babeczki cukiniowe, tarta, zupa krem, zapiekanka, mini zapiekanki, pizza, leczo, bulki cukiniowe, ciasto, konfitura... Tu niemal prawie same mamuski, chwilami sie zastanawiam kto nie ma dzidzi

i byly w koncu nalesniki oczywiscie na mace razowej wpierw w ramach obiadu ze szpinakiem i serem, a niby na deser z masa bananowa i polewa oraz zaszalalam i ksiezna dostala mleko z nesquikiem sypkim.

Edytowane przez bakus13
Czas edycji: 2014-08-15 o 15:52
Stary 2014-08-15, 16:10   #1098
MascarpOOne
BAN stały

GG do MascarpOOne

Cytat:
Napisane przez casia_85 Pokaż wiadomość
Blondi, mój synek to Patryk Czy Ty też jesteś mamą?
Dziewczynki,przeczytałam wczesniej że niektóre z Was spisują plan posiłków na kolejny dzień,czy trzymacie się tego planu i czy pomaga?
Ja się trzymam czy pomaga trudno powiedzieć na diecie jestem gdzieś od 2 tygodni dopiero xd

---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ----------

Cytat:
Napisane przez bakus13 Pokaż wiadomość
mascarpone taaa, od dawna ale dopiero od jakiegos czasu biore te wszystkie zeby za jakies pol roku bylo szansa na zajscie.

casia nadziej miesem i zapiecz, zrob babeczki cukiniowe, tarta, zupa krem, zapiekanka, mini zapiekanki, pizza, leczo, bulki cukiniowe, ciasto, konfitura... Tu niemal prawie same mamuski, chwilami sie zastanawiam kto nie ma dzidzi

i byly w koncu nalesniki oczywiscie na mace razowej wpierw w ramach obiadu ze szpinakiem i serem, a niby na deser z masa bananowa i polewa oraz zaszalalam i ksiezna dostala mleko z nesquikiem sypkim.
A monitorujesz cykl? Mierzysz tempke itp? Ja tak robię by odłożyć ciążę i dobrze w sumie działa Kilka razy się kochałam przy tej metodzie bez innego zabezpieczenia i mamą nie jestem
Stary 2014-08-15, 16:58   #1099
bakus13
Rozeznanie

mnie nie potrzeba tego, bo ja musze brac te wszystkie rzeczy zeby mama wlasnie zostac. Jestem osoba, ktora ma obrzydzenie do pewnych rzeczy wiec sie bawie w ogladanie i dotykanie tego co ze mnie wychodzi itp. Nie musze pilnowac cyklu by nie zajsc ciaze, moge sie kochac nawet od rana do nocy w dni plodnie, a i tak nie zajde w ciaze bez polrocznego brania witamin i innych lekow.
Stary 2014-08-15, 17:18   #1100
asia_z
Zakorzenienie

Cytat:

Wracam na dobre tory

co do dziadka - bo on właśnie nie miał udaru, tylko w domu spał cały czas, babcia jest też chora, praktycznie jaskra i zaćma popsuły jej oczy i na jedno oko już nie widzi. Na neuro podejrzewali udar, nic nie wyszło, ale prawdopodobnie to była śpiączka po lekach - bo nie wstawał, zero ruchu i mu chyba źle dobrali leki. Dopiero na neuro go odtruli. No, ale na neuro potrzebowali miejsc, wiec przenieśli go na paliatywny i tam go karmią, dostaje leki, kroplówki, karmią go - w sumie ma tam naprawdę rewelacyjną opiekę w porównaniu z neurologią.

co do motywacji - to mi powoli też. też spadłam ładnie w lipcu, w sumie tak samo jak Ty, około 4 kg, ale +1 jest na bank. Mam ostatnio za mało ruchu i to wszystko przez to
miałam nawet dzisiaj propozycję wycieczki rowerowej do Krakowa (ok. 80 km ode mnie), ale na razie odpuściłam, bo trasa ciężka (przez Klucze, Olkusz, Bydlin, Skałę). Pewnie dojechałabym do Ogrodzieńca i bym się poddała

Cytat:
Napisane przez lora113 Pokaż wiadomość
Dziewczyny! Jestem przeszczesliwa! Uwierzycie ze wcześniej nosiłam rozmiar 42 a teraz 38 jestem taka zadowolona! A oprócz tego zaczepil mnie mega przystojny facet coś do mnie powiedział po niemiecku i ja mówię że tylko po angielsku a on mówi ze on po angielsku kiepsko i czy jestem turystka ize chciał mi powiedzieć ze wygladam perfekcyjnie, pięknie i ze nie widział tak pięknej dziewczyny tutaj hahahaha co za rozkosz dla uszu hahaha :P

zazdroszczę!!

Cytat:
Napisane przez MascarpOOne Pokaż wiadomość
Bakuś
W sumie pomyślę No ale to dopiero jak będę miała dzidzię ... Teraz mam 20 lat to jeszcze przez 3 lata wolałabym nie mieć... Ale jak się przytrafi to też fajnie

Jakie magiczne pigułki jak można spytać?

gosiafx Mój mi nawet uszu przekłóć nie pozwala ale... nie jest mi to jakoś potrzebne do szczęścia to tam się nie wykłócam specjalnie o to

Co do dziewczynek robiłam tak samo jak one ;D Co nie na wierzchu to sprzątnięte

asia_z no wiadomo, że chcielibyście mieć go w domu... Ale stać was w razie co na wynajęcie pielęgniarki ?

Mój dziadek wynajmował przed śmiercią prababci teraz w kwietniu i za każdy dzień płacił 150-200 zł.

Lora113 Nie no co do faceta ja raczej twierdzę, że związek to sztuka kompromisu... I trzeba się liczyć nawzajem ze swoimi uczuciami...

Co do tatuażu cytat dobry bo kiedy człowiek przestaje marzyć to tak jakby przestawał żyć

No to piękny symbol w sumie nadzieja, rodzina i miłość to podstawy życia.

izula1987 Ja jeszcze na psychotropach więc jeszcze długoo się nie napiję bo tak od razu po odstawieniu też nie można :/

Celebrinfea Dziecko najważniejsze !!!

Ja dzisiejszy dzień zaczęłam od płatków kukurydzianych (nie słodzonych) z świeżutkim jabłuszkiem i brzoskwinią pokrojonymi w kosteczkę + mały serek brzoskwiniowy homogenizowany

casia_85 : Dukan to masakra, dobrze, że z niego zrezygnowałaś. Witaj po jasnej stronie mocy

izula1987 Ja zaraz chwytam za żelazko i dzisiaj poprasuję ;-)

lora113 Ja nosiłam 44 a teraz 39 i też pamiętam jakim szczęściem była ta zmaina

casia_85: Na ten moment trenuję z : Mel B, StylowoTV, i moje własne treningi. Później dodam Paulę kiedy zacznie mi trochę bardziej zależeć na mięśniach
wiesz co, lekarka wypisała skierowanie i w ramach NFZ jak dziadek wróci do domu, to jest już załatwiona pielęgniarka, która przychodziłaby raz-dwa na dzień, żeby koło niego zrobić.
Stary 2014-08-15, 17:36   #1101
gosiafx
Przyczajenie

Cześć dziewczyny

A co wy tak dzisiaj wszystkie pracujecie od rana przecież dzisiaj święto Ja to się byczę

Witam nową dziewczynę Fajnie, że jest nas coraz więcej
Kiedyś jakieś 3 lata temu też byłam na Dukanie, schudłam nie pamiętam, ale dosyć dużo, niestety jak zaczęłam w miarę normalnie jeść to kilogramy wróciły Od tego czasu tylko zdrowa dieta

Dzisiaj znowu lody jakoś ostatnio dzień bez lodów to dzień stracony
gosiafx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-15, 18:42   #1102
Celebrinfea
Wtajemniczenie

Casia witamy ja tym bardziej gorąco że moja szkrabica ma 3 mies.

Bakuś a w tesco nie będzie awokado? A w razie co wpadaj do mnie ja zaczynam sie uzależniać od niego
Celebrinfea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-15, 19:18   #1103
MascarpOOne
BAN stały

GG do MascarpOOne

Cytat:
mnie nie potrzeba tego, bo ja musze brac te wszystkie rzeczy zeby mama wlasnie zostac. Jestem osoba, ktora ma obrzydzenie do pewnych rzeczy wiec sie bawie w ogladanie i dotykanie tego co ze mnie wychodzi itp. Nie musze pilnowac cyklu by nie zajsc ciaze, moge sie kochac nawet od rana do nocy w dni plodnie, a i tak nie zajde w ciaze bez polrocznego brania witamin i innych lekow.
To pozazdrościć w sumie
Ja się pilnuje ale nie tylko ze względu na to a też mam skłonności do budowania się torbieli na jajnikach i przy takim mierzeniu temperatury to jest widoczne.
Po prostu lubię sama mieć kontrolę nad wszystkim co się ze mną dzieje np. raz na rok badam sobie sama piersi od kiedy skończyłam 18 lat
Stary 2014-08-15, 19:18   #1104
bakus13
Rozeznanie

celebrie mam za daleko do tesco, poszukam blizej mieszkania w osiedliwych zeby specjalnie po samo awokado nie jezdzic autem.
Stary 2014-08-15, 19:26   #1105
MascarpOOne
BAN stały

GG do MascarpOOne

Cytat:
co do dziadka - bo on właśnie nie miał udaru, tylko w domu spał cały czas, babcia jest też chora, praktycznie jaskra i zaćma popsuły jej oczy i na jedno oko już nie widzi. Na neuro podejrzewali udar, nic nie wyszło, ale prawdopodobnie to była śpiączka po lekach - bo nie wstawał, zero ruchu i mu chyba źle dobrali leki. Dopiero na neuro go odtruli. No, ale na neuro potrzebowali miejsc, wiec przenieśli go na paliatywny i tam go karmią, dostaje leki, kroplówki, karmią go - w sumie ma tam naprawdę rewelacyjną opiekę w porównaniu z neurologią.

co do motywacji - to mi powoli też. też spadłam ładnie w lipcu, w sumie tak samo jak Ty, około 4 kg, ale +1 jest na bank. Mam ostatnio za mało ruchu i to wszystko przez to
miałam nawet dzisiaj propozycję wycieczki rowerowej do Krakowa (ok. 80 km ode mnie), ale na razie odpuściłam, bo trasa ciężka (przez Klucze, Olkusz, Bydlin, Skałę). Pewnie dojechałabym do Ogrodzieńca i bym się poddała

zazdroszczę!!

wiesz co, lekarka wypisała skierowanie i w ramach NFZ jak dziadek wróci do domu, to jest już załatwiona pielęgniarka, która przychodziłaby raz-dwa na dzień, żeby koło niego zrobić.

No moja prababcia jak dostała w ramach nfz to szanowna Pani miała się pofatygować do niej za 3 miesiące... Tyle, że ona miała 93 lata i po prostu wpadła w agonie z dnia na dzień...

---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ----------

Cytat:
Napisane przez gosiafx Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny

A co wy tak dzisiaj wszystkie pracujecie od rana przecież dzisiaj święto Ja to się byczę

Witam nową dziewczynę Fajnie, że jest nas coraz więcej
Kiedyś jakieś 3 lata temu też byłam na Dukanie, schudłam nie pamiętam, ale dosyć dużo, niestety jak zaczęłam w miarę normalnie jeść to kilogramy wróciły Od tego czasu tylko zdrowa dieta

Dzisiaj znowu lody jakoś ostatnio dzień bez lodów to dzień stracony
Ja dzisiaj zrobiłam sobie naleśniki słodzone słodzikiem z brzoskwinią i śliwkami
Pyszne
Później pozmywałam (bo mój Tż się na mnie obraził za to, że on zmywać nie umie ) i sobie poszedł... później poprasowałam i tak z wami sobie teraz jestem

---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ----------

Cytat:
Napisane przez Celebrinfea Pokaż wiadomość
Casia witamy ja tym bardziej gorąco że moja szkrabica ma 3 mies.

Bakuś a w tesco nie będzie awokado? A w razie co wpadaj do mnie ja zaczynam sie uzależniać od niego
Kurczę zazdroszczę wam tych dzieciaczków
Stary 2014-08-15, 19:27   #1106
asia_z
Zakorzenienie

Cytat:
celebrie mam za daleko do tesco, poszukam blizej mieszkania w osiedliwych zeby specjalnie po samo awokado nie jezdzic autem.
w lidlu widziałam avocado i chyba w kauflandzie też było.

Cytat:
No moja prababcia jak dostała w ramach nfz to szanowna Pani miała się pofatygować do niej za 3 miesiące... Tyle, że ona miała 93 lata i po prostu wpadła w agonie z dnia na dzień...

---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ----------

Ja dzisiaj zrobiłam sobie naleśniki słodzone słodzikiem z brzoskwinią i śliwkami
Pyszne
Później pozmywałam (bo mój Tż się na mnie obraził za to, że on zmywać nie umie ) i sobie poszedł... później poprasowałam i tak z wami sobie teraz jestem
ale u nas też w zasadzie, no ale jakoś się udało, że w zasadzie pani jest gotowa przychodzić już od tego poniedziałku. No ale w poniedziałek mamy rozmawiać z lekarką, jak ona to widzi, czy lepiej żeby został, czy możemy zabrać.
Stary 2014-08-15, 19:38   #1107
MascarpOOne
BAN stały

GG do MascarpOOne

Cytat:
w lidlu widziałam avocado i chyba w kauflandzie też było.

ale u nas też w zasadzie, no ale jakoś się udało, że w zasadzie pani jest gotowa przychodzić już od tego poniedziałku. No ale w poniedziałek mamy rozmawiać z lekarką, jak ona to widzi, czy lepiej żeby został, czy możemy zabrać.
No to prawdziwy fart ! W tej całej przykrej i nieprzyjemnej sytuacji.
Stary 2014-08-15, 19:42   #1108
asia_z
Zakorzenienie

Cytat:
No to prawdziwy fart ! W tej całej przykrej i nieprzyjemnej sytuacji.
no tu akurat się udało pod tym względem.
Stary 2014-08-15, 20:27   #1109
szkrabus30
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lora113 Pokaż wiadomość
MascarpOOne no ja mam już jeden i po czasie się przyzwyczajasz i nie zwracasz na niego uwagi - mam na przedramieniu, wiec codziennie go widzę

Bakus rozumiem taki tatuaż, planujemy z moim TZ zrobić sobie w tym samym miejscu napisy - ja "Z Tobą wszystko" on "Bez Ciebie nic" no a oprócz tego mam w planach jeszcze tatuaz na rzebrach, na obojczyku i korci mnie zrobienie w widocznym miejscu mogę Wam zaraz wrzucić fotę podobnego wzoru co mnie interesuje i miejsca

Celebrinfea spokojnie nie ma się czego bać tylko nie można "oszczedzac" na tatuazu - pójdź do sprawdzonego, poleconego studia a najlepiej wcześniej przejrzyj galerie czy styl tego artysty Ci się podoba

---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ----------

Asia mi również chce się pić strasznie. Oprócz tego mam jakiegoś takiego nie doła, bardziej lenia i jest masakra....

to super pomysl z tym tekstem, mi sie podoba

---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ----------

Cytat:
no właśnie ja też. słaba jestem strasznie, wszystko mnie dzisiaj wnerwia. Pojechałam kupić zgrzewkę wody mineralnej i stałam w biedronce 30 minut w kolejce, bo ludzie robią takie zakupy, jakby na 2 tygodnie sklepy zamykali już pomijam, że musiałam jechać do innej niż zazwyczaj jeżdżę, bo tam nie było nawet pół miejsca parkingowego. Ludzie stawali w cały świat. No cyrk na kółkach!!
tez to mialam i tez w biedronce
szkrabus30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-15, 20:29   #1110
MascarpOOne
BAN stały

GG do MascarpOOne

Jutro robię mielone z kaszy ;D
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości