![]() |
#1081 |
Raczkowanie
|
Dot.: 80 kilo na liczniku...Łosz cholera!
Dzień dobry!
U mnie od rana deszczowo, a nawet od wczoraj wieczorem ![]() Co do piwka, to wczoraj też mi się chciało i nawet w lodówce było jedno bezalkoholowe( ostatnio tylko takie kupuje, bo ma mniej kalorii), ale wystarczyło jedno zdanie do męża" Jak chcesz to możesz wypić moje piwko" i długo na reakcję nie trzeba było czekać ![]() Ale zbliża się urlop wielkimi krokami, więc na pewno jakiś reds żurawinowy mi wpadnie ![]() A teraz ide myć zęby i do prasowania ![]()
#1082 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry ja zaczęłam chlebkiem razowym i awokado. Co dalej obaczymy. Dostałam z powrotem płyty Ewy i jeszcze Paulę chyba wdrożę
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1083 |
Raczkowanie
|
Witam Was, czy mogę do Was dołączyć? Potrzebuję pobudzić moją motywację do zrzucenia paru kilo, której niestety ostatnio mi brak
![]() Coś o sobie.... Mam 176 cm i 78 kg na liczniku, chciałabym na dobry początek zejść do wagi sprzed ciąży tj. 70 kg ![]() 3 lata temu byłam na diecie Dukana na której udało mi się schudnąć 18 kilo, z wagi 81 do 63 kg! Teraz startuję na nowo, już nie z Dukanem bo jest to jednak dieta bardzo ciężka i przekonałam się później że nie zdrowa. Teraz chcę postawić na zdrowe odżywianie i ćwiczenia. Jednak od kilku miesięcy przez mój słomiany zapał- zaczynam i po paru dniach wracam do starych nawyków. Dlatego postanowiłam odnaleźć grupę osób, z którymi będę mogła porozmawiać i wzajemnie się motywować, wymieniać przepisami itp. Mam nadzieję że mnie przyjmiecie pozdrawiam! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1084 |
Rozeznanie
|
lora nie przejmuj sie kasowaniem, mnie sie tez zdaza zwlaszcza na tel
![]() celebrie oooo awokado ![]() ![]() ![]() ![]() u mnie dzisiaj kroluje twarog, bulki, ogonowka, talerz z warzywami jak papryka, pomidor bez skory, ogorki, rzodkiewki. W planie akcja szukanie zaginionych butow jesiennych skoro niemal codziennie w nocy leje i woda nie wsiaka w ziemie. Jula bedzie zachwycona robiac balagan, a pozniej ukladajac na nowo rzeczy do lozka-mam malo miejsca i duzo rzeczy trzymam w komorze na posciel ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1085 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Asia, z tego co piszesz to dziadkowi chyba bardziej doskwiera ta demencja niż udar ![]() ![]() ![]() ![]() Asia, powiem Ci że mi trochę motywacja siada .. bo już jestem prawie 3 miesiąc na diecie, oczywiście mam wpadki, większe lub mniejsze, ale podsumowując 3 mce to schudłam 4 kilo i jeden wrócił ![]() ![]() U mnie dzisiaj tost z makrelą i kawa ![]() ![]() Wracam na dobre tory ![]() Cesia85 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
“Always, always, always believe in yourself, because if you don't, then who will, Sweetie? So keep your head high, keep your chin up, and most importantly, keep smiling, because life's a beautiful thing and there's so much to smile about.” jeśli nic się nie zmieni - to nic się nie zmieni ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1086 |
Raczkowanie
|
Witaj Casia
![]() ![]() Moje plany troszkę uległy zmianie. Poprasowałam i miałam ćwiczyć, ale córa wymyśliła robienie babeczek i pierwszy raz sama chciałam je zrobić i niby wszystko wyszło ok oprócz tego, że mi się wylały ![]() ![]() ![]() Idę już ćwiczyć, nie ma zmiłuj ![]()
#1087 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny! Jestem przeszczesliwa! Uwierzycie ze wcześniej nosiłam rozmiar 42 a teraz 38
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1088 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1089 |
BAN stały
|
Bakuś
W sumie pomyślę ![]() ![]() Jakie magiczne pigułki jak można spytać? gosiafx Mój mi nawet uszu przekłóć nie pozwala ale... nie jest mi to jakoś potrzebne do szczęścia to tam się nie wykłócam specjalnie o to ![]() Co do dziewczynek robiłam tak samo jak one ;D Co nie na wierzchu to sprzątnięte ![]() asia_z no wiadomo, że chcielibyście mieć go w domu... Ale stać was w razie co na wynajęcie pielęgniarki ? Mój dziadek wynajmował przed śmiercią prababci teraz w kwietniu i za każdy dzień płacił 150-200 zł. Lora113 Nie no co do faceta ja raczej twierdzę, że związek to sztuka kompromisu... I trzeba się liczyć nawzajem ze swoimi uczuciami... Co do tatuażu cytat dobry bo kiedy człowiek przestaje marzyć to tak jakby przestawał żyć ![]() No to piękny symbol w sumie nadzieja, rodzina i miłość to podstawy życia. izula1987 Ja jeszcze na psychotropach więc jeszcze długoo się nie napiję bo tak od razu po odstawieniu też nie można :/ Celebrinfea Dziecko najważniejsze !!! Ja dzisiejszy dzień zaczęłam od płatków kukurydzianych (nie słodzonych) z świeżutkim jabłuszkiem i brzoskwinią pokrojonymi w kosteczkę ![]() ![]() casia_85 : Dukan to masakra, dobrze, że z niego zrezygnowałaś. Witaj po jasnej stronie mocy ![]() izula1987 Ja zaraz chwytam za żelazko i dzisiaj poprasuję ;-) lora113 Ja nosiłam 44 a teraz 39 i też pamiętam jakim szczęściem była ta zmaina ![]() casia_85: Na ten moment trenuję z : Mel B, StylowoTV, i moje własne treningi. Później dodam Paulę kiedy zacznie mi trochę bardziej zależeć na mięśniach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1090 |
Rozeznanie
|
casia luknij sobie na yt treningi z Paula ona synka w wieku przedszkolnym i dzidzie mala https://www.youtube.com/results?sear...e+z+Paul%C4%85
![]() mascarpone kwas foliowy i inne witaminy oraz hormony Mysle nad nalesnikami ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1091 |
Raczkowanie
|
Bakus dzięki, wieczorem sobie podejrzę filmiki bo teraz jestem na telefonie.Lora ja marzę o rozmiarze 38,taki nosilam kiedy schudlam na dukanie i mam sporo ubrań w tym rozmiarZe,teraz noszę 40/42 :-(
Dziewczyny macie jakieś fajne przepisy na dania z cukinii? Mam jej sporo z własnego ogródka i chciałabym zrobić coś oprócz placków... |
![]() ![]() |
![]() |
#1092 |
BAN stały
|
[QUOTE=bakus13;47713755]casia luknij sobie na yt treningi z Paula ona synka w wieku przedszkolnym i dzidzie mala https://www.youtube.com/results?sear...e+z+Paul%C4%85
![]() mascarpone kwas foliowy i inne witaminy oraz hormony Mysle nad nalesnikami ![]() ![]() Druga dzidzia w planach ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1093 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny u mnie ładna słoneczna pogoda choc troche powiewa.
Dziś od 7 rano sprzątam cały dom bo zaraz mam gości. Zapowiedzieli się wczoraj o 22 ze dziś wpadna wię nawet nie mialam czasu wczoraj posprzątac. Upiekłam ciasto "pychotke" i nie wiem czy uda mi się jej oprzeć. Ten weekend to bd totalna porażka dziś goscie a jutro do rodziców na 25 rocznice ślubu. Mama dziś cały dzien w kuchni pichci więc raczej jutro też nieodchudzę się... ---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ---------- Blondi sukienka jest błękitna a ja jestem blondynka |
![]() ![]() |
![]() |
#1094 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1095 |
Raczkowanie
|
Ewela! to idealnie! będziesz wyglądała ślicznie jak lalka barbi!
![]() Casia_85, wreszcie mamy mamę chłopca! powiedz nam jak ma na imię ![]() ![]() Lora! jak cudownie! wg mnie takie niespodziewane komplementy są najszczersze ![]() ![]() ![]() Ja uwielbiam zgrillowaną cukinie z włoskimi przyprawami ![]() ![]() ![]()
“Always, always, always believe in yourself, because if you don't, then who will, Sweetie? So keep your head high, keep your chin up, and most importantly, keep smiling, because life's a beautiful thing and there's so much to smile about.” jeśli nic się nie zmieni - to nic się nie zmieni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1096 |
Raczkowanie
|
Blondi, mój synek to Patryk
![]() Dziewczynki,przeczytałam wczesniej że niektóre z Was spisują plan posiłków na kolejny dzień,czy trzymacie się tego planu i czy pomaga? |
![]() ![]() |
![]() |
#1097 |
Rozeznanie
|
mascarpone taaa, od dawna ale dopiero od jakiegos czasu biore te wszystkie zeby za jakies pol roku bylo szansa na zajscie.
casia nadziej miesem i zapiecz, zrob babeczki cukiniowe, tarta, zupa krem, zapiekanka, mini zapiekanki, pizza, leczo, bulki cukiniowe, ciasto, konfitura... ![]() i byly w koncu nalesniki oczywiscie na mace razowej wpierw w ramach obiadu ze szpinakiem i serem, a niby na deser z masa bananowa i polewa oraz zaszalalam i ksiezna dostala mleko z nesquikiem sypkim. Edytowane przez bakus13 Czas edycji: 2014-08-15 o 15:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#1098 | ||
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1099 |
Rozeznanie
|
mnie nie potrzeba tego, bo ja musze brac te wszystkie rzeczy zeby mama wlasnie zostac. Jestem osoba, ktora ma obrzydzenie do pewnych rzeczy wiec sie bawie w ogladanie i dotykanie tego co ze mnie wychodzi itp. Nie musze pilnowac cyklu by nie zajsc ciaze, moge sie kochac nawet od rana do nocy w dni plodnie, a i tak nie zajde w ciaze bez polrocznego brania witamin i innych lekow.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1100 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do motywacji - to mi powoli też. też spadłam ładnie w lipcu, w sumie tak samo jak Ty, około 4 kg, ale +1 jest na bank. Mam ostatnio za mało ruchu i to wszystko przez to ![]() miałam nawet dzisiaj propozycję wycieczki rowerowej do Krakowa (ok. 80 km ode mnie), ale na razie odpuściłam, bo trasa ciężka (przez Klucze, Olkusz, Bydlin, Skałę). Pewnie dojechałabym do Ogrodzieńca i bym się poddała ![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
#1101 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny
![]() A co wy tak dzisiaj wszystkie pracujecie od rana ![]() ![]() ![]() Witam nową dziewczynę ![]() ![]() Kiedyś jakieś 3 lata temu też byłam na Dukanie, schudłam nie pamiętam, ale dosyć dużo, niestety jak zaczęłam w miarę normalnie jeść to kilogramy wróciły ![]() ![]() Dzisiaj znowu lody ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1102 |
Wtajemniczenie
|
Casia witamy
![]() ![]() Bakuś a w tesco nie będzie awokado? A w razie co wpadaj do mnie ja zaczynam sie uzależniać od niego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1103 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Ja się pilnuje ale nie tylko ze względu na to a też mam skłonności do budowania się torbieli na jajnikach i przy takim mierzeniu temperatury to jest widoczne. Po prostu lubię sama mieć kontrolę nad wszystkim co się ze mną dzieje np. raz na rok badam sobie sama piersi od kiedy skończyłam 18 lat ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1104 |
Rozeznanie
|
celebrie mam za daleko do tesco, poszukam blizej mieszkania w osiedliwych zeby specjalnie po samo awokado nie jezdzic autem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1105 | |||
BAN stały
|
Cytat:
No moja prababcia jak dostała w ramach nfz to szanowna Pani miała się pofatygować do niej za 3 miesiące... Tyle, że ona miała 93 lata i po prostu wpadła w agonie z dnia na dzień... ---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- Cytat:
![]() Pyszne ![]() Później pozmywałam (bo mój Tż się na mnie obraził za to, że on zmywać nie umie ) i sobie poszedł... później poprasowałam i tak z wami sobie teraz jestem ![]() ---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1106 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
#1107 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1108 |
Zakorzenienie
|
no tu akurat się udało pod tym względem.
#1109 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#1110 |
BAN stały
|
Jutro robię mielone z kaszy ;D
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:24.